Dr. Hegyesné Vecseri. The role of zinc in beer production. (2005) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 34 4 373-380, 2261666
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261666]
  1. De Nicola R et al. Zinc Interactions with Brewing Yeast: Impact on Fermentation Performance. (2011) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 69 4 214-219
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22013116] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22013116, Kapcsolat: 24095280
  2. Fuller NJ et al. Micronutrient Content of Alcoholic Beverages. (2010) Megjelent: Handbook of Alcoholic Beverages: Technical, Analytical and Nutritional Aspects pp. 975-992
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24095281] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095281, Kapcsolat: 24095281
  3. Fuller NJ et al. Factors Influencing the Nutrient Content of Alcoholic Beverages. (2010) Megjelent: Handbook of Alcoholic Beverages: Technical, Analytical and Nutritional Aspects pp. 949-960
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24095282] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095282, Kapcsolat: 24095282
  4. Gauci VJ et al. Zinc starvation induces a stress response in Saccharomyces cerevisiae that is mediated by the Msn2p and Msn4p transcriptional activators. (2009) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 9 8 1187-1195
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24095634] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095634, Kapcsolat: 24095283
Vecseri-Hegyes B. The role of zinc in beer production II Fermentation. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 1 17-24, 1875007
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1875007]
  1. De Nicola R et al. Zinc Interactions with Brewing Yeast: Impact on Fermentation Performance. (2011) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 69 4 214-219
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22013116] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22013116, Kapcsolat: 22013116
  2. Fuller NJ et al. Micronutrient Content of Alcoholic Beverages. (2010) Megjelent: Handbook of Alcoholic Beverages: Technical, Analytical and Nutritional Aspects pp. 975-992
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24095632] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095632, Kapcsolat: 24095632
  3. Fuller NJ et al. Factors Influencing the Nutrient Content of Alcoholic Beverages. (2010) Megjelent: Handbook of Alcoholic Beverages: Technical, Analytical and Nutritional Aspects pp. 949-960
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24095633] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095633, Kapcsolat: 24095633
  4. Gauci VJ et al. Zinc starvation induces a stress response in Saccharomyces cerevisiae that is mediated by the Msn2p and Msn4p transcriptional activators. (2009) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 9 8 1187-1195
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24095634] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24095634, Kapcsolat: 24095634
  5. Taylor A et al. Clinical and biological materials, foods and beverages. (2007) JOURNAL OF ANALYTICAL ATOMIC SPECTROMETRY 0267-9477 22 4 415-456
    Folyóiratcikk[22010702] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22010702, Kapcsolat: 24095635
Kiss Zs. Optimization of malting and mashing processes for the production of gluten-free beers. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 1 67-78, 1876375
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1876375]
  1. Knorr V et al. Production of gluten-free beer by peptidase treatment. (2016) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 242 7 1129-1140
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27114968] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27114968, Kapcsolat: 27114968
  2. Hager AS et al. Gluten free beer - A review. (2014) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 36 1 44-54
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27114970] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27114970, Kapcsolat: 27114970
  3. Tanner GJ et al. Gluten, Celiac Disease, and Gluten Intolerance and the Impact of Gluten Minimization Treatments with Prolylendopeptidase on the Measurement of Gluten in Beer. (2014) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 72 1 36-50
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27114969] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27114969, Kapcsolat: 27114969
  4. Espinosa-Ramirez J et al. Production of Lager Beers from Different Types of Sorghum Malts and Adjuncts Supplemented with beta-Amylase or Amyloglucosidase. (2013) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 71 4 208-213
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27114971] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27114971, Kapcsolat: 27114971
  5. Espinosa-Ramirez J et al. Production of Brewing Worts from Different Types of Sorghum Malts and Adjuncts Supplemented with beta-Amylase or Amyloglucosidase. (2013) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 71 1 49-56
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27114972] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27114972, Kapcsolat: 27114972
Fogarasi Attila-Levente et al. A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 167 0 1-6, 2711125
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2711125]
  1. Hernandes Karolina C. et al. Carbonyl compounds and furan derivatives with toxic potential evaluated in the brewing stages of craft beer. (2020) FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 1944-0049 1944-0057 37 1 61-68
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102513] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31102513, Kapcsolat: 28706193
  2. Zrckova Monika et al. Variation of the total content of polyphenols and phenolic acids in einkorn, emmer, spelt and common wheat grain as a function of genotype, wheat species and crop year. (2019) PLANT SOIL AND ENVIRONMENT 1214-1178 1805-9368 65 5 260-266
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102519] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102519, Kapcsolat: 28706199
  3. Wannenmacher Julia et al. Technological influence on sensory stability and antioxidant activity of beers measured by ORAC and FRAP. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 14 6628-6637
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102507] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31102507, Kapcsolat: 28706186
  4. Czaja Anna et al. Quality of wheat bread enriched with onion extract and polyphenols content and antioxidant activity changes during bread storage. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102511] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102511, Kapcsolat: 28706191
  5. Zhang Junjun et al. Preparation of an intelligent pH film based on biodegradable polymers and roselle anthocyanins for monitoring pork freshness. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 272 306-312
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568042] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568042, Kapcsolat: 28034064
  6. Shen Yingbin et al. Polyphenols extract from lotus seedpod (Nelumbo nucifera Gaertn.): Phenolic compositions, antioxidant, and antiproliferative activities. (2019) FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 7 9 3062-3070
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102516] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31102516, Kapcsolat: 28706196
  7. Zhang Yanfei et al. Optimization of ultrasound-assisted extraction of poly-phenols from Ajuga ciliata Bunge and evaluation of antioxidant activities in vitro. (2019) HELIYON 2405-8440 5 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102508] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102508, Kapcsolat: 28706187
  8. Alonso-Andrés Patricia et al. Modulation of Adenosine Receptors and Antioxidative Effect of Beer Extracts in in Vitro Models. (2019) NUTRIENTS 2072-6643 2072-6643 11 6 p. 1258
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30929481] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30929481, Kapcsolat: 28706208
  9. Zhang Jiayan et al. Fermented barley extracts with Lactobacillus plantarum dy-1 changes serum metabolomic profiles in rats with high-fat diet-induced obesity. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION 0963-7486 1465-3478 70 3 303-310
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102523] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102523, Kapcsolat: 28706204
  10. Liu Xin et al. Extraction, characterization and antioxidant activity analysis of the polysaccharide from the solid-state fermentation substrate of Inonotus hispidus. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 0141-8130 123 468-476
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568038] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568038, Kapcsolat: 28034058
  11. Li Lingyu et al. Evaluation of the Antioxidative and Anti-inflammatory Effects of the Extract of Ribes mandshuricum (Maxim.) Kom. Leaves. (2019) RECORDS OF NATURAL PRODUCTS 1307-6167 13 2 141-155
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568039] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568039, Kapcsolat: 28034060
  12. Pinedo-Gil Julia et al. Effects on Lipid Oxidation and Bioactive Properties of Rainbow Trout Fillets Fed with Barley. (2019) JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY 1049-8850 28 5 495-504
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102528] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102528, Kapcsolat: 28706210
  13. Liu Xin et al. Comprehensive utilization of edible mushroom Auricularia auricula waste residue-Extraction, physicochemical properties of melanin and its antioxidant activity. (2019) FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 7 11 3774-3783
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102509] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31102509, Kapcsolat: 28706189
  14. Hou Ruolin et al. Characterization of the physicochemical properties and extraction optimization of natural melanin from Inonotus hispidus mushroom. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 277 533-542
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568040] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568040, Kapcsolat: 28034061
  15. Sun Huiqing et al. Structural characterization and inhibition on alpha-glucosidase of a novel oligosaccharide from barley malt. (2018) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 82 82-93
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568043] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568043, Kapcsolat: 28034065
  16. Eugenia Leon-Gonzalez Maria et al. Residual brewing yeast as a source of polyphenols: Extraction, identification and quantification by chromatographic and chemometric tools. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 267 246-254
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568044] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568044, Kapcsolat: 28034066
