Radácsi P et al. Effect of water supply on the physiological characteristic and production of basil (Ocimum basilicum L.). (2010) EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1611-4426 1611-4434 75 5 193-197, 1865966
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1865966]
  1. Al-Huqail Asma et al. Effects of Climate Temperature and Water Stress on Plant Growth and Accumulation of Antioxidant Compounds in Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Leafy Vegetable. (2020) SCIENTIFICA 2090-908X 2020
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31464216] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31464216, Kapcsolat: 29195862
  2. Al-Ghamdi Abdullah A.. Marjoram physiological and molecular performance under water stress and chitosan treatment. (2019) ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 0137-5881 1861-1664 41 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31060528] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31060528, Kapcsolat: 28632687
  3. Zarrinabadi Iman Ghadyeh et al. Irrigation effect on yield and desirable metabolites of pot marigold (Calendula officinalis L.) genotypes. (2019) HORTICULTURE ENVIRONMENT AND BIOTECHNOLOGY 2211-3452 2211-3460 60 4 467-478
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31060527] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31060527, Kapcsolat: 28632686
  4. Kulak Muhittin et al. A bibliometric analysis of the essential oil-bearing plants exposed to the water stress: How long way we have come and how much further?. (2019) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 246 418-436
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30427239] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30427239, Kapcsolat: 27851959
  5. JOÃO VICTOR. DESENVOLVIMENTO, CONTEÚDOE QUALIDADE DO ÓLEO ESSENCIAL DE PLANTAS DE MANJERICÃO, SOB DIFERENTES TENSÕES DE ÁGUAE TEXTURAS DO SOLO. (2018)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30427091] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30427091, Kapcsolat: 27851733
  6. Gömöri C et al. Altered antimicrobial and anti-biofilm forming effect of thyme essential oil due to changes in composition. (2018) NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 1934-578X 1555-9475 13 4 483-487
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3386829] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3386829, Kapcsolat: 27659532
  7. Khakdan F et al. Study of gene expression pattern of chavicol O- methyl transferase gene (CVOMTs), sequencing and characterization of promoter of CVOMTs gene of basil (Ocimum basilicum) under water deficit stress. (2017) MODERN GENETICS JOURNAL 2008-4439 2008-4439 12 1 1-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30399555] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30399555, Kapcsolat: 27812600
  8. Jordán María J et al. Influence of water stress and storage time on preservation of the fresh volatile profile of three basil genotypes. (2017) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 221 169-177
    Folyóiratcikk/Tudományos[26253892] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26253892, Kapcsolat: 26160620
  9. Kerekes Erika Beáta. Illóolajok hatása élelmiszeriparban előforduló mikroorganizmusok biofilmképzésére és sejt-sejt közötti kommunikációjára. (2017)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3349071] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3349071, Kapcsolat: 27659858
  10. Khakdan Fatemeh et al. The relationship between antioxidant compounds contents and antioxidant enzymes under water-deficit stress in the three Iranian cultivars of basil (Ocimum basilicum L.). (2016) ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 0137-5881 1861-1664 38 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26217831] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26217831, Kapcsolat: 26217831
  11. Mohammadi-Aghdam M et al. Effect of water deficit on field performance and essence yield of basil cultivars. (2016) JOURNAL OF BIODIVERSITY AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 2220-6663 2222-3045 9 6 64-68
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26346850] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26346850, Kapcsolat: 26346850
  12. E Moya. Producción de tres especies de herbáceas utilizadas como filtros biológicos en sistemas acuapónicos. (2015)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[25073771] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25073771, Kapcsolat: 25073771
  13. Rioba Naomi. Effects of nitrogen, phosphorus and watering regimes on growth, leaf yield and essential oils of sage (Salvia officinalis L.). (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30434436] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30434436, Kapcsolat: 27861524
  14. Majid Dashti et al. Effect of Water Deficit on Water Relations, Photosynthesis and Osmolytes Accumulation of Salvia leriifolia Benth.. (2015) Journal of Iranian Field Crop Research (نشریه پژوهشهای زراعی ایران) 2008-1472 12 4 813-821
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26129612] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26129612, Kapcsolat: 26129612
  15. Elansary HO. Basil morphological and physiological performance under trinexapac-ethyl foliar sprays and prolonged irrigation intervals. (2015) ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 0137-5881 1861-1664 37 5 1-13
    Folyóiratcikk/Tudományos[24747297] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24747297, Kapcsolat: 24747297
  16. Bektas Tepe et al. A pharmacological and phytochemical overview on Satureja. (2015) PHARMACEUTICAL BIOLOGY 1388-0209 1744-5116 53
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25073772] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25073772, Kapcsolat: 25073772
  17. Mahmood Reza et al. The comparison of two methods of cystein treatment for growth improvement in Ocimum basilicum L. under cobalt stress. (2014) Journal of Plant Process and Function 2 6 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24845468] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24845468, Kapcsolat: 24845468
  18. Abbas Bagheri. Effects Drought, Cytokinin and GA3 on Seedling Growth of Basil (Ocimum basilicum). (2014) International journal of Advanced Biological and Biomedical Research 2322-4827 2 4(2) 489-493
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24845085] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24845085, Kapcsolat: 24845085
  19. Bekhradi F et al. Effect of deficit irrigation on the postharvest quality of different genotypes of basil including purple and green Iranian cultivars and a Genovese variety. (2014) POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 0925-5214 100 127-135
    Folyóiratcikk/Tudományos[24401009] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24401009, Kapcsolat: 24401009
  20. REZAEI CHIYANEH et al. PHYSIOLOGICAL RESPONSES OF FENNEL (FOENICULUM VULGARE L.) TO WATER LIMITATION. (2013) Journal of Agroecology 4 4 346-354
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24421151] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24421151, Kapcsolat: 24421151
  21. Gholami H. Effect of Growth Hormones on Physiology Characteristics and Essential Oil of Basil under Drought Stress Condition. (2013) JOURNAL OF AMERICAN SCIENCE 1545-1003 9 1 61-63
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23304288] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23304288, Kapcsolat: 23304288
  22. Moinuddin M. Drought Stress Effects on Medicinal and Aromatic Plants and the Possible Stress Amelioration by Mineral Nutrition. (2012) MEDICINAL AND AROMATIC PLANT SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1752-3389 6(1) 69-83
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25268129] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25268129, Kapcsolat: 25268129
  23. Sharafzadeh S. Effect of drought stress on qualitative and quantitative characteristics of some medicinal plants from Lamiaceae family: A review. (2011) ADVANCES IN ENVIRONMENTAL BIOLOGY 1995-0756 1998-1066 5 8 2058-2062
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23137495] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23137495, Kapcsolat: 23137495
Cserháti B et al. In situ morphological variability of wild marjoram (Origanum vulgare L.) populations in Hungary. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl 12-23, 2405461
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2405461]
  1. Mutu Ana. DIVERSITATEA STRUCTURALĂ ŞI FUNCŢIONALĂ LA ORIGANUM VULGARE L.. (2020)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31279321] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31279321, Kapcsolat: 28952315
  2. Lotti Concetta et al. Morphological, Biochemical, and Molecular Analysis of Origanum vulgare L.. (2019) OPEN AGRICULTURE JOURNAL 1874-3315 13 1 116-124
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31167111] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31167111, Kapcsolat: 28793587
  3. Kaouther Mechergui et al. Morphological and Molecular Evaluation of Genetic Diversity of Wild Tunisian Oregano, Origanum vulgare L. subsp. glandulosum Desf. Ietswaart. (2017) Asian Journal of Biology 2456-7124 3 2 1-15
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31167101] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31167101, Kapcsolat: 28793574
  4. PAULA BRUNETTI et al. ESTIMACIÓN DEL TAMAÑO MUESTRAL PARA ESTUDIOS DE VARIABILIDAD MORFOLÓGICA IN SITU DE LIPPIA INTEGRIFOLIA (VERBENACEAE) EN EL PARQUE NACIONAL TALAMPAYA, LA RIOJA (ARGENTINA). (2014) Bonplandia 0524-0476 23 1 15-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24401450] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24401450, Kapcsolat: 24401450
  5. Acton Ashton. Issues in Eating Disorders, Nutrition, and Digestive Medicine. (2013) ISBN:9781464964213; 9781490111810
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[25504231] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25504231, Kapcsolat: 25504231
Inotai K et al. Lipid peroxidation and changes in the activity of superoxide dismutase caused by water deficit in basil (Ocimum basilicum L.) and savory (Satureja hortensis L.). (2012) JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY 1462-0316 87 5 499-503, 2057816
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2057816]
  1. Tepe Bektas et al. A pharmacological and phytochemical overview on Satureja. (2015) PHARMACEUTICAL BIOLOGY 1388-0209 1744-5116 54 3 375-412
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24752092] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24752092, Kapcsolat: 24752092
Hella Simkó et al. Studies on occurence, essential oil data and habitat conditions of Hungarian Thymus pannonicus and Thymus glabrescens populations. (2013) MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS 2167-0412 2 1, 2450396
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2450396]
  1. Maggi F et al. Intra-population chemical polymorphism in Thymus pannonicus All. growing in Slovakia. (2014) NATURAL PRODUCT RESEARCH 1478-6419 1478-6427 28 19 1557-1566
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24381972] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24381972, Kapcsolat: 24269860
  2. Ilić B. Chemometric analysis of chemical and biological studies of pharmacologycally important plants. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26831474] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26831474, Kapcsolat: 26831474
  3. Ilić B et al. An in vitro synergistic interaction of combinations of Thymus glabrescens essential oil and its main constituents with chloramphenicol.. (2014) SCIENTIFIC WORLD JOURNAL 1537-744X 2356-6140 2014
    Folyóiratcikk[23769108] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23769108, Kapcsolat: 23769108
Kindlovits S et al. Effect of weather conditions on the morphology, production and chemical composition of two cultivated medicinal and aromatic species. (2014) EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1611-4426 1611-4434 79 2 76-83, 2720613
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2720613]
  1. Ben Hamida Nesrine et al. Effect of salinity on the antiparasitic activity of hyssop essential oil. (2019) JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 1041-2905 2163-8152
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102539] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102539, Kapcsolat: 28706227
  2. Mahmood Banaz. In vivo, in vitro micropropagation and chemical characterisation of medicinal compounds in chamomile and yarrow species (Asteraceae). (2018)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30434506] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30434506, Kapcsolat: 27861592
  3. Stappen Iris et al. Antifungal and repellent activities of the essential oils from three aromatic herbs from western Himalaya. (2018) OPEN CHEMISTRY 2391-5420 16 1 306-316
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27515992] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27515992, Kapcsolat: 27515992
  4. Yang Ni-na et al. Distinguish and Quality Estimation of the Leaves of Alstonia scholaris (L.) R. Br. from Different Harvest Time Based on the UV-Vis . FP and HPLC . FP. (2016) SPECTROSCOPY AND SPECTRAL ANALYSIS 1000-0593 36 12 4021-4027
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379787] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26379787, Kapcsolat: 26379787
  5. BILALIS Dimitrios. Effect of Irrigation on Growth and Development of the Root System of Two Medicinal Plants, Hyssopus officinalis and Passiflora incarnata. (2014) BULLETIN OF UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE CLUJ-NAPOCA - HORTICULTURE 1843-5254 1843-5394 71 2 212-217
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24403167] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24403167, Kapcsolat: 24403167
Trócsányi E et al. Enhanced rosmarinic acid accumulation and rosmarinic acid synthase gene expression under drought stress in thyme (Thymus vulgaris). (2015) PLANTA MEDICA: NATURAL PRODUCTS AND MEDICINAL PLANT RESEARCH 0032-0943 1439-0221 81 16 PM_246-PM_246, 3157594
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[3157594]
  1. Kamalizadeh Mojahed et al. Drought stress and TiO 2 nanoparticles affect the composition of different active compounds in the Moldavian dragonhead plant. (2019) ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 0137-5881 1861-1664 41 21 1-8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30427224] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30427224, Kapcsolat: 27851920
  2. Li H et al. Transcriptomic analyses reveal biosynthetic genes related to rosmarinic acid in Dracocephalum tanguticum. (2017) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 7 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27143597] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27143597, Kapcsolat: 27143597
Krisztina Szabó et al. Could the variety influence the quantitative and qualitative outcome of lemon balm production?. (2016) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 83 710-716, 3008117
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3008117]
  1. Esmaeili H. et al. Variation of growth characters and rosmarinic acid content of cultivated Satureja rechingeri clones. (2019) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 0254-6299 124 320-328
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30721804] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30721804, Kapcsolat: 28211879
  2. Papoti Vassiliki et al. Phytochemical Content of Melissa officinalis L. Herbal Preparations Appropriate for Consumption. (2019) PROCESSES 2227-9717 7 2 p. 88
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30876974] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30876974, Kapcsolat: 28390189
  3. Papoti Vassiliki T. et al. Phytochemical Content of Melissa officinalis L. Herbal Preparations Appropriate for Consumption. (2019) PROCESSES 2227-9717 7 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102847] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102847, Kapcsolat: 28706694
  4. Pistelli Laura et al. Accumulation of rosmarinic acid and behaviour of ROS processing systems in Melissa officinalis L. under heat stress. (2019) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 138 p. 111469
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30721795] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30721795, Kapcsolat: 28211870
  5. Thaís Cristina Silva et al. The growth, photosynthetic pigments and essential oil composition of monocropped and intercropped lemon balm with yarrow. (2018) ACTA SCIENTIARUM - AGRONOMY 1679-9275 1807-8621 40 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27676580] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27676580, Kapcsolat: 27676580
  6. Boneza MM. Cultivar affects the phenolic composition and antioxidant properties of commercially available lemon balm (Melissa officinalis L.) varieties. (2018)
    Egyéb/Tudományos[27175633] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27175633, Kapcsolat: 27175633
