mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Calorimetric study of changes induced by preservatives in liquid egg products
Németh, Csaba [Németh, Csaba (élelmiszer-tudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
;
Horváth, Kinga
;
Drobecz, Árpád
;
Friedrich, László [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
;
Dr. Pásztorné, Huszár Klára [Pásztorné Huszár, Klára (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
;
Balla, Csaba [Balla, Csaba (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)
Angol nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1230-0322 2083-6007
60
pp. 347-352
2010
SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
MTMT: 2253400
Idézők (7)
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2021-01-17 19:21
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás