Krisch J et al. Application of preformed cellulose beads as a support in cell immobilization. (1995) BIOTECHNOLOGY TECHNIQUES 0951-208X 1573-6784 9 3 221-224, 2209328
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2209328]
  1. Chaudhary A et al. Cell immobilization: A critical approach to ethanol production by Saccaharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe. (1996) INDIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 0046-8991 36 75-83
    Folyóiratcikk[22976862] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976862, Kapcsolat: 22976862
Krisch Judit. Effects of immobilization on biomass production and acetic acid fermentation of Acetobacter aceti as a function of temperature and pH.. (1996) BIOTECHNOLOGY LETTERS 0141-5492 1573-6776 18 393-396, 2209333
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2209333]
  1. Udenni Gunathilake et al. Biomedical and microbiological applications of bio-based porous materials: A review. (2017) POLYMERS 2073-4360 9 5
    Folyóiratcikk/Tudományos[27128720] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27128720, Kapcsolat: 27128720
  2. Awad HM et al. Efficient Production Process for Food Grade Acetic Acid by Acetobacter aceti in Shake Flask and in Bioreactor Cultures. (2012) E-JOURNAL OF CHEMISTRY 0973-4945 9 4 2275-2286
    Folyóiratcikk[22976340] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976340, Kapcsolat: 22976340
  3. Breguet V et al. Encapsulates for food bioconversions and metabolite productions. (2010) Megjelent: ENCAPSULATION TECHNOLOGIES FOR ACTIVE FOOD INGREDIENTS AND FOOD PROCESSING pp. 367-389
    Könyvrészlet[22976911] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976911, Kapcsolat: 22976911
  4. Gandolfi R et al. Production of 2-phenylacetic acid and phenylacetaldehyde by oxidation of 2-phenylethanol with free immobilized cells of Acetobacter aceti. (2004) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 39 6 747-751
    Folyóiratcikk[22976341] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976341, Kapcsolat: 22976341
  5. de Ory I et al. Optimization of immobilization conditions for vinegar production. Siran, wood chips and polyurethane foam as carriers for Acetobacter aceti. (2004) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 39 5 547-555
    Folyóiratcikk[22976342] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976342, Kapcsolat: 22976342
  6. Fregapane G et al. Continuous production of wine vinegar in bubble column reactors of up to 60-litre capacity. (2003) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 216 1 63-67
    Folyóiratcikk[22976343] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976343, Kapcsolat: 22976343
  7. Ryu HW et al. Characterization of bioconversion of fumarate to succinate by alginate immobilized Enterococcus faecalis RKY1. (2001) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 91-3 525-535
    Folyóiratcikk[22976344] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976344, Kapcsolat: 22976344
  8. Navratil M et al. Chemical aspects of immobilized systems in biotechnologies. (2000) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 94 6 380-388
    Folyóiratcikk[22976345] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976345, Kapcsolat: 22976345
  9. Kampf N et al. Alginate coating of Xenopus laevis embryos. (2000) BIOTECHNOLOGY PROGRESS 8756-7938 16 3 497-505
    Folyóiratcikk[22976346] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976346, Kapcsolat: 22976346
  10. Navratil M et al. Bioactive components in productions using immobilized biosystems. (1999) BIOLOGIA (BRATISLAVA) 0006-3088 1336-9563 54 6 635-648
    Folyóiratcikk[22976581] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976581, Kapcsolat: 22976347
Szajáni Béla et al. Continuous production of ethanol using yeast cells immobilized in preformed cellulose beads. (1996) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 46 122-125, 2209639
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2209639]
  1. Gabardo S et al. Performance of different immobilized-cell systems to efficiently produce ethanol from whey: fluidized batch, packed-bed and fluidized continuous bioreactors. (2012) JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0268-2575 1097-4660 87 8 1194-1201
    Folyóiratcikk[22976571] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976571, Kapcsolat: 22976571
  2. Puligundla P et al. Very high gravity (VHG) ethanolic brewing and fermentation: a research update. (2011) JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 1367-5435 1476-5535 38 9 1133-1144
    Folyóiratcikk[22976572] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976572, Kapcsolat: 22976572
  3. Rosenberg P et al. Tailored cellulose beads for novel applications. (2007) CELLULOSE CHEMISTRY AND TECHNOLOGY 0576-9787 41 4-6 243-254
    Folyóiratcikk[22976573] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976573, Kapcsolat: 22976573
  4. Weissbrodt J. Influence of hydrocolloid interactions on their encapsulation properties using spray-drying. (2007) MINERVA BIOTECNOLOGICA 1120-4826 1827-160X 19 1 27-32
    Folyóiratcikk[22976574] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976574, Kapcsolat: 22976574
  5. Bonin S. Influence of long-time continuous wine fermentation on yeast immobilized on foam glass. (2006) Acta Sci. Pol. Technol. Aliment 5 2 25-38
    Folyóiratcikk[22976802] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976802, Kapcsolat: 22976802
  6. Rebros M et al. High efficiency ethanol fermentation by entrapment of Zymomonas mobilis into LentiKats((R)). (2005) LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 0266-8254 1472-765X 41 5 412-416
    Folyóiratcikk[22976575] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976575, Kapcsolat: 22976575
  7. Kiyohara PK et al. Comparative study between yeasts immobilized on alumina beads on membranes prepared by two routes. (2003) BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 1517-8382 1678-4405 34 129-137
    Folyóiratcikk[22976782] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976782, Kapcsolat: 22976782
  8. Kruckeberg S. Chances and limits of microencupsulation in progressive food industry. (2003) CHEMIE INGENIEUR TECHNIK 0009-286X 1522-2640 75 11 1733-1740
    Folyóiratcikk[22976576] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976576, Kapcsolat: 22976576
  9. Taherzadeh MJ et al. Continuous cultivation of dilute-acid hydrolysates to ethanol by immobilized Saccharomyces cerevisiae. (2001) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 95 1 45-57
    Folyóiratcikk[22976577] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976577, Kapcsolat: 22976577
  10. Smogrovicova D. Improvement in beer fermentation under very high gravity conditions by entrapped yeast. (2000) MINERVA BIOTECNOLOGICA 1120-4826 1827-160X 12 4 331-335
    Folyóiratcikk[22976578] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976578, Kapcsolat: 22976578
  11. Kurokawa Y. Entrap-immobilization of cells (S-cerevisiae) on titanium iso-propoxide-cellulose gel fiber and its properties. (2000) KOBUNSHI RONBUNSHU 0386-2186 57 2 100-104
    Folyóiratcikk[22976579] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976579, Kapcsolat: 22976579
  12. Lee E-S et al. Studies on the response of Photobacterium phosphoreum to the volatile substances. (1999) Korean Journal of Applied Microbiology and Biotechnology 0257-2389 27 484-490
    Folyóiratcikk[22976821] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976821, Kapcsolat: 22976821
  13. Domeny Z et al. Immobilized biosystems and their brewery applications. (1999) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 93 5 327-332
    Folyóiratcikk[22976580] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976580, Kapcsolat: 22976580
  14. Navratil M et al. Bioactive components in productions using immobilized biosystems. (1999) BIOLOGIA (BRATISLAVA) 0006-3088 1336-9563 54 6 635-648
    Folyóiratcikk[22976581] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976581, Kapcsolat: 22976581
  15. Jirku V. A novel entrapping matrix for yeast-catalyzed ethanol fermentation. (1999) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 34 2 193-196
    Folyóiratcikk[22976582] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976582, Kapcsolat: 22976582
  16. Sybesma WFH. Reductions of 3-oxo esters by baker's yeast: Current status. (1998) BIOCATALYSIS AND BIOTRANSFORMATION 1024-2422 16 2 95-134
    Folyóiratcikk[22976583] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976583, Kapcsolat: 22976583
  17. Ciesarova Z et al. Comparison of ethanol tolerance of free and immobilized Saccharomyces uvarum yeasts. (1998) FOLIA MICROBIOLOGICA 0015-5632 43 1 55-58
    Folyóiratcikk[22976584] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976584, Kapcsolat: 22976584
  18. Joekes I et al. Characterization of Saccharomyces cerevisiae immobilized onto chrysotile for ethanol production. (1998) JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0268-2575 1097-4660 73 54-58
    Folyóiratcikk[22976835] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976835, Kapcsolat: 22976835
Krisch Judit et al. Ethanol and acetic acid tolerance in free and immobilized cells of Saccharomyces cerevisiae and Acetobacter aceti. (1997) BIOTECHNOLOGY LETTERS 0141-5492 1573-6776 19 525-528, 2209647
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2209647]
  1. Lv Ziyao et al. Techniques for enhancing the tolerance of industrial microbes to abiotic stresses: A review. (2019) BIOTECHNOLOGY AND APPLIED BIOCHEMISTRY 0885-4513 1470-8744
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986254] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986254, Kapcsolat: 28515756
  2. Gulli Jordan et al. Matrices (re)loaded: Durability, viability, and fermentative capacity of yeast encapsulated in beads of different composition during long-term fed-batch culture. (2019) BIOTECHNOLOGY PROGRESS 8756-7938
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986248] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986248, Kapcsolat: 28515750
  3. Taweecheep Pornchanok et al. In Vitro Thermal and Ethanol Adaptations to Improve Vinegar Fermentation at High Temperature of Komagataeibacter oboediens MSKU 3. (2019) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 189 1 144-159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986252] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986252, Kapcsolat: 28515754
  4. Gulli Jordan et al. Diverse conditions support near-zero growth in yeast: Implications for the study of cell lifespan. (2019) MICROBIAL CELL 2311-2638 6 9 397-413
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986251] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986251, Kapcsolat: 28515752
  5. Bevilacqua Antonio et al. Alginate-microencapsulation of Lactobacillus casei and Bifidobacterium bifidum: Performances of encapsulated microorganisms and bead-validation in lamb rennet. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 113
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30986250] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30986250, Kapcsolat: 28515751
  6. Ng Choong et al. Triphasic esterification of butanol and butyric acid in fermentation media. (2017) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 53 194-200
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26567051] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26567051, Kapcsolat: 26567051
  7. De Prisco Annachiara et al. Microencapsulated Starter Culture During Yoghurt Manufacturing, Effect on Technological Features. (2017) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 10 10 1767-1777
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26920303] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26920303, Kapcsolat: 26920303
  8. Chen Yang. Improvement of the Flavor and Quality of Watermelon Vinegar by High Ethanol Fermentation using Ethanol-Tolerant Acetic Acid Bacteria. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2194-5764 1556-3758 13 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26751247] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26751247, Kapcsolat: 26751247
  9. Rabemanolontsoa H et al. Effects of decomposed products from Japanese cedar hydrolyzates on acetic acid fermentation by Clostridium thermocellum and Moorella thermoacetica (C. thermoaceticum). (2017) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 57 26-34
    Folyóiratcikk/Tudományos[27128719] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27128719, Kapcsolat: 27128719
  10. Aparicio-Ruiz Ramon et al. Phenolic profile of virgin olive oils with and without sensory defects: Oils with non-oxidative defects exhibit a considerable concentration of phenols. (2016) EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY 1438-7697 1438-9312 118 2 299-307
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25797645] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25797645, Kapcsolat: 25797645
  11. Chen Yang et al. Correlation between ethanol resistance and characteristics of PQQ-dependent ADH in acetic acid bacteria. (2016) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 242 6 837-847
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26039239] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26039239, Kapcsolat: 26039239
  12. Zheng Yu et al. The evolutionary response of alcohol dehydrogenase and aldehyde dehydrogenases of Acetobacter pasteurianus CGMCC 3089 to ethanol adaptation. (2015) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456 24 1 133-140
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24861785] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24861785, Kapcsolat: 24861785
  13. Hoang Phong et al. Effect of Ethanol Stress on Fermentation Performance of Saccharomyces cerevisiae Cells Immobilized on Nypa fruticans Leaf Sheath Pieces. (2015) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 53 1 96-101
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24861786] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24861786, Kapcsolat: 24861786
  14. Nedovic V et al. Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes. (2015) YEAST 0749-503X 1097-0061 32 1 173-216
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24861787] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24861787, Kapcsolat: 24861787
  15. Chang Zhen et al. Sweet sorghum bagasse as an immobilized carrier for ABE fermentation by using Clostridium acetobutylicum ABE 1201. (2014) RSC ADVANCES 2046-2069 4 42 21819-21825
    Folyóiratcikk[24470353] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24470353, Kapcsolat: 24470353
  16. Sowards Jeffrey et al. Corrosion of copper and steel alloys in a simulated underground storage-tank sump environment containing acid-producing bacteria. (2014) CORROSION SCIENCE 0010-938X 87 460-471
    Folyóiratcikk[24470354] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24470354, Kapcsolat: 24470354
  17. Ermurat Y. Modeling the kinetics of pyrite ash biodesulfurization by Saccharomyces cerevisiae and Acetobacter aceti in liquid state bioreactors. (2013) ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0717-3458 16 2
    Folyóiratcikk[23361785] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361785, Kapcsolat: 23361785
  18. Liang M et al. Impact of pseudo-continuous fermentation on the ethanol tolerance of Scheffersomyces stipitis. (2013) JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING 1389-1723 116 3 319-326
    Folyóiratcikk[23361828] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361828, Kapcsolat: 23361828
  19. Gunathilake KMD. Evaluation of cellulose degrading efficiency of some fungi and bacteria and their biofilms. (2013) JOURNAL OF THE NATIONAL SCIENCE FOUNDATION OF SRI LANKA 1391-4588 41 2 155-163
    Folyóiratcikk[23361786] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361786, Kapcsolat: 23361786
  20. Chen Y et al. Ethanol Production by Repeated Batch and Continuous Fermentations by Saccharomyces cerevisiae Immobilized in a Fibrous Bed Bioreactor. (2013) JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1017-7825 1738-8872 23 4 511-517
    Folyóiratcikk[23361787] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361787, Kapcsolat: 23361787
  21. Silveira Martins. EFFECT OF PHENOL ON FREE AND IMMOBILIZED CELLS OF Pseudomonas aeruginosa ATCC 25619 IN POLYURETHANE FOAM. (2013) BIOSCIENCE JOURNAL 1516-3725 1981-3163 29 5 1479-1488
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24861788] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24861788, Kapcsolat: 24861788
  22. Zheng CM et al. Scaling up of ethanol production from sugar molasses using yeast immobilized with alginate-based MCM-41 mesoporous zeolite composite carrier. (2012) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 115 208-214
    Folyóiratcikk[22976327] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976327, Kapcsolat: 22976327
  23. Lu Y et al. Improvement of robustness and ethanol production of ethanologenic Saccharomyces cerevisiae under co-stress of heat and inhibitors. (2012) JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 1367-5435 1476-5535 39 1 73-80
    Folyóiratcikk[22976328] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976328, Kapcsolat: 22976328
  24. Wei K et al. Genome shuffling to improve fermentation properties of acetic acid bacterium by the improvement of ethanol tolerance. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 47 10 2184-2189
    Folyóiratcikk[22976329] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976329, Kapcsolat: 22976329
  25. Laopaiboon L et al. Ethanol production from sweet sorghum juice in repeated-batch fermentation by Saccharomyces cerevisiae immobilized on corncob. (2012) WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 0959-3993 1573-0972 28 2 559-566
    Folyóiratcikk[22976330] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976330, Kapcsolat: 22976330
  26. Watanabe I et al. Ethanol production by repeated-batch simultaneous saccharification and fermentation (SSF) of alkali-treated rice straw using immobilized Saccharomyces cerevisiae cells. (2012) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 123 695-698
    Folyóiratcikk[22976331] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976331, Kapcsolat: 22976331
  27. Kishore Babu et al. Comparative study on ethanol production by repeated batch fermentation using an immobilized yeast strain, isolated from toddy sap. (2012) RESEARCH JOURNAL OF PHARMACEUTICAL BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES 0975-8585 0975-8585 3 2 833-843
    Folyóiratcikk[23361829] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361829, Kapcsolat: 23361829
  28. Riansa-ngawong W et al. Application of palm pressed fiber as a carrier for ethanol production by Candida shehatae TISTR5843. (2012) ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0717-3458 15 6
    Folyóiratcikk[23361788] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361788, Kapcsolat: 23361788
  29. Whelehan M et al. Microencapsulation using vibrating technology. (2011) JOURNAL OF MICROENCAPSULATION 0265-2048 1464-5246 28 8 669-688
    Folyóiratcikk[22976332] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976332, Kapcsolat: 22976332
  30. Kishore Babu et al. Enhanced ethanol production incorporating process improvement strategies in molasses fermentations. (2011) RESEARCH JOURNAL OF PHARMACEUTICAL BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES 0975-8585 0975-8585 2 4 655-661
    Folyóiratcikk[23361830] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361830, Kapcsolat: 23361830
  31. Wang ZW et al. Potential of biofilm-based biofuel production. (2009) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 83 1 1-18
    Folyóiratcikk[22976333] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976333, Kapcsolat: 22976333
  32. Liang M. Improving ethanol tolerance of pichia stipitis via continuous fermentation with cell retention. (2009) Megjelent: 2009 AIChE Annual Meeting, 09AIChE
    Egyéb konferenciaközlemény[23361831] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361831, Kapcsolat: 23361831
  33. Liaw WC et al. Xylitol production from rice straw hemicellulose hydrolyzate by polyacrylic hydrogel thin films with immobilized Candida subtropicalis WF79. (2008) JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING 1389-1723 105 2 97-105
    Folyóiratcikk[22976334] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976334, Kapcsolat: 22976334
  34. Altieri C et al. Survival of planktonic and sessile Acetobacter cerevisiae. (2008) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 43 3 484-489
    Folyóiratcikk[22976335] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976335, Kapcsolat: 22976335
  35. Zhou B et al. Increased phenotypic stability and ethanol tolerance of recombinant Escherichia coli KO11 when immobilized in continuous fluidized bed culture. (2008) BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING 0006-3592 1097-0290 100 4 627-633
    Folyóiratcikk[22976336] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976336, Kapcsolat: 22976336
  36. Jackson RS. Fermentation. (2008) Megjelent: WINE SCIENCE: PRINCIPLES AND APPLICATIONS, 3RD EDITION pp. 332-417
    Könyvrészlet[23361789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361789, Kapcsolat: 23361789
  37. Antwi A et al. Modelling the combined effects of structured food model system and lactic acid on Listeria innocua and Lactococcus lactis growth in mono- and coculture. (2007) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 120 1-2 71-84
    Folyóiratcikk[22976069] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976069, Kapcsolat: 22976069
  38. Yu JL et al. An novel immobilization method of Saccharomyces cerevisiae to sorghum bagasse for ethanol production. (2007) JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0168-1656 1873-4863 129 3 415-420
    Folyóiratcikk[22976070] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976070, Kapcsolat: 22976070
  39. Lachká K. Production of ethanol with using enzyme hydrolysates of wheat and triticale. (2006) NOVA BIOTECHNOLOGICA 1337-8783 6 1 79-88
    Folyóiratcikk[22976922] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976922, Kapcsolat: 22976922
  40. Kim MK et al. Influence of phenol on the biodegradation of pyridine by freely suspended and immobilized Pseudomonas putida MK1. (2006) LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 0266-8254 1472-765X 42 5 495-500
    Folyóiratcikk[22976071] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976071, Kapcsolat: 22976071
  41. Doleyres Y et al. Technologies with free and immobilised cells for probiotic bifidobacteria production and protection. (2005) INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 0958-6946 15 10 973-988
    Folyóiratcikk[22976072] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976072, Kapcsolat: 22976072
  42. Bergmaier D et al. Growth and exopolysaccharide production during free and immobilized cell chemostat culture of Lactobacillus rhamnosus RW-9595M. (2005) JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 1364-5072 1365-2672 98 2 272-284
    Folyóiratcikk[22976073] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976073, Kapcsolat: 22976073
  43. Horvathová V. Ethanol fermentation of enzyme hydrolysates of granary flour, scrap and bran. (2005) NOVA BIOTECHNOLOGICA 1337-8783 5 1 145-153
    Folyóiratcikk[22976920] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976920, Kapcsolat: 22976920
  44. Kim JN et al. Culture medium optimization for acetic acid production by a persimmon vinegar-derived bacterium. (2005) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 121 861-869
    Folyóiratcikk[22976074] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976074, Kapcsolat: 22976074
