VARADI M. STUDYING THE BIENZYME REACTION WITH AMPEROMETRIC DETECTION FORMEASURING MALTOSE. (1993) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 8 6 339-345, 1295472
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1295472]
  1. Liu Aihua et al. Sensitive detection of maltose and glucose based on dual enzyme-displayed bacteria electrochemical biosensor. (2017) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 87 25-30
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379848] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26379848, Kapcsolat: 26379848
  2. Zhang Xiaohong et al. A maltose, L-rhamnose sensor based on porous Cu foam and electrochemical amperometric i-t scanning method. (2017) JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 2193-4126 2193-4134 11 2 548-555
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26741225] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26741225, Kapcsolat: 26675020
  3. Wang Junjun et al. Engineered IrO2@NiO Core-Shell Nanowires for Sensitive Non-enzymatic Detection of Trace Glucose in Saliva. (2016) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 88 24 12346-12353
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379849] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26379849, Kapcsolat: 26379849
  4. Soldatkin O et al. Development of conductometric biosensor array for simultaneous determination of maltose, lactose, sucrose and glucose. (2013) TALANTA 0039-9140 115 200-207
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24807808] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24807808, Kapcsolat: 24807808
  5. Fűtő Péter. Development of a catalase-based amperometric biosensor for the determination of increased catalase content in milk samples. (2012) ELECTROANALYSIS 1040-0397 1521-4109 27 1 107-113
    Folyóiratcikk[22709570] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709570, Kapcsolat: 22709570
  6. Farkas J. SELECTED ACHIEVEMENTS OF THE CENTRAL FOOD RESEARCH INSTITUTE, BUDAPEST, FROM ITS ESTABLISHMENT UNTIL THE TURN OF THE 21(st) CENTURY. (2009) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 38 3-20
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25710891] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25710891, Kapcsolat: 20878888
  7. Pyeshkova VM. Enzyme conductromatric biosensor for maltose determination. (2009) BIOPOLYMERS AND CELL 0233-7657 1993-6842 25 4 272-278
    Folyóiratcikk[22347883] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22347883, Kapcsolat: 22347883
  8. Dzyadevych SV et al. Amperometric enzyme biosensors: Past, present and future. (2008) IRBM-INGÉNIERIE ET RECHERCHE BIOMÉDICALE 1959-0318 29 2-3 171-180
    Folyóiratcikk[23915008] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23915008, Kapcsolat: 20878889
  9. Mojica ERE. Determination of the most effective procedure for the immobilization of enzymes on amperometric biosensor for bonded glucose. (2007) PHILIPPINE AGRICULTURAL SCIENTIST 0031-7454 90 2 137-142
    Folyóiratcikk[20878890] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878890, Kapcsolat: 20878890
  10. Cai YQ et al. Determination of several sugars in serum by high-performance anion-exchange chromatography with pulsed amperometric detection. (2005) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1085 1 98-103
    Folyóiratcikk[20878891] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878891, Kapcsolat: 20878891
  11. Aoki K et al. Integration of bienzymatic disaccharide sensors for simultaneous determination of disaccharides by means of light addressable potentiometric sensor. (2002) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 471 1 3-12
    Folyóiratcikk[24021346] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24021346, Kapcsolat: 20878895
  12. Dzyadevych SV. Amperometric biosensors. Key work principles and features of transducers of different generations. (2002) BIOPOLYMERS AND CELL 0233-7657 1993-6842 18 1 13-25
    Folyóiratcikk/Tudományos[25101582] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25101582, Kapcsolat: 25101582
  13. O'Connell P. Sensors and Food anality. (2001) Sensors update 9 1 255-282
    Folyóiratcikk[22709360] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709360, Kapcsolat: 22709360
  14. Xian-En Zhang. Simultenous determination of glucose and analogous dissacharides. (2000) Megjelent: Biosensors and Their Applications pp. 241-255
    Könyvrészlet[22728965] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22728965, Kapcsolat: 22728965
  15. V CM. Biosensors and their applications. (2000) ISBN:0306460874
    Könyv[22347886] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22347886, Kapcsolat: 22347886
  16. Tkac J et al. Biosensors in the determination of saccharides. (1999) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 93 9 563-569
    Folyóiratcikk[21060676] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060676, Kapcsolat: 20878898
  17. Ge F et al. Simultaneous determination of maltose and glucose using a screen-printed electrode system. (1998) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 13 3-4 333-339
    Folyóiratcikk[20878899] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878899, Kapcsolat: 20878899
  18. Ge F. Simultaneous determination of maltose and glucose using a screen- printed electrode system. (1998) Biosensors and Bioelectronics 13 3-4 333-339
    Folyóiratcikk/Tudományos[25101584] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25101584, Kapcsolat: 25101584
  19. Ge F. Potassium ferricyanide mediated disposable biosensor for determination of maltose and glucose. (1998) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 31 3 383-394
    Folyóiratcikk[20878900] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878900, Kapcsolat: 20878900
  20. Warsinke A. Biosensors for food analysis. (1997) Megjelent: Frontiers in biosensors, 2 pp. 121-139
    Könyvrészlet[22347875] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22347875, Kapcsolat: 22347875
  21. Boujtita M et al. Biosensors for analysis of ethanol in food: Effect of the pasting liquid. (1996) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 319 1-2 91-96
    Folyóiratcikk[20878901] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878901, Kapcsolat: 20878901
  22. Tan JZ et al. Amperometric maltose-sensing bi-enzyme electrodes: Comparison between alpha-glucosidase pyranoseoxidase- and glucoamylase glucose oxidase-based electrodes. (1996) ANALYTICAL SCIENCES 0910-6340 1348-2246 12 1 145-148
    Folyóiratcikk[20878903] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878903, Kapcsolat: 20878903
  23. QU HB et al. SIMULTANEOUS DETERMINATION OF MALTOSE AND GLUCOSE USING A DUAL-ELECTRODE FLOW-INJECTION SYSTEM. (1995) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 52 2 187-192
    Folyóiratcikk[20878904] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878904, Kapcsolat: 20878904
  24. QU HB et al. KINETIC-STUDY ON STARCH HYDROLYSIS USING A GLUCOSE MALTOSE SENSING SYSTEM. (1995) BIOTECHNOLOGY TECHNIQUES 0951-208X 1573-6784 9 6 445-450
    Folyóiratcikk[20878906] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20878906, Kapcsolat: 20878906
VARADI M et al. APPLICATION OF BIOSENSOR WITH AMPEROMETRIC DETECTION FOR DETERMINING ETHANOL. (1994) ANALYST 0003-2654 1364-5528 119 8 1843-1847, 1376524
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376524]
  1. Farkas J. SELECTED ACHIEVEMENTS OF THE CENTRAL FOOD RESEARCH INSTITUTE, BUDAPEST, FROM ITS ESTABLISHMENT UNTIL THE TURN OF THE 21(st) CENTURY. (2009) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 38 3-20
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25710891] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25710891, Kapcsolat: 21060616
  2. AW Jones. Update on clinical and forensic analysis of alcohol. (2007) Megjelent: Forensic Issues in Alcohol Testing pp. 21-64
    Könyvrészlet[22361358] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22361358, Kapcsolat: 22361358
  3. Valach M. Constructions of amperometric biosensors for rapid and simple monitoring of ethanol. (2006) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 100 5 330-336
    Folyóiratcikk[21060617] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060617, Kapcsolat: 21060617
  4. Smutok O et al. A reagentless bienzyme amperometric biosensor based on alcohol oxidase/peroxidase and an Os-complex modified electrodeposition paint. (2006) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 113 2 590-598
    Folyóiratcikk[21060618] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060618, Kapcsolat: 21060618
  5. Wu XJ et al. Spongiform immobilization architecture of ionotropy polymer hydrogel coentrapping alcohol oxidase and horseradish peroxidase with octadecylsilica for optical biosensing alcohol in organic solvent. (2004) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 76 15 4279-4285
    Folyóiratcikk[21060619] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060619, Kapcsolat: 21060619
  6. Santos AS et al. Highly stable amperometric biosensor for ethanol based on Meldola's blue adsorbed on silica gel modified with niobium oxide. (2003) JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY 1572-6657 1873-2569 547 2 135-142
    Folyóiratcikk[21060620] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060620, Kapcsolat: 21060620
  7. Patel NG et al. Screen-printed biosensors using different alcohol oxidases. (2001) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 75 1-2 101-110
    Folyóiratcikk[21060621] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060621, Kapcsolat: 21060621
  8. Blum P et al. Optical alcohol sensor using lipophilic Reichardt's dyes in polymer membranes. (2001) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 432 2 269-275
    Folyóiratcikk[21060622] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060622, Kapcsolat: 21060622
  9. Bryl K et al. Can purple membrane play the role of biosensor under extreme conditions?. (2001) NATO SCIENCE SERIES. SERIES 1: LIFE AND BEHAVIOURAL SCIENCES 1566-7693 335 SZEGED 211-224
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[25723219] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25723219, Kapcsolat: 25723219
  10. Lin MS et al. Mixed-valence compound-based biosensor. (1999) BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING 0006-3592 1097-0290 62 1 56-61
    Folyóiratcikk[21060623] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060623, Kapcsolat: 21060623
  11. Karatani H et al. Sensitized luminescence induced by nickel electrocatalysis to detect aliphatic hydroxy compounds. (1998) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 362 2-3 141-149
    Folyóiratcikk[21060624] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060624, Kapcsolat: 21060624
  12. Liden H et al. Rapid alcohol determination in plasma and urine by column liquid chromatography with biosensor detection. (1998) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 0731-7085 1873-264X 17 6-7 1111-1128
    Folyóiratcikk[21060625] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060625, Kapcsolat: 21060625
  13. Mohr GJ et al. Development of chromogenic reactands for optical sensing of alcohols. (1998) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 49 3 226-234
    Folyóiratcikk[21060626] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060626, Kapcsolat: 21060626
  14. Liu YC. Polymers and enzyme biosensors. (1997) JOURNAL OF MACROMOLECULAR SCIENCE-REVIEWS IN MACROMOLECULAR CHEMISTRY AND PHYSICS 0736-6574 C37 3 459-500
    Folyóiratcikk[21060627] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060627, Kapcsolat: 21060627
  15. SpichigerKeller UE. Ion- and substrate-selective optode membranes and optical detection modes. (1997) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 38 1-3 68-77
    Folyóiratcikk[21060628] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060628, Kapcsolat: 21060628
  16. Chen ZL et al. Flow injection, amperometric determination of ethanol in wines after solid-phase extraction. (1997) ELECTROANALYSIS 1040-0397 1521-4109 9 7 541-543
    Folyóiratcikk[21060629] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060629, Kapcsolat: 21060629
  17. Mizutani F et al. Amperometric alcohol-sensing electrode based on a polyion complex membrane containing alcohol oxidase. (1997) ANALYTICAL SCIENCES 0910-6340 1348-2246 13 1 83-87
    Folyóiratcikk[21060630] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060630, Kapcsolat: 21060630
  18. Maines A et al. Enzyme electrodes for food analysis. (1996) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 34 1 31-42
    Folyóiratcikk[21060631] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060631, Kapcsolat: 21060631
  19. Dennison MJ et al. Direct monitoring of formaldehyde vapour and detection of ethanol vapour using dehydrogenase-based biosensors. (1996) ANALYST 0003-2654 1364-5528 121 12 1769-1773
    Folyóiratcikk[21060632] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060632, Kapcsolat: 21060632
  20. Vijayakumar AR et al. Alcohol biosensors based on coupled oxidase-peroxidase systems. (1996) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 327 3 223-234
    Folyóiratcikk[21060633] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060633, Kapcsolat: 21060633
Varadi M. Determining glucose content in juices with biosensor. (1995) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 24 4 365-377, 1376523
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376523]
  1. Müller Jüng. Entwicklung eines modularen Durchflusssystems auf der Basis von amperometrisch-enzymatischen Biosensoren unter Verwendung von TTF-TCNQ als Mediator. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22729333] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22729333, Kapcsolat: 22729333
  2. Tkac J. Determination by biosensors of important substances in beverages. (1999) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 93 8 518-526
    Folyóiratcikk[21060653] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060653, Kapcsolat: 21060653
Szabo EE et al. Application of biosensor for monitoring galactose content. (1996) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 11 10 1051-1058, 1376522
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376522]
  1. Li Menglu et al. Peroxidase-like activity of 2 ',7 '-difluorofluorescein and its application for galactose detection. (2018) TALANTA 0039-9140 182 422-427
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27545519] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27545519, Kapcsolat: 27545519
  2. Sharma Mamta et al. Design and Characterization of GalOx/PbONPs/GE Based Galactose Biosensor. (2018) ADVANCED SCIENCE LETTERS 1936-6612 1936-7317 24 New Delhi 853-858
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[27545520] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27545520, Kapcsolat: 27545520
  3. Dalkiran Berna et al. Electrochemical biosensing of galactose based on carbon materials: graphene versus multi-walled carbon nanotubes. (2016) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 408 16 4329-4339
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26004827] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26004827, Kapcsolat: 26004827
  4. Hofmeyer Thomas et al. Protein Production in Yarrowia lipolytica Via Fusion to the Secreted Lipase Lip2p. (2014) MOLECULAR BIOTECHNOLOGY 1073-6085 1559-0305 56 1 79-90
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25716509] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25716509, Kapcsolat: 25716509
  5. Anasontzis George et al. Effects of temperature and glycerol and methanol-feeding profiles on the production of recombinant galactose oxidase in Pichia pastoris. (2014) BIOTECHNOLOGY PROGRESS 8756-7938 30 3 728-735
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25716508] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25716508, Kapcsolat: 25716508
  6. Charmantray Franck et al. Amperometric Biosensor Based on Galactose Oxidase Immobilized in Clay Matrix. (2013) ELECTROANALYSIS 1040-0397 1521-4109 25 3 630-635
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25716510] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25716510, Kapcsolat: 25716510
  7. K Khun et al. Development of Galactose Biosensor Based on Functionalized ZnO Nanorods with Galactose Oxidase. (2012) JOURNAL OF SENSORS 1687-725X 1687-7268 2012
    Folyóiratcikk[22747461] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747461, Kapcsolat: 22747461
  8. Khun K et al. Development of Galactose Biosensor Based on Functionalized ZnO Nanorods with Galactose Oxidase. (2012) JOURNAL OF SENSORS 1687-725X 1687-7268
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25716511] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25716511, Kapcsolat: 25716511
  9. Franck Charmantray et al. Amperometric Biosensor Based on Galactose Oxidase Immobilized in Clay Matrix. (2012) ELECTROANALYSIS 1040-0397 1521-4109 2012
    Folyóiratcikk[22747481] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747481, Kapcsolat: 22747481
  10. Lee KN et al. Enchanced sensitivity of a galactose biosensor fabrcated with a bundle of conducting polymer microtubules. (2011) ELECTROANALYSIS 1040-0397 1521-4109 23 9 2125-2130
