Moricz A et al. Separation and detection of aflatoxins using overpressured-layer chromatography and bioautography. (2003) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 16 6 417-420, 125835
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[125835]
  1. Moricz A M et al. Screening and Characterization of Antimicrobial Components of Natural Products Using Planar Chromatography Coupled with Direct Bioautography, Spectroscopy and Mass Spectrometry: A Review. (2017) CURRENT ORGANIC CHEMISTRY 1385-2728 1875-5348 21 18 1861-1874
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3284708] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3284708, Kapcsolat: 26886630
  2. Choma Irena et al. TLC-Direct Bioautography as a High Throughput Method for Detection of Antimicrobials in Plants. (2015) CHROMATOGRAPHY (SWITZERLAND) 2227-9075 2 2 225-238
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24789846] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24789846, Kapcsolat: 24789840
  3. Choma I et al. Effects-Directed Biological Detection: Bioautography. (2014) Megjelent: Instrumental Thin-Layer Chromatography pp. 279-312
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26949853] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26949853, Kapcsolat: 24448945
  4. Xie Lijuan et al. Development of Methods for Determination of Aflatoxins. (2014) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 just-accepted 00-00
    Folyóiratcikk/Tudományos[24964146] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24964146, Kapcsolat: 24964146
  5. Pyka Alina. Detection Progress of Selected Drugs in TLC. (2014) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 2014 p. 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25966067] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25966067, Kapcsolat: 23585394
  6. mgr inż. BIODETE RIORATION AND THE DURABILITY OF ELEVATIONS IN DIFFERENT KINDS OF BU ILDINGS. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24448584] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24448584, Kapcsolat: 24448584
  7. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22257574
  8. Tuzimski Tomasz. Application of different modes of thin-layer chromatography and mass spectrometry for the separation and detection of large and small biomolecules. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 49 8799-8812
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25686821] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25686821, Kapcsolat: 22257575
  9. Tabanca N et al. Characterization of volatile constituents of Scaligeria tripartita and studies on the antifungal activity against phytopathogenic fungi. (2007) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B 1570-0232 1873-376X 1387-2273 1572-6495 0378-4347 850 1-2 221-229
    Folyóiratcikk[22039462] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22039462, Kapcsolat: 22476455
  10. Sherma J. Planar chromatography. (2006) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 78 12 3841-3852
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25686826] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25686826, Kapcsolat: 22257584
  11. Choma I. The use of thin-layer chromatography with direct bioautography for antimicrobial analysis. (2005) LC GC EUROPE 1471-6577 18 9 482-+
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26268382] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 26268382, Kapcsolat: 22257586
  12. Bryson N et al. An introduction to OPLC operation and applications. (2004) LC GC NORTH AMERICA: SOLUTION FOR SEPARATION SCIENTISTS 1527-5949 1939-1889 22 4 366-378
    Folyóiratcikk[22264459] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22264459, Kapcsolat: 22476456
  13. Bryson N et al. An introduction to OPLC operation and applications. (2004) LC GC NORTH AMERICA: SOLUTION FOR SEPARATION SCIENTISTS 1527-5949 1939-1889 Suppl 88-94
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22264458] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22264458, Kapcsolat: 23509443
Moricz AM et al. Separation and detection of some aflatoxins using overpressured layer chromatography and bioautography. (2003) Megjelent: Proceedings of the International Symposium on Instrumental Planar Chromatography pp. 319-327, 1886140
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1886140]
  1. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22052941
Tyihák E et al. Antibiosis, antibiotics and the formaldehyde cycle: the unique importance of planar chromatographic techniques to progress in these fields. (2004) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 17 2 84-88, 1862324
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1862324]
  1. Choma I et al. Effects-Directed Biological Detection: Bioautography. (2014) Megjelent: Instrumental Thin-Layer Chromatography pp. 279-312
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26949853] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26949853, Kapcsolat: 25205213
  2. Pyka Alina. Detection Progress of Selected Drugs in TLC. (2014) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 2014 p. 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25966067] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25966067, Kapcsolat: 23585392
  3. mgr inż. BIODETE RIORATION AND THE DURABILITY OF ELEVATIONS IN DIFFERENT KINDS OF BU ILDINGS. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24448832] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24448832, Kapcsolat: 24448832
  4. Glavnik V et al. TLC and HPLC screening of p-coumaric acid, trans-resveratrol, and pterostilbene in bacterial cultures, food supplements, and wine. (2012) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 25 3 251-258
    Folyóiratcikk[22476435] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22476435, Kapcsolat: 22476435
  5. Janicka M. Liquid Chromatography in Studying Lipophylicity and Bioactivity of Pesticides.. (2011) Megjelent: Pesticides - Strategies for Pesticides Analysis. pp. 263-292
    Könyvrészlet[22042583] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22042583, Kapcsolat: 22042583
  6. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22028497
  7. Sherma J et al. Thin layer chromatographic analysis of biological samples. A review. (2005) JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 1082-6076 1520-572X 28 15 2297-2314
    Folyóiratcikk[22034479] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22034479, Kapcsolat: 22028503
  8. Choma I. The use of thin-layer chromatography with direct bioautography for antimicrobial analysis. (2005) LC GC EUROPE 1471-6577 18 9 482-+
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26268382] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 26268382, Kapcsolat: 22028504
Tyihák E et al. Role of formaldehydome in antibiotic effect: new approach to antibiotic activity of some metal ions. (2004) METAL IONS IN BIOLOGY AND MEDICINE 1257-2535 8 131-134, 1886176
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1886176]
  1. Janicka M. Liquid Chromatography in Studying Lipophylicity and Bioactivity of Pesticides.. (2011) Megjelent: Pesticides - Strategies for Pesticides Analysis. pp. 263-292
    Könyvrészlet[22042583] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22042583, Kapcsolat: 22042706
Berente B et al. Determination of ochratoxin A in Hungarian wines. (2005) MICROCHEMICAL JOURNAL 0026-265X 79 1-2 103-107, 1858804
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1858804]
  1. Carrasco-Sanchez Veronica et al. Polymeric substances for the removal of ochratoxin A from red wine followed by computational modeling of the complexes formed. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 265 159-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30374728] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30374728, Kapcsolat: 27783434
  2. Xu W. Ochratoxin a biosynthesis, detection and biological toxicity. (2016) ISBN:9781634848954; 9781634844505
    Könyv/Tudományos[27124128] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27124128, Kapcsolat: 27124128
  3. Baloyi TC et al. Assessment of variable application rates of biological amendment substances on establishment and growth characteristics of maize plants. (2015) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 9 46 7847-7852
    Folyóiratcikk/Tudományos[25438879] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25438879, Kapcsolat: 25438879
  4. Bellver Soto et al. Presence of ochratoxin a (OTA) mycotoxin in alcoholic drinks from southern european countries: Wine and beer. (2014) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 62 31 7643-7651
    Folyóiratcikk/Tudományos[24552414] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24552414, Kapcsolat: 24316536
  5. Attya M et al. Detection of ochratoxin A based on the use of its diastereoisomer as an internal standard. (2014) ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 1759-9660 1759-9679 6 15 5610-5614
    Folyóiratcikk/Tudományos[24316537] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24316537, Kapcsolat: 24316537
  6. Melnyk A et al. Coacervative extraction as a green technique for sample preparation for the analysis of organic compounds. (2014) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1339 1-12
    Folyóiratcikk/Tudományos[24316538] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24316538, Kapcsolat: 24316538
  7. Quintela S et al. Ochratoxin A removal in wine: A review. (2013) FOOD CONTROL 0956-7135 30 2 439-445
    Folyóiratcikk[23338920] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23338920, Kapcsolat: 23338920
  8. Zhang Xiaoxu et al. Occurrence of Ochratoxin A in Chinese wines: influence of local meteorological parameters. (2013) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 236 2 277-283
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23448890] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23448890, Kapcsolat: 23338921
  9. Alvarado M et al. Fast and Selective Determination of Ochratoxin A in Wines Using an Optimized and Validated Liquid Chromatographic Method. (2013) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 6 2 621-629
    Folyóiratcikk[23338922] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23338922, Kapcsolat: 23338922
  10. Mikulikova R et al. Study of ochratoxin A content in South Moravian and foreign wines by the UPLC method with fluorescence detection. (2012) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 133 1 55-59
    Folyóiratcikk[22830024] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22830024, Kapcsolat: 22042381
  11. Quintela S et al. Ochratoxin A removal from red wine by several oenological fining agents: bentonite, egg albumin, allergen-free adsorbents, chitin and chitosan. (2012) FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 1944-0049 1944-0057 29 7 1168-1174
    Folyóiratcikk[22669152] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22669152, Kapcsolat: 22669152
  12. Quintela S et al. Ochratoxin A in Spanish exportation wine market. (2012) FOOD CONTROL 0956-7135 25 2 501-504
    Folyóiratcikk[22042382] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22042382, Kapcsolat: 22042382
  13. Quintela S et al. Occurrence of ochratoxin A in Rioja Alavesa wines. (2011) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 126 1 302-305
    Folyóiratcikk[21992789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992789, Kapcsolat: 21992789
  14. Yazdani D et al. Molecular identification of Aspergillus and Eurotium species isolated from rice and their toxin-producing ability. (2011) MICROBIOLOGY (ENG) 0026-2617 1608-3237 80 5 720-727
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24870404] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24870404, Kapcsolat: 22042383
  15. Welke JE et al. Rapid, Simple, and Economical Method for Quantification of Ochratoxin A in Red Wine. (2010) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 23 2 116-118
    Folyóiratcikk[21992790] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992790, Kapcsolat: 21992790
  16. Goryacheva IY. OPREDELENIE OKhRATOKSINA A V OKRAShENNYKh PRODUKTAKh PITANIYa: PROBOPODGOTOVKA I IMMUNOKhIMIChESKII TEST-METOD. (2010) Zhurnal analiticheskoi khimii tom 65 7 776-782
    Folyóiratcikk[22042585] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22042585, Kapcsolat: 22042585
  17. Pena A et al. Ochratoxin A survey in Portuguese wine by LC-FD with direct injection. (2010) TALANTA 0039-9140 82 4 1556-1561
    Folyóiratcikk[21992791] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992791, Kapcsolat: 21992791
  18. Duarte S et al. Ochratoxin a in Portugal: A review to assess human exposure. (2010) TOXINS 2072-6651 2072-6651 2 6 1225-1249
    Folyóiratcikk[22042384] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22042384, Kapcsolat: 22042384
  19. Yazdani D et al. Evaluation of the detection techniques of toxigenic Aspergillus isolates. (2010) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 9 45 7641-7646
    Folyóiratcikk[22815393] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22815393, Kapcsolat: 21992792
  20. Welke JE et al. Determination of Ochratoxin A in Wine by High-Performance Thin-Layer Chromatography using Charged Coupled Device. (2010) JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY 0103-5053 1678-4790 21 3 441-446
    Folyóiratcikk[21992793] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992793, Kapcsolat: 21992793
  21. Goryacheva IY et al. Determination of Ochratoxin A in colored food products: Sample preparation and an immunoassay test method. (2010) JOURNAL OF ANALYTICAL CHEMISTRY 1061-9348 65 7 760-766
    Folyóiratcikk[21992794] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992794, Kapcsolat: 21992794
  22. Zhang YL et al. Research Progress on Wine Safety and Its Analytical Methods. (2009) Megjelent: PROCEEDINGS OF THE SIXTH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON VITICULTURE AND ENOLOGY pp. 237-242
    Könyvrészlet[21992795] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21992795, Kapcsolat: 21992795
  23. Anli E et al. Ochratoxin A in Wines. (2009) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 8755-9129 25 3 214-232
    Folyóiratcikk[22830055] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22830055, Kapcsolat: 21992796
  24. Rusanova TY et al. Non-instrumental immunochemical tests for rapid ochratoxin A detection in red wine. (2009) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 653 1 97-102
    Folyóiratcikk[21992797] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992797, Kapcsolat: 21992797
  25. Vukovic GL. COMPARISON OF TWO SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR HPLC DETERMINATION OF OCHRATOXIN A. (2009) ARCHIVES OF BIOLOGICAL SCIENCES 0354-4664 1821-4339 61 4 639-644
    Folyóiratcikk[21992798] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992798, Kapcsolat: 21992798
  26. Valero A et al. Survey: Ochratoxin A in European special wines. (2008) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 108 2 593-599
    Folyóiratcikk[21992799] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992799, Kapcsolat: 21992799
  27. Ribeiro E et al. Comparative study of screening methodologies for ochratoxin A detection in winery by-products. (2008) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 391 1443-1450
    Folyóiratcikk[21992800] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21992800, Kapcsolat: 21992800
  28. Valero A et al. Brief in vitro study on Botrytis cinerea and Aspergillus carbonarius regarding growth and ochratoxin A. (2008) LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 0266-8254 1472-765X 47 4 327-332
    Folyóiratcikk[22830005] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22830005, Kapcsolat: 21992801
  29. Tafuri A et al. A rapid high-performance liquid chromatography with fluorescence detection method developed to analyze ochratoxin A in wine. (2008) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 71 10 2133-2137
    Folyóiratcikk[21992802] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992802, Kapcsolat: 21992802
  30. Marieke Lobeau. The influence of strongly coloured foodstuffs on the performance of rapid on-site mycotoxin tests. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24448561] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24448561, Kapcsolat: 24448561
  31. Dinis AMP et al. Ochratoxin A in nephropathic patients from two cities of central zone in Portugal. (2007) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 0731-7085 1873-264X 44 2 553-557
    Folyóiratcikk[21992803] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992803, Kapcsolat: 21992803
  32. Var I et al. Occurrence of ochratoxin A in Turkish wines. (2007) MICROCHEMICAL JOURNAL 0026-265X 86 2 241-247
    Folyóiratcikk[21992804] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992804, Kapcsolat: 21992804
  33. Hernandez MJ et al. Validation of two analytical methods for the determination of ochratoxin A by reversed-phased high-performance liquid chromatography coupled to fluorescence detection in musts and sweet wines from Andalusia. (2006) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 566 1 117-121
    Folyóiratcikk[21992805] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992805, Kapcsolat: 21992805
  34. Goryacheva IY et al. Approach for ochratoxin A fast screening in spices using clean-up tandem immunoassay columns with confirmation by high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry (HPLC-MS/MS). (2006) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 577 1 38-45
    Folyóiratcikk[21992806] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21992806, Kapcsolat: 21992806
  35. Su-lin Lynette. Black Aspergillus species: implications for ochratoxin A in Australian grapes and wine. (2005)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24448567] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24448567, Kapcsolat: 24448567
Mincsovics E et al. Isolation of some antimicrobial compounds of red wine by OPLC flowing eluent wall technique. (2005) CHROMATOGRAPHIA 0009-5893 1612-1112 62 S S51-S56, 1886019
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1886019]
  1. Sherma J.. Preparative layer chromatography in food analysis. (2016) Megjelent: Handbook of Food Analysis Instruments pp. 145-160
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31150222] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31150222, Kapcsolat: 28774836
  2. Pyka Alina. Detection Progress of Selected Drugs in TLC. (2014) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 2014 p. 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25966067] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25966067, Kapcsolat: 23585390
  3. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22052952
  4. Xiao K et al. Stilbenoids: Chemistry and bioactivities. (2008)
    Könyv[21887539] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21887539, Kapcsolat: 22042391
  5. Sherma J. Preparative Layer Chromatography in Food Analysis.. (2008) Megjelent: Handbook of food analysis instruments. pp. 145-160
    Könyvrészlet[22042589] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22042589, Kapcsolat: 22042589
  6. Tabanca N et al. Characterization of volatile constituents of Scaligeria tripartita and studies on the antifungal activity against phytopathogenic fungi. (2007) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B 1570-0232 1873-376X 1387-2273 1572-6495 0378-4347 850 1-2 221-229
    Folyóiratcikk[22039462] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22039462, Kapcsolat: 22028325
  7. Ferenczi-Fodor K et al. Thin-layer chromatography in testing the purity of pharmaceuticals. (2006) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 25 8 778-789
    Folyóiratcikk[22039463] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22039463, Kapcsolat: 22028326
  8. Ferenczi-Fodor K et al. Thin-layer chromatography in testing the purity of pharmaceuticals. (2006) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 25 8 778-789
    Folyóiratcikk[22039463] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22039463, Kapcsolat: 22039463
Tyihak E et al. The potential of BioArena in the study of the formaldehydome. (2005) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 18 101 67-72, 1886020
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1886020]
  1. Choma Irena et al. TLC-Direct Bioautography as a High Throughput Method for Detection of Antimicrobials in Plants. (2015) CHROMATOGRAPHY (SWITZERLAND) 2227-9075 2 2 225-238
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24789846] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24789846, Kapcsolat: 24789864
  2. Choma I et al. Effects-Directed Biological Detection: Bioautography. (2014) Megjelent: Instrumental Thin-Layer Chromatography pp. 279-312
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26949853] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26949853, Kapcsolat: 25205207
  3. Sherma J et al. Thin-Layer and High-Performance Thin-Layer Chromatographic Analysis of Biological Samples. (2011) ADVANCES IN CHROMATOGRAPHY 0065-2415 49 401-421
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22940503] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22940503, Kapcsolat: 25205208
  4. Janicka M. Liquid Chromatography in Studying Lipophylicity and Bioactivity of Pesticides.. (2011) Megjelent: Pesticides - Strategies for Pesticides Analysis. pp. 263-292
    Könyvrészlet[22042583] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22042583, Kapcsolat: 22042588
  5. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22039467
  6. Sherma J. Planar chromatography. (2006) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 78 12 3841-3852
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25686826] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25686826, Kapcsolat: 22039473
Billes F et al. Simulated vibrational spectra of aflatoxins and their demethylated products and the estimation of the energies of the demethylation reactions. (2006) SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY 1386-1425 64 3 600-622, 126122
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[126122]
  1. Mendez-Albores Abraham et al. A Theoretical Study of the Adsorption Process of B-aflatoxins UsingPyracanthakoidzumii(Hayata) Rehder Biomasses. (2020) TOXINS 2072-6651 2072-6651 12 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31414753] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31414753, Kapcsolat: 29120398
  2. Juarez-Morales L A et al. Chitosan-Aflatoxins B-1, M-1 Interaction: A Computational Approach. (2017) CURRENT ORGANIC CHEMISTRY 1385-2728 1875-5348 21 28 2877-2883
