Szabó A et al. Fatty acid composition of two different muscles in rabbits: Alterations in response to saturated or unsaturated dietary fatty acid complementation. (2001) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 9 4 155-158, 1076812
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1076812]
  1. Kowalska D. et al. The effect of mixture of rapeseed meal, white lupin seed, and peseed in rabbit diets on performance indicators and fatty acid profile of meat and fat. (2020) KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 1300-6045 1309-2251 26 4 455-462
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31338246] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31338246, Kapcsolat: 29025916
  2. Rebollar PG et al. Reproductive long-term effects, endocrine response and fatty acid profile of rabbit does fed diets supplemented with n-3 fatty acids. (2014) ANIMAL REPRODUCTION SCIENCE 0378-4320 1873-2232 146 3-4 202-209
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24453050] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24453050, Kapcsolat: 24453050
  3. Peiretti Pier Giorgio. Effects of dietary fatty acids on lipid traits in the muscle and perirenal fat of growing rabbits fed mixed diets. (2012) ANIMALS 2076-2615 2 1 55-67
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22469180] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22469180, Kapcsolat: 22468849
  4. Lugasi Andrea. A nyúlhús szerepe az emberi táplálkozásban. (2007) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 17 3 157-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2268647] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2268647, Kapcsolat: 20469188
  5. Polak T et al. Influence of genotype lines, age at slaughter and sexes on the composition of rabbit meat. (2006) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 44 1 65-73
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347794] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347794, Kapcsolat: 20469182
  6. Gasperlin L et al. Effect of genotype, age at slaughter and sex on chemical composition and sensory profile of rabbit meat. (2006) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 14 3 157-166
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347793] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347793, Kapcsolat: 21568562
  7. S Danicke et al. Effects of feeding rapeseed to fattening rabbits on performance, thyroid hormone status, fatty acid composition of meat and other meat quality traits. (2004) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 68 1 15-24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23170215] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23170215, Kapcsolat: 23170215
Szabó A et al. Training-induced alterations of the fatty acid profile of rabbit muscles. (2002) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 50 3 357-364, 1076813
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1076813]
  1. Lozano W.M. et al. Exercise training protocols in rabbits applied in cardiovascular research. (2020) ANIMALS 2076-2615 10 8
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31395095] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31395095, Kapcsolat: 29308330
  2. Secci Giulia et al. Differential scanning calorimetry as a fast method to discriminate cage or free-range rabbit meat. (2019) FOOD CONTROL 0956-7135 104 313-317
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30748771] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30748771, Kapcsolat: 28241880
  3. Loponte R et al. Effect of the housing system (free-range vs. open air cages) on growth performance, carcass and meat quality and antioxidant capacity of rabbits. (2018) MEAT SCIENCE 0309-1740 145 137-143
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27688300] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27688300, Kapcsolat: 27899105
  4. Arsic Aleksandra et al. Effect of long-term strenuous training on the plasma phospholipids fatty acid composition in handball players. (2018) VOJNOSANITETSKI PREGLED 0042-8450 & 00 159-159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30408660] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30408660, Kapcsolat: 27824357
  5. Zdenek Volek et al. The effect of housing conditions on Biceps femoris muscle fibre properties, fatty acid composition, performance and carcass traits of slow-growing rabbits. (2014) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 22 1 41-49
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23768275] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23768275, Kapcsolat: 23768242
  6. Tepsic J et al. Unfavourable plasma and erythrocyte phospholipid fatty acid profile in elite amateur boxers. (2013) EUROPEAN JOURNAL OF SPORT SCIENCE 1746-1391 13 4 414-421
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23254830] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23254830, Kapcsolat: 23254830
  7. Varga Dániel. A természeti környezet és a tartási körülmények hatása ponty (Cyprinus carpio L) jólétére és termékminőségére. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2544933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2544933, Kapcsolat: 23834799
