mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
A búzaliszt ásványianyag-és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására = Changes in mineral and protein content of wheat flour due to fertilizers
Burján, Zita
;
Andrási, Dávid [Andrási, Dávid (analitikai kémia), szerző]
;
Győri, Zoltán [Győri, Zoltán (Agrokémia, minősé...), szerző] Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Int... (SZIE / GTK)
Magyar és Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704
60
(1)
pp. 50-57
2014
IV. Agrártudományok Osztálya: A
SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
MTMT: 2574695
Scopus:
85000671218
Teljes dokumentum:
http://epa.oszk.hu/03100/03135/00255/pdf/EPA03135_elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2014_01_050-057.pdf
Idézők (1)
Idézett közlemények (7)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-12-05 05:26
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás