Firtha F et al. Methods for Improving Image Quality and Reducing Data Load of NIR Hyperspectral Images. (2008) SENSORS 1424-8220 8 3287-3298, 1127398
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1127398]
  1. Liu Luming et al. Recent advancement of chemical imaging in pharmaceutical quality control: From final product testing to industrial utilization. (2019) JOURNAL OF INNOVATIVE OPTICAL HEALTH SCIENCES 1793-5458 1793-7205 13 01 1930014-1-1930014-16
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31068028] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31068028, Kapcsolat: 28644650
  2. Ruano Antonio et al. NIR hyperspectral imaging (NIR-HI) and μXRD for determination of the transition between juvenile and mature wood of Pinus sylvestris L.. (2019) HOLZFORSCHUNG 0018-3830 1437-434X 73 7 621-627
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31068000] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31068000, Kapcsolat: 28644604
  3. Pu Y Y et al. Calibration Transfer from Micro NIR Spectrometer to Hyperspectral Imaging: a Case Study on Predicting Soluble Solids Content of Bananito Fruit (Musa acuminata).. (2017) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X online 1-13
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27143471] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27143471, Kapcsolat: 27143471
  4. Dorrepaal Ronan et al. Tutorial: Time series hyperspectral image analysis. (2016) JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY 0967-0335 24 2 89-107
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26207525] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26207525, Kapcsolat: 26207525
  5. Dorrepaal Ronan. Time series hyperspectral image analysis. (2016)
    Egyéb/Tudományos[25879005] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25879005, Kapcsolat: 25879005
  6. Skic Anna. Determination of the Optimum Harvest Window for Apples Using the Non-Destructive Biospeckle Method. (2016)
    Egyéb/Tudományos[25879003] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25879003, Kapcsolat: 25879003
  7. Skic Anna et al. Determination of the Optimum Harvest Window for Apples Using the Non-Destructive Biospeckle Method. (2016) SENSORS 1424-8220 16 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26043452] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26043452, Kapcsolat: 26021687
  8. Elke Bauriegel et al. Hyperspectral and Chlorophyll Fluorescence Imaging for Early Detection of Plant Diseases, with Special Reference to Fusarium spec. Infections on Wheat. (2014) AGRICULTURE 2077-0472 4 1 32-57
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24632335] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24632335, Kapcsolat: 23836449
  9. Bauriegel Elke et al. Hyperspectral and chlorophyll fluorescence imaging for early detection of plant diseases, with special reference to Fusarium spec. infections on wheat. (2014) AGRICULTURE 2077-0472 4 1 32-57
    Folyóiratcikk/Tudományos[25881422] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881422, Kapcsolat: 25881422
  10. Szalay K. REMOTE SENSING APPLICATIONS TO IMPROVE EVALUATION METHODS OF VARIOUS PLANT AND SOIL PARAMETERS AND EFFICIENCY OF PEST CONTROL. (2013) ACTUAL TASKS ON AGRICULTURAL ENGINEERING 1333-2651 41 240-250
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[24807562] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24807562, Kapcsolat: 24807562
  11. Ansari MDZ et al. Biospeckle activity measurement of Indian fruits using the methods of cross-correlation and inertia moments. (2013) OPTIK: INTERNATIONAL JOURNAL FOR LIGHT AND ELECTRON OPTICS 0030-4026 124 15 2180-2186
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23342713] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23342713, Kapcsolat: 23290329
  12. Ansari MZ et al. Assessment of bio-activity using the methods of inertia moment and absolute value of the differences. (2013) OPTIK: INTERNATIONAL JOURNAL FOR LIGHT AND ELECTRON OPTICS 0030-4026 124 6 512-516
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23342714] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23342714, Kapcsolat: 23290330
  13. SZALAY KD et al. ADAPTATION OF SPECTROSCOPIC ANALYSIS IN WINTER WHEAT (TRITICUM AESTIVUM L.) EXAMINATION AND PEST CONTROL. (2013)
    Egyéb/Tudományos[25881426] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881426, Kapcsolat: 25881419
  14. Artur Zdunek. THE ROLE OF CHLOROPHYLL AND STARCH CONTENT IN BIOSPECKLE ACTIVITY OF APPLES. (2012) Megjelent: CIGR-AgEng, International Conference on Agriculturl Engineering
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[23291488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23291488, Kapcsolat: 23291488
  15. Vidal M et al. Pre-processing of hyperspectral images. Essential steps before image analysis. (2012) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 117 138-148
    Folyóiratcikk/Tudományos[23290331] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23290331, Kapcsolat: 23290331
  16. Szymanska-Chargot M et al. Pre-harvest monitoring of apple fruits development with the use of biospeckle method. (2012) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 145 23-28
    Folyóiratcikk[23342720] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23342720, Kapcsolat: 23290332
  17. Bauriegel Elke. Messtechnische Möglichkeiten zur Ermittlung Partieller Taubährigkeit bei Winterweizen mittels Chlorophyllfluoreszenz-und hyperspektraler Bildanalyse. (2012)
    Disszertáció/Tudományos[25881417] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881417, Kapcsolat: 25881416
  18. Bauriegel Elke. Messtechnische Möglichkeiten zur Ermittlung Partieller Taubährigkeit bei Winterweizen mittels Chlorophyllfluoreszenz-und hyperspektraler Bildanalyse. (2012)
    Disszertáció/Tudományos[25881417] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881417, Kapcsolat: 25881417
  19. Riccardo Guidetti et al. Chemometrics in Food Technology. (2012) Megjelent: Chemometrics in Practical Applications pp. 217-252
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23290737] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23290737, Kapcsolat: 23290737
  20. Guidetti Riccardo. Chemometrics in food technology. (2012) ISBN:9535104381
    Könyv/Tudományos[25881408] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881408, Kapcsolat: 25881414
  21. Ansari MD. Biospeckle Techniques in Quality Evaluation of Indian Fruits. (2012) Megjelent: Nincs cím p. 520
    Könyvrészlet/Tudományos[25881413] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881413, Kapcsolat: 25881413
  22. Md Zaheer. Activity assessment of fruits using the methods of inertia moment and absolute value of the differences. (2012) Journal of Advanced Laser and Optics Research 2231-8860 1 7-16
    Folyóiratcikk[23291123] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23291123, Kapcsolat: 23291123
  23. Olbertz Jan-Hendrik. zur Erlangung des akademischen Grades doctor rerum agriculturarum (Dr. rer. agr.). (2011)
    Disszertáció/Tudományos[25881409] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881409, Kapcsolat: 25878987
  24. Olbertz Jan-Hendrik. zur Erlangung des akademischen Grades doctor rerum agriculturarum (Dr. rer. agr.). (2011)
    Disszertáció/Tudományos[25881409] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881409, Kapcsolat: 25881409
  25. Zdunek A et al. Relation of biospeckle activity with quality attributes of apples. (2011) SENSORS 1424-8220 11 6 6317-6337
    Folyóiratcikk[23342725] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23342725, Kapcsolat: 23290333
  26. Zdunek Artur. Relation of biospeckle activity with quality attributes of apples. (2011)
    Egyéb/Tudományos[25881410] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881410, Kapcsolat: 25881410
  27. Escruder-Gilabert L et al. Highlights in recent applications of electronic tongues in food analysis. (2010) Analytica Chimica 665 1 15-25
    Folyóiratcikk[21066109] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21066109, Kapcsolat: 21066109
  28. Manel del. Electronic Tongues Employing Electrochemical Sensors. (2010) Electroanalyzis 12 14 1539-1555
    Folyóiratcikk[21066110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21066110, Kapcsolat: 21066110
  29. Mauro Carvalho et al. A New Hyphenated µ Trap—GC—Surface Acoustic Wave (SAW) Based Electronic Nose For Monitoring Of Coffee Quality. (2009) AIP Journal 1137 48-50
    Folyóiratcikk[21066111] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21066111, Kapcsolat: 21066111
  30. SZALAY KD et al. Аграрные науки.
    Egyéb/Tudományos[25881420] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881420, Kapcsolat: 25881420
  31. Zdunek Artur. THE ROLE OF CHLOROPHYLL AND STARCH CONTENT IN BIOSPECKLE ACTIVITY OF APPLES.
    Egyéb/Tudományos[25881421] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881421, Kapcsolat: 25881421
  32. WHEAT IN. KD SZALA Y’, J. DEAKVARI 2, A’. CSORBAI, G. MILICS’.
    Egyéb/Tudományos[25881418] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25881418, Kapcsolat: 25881418
Kovács Z et al. Az elektronikus nyelv és alkalmazásai. (2008) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LXII 10 12-17, 1291546
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1291546]
  1. Székely Géza et al. FMCG marketing. (2009) ISBN:9789639698734
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2398557] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2398557, Kapcsolat: 21060426
Kovács Z. Comparison of Quantitative Determination Techniques for Electronic Tongue Measurements. (2008) Megjelent: Annual International Meeting of ASABE p. 1, 1136904
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1136904]
  1. Yanbo Huang et al. Development of soft computing and applications in agricultural and biological engineering,. (2010) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 71 2 107-127
    Folyóiratcikk[21060529] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060529, Kapcsolat: 21060529
  2. Yanbo Huang. Technical Development and Application of Soft Computing in Agricultural and Biological Engineering. (2009) Megjelent: Annual International Meeting of ASABE p. 1
    Egyéb konferenciaközlemény[21064351] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21064351, Kapcsolat: 21064351
  3. Huang Yanbo. Advances in Artificial Neural Networks - Methodological Development and Application. (2009) ALGORITHMS 1999-4893 2 973-1007
    Folyóiratcikk[20855132] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20855132, Kapcsolat: 20855132
Kovács Zoltán et al. Mineral Water Taste Attributes Evaluated by Sensory Panel and Electronic Tongue. (2009) AIP CONFERENCE PROCEEDINGS 0094-243X 1551-7616 1137 489-492, 2265136
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2265136]
  1. Kaszab Tímea. Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage.. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2506945] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2506945, Kapcsolat: 25430052
  2. Ghasemi-Varnamkhasti M et al. Classification of non-alcoholic beer based on aftertaste sensory evaluation by chemometric tools. (2012) EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 0957-4174 39 4 4315-4327
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25430044] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25430044, Kapcsolat: 25430044
  3. Liu C et al. A comprehensive sensory evaluation of beers from the Chinese market. (2012)
    Egyéb/Tudományos[25433358] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25433358, Kapcsolat: 25432653
Z Kovács. Mineral Water Taste Attributes Evaluated By Sensory Panel & Electronic Tongue. (2009) Megjelent: 13th International Symposium on Olfaction and Electronic Nose pp. 100-101, 1983710
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1983710]
  1. Liu C et al. A comprehensive sensory evaluation of beers from the Chinese market. (2012)
    Egyéb/Tudományos[25433358] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25433358, Kapcsolat: 25433358
Kaszab T. et al. Tárolás hatása sárgarépa egyes minőségi jellemzőire. (2010) ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 2061-3954 LXVI 1. Különszám 23-24, 2253585
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2253585]
  1. Sembery Péter et al. Study of microwave heat treatment in the technology of winemarketing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27005501] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27005501, Kapcsolat: 27147228
Z Kovács et al. Geographical origin identification of pure Sri Lanka tea infusions with electronic nose, electronic tongue and sensory profile analysis. (2010) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 24 3-4 121-130, 1923914
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1923914]
  1. Wu Xiaohong et al. Identification of tea varieties by mid‐infrared diffuse reflectance spectroscopy coupled with a possibilistic fuzzy c‐means clustering with a fuzzy covariance matrix. (2019) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30882969] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30882969, Kapcsolat: 28705767
  2. Legin Andrey et al. Avoiding nonsense in electronic taste sensing. (2019) TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 0165-9936 121
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102291] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102291, Kapcsolat: 28705763
  3. Jia Wenshen et al. Advances in Electronic Nose Development for Application to Agricultural Products. (2019) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 12 10 2226-2240
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102294] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102294, Kapcsolat: 28705768
  4. Jia Wenshen et al. Electronic Noses as a Powerful Tool for Assessing Meat Quality: a Mini Review. (2018) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 11 10 2916-2924
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30541697] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30541697, Kapcsolat: 27995566
  5. Gliszczyńska-Świgło A. Electronic Nose as a Tool for Monitoring the Authenticity of Food. A Review. (2017)
    Egyéb/Tudományos[26629335] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26629335, Kapcsolat: 26629335
  6. Gliszczynska-Swiglo Anna et al. Electronic Nose as a Tool for Monitoring the Authenticity of Food. A Review. (2017) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 10 6 1800-1816
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30793240] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30793240, Kapcsolat: 28292276
  7. Jung Hee Yeon et al. Comparison of a descriptive analysis and instrumental measurements (electronic nose and electronic tongue) for the sensory profiling of Korean fermented soybean paste (doenjang). (2017) JOURNAL OF SENSORY STUDIES 0887-8250 32 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26884835] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26884835, Kapcsolat: 26884705
  8. Coelho Ines et al. Application of chemometric methods for multi-elemental characterization of fruit juices and nectars analysed in the Portuguese Total Diet Studies pilot study. (2017) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 31 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26528131] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26528131, Kapcsolat: 26528131
  9. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088941
  10. Parshina A V et al. Sensor systems based on ion exchange membranes for analysis of multicomponent solutions. (2016) PETROLEUM CHEMISTRY 0965-5441 56 11 987-1005
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26629331] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26629331, Kapcsolat: 26629331
  11. Zheng Xin-Qiang et al. Recent Advances in Volatiles of Teas. (2016) MOLECULES 1420-3049 21 3
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30793245] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30793245, Kapcsolat: 28292282
  12. Zheng X-Q. Recent advances in volatiles of teas. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26629334] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26629334, Kapcsolat: 26629334
  13. Yener S. Rapid and direct volatile compound profiling of black and green teas (Camellia sinensis) from different countries with PTR-ToF-MS. (2016)
    Egyéb/Tudományos[25429131] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25429131, Kapcsolat: 25429131
  14. Yener Sine et al. Rapid and direct volatile compound profiling of black and green teas (Camellia sinensis) from different countries with PTR-ToF-MS. (2016) TALANTA 0039-9140 152 45-53
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30793246] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30793246, Kapcsolat: 28292283
  15. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089049
  16. Acierno Valentina et al. Factors contributing to the variation in the volatile composition of chocolate: Botanical and geographical origins of the cocoa beans, and brand-related formulation and processing. (2016) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 84 86-95
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25983370] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25983370, Kapcsolat: 25983370
  17. Peris Miguel et al. Electronic noses and tongues to assess food authenticity and adulteration. (2016) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 58 40-54
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379643] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26379643, Kapcsolat: 26379643
  18. Wu Y. Comparative analysis of volatiles difference of Yunnan sun-dried Pu-erh green tea from different tea mountains: Jingmai and Wuliang mountain by chemical fingerprint similarity combined with principal component analysis and cluster analysis. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26629332] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26629332, Kapcsolat: 26629332
  19. Qian L. Classification and recognition of geographical indication rice based on bionic electronic nose. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26629333] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26629333, Kapcsolat: 26629333
  20. Diniz Paulo et al. Simplified tea classification based on a reduced chemical composition profile via successive projections algorithm linear discriminant analysis (SPA-LDA). (2015) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 39 0 103-110
    Folyóiratcikk[24499917] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24499917, Kapcsolat: 24499917
  21. Chen Quansheng et al. Recent developments of green analytical techniques in analysis of tea's quality and nutrition. (2015) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 43 1 63-82
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24807548] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24807548, Kapcsolat: 24807548
  22. Zhou JS. Comparison of the volatile compounds among different production regions of green tea using simultaneous distillation extraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry. (2015)
    Egyéb/Tudományos[25429132] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25429132, Kapcsolat: 25429132
  23. Huang Xiao-Chen et al. Application of Electronic Nose in Tandem with Chemometric Analysis for Detection of Alicyclobacillus acidoterrestris-Spawned Spoilage in Apple Juice Beverage. (2015) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 8 6 p. 1295-1304
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24806534] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24806534, Kapcsolat: 24806534
  24. Kraujalyte Vilma et al. Antioxidant properties, phenolic composition and potentiometric sensor array evaluation of commercial and new blueberry (Vaccinium corymbosum) and bog blueberry (Vaccinium uliginosum) genotypes. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 188 583-590
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25310116] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25310116, Kapcsolat: 24909778
  25. ЯРОШЕНКО ИРИНА. НОВЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ АНАЛИЗА БИОЛОГИЧЕСКИХ СРЕД С ПОМОЩЬЮ МУЛЬТИСЕНСОРНЫХ СИСТЕМ. (2014)
    Egyéb/Tudományos[25429886] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25429886, Kapcsolat: 25429886
  26. Chen L et al. Use of a tree-structured hierarchical model for estimation of location and uncertainty in multivariate spatial data. (2014) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 28 6 523-538
    Folyóiratcikk/Tudományos[24182753] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24182753, Kapcsolat: 24182753
  27. MaYiyan et al. The Feasibility and Stability of Distinguishing the Kiwi Fruit Geographical Origin Based on Electronic Nose Analysis. (2014) FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 1344-6606 20 6 1173-1181
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24617732] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24617732, Kapcsolat: 24617732
  28. Diniz PauloHenriqueGonç... et al. Simultaneous Classification of Teas According to Their Varieties and Geographical Origins by Using NIR Spectroscopy and SPA-LDA. (2014) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 7 8 p. 1712-1718
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24122552] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24122552, Kapcsolat: 24122552
  29. Yaroshenko Irina et al. On the application of simple matrix methods for electronic tongue data processing: Case study with black tea samples. (2014) SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 0925-4005 191 0 67-74
    Folyóiratcikk[23479754] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23479754, Kapcsolat: 23479754
  30. Ouyang Q et al. Instrumental intelligent test of food sensory quality as mimic of human panel test combining multiple cross-perception sensors and data fusion. (2014) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 841 68-76
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24149995] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24149995, Kapcsolat: 24149995
  31. Śliwińska M et al. Food analysis using artificial senses. (2014) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 62 7 1423-1448
    Folyóiratcikk/Tudományos[23835601] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23835601, Kapcsolat: 23733253
  32. Torri Luisa et al. Electronic nose evaluation of volatile emission of Chinese teas: from leaves to infusions. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 49 5 1315-1323
    Folyóiratcikk/Tudományos[24071538] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24071538, Kapcsolat: 24071538
  33. Mirasoli M et al. Electronic nose and chiral-capillary electrophoresis in evaluation of the quality changes in commercial green tea leaves during a long-term storage. (2014) TALANTA 0039-9140 129 32-38
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24060161] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24060161, Kapcsolat: 24060161
  34. Baldermann Susanne. Discrimination of Green, Oolong, and Black Teas by GC-MS Analysis of Characteristic Volatile Flavor Compounds. (2014)
    Egyéb/Tudományos[25429853] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25429853, Kapcsolat: 25429853
  35. Liu Fengxia et al. Comparing the Effects of High Hydrostatic Pressure and Thermal Processing on Blanched and Unblanched Mango (Mangifera indica L.) Nectar: Using Headspace Fingerprinting as an Untargeted Approach. (2014) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 1 p. 1-12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23814811] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23814811, Kapcsolat: 24093884
  36. Li Yanjie et al. Classification of Tieguanyin Tea with an Electronic Tongue and Pattern Recognition. (2014) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 47 14 2361-2369
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24122550] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24122550, Kapcsolat: 24122550
  37. Salles MO. Application of pattern recognition techniques in the development of electronic tongues. (2014)
    Egyéb/Tudományos[25429134] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25429134, Kapcsolat: 25429134
  38. Lima EduardoA et al. A Micro-Flow-Batch Analyzer Using an In-line Cadmium Sponge Microcolumn for the Photometric Determination of Nitrate and Nitrite in Dairy Samples. (2014) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 7 9 p. 1925-1931
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24617713] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24617713, Kapcsolat: 24617713
  39. Kaszab Tímea. Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage.. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2506945] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2506945, Kapcsolat: 23524471
  40. Cubero-Leon E et al. Review on metabolomics for food authentication. (2013) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 2013
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23524470] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23524470, Kapcsolat: 23524470
  41. Wu R et al. Quantitative evaluation comparison of sensory taste quality for green tea by chemistry instrument and electronic tongue methods. (2013) JIANGSU DAXUE XUEBAO (ZIRAN KEXUE BAN) / JOURNAL OF JIANGSU UNIVERSITY (NATURAL SCIENCE EDITION) 1671-7775 34 2 161-165
    Folyóiratcikk[23120072] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23120072, Kapcsolat: 23120072
  42. YUAN Yu-wei. Progress in Analytical Methods for the Detection of Geographical Origin and Authenticity of Tea (Camellia sinensis). (2013) Acta Agriculturae Nucleatae Sinica 1000-8551 2013 4 452-457
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23524639] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23524639, Kapcsolat: 23524639
  43. Qin Z et al. Evaluation of Chinese tea by the electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry: Correlation with sensory properties and classification according to grade level. (2013) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 53 2 864-876
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23454280] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23454280, Kapcsolat: 23454280
  44. Garde-Cerdán T et al. Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties. (2013) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 20 91-99
    Folyóiratcikk/Tudományos[24092798] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24092798, Kapcsolat: 23524641
  45. Palacios-Morillo Ana et al. Differentiation of tea varieties using UV–Vis spectra and pattern recognition techniques. (2013) SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY 1386-1425 103 0 79-83
    Folyóiratcikk[24499905] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24499905, Kapcsolat: 24499905
  46. Mednyánszky Zs. Aromaanyagok összehasonlító vizsgálata fajtaazonosítás céljából: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23524472] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23524472, Kapcsolat: 23524472
  47. Alasalvar C et al. Flavor characteristics of seven grades of black tea produced in Turkey. (2012) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 60 25 6323-6332
    Folyóiratcikk[22921377] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22921377, Kapcsolat: 22921377
  48. Salazar F et al. Evaluation of pathogenesis-related protein content and protein instability of seven white grape (Vitis vinifera L.) clones from Casablanca Valley, Chile. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 234 3 509-515
    Folyóiratcikk[22404355] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404355, Kapcsolat: 22404355
  49. Ye N et al. Discrimination of Green Teas from Different Geographical Origins by Using HS-SPME/GC–MS and Pattern Recognition Methods. (2012) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 5 4 856-860
    Folyóiratcikk[22404218] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404218, Kapcsolat: 22404218
  50. Ye N et al. Classification of three green tea varieties by micellar electrokinetic electrophoresis-laser induced fluorescence and pattern recognition methods. (2012) ADVANCED MATERIALS RESEARCH 1022-6680 1662-8985 554-556 1289-1292
    Folyóiratcikk[22921372] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22921372, Kapcsolat: 22921372
  51. Toher D et al. Semi-supervised linear discriminant analysis. (2011) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 25 12 621-630
    Folyóiratcikk[22404215] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404215, Kapcsolat: 22404215
  52. Wu R et al. Quality assessment of green tea taste by using electronic tongue. (2011) TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL ENGINEERING / NONGYE GONGCHENG XUEBAO 1002-6819 27 1 378-381
    Folyóiratcikk[22404212] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404212, Kapcsolat: 22404212
  53. Papieva S. Analysis of Tea Samples with a Multisensor System and Capillary Electrophoresis. (2011) RUSSIAN JOURNAL OF APPLIED CHEMISTRY 1070-4272 84 6 964-971
    Folyóiratcikk[22404210] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404210, Kapcsolat: 22404210
  54. Ye N. A Minireview of Analytical Methods for the Geographical Origin Analysis of Teas (Camellia sinensis). (2011) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 52 9 775-780
    Folyóiratcikk[23023822] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23023822, Kapcsolat: 23023822
Dr. Kókai Zoltán et al. Humán és elektronikus érzékszervek integrációja élelmiszeripari kutatásokban. (2011) MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT - KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK (1997-) 1418-9933 117 4 182-188, 2252652
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2252652]
  1. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088937
Kovács Zoltán et al. Electronic tongue and sensory evaluation for sensing apple juice taste attributes. (2011) SENSOR LETTERS 1546-198X 9 4 1273-1281, 2252916
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2252916]
  1. Gutiérrez-Capitán Manuel et al. Organoleptic Analysis of Drinking Water Using an Electronic Tongue Based on Electrochemical Microsensors. (2019) SENSORS 1424-8220 19 6 p. 1435
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30644266] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30644266, Kapcsolat: 28128734
  2. Szabó Anna. Conjoint-analízis alkalmazása meg-növelt D-vitamin-tartalmú fehér csi-perkegomba-termékek fogyasztói optimalizálásában. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 65. 2. 2486.-2501.
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31179425] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31179425, Kapcsolat: 28809275
  3. Tompos Barbara. Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével = Determination of the sensory development directions of beers using the method of penalty analysis. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 64 2 1990-2013
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30535460] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30535460, Kapcsolat: 27986509
  4. ПАРШИНА А. Сенсорные системы на основе ионообменных мембран для анализа многокомпонентных растворов. (2016) MEMBRANY I MEMBRANNIE TEKHNOLOGII 2218-1172 2218-1180 6 4 329-350
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27354679] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27354679, Kapcsolat: 27354679
2020-07-13 17:00