Salmonella Enteritidis és Listeria monocytogenes hőtűrőképességének változása tojásfehérjelében a kezelési hőmérséklet és a felmelegedési sebesség függvényében

Németh, Cs [Németh, Csaba (élelmiszer-tudomány), szerző]; Dalmadi, I [Dalmadi, István (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Friedrich, L [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK); Balla, Cs [Balla, Csaba (Hűtő- és állatite...), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (BCE / ÉTK)

Angol nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent: MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 133 (10) pp. 605-611 2011
  • SJR Scopus - Veterinary (miscellaneous): Q4
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2020-08-04 19:47