Development and characterization of high-amylose wheat lines

Rakszegi, M ✉ [Rakszegi, Marianna (Gabonakémia), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (HRN ATK / MGI); Kisgyorgy, BN [Némethné Kisgyörgy, Boglárka (növénynemesítés), szerző] Mezőgazdasági Intézet (HRN ATK); Kiss, T [Kiss, Tibor (növénynemesítés), szerző] Molekuláris Nemesítési Osztály (HRN ATK / MGI); Sestili, F; Lang, L [Láng, László (Növénynemesítés, ...), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (HRN ATK / MGI); Lafiandra, D; Bedo, Z [Bedő, Zoltán (Növénynemesítés, ...), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (HRN ATK / MGI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 67 (3-4) pp. 247-254 2015
  • SJR Scopus - Food Science: Q2
Azonosítók
Támogatások:
  • HEALTHGRAIN(FP6-514008)
  • (4.2.4. A/2-11-1-2012-0001) Támogató: TÁMOP
Szakterületek:
  • Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
  • Egyéb mezőgazdaság-tudományok
  • Egyéb műszaki tudományok és technológiák
  • Kémiai tudományok
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2024-12-08 23:44