Kalorimetrikus tanulmány a tojáslé-termékekben különböző tartósítószerek hatására bekövetkezett változásokról

Németh, Csaba [Németh, Csaba (élelmiszer-tudomány), szerző]; Drobecz, Árpád; Horváth, Kinga [Magyarné Horváth, Kinga (élelmiszertudomány), szerző]; Dr. Friedrich, László Ferenc [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Dr. Pásztorné, Huszár Klára [Pásztorné Huszár, Klára (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Balla, Csaba [Balla, Csaba (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)

Magyar nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent: ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 63 (8) pp. 251-254 2009
  • IV. Agrártudományok Osztálya: A
Azonosítók
  • MTMT: 2265014
  • Matarka: 757070
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2020-08-14 04:42