Kocsis Béla et al. Capillary electrophoresis chips for fingerprinting endotoxin chemotypes from whole-cell lysates. (2011) Megjelent: Microbial Toxins pp. 89-99, 1434863
Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[1434863]
  1. Marion Ritzi-Lenhert. Development of chip-compatible sample preparation for diagnosis of infectious diseases. (2012) EXPERT REVIEW OF MOLECULAR DIAGNOSTICS 1473-7159 12 2 189-206
    Folyóiratcikk[22825720] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22825720, Kapcsolat: 22825720
Makszin Lilla et al. Quantitative microfluidic analysis of S- and R-type endotoxin components with chip capillary electrophoresis. (2012) ELECTROPHORESIS 0173-0835 1522-2683 33 3351-3360, 2043579
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2043579]
  1. Jackie Jackie et al. Detection of Endotoxins: From Inferring the Responses of Biological Hosts to the Direct Chemical Analysis of Lipopolysaccharides. (2019) CRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 1040-8347 49 2 126-137
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30583175] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30583175, Kapcsolat: 28057376
  2. Ha NS et al. Recent progress toward microfluidic quality control testing of radiopharmaceuticals. (2017) MICROMACHINES 2072-666X 2072-666X 8 11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27014873] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27014873, Kapcsolat: 27014873
  3. Nuchtavorn Nantana et al. Recent applications of microchip electrophoresis to biomedical analysis. (2015) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 0731-7085 1873-264X 113 72-96
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25328064] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25328064, Kapcsolat: 25328064
  4. Castro Eric et al. Present state of microchip electrophoresis: State of the art and routine applications. (2015) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1382 66-85
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25596567] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25596567, Kapcsolat: 25596567
  5. Kovács Judit Klára. Investigation of virulence-associated factors in the pathogenesis of Campylobacter jejuni, and the anti-Campylobacter mode of action of clove essential oil. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3009377] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3009377, Kapcsolat: 24483144
  6. Harvey David J. ANALYSIS OF CARBOHYDRATES AND GLYCOCONJUGATES BY MATRIX-ASSISTED LASER DESORPTION/IONIZATION MASS SPECTROMETRY: AN UPDATE FOR 2009-2010. (2015) MASS SPECTROMETRY REVIEWS 0277-7037 1098-2787 34 3 268-422
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25651828] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25651828, Kapcsolat: 26537461
Makszin Lilla et al. Structural background for serological cross-reactivity between bacteria of different enterobacterial serotypes. (2015) ELECTROPHORESIS 0173-0835 1522-2683 36 11-12 1336-1343, 2831454
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2831454]
  1. Masdor Noor et al. Surface Plasmon Resonance Immunosensor for the Detection of Campylobacter jejuni. (2017) CHEMOSENSORS 2227-9040 5 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26771528] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26771528, Kapcsolat: 26771528
Kovacs JK et al. Antimicrobial and virulence modulating effect of clove essential oil on the food-borne pathogen Campylobacter jejuni.. (2016) APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 0099-2240 1098-5336 82 20 6158-6166, 3102428
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3102428]
  1. Gahamanyi N. et al. Susceptibility of campylobacter strains to selected natural products and frontline antibiotics. (2020) ANTIBIOTICS 2079-6382 9 11 1-14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31671351] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31671351, Kapcsolat: 29538776
  2. Ullah Farhat et al. Potential Role of Plant Extracts and Phytochemicals Against Foodborne Pathogens. (2020) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 10 13
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31479977] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31479977, Kapcsolat: 29222081
  3. Yosri M. et al. Identification of Novel Bioactive Compound Derived from Rheum officinalis against Campylobacter jejuni NCTC11168. (2020) SCIENTIFIC WORLD JOURNAL 1537-744X 2356-6140 2020
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31592044] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31592044, Kapcsolat: 29441214
  4. Edward E.A. et al. Evaluation of citric acid and clove oil as safe anti-virulence and resistance-modifying agents against problematic klebsiella clinical isolates in Egypt. (2020) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 9 6 1060-1067
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31592043] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31592043, Kapcsolat: 29441213
  5. Akhlaghi Mahdi et al. Effects of plant essential oils on growth and virulence factors of Erwinia amylovora. (2020) JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 1125-4653
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31171769] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31171769, Kapcsolat: 28799528
  6. Hartanti D. et al. Combination of clove and lemon basil essential oils for preservation of chicken meat. (2020) Journal of Food Quality and Hazards Control 2345-685X 2345-6825 7 2 84-93
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31592045] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31592045, Kapcsolat: 29441215
  7. Wongsawan K. et al. Bactericidal effect of clove oil against multidrug-resistant streptococcus suis isolated from human patients and slaughtered pigs. (2020) PATHOGENS 2076-0817 9 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31171784] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31171784, Kapcsolat: 28799555
  8. Zhang D. et al. Antivirulence properties and related mechanisms of spice essential oils: A comprehensive review. (2020) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 19 3 1018-1055
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31273689] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31273689, Kapcsolat: 28944875
  9. De Oliveira J.R.S. et al. Antibacterial potential of essential oil from syzygium aromaticum (L.) Merr. and L. M. Perry. (2020) Megjelent: Antimicrobial Potential of Essential Oils pp. 129-142
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31592051] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31592051, Kapcsolat: 29441222
  10. Lamas A. et al. Transcriptomics: A powerful tool to evaluate the behavior of foodborne pathogens in the food production chain. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 125
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30744099] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30744099, Kapcsolat: 28235917
  11. Wagle Basanta R. et al. Trans-Cinnamaldehyde, Eugenol and Carvacrol Reduce Campylobacter jejuni Biofilms and Modulate Expression of Select Genes and Proteins. (2019) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30780661] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30780661, Kapcsolat: 28277320
  12. de Oliveira Mauriceia Greici et al. Presence of genes associated with adhesion, invasion, and toxin production in Campylobacter jejuni isolates and effect of temperature on their expression. (2019) CANADIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 0008-4166 1480-3275 65 4 253-260
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30652004] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30652004, Kapcsolat: 28136536
  13. Wagle B. R. et al. Pectin or chitosan coating fortified with eugenol reduces Campylobacter jejuni on chicken wingettes and modulates expression of critical survival genes. (2019) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 98 3 1461-1471
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30652005] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30652005, Kapcsolat: 28136537
  14. Yang Zujin et al. Mechanism for efficient separation of eugenol and eugenol acetate with beta-cyclodextrin as a selective solvent. (2019) SUPRAMOLECULAR CHEMISTRY 1061-0278 31 12 767-775
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31171768] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31171768, Kapcsolat: 28799527
  15. Fan Qiuxia et al. Inhibitory Effect of Coenzyme Q0 on the Growth of Staphylococcus aureus. (2019) FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE 1535-3141 1556-7125
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30652006] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30652006, Kapcsolat: 28136538
  16. Shrestha Sandip et al. Edible Coatings Fortified With Carvacrol Reduce Campylobacter jejuni on Chicken Wingettes and Modulate Expression of Select Virulence Genes. (2019) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30652003] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30652003, Kapcsolat: 28136535
  17. Lakshmeesha Thimappa Ramachandr... et al. Biofabrication of Zinc Oxide Nanoparticles With Syzygium aromaticum Flower Buds Extract and Finding Its Novel Application in Controlling the Growth and Mycotoxins of Fusarium graminearum. (2019) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30726108] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30726108, Kapcsolat: 28215544
  18. Abdelhamed Hossam et al. Antibacterial activities of trans-cinnamaldehyde, caprylic acid, and beta-resorcylic acid against catfish pathogens. (2019) AQUACULTURE 0044-8486 504 334-344
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30652007] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30652007, Kapcsolat: 28136540
  19. Azab Amira Saad et al. UTILIZATION OF EUGENIA CARYOPHYLLATA THUMB, PIPER NIGRUM LINN, AND THYMUS VULGARIS L EXTRACTS ON THE FUNGAL-INVADED LIMESTONE OF SOME MONUMENTAL BUILDINGS IN CAIRO, EGYPT. (2018) FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN 1018-4619 27 12A 9213-9221
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30484236] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30484236, Kapcsolat: 27916436
  20. Murbach Teles Andrade Bruna Fernanda et al. The impact of Cymbopogon martinii essential oil on Cutibacterium (formerly Propionibacterium) acnes strains and its interaction with keratinocytes. (2018) JOURNAL OF PHARMACY AND PHARMACOLOGY 0022-3573 2042-7158 70 12 1688-1699
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30464123] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30464123, Kapcsolat: 27916438
  21. Yadav AK et al. Inhibitory Mechanism on Combination of Phytic Acid with Methanolic Seed Extract of Syzygium cumini and Sodium Chloride over Bacillus subtilis. (2018) CURRENT MICROBIOLOGY 0343-8651 1432-0991 75 7 849-856
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27416195] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27416195, Kapcsolat: 27416195
  22. Xu Jiayu et al. iTRAQ Proteomic Analysis Reveals That Metabolic Pathways Involving Energy Metabolism Are Affected by Tea Tree Oil in Botrytis cinerea. (2017) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26941734] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26941734, Kapcsolat: 26941734
  23. Wagle B R et al. beta-Resorcylic Acid, a Phytophenolic Compound, Reduces Campylobacter jejuni in Postharvest Poultry. (2017) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 80 8 1243-1251
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26875743] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26875743, Kapcsolat: 26875743
  24. Zhang Yi et al. Antibacterial and antibiofilm activities of eugenol from essential oil of Syzygium aromaticum (L.) Merr. & L. M. Perry (clove) leaf against periodontal pathogen Porphyromonas gingivalis. (2017) MICROBIAL PATHOGENESIS 0882-4010 1096-1208 113 396-402
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27106721] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27106721, Kapcsolat: 27106721
Sandor V et al. Characterization of complex, heterogeneous lipid A samples using HPLC-MS/MS technique I. Overall analysis with respect to acylation, phosphorylation and isobaric distribution.. (2016) JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 1076-5174 1096-9888 51 11 1043-1063, 3102417
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3102417]
  1. Froning Matti et al. Identification and structural characterization of lipid A from Escherichia coli, Pseudomonas putida and Pseudomonas taiwanensis by liquid chromatography coupled to high resolution‐tandem mass spectrometry. (2020) RAPID COMMUNICATIONS IN MASS SPECTROMETRY 0951-4198 1097-0231 p. e8897
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31385557] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31385557, Kapcsolat: 29081036
  2. Aldana Julian et al. Exploring the Lipidome: Current Lipid Extraction Techniques for Mass Spectrometry Analysis. (2020) METABOLITES 2218-1989 10 6 1-32
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31385241] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31385241, Kapcsolat: 29026189
  3. Klein Dustin R. et al. Top-Down Characterization of Lipooligosaccharides from Antibiotic-Resistant Bacteria. (2019) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 91 15 9608-9615
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30774084] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30774084, Kapcsolat: 28270041
  4. Khan MM et al. Mass Spectrometry-based Structural Analysis and Systems Immunoproteomics Strategies for Deciphering the Host Response to Endotoxin. (2018) JOURNAL OF MOLECULAR BIOLOGY 0022-2836 1089-8638 430 17 2641-2660
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27672774] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27672774, Kapcsolat: 27476073
  5. Crittenden CM et al. Mapping phosphate modifications of substituted lipid A via a targeted MS3 CID/UVPD strategy dagger. (2018) ANALYST 0003-2654 1364-5528 143 13 3091-3099
    Folyóiratcikk/Tudományos[27625218] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27625218, Kapcsolat: 27625218
  6. Crittenden Christopher M et al. Characterization of Lipid A Variants by Energy-Resolved Mass Spectrometry: Impact of Acyl Chains. (2017) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR MASS SPECTROMETRY 1044-0305 1879-1123 28 6 1118-1126
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26390024] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26390024, Kapcsolat: 26262263
  7. Klein Dustin. Structural Characterization of Lipids Using 193 nm Ultraviolet Photodissociation Mass Spectrometry. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30774007] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30774007, Kapcsolat: 28270115
Blasko A et al. Effects of clary sage oil and its main components, linalool and linalyl acetate, on the plasma membrane of Candida albicans: an in vivo EPR study.. (2017) APOPTOSIS 1360-8185 1573-675X 22 2 175-187, 3137194
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3137194]
  1. Napoli Edoardo et al. New Tricks for Old Guys: Recent Developments in the Chemistry, Biochemistry, Applications and Exploitation of Selected Species from the Lamiaceae Family. (2020) CHEMISTRY & BIODIVERSITY 1612-1872 1612-1880 17 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31345128] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31345128, Kapcsolat: 29215865
  2. Mahboubi Mohaddese. Clary sage essential oil and its biological activities. (2020) Advances in Traditional Medicine 2662-4052 2662-4060
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31476515] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31476515, Kapcsolat: 29215867
  3. Perestrelo Rosa et al. Prediction of Terpenoid Toxicity Based on a Quantitative Structure-Activity Relationship Model. (2019) FOODS 2304-8158 8 12
    Folyóiratcikk/Tudományos[31195423] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31195423, Kapcsolat: 28829187
  4. Gniewosz M et al. Chemical compounds and antimicrobial activity of petitgrain (Citrus aurantium L. var. amara) essential oil. (2017) HERBA POLONICA 0018-0599 63 4 18-25
    Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[27384534] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27384534, Kapcsolat: 27384534
Kocsis B et al. Capillary Electrophoresis Chips for Fingerprinting Endotoxin Chemotypes and Subclasses. (2017) Megjelent: Microbial Toxins pp. 151-165, 3220961
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[3220961]
  1. Shen Yuyi. Endotoxin Process Removal. (2019) Megjelent: Endotoxin Detection and Control in Pharma, Limulus, and Mammalian Systems pp. 403-417
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30774030] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30774030, Kapcsolat: 28270002
  2. Krzyżewska Eva et al. Biosynthesis of lipopolysaccharides with different length of the O-specific region as a virulence factor of Gram-negative bacteria. (2018) POSTEPY HIGIENY I MEDYCYNY DOSWIADCZALNEJ 0032-5449 1732-2693 72 573-586
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30726898] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30726898, Kapcsolat: 28270011
  3. Tim Sandle. Assessment of Bacterial Endotoxin by Fluorescent Labeling. (2017) AMERICAN PHARMACEUTICAL REVIEW 1099-8012 1938-2669 suppl 1-3
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27174385] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27174385, Kapcsolat: 27174385
Kocsis B et al. Capillary electrophoresis chips for fingerprinting endotoxin chemotypes and subclasses. (2017) METHODS IN MOLECULAR BIOLOGY 1064-3745 1940-6029 1600 151-165, 26818266
Folyóiratcikk/Tudományos[26818266]
  1. Shen Yuyi. Endotoxin Process Removal. (2019) Megjelent: Endotoxin Detection and Control in Pharma, Limulus, and Mammalian Systems pp. 403-417
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30774030] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30774030, Kapcsolat: 28269995
  2. Krzyżewska Eva et al. Biosynthesis of lipopolysaccharides with different length of the O-specific region as a virulence factor of Gram-negative bacteria. (2018) POSTEPY HIGIENY I MEDYCYNY DOSWIADCZALNEJ 0032-5449 1732-2693 72 573-586
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30726898] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30726898, Kapcsolat: 28216655
  3. Tim Sandle. Assessment of Bacterial Endotoxin by Fluorescent Labeling. (2017) AMERICAN PHARMACEUTICAL REVIEW 1099-8012 1938-2669 suppl 1-3
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27174385] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27174385, Kapcsolat: 28270018
Ivanova-Petropulos V et al. Fast determination of lactic, succinic, malic, tartaric, shikimic and citric acids in red Vranec wines by CZE-ESI-QTOF-MS. (2018) ELECTROPHORESIS 0173-0835 1522-2683 39 13 1597-1605, 3360068
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3360068]
  1. Younes Maged et al. Re-evaluation of L(+)-tartaric acid (E 334), sodium tartrates (E 335), potassium tartrates (E 336), potassium sodium tartrate (E 337) and calcium tartrate (E 354) as food additives. (2020) EFSA JOURNAL 1831-4732 18 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31500636] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31500636, Kapcsolat: 29261129
  2. Xiong Qin-Mei et al. Fouling analysis and permeate quality evaluation of mulberry wine in microfiltration process. (2020) RSC ADVANCES 2046-2069 10 2 655-665
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31500637] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31500637, Kapcsolat: 29261131
  3. Stolz Alexander et al. Recent advances in capillary electrophoresis-mass spectrometry: Instrumentation, methodology and applications. (2019) ELECTROPHORESIS 0173-0835 1522-2683 40 1 79-112
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30398857] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30398857, Kapcsolat: 27811829
  4. Aydogan Cemil. Nanoscale separations based on LC and CE for food analysis: A review. (2019) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 121
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31582354] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31582354, Kapcsolat: 29433450
  5. Guo Hao et al. Microfiltration of raw soy sauce: membrane fouling mechanisms and characterization of physicochemical, aroma and shelf-life properties. (2019) RSC ADVANCES 2046-2069 9 6 2928-2940
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30651915] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30651915, Kapcsolat: 28136422
  6. Alves Filho Elenilson G. et al. H-1 NMR and LC-MS-based metabolomic approach for evaluation of the seasonality and viticultural practices in wines from Sao Francisco River Valley, a Brazilian semi-arid region. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 289 558-567
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30651914] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30651914, Kapcsolat: 28136421
Makszin Lilla et al. Microchip gel electrophoretic analysis of perchloric acid-soluble serum proteins in systemic inflammatory disorders. (2019) ELECTROPHORESIS 0173-0835 1522-2683 40 3 447-454, 30316278
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30316278]
  1. Ragab Marwa A. et al. Recent Advances and Applications of Microfluidic Capillary Electrophoresis: A Comprehensive Review (2017-Mid 2019). (2020) CRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 1040-8347
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31501008] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31501008, Kapcsolat: 29261869
  2. Sierra Tania et al. Determination of Glycoproteins by Microchip Electrophoresis Using Os(VI)-Based Selective Electrochemical Tag. (2019) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 91 15 10245-10250
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30781492] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30781492, Kapcsolat: 28277797
2020-11-29 03:20