  8. Arsic A et al. Altered plasma and erythrocyte phospholipid fatty acid profile in elite female water polo and football players. (2012) APPLIED PHYSIOLOGY NUTRITION AND METABOLISM-PHYSIOLOGIE APPLIQUEE NUTRITION 1715-5312 1715-5320 37 1 40-47
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22014090] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22014090, Kapcsolat: 22014090
  9. Wone B et al. Metabolomics of aerobic metabolism in mice selected for increased maximal metabolic rate. (2011) COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY D-GENOMICS & PROTEOMICS 1744-117X 6 4 399-405
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21721408] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21721408, Kapcsolat: 21721408
  10. Soto E et al. THE LIPID COMPOSITION AND TEXTURE PROFILE OF DRY-CURED LOIN AS AFFECTED BY FEEDING LEVEL IN THE PERIOD PRIOR TO THE LATE FATTENING PHASE AND BY REARING SYSTEM OF IBERIAN PIGS. (2010) ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 1120-1770 2239-5687 22 4 377-385
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21203451] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21203451, Kapcsolat: 21203451
  11. Tepsic J et al. Plasma and erythrocyte phospholipid fatty acid profile in professional basketball and football players. (2009) EUROPEAN JOURNAL OF APPLIED PHYSIOLOGY 1439-6319 1439-6327 107 3 359-365
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21688006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21688006, Kapcsolat: 21688006
  12. Daza A et al. Physical activity-induced alterations on tissue lipid composition and lipid metabolism in fattening pigs. (2009) MEAT SCIENCE 0309-1740 81 4 641-646
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21688007] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21688007, Kapcsolat: 21688007
  13. Simsek U et al. Impact of stocking density and feeding regimen on broilers: Chicken meat composition, fatty acids, and serum cholesterol levels.. (2009) JOURNAL OF APPLIED POULTRY RESEARCH 1056-6171 1537-0437 18 3 514-520
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20921119] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20921119, Kapcsolat: 20921119
  14. Petridou A et al. Effect of exercise training on the fatty acid composition of lipid classes in rat liver, skeletal muscle, and adipose tissue. (2005) EUROPEAN JOURNAL OF APPLIED PHYSIOLOGY 1439-6319 1439-6327 94 1-2 84-92
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21688008] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21688008, Kapcsolat: 21688008
  15. Nikolaidis MG et al. Effects of exercise on the fatty-acid composition of blood and tissue lipids. (2004) SPORTS MEDICINE 0112-1642 34 15 1051-1076
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21688009] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21688009, Kapcsolat: 21688009
  16. Nikolaidis M et al. Effect of long-term wheel running on the fatty acid composition of phospholipids and triacylglycerols in rat skeletal muscle and heart. (2004) ARCHIVES OF THE HELLENIC MEDICAL SOCIETIES 0253-9497 21 4 344-353
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20469189] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20469189, Kapcsolat: 20469189
  17. Nikolaidis MG et al. Effect of chronic wheel running on the fatty acid composition of phospholipids and triacylglycerols in rat serum, skeletal muscle and heart. (2004) ACTA PHYSIOLOGICA SCANDINAVICA 0001-6772 1365-201X 1748-1716 181 2 199-208
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21688010] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21688010, Kapcsolat: 21688010
Andrássy Baka Gabriella et al. Non-invasive Body Composition Measurement of Broiler Chickens Between 4-18 Weeks of Age by Computer Tomography. (2003) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 46 6 585-595, 1105243
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105243]
  1. Erensoy K et al. Correlations between Breast Yield and Morphometric Traits in Broiler Pure Lines. (2020) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 22 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31408981] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31408981, Kapcsolat: 29112658
  2. Dewez Marine F et al. Use of computed tomography to determine body composition of heavy strain turkey hens (Meleagris gallopavo) from rearing to early laying. (2018) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 97 11 4093-4106
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30323888] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30323888, Kapcsolat: 27725798
  3. Silva SR et al. Real-time ultrasound (RTU) imaging methods for quality control of meats. (2012) Megjelent: Computer Vision Technology in the Food and Beverage Industries pp. 277-329
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24202193] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24202193, Kapcsolat: 23408653
  4. Kleczek K et al. Weight of selected muscles as an indicator of the lean meat and fat content of broiler carcasses (Short Communication). (2010) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 53 2 225-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678699] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678699, Kapcsolat: 27725807
  5. Kleczek K et al. Relationships between breast muscle thickness measured by ultrasonography and meatiness and fatness in broiler chickens.. (2009) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 52 5 538-545
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20921143] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20921143, Kapcsolat: 27725808
  6. Yildiz H et al. Effects of ascorbic acid and lighting schedule on tibiotarsus strength and bone characteristics in broilers. (2009) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 52 4 432-444
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20921141] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20921141, Kapcsolat: 27725809
  7. Jaturasitha S et al. Carcass and meat characteristics of male chickens between Thai indigenous compared with improved layer breeds and their crossbred.. (2008) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 51 3 283-294
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20469196] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20469196, Kapcsolat: 27725810
  8. Makkar HP. A review of the use of isotopic and nuclear techniques in animal production. (2008) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 140 3-4 418-443
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347783] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347783, Kapcsolat: 20469193
  9. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 22054825
  10. Silva SR et al. Prediction of carcase and breast weights and yields in broiler chickens using breast volume determined in vivo by real-time ultrasonic measurement. (2006) BRITISH POULTRY SCIENCE 0007-1668 1466-1799 47 6 694-699
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20469428] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20469428, Kapcsolat: 20469191
Andrassy Baka G et al. Comparative Study of The Body Composition of Different Turkey Genotypes by Means of CT (short Communication). (2003) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 46 3 285-292, 1105238
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105238]
  1. Dewez Marine F et al. Use of computed tomography to determine body composition of heavy strain turkey hens (Meleagris gallopavo) from rearing to early laying. (2018) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 97 11 4093-4106
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30323888] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30323888, Kapcsolat: 27727375
  2. Çağdaş OTO et al. Stereological estimation of volume ratios of chest muscle in Atak-s hybrid with Rhode Island Red and Barred Rock pure lines by magnetic resonance imaging. (2017) VETERİNER HEKİMLER DERNEĞİ DERGİSİ = Journal of Turkish Veterinary Medical Society 0377-6395 88 2 30-14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27361064] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361064, Kapcsolat: 27361064
  3. Huenigen Hana et al. Structure and age-dependent development of the turkey liver: a comparative study of a highly selected meat-type and a wild-type turkey line. (2016) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 95 4 901-911
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775179] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775179, Kapcsolat: 25775179
  4. Almási Anita. A HAZAI NEMESÍTÉSŰ TETRA-H FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ, ELTÉRŐ GENETIKAI HÁTTERŰ TISZTA VONALÚ ÉS KERESZTEZETT IVADÉKCSOPORTOK HÚSTERMELŐ KÉPESSÉGÉNEK ÉS VÁGÓTULAJDONSÁGAINAK ÖSSZEHASONLÍTÓ VIZSGÁLATA. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3051525] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3051525, Kapcsolat: 27361074
  5. Großkurth Daniel. Vergleichende Untersuchungen zweier Putenlinien (Wildputen und BUT-BIG6) mittels computertomographischer Aufnahmen. (2014)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[27360905] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27360905, Kapcsolat: 27360905
  6. Wenczel Rita. Untersuchungen zur Messung der Körperzusammensetzung und Knochenmineraldichte beim Schwein und beim Schaf mittels "Pencil-" und "Fan-Beam"-Dualenergie Röntgenabsorptiometrie. (2013)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[27361084] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361084, Kapcsolat: 27361084
  7. Salajpal K et al. Skeletal development of outdoor reared Zagorje Turkey fed lower protein diets. (2012) ACTA AGRICULTURAE SLOVENICA 1581-9175 1854-1941 100 SUPPL.3 61-66
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678677] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678677, Kapcsolat: 22678677
  8. Schöllhorn Bernhard. Untersuchungen zur Anwendbarkeit der Dualenergie-Röntgenabsorptiometrie (DXA) für die Messung der Ganzkörperzusammensetzung bei zwei Putengenotypen. (2007)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[27360896] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27360896, Kapcsolat: 27360896
  9. Schoellhorn B et al. Study on the suitability of dual energy x-ray absorptiometry (DXA) for whole body composition measurements in two turkey genotypes. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 71 5 228-236
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347784] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347784, Kapcsolat: 20347784
  10. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 21591104
  11. Ersoy IE et al. Growth curve establishment for American Bronze turkeys (short communication). (2006) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 49 3 293-299
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347785] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347785, Kapcsolat: 20347785
  12. Mendes M et al. The relationship among pre and post slaughter traits of American Bronze Turkey. (2005) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 48 3 283-289
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347786] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347786, Kapcsolat: 20347786
Andrássy-Baka G et al. The study of the broiler chickens' growth by X-ray computerized tomography. (2003) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 7 1 19-29, 1145093
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1145093]
  1. Paśko S et al. Diagnostic Application of Multirow Computed Tomography of the Hip Joint of Japanese Quails (Coturnix Japonica). (2016) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 8 4 501-504
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27361658] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361658, Kapcsolat: 27361658
  2. Großkurth Daniel. Vergleichende Untersuchungen zweier Putenlinien (Wildputen und BUT-BIG6) mittels computertomographischer Aufnahmen. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[27361648] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361648, Kapcsolat: 27361648
  3. Zerehdaran S et al. Broiler breeding strategies using indirect carcass measurements. (2005) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 84 8 1214-1221
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20475420] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20475420, Kapcsolat: 20475420
Hancz Cs et al. Measurement of total body composition changes of common carp by computer tomography.. (2003) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 34 12 991-997, 1117609
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117609]
  1. Maas P. et al. Prediction of body composition in mirror carp (Cyprinus carpio) by using linear measurements in vivo and computed tomography post-mortem. (2020) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 63 1 69-80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31266769] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31266769, Kapcsolat: 28936502
  2. Jan Másílko et al. Rapid measurements of fat content in live and slaughtered common carp (Cyprinus carpio L.). (2016) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 24 6 1669-1679
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088006, Kapcsolat: 26088006
  3. S R Silvaa et al. In vivo assessment of fat composition in Senegalese sole (Solea senegalensis) by real-time ultrasonography and image analysis of subcutaneous fat. (2016) AQUACULTURE 0044-8486 456 76-82
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25423048] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25423048, Kapcsolat: 25423043
  4. Collewet G et al. Rapid quantification of muscle fat content and subcutaneous adipose tissue in fish using MRI. (2013) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 138 2-3 2008-2015
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22998202] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22998202, Kapcsolat: 22998202
  5. Varga Dániel. A természeti környezet és a tartási körülmények hatása ponty (Cyprinus carpio L) jólétére és termékminőségére. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2544933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2544933, Kapcsolat: 23834774
  6. Silva SR et al. Real-time ultrasound (RTU) imaging methods for quality control of meats. (2012) Megjelent: Computer Vision Technology in the Food and Beverage Industries pp. 277-329
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24202193] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24202193, Kapcsolat: 24465550
  7. Fulladosa E et al. Computed tomography in food science. (2011) Megjelent: Focus on Food Engineering pp. 157-186
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24465551] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24465551, Kapcsolat: 24465551
  8. Silva S et al. PREDICTION IN VIVO OF THE FILLET VOLUME IN SENEGALESE SOLE (SOLEA SENEGALENSIS) BY MULTIPLE CONSECUTIVE TRANSVERSE REAL TIME ULTRASONOGRAPHY IMAGES. (2010) Megjelent: 6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIMULATION AND MODELLING IN THE FOOD AND BIO-INDUSTRY (FOODSIM 2010) pp. 219-223
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[22750361] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22750361, Kapcsolat: 28936526
  9. Nilsen H. et al. Basic composition: Rapid methodologies. (2009) Megjelent: HANDBOOK OF SEAFOOD AND SEAFOOD PRODUCTS ANALYSIS pp. 121-138
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31266722] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31266722, Kapcsolat: 28936418
  10. Kolstad K et al. Quantification of dryx matter % and liquid leakage in Atlantic cod (Gadus morhua) using computerised X-ray tomography (CT). (2008) AQUACULTURE 0044-8486 275 1-4 209-216
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21447140] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21447140, Kapcsolat: 21447140
  11. Makkar HP. A review of the use of isotopic and nuclear techniques in animal production. (2008) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 140 3-4 418-443
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347783] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347783, Kapcsolat: 20347783
  12. Duncan M et al. Bioimpedance assessment of body composition in cobia Rachycentron canadum (L. 1766). (2007) AQUACULTURE 0044-8486 271 1-4 432-438
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21447135] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21447135, Kapcsolat: 21447135
  13. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 23422955
Metzger Sz et al. Effect of alternative housing on carcass traits of rabbits. (2003) AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 1331-7768 1331-7776 68 3 151-154, 1250348
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1250348]
  1. Prajapati R.K. et al. Effect of Different Housing Systems on Growth Performance, Feed Consumption, Morbidity and Mortality of Broiler Rabbits. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF CURRENT MICROBIOLOGY AND APPLIED SCIENCES 2319-7692 2319-7706 8 03 2115-2121
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30699044] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30699044, Kapcsolat: 28185931
  2. Alma LLAMBIRI et al. COMPARATIVE STUDY ON CARCASS TRAITS OF TWO DIFFERENT RABBIT GENOTYPES REARED IN TRADITIONAL AND CONVENTIONAL SYSTEMS IN ALBANIA. (2018) UNIVERISTY OF AGRONOMIC SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE OF BUCHAREST SERIES D - ANIMAL SCIENCES 2285-5750 2393-2260 61 2 158-163
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30448593] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30448593, Kapcsolat: 27878824
  3. ZHOU Qin-fei et al. Effect of Cage Type on Slaughter Performance and Meat Quality Change During Postmortem Aging of Meat Rabbit. (2016) SCIENTIA AGRICULTURA SINICA 0578-1752 49 12 2430-2436
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26279556] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26279556, Kapcsolat: 26279560
  4. S Khanna. Effect of yeast supplementation and alternative housing systems On performance of rabbits. (2014) HARYANA VETERINARIAN 0033-4359 53 1 23-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24404012] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24404012, Kapcsolat: 24404012
  5. S Khanna. EFFECT OF DIETARY SUPPLEMENTATION OF YEAST ON FORE, INTERMEDIATE AND HIND PORTIONS OF RABBITS RAISED UNDER CAGE AND PEN SYSTEM OF HOUSING. (2014) ASIAN JOURNAL OF DAIRY AND FOOD RESEARCH 0971-4456 0976-0563 33 1 52-54
    Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[25072220] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25072220, Kapcsolat: 25072220
  6. BM Shehu. Performance of Weaned Rabbits Raised in Cages or Pens in Northern Guinea Savannah Zone of Nigeria. (2013) ANIMAL PRODUCTION 0003-3561 15 3 180-182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27127885] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27127885, Kapcsolat: 27127885
Metzger Sz et al. The effect of housing system on carcass traits and meat quality of rabbit. (2003) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 11 1 1-11, 1117611
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117611]
  1. Al-Amin N et al. Carcass characteristics of male New Zealand white rabbits fed complete pellet containing different levels of leucaena leaf meal. (2020) IOP CONFERENCE SERIES: EARTH AND ENVIRONMENTAL SCIENCE 1755-1307 1755-1315 425 1
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[31172938] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31172938, Kapcsolat: 28800942
  2. Darko Andronikov et al. QUANTITATIVE CHARACTERISTICS OF RABBIT HYBRIDS. (2019) Journal of Agriculture and Plant Sciences 2545-4447 2545-4455 17 2 9-14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31320948] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31320948, Kapcsolat: 29005842
  3. MACHADO L. et al. INFLUENCE OF PEN HOUSING WITH LITTER ON SANITARY STATUS, PERFORMANCE AND CARCASS TRAITS OF GROWING RABBITS. (2019) ARS VETERINARIA 2175-0106 35 1 33-37
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Ismeretterjesztő[30847698] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30847698, Kapcsolat: 28354201
  4. Windschnurer Ines et al. Effects of Ground Floor Type on Selected Health-Parameters and Weight of Rabbits Reared in Group Pens. (2019) ANIMALS 2076-2615 9 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30677505] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30677505, Kapcsolat: 28167271
  5. Marina A et al. THE EFFICIENCY OF THE PRODUCTION OF RABBIT MEAT WITH THE HELP OF MODERN TECHNOLOGY IN THE PERSONAL SUBSIDARY FARM. (2018) BIOTECHNOLOGY IN ANIMAL HUSBANDRY 1450-9156 2217-7140 34 2 259-267
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27570414] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27570414, Kapcsolat: 27570414
  6. Cynthia Pieri. PEN HOUSING WITH LITTER: SANITARY STATUS AND CARCASS TRAITS OF RABBITS. (2018) Megjelent: 6th AMERICAN RABBIT CONGRESS pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27688593] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27688593, Kapcsolat: 27688593
  7. Alma LLAMBIRI et al. COMPARATIVE STUDY ON CARCASS TRAITS OF TWO DIFFERENT RABBIT GENOTYPES REARED IN TRADITIONAL AND CONVENTIONAL SYSTEMS IN ALBANIA. (2018) UNIVERISTY OF AGRONOMIC SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE OF BUCHAREST SERIES D - ANIMAL SCIENCES 2285-5750 2393-2260 61 2 158-163
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30448593] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30448593, Kapcsolat: 27878831
  8. Bruno Delphino et al. Avaliação de dois sistemas de criação de coelhos em clima tropical: comportamento e desempenho [Evaluation of two rabbit breeding systems in tropical climate: behavior and performance [Evaluación de dos sistemas de cría de conejos en clima tropical: comportamiento y rendimiento]. (2018) REVISTA BRASILEIRA DE CUNICULTURA 2238-4634 14 1 1-9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30408388] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30408388, Kapcsolat: 27823887
  9. Bruno Delphino et al. Avaliação de dois sistemas de criação de coelhos em clima tropical: comportamento e desempenho [Evaluation of two rabbit breeding systems in tropical climate: behavior and performance [Evaluación de dos sistemas de cría de conejos en clima tropical: comportamiento y rendimiento]. (2018) REVISTA BRASILEIRA DE CUNICULTURA 2238-4634 14 1 1-9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30408388] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30408388, Kapcsolat: 27879245
  10. Agustin Pratiwi et al. KINERJA PERTUMBUHAN DAN PRODUKSI KARKAS KELINCI REX YANG DIBERI PAKAN DENGAN SUPLEMENTASI MINYAK JAGUNG [GROWTH PERFORMANCE AND CARCASS PRODUCTION OF REX RABBITS FED WITH CORN OIL SUPPLEMENTATION]. (2017) BULETIN PETERNAKAN / BULLETIN OF ANIMAL SCIENCE 0126-4400 2407-876X 41 2 119-125
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26650232] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26650232, Kapcsolat: 26650236
  11. C Mínguez et al. Genetic analysis of meat quality traits in maternal lines of rabbit and their diallel cross. (2017) MEAT SCIENCE 0309-1740 131 1-8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26670836] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26670836, Kapcsolat: 26670846
  12. Daniela Belichovska et al. Eff ect of genotype on physico-chemical characteristics of rabbit meat. (2017) TEHNOLOGIJA MESA 0494-9846 58 1 10-15
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26825401] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26825401, Kapcsolat: 26825396
  13. Agnieszka Ludwiczak et al. The effect of sex, storage time and muscle type on the quality French Lop rabbit meat. (2016) ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 12 2 45-59
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26585384] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26585384, Kapcsolat: 26585384
  14. A Dalle Zotte et al. Meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat as affected by the sire breed, season, parity order and gender in an organic production system. (2016) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 24 2 145-154
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25947363] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25947363, Kapcsolat: 25949158
  15. C Mínguez et al. Genetic analysis of slaughter and carcass quality traits in crossbred rabbits coming from a diallel cross of four maternal lines. (2015) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 23 4 225-239
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26537585] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26537585, Kapcsolat: 26537598
  16. O Y Ayo-Ajasa. Variation in Growth and Linear Body Measurements of Rabbits Due to Generation Differences, Housing Systems, Sex and Season - See more at: http://www.sciencedomain.org/abstract.php?iid=539&id=2&aid=4893#sthash.8hBYaCgy.dpuf. (2014) AMERICAN JOURNAL OF EXPERIMENTAL AGRICULTURE 2231-0606 4 11 1339-1347
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24403717] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24403717, Kapcsolat: 24403717
  17. Carlos Mínguez. Genetic analyses of growth, carcass and meat quality traits in maternal lines of rabbits and their diallel cross. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24459080] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24459080, Kapcsolat: 24459080