  7. Pouyanfar E. Analysis of phytochemical and morphological variability in different wild-and agro-ecotypic populations of Melissa officinalis L. growing in northern habitats of Iran. (2018)
    Egyéb/Tudományos[27175634] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27175634, Kapcsolat: 27175634
  8. Bonacina C. Changes in growth, oxidative metabolism and essential oil composition of lemon balm (Melissa officinalis L.) subjected to salt stress. (2017)
    Egyéb/Tudományos[27175635] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27175635, Kapcsolat: 27175635
Németh-Zámbori É et al. Changes in biomass and essential oil profile of four Lamiaceae species due to different soil water levels. (2016) JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 1041-2905 2163-8152 28 5 391-399, 3112018
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3112018]
  1. Kulak Muhittin. Recurrent drought stress effects on essential oil profile of Lamiaceae plants: An approach regarding stress memory. (2020) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 154
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31518456] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31518456, Kapcsolat: 29300467
  2. Nazem Vahideh et al. Essential oil yield and composition and secondary metabolites in self-and open-pollinated populations of mint (Mentha spp.). (2019) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 130 332-340
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30434472] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30434472, Kapcsolat: 27861559
  3. Gholami Zali et al. Exogenous proline improves osmoregulation, physiological functions, essential oil, and seed yield of fennel. (2018)
    Egyéb/Tudományos[26917144] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26917144, Kapcsolat: 26917144
  4. Chizzola Remigius. Biodiversity within Melissa officinalis: Variability of Bioactive Compounds in a Cultivated Collection. (2018)
    Egyéb/Tudományos[27162078] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27162078, Kapcsolat: 27162078
  5. Chizzola Remigius et al. Biodiversity within Melissa officinalis: Variability of Bioactive Compounds in a Cultivated Collection. (2018) MOLECULES 1420-3049 23 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30496819] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30496819, Kapcsolat: 27933187
  6. Oroian C et al. Effects of cultivation systems and environmental conditions on peppermint (Mentha × piperita L.) biomass yield and oil content. (2017)
    Egyéb/Tudományos[26917145] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26917145, Kapcsolat: 26917145
  7. Kilic S et al. Effects of cadmium-induced stress on essential oil production, morphology and physiology of (Melissa officinalis L., Lamiaceae). (2017) APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH 1589-1623 1785-0037 15 6 1653-1669
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26831310] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26831310, Kapcsolat: 26831310
  8. Kilic S. et al. EFFECTS OF CADMIUM-INDUCED STRESS ON ESSENTIAL OIL PRODUCTION, MORPHOLOGY AND PHYSIOLOGY OF LEMON BALM (MELISSA OFFICINALIS L., LAMIACEAE). (2017) APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH 1589-1623 1785-0037 15 3 1653-1669
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30496824] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30496824, Kapcsolat: 27933198
Németh-Zámbori É et al. Effect of water supply on growth and polyphenols of lemon balm (Melissa officinalis L.) and thyme (Thymus vulgaris L.). (2016) ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 0236-5383 1588-256X 67 1 p. 74, 2951021
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2951021]
  1. Albergaria E.T. et al. The effect of water deficit stress on the composition of phenolic compounds in medicinal plants. (2020)
    Egyéb/Nem besorolt (Egyéb)/Tudományos[31196061] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31196061, Kapcsolat: 28829889
  2. Albergaria Edward Teixeira et al. The effect of water deficit stress on the composition of phenolic compounds in medicinal plants. (2020) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 0254-6299 131 12-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31182641] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31182641, Kapcsolat: 29294138
  3. Pignata Giuseppe et al. Mixing fresh-cut baby green and red leaf lettuce from soilless cultivation preserves phytochemical content and safety. (2020) AGRICULTURAL AND FOOD SCIENCE 1459-6067 1795-1895 29 1 55-65
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31515848] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31515848, Kapcsolat: 29294136
  4. Laxa Miriam et al. The Role of the Plant Antioxidant System in Drought Tolerance. (2019) ANTIOXIDANTS 2076-3921 8 4
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30909080] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30909080, Kapcsolat: 28890664
  5. Laxa M. et al. The role of the plant antioxidant system in drought tolerance. (2019)
    Egyéb/Nem besorolt (Egyéb)/Tudományos[31196062] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31196062, Kapcsolat: 28829890
  6. Aliakbari Fatemeh et al. The effectiveness of Melissa officinalis on sleep problems in Patients with Chronic Heart Failure. (2018) MIDDLE EAST JOURNAL OF FAMILY MEDICINE 1839-0188 16 4 47-50
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31234133] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31234133, Kapcsolat: 28890669
  7. Aliakbari F et al. The effectiveness of Melissa officinalis on sleep problem in patients with chronic heart failure. (2018) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL NEGATIVE RESULTS 0976-9234 2229-7723 9 1 55-58
