Kállay M. Determination of biogenic amine-content of natural wines. (2003) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 9 3-4 91-95, 2313396
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2313396]
  1. Magyar Ildikó. Food and Nutrition research: Botrytized Wines. (2011) ISBN:9780123849274
    Könyv/Tanulmánykötet (Könyv)[23119168] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23119168, Kapcsolat: 23119168
Kállay M. A mustok aminonitrogén-tartalmának hatása az erjesztésre illetve a borminőségre. (2006) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 18 4 [1-5], 2287932
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2287932]
  1. 1 Kállay. A mustok aminonitrogén-tartalmának hatása az erjesztésre illetve a borminőségre. (2006) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 16 4 1-5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23127362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23127362, Kapcsolat: 23127362
Kállay M. Az erjedést befolyásoló N-tartalmú vegyületek vizsgálata mustokban különös tekintettel a borminőségre. (2009) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 41 2 60-64, 2288014
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2288014]
  1. Magyar Ildikó. Borászati mikrobiológia. (2010) ISBN:9789632865713
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2154496] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2154496, Kapcsolat: 25032531
Mariann Csóka. GC-MS Description of the primary aroma structure of two kadarka wines considered indigenous in Hungary. (2013) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 86 15 104-112, 2417605
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2417605]
  1. Jeandet P et al. Chemical messages in 170-year-old champagne bottles from the Baltic Sea: Revealing tastes from the past. (2015) PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA 0027-8424 1091-6490 112 19 5893-5898
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24764514] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24764514, Kapcsolat: 24764514
Magyar Ildikó et al. Anaerobic organic acid metabolism of Candida zemplinina in comparison with Saccharomyces wine yeasts. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 178 0 1-6, 2561946
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2561946]
  1. Raymond Eder Maria et al. Vitis species, vintage, and alcoholic fermentation do not drive population structure in Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) species. (2019) YEAST 0749-503X 1097-0061 36 6 411-420
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30958372] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30958372, Kapcsolat: 28707542
  2. Vilela Alice. Use of Nonconventional Yeasts for Modulating Wine Acidity. (2019) Fermentation 2311-5637 5 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102380] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102380, Kapcsolat: 28707540
  3. Englezos Vasileios et al. Saccharomyces cerevisiae-Starmerella bacillaris strains interaction modulates chemical and volatile profile in red wine mixed fermentations. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 122 392-401
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31103314] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31103314, Kapcsolat: 28707538
  4. Ciampa Alessandra et al. Combined magnetic resonance imaging and high resolution spectroscopy approaches to study the fertilization effects on metabolome, morphology and yeast community of wine grape berries, cultivar Nero di Troia. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 274 831-839
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563513] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30563513, Kapcsolat: 28027447
  5. Englezos Vasileios et al. Volatile profiles and chromatic characteristics of red wines produced with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 109 298-309
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563515] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30563515, Kapcsolat: 28027450
  6. Englezos Vasileios et al. Volatile profile of white wines fermented with sequential inoculation of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 257 350-360
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27516000] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27516000, Kapcsolat: 27516000
  7. Nisiotou Aspasia et al. The use of indigenous Saccharomyces cerevisiae and Starmerella bacillaris strains as a tool to create chemical complexity in local wines. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 111 498-508
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563516] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30563516, Kapcsolat: 28027452
  8. Englezos V et al. Oxygen availability and strain combination modulate yeast growth dynamics in mixed culture fermentations of grape must with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD MICROBIOLOGY 0740-0020 1095-9998 69 179-188
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179127] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27179127, Kapcsolat: 27179127
  9. Zhang Guanfei et al. Organic Acid Content, Antioxidant Capacity, and Fermentation Kinetics of Matured Coconut (Cocos nucifera) Water Fermented by Saccharomyces cerevisiae D254. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2194-5764 1556-3758 14 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27516001] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27516001, Kapcsolat: 27516001
  10. Csoma H et al. Application of different markers and data-analysis tools to the examination of biodiversity can lead to different results: a case study with Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) strains. (2018) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 18 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3355369] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3355369, Kapcsolat: 28027449
  11. Englezos V et al. Starmerella bacillaris in winemaking: opportunities and risks. (2017) CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE 2214-7993 17 30-35
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27179128, Kapcsolat: 27179128
  12. du Plessis et al. Characterisation of Non-Saccharomyces Yeasts Using Different Methodologies and Evaluation of their Compatibility with Malolactic Fermentation. (2017) SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 0253-939X 2224-7904 38 1 46-63
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26901200] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26901200, Kapcsolat: 26884667
  13. Masneuf-Pomarede Isabelle et al. The Genetics of Non-conventional Wine Yeasts: Current Knowledge and Future Challenges. (2016) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 6
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775369] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775369, Kapcsolat: 25775329
  14. Englezos Vasileios et al. Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae mixed fermentations to reduce ethanol content in wine. (2016) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 100 12 5515-5526
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26021696] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26021696, Kapcsolat: 26021660
  15. Garofalo Carmela et al. Non-Saccharomyces biodiversity in wine and the 'microbial terroir': a survey on Nero di Troia wine from the Apulian region, Italy. (2016) ANNALS OF MICROBIOLOGY 1590-4261 66 1 143-150
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775328] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775328, Kapcsolat: 25775328
  16. Chidi BS et al. Identifying and assessing the impact of wine acid-related genes in yeast. (2016) CURRENT GENETICS 0172-8083 1432-0983 62 1 149-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179130] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27179130, Kapcsolat: 27179130
  17. Masneuf-Pomarede Isabelle et al. The yeast Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) shows high genetic diversity in winemaking environments. (2015) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 15 5
    Folyóiratcikk/Tudományos[25437151] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25437151, Kapcsolat: 25257437
  18. Chidi B et al. Determining the Impact of Industrial Wine Yeast Strains on Organic Acid Production Under White and Red Wine-like Fermentation Conditions. (2015) SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 0253-939X 2224-7904 36 3 316-327
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775330] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775330, Kapcsolat: 25775330
Ibolya Ember et al. Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. ‘Chardonnay’. (2018) EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 0929-1873 1573-8469 152 1 185-197, 3360130
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3360130]
  1. Jović Jelena et al. Vector Role of Cixiids and Other Planthopper Species. (2019) Megjelent: Phytoplasmas: Plant Pathogenic Bacteria - II pp. 79-113
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30572995] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30572995, Kapcsolat: 28043007
  2. PETRISOR CRISTINA et al. Organic acids and sugars profile of some grape cultivars affected by grapevine yellows symptoms. (2019) ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS 1224-5984 24 6 1027-1033
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31068089] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31068089, Kapcsolat: 28644714
  3. Jamshidi Elham et al. Molecular Typing of 'Candidatus Phytoplasma solani' in Iranian Vineyards. (2019) PLANT DISEASE 0191-2917 103 9 2412-2416
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30913263] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30913263, Kapcsolat: 28433249
  4. Bianco Piero et al. Integrated Management of Phytoplasma Diseases. (2019) Megjelent: Phytoplasmas: Plant Pathogenic Bacteria - II pp. 237-258
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30595309] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30595309, Kapcsolat: 28073755
  5. Oliveira Manuel et al. “Flavescence dorée” impacts growth, productivity and ultrastructure of Vitis vinifera plants in Portuguese “Vinhos Verdes” region. (2019) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 2019 November p. 108742
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30931329] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30931329, Kapcsolat: 28450233
  6. Bogoutdinov D et al. Phytoplasma diseases are a serious threat to Russian crop production. (2018) Taurida Herald of the Agrarian Sciences 2542-0720 2 14 15-34
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27688678] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27688678, Kapcsolat: 27688678
  7. Sémétey O. et al. Lavender decline in France is associated with chronic infection by lavender-specific strains of "Candidatus Phytoplasma solani". (2018) APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 0099-2240 1098-5336 84 24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30385373] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30385373, Kapcsolat: 27795729
2020-02-28 16:38