Destruction of Salmonella Enteritidis in liquid egg white as the fuction of treatment temperature and heating rate

Németh, Cs [Németh, Csaba (élelmiszer-tudomány), szerző]; Németh, Z; Dalmadi, I [Dalmadi, István (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Friedrich, L [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Surányi, J [Surányi, József (Élelmiszer-biztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Balla, Cs [Balla, Csaba (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)

Angol nyelvű Tudományos Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)
Megjelent: AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 1788-5345 6 (1) pp. 314-319 2011
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2020-08-07 00:42