  45. de Ory I et al. Optimization of immobilization conditions for vinegar production. Siran, wood chips and polyurethane foam as carriers for Acetobacter aceti. (2004) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 39 5 547-555
    Folyóiratcikk[22976342] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976342, Kapcsolat: 22976075
  46. Doleyres Y et al. Increased stress tolerance of Bifidobacterium longum and Lactococcus lactis produced during continuous mixed-strain immobilized-cell fermentation. (2004) JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 1364-5072 1365-2672 97 3 527-539
    Folyóiratcikk[22976076] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976076, Kapcsolat: 22976076
  47. Raymond MC. Encapsulation of brewers yeast in chitosan coated carrageenan microspheres by emulsification/thermal gelation. (2004) ARTIFICIAL CELLS BLOOD SUBSTITUTES AND IMMOBILIZATION BIOTECHNOLOGY 1073-1199 32 2 275-291
    Folyóiratcikk[22976077] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976077, Kapcsolat: 22976077
  48. Lee KY et al. Survival of Bifidobacterium breve in acidic solutions and yogurt, following immobilization in calcium alginate beads. (2001) JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1017-7825 1738-8872 11 3 412-417
    Folyóiratcikk[22976078] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976078, Kapcsolat: 22976078
  49. Sree NK et al. High alcohol production by repeated batch fermentation using an immobilized osmotolerant Saccharomyces cerevisiae. (2000) JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 1367-5435 1476-5535 24 3 222-226
    Folyóiratcikk[22976084] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976084, Kapcsolat: 22976084
  50. Kiransree N et al. Characterisation of thermotolerant, ethanol tolerant fermentative Soccharomyces cerevisiae for ethanol production. (2000) BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING 1615-7591 1615-7605 22 3 242-246
    Folyóiratcikk[23361833] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23361833, Kapcsolat: 23361833
  51. Dominguez JM et al. Xylitol production from wood hydrolyzates by entrapped Debaryomyces hansenii and Candida guilliermondii cells. (1999) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 81 2 119-130
    Folyóiratcikk[22976086] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976086, Kapcsolat: 22976086
  52. Woo CJ et al. Improvement of Bifidobacterium longum stability using cell-entrapment technique. (1999) JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1017-7825 1738-8872 9 2 132-139
    Folyóiratcikk[22976087] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976087, Kapcsolat: 22976087
  53. Navratil M et al. Bioactive components in productions using immobilized biosystems. (1999) BIOLOGIA (BRATISLAVA) 0006-3088 1336-9563 54 6 635-648
    Folyóiratcikk[22976581] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22976581, Kapcsolat: 22976088
TANÁCS L. Effect of crop year, fertilizer and fungicide treatment on the alveograph parameters of bread wheat varieties.. (2006) Megjelent: The 4th International Symposium. Natural resources and sustainable development. pp. 389-394, 1177373
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1177373]
  1. Matuz J. A kilencedik évtizedben .... (2014) ISBN:9789631202663
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2772587] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2772587, Kapcsolat: 24204148
TANÁCS L et al. Műtrágyával és fungiciddel kezelt aestivum búzák sütőipari vizsgálatai, az évjáratok függvényében: Investigations of baking parameters of winter wheat varieties treated with fertilizer and fungicides affected by crop years. (2006) Megjelent: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai = 7th International Conference on Food Science: Proceedings pp. 5-6, 1177368
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[1177368]
  1. Matuz J. A kilencedik évtizedben .... (2014) ISBN:9789631202663
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2772587] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2772587, Kapcsolat: 24204152
  2. J Kaposzta et al. Gross domestic product as an indicator of regions’ competitiveness for plant-soil interelations. (2008) Megjelent: VII. Alps-Adria Scientific Workshop 2008. pp. 2039-2042
    Egyéb konferenciaközlemény[20882858] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20882858, Kapcsolat: 20882858
J Krisch. Mobility of herbicides and fungicides in soil and their effects on soil microorganism. (2007) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 35 2 673-676, 2113183
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2113183]
  1. Šimunić I et al. Water quality in hydroameliorated agricultural areas. (2011) AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 1331-7768 1331-7776 76 1 49-55
    Folyóiratcikk[22840800] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22840800, Kapcsolat: 22840800
  2. Simunic I et al. Influence of Hydroameliorated soil on chlortoluron leaching and yield of winter wheat.. (2010) NÖVÉNYTERMELÉS 0546-8191 59 251-254
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23146077] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23146077, Kapcsolat: 23146077
  3. Nádasy M et al. Effect of entomopathogenic nematodes on larvae of scarabs and western corn rootworm, Diabrotica virgifera virgifera LeConte. (2008) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 36 Suppl.5 851-854
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1236403] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1236403, Kapcsolat: 22840801
  4. Halasz A et al. Changes in total- and alpha-amylase activities and wheat germ agglutinin content in wide-range herbicide resistant wheat lines. (2007) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 35 3 1405-1413
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1209670] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 1209670, Kapcsolat: 22840803
MATUZ et al. Effect of the fertilization and the fungicide treatment on the alveographic quality of winter wheat. (2007) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 35 2 1193-1196, 1178288
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1178288]
  1. Matuz J. A kilencedik évtizedben .... (2014) ISBN:9789631202663
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2772587] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2772587, Kapcsolat: 24204222
  2. N Boros et al. Comparison of rheological characteristics of winter wheat cultivars determined by extensograph and alveograph. (2013) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 42 3 338-348
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2381183] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2381183, Kapcsolat: 23722932
  3. Pongráczné Barancsi. Környezettudatos agrotehnikák alkalmazása az őszi búzatermesztésen (Use of enviroment-friendly agrotechnologies in winter wheat grow).. (2009) Megjelent: II. Nemzetközi Gazdaságtudományi Konferencia (2nd International Economic Conference, Kaposvár Universtiy
    Egyéb konferenciaközlemény[20882849] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20882849, Kapcsolat: 20882849
  4. Pongráczné Barancsi. Extensigraphical examinations of winter wheat (T. aestivum) varieties.. (2009) Megjelent: International Multidisciplinarry Conference 8th Edition. pp. 1-6
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[23151371] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23151371, Kapcsolat: 23151371
  5. Pongráczné Barancsi. Extensigraphical examinations of winter wheat (T. aestivum) varieties.. (2009) Megjelent: International multidisciplinary Conference 8th Edition. Universitatea de Nord Baia Mare, Buletin Stiintific, Seria C. Volumul X... pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[23173061] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23173061, Kapcsolat: 23173061
  6. Ágnes Barancsi. Examination of extensigraph parameters of winter wheat (Triticum aestivum) flour (= Ispitivanje ekstenzografskih parametera bransa ozime psemice (Triticum aestivum).. (2009) Biblid 13. 4 317-319
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23158938] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23158938, Kapcsolat: 23158938
  7. Pongráczné Barancsi et al. Examination of extensigraph parameters of winter wheat (Triticum aestivum) flour. (2009) JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE 1821-4487 13 4 317-319
    Folyóiratcikk[21093583] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21093583, Kapcsolat: 21093583
  8. Kristó I. Szegedi őszi búza fajták termőképesség vizsgálata eltérő termesztési körülmények között. SZIE, Gödöllő. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23156376] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23156376, Kapcsolat: 23156376
  9. Pongráczné Baracsi et al. Szegedi őszi búzafajták alveográfos mutatói.. (2008)
    Egyéb[20526976] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20526976, Kapcsolat: 20526976
  10. Pongráczné Barancsi. Szegedi őszi búza fajták alveográfos mutatói.. (2008) Megjelent: XIV. Ifjúsági Tudományos Fórum pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[23173141] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23173141, Kapcsolat: 23173141
  11. Pongráczné Barancsi. Szegedi őszi búza fajták alveográfos mutatói. (2008) Megjelent: XIV. Ifjusági Tudományos Fórum, Keszthely 2008.
    Egyéb konferenciaközlemény[20882856] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20882856, Kapcsolat: 20882856
2020-02-28 16:03