Kállay E et al. Changes of polyphenol, anthocyanin and rutin content in sour cherry varieties during ripening. (2008) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 52 1 217-219, 1865587
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1865587]
  1. Ciric A et al. Statistical optimization of an RP-HPLC method for the determination of selected flavonoids in berry juices and evaluation of their antioxidant activities.. (2017) BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY 0269-3879 1099-0801 e4150 1-13
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27145031] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27145031, Kapcsolat: 27145031
  2. Viljevac Vuletic M et al. Season, location and cultivar influence on bioactive compounds of sour cherry fruits. (2017) PLANT SOIL AND ENVIRONMENT 1214-1178 1805-9368 63 9 389-395
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26851156] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26851156, Kapcsolat: 26851156
  3. PRVULOVIĆ D. THE INFLUENCE OF MATURITY STAGE AND EXTRACTION SOLVENTS ON PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THREE SWEET CHERRY CULTIVARS.. (2016) LUCRARI STIINTIFICE SERIA AGRONOMIE 1454-7414 2069-7627 59 2 403-408
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27362985] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27362985, Kapcsolat: 27362985
  4. Akdaş S et al. Dehydration and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds for Mandarin Slices Under Vacuum and Oven Drying Conditions. (2015) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 39 6 1098-1107
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25513463] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25513463, Kapcsolat: 26673190
  5. Prvulović D et al. Phenolic content and antioxidant capacity of sweet and sour cherries. (2012) STUDIA UNIVERSITATIS BABES-BOLYAI CHEMIA 1224-7154 2065-9520 57 4 175-181
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23578473] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23578473, Kapcsolat: 23578473
  6. Serra A et al. Identification of bioactive response in traditional cherries from Portugal. (2011) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 125 2 318-325
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22257959] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22257959, Kapcsolat: 22257959
  7. Serra A. Valorization of Traditional Portuguese Apples and Cherries: Biochemical characterization and development of functional ingredients. (2010)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22255764] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22255764, Kapcsolat: 22255764
Ficzek G. Mikroelem tartalom változása meggyfajták gyümölcseiben az érési idő alatt. (2009) Megjelent: Hagyomány és haladás a növénynemesítésben pp. 120-124, 1414984
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1414984]
  1. Stéger-Máté M. Sweet and Tart Cherries. (2012) Megjelent: Handbook of Fruits and Fruit Processing (Second Editon) pp. 433-446
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24173505] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24173505, Kapcsolat: 24173508
Ficzek G et al. Inner content and processing industrial characteristics of new hungarian red sour cherry cultivars and candidates. (2010) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 2-3 68-74, 1977720
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1977720]
  1. Sóspataki R. et al. The uses of wolfberry (Lycium barbarum L.) as a fruit in an international breadth of view. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 20 3-4 7-14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2812529] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2812529, Kapcsolat: 24928308
Kállay E et al. Variety specific integrated fruit production development in order to optimize inner content value. (2010) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 16 2 27-31, 1379925
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1379925]
  1. Köbölkuti Zoltán et al. A vörös áfonya (Vaccinium vitis-idaea L.) össz-antocianin tartalma néhány állományánál a Keleti-Kárpátokban. (2016) BOTANIKAI KÖZLEMÉNYEK 0006-8144 2415-9662 103 1 33-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3073532] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3073532, Kapcsolat: 27837241
Kállay Tamásné et al. Meggyfajták optimális betakarítási idejének meghatározása a gyümölcs leválasztásához szükséges szakítóerő és fontosabb beltartalmi összetevők mérésével. (2010) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 42 3-4 25-33, 2253885
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2253885]
  1. Pintér Szilvia. Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24922165] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24922165, Kapcsolat: 24922165
Stéger Máté M et al. Optimising harvest time of sour cherry cultivars on the basis of quality parameters. (2010) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 39 1 59-68, 1379904
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1379904]
  1. Puentes Jorge et al. Modelo para asignación de máquinas cosechadoras a cultivos de arroz. (2019) Criterio Libre 1900-0642 17 30 213-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31008851] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31008851, Kapcsolat: 28552347
  2. Vasylyshyna Olena V.. Cherry chemical composition and antioxidant activity under freezing comprehensive relations assessment. (2018) FOODS AND RAW MATERIALS 2308-4057 6 2 296-304
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30488724] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30488724, Kapcsolat: 27922089
  3. Kurlus Robert et al. EXOGENUS 'GA3' AND 'GA(4+7)' EFFECTS ON PHENOLOGICAL INDICES, FROST HARDINESS AND QUALITY PROPERTIES OF 'ENGLISH MORELLO' SOUR CHERRY (Prunus cerasus L.). (2017) ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-HORTORUM CULTUS 1644-0692 16 6 99-109
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27262421] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27262421, Kapcsolat: 27262421
  4. Hajnal Veronika. Külföldi kajszifajták adaptációs értékelése a virágrügyfejlődés, a fagyérzékenység és a gyümölcsminőség vizsgálata alapján. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3088950] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3088950, Kapcsolat: 26673134
  5. Rácz G et al. Potassium acetate solution as a promising option to osmotic distillation for sour cherry (Prunus cerasus L) juice concentration. (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 Suppl. 1 114-123
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2796872] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2796872, Kapcsolat: 24278546
  6. Simon G et al. Fruit quality analysis of two new promising Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars on different rootstocks. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 180-186
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2148736] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2148736, Kapcsolat: 22688541
Dóka O et al. Direct photothermal techniques for rapid quantification of total anthocyanin content in sour cherry cultivars. (2011) TALANTA 0039-9140 84 2 341-346, 1421726
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1421726]
  1. Hallmann Ewelina et al. The Interaction between Antioxidants Content and Allergenic Potency of Different Raspberry Cultivars. (2020) ANTIOXIDANTS 2076-3921 9 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31266178] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31266178, Kapcsolat: 28935453
  2. Aninowski Mateusz et al. Evaluation of the Potential Allergenicity of Strawberries in Response to Different Farming Practices. (2020) METABOLITES 2218-1989 10 In press 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31250595] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31250595, Kapcsolat: 28917600
  3. Średnicka-Tober Dominika et al. The Profile and Content of Polyphenols and Carotenoids in Local and Commercial Sweet Cherry Fruits (Prunus avium L.) and Their Antioxidant Activity In Vitro. (2019) ANTIOXIDANTS 2076-3921 8 In press 11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30899771] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30899771, Kapcsolat: 28419316
  4. Yilmaz Fatih Mehmet et al. Sour Cherry By-products: Compositions, Functional Properties and Recovery Potentials - A Review. (2019) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 59 22 3549-3563
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102894] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102894, Kapcsolat: 28706763
  5. Yılmaz F M et al. Sour Cherry By-products: Compositions, Functional Properties and Recovery Potentials – A Review. (2018) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 1 1 1-18
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27678688] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27678688, Kapcsolat: 27678688
  6. G Paniagua Pardo et al. Characterization of Aged Lettuce and Chard Seeds by Photothermal Techniques. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF THERMOPHYSICS 0195-928X 1572-9567 39
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27618516] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27618516, Kapcsolat: 27618516
  7. Domínguez-Pacheco A et al. Photoacoustic Determination of Non-radiative Relaxation Time of Absorbing Centers in Maize Seeds. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF THERMOPHYSICS 0195-928X 1572-9567 38 111 1-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26622138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26622138, Kapcsolat: 26622138
  8. Ting Xiao et al. Identification of Anthocyanins from Four Kinds of Berries and Their Inhibition Activity to α-Glycosidase and Protein Tyrosine Phosphatase 1B by HPLC–FT-ICR MS/MS. (2017) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 65 31 6211-6221
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26779236] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26779236, Kapcsolat: 26779236
  9. Dayeon Ryu et al. Estimated Dietary Anthocyanin Intakes and Major Food Sources of Koreans. (2017) The journal of East Asian Society of Dietary Life 1225-6781 27 4 378-386
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26850327] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26850327, Kapcsolat: 26850327
  10. Karaslaan N M et al. Determination of anthocyanins in cherry and cranberry by high-performance liquid chromatography–electrospray ionization–mass spectrometry. (2016) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 2042 1 127-135
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25325561] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25325561, Kapcsolat: 25325561
  11. Homoki Judit R et al. Anthocyanin composition, antioxidant efficiency, and α-amylase inhibitor activity of different Hungarian sour cherry varieties (Prunus cerasus L.). (2016) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 194 222-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2929188] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2929188, Kapcsolat: 24934058
  12. Hanbali LB et al. The antioxidant properties of red sour cherry (Prunus cerasus L.) extracts: Laboratory assessment of antioxidant activity and antioxidant compounds under temperature variations. (2015) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 11 1 31-43
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25981874] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25981874, Kapcsolat: 24793413
  13. Villa García. Sistemas lipidicos microestructurados como transportadores de compuestos activos. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[25049891] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25049891, Kapcsolat: 25049891
  14. Repajic Maja et al. Influence of Cultivar and Industrial Processing on Polyphenols in Concentrated Sour Cherry (Prunus cerasus L.) Juice. (2015) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 53 2 215-222
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321510] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321510, Kapcsolat: 24863351
  15. Craciun ME et al. Anthocyanins Identification, Separation and Measurement from Cranberry, Blueberry, Bilberry, Chokeberry and Acai Berry Extracts by HPTLC. (2015) REVISTA DE CHIMIE 0034-7752 66 7 929-936
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3143369] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3143369, Kapcsolat: 25070575
  16. Zdravko Šumić. OPTIMIZACIJA SUŠEN J A VOĆA U VAKUUMU. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[25437353] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25437353, Kapcsolat: 25437353
  17. CRACIUN M et al. Identification, Separation and Quantification of Rosmarinic Acid from Extract of Orthosiphon by HPTLC. (2014) REVISTA DE CHIMIE 0034-7752 65 6 621-626
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24129059] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24129059, Kapcsolat: 24129059
  18. Jaldappagari S et al. Electrochemical, bioactive mechanism of interaction and analytical studies of anthocyanins and related compounds. (2014) Megjelent: Anthocyanins: Structure, Biosynthesis and Health Benefits pp. 35-91
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[27247797] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27247797, Kapcsolat: 27247797
  19. Kazimierczak R et al. Beetroot (Beta vulgaris L.) and naturally fermented beetroot juices from organic and conventional production: metabolomics, antioxidant levels and anticancer activity. (2014) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 94 13 2618-2629
    Folyóiratcikk/Tudományos[24632455] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24632455, Kapcsolat: 24057573
  20. FERDJIOUI Siham. Activités antioxydante et antimicrobienne des extraits méthanoliques et de l ’ huile essentielle de la plante Mentha rotundifolia. (2014)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[27354627] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27354627, Kapcsolat: 27354627
  21. ZAŁECKA A. The content of bioactive compounds in new created fruit juices from organic production.. (2013) Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering 1642-686X 58 4 242-245
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23573379] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23573379, Kapcsolat: 23573379
  22. Šumić Zdravko et al. Optimization of frozen sour cherries vacuum drying process. (2013) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 136 1 55-63
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23737819] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23737819, Kapcsolat: 23737819
  23. Creţu G et al. Development of a quantitative high performance thin layer cromatographic method for analysis of delphinidin 3-glucoside in berry extracts. (2013) UPB SCIENTIFIC BULLETIN, SERIES B: CHEMISTRY AND MATERIALS SCIENCE 1454-2331 75 4 69-78
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24459650] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24459650, Kapcsolat: 24459650
  24. Changho Lee et al. Antioxidant and anti-hypertensive activity of anthocyanin-rich extracts from hulless pigmented barley cultivars. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 48 5 984-991
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22838807] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22838807, Kapcsolat: 22838807
  25. Jaldappagari S et al. Electrochemical, bioactive mechanism of interaction and analytical studies anthocyanins related compounds (Chapter 3.). (2012) Megjelent: Anthocyanins: Structure, Biosynthesis and Health Benefits pp. 35-91
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24459651] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24459651, Kapcsolat: 24459651
Ficzek G. Changing of texture and pectin content of Hungarian bred apple genotypes during the storage. (2011) Megjelent: Food Process Engineering in a Changing World. ICEF11 International Congress on Engineering and Food. pp. 1115-1117, 2172985
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2172985]
  1. Simon G et al. Fruit quality analysis of two new promising Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars on different rootstocks. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 180-186
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2148736] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2148736, Kapcsolat: 22846314
Ficzek G et al. HPLC evaluation of anthocyanin components in the fruits of Hungarian sour cherry cultivars during ripening. (2011) JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 1459-0255 1459-0263 9 1 30-35, 1421728
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1421728]
  1. Singh Anika et al. In Vitro Bioaccessibility of Tart Cherry Anthocyanins in a Health Supplement Mix Containing Mineral Clay. (2019) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30420896] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30420896, Kapcsolat: 27843080
  2. Serradilla M J et al. Fruit chemistry, nutritional benefits and social aspects of cherries. (2017) Megjelent: Cherries: Botany, Production and Uses pp. 420-441
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26783693] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26783693, Kapcsolat: 26783693
  3. Homoki Judit R et al. Anthocyanin composition, antioxidant efficiency, and α-amylase inhibitor activity of different Hungarian sour cherry varieties (Prunus cerasus L.). (2016) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 194 222-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2929188] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2929188, Kapcsolat: 24934062
  4. 赵广西 刘浩. 葡萄酒中外源性天然色素掺伪检测 (Determination of exogenous natural pigment in wine). (2015) SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY 1002-0306 36 7 290-294
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26067081] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26067081, Kapcsolat: 26067081
  5. Abrankó László et al. Genistein isoflavone glycoconjugates in sour cherry (Prunus cerasus L.) cultivars. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 166 1 215-222
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2701444] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2701444, Kapcsolat: 24057408
  6. Zhao Guangxi. In wine red rice red pigment liquid chromatography detection methods (葡萄酒中红米红色素液相色谱检测方法的研究). (2014) Sino-Overseas Grapevine & Wine 1004-7360 5 51-54
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24400349] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24400349, Kapcsolat: 24400349
  7. Liu Hao. Determination of exogenous natural pigment in adulterating fruit wine and drink (外源性天然色素掺伪果酒和饮料鉴别检测方法的研究).. (2014) CHINA BREWING 0254-5071 33 7 105-108
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24414506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24414506, Kapcsolat: 24414506
  8. Liu G. Thermal degradation of anthocyanins and its impact on in vitro antioxidant capacity of downy rose-myrtle juice. (2013) JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 1459-0255 1459-0263 11 1 110-114
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23578516] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23578516, Kapcsolat: 23578516
  9. Patel K et al. Medicinal significance, pharmacological activities, and analytical aspects of anthocyanidins ‘delphinidin’: A concise report.. (2013) JOURNAL OF ACUTE DISEASE 2221-6189 2 3 169-178
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23337026] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23337026, Kapcsolat: 23337026
  10. Anbarasan A. Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) On The Pigment Changes During Ripening Of Bitter Gourd Fruit (Momordica charantia L.Var. Co- 1). (2013) International Journal of Agricultural and Food Science 2249-8516 3 2 44-49
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23729024] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23729024, Kapcsolat: 23729024
  11. Q Ashton. Biological Pigments — Advances in Research and Application: 2012 Edition. (2012) ISBN:9781464991356
    Könyv/Tanulmánykötet (Könyv)/Tudományos[25076935] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25076935, Kapcsolat: 25076935
  12. Pfeiffer Péter. A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits. (2012)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23335457] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23335457, Kapcsolat: 23335457
Németh Sz et al. Analysis of chemical parameters determining the fruit quality of apricot cultivars during ripening. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl.1. 109-119, 1654949
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1654949]
  1. GÜNDOĞDU Müttalip. Effect of rootstocks on phytochemical properties of apricot fruit. (2018) TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 1300-011X 1303-6173 in press 43 1-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30342427] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30342427, Kapcsolat: 27743392
Papp D et al. Kárpát-medencei régi almafajták beltartalmi értékei és perspektívái a XXI. század gyümölcsnemesítésében. (2011) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 43 1 23-27, 1865513
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1865513]
  1. Dremák P. Környezetkímélő alma termesztéstechnológiák összehasonlító vizsgálata. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24919912] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24919912, Kapcsolat: 24919914
  2. Pintér Szilvia. Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24922159] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24922159, Kapcsolat: 24922159
Balázs A et al. Investigation of dietary important components in selected red fleshed apples by GC–MS and LC–MS. (2012) FITOTERAPIA 0367-326X 83 8 1356-1363, 1955066
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1955066]
  1. El-Messery Tamer Mohammed et al. MICROENCAPSULATION OF NATURAL POLYPHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTED FROM APPLE PEEL AND ITS APPLICATION IN YOGHURT. (2019) ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 1644-0730 1898-9594 18 1 25-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31052823] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31052823, Kapcsolat: 28620186
  2. El-Messery Tamer Mohammed et al. Microencapsulation of natural polyphenolic compounds extracted from apple peel and its application in yoghurt. (2019) ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 1644-0730 1898-9594 18 1 25-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30620587] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30620587, Kapcsolat: 28100667
  3. Cvijović M.R. et al. Atmospheric solids analysis probe with mass spectrometry for chlorpyrifos and chlorpyrifos-oxon determination in apples. (2019) ACTA CHIMICA SLOVENICA 1318-0207 1580-3155 66 1 70-77
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30864815] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30864815, Kapcsolat: 28374117
  4. Katiyo W. et al. Phenolic composition and antioxidant activity of Chinese red-fleshed apples (Malus pumila Niedzwetzkyana (Dieck) and effect of different pasteurization treatments on the cloudy juice. (2018) INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL 1985-4668 25 5 2185-2194
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30527783] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30527783, Kapcsolat: 27976706
  5. Coklar Hacer et al. ORGANIC ACIDS, SUGARS, PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF Malus floribunda coccinella FRUIT, PEEL AND FLESH. (2018) ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-HORTORUM CULTUS 1644-0692 17 5 47-59
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30415949] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30415949, Kapcsolat: 27836164
  6. Knebel Thomas et al. Degradation kinetics of anthocyanins and polyphenols during storage of red apple juice produced from red-fleshed apples. (2018) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 244 10 1741-1750
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30415492] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30415492, Kapcsolat: 27835519
  7. Stierlin Emilie et al. Cosmetic potentials of Prunus domestica L. leaves. (2018) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 98 2 726-736
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27342283] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27342283, Kapcsolat: 26803420
  8. Jiang Yonghua et al. MdHB1 down-regulation activates anthocyanin biosynthesis in the white-fleshed apple cultivar 'Granny Smith'. (2017) JOURNAL OF EXPERIMENTAL BOTANY 0022-0957 1460-2431 68 5 1055-1069
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26535194] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26535194, Kapcsolat: 26528060
  9. Sobeh Mansour et al. Identification of phenolic secondary metabolites from Schotia brachypetala Sond. (Fabaceae) and demonstration of their antioxidant activities in Caenorhabditis elegans. (2016) PEERJ 2167-8359 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26344807] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26344807, Kapcsolat: 26344807
  10. Domingos P F et al. Bioactive Phytochemicals in Apple Cultivars from the Portuguese Protected Geographical Indication “Maçã de Alcobaça”: basis for market segmentation. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26291695] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26291695, Kapcsolat: 26291695
  11. De Paepe D et al. Variability of the phenolic profiles in the fruits from old, recent and new apple cultivars cultivated in Belgium. (2015) METABOLOMICS 1573-3882 1573-3890 11 3 739-752
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24243006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24243006, Kapcsolat: 24243006
  12. Wang X et al. Phenolic compounds and antioxidant activity in red-fleshed apples. (2015) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 18 Part B 1086-1094
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24129028] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24129028, Kapcsolat: 24129028
  13. Jakobek Lidija et al. Optimization of Ultrasonic-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Apples. (2015) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 8 10 2612-2625
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24932858] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24932858, Kapcsolat: 24932858
  14. Alarcón-Flores MI et al. Evaluation of the Presence of Phenolic Compounds in Different Varieties of Apple by Ultra-High-Performance Liquid Chromatography Coupled to Tandem Mass Spectrometry. (2015) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 8 3 696-709
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24120038] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24120038, Kapcsolat: 24120038
  15. Sun C-F et al. Comparison of aroma components in eleven medium- and late-maturing Yantai apple cultivars by multivariate statistical analysis. (2015) MODERN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1673-9078 31 9 268-277
    Folyóiratcikk/Tudományos[26071323] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26071323, Kapcsolat: 26071323
  16. Mieszczakowska-Frąc Monika et al. Cloudy red-fleshed apple juice production and quality. (2015) POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 1643-9953 30 1 59-72
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24932835] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24932835, Kapcsolat: 24932835
  17. Souza-Silva TA et al. A critical review of the state of the art of solid-phase microextraction of complex matrices II. Food analysis. (2015) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 71 236-248
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25075138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25075138, Kapcsolat: 25075138
  18. Bojko B et al. Solid-phase microextraction in metabolomics. (2014) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 61 168-180
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24115435] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24115435, Kapcsolat: 24115435
  19. Sekhon-Loodu S et al. Apple flavonols and n-3 polyunsaturated fatty acid-rich fish oil lowers blood C-reactive protein in rats with hypercholesterolemia and acute inflammation. (2014) NUTRITION RESEARCH 0271-5317 1879-0739 34 6 535-543
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24129022] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24129022, Kapcsolat: 24129022
  20. Jakobek L et al. Polyphenolic characterisation of old local apple varieties from Southeastern European region. (2013) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 31 2 199-211
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23578365] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23578365, Kapcsolat: 23578365
  21. Ramirez-Ambrosi M et al. A new ultrahigh performance liquid chromatography with diode array detection coupled to electrospray ionization and quadrupole time-of-flight mass spectrometry analytical strategy for fast analysis and improved characterization of phenolic compounds in apple products. (2013) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1316 78-91
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23578387] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23578387, Kapcsolat: 23578387
  22. Sekhon-Loodu Satvir. Antioxidant, Anti-inflammatory and Hypolipidemic Properties of Apple Flavonols. (2012)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24460005] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24460005, Kapcsolat: 24460005
Hajnal V et al. Changes in the fruit texture parameters and composition of apricot cultivars during ripening. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl. 1 73-82, 2046868
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2046868]
  1. Gabioud Rebeaud Séverine et al. A Multi-Parameter Approach for Apricot Texture Analysis. (2019) AGRICULTURE 2077-0472 9 4 p. 73
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30677835] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30677835, Kapcsolat: 28167435
  2. Rebeaud Severine Gabioud et al. A Multi-Parameter Approach for Apricot Texture Analysis. (2019) AGRICULTURE 2077-0472 9 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102329] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102329, Kapcsolat: 28705826
Hevesi M et al. Biological Activity of Sour Cherry Fruit on the Bacterial Flora of Human Saliva in vitro. (2012) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 50 1 117-122, 1925281
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1925281]
  1. Zheng Y. et al. Evaluation of antimicrobial activity of water-soluble flavonoids extract from Vaccinium bracteatum Thunb. leaves. (2019) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30851124] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30851124, Kapcsolat: 28358044
  2. Zheng Yu et al. Evaluation of antimicrobial activity of water-soluble flavonoids extract from Vaccinium bracteatum Thunb. leaves. (2019) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456 28 6 1853-1859
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31052403] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31052403, Kapcsolat: 28619528
  3. Homoki Judit et al. Sour cherry extract inhibits human salivary α-amylase and growth of Streptococcus mutans (a pilot clinical study). (2018) FOOD AND FUNCTION 2042-6496 2042-650X 9 7 4008-4016
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3399488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3399488, Kapcsolat: 27598421
  4. Ana C Gonçalves et al. Nutrients, Bioactive Compounds and Bioactivity: The Health Benefits of Sweet Cherries (Prunus avium L.). (2018) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 14 1-20
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27448081] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27448081, Kapcsolat: 27448081
  5. Hegedűs Attila et al. A különleges és egyedi polifenol-összetételű meggy egészségi hatásai. (2018) ORVOSI HETILAP 0030-6002 1788-6120 159 18 720-725
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3369549] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3369549, Kapcsolat: 27469542
  6. Blázovics A. Természetes hatóanyagok a májterápiában. (2015) ORVOSI HETILAP 0030-6002 1788-6120 156 47 1888-1891
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2982216] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2982216, Kapcsolat: 25253542
  7. Abrankó László et al. Genistein isoflavone glycoconjugates in sour cherry (Prunus cerasus L.) cultivars. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 166 1 215-222
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2701444] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2701444, Kapcsolat: 24129097
  8. Apostol J et al. Magyar Gyümölcsfajták. (2014) ISBN:9789632866987
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[25076511] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25076511, Kapcsolat: 25076597
  9. Hegedűs Attila. A csonthéjas gyümölcsök antioxidáns hatásában megnyilvánuló genetikai variabilitás jellemzése. (2013)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[27362780] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27362780, Kapcsolat: 27362780
Tóth M. Artemisz, Cordelia, Hesztia and Rosmerta: new Hungarian multi-resistant apple cultivars. (2012) HORTSCIENCE 0018-5345 2327-9834 47 12 1795-1800, 2086490
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2086490]
  1. Dimitar Sotirov et al. Сияна – нов ябълков сорт: нов ябълков сорт. (2016) JOURNAL OF MOUNTAIN AGRICULTURE IN THE BALKANS 1311-0489 19 4 175-182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27032135] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27032135, Kapcsolat: 27032135
  2. Dimitar Sotirov et al. Siyana – a new apple cultivar. (2016) Journal of Mountain Agriculture on the Balkans 19 4 175-182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26291981] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26291981, Kapcsolat: 26291981
  3. J Blažek et al. Precocity and a long-term cropping in apple progenies grown on M 9 rootstock. (2016) HORTICULTURAL SCIENCE 0862-867X 1805-9333 43 4 167-174
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26291987] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26291987, Kapcsolat: 26291987
  4. Csihon Á. Új almafajták növekedési, terméshozási és gyümölcsminőségi tulajdonságainak vizsgálata. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26291983] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26291983, Kapcsolat: 26291983
  5. Kolozsváriné Nagy. Hazai eredetű Erwinia amylovora bakteriofágok jellemzése és felhasználásának lehetősége a biológiai védekezésben. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2982114] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 2982114, Kapcsolat: 24920275
  6. Gasic Ksenija et al. Register of New Fruit and Nut Cultivars List 47. (2014) HORTSCIENCE 0018-5345 2327-9834 49 4 396-421
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24218329] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24218329, Kapcsolat: 24218329
  7. Hudák Ildikó. Lágyrothadást, illetve hajtásszáradást okozó baktériumos betegségekkel szembeni ellenállóképesség vizsgálata in vitro burgonya- és almanövényeken. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2985852] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 2985852, Kapcsolat: 24920292
  8. Susan K. An Update on Apple Cultivars, Brands and Club-Marketing. (2013) NEW YORK FRUIT QUARTERLY 1068-6959 21 1 3-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24218337] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24218337, Kapcsolat: 24218337
Doka O et al. Simple and Rapid Quantification of Total Carotenoids in Lyophilized Apricots (Prunus armeniaca L.) by Means of Reflectance Colorimetry and Photoacoustic Spectroscopy. (2013) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 51 4 453-459, 2876859
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2876859]
  1. ÜSTÜNDAŞ M. PARAMETERS AFFECTING LYCOPENE EXTRACTION FROM TOMATO POWDER AND ITS ANTIOXIDANT ACTIVITY. (2018) ANADOLU ÜNIVERSITESI BILIM VE TEKNOLOJI DERGISI - ANADOLU UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY 1302-3160 2146-0205 19 2 454-467
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27457868] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27457868, Kapcsolat: 27457868
2020-09-26 13:12