    Folyóiratcikk/Tudományos[27645038] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27645038, Kapcsolat: 27645038
  8. Sepideh Miraj et al. Study of pharmacological effect of Thymus vulgaris: A review. (2016) DER PHARMACIA LETTRE 0975-5071 8 9 315-320
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26795812] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26795812, Kapcsolat: 25949267
Radácsi P et al. Effect of water deficit on yield and quality of lemon balm (Melissa officinalis L.). (2016) ZEMDIRBYSTE 1392-3196 103 4 385-390, 3139258
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3139258]
  1. Albergaria Edward Teixeira et al. The effect of water deficit stress on the composition of phenolic compounds in medicinal plants. (2020) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 0254-6299 131 12-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31182641] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31182641, Kapcsolat: 29350004
  2. TORUN Hülya. Combined Salt and Nickel Stress Impact on ROS Generation and Antioxidant Enzymes Activities of Lemon Balm (Melissa officinalis). (2019) TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCES 2148-3647 6 1 97-105
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30427270] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30427270, Kapcsolat: 27852019
Nguyen T H et al. Morphological, phytochemical and molecular characterization of intraspecific variability of wormwood (Artemisia absinthium L.). (2017) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 90 238-245, 3274344
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3274344]
  1. Ates Ertan et al. Determination of medicinal and aromatic plant species and its some morphological traits in sotanical composition of protected rangeland at Kubrat, Bulgaria. (2018) Current Trends in Natural Sciences 2284-953X 2284-9521 7 14 149-154
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30427150] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30427150, Kapcsolat: 27851807
Szabó K et al. Stress-induced changes of growth, yield and bioactive compounds in lemon balm cultivars. (2017) PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY 0981-9428 1873-2690 119 170-177, 3270435
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3270435]
  1. Albergaria Edward Teixeira et al. The effect of water deficit stress on the composition of phenolic compounds in medicinal plants. (2020) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY 0254-6299 131 12-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31182641] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31182641, Kapcsolat: 28813649
  2. Isah Tasiu. Stress and defense responses in plant secondary metabolites production. (2019) BIOLOGICAL RESEARCH 0716-9760 0717-6287 52 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30765207] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30765207, Kapcsolat: 28259528
  3. Manukyan Artur. Secondary metabolites and their antioxidant capacity of Caucasian endemic thyme (Thymus transcaucasicus Ronn.) as affected by environmental stress. (2019) JOURNAL OF APPLIED RESEARCH ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS 2214-7861 13
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31551544] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31551544, Kapcsolat: 29365026
  4. KULAK Muhittin. A Time-Course Study on Essential Oil of Rosemary (Rosmarinus officinalis) Under Drought Stress. (2019) Adıyaman University Journal of Science 2147-1630 2146-586X 9 1 165-189
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31372661] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31372661, Kapcsolat: 29062798
  5. Kulak Muhittin et al. A bibliometric analysis of the essential oil-bearing plants exposed to the water stress: How long way we have come and how much further?. (2019) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 246 418-436
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30365300] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30365300, Kapcsolat: 27771593
  6. Kulak Muhittin et al. A bibliometric analysis of the essential oil-bearing plants exposed to the water stress: How long way we have come and how much further?. (2019) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 246 418-436
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30427239] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30427239, Kapcsolat: 29365027
Huong Thi Nguyen et al. Accumulation and composition of essential oil due to plant development and organs in wormwood (Artemisia absinthium L.). (2018) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 123 1 232-237, 3393007
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3393007]
  1. Bhadra S. et al. Ontogenetic shifts in resource allocation and potential defense syndromes of a tropical medicinal treelet. (2019) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31114167] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31114167, Kapcsolat: 28724904
Mouwakeh A et al. Chemical composition and antimicrobial activity of Nigella sativa crude and essential oil. (2018) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 47 3 379-386, 3413793
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3413793]
  1. Cai Jin et al. Antimicrobial compounds from Athyrium sinense damage the cell membrane of Clavibacter michiganensis subsp. sepedonicus. (2020) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 93 76-83
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31521525] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31521525, Kapcsolat: 29306419
2020-09-21 18:56