Gripentrog H W et al. Economical and environmental analysis of a biogas plant within the context of a real farm. (2005), 2713414
Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[2713414]
  1. Asadinejad Ailin et al. Economic analysis of wind and CAES hybrid system using biomass based energy storage. (2016) Megjelent: 2015 NORTH AMERICAN POWER SYMPOSIUM (NAPS) pp. 1-6
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[30620214] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620214, Kapcsolat: 28100152
  2. Regina Kulugomba et al. Techno-economic evaluation of biogas production from food waste for electricity generation. (2014) Megjelent: Proceedings of the 2014 International Conference and Utility Exhibition on Green Energy for Sustainable Development, ICUE 2014
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[30620226] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620226, Kapcsolat: 28100172
  3. Ali Sakhawat. Impact of biogas technology in the development of rural population.. (2013) Pakistan Journal of Analytical & Environmental Chemistry 1996-918X 2221-5255 14 2 65-74
    Folyóiratcikk[24108941] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108941, Kapcsolat: 24108941
  4. Yangin-Gomec Cigdem et al. Effect of maize silage addition on biomethane recovery from mesophilic co-digestion of chicken and cattle manure to suppress ammonia inhibition. (2013) ENERGY CONVERSION AND MANAGEMENT 0196-8904 71 92-100
    Folyóiratcikk[24108940] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108940, Kapcsolat: 24108940
  5. Arthur Richard et al. Biomethane potential of the POME generated in the palm oil industry in Ghana from 2002 to 2009. (2012) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 111 155-160
    Folyóiratcikk[24108943] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108943, Kapcsolat: 24108943
  6. Arthur Richard. Potential biogas production from sewage sludge: A case study of the sewage treatment plant at Kwame Nkrumah university of science and technology, Ghana.. (2010) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENERGY AND ENVIRONMENT 2076-2895 2076-2909 6
    Folyóiratcikk[24108942] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108942, Kapcsolat: 24108942
  7. Sakar Suleyman et al. Anaerobic digestion technology in poultry and livestock waste treatment—a literature review. (2009) WASTE MANAGEMENT & RESEARCH 0734-242X 1096-3669 27 1 3-18
    Folyóiratcikk[24108939] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108939, Kapcsolat: 24108939
Michael Glemnitz. Ökológiai gazdaságok gyomszabályozása 14 európai országban. (2006) MAGYAR GYOMKUTATÁS ÉS TECHNOLÓGIA 1586-894X 7 2 51-59, 2262874
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2262874]
  1. Barta Marek et al. Zöld növényvédelem mobil tanulás az ökológiai gazdálkodásban. (2011) ISBN:9788055207261
    Könyv/Kézikönyv (Könyv)/Tudományos[24108905] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108905, Kapcsolat: 24108905
  2. Barta Marek. Zelená ochrana rastlín m-learning v ekologickom poľnohospodárstve. (2011)
    Könyv/Kézikönyv (Könyv)/Tudományos[24108909] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108909, Kapcsolat: 24108909
  3. Barta Marek et al. Green plant protection m-learning in ecological agriculture. (2011)
    Könyv/Kézikönyv (Könyv)/Tudományos[24108914] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108914, Kapcsolat: 24108914
Dr. Tóbiás Andrea et al. Effect of different treatments to bacterial cancer (Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis), bacterial speck (Pseudomonas syringae pv. tomato) in tomato, and bacterial spot (Xanthomonas campestris pv. vesicatoria) in pepper. (2007) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 13 2 49-53, 2263386
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2263386]
  1. Khalid Ammara. Management of bacterial canker of tomato caused by Clavibecter michiganensis subsp. michiganensis (Smith and Davis et al.) using different antibiotics. (2019) Pure and Applied Biology 2304-2478 8 2 p. 1841
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30739194] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30739194, Kapcsolat: 28230520
  2. Mariya Stoyanova et al. Antibacterial Activity of Plant Extracts against Bacterial Pathogens of Tomato. (2017) ACTA MICROBIOLOGICA BULGARICA 0204-8809 33 4 p. 182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30620155] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620155, Kapcsolat: 28100101
  3. Burcu begüm Kenanoğlu. Tohumların Çimlendirilmesinde Farklı Organik Ön Çimlendirme (Ozmotik Koşullandırma) Uygulamalarının Kullanımı. (2016) YUZUNCU YIL UNIVERSITY JOURNAL OF THE INSTITUTE OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES 2667-467X 21 2 124-134
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30620147] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620147, Kapcsolat: 28100094
  4. M Neelam. Botanical pesticides in the management of Xanthomonas campestris pv. campestris and Alternaria brassicae of cabbage. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30620178] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620178, Kapcsolat: 28100115
  5. Bajpai Vivek K et al. Biological Efficacy and Application of Essential Oils in Foods-A Review. (2016) JOURNAL OF ESSENTIAL OIL BEARING PLANTS 0972-060X 19 1 1-19
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26251461] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26251461, Kapcsolat: 28100074
  6. Patrice A Marchand. Basic substances under EC 1107/2009 phytochemical regulation: experience with non-biocide and food products as biorationals. (2016) JOURNAL OF PLANT PROTECTION RESEARCH 1427-4345 1899-007X 56 3 312-318
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26092268] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26092268, Kapcsolat: 28100067
  7. Leif Marvin R.. Germination Response of Eggplant (Solanum melongena L.) Seeds to Different Vinegar Concentration as Seed Priming Agents. (2015) INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC AND RESEARCH PUBLICATION 2250-3153 2250-3153 5 3 p. 770
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30620171] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620171, Kapcsolat: 28100110
  8. Bajpai VK et al. Potential Roles of Essential Oils on Controlling Plant Pathogenic Bacteria Xanthomonas Species: A Review. (2011) PLANT PATHOLOGY JOURNAL (KOREA) 1598-2254 2093-9280 27 3 207-224
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23844433] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23844433, Kapcsolat: 24108968
  9. Pap Zoltán. Környezetkímélő palántanevelő közegek fejlesztése= Development of media for environmentally sound seedlings. (2011)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26481763] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26481763, Kapcsolat: 28100077
  10. Talibi I et al. Antibacterial activity of moroccan plants extracts against Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis, the causal agent of tomatoes’ bacterial canker. (2011) JOURNAL OF MEDICINAL PLANTS RESEARCH 1996-0875 5 17 4332-4338
    Folyóiratcikk[24108966] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24108966, Kapcsolat: 24108966
Tóbiás A. Examinations of potential environmental friendly materials against tomato and pepper patogens. (2008) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 14 4 49-54, 1877843
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1877843]
  1. Pap Zoltán. Környezetkímélő palántanevelő közegek fejlesztése= Development of media for environmentally sound seedlings. (2011)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26481763] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26481763, Kapcsolat: 26481763
Pusztai P et al. Mulching Method Evaluations in Organic Tomato Production. (2011) Megjelent: Organic is Life Knowledge for Tomorrow pp. 424-427, 2358427
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2358427]
  1. Mónika Tóthová et al. Difesa verde delle piante m-learning in agricoltura biologica. (2011) ISBN:9788895192093
    Könyv/Oktatási anyag (Könyv)/Oktatási[30620246] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620246, Kapcsolat: 28100208
Radics L. Role of novel methods in Organic Weed Management. (2011) Megjelent: 4th Workshop of the EWRS Working Group: Weeds and Biodiversity pp. 16-17, 2713460
Egyéb konferenciaközlemény/Nem besorolt (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2713460]
  1. Radics László. Project role of novel methods in education of organic plant protection. (2011) Megjelent: The future of education: proceedings of international conference, 16-17 june 2011 p. 20
    Egyéb konferenciaközlemény[24109418] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24109418, Kapcsolat: 24109418
  2. Szalai Zita et al. Application Of Blended Learning In The Quality Certified Training For Farmers In Organic Agriculture. (2011) Future of Education International Conference 1 p. 1
    Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[24109419] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24109419, Kapcsolat: 24109419
Radics L. State-of-art methods in Mechanical Weed Management. (2011) Megjelent: 9th Workshop of the EWRS working group Physical and Cultural Weed Control pp. 28-30, 2713435
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2713435]
  1. Radics László. Project role of novel methods in education of organic plant protection. (2011) Megjelent: The future of education: proceedings of international conference, 16-17 june 2011
    Egyéb konferenciaközlemény[24109377] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24109377, Kapcsolat: 24109377
  2. Szalai Zita et al. Application Of Blended Learning In The Quality Certified Training For Farmers In Organic Agriculture.
    Folyóiratcikk[24109378] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24109378, Kapcsolat: 24109378
Divéky-Ertsey A et al. Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 18 1 75-80, 2132962
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2132962]
  1. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088922
  2. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089026
Csambalik L et al. Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes. (2014) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 79 11 C2192-C2202, 2796863
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2796863]
  1. Kannaujia P.K. et al. Variability of Bioactive Properties and Antioxidant Activity in Commercially Grown Cherry Tomato (Solanum Lycopersicum Var. Cerasiforme) Cultivars Grown in India. (2020) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 49 1 13-22
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30899238] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30899238, Kapcsolat: 28368447
  2. Szabó Anna. Using conjoint analysis for the consumer optimization of champignon products with enhanced vitamin d content. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 65 2 2494-2501
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31402075] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31402075, Kapcsolat: 29102570
  3. Teresa Martinez-Damian Maria et al. YIELD AND PHYSICOCHEMICAL QUALITY IN EXPERIMENTAL LINES OF Solanum lycopersicum var. cerasiforme CULTIVATED WITH DIFFERENT LEVELS OF ELECTRICAL CONDUCTIVITY. (2018) CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL & ANIMAL SCIENCES 0719-3882 34 2 152-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30539732] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30539732, Kapcsolat: 27992829
  4. Okon J. Esua et al. Simultaneous UV-C and Ultrasonic Energy Treatment for Disinfection of Tomatoes and Its Antioxidant Properties. (2018) JOURNAL OF ADVANCED AGRICULTURAL TECHNOLOGIES 2373-423X 2301-3737 5 3 p. 209
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30620202] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620202, Kapcsolat: 28100139
  5. Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXIV 3 2165-2176
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30308954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30308954, Kapcsolat: 29050464
  6. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088763
  7. Guerreiro D et al. Post-harvest treatment of cherry tomatoes by gamma radiation: Microbial and physicochemical parameters evaluation. (2016) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 36 1-9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26113805] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26113805, Kapcsolat: 25820405
  8. Tóth Eszter. Mikrobiális talajoltó készítmények hatása a paradicsom antioxidáns kapacitására. (2016)
    Disszertáció/Nem besorolt (Disszertáció)/Tudományos[26613799] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26613799, Kapcsolat: 29075899
  9. Kim J et al. Korean Consumer Evaluation of Various Foods Using Four Different Texture Lexicons. (2016) JOURNAL OF SENSORY STUDIES 0887-8250 31 4 314-327
    Folyóiratcikk/Tudományos[26070723] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26070723, Kapcsolat: 26070723
  10. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089015
  11. Szabó A. Antioxidant activity as indicator of UV radiation and other abiotic stress factors on Agaricus bisporus (Lange/Imbach) and Sedum hybridum (L.).. (2016) ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 1844-7449 2066-7744 9 90-100
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26252910] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26252910, Kapcsolat: 26253885
  12. CSAMBALIK LÁSZLÓ et al. Közép-magyarországi tájjellegű paradicsomfajták érzékszervi szempontú összehasonlítása. (2014) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 46 4 45-54
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2826733] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2826733, Kapcsolat: 25419884
Csambalik László et al. A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái. (2016) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 48 4 3-13, 3169445
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3169445]
  1. MIchelcsik Lili. Kárpát-medencében honos almafajták vizsgálata ökológiai gazdálkodásra való alkalmasság szempontjából, a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Tündérkertjében. (2017)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31381673] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31381673, Kapcsolat: 29075930
  2. Pék Z et al. Amerikai örökségfajta (heirloom) paradicsomok talajnélküli termeszthetőségének, morfometriai és beltartalmi értékeinek vizsgálata. (2017) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 49 1 9-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3249277] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3249277, Kapcsolat: 29075946
Csambalik László. Paradicsom tájfajták szerepe az ökológiai gazdálkodásban. (2016), 3105023
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3105023]
  1. Kovács Bettina Karolina. Paradicsom fajtahasználat az ökológiai gazdálkodásban. (2017)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31386004] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31386004, Kapcsolat: 29081635
  2. Tóth Eszter. Mikrobiális talajoltó készítmények hatása a paradicsom antioxidáns kapacitására. (2016)
    Disszertáció/Nem besorolt (Disszertáció)/Tudományos[26613799] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26613799, Kapcsolat: 29075896
Csambalik László et al. Friss fogyasztási magyar tájfajta paradicsomok termésmennyiségi- és minőségi vizsgálata. (2017) ŐSTERMELŐ: GAZDÁLKODÓK LAPJA 1418-088X 21 2 p. 63, 31381660
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31381660]
  1. Bartókné Fehér Katalin. Paradicsom tájfajták összehasonlító vizsgálata ökológiai gazdálkodásban. (2020)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31381667] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31381667, Kapcsolat: 29075922
Csambalik László et al. Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption. (2017) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 33 211-216, 3207447
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3207447]
  1. Zandbaaf Shima et al. Infrared spectroscopic and chemometric approach for identifying morphology in embryo culture medium samples. (2020) INFRARED PHYSICS & TECHNOLOGY 1350-4495 106 p. 103284
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31271667] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31271667, Kapcsolat: 28966387
  2. Pinela José et al. Phenolic composition and antioxidant properties of ex-situ conserved tomato (Solanum lycopersicum L.) germplasm. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 125 p. 108545
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30766672] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30766672, Kapcsolat: 28261371
  3. Karadžić Banjac Milica Ž. et al. On the characterization of novel biologically active steroids: Selection of lipophilicity models of newly synthesized steroidal derivatives by classical and non-parametric ranking approaches. (2019) COMPUTATIONAL BIOLOGY AND CHEMISTRY 1476-9271 1476-928X 80 23-30
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30616939] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30616939, Kapcsolat: 28097556
  4. Andric Filip Lj.. Towards polypotent natural products: The Derringer desirability approach and nonparametric ranking for multicriteria evaluation of essential oils. (2018) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 32 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30487727] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30487727, Kapcsolat: 27855347
  5. Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXIV 3 2165-2176
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30308954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30308954, Kapcsolat: 29050352
  6. Astorga F et al. Seasonal variation of lycopene content in tomato (Solanum lycopersicum L.) under conditions of salinity and excess boron in the Lluta valley, northern Chile. (2017) IDESIA 0073-4675 0718-3429 35 4 105-110
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27388453] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27388453, Kapcsolat: 27388453
László Sipos et al. Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.). (2017) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 243 9 1533-1543, 3203338
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3203338]
  1. de Bruijn Johannes et al. Use of a Copper- and Zinc-Modified Natural Zeolite to Improve Ethylene Removal and Postharvest Quality of Tomato Fruit. (2020) CRYSTALS 2073-4352 10 6 p. 471
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31334653] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31334653, Kapcsolat: 29021613
  2. Carillo Petronia et al. Biostimulatory Action of Arbuscular Mycorrhizal Fungi Enhances Productivity, Functional and Sensory Quality in ‘Piennolo del Vesuvio’ Cherry Tomato Landraces. (2020) AGRONOMY 2073-4395 10 6 p. 911
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31366068] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31366068, Kapcsolat: 29054768
  3. Carillo Petronia et al. Application of Trichoderma harzianum, 6-Pentyl-α-pyrone and Plant Biopolymer Formulations Modulate Plant Metabolism and Fruit Quality of Plum Tomatoes. (2020) PLANTS 2223-7747 9 6 p. 771
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31408948] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31408948, Kapcsolat: 29112606
  4. Carillo Petronia et al. Sensory and functional quality characterization of protected designation of origin ‘Piennolo del Vesuvio’ cherry tomato landraces from Campania-Italy. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 292 166-175
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30648183] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30648183, Kapcsolat: 28132133
  5. Benito-González Isaac et al. Health Effect of Dietary Fibers. (2019) Megjelent: Dietary Fiber: Properties, Recovery, and Applications pp. 125-163
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[31361577] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31361577, Kapcsolat: 29050344
  6. Yang Yuexi et al. Development of Starch-Based Antifungal Coatings by Incorporation of Natamycin/Methyl-β-Cyclodextrin Inclusion Complex for Postharvest Treatments on Cherry Tomato against Botrytis cinerea. (2019) MOLECULES 1420-3049 24 21 p. 3962
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30876948] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30876948, Kapcsolat: 28390174
  7. Varga Áron et al. Beer microfiltration with static turbulence promoter: Sum of ranking differences comparison. (2019) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 42 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30423064] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30423064, Kapcsolat: 28075024
  8. Li Z et al. Study on changes of chemical components and antioxidant activity of cherry wine during fermentation. (2018) CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 1974-9791 2283-9216 64 607-612
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27671701] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27671701, Kapcsolat: 27671701
  9. Kocsis Tamás. Bioszén és bioeffektor kombinációk hatása homoktalajok biológiai tulajdonságaira. (2018)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30615930] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 30615930, Kapcsolat: 28100181
Csambalik László et al. Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review. (2019) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 62 2 146-157, 30423003
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30423003]
  1. Saleh M Alturki et al. THE NUTRITIONAL STATUS OF TOMATO SEEDLINGS AND PEROXIDASE ACTIVITY UNDER FOLIAR APPLICATIONS OF SOME BIOSTIMULANTS. (2020) FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN 1018-4619 29 1/2020 421-433
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31129800] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31129800, Kapcsolat: 28747073
Csambalik László et al. Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments. (2019) PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 1479-2621 1479-263X, 30805536
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30805536]
  1. Mellidou Ifigeneia et al. Exploring morpho-physiological profiles of a collection of tomato ( Solanum lycopersicum ) germplasm using multivariate statistics. (2020) PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 1479-2621 1479-263X 1 1-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31291199] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31291199, Kapcsolat: 28966389
2020-11-27 13:01