  18. Katalin Szendrő. Effects of genotype and management systems on performance, economics and societal perceptions in rabbit meat production. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2780590] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2780590, Kapcsolat: 24298644
  19. Cecilia Mugnai et al. Effect of pasture availability and genotype on welfare, immune function, performance and meat characteristics of growing rabbits. (2014) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 22 1 29-39
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23768185] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23768185, Kapcsolat: 23768185
  20. Chodova D et al. Effect of housing system and genotype on rabbit meat quality. (2014) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 59 4 190-199
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24299070] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24299070, Kapcsolat: 23792817
  21. Navrátil L et al. VLIV PLEMENNÉ PŘÍSLUŠNOSTI NA AKTIVITU VODY A PODÍL SUŠINY VE SVALOVINĚ KRÁLÍKA. (2013) Megjelent: Nové směry v intenzivních a zájmových chovech králíků – XII. celostátní seminář 6.11. 2013 pp. 126-128
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[24596691] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596691, Kapcsolat: 24596691
  22. Ysnagmy Vázquez. Utilización de granos de destilería deshidratados con solubles (GDDS) en dietas para conejos de ceba. (2013) REVISTA CUBANA DE CIENCIA AGRÍCOLA CUBA 0034-7485 2079-3472 47 1 45-49
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24344222] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24344222, Kapcsolat: 24344222
  23. Vázquez Y et al. Use of dehydrated distillery grains with solubles in diets for fattening rabbits. (2013) CUBAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE 0864-0408 47 1 45-49
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23501936] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23501936, Kapcsolat: 23501936
  24. Nistor E et al. Nutrient Content of Rabbit Meat as Compared to Chiken, Beef and Pork Meat. (2013) JOURNAL OF ANIMAL PRODUCTION ADVANCES 2251-7677 3 4 172-176
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2335619] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2335619, Kapcsolat: 24225303
  25. Gisella Paci et al. Effect of stocking density and group size on growth performance, carcass traits and meat quality of outdoor-reared rabbits. (2013) MEAT SCIENCE 0309-1740 93 2 162-166
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22608723] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22608723, Kapcsolat: 22608723
  26. Daszkiewicz T et al. The effect of intensive and extensive production systems on carcass quality in New Zealand White rabbits. (2012) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 20 1 25-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22244654] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22244654, Kapcsolat: 22244654
  27. PAPA Lumturi et al. Effect of the production system on the carcass traits of the local breed of Albanian rabbit. (2012) POLJOPRIVREDA (OSIJEK) 1330-7142 1848-8080 58 2 143-150
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24639839] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24639839, Kapcsolat: 24639839
  28. Margüenda I et al. Effect of dietary type and level of fibre on rabbit carcass yield and its microbiological characteristics. (2012) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 145 1-3 7-12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21879424] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21879424, Kapcsolat: 21879424
  29. Daszkiewicz T et al. Jakość mie{ogonek}sa królików rasy bialej nowozelandzkiej pochodza{ogonek}cego z różnych elementów tuszki[Meat quality of various carcass cuts obtained from New Zealand white rabbits]. (2011) ZYWNOSC TECHNOLOGIA JAKOSC 1425-6959 18 3 153-161
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21814657] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21814657, Kapcsolat: 21814657
  30. Pinheiro V et al. Growth performance, carcass characteristics and meat quality of growing rabbits housed in cages or open-air park. (2011) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 54 6 625-635
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22986375] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22986375, Kapcsolat: 22986375
  31. Gonzalez-Redondo P Horcada et al. Water holding Capacity and PH of Meat from the Wild Rabbit (Oryctolagus cuniculus algirus) Hunted Specimens. (2010) JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 1680-5593 1993-601X 9 11 1560-1564
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21052353] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21052353, Kapcsolat: 21052353
  32. Andrej Toplak. Ethologische und klinische Untersuchungen zur Käfig- und Bodenhaltung bei Mastkaninchen. (2010)
    Disszertáció/Egyetemi doktor (Disszertáció)/Tudományos[24057184] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24057184, Kapcsolat: 24057772
2020-09-25 09:47