Calorimetric analysis of egg white products preserved by different methods

CS, NÉMETH; L, FRIEDRICH [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); K, HORVÁTH [Magyarné Horváth, Kinga (élelmiszertudomány), szerző]; K, PÁSZTOR-HUSZÁR [Pásztorné Huszár, Klára (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); CS, BALLA [Balla, Csaba (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)

Angol nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent: JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 22 pp. 17-23 2009
    Azonosítók
    • MTMT: 2216379
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2020-08-10 08:55