  17. Wannenmacher Julia et al. Phenolic Substances in Beer: Structural Diversity, Reactive Potential and Relevance for Brewing Process and Beer Quality. (2018) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 17 4 953-988
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27515957] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27515957, Kapcsolat: 27515957
  18. Albanese Lorenzo et al. Innovative beer-brewing of typical, old and healthy wheat varieties to boost their spreading. (2018) JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 0959-6526 171 297-311
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27262114] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27262114, Kapcsolat: 27262114
  19. Budaraju Sravanthi et al. Effect of pre-treatments on the antioxidant potential of phenolic extracts from barley malt rootlets. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 266 31-37
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568045] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568045, Kapcsolat: 28034068
  20. Legzdina Linda et al. Effect of genotype and crop management systems on the content of antioxidants in hulless and covered spring barley. (2018) ZEMDIRBYSTE 1392-3196 105 4 315-322
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30568041] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30568041, Kapcsolat: 28034063
  21. Boukid Fatma et al. Current Trends in Ancient Grains-Based Foodstuffs: Insights into Nutritional Aspects and Technological Applications. (2018) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 17 1 123-136
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27262115] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27262115, Kapcsolat: 27262115
  22. Eliášová M et al. Total phenolic content and antioxidant activity of tritordeum wheat and barley. (2017) AGRONOMY RESEARCH 1406-894X 15 Special Issue 2 1287-1294
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27315735] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27315735, Kapcsolat: 27315735
  23. Bo S et al. The acute impact of the intake of four types of bread on satiety and blood concentrations of glucose, insulin, free fatty acids, triglyceride and acylated ghrelin. A randomized controlled cross-over trial. (2017) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 92 40-47
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26583001] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26583001, Kapcsolat: 26527960
  24. Yoo Heejoo et al. High Hydrostatic Pressure-Assisted Enzymatic Treatment Improves Antioxidant and Anti-inflammatory Properties of Phosvitin. (2017) CURRENT PHARMACEUTICAL BIOTECHNOLOGY 1389-2010 1873-4316 18 2 158-167
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26527961] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26527961, Kapcsolat: 26527961
  25. Simic Gordana et al. Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Malting and Hulless Barley Grain and Malt Extracts. (2017) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 35 1 73-78
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26527962] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26527962, Kapcsolat: 26527962
  26. Han Zhigang et al. Development of predictive models for total phenolics and free p-coumaric acid contents in barley grain by near-infrared spectroscopy. (2017) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 227 342-348
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26704704] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26704704, Kapcsolat: 26704704
  27. Wang Junqiao et al. Comparison of structural features and antioxidant activity of polysaccharides from natural and cultured Cordyceps sinensis. (2017) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456 26 1 55-62
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26527963] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26527963, Kapcsolat: 26527963
  28. Budaraju S. Comparison and optimization of solvent extraction and microwave assisted extraction of phenolic compounds from spent coffee grounds. (2017) Megjelent: 2017 ASABE Annual International Meeting p. -
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27315736] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27315736, Kapcsolat: 27315736
  29. Pereira APA. Blackberry fruit in whole grain bakery products: Technological quality and phenolic compounds. (2017) Megjelent: Bioactive Compounds: Sources, Properties and Applications pp. 33-405
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[27315737] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27315737, Kapcsolat: 27315737
  30. Idehen Emmanuel et al. Bioactive phytochemicals in barley. (2017) JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS 1021-9498 25 1 148-161
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26530974] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26530974, Kapcsolat: 26527964
  31. Lee Dillon et al. Antioxidant and anti-inflammatory properties of chicken egg vitelline membrane hydrolysates. (2017) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 96 9 3510-3516
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26884587] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26884587, Kapcsolat: 26884587
  32. Bamdad Fatemeh et al. Anti-Inflammatory and Antioxidant Properties of Peptides Released from beta-Lactoglobulin by High Hydrostatic Pressure-Assisted Enzymatic Hydrolysis. (2017) MOLECULES 1420-3049 22 6
