mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk
Andrássy, Éva
;
Dr. Farkas, József [Farkas, József (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
;
Seregély, Zsolt
;
Dr. Dalmadi, István [Dalmadi, István (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
;
Tuboly, Eszter
;
Lebovics, Vera
Angol nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent:
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535
35
(5)
pp. 305-318
2006
SJR Scopus - Food Science: Q3
Azonosítók
MTMT: 2262363
Teljes dokumentum:
http://www.akademiai.com/content/u573l4j62j76t6rg
Idézők (20)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2021-01-27 08:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás