Different Accumulation of Free Amino Acids during Short- and Long-Term Osmotic Stress in Wheat

Kovács, Z [Kovács, Zita (Biotechnológia), szerző]; Simon-Sarkadi, L [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Vashegyi, I [Vashegyi, Ildikó (biológia), szerző] Növényi Molekuláris Biológia Osztály (HRN ATK / MGI); Kocsy, G [Kocsy, Gábor (Növényélettan, mo...), szerző] Növényi Molekuláris Biológia Osztály (HRN ATK / MGI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: SCIENTIFIC WORLD JOURNAL 1537-744X 2356-6140 2012 Paper: ID 216521 , 10 p. 2012
  • SJR Scopus - Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous): Q2
Azonosítók
Szakterületek:
  • Biológiai tudományok
  • Egyéb orvostudományok
  • Föld- és kapcsolódó környezettudományok
  • Klinikai orvostan
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-02-12 15:08