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27267075] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27267075, Kapcsolat: 27267075
  3. Gao S-M. Surface-enhanced Raman scattering mechanism of aflatoxin B2 molecule adsorbed on silver cluster. (2014) ACTA PHYSICO-CHIMICA SINICA 1000-6818 30 10 1916-1922
    Folyóiratcikk/Tudományos[24316554] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24316554, Kapcsolat: 24316554
  4. Li T et al. Study on the frontier orbital and Raman spectra of Aflatoxin B1 and isomer. (2014) SPECTROSCOPY AND SPECTRAL ANALYSIS 1000-0593 34 8 2122-2125
    Folyóiratcikk/Tudományos[24316555] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24316555, Kapcsolat: 24316555
  5. Kaya-Celiker H et al. Discrimination of moldy peanuts with reference to aflatoxin using FTIR-ATR system. (2014) FOOD CONTROL 0956-7135 44 64-71
    Folyóiratcikk/Tudományos[24316556] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24316556, Kapcsolat: 24316556
  6. Wu X et al. The surface-enhanced Raman spectra of aflatoxins: Spectral analysis, density functional theory calculation, detection and differentiation. (2012) ANALYST 0003-2654 1364-5528 137 18 4226-4234
    Folyóiratcikk[22543995] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22543995, Kapcsolat: 22543925
  7. Deng Y et al. THE DETERMINATIVE ROLE OF THE EXCHANGE CATION AND LAYER-CHARGE DENSITY OF SMECTITE ON AFLATOXIN ADSORPTION. (2012) CLAYS AND CLAY MINERALS 0009-8604 60 4 374-386
    Folyóiratcikk[24030249] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24030249, Kapcsolat: 22799833
  8. Gao S-M et al. Surface-enhanced Raman spectra of Aflatoxin B 1 adsorbed on silver clusters. (2012) ACTA PHYSICO-CHIMICA SINICA 1000-6818 28 9 2044-2050
    Folyóiratcikk[22668575] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22668575, Kapcsolat: 22668567
  9. Deng YJ et al. Computational evaluation of bonding between aflatoxin B(1) and smectite. (2011) APPLIED CLAY SCIENCE 0169-1317 54 1 26-33
    Folyóiratcikk[24030248] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24030248, Kapcsolat: 22039444
  10. Nicolas-Vazquez I et al. Role of Lactone Ring in Structural, Electronic, and Reactivity Properties of Aflatoxin B1: A Theoretical Study. (2010) ARCHIVES OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY 0090-4341 1432-0703 59 3 393-406
    Folyóiratcikk[22373516] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22373516, Kapcsolat: 22039445
  11. Ramirez-Galicia G et al. Effect of water molecules on the fluorescence enhancement of Aflatoxin B1 mediated by Aflatoxin B1 :beta-cyclodextrin complexes. A theoretical study. (2007) PHOTOCHEMICAL & PHOTOBIOLOGICAL SCIENCES 1474-905X 1474-9092 6 1 110-118
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)[10147735] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 10147735, Kapcsolat: 10147735
Mihucz VG et al. Development of off-line layer chromatographic and total reflection X-ray fluorescence spectrometric methods for arsenic speciation. (2006) SPECTROCHIMICA ACTA PART B-ATOMIC SPECTROSCOPY 0584-8547 1873-3565 61 10-11 1124-1128, 1494769
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1494769]
  1. Scrob Teodora et al. Trends in analysis of vegetables by high performance TLC. (2019) JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 1082-6076 1520-572X 42 9-10 249-257
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30791265] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30791265, Kapcsolat: 28289875
  2. Romero Vanesa et al. Speciation of inorganic As and Sb in natural waters by total reflection X-ray fluorescence following selective hydride generation and trapping onto quartz reflectors coated with nanostructured Pd. (2017) JOURNAL OF ANALYTICAL ATOMIC SPECTROMETRY 0267-9477 32 9 1705-1712
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26929201] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26929201, Kapcsolat: 26929201
  3. Gurkan Ramazan et al. Development of a simple, sensitive and inexpensive ion-pairing cloud point extraction approach for the determination of trace inorganic arsenic species in spring water, beverage and rice samples by UV-Vis spectrophotometry. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 180 32-41
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24777183] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24777183, Kapcsolat: 24641811
