mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Inactivation of polyphenol oxidase from frozen red raspberry (Rubus idaeus L.) by high pressure carbon dioxide treatment.
Liu, Y
;
Zhang, C
;
Zhao, X Y
;
Ma, Y
;
L
;
W
;
Liao, X J
;
Hu, X S
Angol nyelvű
Megjelent:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621
45
(4)
pp. 800-806
2010
Azonosítók
MTMT: 22403385
DOI:
10.1111/j.1365-2621.2010.02207.x
WoS:
000275917200024
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2021-04-17 11:22
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás