Kutasi J. Examination of the inhibitory effects of a Bacillus species on the domestic fly: Sertéstrágyából izolált Bacillus sp. törzs hatásvizsgálata házi légyen. (2000) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 122 1 34-38, 1599408
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1599408]
  1. Ruiu L et al. Lethal and sublethal effects of Brevibacillus laterosporus on the housefly (Musca domestica). (2006) ENTOMOLOGIA EXPERIMENTALIS ET APPLICATA 0013-8703 1570-7458 118 2 137-144
    Folyóiratcikk[21400823] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21400823, Kapcsolat: 21400823
Kutasi J. Characterisation and effects of a xylanase enzyme preparation extracted from Thermomyces lanuginosus cultures. (2001) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 49 2 175-184, 1655380
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1655380]
  1. Raviraj M. An Improved and Simplified Radial Gel Diffusion Assay for the Detection of Xylanase Activity. (2016) BIO-PROTOCOL 2331-8325 6 13 1-3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25949111] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25949111, Kapcsolat: 25949111
  2. Kanimozhi K. Xylanase production from Aspergillus niger by Solid State Fermentation using Agricultural waste as substrate. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF CURRENT MICROBIOLOGY AND APPLIED SCIENCES 2319-7692 2319-7706 3 437-446
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25095940] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25095940, Kapcsolat: 25095940
  3. Jian Sun et al. A novel alkaline protease with antiproliferative activity from fresh fruiting bodies of the toxic wild mushroom Amanita farinosa. (2011) ACTA BIOCHIMICA POLONICA 0001-527X 1734-154X 58
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21769340] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21769340, Kapcsolat: 21769340
  4. Ng TB. Peptides and proteins from fungi. (2004) PEPTIDES 0196-9781 1873-5169 25 6 1055-1073
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21497693] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21497693, Kapcsolat: 21497693
  5. Khan A. Isolation and screening of Aspergillus niger isolates for xylanase biosynthesis. (2003) BIOTECHNOLOGY 1682-296X 1682-2978 2 185-190
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25095921] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25095921, Kapcsolat: 25095921
  6. Ikram-ul-Haq et al. Effect of Carbon and Nitrogen Sources on Xylanase Production by Mutant Strain of Aspergillus niger GCBMX-45. (2002) JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES 1727-3048 1812-5719 2 143-144
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25095951] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25095951, Kapcsolat: 25095951
Bata Á. Activity and stability of a fungal 1,4-beta-endo-xylanase preparation in the rumen of sheep.. (2002) JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1230-1388 11 627-635, 1175983
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1175983]
  1. Li Y et al. Screening of xylanase producing strain and studies on its fermentation conditions. (2004) BIOTECHNOLOGY 1682-296X 1682-2978 14 1 25-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21497830] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21497830, Kapcsolat: 21497830
  2. Husvéth F et al. Az enzimek szerepe a gazdasági állatok takarmányozásában. (2003) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 52 453-468
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148294] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 1148294, Kapcsolat: 20521816
  3. Fekete S. Állatorvosi Takarmányozástan és Dietetika: Egyetemi tankönyv. (2003) ISBN:9632125975
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[1654427] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1654427, Kapcsolat: 21497831
Jurkovich V. Effects of a non-starch polysaccharidase enzyme preparation from Thermomyces lanuginosus on energy and protein metabolism and milk yield of dairy cattle. (2002) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 50 4 395-411, 1655381
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1655381]
  1. Akbar Taghizadeh et al. Application of exogenous feed enzyme technology in ruminant nutrition. (2012) Megjelent: Advances in Animal Nutrition pp. 107-147
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24971182] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24971182, Kapcsolat: 24971182
  2. Beauchemin K et al. Enzymes, bacterial direct-fed microbials and yeast: principles for use in ruminant nutrition. (2006) Megjelent: Biology of Nutrition in Growing Animals pp. 251-284
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[21704160] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21704160, Kapcsolat: 21704160
Brydl E. Az élő élesztő biológiai aktivitásának jellemzése az oxigénfogyasztás alapján a bendőfolyadékban.. (2004) Megjelent: The 5th Middle-European Buiatrics Congress : 15. Magyar Buiatrikus Kongresszus pp. 734-738, 1805441
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1805441]
  1. Dobicki A et al. Saccharomyces cerevisiae preparations in the feeding of cows and their effect on milk yield and composition as well as rumen microorganisms. (2006) ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSITIES 1505-0297 9 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21792417] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21792417, Kapcsolat: 21792417
Kutasi J. Influence of different Saccharomyces cerevisiae strains on the oxygen concentration in the rumen fluid. (2004) JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1230-1388 Suppl. 131-134, 1655422
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1655422]
  1. Elmasry A. Effects of types and doses of yeast on gas production and in vitro digestibility of diets containing maize (Zea mays) and lucerne (Medicago sativa) or oat hay. (2016) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0375-1589 46 4 391-397
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26381076] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26381076, Kapcsolat: 26381076
  2. Čermáková J et al. YEASTS IN DAIRY NUTRITION. (2010)
    Egyéb/Kutatási jelentés (közzétett) (Egyéb)/Tudományos[21794098] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21794098, Kapcsolat: 21794098
Jurkovich V. Rumen fermentation response to a direct-fed xylanase enzyme preparation from Thermomyces lanuginosus in sheep.. (2006) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 54 333-342, 1175973
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1175973]
  1. Roque G. Feed Additives, Growth Promoters and Probiotics in Animal Production. (2013) Megjelent: Advances in agro-technology pp. 389-400
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26478159] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26478159, Kapcsolat: 26478159
  2. Yang HJ et al. Assessment of fibrolytic activities of 18 commercial enzyme products and their abilities to degrade the cell wall fraction of corn stalks in in vitro enzymatic and ruminal batch cultures. (2010) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 159 3-4 110-121
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21494743] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21494743, Kapcsolat: 21494743
  3. Cruywagen CW et al. Effects of a fungal enzyme cocktail treatment of high and low forage diets on lamb growth. (2008) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 145 1-4 151-158
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21797042] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21797042, Kapcsolat: 21797042
  4. Moreno Robert. Effect of exogenous fibrolytyc enzyme on in vitro ruminal degradation of rations for dairy cows: EFECTO DE ENZIMAS FIBROLITICAS EXOGENAS EN LA DEGRADACION RUMINAL IN VITRO DE DIETAS PARA VACAS LECHERAS. (2007) INTERCIENCIA 0378-1844 32 12 850-853
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24496630] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24496630, Kapcsolat: 24496630
László János et al. Static Magnetic Field Exposure Fails to Affect the Viability of Different Bacteria Strains. (2010) BIOELECTROMAGNETICS 0197-8462 1521-186X 31 3 220-225, 1365947
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1365947]
  1. Beretta Gabriele et al. The effects of electric, magnetic and electromagnetic fields on microorganisms in the perspective of bioremediation. (2019) REVIEWS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE AND BIO-TECHNOLOGY 1569-1705 1572-9826 18 1 29-75
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31110694] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31110694, Kapcsolat: 28719246
  2. Konopacki Maciej et al. The analysis of rotating magnetic field as a trigger of Gram-positive and Gram-negative bacteria growth. (2019) BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL 1369-703X 141 259-267
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30487906] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30487906, Kapcsolat: 27921199
  3. Kthiri Ameni et al. Biochemical and biomolecular effects induced by a static magnetic field in Saccharomyces cerevisiae: Evidence for oxidative stress. (2019) PLOS ONE 1932-6203 1932-6203 14 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30487903] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30487903, Kapcsolat: 27921198
  4. Aldahoun M. Enhanced nanocurcumin toxicity against (PC3) tumor and microbial by using magnetic field in vitro. (2016) ARTIFICIAL CELLS NANOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY 2169-1401 2169-141X 1 p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26079963] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26079963, Kapcsolat: 26079963
  5. Guzman T. Activación de cultivos probióticos tratados con campo magnético de frecuencia extremadamente baja. (2016) Tecnologia Quimica 0041-8420 36 1 106-116
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26079968] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26079968, Kapcsolat: 26079968
  6. Bandara et. Magnetic fields suppress Pseudomonas aeruginosa biofilms and enhance ciprofloxacin activity. (2015) BIOFOULING 0892-7014 1029-2454 5 p. 443
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25124006] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25124006, Kapcsolat: 25124006
  7. Fijalkowski et. Effects of rotating magnetic field exposure on the functional parameters of different species of bacteria. (2015) BIOLOGY AND MEDICINE 0974-8369 34 p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25124003] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25124003, Kapcsolat: 25124003
  8. P Nawrotek et al. Effects of 50 Hz rotating magnetic field on the viability of Escherichia coli and Staphylococcus aureus. (2014) ELECTROMAGNETIC BIOLOGY AND MEDICINE 1536-8378 1536-8386 33 29-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25123998] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25123998, Kapcsolat: 25123998
  9. Fijalkowski et. The Effects of Rotating Magnetic Field on Growth Rate, Cell Metabolic Activity and Biofilm Formation by Staphylococcus Aureus and Escherichia Coli. (2013) JOURNAL OF MAGNETICS 1226-1750 18 p. 289
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25124004] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25124004, Kapcsolat: 25124004
  10. Taskin et. ENHANCEMENT OF INVERTASE PRODUCTION BY Aspergillus niger OZ-3 USING LOW-INTENSITY STATIC MAGNETIC FIELDS. (2013) PREPARATIVE BIOCHEMISTRY & BIOTECHNOLOGY 1082-6068 1532-2297 43 p. 177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25124005] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25124005, Kapcsolat: 25124005
  11. Mihoub M et al. Effects of static magnetic fields on growth and membrane lipid composition of Salmonella typhimurium wild-type and dam mutant strains. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 157 2 259-266