  4. Qiang Li et al. Electrodeposition as a Preconcentration and Sample Preparation Technique for Trace Selenium and Tellurium Determination by X-Ray Fluorescence Spectrometry. (2014) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 47 843-854
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23585081] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23585081, Kapcsolat: 23585081
  5. De La Calle I et al. Sample pretreatment strategies for total reflection X-ray fluorescence analysis: A tutorial review. (2013) SPECTROCHIMICA ACTA PART B-ATOMIC SPECTROSCOPY 0584-8547 1873-3565 90 23-54
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30889801] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30889801, Kapcsolat: 23507573
  6. Tsuji K et al. X-ray spectrometry. (2008) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 80 12 4421-4454
    Folyóiratcikk[23185054] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23185054, Kapcsolat: 22039432
  7. West M et al. Atomic spectrometry update. X-ray fluorescence spectrometry. (2007) JOURNAL OF ANALYTICAL ATOMIC SPECTROMETRY 0267-9477 22 10 1304-1332
    Folyóiratcikk[22612410] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22612410, Kapcsolat: 22039434
Sárközi Á et al. Investigation of Chelidonium alkaloids by use of a complex bioautographic system. (2006) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 19 267-272, 126055
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[126055]
  1. Zielinska Sylwia et al. Greater Celandine's Ups and Downs-21 Centuries of Medicinal Uses of Chelidonium majus From the Viewpoint of Today's Pharmacology. (2018) FRONTIERS IN PHARMACOLOGY 1663-9812 9
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27598406] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27598406, Kapcsolat: 27480719
  2. Dewanjee S et al. Bioautography and its scope in the field of natural product chemistry. (2015) Journal of Pharmaceutical Analysis 2095-1779 5 2 75-84
    Folyóiratcikk/Tudományos[24963712] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24963712, Kapcsolat: 24963712
  3. Pyka Alina. Detection Progress of Selected Drugs in TLC. (2014) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 2014 p. 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25966067] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 25966067, Kapcsolat: 23585388
  4. Parvu M et al. Chemical Composition of Celandine (Chelidonium majus L.) Extract and its Effects on Botrytis tulipae (Lib.) Lind Fungus and the Tulip. (2013) NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA 0255-965X 1842-4309 41 2 414-426
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)[24093825] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24093825, Kapcsolat: 23583880
  5. Marston A. Thin-layer chromatography with biological detection in phytochemistry. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2676-2683
    Folyóiratcikk[22278649] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22278649, Kapcsolat: 22042397
  6. Choma IM et al. Bioautography detection in thin-layer chromatography. (2011) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1218 19 2684-2691
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24110859] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24110859, Kapcsolat: 22042398
  7. Petruczynik A et al. Effect of the vapour phase on the separation of isoquinoline alkaloids by thin-layer chromatography. (2010) ACTA CHROMATOGRAPHICA 1233-2356 22 3 391-404
    Folyóiratcikk[22042399] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22042399, Kapcsolat: 22042399
  8. Sherma J. Planar chromatography. (2008) ANALYTICAL CHEMISTRY 0003-2700 1520-6882 80 12 4253-4267
    Folyóiratcikk[22044170] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 22044170, Kapcsolat: 10147706
Móricz Á M et al. Opposite effect of Cu(II) and Se(IV) ions on the antibacterial – toxic action of mycotoxins. (2007) ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 0236-5383 1588-256X 58 301-310, 1428400
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1428400]
  1. Hideyuki Kanematsu. Patents for Antibacterial Metallic Coating and Its Future Trend in Japan. (2013) Research Inventy: International Journal of Engineering and Science 2319-6483 3 6 47-55
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)[24448879] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24448879, Kapcsolat: 24448879
  2. Yunus A et al. Aflatoxin B. (2011) TOXINS 2072-6651 2072-6651 3 6 566-590
    Folyóiratcikk[22042412] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22042412, Kapcsolat: 22042412
2020-09-25 08:17