    Folyóiratcikk[22709887] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709887, Kapcsolat: 22709887
  11. M Kaniewska. Chiral Biosensors and Immunosensors. (2011) Megjelent: Biosensors - Emerging Materials and Applications pp. 99-122
    Könyvrészlet[22717080] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717080, Kapcsolat: 22717080
  12. Víg Attila. Bioszenzor fejlesztés L-aszkorbinsav és Aflatoxin M1 mérésére. (2011)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22747483] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747483, Kapcsolat: 22747483
  13. Wang Y. Multivalent interaction-based carbohydrate biosensors for signal amplification. (2010) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 26 3 996-1001
    Folyóiratcikk[22709877] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709877, Kapcsolat: 22709877
  14. Cevik E et al. Construction of biosensor for determination of galactose with galactose oxidase immobilized on polymeric mediator contains ferrocene. (2010) CURRENT APPLIED PHYSICS 1567-1739 10 5 1313-1316
    Folyóiratcikk[21060654] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060654, Kapcsolat: 21060654
  15. Spadiut O et al. A comparative summary of expression systems for the recombinant production of galactose oxidase. (2010) MICROBIAL CELL FACTORIES 1475-2859 9
    Folyóiratcikk[22380536] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22380536, Kapcsolat: 22709883
  16. Farkas J. SELECTED ACHIEVEMENTS OF THE CENTRAL FOOD RESEARCH INSTITUTE, BUDAPEST, FROM ITS ESTABLISHMENT UNTIL THE TURN OF THE 21(st) CENTURY. (2009) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 38 3-20
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25710891] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25710891, Kapcsolat: 21060655
  17. Peters MW. Regio- and enantioselective alkane hydroxylation with engineered cytochromes P450 BM-3. (2009)
    Egyéb[22710007] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22710007, Kapcsolat: 22710007
  18. Pilone Mirella et al. Enzymes, D-Amino Acid Oxidases. (2009) Megjelent: Encyclopedia of Industrial Biotechnology: Bioprocess, Bioseparation, and Cell Technology p. online
    Könyvrészlet[22717088] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717088, Kapcsolat: 22717088
  19. FH Arnold. Thermostable peroxide-driven cytochrome P450 oxygenase variants and methods of use. (2008) Amerikai Egyesült Államok
    Oltalmi formák[22709926] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22709926, Kapcsolat: 22709926
  20. Frances H. Glucose 6-oxidases. (2007) 7220563 Amerikai Egyesült Államok
    Oltalmi formák[22747503] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747503, Kapcsolat: 22747503
  21. Kun Sao. Development of electrochemical biosensor for determination of galactose. (2007) Analytical Science and Technology 20 5 393-399
    Folyóiratcikk[22747518] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747518, Kapcsolat: 22747518
  22. B Serra et al. Applictaion of electrochemical enzyme biosensors for food quality control. (2007) COMPREHENSIVE ANALYTICAL CHEMISTRY 0166-526X 49 2007 255-298
    Folyóiratcikk[22717076] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717076, Kapcsolat: 22717076
  23. LA Terry. Agriculture, Horticulture and Related Applications. (2007) Megjelent: Handbook of Biosensors and Biochips p. 1600
    Könyvrészlet[22717214] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717214, Kapcsolat: 22717214
  24. van Hellemond EW. Occurrence and biocatalytic potential of carbohydrate oxidases. (2006) Megjelent: ADVANCES IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOL 60 pp. 17-54
    Könyvrészlet[21060656] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060656, Kapcsolat: 21060656
  25. Hervas-Perez J. Nincs cím. (2006) ANALES- REAL ACADEMIA NACIONAL DE FARMACIA 72 3 443-462
    Folyóiratcikk[22709754] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709754, Kapcsolat: 22709754
  26. Sharma SK et al. Galactose sensor based on galactose oxidase immobilized in polyvinyl formal. (2006) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 119 1 15-19
    Folyóiratcikk[21060657] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060657, Kapcsolat: 21060657
  27. Anthony J. Electroanalysis and Biosensors in Clinical Chemistry. (2006) Megjelent: Encyclopedia of Analytical Chemistry pp. 2-3
    Könyvrészlet[22709999] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709999, Kapcsolat: 22709999
  28. Juan Pablo. Biosensor amperométrico para la medida de galactosa compuesto por microgeles de poliacrilamida. (2006) ANALES DE LA REAL ACADEMIA NACIONAL DE FARMACIA 1697-4271 1697-428X 72 3 443-461
    Folyóiratcikk[22747534] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22747534, Kapcsolat: 22747534
  29. Vojinovic V et al. Bienzymatic analytical microreactors for glucose, lactate, ethanol, galactose and l-amino acid monitoring in cell culture media. (2006) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 565 2 240-249
    Folyóiratcikk[21060658] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060658, Kapcsolat: 21060658
  30. Kan JQ et al. The galactose biosensor based on microporous polyacrylonitrile. (2005) BIOCATALYSIS AND BIOTRANSFORMATION 1024-2422 23 6 439-444
    Folyóiratcikk[21060659] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060659, Kapcsolat: 21060659
  31. Maestre E et al. A multianalyte flow electrochemical cell: application to the simultaneous determination of carbohydrates based on bioelectrocatalytic detection. (2005) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 21 5 774-781
    Folyóiratcikk[21060660] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060660, Kapcsolat: 21060660
  32. Sharma SK et al. Langmuir-Blodgett film based biosensor for estimation of galactose in milk. (2004) ELECTROCHIMICA ACTA 0013-4686 49 15 2479-2485
    Folyóiratcikk[21060661] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060661, Kapcsolat: 21060661
  33. Sharma SK et al. Lactose biosensor based on Langmuir-Blodgett films of poly(3-hexyl thiophene). (2004) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 20 3 651-657
    Folyóiratcikk[21060662] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060662, Kapcsolat: 21060662
  34. Sharma SK et al. Biostrip technique for detection of galactose in dairy foods. (2004) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 88 2 299-303
    Folyóiratcikk[21060665] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060665, Kapcsolat: 21060665
  35. Sharma SK et al. Biosensor based on Langmuir-Blodgett films of poly(3-h exyl thiophene) for detection of galactose in human blood. (2004) BIOTECHNOLOGY LETTERS 0141-5492 1573-6776 26 8 645-647
    Folyóiratcikk[21060666] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060666, Kapcsolat: 21060666
  36. MH Divritsioti. Flow Injection Analysis System for l-Lysine Estimation in Foodstuffs Using a Biosensor Based on Lysine Oxidase Immobilization on a Gold-Poly(m-Phenylenediamine) Electrode. (2003) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 36 9 1939-1963
    Folyóiratcikk[22709729] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709729, Kapcsolat: 22709729
  37. Roach PCJ et al. Development of a conductimetric biosensor using immobilised Rhodococcus ruber whole cells for the detection and quantification of acrylonitrile. (2003) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 19 1 73-78
    Folyóiratcikk[21060667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060667, Kapcsolat: 21060667
  38. Giakoumaki Elsa. Biosensor development for the analysis of food quality. (2003)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22717257] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717257, Kapcsolat: 22717257
  39. CIRINO Patrick. Peroxide-driven cytochrome P450 oxygenase variants. (2002) United States Patent
    Oltalmi formák[22709924] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22709924, Kapcsolat: 22709924
  40. Nagels LJ. Chapter 29 Enzyme reactors and enzyme electrodes for the liquid chromatographic determination of carbohydrates. (2002) Megjelent: Journal of Chromatography Library Carbohydrate Analysis by Modern Chromatography and Electrophoresis pp. 1071-1100
    Könyvrészlet[22717130] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717130, Kapcsolat: 22717130
  41. Brahim S et al. Bio-smart hydrogels: co-joined molecular recognition and signal transduction in biosensor fabrication and drug delivery. (2002) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 17 11-12 973-981
    Folyóiratcikk[21060668] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060668, Kapcsolat: 21060668
  42. Pollard DJ et al. Real-time analyte monitoring of a fungal fermentation, at pilot scale, using in situ mid-infrared spectroscopy. (2001) BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING 1615-7591 1615-7605 24 1 13-24
    Folyóiratcikk[21060669] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060669, Kapcsolat: 21060669
  43. Tkac J et al. Monitoring of dihydroxyacetone production during oxidation of glycerol by immobilized Gluconobacter oxydans cells with an enzyme biosensor. (2001) ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY 0141-0229 1879-0909 28 4-5 383-388
    Folyóiratcikk[21060670] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060670, Kapcsolat: 21060670
  44. Sun LH et al. Expression and stabilization of galactose oxidase in Escherichia coli by directed evolution. (2001) PROTEIN ENGINEERING 0269-2139 1460-213X 1741-0126 14 9 699-704
    Folyóiratcikk[21060693] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060693, Kapcsolat: 21060671
  45. Tkac J et al. Rapid and sensitive galactose oxidase-peroxidase biosensor for galactose detection with prolonged stability. (1999) BIOTECHNOLOGY TECHNIQUES 0951-208X 1573-6784 13 12 931-936
    Folyóiratcikk[21060672] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060672, Kapcsolat: 21060672
  46. S Vaidyanathan et al. Monitoring of submerged bioprocesses. (1999) CRITICAL REVIEWS IN BIOTECHNOLOGY 0738-8551 1549-7801 19 4 277-316
    Folyóiratcikk[22709562] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22709562, Kapcsolat: 22709562
  47. Thorsten Erbe. Die Quantifizierung von Aminosäurenisomeren in Lebensmitteln mittels chiraler Gaschromatographie-Massenspektrometrie im Hinblick auf die Relevanz und die Entstehungsmechanismen von D-Aminosäuren. (1999)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22717378] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22717378, Kapcsolat: 22717378
  48. Tkac J et al. Biosensors in the determination of saccharides. (1999) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 93 9 563-569
    Folyóiratcikk[21060676] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060676, Kapcsolat: 21060676
  49. Vega FA et al. On-line monitoring of galactoside conjugates and glycerol by flow injection analysis. (1998) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 373 1 57-62
    Folyóiratcikk[21060677] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060677, Kapcsolat: 21060677
Adanyi N et al. Interfacial enzyme partitioning as a tool for constructing biosensors. (1999) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 28 4 329-338, 1376519
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376519]
  1. Gagaoua Mohammed. Aqueous Methods for Extraction/Recovery of Macromolecules From Microorganisms of Atypical Environments: A Focus on Three Phase Partitioning. (2018) Megjelent: MICROBIOLOGY OF ATYPICAL ENVIRONMENTS pp. 203-242
    Könyvrészlet/Tudományos[30488524] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30488524, Kapcsolat: 27921843
  2. Alvarez-Guerra E et al. Separation of Proteins by Ionic Liquid-Based Three-Phase Partitioning. (2014) Megjelent: Ionic Liquids in Separation Technology pp. 207-234
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[25101366] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25101366, Kapcsolat: 25101366
  3. Dennison C. Three-phase partitioning. (2011) Megjelent: Methods in Protein Biochemistry pp. 1-12
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[25101367] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25101367, Kapcsolat: 25101367
  4. Farkas J. SELECTED ACHIEVEMENTS OF THE CENTRAL FOOD RESEARCH INSTITUTE, BUDAPEST, FROM ITS ESTABLISHMENT UNTIL THE TURN OF THE 21(st) CENTURY. (2009) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 38 3-20
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25710891] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25710891, Kapcsolat: 21060695
  5. R Borbás et al. Interfacial shear rheological behavior of proteins in three-phase partitioning systems. (2003) COLLOIDS AND SURFACES A : PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS 0927-7757 1873-4359 213 93-103
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1134501] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1134501, Kapcsolat: 21060696
2020-10-24 01:54