    Folyóiratcikk[23285932] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23285932, Kapcsolat: 25124001
  12. Snoussi et. Adaptation of Salmonella enterica Hadar under static magnetic field: effects on outer membrane protein pattern. (2012) PROTEOME SCIENCE 1477-5956 10 p. 6
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25124000] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25124000, Kapcsolat: 25124000
J Kutasi et al. Deactivation of T-2 toxin in broiler ducks by biotransformation. (2012) JOURNAL OF APPLIED POULTRY RESEARCH 1056-6171 1537-0437 21 13-20, 1954071
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1954071]
  1. Wei Jin-Tao et al. A Novel Modified Hydrated Sodium Calcium Aluminosilicate (HSCAS) Adsorbent Can Effectively Reduce T-2 Toxin-Induced Toxicity in Growth Performance, Nutrient Digestibility, Serum Biochemistry, and Small Intestinal Morphology in Chicks. (2019) TOXINS 2072-6651 2072-6651 11 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31103497] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31103497, Kapcsolat: 28707953
Jurkovich V et al. The effects of Saccharomyces cerevisiae strains on the rumen fermentation in sheep fed with diets of different forage to concentrate ratios. (2014) JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH 0971-2119 42 4 481-486, 2450787
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2450787]
  1. Gloria-Trujillo Adrian et al. RUMINAL BIOHYDROGENATION OF FATTY ACIDS IN RAMS COMPLEMENTED WITH Saccharomyces cerevisiae. (2019) AGROCIENCIA 1405-3195 53 1 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30561417] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30561417, Kapcsolat: 28023538
  2. Mardiati Zain. Supplementation of Saccharomyces cerevisiae and Sapindus rarak in Diet Based of Oil Palm Frond (OPF) on Nutrient Digestibility and Daily Weight Gain of Goat. (2016) ASIAN JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 1683-9919 1996-3289 11 314-318
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25581861] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25581861, Kapcsolat: 25581861
  3. L Riyantia et al. In vitro Fermentation Characteristics and Rumen Microbial Population of Diet Supplemented with Saccharomyces cerevisiae and Rumen Microbe Probiotics. (2016) MEDIA PETERNAKAN 0126-0472 2087-4634 39 1 40-45
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25572048] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25572048, Kapcsolat: 25572048
  4. Pedro A et al. Effects of feeding yeast (Saccharomyces cerevisiae), organic selenium and chromium mixed on growth performance and carcass traits of hair lambs. (2015) JOURNAL OF INTEGRATIVE AGRICULTURE 2095-3119 2352-3425 14 575-582
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538387] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538387, Kapcsolat: 24538387
Kutasi J et al. Protein patterns and larvicidae activity of crystalline inclusions of Bacillus thuringiensis ssp. kumamotoensis DSM 6070.. (2016) JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY-IRAN 1680-7073 18 1945-1951, 3068538
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3068538]
  1. Chelliah Ramachandran et al. Whole genome sequence of Bacillus thuringiensis ATCC 10792 and improved discrimination of Bacillus thuringiensis from Bacillus cereus group based on novel biomarkers. (2019) MICROBIAL PATHOGENESIS 0882-4010 1096-1208 129 284-297
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30859001] []
    Független, Idéző: 30859001, Kapcsolat: 28367703
  2. Heidari R. et al. Isolation and Characterization of Indigenous Endotoxin-Forming Bacillus sp. with Insecticidal Activity from Northern Iranian Soil. (2019) JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY-IRAN 1680-7073 21 2 393-406
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30859000] []
    Független, Idéző: 30859000, Kapcsolat: 28367701
  3. Wei Shuai et al. Differentiation of Bacillus thuringiensis From Bacillus cereus Group Using a Unique Marker Based on Real-Time PCR. (2019) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30858999] []
    Független, Idéző: 30858999, Kapcsolat: 28367700
Kutasi József et al. The in vitro effect of Garden Thyme (Thymus vulgaris L.) extract on Brachyspira hyodysenteriae. (2016) ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 1217-8950 1588-2640 63 467-473, 3150385
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3150385]
  1. Salehi Bahare et al. Thymus spp. plants - Food applications and phytopharmacy properties. (2019) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 85 287-306
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30453454] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30453454, Kapcsolat: 27883221
  2. DELIĆ Nikola et al. THE EFFICACY OF TWO PHYTOGENIC FEED ADDITIVES IN THE CONTROL OF SWINE DYSENTERY. (2018) ACTA VETERINARIA-BEOGRAD 0567-8315 1820-7448 68 178-189
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27456271] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27456271, Kapcsolat: 27456271
Rékási M et al. Improving the fertility of sandy soils in the temperate region by combined biochar and microbial inoculant treatments. (2018) ARCHIVES OF AGRONOMY AND SOIL SCIENCE 0365-0340 1476-3567 65 1 44-57, 3390816
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3390816]
  1. Zhang X. et al. Influence of individual and combined application of biochar, Bacillus megaterium, and phosphatase on phosphorus availability in calcareous soil. (2019) JOURNAL OF SOILS AND SEDIMENTS 1439-0108
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30742342] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30742342, Kapcsolat: 28234040
  2. Xing Xuguang et al. Analysis of Cracking Potential and Modification of Soil- Water Characteristic Curve by Adding Wheat Residues. (2019) SOIL SCIENCE SOCIETY OF AMERICA JOURNAL 0361-5995 1435-0661 83 5 1299-1308
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31001413] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31001413, Kapcsolat: 28539033
2020-02-18 17:29