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26704705] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26704705, Kapcsolat: 26704705
  33. Bamdad Fatemeh et al. Anti-Inflammatory and Antioxidant Properties of Casein Hydrolysate Produced Using High Hydrostatic Pressure Combined with Proteolytic Enzymes. (2017) MOLECULES 1420-3049 22 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26704706] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26704706, Kapcsolat: 26704706
  34. Zahra Ummi. Screening the potency of Zingiberaceae leaves as antioxidant and antiaging agent. (2016) NUSANTARA BIOSCIENCE 2087-3948 8 2 221-225
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379826] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26379826, Kapcsolat: 26379826
  35. Zou X et al. Preparation and characterization of chitosan/gelatin composite films incorporated with four natural pigments. (2016) TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL ENGINEERING / NONGYE GONGCHENG XUEBAO 1002-6819 32 17 294-300
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27315738] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27315738, Kapcsolat: 27315738
  36. Terpinc Petra et al. LC-MS analysis of phenolic compounds and antioxidant activity of buckwheat at different stages of malting. (2016) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 210 9-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26207515] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26207515, Kapcsolat: 26207515
  37. Dwivedi Sangam L et al. Exploiting Phenylpropanoid Derivatives to Enhance the Nutraceutical Values of Cereals and Legumes. (2016) FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 1664-462X 7
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26025902] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26025902, Kapcsolat: 26021655
  38. Ziegler Jochen U et al. Development of Lipophilic Antioxidants and Chloroplasts during the Sprouting of Diverse Triticum spp.. (2016) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 64 4 913-922
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26021656] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26021656, Kapcsolat: 26021656
  39. Li Q. Beers. (2016) Megjelent: Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Food and Beverages Industry pp. 305-351
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[27315739] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27315739, Kapcsolat: 27315739
  40. Demir M. Characterisation of einkorn (Triticum monococcum L. subsp monococcum) wheat oil. (2015) QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS 1757-8361 1757-837X 7 5 707-712
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321278, Kapcsolat: 25321278
Attila Szollosi et al. Production of low or non-alcoholic beer in microbial fuel cell. (2016) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 98 196-200, 3014984
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3014984]
  1. de Oliveira Ariadne H. et al. Improvement of Baker's yeast-based fuel cell power output by electrodes and proton exchange membrane modification. (2019) MATERIALS SCIENCE & ENGINEERING C-MATERIALS FOR BIOLOGICAL APPLICATIONS 0928-4931 1873-0191 105
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102852] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102852, Kapcsolat: 28706702
  2. Goel Sanket. From waste to watts in micro-devices: Review on development of Membraned and Membraneless Microfluidic Microbial Fuel Cell. (2018) APPLIED MATERIALS TODAY 2352-9407 11 270-279
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27515945] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27515945, Kapcsolat: 27515945
  3. Mangindaan Dave et al. Beverage dealcoholization processes: Past, present, and future. (2018) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 71 36-45
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27343971] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27343971, Kapcsolat: 27262103
  4. Cetinkaya Afsin Y et al. Electricity Production and Characterization of High-Strength Industrial Wastewaters in Microbial Fuel Cell. (2017) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 182 2 468-481
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26704690] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26704690, Kapcsolat: 26704690
  5. Venkatesan Prabhu Narayanaswamy et al. Synthesis and characterization of Pt, Pt-Fe/TiO2 cathode catalysts and its evaluation in microbial fuel cell. (2016) Materials for Renewable and Sustainable Energy 2194-1459 5 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26179520] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26179520, Kapcsolat: 26179520
Koren D et al. Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail. (2017) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 0022-1155 54 5 1158-1167, 3199401
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3199401]
  1. Alonso-Andrés Patricia et al. Modulation of Adenosine Receptors and Antioxidative Effect of Beer Extracts in in Vitro Models. (2019) NUTRIENTS 2072-6643 2072-6643 11 6 p. 1258
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30929481] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30929481, Kapcsolat: 28448686
  2. Jiao Zhen et al. Preparation and evaluation of a chitosan-coated antioxidant liposome containing vitamin C and folic acid. (2018) JOURNAL OF MICROENCAPSULATION 0265-2048 1464-5246 35 3 272-280
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27609559] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27609559, Kapcsolat: 27609559
2020-08-09 23:00