mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Egg Yolk Carotenoids: Composition, Analysis, and Effects of Processing on Their Stability
Chamila, Nimalaratne
;
Jianping, Wu
;
Andreas, Schieber
Angol nyelvű
Megjelent:
Carotenoid Cleavage Products. (2013) ISBN:0841227780
p. 219-225
Azonosítók
MTMT: 23495635
DOI:
doi:10.1021/bk-2013-1134.ch018
Egyéb URL:
http://dx.doi.org/10.1021/bk-2013-1134.ch018
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2021-01-27 08:21
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás