Lakatos E et al. Az ultrahangos sejtroncsolás fizikai kritériumainak meghatározása a folyékony élelmiszerek csíraszám csökkentésével kapcsolatban. (2002) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LVI 7 203-206, 17445
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[17445]
  1. Horváth B. Általános géptan. (2004)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[1326157] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1326157, Kapcsolat: 20588736
Lőrincz A et al. A magas intenzitású ultrahang sejtroncsoló hatásának alakulása a besugárzott anyagtól függő akusztikai jelenségek mellett. (2003) Megjelent: Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya Agrár-Műszaki Bizottság Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás Nr. 27 pp. 107-111, 17772
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[17772]
  1. Horváth B. Általános géptan. (2004)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[1326157] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1326157, Kapcsolat: 20588749
Lőrincz A et al. A szelektív sejtbiológiai kezelések ultrahangos megvalósítása. (2003) Megjelent: Műszaki Kémiai Napok '03 [Days of Chemical Engineering '03] pp. 154-158, 17782
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[17782]
  1. Horváth B. Általános géptan. (2004)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[1326157] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1326157, Kapcsolat: 20588757
Neményi M et al. Az ultrahangsugár fizikai paramétereinek változása a besugárzott anyagban. (2003) Megjelent: Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya Agrár-Műszaki Bizottság Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás Nr. 27 pp. 66-70, 17778
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[17778]
  1. Horváth B. Általános géptan. (2004)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[1326157] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1326157, Kapcsolat: 20589390
Lakatos E et al. Egyes folyékony élelmiszerek mikrohullámú kezelése. (2004) Megjelent: Műszaki Kémiai Napok '04 [Days of Chemical Engineering '04] pp. 217-219, 1028569
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[1028569]
  1. Géczi G et al. Resume of Microwave Pasteurization for liquid Food. (2010) Megjelent: XIV. Intrernational Eco-Conference. SAFE FOOD pp. 333-340
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[22966752] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966752, Kapcsolat: 22966752
  2. Géczi G et al. Homogeneous heating in the inhomogeneous electric field. (2010) Bulletin of the Szent István University 2009 2010 309-317
    Folyóiratcikk[22966761] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966761, Kapcsolat: 22966758
Lakatos E et al. Homogenious microwave field creation. (2005) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 18 80-81, 1028311
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1028311]
  1. S Beszédes et al. Examination of the effect of microwave treatment on influential parameters of biogas production from sludge. (2009) Megjelent: SYNERGY & Technical Development. International Confereces in Agricultural Engineering
    Egyéb konferenciaközlemény[21113875] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21113875, Kapcsolat: 21113875
Neményi M et al. Examination of milk fat globule changes in homogeneous microwave field=Tej zsírgolyók változásának vizsgálata homogén mikrohullámú térben. (2005) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 17-18 29-42, 1343572
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1343572]
  1. Géczi G et al. No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods. (2013) PLOS ONE 1932-6203 8 1 p. e53720
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2168809] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2168809, Kapcsolat: 24907519
  2. Korzenszky Péter et al. Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk. (2013) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 7 1 45-48
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2221429] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2221429, Kapcsolat: 24908222
  3. Géczi Gábor et al. A tehéntej hagyományos pasztőrözésének és mikrohullámú kezelésének összehasonlítása. (2013) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 135 9 557-564
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2409635] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2409635, Kapcsolat: 24907560
  4. Gonzalo Garnacho et al. Narancslevek mikrohullámú és hagyományos hőkezelésének összehasonlító vizsgálata. (2012) Megjelent: XXXIV. Óvári Tudományos Nap pp. 55-61
    Könyvrészlet[22957675] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22957675, Kapcsolat: 22957675
Lakatos E. Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. (2006), 2209676
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2209676]
  1. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26979780
  2. Géczi G et al. No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods. (2013) PLOS ONE 1932-6203 8 1 p. e53720
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2168809] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2168809, Kapcsolat: 24907504
  3. Géczi Gábor et al. Mikrohullámú élelmiszerkezelés nem-termikus hatásainak vizsgálata. (2011) ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 2061-3954 65 3 14-20
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1779065] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1779065, Kapcsolat: 22959504
  4. Géczi G et al. Resume of Microwave Pasteurization for liquid Food. (2010) Megjelent: XIV International Eco-Conference: Safe Food - Proceedings pp. 333-340
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[22960024] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22960024, Kapcsolat: 22960024
  5. Géczi G et al. Homogeneous heating in the inhomogeneous electric field. (2010) Bulletin of the Szent István University 2009 2010 309-317
    Folyóiratcikk[22966761] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966761, Kapcsolat: 22966761
  6. Géczi G et al. Homogeneous heating in the inhomogeneous electric field. (2009)
    Egyéb[22959048] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22959048, Kapcsolat: 22959048
  7. G Géczi et al. Efficiency of Microwave Heating. (2009) Megjelent: Synergy & technical development : International Conference of the CIGR Hungarian National Committee and the Faculty of Mechanic...
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1253880] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1253880, Kapcsolat: 22960195
Neményi M et al. Examination of milk fat globule changes in homogeneous microwave field. (2006) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 XVII-XVIII. 29-42, 1028313
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1028313]
  1. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26979791
  2. G Keszthelyi-Szabó et al. Biosystem engineering for minimal waste processing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 271-288
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3287126] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3287126, Kapcsolat: 26979677
  3. GONZALO GARNACHO A et al. Narancslevek mikrohullámú és hagyományos hőkezelésének összehasonlító vizsgálata. (2012) Megjelent: A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap pp. 55-61
    Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[2089021] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2089021, Kapcsolat: 26610327
  4. Géczi G et al. Primary Processing of the Animal Food Products with Microwave heat Treatment. (2011) Megjelent: Integrated Systems for Agri-Food Production SIPA '11: Proceedings of the 7th Integrational Conference. pp. 190-193
    Egyéb konferenciaközlemény[22966307] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966307, Kapcsolat: 22966307
  5. Gábor Géczi et al. Prelucrarea primara a produselor alimentare de origine animala, cu tratament termic cu microunde. (2011) BULETINUL AGIR / AGIR SCIENTIFIC BULLETIN 1224-7928 2247-3548 16 Supliment p. 32
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1779167] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1779167, Kapcsolat: 26610320
  6. Géczi G et al. Mikrohullámú hőkezelés tejre gyakorolt hatásainak vizsgálata. (2011) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 71 21-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1895371] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1895371, Kapcsolat: 26610322
  7. Géczi Gábor et al. Mikrohullámú élelmiszerkezelés nem-termikus hatásainak vizsgálata. (2011) ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 2061-3954 65 3 14-20
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1779065] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1779065, Kapcsolat: 21671316
  8. Géczi G et al. Állati eredetű élelmiszer termék elsődleges feldolgozása mikrohullámú energiaközléssel.. (2011) ANIMAL WELFARE 0962-7286 7 4 337-344
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26446016] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26446016, Kapcsolat: 26446016
E Lakatos et al. The effect of microwave treatment on cellulase enzyme activity. (2008) Megjelent: International Conference on Agricultural Engineering AgEng 2008 p. CD, 1191968
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1191968]
  1. S Beszédes. The possibilities of bioenergy production from whey. (2010) JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY-IRAN 1680-7073 4 1 62-69
    Folyóiratcikk[21114321] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21114321, Kapcsolat: 21114321
  2. S Beszédes et al. Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge. (2010) ANAL TECHN SZEGED 1 9-15
    Folyóiratcikk[21114323] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21114323, Kapcsolat: 21114323
  3. S Beszédes et al. The possibilities of bioenergy production from whey. (2009) Megjelent: SYNERGY & Technical Development. International Confereces in Agricultural Engineering p. 05-143
    Egyéb konferenciaközlemény[21114315] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21114315, Kapcsolat: 21114315
  4. Beszédes S et al. Examination of possibility of bioenergy production from food industrial wastes. (2009) Megjelent: Colectia „CONFERINTE”. Proceedings of the 11th International Symposium pp. 71-76
    Egyéb konferenciaközlemény[21114319] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21114319, Kapcsolat: 21114319
Á Szerencsi et al. Non-thermal effect of microwave treatment on enzyme suspensions Part I.: Water electrolysis.: Review of Faculty of Engineering. (2009) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 58-62, 1379765
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1379765]
  1. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26979795
  2. Géczi Gábor et al. A tehéntej hagyományos pasztőrözésének és mikrohullámú kezelésének összehasonlítása. (2013) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 135 9 557-564
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2409635] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2409635, Kapcsolat: 24907568
  3. Gonzalo Garnacho et al. Narancslevek mikrohullámú és hagyományos hőkezelésének összehasonlító vizsgálata. (2012) Megjelent: XXXIV. Óvári Tudományos Nap pp. 55-61
    Könyvrészlet[22957675] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22957675, Kapcsolat: 22957731
  4. Géczi Gábor et al. Mikrohullámú élelmiszerkezelés nem-termikus hatásainak vizsgálata. (2011) ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 2061-3954 65 3 14-20
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1779065] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1779065, Kapcsolat: 21671324
E Lakatos et al. Non-thermal effect of microwave treatment on enzyme suspensions Part II.: Cellulose enzyme activity.: Review of Faculty of Engineering. (2009) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 63-68, 1379767
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1379767]
  1. G Keszthelyi-Szabó et al. Biosystem engineering for minimal waste processing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 271-288
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3287126] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3287126, Kapcsolat: 26979667
  2. Géczi G et al. No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods. (2013) PLOS ONE 1932-6203 8 1 p. e53720
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2168809] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2168809, Kapcsolat: 24907533
Lakatos E et al. Mikrohullámú sugárzás hatása a fogyasztói tejben lévő lipáz és xantin-oxidáz enzimek működésére [Influenece of microwave radiation on lipase and xanthine oxidase activity in milk]. (2010) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 132 12 728-734, 1406852
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1406852]
  1. Zhang Yunkun et al. Characterization and Comparison of Predominant Aroma Compounds in Microwave-treated Wheat Germ and Evaluation of Microwave Radiation on Stability. (2020) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 In press
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31205630] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31205630, Kapcsolat: 28840719
  2. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26979785
  3. Géczi G et al. No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods. (2013) PLOS ONE 1932-6203 8 1 p. e53720
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2168809] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2168809, Kapcsolat: 24544486
  4. Korzenszky Péter et al. Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk. (2013) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 7 1 45-48
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2221429] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2221429, Kapcsolat: 24908178
  5. Géczi Gábor et al. A tehéntej hagyományos pasztőrözésének és mikrohullámú kezelésének összehasonlítása. (2013) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 135 9 557-564
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2409635] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2409635, Kapcsolat: 24544487
  6. Gonzalo Garnacho et al. Narancslevek mikrohullámú és hagyományos hőkezelésének összehasonlító vizsgálata. (2012) Megjelent: XXXIV. Óvári Tudományos Nap pp. 55-61
    Könyvrészlet[22957675] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22957675, Kapcsolat: 22957589
  7. Géczi G et al. Primary Processing of the Animal Food Products with Microwave heat Treatment. (2011) Megjelent: Integrated Systems for Agri-Food Production SIPA '11: Proceedings of the 7th Integrational Conference. pp. 190-193
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[22966288] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966288, Kapcsolat: 22966288
  8. Géczi G et al. Prelucrarea primara a produselor alimentare de origine animala, cu tratament termic cu microunde. (2011) AGIR SCI BULL 2011 1-32
    Folyóiratcikk/Tudományos[22966624] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22966624, Kapcsolat: 22966624
  9. Géczi G et al. Mikrohullámú hőkezelés tejre gyakorolt hatásainak vizsgálata. (2011) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 71 21-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1895371] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1895371, Kapcsolat: 23186048
  10. Géczi Gábor et al. Mikrohullámú élelmiszerkezelés nem-termikus hatásainak vizsgálata. (2011) ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 2061-3954 65 3 14-20
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1779065] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1779065, Kapcsolat: 21671332
  11. Géczi Gábor et al. Állati eredetű élelmiszer termék elsődleges feldolgozása mikrohullámú energiaközléssel. (2011) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 7 4 337-344
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1898531] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1898531, Kapcsolat: 23186038
Lakatos E. Milk fat content determination by combined physical (microwave and convective dehydration) method. (2010) MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 0026-3788 65 4 373-376, 1384806
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1384806]
  1. Ragni Luigi et al. Spectral-sensitive Pulsed Photometry to predict the fat content of commercialized milk. (2016) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 171 95-101
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775096] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775096, Kapcsolat: 25775096
Kapcsándi V et al. Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása olaszrizling must erjedésére.. (2012) Megjelent: A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok. 34. Óvári Tudományos Nap pp. 62-67, 2098251
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2098251]
  1. Korzenszky P et al. Must tartósításának vizsgálata. (2014) KONZERVÚJSÁG 0866-5125 62 1-2 27-31
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2706645] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2706645, Kapcsolat: 24201974
  2. Péter Korzenszky et al. Examination of heat treatments at preservation of grape must. (2014) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 2014 8 38-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24202018] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24202018, Kapcsolat: 24202018
  3. Géczi Gábor. Tejtől a tejipari szennyvízig, amit mikrohullámú elektromágneses térbe helyezhetünk. (2013) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 Special Issue 65-72
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2410245] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2410245, Kapcsolat: 25908101
  4. Gábor Géczi et al. Heat treatments versus fermentation. (2013) Animal welfare, etológia és tartástechnológia 2013 9 448-454
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24201948] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24201948, Kapcsolat: 24201948
Kapcsándi Viktória et al. Narancslé mikrohullámú hőkezelése. (2012) ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 1416-647X 2498-907X 54 2 39-44, 2215508
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2215508]
  1. G Keszthelyi-Szabó et al. Biosystem engineering for minimal waste processing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 271-288
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3287126] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3287126, Kapcsolat: 26977014
Kapcsándi V et al. Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére. (2013) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 2013 Spec. Issue 73-78, 2385697
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2385697]
  1. Peter Korzenszky et al. Effect of heat treatments in color parameters of wine products. (2018) Megjelent: 2nd International Conference on Biosystems and Food Engineering in memory of Professor András Fekete
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3393288] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3393288, Kapcsolat: 28347371
  2. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26977010
Kapcsándi V et al. Low- power Microwave Radiation Effect on fermentation of Grape Must. (2013) Megjelent: "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students pp. 361-365, 2234746
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[2234746]
  1. Korzenszky Péter. Hőkezelt must erjedésének vizsgálata: EXAMINED OF HEAT TREATED GRAPE MUST. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 85-93
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3140110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3140110, Kapcsolat: 26243777
Kapcsándi Viktória et al. Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process. (2013) Megjelent: Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program pp. 72-75, 2465324
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2465324]
  1. Oluwafemi A. Adebo et al. Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries: Advances in Fermentation Technology for Novel Food Products. (2018) ISBN:9783319748191; 9783319748207
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[30842599] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30842599, Kapcsolat: 28348554
  2. K Shikha. Novel Food Fermentation Technologies. (2016) ISBN:9783319424552
    Könyv/Tudományos[30253938] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30253938, Kapcsolat: 28157778
Kapcsándi V et al. Investigation of a non thermal effect of microwave treatment. (2016) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 45 2 224-232, 2981489
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2981489]
  1. LIU Hao et al. Effect of Thermal and Non-thermal Effects Under Microwave Treatment on Starch Properties. (2020) Journal of Nuclear Agricultural Sciences 34 2 363-369
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31395114] []
    Független, Idéző: 31395114, Kapcsolat: 29094353
  2. Yang Pei-Kun. Dependencies of solvation-free energy and coordination number of ions on external electrostatic fields. (2020) JOURNAL OF MOLECULAR LIQUIDS 0167-7322 1873-3166 298 p. 112055
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31200515] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31200515, Kapcsolat: 28834598
  3. Yang Pei-Kun. Effect of external electric field on the solvent forces in hydrophilic solutes. (2019) CHEMICAL PHYSICS 0301-0104 518 47-57
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30842000] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30842000, Kapcsolat: 28347919
  4. Peter Korzenszky et al. Effect of heat treatments in color parameters of wine products. (2018) Megjelent: 2nd International Conference on Biosystems and Food Engineering in memory of Professor András Fekete
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3393288] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3393288, Kapcsolat: 28347368
  5. P Sembery et al. Study on microwave heat treatment in the technology of winemaking. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26977003] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26977003, Kapcsolat: 26977003
  6. Beszédes Sándor et al. Mikrohullámú kezelések hatékonyságvizsgálata és dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei szennyvíz és iszapkezelés során. (2017) JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 1788-7593 12 4 11-18
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3302065] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3302065, Kapcsolat: 28157783
  7. G Keszthelyi-Szabó et al. Biosystem engineering for minimal waste processing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 271-288
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3287126] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3287126, Kapcsolat: 26977005
  8. Beszédes S et al. Kommunális és élelmiszeripari eredetű szennyvíziszapok dielektromos jellemzői. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 112-120
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3136551] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3136551, Kapcsolat: 28157784
  9. Korzenszky Péter. Hőkezelt must erjedésének vizsgálata: EXAMINED OF HEAT TREATED GRAPE MUST. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 85-93
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3140110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3140110, Kapcsolat: 26243769
Rétfalvi T et al. Effect of co-substrate feeding on methane yield of anaerobic digestion of Chlorella vulgaris. (2016) JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY 0921-8971 1573-5176 28 2741-2752, 3035032
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3035032]
  1. Sittijunda S. et al. Methane Production from the Co-digestion of Algal Biomass with Crude Glycerol by Anaerobic Mixed Cultures. (2020) WASTE AND BIOMASS VALORIZATION 1877-2641 1877-265X 11 5 1873-1881
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31339728] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31339728, Kapcsolat: 29027948
  2. Al-Zuhairi F.K. et al. Augmentation of biomethane production from potato peels waste by co-digestion with sheep manure. (2020) Megjelent: AIP Conference Proceedings
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[31339732] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31339732, Kapcsolat: 29027954
  3. Zhang Yanghanzi et al. Semi-continuous anaerobic co-digestion of marine microalgae with potato processing waste for methane production. (2019) JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING 2213-3437 7 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30585007] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30585007, Kapcsolat: 28060120
  4. Sole-Bundo Maria et al. Co-digestion strategies to enhance microalgae anaerobic digestion: A review. (2019) RENEWABLE & SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS 1364-0321 1879-0690 112 471-482
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31107927] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31107927, Kapcsolat: 28715296
  5. Wirth Roland et al. Characterization of Core Microbiomes and Functional Profiles of Mesophilic Anaerobic Digesters Fed With Chlorella vulgaris Green Microalgae and Maize Silage. (2019) FRONTIERS IN ENERGY RESEARCH 2296-598X 7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30849812] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30849812, Kapcsolat: 28715293
  6. Zhang Yanghanzi et al. Anaerobic co-digestion of microalgae Chlorella vulgaris and potato processing waste: Effect of mixing ratio, waste type and substrate to inoculum ratio. (2019) BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL 1369-703X 143 91-100
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31107929] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31107929, Kapcsolat: 28715298
  7. Kumar P et al. Evaluation of biomethane potential of waste algal biomass collected from eutrophied lake: effect of source of inocula, co-substrate, and VS loading. (2018) JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY 0921-8971 1573-5176 In Press
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27674857] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27674857, Kapcsolat: 27674857
  8. Wirth Roland et al. Anaerobic gaseous biofuel production using microalgal biomass – A review. (2018) ANAEROBE 1075-9964 1095-8274 52 1-8
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3381259] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3381259, Kapcsolat: 27674858
  9. Sole-Bundo Maria et al. Anaerobic co-digestion of microalgal biomass and wheat straw with and without thermo-alkaline pretreatment. (2017) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 237 89-98
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26719950] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26719950, Kapcsolat: 26719950
  10. Klassen V et al. Efficiency and biotechnological aspects of biogas production from microalgal substrates. (2016) JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0168-1656 1873-4863 234 7-26
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26164993] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26164993, Kapcsolat: 26164993
Sik Beatrix et al. Recent Advances in the Analysis of Rosmarinic Acid From Herbs in the Lamiaceae Family. (2019) NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 1934-578X 1555-9475 14 7 p. 1934578X1986421, 30739126
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30739126]
  1. Senica Mateja et al. Changes in beneficial bioactive compounds in eight traditional herbal liqueurs during a one‐month maceration process. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 100 1 343-353
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31155344] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31155344, Kapcsolat: 28781523
Sik Beatrix et al. Conventional and nonconventional extraction techniques for optimal extraction processes of rosmarinic acid from six Lamiaceae plants as determined by HPLC-DAD measurement. (2020) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 0731-7085 1873-264X 184 p. 113173, 31180101
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31180101]
  1. Marín-Valencia Paula Andrea et al. The integral use of aromatic plants: prefeasibility comparison of stand-alone and biorefinery processes using thyme (Thymus vulgaris) as base case. (2020) BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY 2190-6815 2190-6823 25
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31304999] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31304999, Kapcsolat: 28984098
  2. Mastellone Giulia et al. Sustainable Micro-Scale Extraction of Bioactive Phenolic Compounds from Vitis vinifera Leaves with Ionic Liquid-Based Surfactants. (2020) MOLECULES 1420-3049 25 13 p. 3072
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31371867] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31371867, Kapcsolat: 29061826
  3. Ogunnupebi Temitope A. et al. Promising Natural Products in Crop Protection and Food Preservation: Basis, Advances, and Future Prospects. (2020) INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRONOMY 1687-8159 1687-8167 2020 1-28
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31394545] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31394545, Kapcsolat: 29094331
2020-08-09 22:58