Czipa Nikolett et al. A méz minősítéséhez és nyomonkövethetőségéhez szükséges vizsgálatok. (2008) AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 1587-1282 32 25-32, 1418950
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1418950]
  1. T Kaszab et al. CLASSIFICATION MODELS OF HUNGARIAN HONEY SAMPLES BASED ON ANALYTICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS. (2017) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 2017 32 22-28
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3331898] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3331898, Kapcsolat: 27164011
  2. Árváné Ványi. A MÉZPIAC MARKETING SZEMPONTÚ ELEMZÉSE KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A FOGYASZTÓI ÉS VÁSÁRLÓI MAGATARTÁS RA. (2011)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[25248795] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25248795, Kapcsolat: 25248795
  3. Szabó E. Akácméz alaptulajdonságainak változása különböző cukortemékek hatására. (2011) Tudományos diákköri közlemények I 1 91-96
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24092245] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24092245, Kapcsolat: 24092245
Czipa Nikolett et al. The effect of geographical origin on the composition of honey. (2008) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 36 Suppl. 5 1435-1438, 1418959
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1418959]
  1. Ördög Attila et al. Mineral content analysis of unifloral honeys from the Hungarian Great Plain. (2017) JOURNAL OF ELEMENTOLOGY 1644-2296 22 1 271-281
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3165586] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3165586, Kapcsolat: 26696488
  2. Ana M. Determination of geographical and botanical origin of honey: From sensory evaluation to the state of the art of non-invasive technology. (2012) Megjelent: Honey: Production, Consumption and Health Benefits pp. 193-232
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26976102] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26976102, Kapcsolat: 26976102
Czipa N et al. Proline Content of different Honey Types. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 1 26-32, 1962598
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1962598]
  1. Maria Cristina et al. Quality control parameters, antioxidant activity and chemometrics of Brazilian honey. (2019) Electronic Journal of Biology 1860-3122 15 1 10-19
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30881397] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30881397, Kapcsolat: 28395436
  2. Sakač Marijana et al. Free amino acid profiles of honey samples from Vojvodina (Republic of Serbia). (2019) FOOD AND FEED RESEARCH 2217-5369 2217-5660 46 2 179-187
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31106904] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31106904, Kapcsolat: 28713749
  3. Serra Bonvehi J. et al. Characterization of avocado honey (Persea americana Mill.) produced in Southern Spain. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 287 214-221
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30519554] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30519554, Kapcsolat: 27966297
  4. Agbagwa O et al. Therapeutic Potential of Commercial Honey: Antioxidant Activity. (2018) AMERICAN JOURNAL OF MYCROBIOLOGICAL RESEARCH 2328-4129 2328-4137 6 3 88-93
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27478531] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27478531, Kapcsolat: 27478531
  5. Nesrim Ece et al. Specifying chemical characteristic of monofloral and multifloral honey samples. (2018) HACETTEPE JOURNAL OF BIOLOGY AND CHEMISTRY 1303-5002 46 3 417-423
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30322055] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30322055, Kapcsolat: 27723868
  6. NG CHOI. PHARMACOGNOSTICAL AND PHYSICOCHEMICAL INVESTIGATION OF LOCAL COMMERCIAL HONEY. (2017)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[27699034] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27699034, Kapcsolat: 27699034
  7. Rubina T et al. Proline content of different honey types. (2016) COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 2064-7816 3 1 29-36
    Folyóiratcikk[25958422] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25958422, Kapcsolat: 25958422
  8. M. et al. Kinetics of Conversion of Dihydroxyacetone to Methylglyoxal in Honey. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[30389095] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30389095, Kapcsolat: 27799880
  9. Rostislav Halouzka. Vybrané metody chemické analýzy medu; Selected chemical methods of honey analysis. (2014)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[24480051] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24480051, Kapcsolat: 24480051
  10. 苏松坤, 侯春生. 朴实而令人敬重的一生——纪念敬爱的陈崇羔老师. (2013) Apiculture of China 11 64 46-48
    Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[24480062] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24480062, Kapcsolat: 24480062
  11. Ding Tao et al. Direct determination of proline in honey by liquid chromatography- electrospray ionization tandem mass spectrometry. (2013) Apiculture of China 11 63 41-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23756167] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23756167, Kapcsolat: 23756167
Nikolett Czipa et al. Determination of essential and toxic elements in Hungarian honeys. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 175 536-542, 2803193
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2803193]
  1. Nikolov Bogdan et al. Trace Element Content of Polyfloral Honey and Beeswax from the Vicinity of Non-Ferrous Metal Plant. (2019) BULLETIN OF UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE CLUJ-NAPOCA - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2344-2344 2344-5300 76 2 125-131
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986784] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986784, Kapcsolat: 28516656
  2. Spiric Danka et al. Toxic and essential element concentrations in different honey types. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY 0306-7319 1029-0397 99 5 474-485
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986787] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986787, Kapcsolat: 28516660
  3. Karabagias Ioannis et al. Nutritional aspects and botanical origin recognition of Mediterranean honeys based on the "mineral imprint'' with the application of supervised and non-supervised statistical techniques. (2019) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 245 9 1939-1949
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986788] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986788, Kapcsolat: 28516663
  4. Avila Suelen et al. Influence of stingless bee genus (Scaptotrigona and Melipona) on the mineral content, physicochemical and microbiological properties of honey. (2019) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 0022-1155 56 10 4742-4748
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986786] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986786, Kapcsolat: 28516659
  5. Bilandžić N. et al. Element content in ten Croatian honey types from different geographical regions during three seasons. (2019) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 84
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30824624] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30824624, Kapcsolat: 28516658
  6. Sajtos Zsófi et al. Elemental analysis of Hungarian honey samples and bee products by MP-AES method. (2019) MICROCHEMICAL JOURNAL 0026-265X 149
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30707487] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30707487, Kapcsolat: 28516662
  7. Bilandžić Nina et al. Assessment of Toxic and Trace Elements in Multifloral Honeys from Two Regions of Continental Croatia. (2019) BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY 0007-4861 1432-0800 Early Access 1-7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31031163] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31031163, Kapcsolat: 28592465
  8. ALTUNATMAZ Sema et al. Levels of Chromium, Copper, Iron, Magnesium, Manganese, Selenium, Zinc, Cadmium, Lead and Aluminium of honey varieties produced in Turkey. (2018) FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0101-2061 1678-457X 1 1-6
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30610270] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30610270, Kapcsolat: 28090731
  9. Karabagias Ioannis et al. Geographical discrimination of pine and fir honeys using multivariate analyses of major and minor honey components identified by H-1 NMR and HPLC along with physicochemical data. (2018) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 244 7 1249-1259
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27598645] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27598645, Kapcsolat: 27598645
  10. Mohammed F et al. Element content of Yemeni honeys as a long-time marker to ascertain honey botanical origin and quality. (2018) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 88 43-46
    Folyóiratcikk/Tudományos[27201895] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27201895, Kapcsolat: 27201895
  11. Nayik Gulzar et al. Discrimination of high altitude Indian honey by chemometric approach according to their antioxidant properties and macro minerals. (2018) JOURNAL OF THE SAUDI SOCIETY OF AGRICULTURAL SCIENCES 1658-077X 17 200-207
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26669058] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669058, Kapcsolat: 26669058
  12. Temizer I. et al. Antioxidant activities and heavy metal contents of Castanea sativa honey. (2018) GLOBAL NEST JOURNAL 1790-7632 20 3 541-550
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30564592] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30564592, Kapcsolat: 28029098
  13. Fu Liang et al. Accurate Determination of Trace Toxic Elements in Activated Clay Using Inductively Coupled Plasma Tandem Mass Spectrometry. (2018) CHINESE JOURNAL OF ANALYTICAL CHEMISTRY 0253-3820 1872-2040 46 8 1253-1260
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30564589] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30564589, Kapcsolat: 28029096
  14. Pohl Pawel et al. Recent achievements in element analysis of bee honeys by atomic and mass spectrometry methods. (2017) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 93 67-77
    Folyóiratcikk/Tudományos[26669001] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669001, Kapcsolat: 26669001
  15. Lazarevic Kristina et al. Physicochemical Parameters as a Tool for the Assessment of Origin of Honey. (2017) JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 1060-3271 100 4 840-851
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26939456] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26939456, Kapcsolat: 26939456
  16. Biluca Fabiola et al. Phenolic compounds, antioxidant capacity and bioaccessibility of minerals of stingless bee honey (Meliponinae). (2017) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 63 89-97
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26939454] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26939454, Kapcsolat: 26939454
  17. Jovetic Milica et al. Mineral Content as a Tool for the Assessment of Honey Authenticity. (2017) JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 1060-3271 100 4 862-870
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26939458] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26939458, Kapcsolat: 26939458
  18. Bilandžić Nina et al. Essential and toxic element concentrations in monofloral honeys from southern Croatia. (2017) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 234 245-253
    Folyóiratcikk/Tudományos[26668741] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26668741, Kapcsolat: 26668741
  19. Maragou Niki et al. Determination of Arsenic in Honey, Propolis, Pollen, and Honey Bees by Microwave Digestion and Hydride Generation Flame Atomic Absorption. (2017) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 50 11 1831-1838
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27104210] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27104210, Kapcsolat: 27104210
  20. Rajs Blanka et al. Characterization of Croatian Rape (Brassica sp.) Honey by Pollen Spectrum, Physicochemical Characteristics, and Multielement analysis by ICP-OES. (2017) JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 1060-3271 100 4 881-888
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26939457] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26939457, Kapcsolat: 26939457
  21. Karabagias Ioannis et al. Characterization and geographical discrimination of commercial Citrus spp. honeys produced in different Mediterranean countries based on minerals, volatile compounds and physicochemical parameters, using chemometrics. (2017) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 217 445-455
    Folyóiratcikk/Tudományos[26669030] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669030, Kapcsolat: 26669030
  22. Mejías Enrique. Analytical Procedures for Determining Heavy Metal Contents in Honey: A Bioindicator of Environmental Pollution. (2017) Megjelent: Honey Analysis p. Ch. 14
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26669019] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669019, Kapcsolat: 26669019
  23. Altun Serap et al. Analyses of Mineral Content and Heavy Metal of Honey Samples from South and East Region of Turkey by Using ICP-MS. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF ANALYTICAL CHEMISTRY 1687-8760 1687-8779 8 1 p. 6
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26696483] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26696483, Kapcsolat: 26696483
  24. Yang Miyi et al. Using β-cyclodextrin/attapulgite-immobilized ionic liquid as sorbent in dispersive solid-phase microextraction to detect the benzoylurea insecticide contents of honey and tea beverages. (2016) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 197 1064-1072
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25382642] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25382642, Kapcsolat: 25382642
  25. Biluca FC et al. Physicochemical profiles, minerals and bioactive compounds of stingless bee honey (Meliponinae). (2016) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 50 61-69
    Folyóiratcikk/Tudományos[26081906] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26081906, Kapcsolat: 26081906
  26. Krepper Gabriela et al. Determination of cadmium residues in bee products using a 'lab-made' bismuth bulk electrode. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY 0306-7319 1029-0397 96 14 1331-1340
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26696484] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26696484, Kapcsolat: 26696484
  27. Quinto Maurizio et al. Characterization, chemometric evaluation, and human health-related aspects of essential and toxic elements in Italian honey samples by inductively coupled plasma mass spectrometry. (2016) ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 0944-1344 1614-7499 23 24 25374-25384
    Folyóiratcikk/Tudományos[26669026] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669026, Kapcsolat: 26669026
  28. Atanassova Juliana et al. Characteristics of Honey from Serpentine Area in the Eastern Rhodopes Mt., Bulgaria. (2016) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720 173 1 247-258
    Folyóiratcikk/Tudományos[26669061] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669061, Kapcsolat: 26669061
  29. Sixto A et al. A mesofluidic platform integrating restricted access-like sorptive microextraction as a front end to ICP-AES for the determination of trace level concentrations of lead and cadmium as contaminants in honey. (2016) JOURNAL OF ANALYTICAL ATOMIC SPECTROMETRY 0267-9477 31 2 473-481
    Folyóiratcikk/Tudományos[25476254] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25476254, Kapcsolat: 25382560
  30. Nayik Gulzar et al. A chemometric approach to evaluate the phenolic compounds, antioxidant activity and mineral content of different unifloral honey types from Kashmir, India. (2016) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 74 504-513
    Folyóiratcikk/Tudományos[26669035] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26669035, Kapcsolat: 26669035
  31. Altundag Huseyin et al. The Levels of Trace Elements in Honey and Molasses Samples That Were Determined by ICP-OES After Microwave Digestion Method. (2015) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720 170 2 508-514
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25382506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25382506, Kapcsolat: 25382506
  32. Bontempo Luana et al. Isotopic and elemental composition of selected types of Italian honey. (2015) MEASUREMENT 0263-2241 98 283-289
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25387185] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25387185, Kapcsolat: 25387185
  33. Sarker Nandita et al. Heavy Metal Contents and Physical Parameters of Aegiceras corniculatum, Brassica juncea, and Litchi chinensis Honeys from Bangladesh. (2015) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 1-7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26696485] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26696485, Kapcsolat: 26696485
  34. Tuba Pehlivan. Determination of Heavy Metals Contents of Some Monofloral Honey Produced in Turkey. (2015) JOURNAL OF APPLIED PHARMACEUTICAL SCIENCE 2231-3354 5 8 42-45
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25382501] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25382501, Kapcsolat: 25382501
  35. Kováčik Jozef et al. Content of metals and metabolites in honey originated from the vicinity of industrial town Košice (eastern Slovakia). (2015) ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 0944-1344 1614-7499 23 5 4531-4540
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25382508] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25382508, Kapcsolat: 25382508
  36. Zhao J et al. Chromatographic ECD fingerprints combined with a chemometric method used for the identification of three light-coloured unifloral honeys. (2015) ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 1759-9660 1759-9679 7 19 8393-8401
    Folyóiratcikk/Tudományos[26081907] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26081907, Kapcsolat: 26081907
Nikolett Czipa et al. Examination of honeys and flowers as soil element indicators. (2017) ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT 0167-6369 1573-2959 189 8, 3251100
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3251100]
  1. Bilandžić N. et al. Element content in ten Croatian honey types from different geographical regions during three seasons. (2019) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 84
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30824624] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30824624, Kapcsolat: 28643920
  2. Oroian Mircea et al. Honey authentication using rheological and physicochemical properties. (2018) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 0022-1155 55 12 4711-4718
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30572284] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30572284, Kapcsolat: 28041631
Loránd Alexa et al. DETERMINATION OF MICRO AND TRACE ELEMENTS OF COMMERCIAL BEERS. (2018) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 7 4 432-436, 3330764
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3330764]
  1. Pires Lais et al. Assessing the internal standardization of the direct multi-element determination in beer samples through microwave-induced plasma optical emission spectrometry. (2019) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 1090 31-38
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31073606] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31073606, Kapcsolat: 28653588
Nikolett Czipa et al. Macro-element ratios provide improved identification of the botanical origin of mono-floral honeys. (2018) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 244 8 1439-1445, 3356753
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3356753]
  1. Fiamegos Yiannis et al. Use of energy-dispersive X-ray fluorescence combined with chemometric modelling to classify honey according to botanical variety and geographical origin. (2019) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 Article in press p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31031167] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31031167, Kapcsolat: 28592480
  2. K. Karabagias Ioannis et al. Geographical differentiation of Cypriot multifloral honeys through specific volatile compounds and the use of DFA. (2019) AIMS AGRICULTURE AND FOOD 2471-2086 4 1 149-162
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30610207] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30610207, Kapcsolat: 28090700
  3. Bilandžić N. et al. Element content in ten Croatian honey types from different geographical regions during three seasons. (2019) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 84
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30824624] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30824624, Kapcsolat: 28647988
  4. Dourado Gabriela et al. Determination of Macro and Trace Element Levels in Honey from the Lower Amazonian Region, Brazil. (2019) Brazilian Journal of Analytical Chemistry 6 23 29-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31070383] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31070383, Kapcsolat: 28647990
Czipa Nikolett et al. Composition of acacia honeys following processing, storage and adulteration. (2019) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 0022-1155 10 86 1-11, 30416711
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30416711]
  1. Madas Niculina et al. Volatile Profile and Physico-Chemical Analysis of Acacia Honey for Geographical Origin and Nutritional Value Determination. (2019) FOODS 2304-8158 8 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31072387] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31072387, Kapcsolat: 28651402
  2. Zhang Ying et al. Characterization of Novel Protein Component as Marker for Floral Origin of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Honey. (2019) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 67 44 12255-12263
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31072385] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31072385, Kapcsolat: 28651400
2020-02-28 16:10