VARSANYI I. DETERMINATION OF THE SHELF-LIFE OF FOOD-PRODUCTS. (1983) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 12 2 73-100, 3101851
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3101851]
  1. Vulicevic IR et al. Quality and storage life of par-baked frozen breads. (2004) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 37 2 205-213
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997953] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997953, Kapcsolat: 25997953
Lebovics VK et al. Cholesterol Oxides IN Gamma-irradiated Spray-dried Egg Powder. (1992) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 60 2 251-254, 1103046
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1103046]
  1. Lakner Z et al. European research and the Hungarian school of food irradiation. (2016) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 129 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3157926] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3157926, Kapcsolat: 25998314
  2. Garcia-Marquez I et al. Characterization and quantification of the cholesterol oxidation product fraction of the intramuscular fat from pork loin (fresh and marinated) with different irradiation and packaging during storage. (2014) GRASAS Y ACEITES 0017-3495 1988-4214 65 4
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997838] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997838, Kapcsolat: 25997838
  3. Sendra E et al. Irradiated food. (2001) ARBOR-CIENCIA PENSAMIENTO Y CULTURA 0210-1963 1988-303X 168 661 129-153
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997840] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997840, Kapcsolat: 25997840
  4. Lee JI et al. Formation of cholesterol oxides in irradiated raw and cooked chicken meat during storage. (2001) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 80 1 105-108
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997841] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997841, Kapcsolat: 25997841
  5. Ahn DU et al. Effect of irradiation and packaging conditions after cooking on the formation of cholesterol and lipid oxidation products in meats during storage. (2001) MEAT SCIENCE 0309-1740 57 4 413-418
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997842] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997842, Kapcsolat: 25997842
  6. Du M et al. Effects of antioxidants and packaging on lipid and cholesterol oxidation and color changes of irradiated egg yolk powder. (2000) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 65 4 625-629
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997843] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997843, Kapcsolat: 25997843
  7. Przygonski K et al. Determination of cholesterol oxidation products in milk powder and infant formulas by gas chromatography and mass spectrometry. (2000) NAHRUNG-FOOD 0027-769X 1521-3803 1613-4125 1613-4133 44 2 122-125
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997844] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997844, Kapcsolat: 25997844
  8. Jo C et al. Lipid and cholesterol oxidation, color changes, and volatile production in irradiated raw pork batters with different fat content. (1999) JOURNAL OF FOOD QUALITY 0146-9428 1745-4557 22 6 641-651
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997845] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997845, Kapcsolat: 25997845
  9. DONNELLY JK et al. INVITED REVIEW FREE-RADICALS IN FOODS. (1995) FREE RADICAL RESEARCH 1071-5762 1029-2470 22 2 147-176
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997847] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997847, Kapcsolat: 25997847
  10. CHRISTODOULOU S et al. ENZYMATIC DEGRADATION OF EGG-YOLK CHOLESTEROL. (1994) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 57 10 908-912
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997850] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997850, Kapcsolat: 25997850
  11. DELINCEE H. INTERNATIONAL-COOPERATION IN THE FIELD OF DETECTION OF IRRADIATED FOOD. (1993) ZEITSCHRIFT FÜR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG 0044-3026 1438-2385 1431-4630 197 3 217-226
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997851] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997851, Kapcsolat: 25997851
  12. MAYERMIEBACH E. FOOD IRRADIATION - A MEANS OF CONTROLLING PATHOGENIC MICROORGANISMS IN FOOD. (1993) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 26 6 493-497
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997852] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997852, Kapcsolat: 25997852
Lebovics Vera et al. Occurrence of cholesterol oxides in foods. (1993) Megjelent: Oxygen free radicals and scavengers in the natural sciences pp. 320-321, 2293757
Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[2293757]
  1. Lakner Z et al. European research and the Hungarian school of food irradiation. (2016) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 129 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3157926] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3157926, Kapcsolat: 25998143
Lebovics Vera. Influence of packaging atmosphere on the formation of cholesterol oxides in gamma-irradiated egg-powder. (1994) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 66 71-73, 2256735
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2256735]
  1. Galobart J et al. Influence of dietary supplementation with alpha-tocopheryl acetate and canthaxanthin on cholesterol oxidation in omega 3 and omega 6 fatty acid-enriched spray-dried eggs. (2002) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 67 7 2460-2466
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997525] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997525, Kapcsolat: 25997525
  2. Sendra E et al. Irradiated food. (2001) ARBOR-CIENCIA PENSAMIENTO Y CULTURA 0210-1963 1988-303X 168 661 129-153
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997840] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997840, Kapcsolat: 25997526
  3. Ahn DU et al. Effect of irradiation and packaging conditions after cooking on the formation of cholesterol and lipid oxidation products in meats during storage. (2001) MEAT SCIENCE 0309-1740 57 4 413-418
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997842] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997842, Kapcsolat: 25997527
  4. Du M et al. Cholesterol and lipid oxidation products in cooked meat as affected by raw-meat packaging and irradiation and by cooked-meat packaging and storage time. (2001) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 66 9 1396-1401
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997529] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997529, Kapcsolat: 25997529
  5. Grandgirard A. Oxysterols in diet. (2000) OCL-OLEAGINEUX CORPS GRAS LIPIDES 1258-8210 7 4 375-379
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997530] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997530, Kapcsolat: 25997530
  6. Przygonski K et al. Determination of cholesterol oxidation products in milk powder and infant formulas by gas chromatography and mass spectrometry. (2000) NAHRUNG-FOOD 0027-769X 1521-3803 1613-4125 1613-4133 44 2 122-125
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997844] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997844, Kapcsolat: 25997531
  7. Sendra E et al. Review: Food irradiation. General aspects. (1996) FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL 1082-0132 2 1 1-11
    Folyóiratcikk/Tudományos[25997532] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25997532, Kapcsolat: 25997532
Lebovics Vera et al. Study of oxidized cholesterol derivatives in foodstuffs. (1996) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 25 2 207-210, 2257255
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2257255]
  1. Lakner Z et al. European research and the Hungarian school of food irradiation. (2016) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 129 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3157926] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3157926, Kapcsolat: 25998229
Dr. Farkas József et al. Oxidation of Cholesterol During Irradiation Treatment and Frozen Storage of Mechanically Separated Minced Turkey Meat. (1997) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 26 4 61-62, 2257425
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2257425]
  1. Lakner Z et al. European research and the Hungarian school of food irradiation. (2016) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 129 13-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3157926] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3157926, Kapcsolat: 25998290
2020-02-18 17:30