Illyés Z. Conservation methods of Hungarian native orchids and identification of symbiotic mycorrhizal fungi. (2006) Megjelent: 1st European Congress of Conservation Biology p. 119, 1078372
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1078372]
  1. Molnár V et al. Kétlevelű sarkvirág – Platanthera bifolia (L.) L.C.M Richard 1817.. (2011) Megjelent: Magyarország orchideáinak atlasza pp. 1-504
    Könyvrészlet[21482676] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21482676, Kapcsolat: 21482676
  2. Sulyok J et al. Erdei papucskosbor - Cypripedium calceolus L. 1753. (2011) Megjelent: Magyarország orchideáinak atlasza pp. 1-504
    Könyvrészlet[21482672] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21482672, Kapcsolat: 21482672
  3. Molnár V. Bíboros kosbor - Orchis purpurea Huds. 1762.. (2011) Megjelent: Magyarország orchideáinak atlasza pp. 1-504
    Könyvrészlet[21482673] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21482673, Kapcsolat: 21482673
  4. Molnár V. Agár sisakoskosbor - Anacamptis morio (L.) Bateman, Pridgeon & Chase 1997 (syn. Orchis morio L. 1753).. (2011) Megjelent: Magyarország orchideáinak atlasza pp. 1-504
    Könyvrészlet[21482675] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21482675, Kapcsolat: 21482675
Győrfi Júlia. Biological Control against Trichoderma Species in Agaricus Cultivation. (2008) Megjelent: Proceedings of the Sixth International Conference on Mushroom Biology and Mushroom Products pp. 158-164, 1681819
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1681819]
  1. Dullit Rex. Effect of Bacillus mycoides on control of Trichoderma green mould disease of button mushroom. (2014)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[26479231] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26479231, Kapcsolat: 26479231
  2. Czesław Ślusarski. Preliminary appraisal of the new preparations for protection of the white button mushroom against fungal diseases: Wstępna ocena przydatności nowych środków do ochrony pieczarki dwuzarodnikowej przed chorobami. (2012) POSTEPY W OCHRONIE ROSLIN 1427-4337 52 4 1058-1063
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24500299] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24500299, Kapcsolat: 24500299
  3. Kredics L et al. A termesztett csiperke zöldpenészes fertőzése. (2011) MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 0133-9095 50 2 199-218
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22807069] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22807069, Kapcsolat: 23749558
  4. Kredics L et al. A challenge to mushroom growers: the green mould disease of cultivated champignons. (2010) Megjelent: Current Research, Technology and Education Topics in Applied microbiology and Microbial Biotechnology: Vol. 1-2. pp. 295-305
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[1352155] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1352155, Kapcsolat: 23749557
Győrfi Júlia et al. Trichoderma fajok elleni biológiai védekezés a csiperketermesztésben. (2008) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 40 1 7-13, 1678442
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1678442]
  1. Kredics L et al. A termesztett csiperke zöldpenészes fertőzése. (2011) MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 0133-9095 50 2 199-218
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22807069] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22807069, Kapcsolat: 23749554
Győrfi J et al. Trichoderma fajok a csiperketermesztésben: lehetséges a biológiai védekezés?. (2009) NÖVÉNYVÉDELEM 0133-0829 45 9 517-521, 1678433
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1678433]
  1. Kredics L et al. A termesztett csiperke zöldpenészes fertőzése. (2011) MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 0133-9095 50 2 199-218
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22807069] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22807069, Kapcsolat: 23749553
Geösel András. Agaricus blazei: cultivation and mycochemical contents. (2010) Megjelent: 45th Croatian and 5th International Symposium on Agriculture pp. 567-570, 2312620
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2312620]
  1. Gan CH et al. Antioxidant analysis of different types of edible mushrooms (agaricus bisporous and agaricus brasiliensis). (2013) INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL 1985-4668 20 3 1095-1102
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26484364] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26484364, Kapcsolat: 26484364
Gyorfi J et al. Mineral Composition of Different Strains of Edible Medicinal Mushroom Agaricus subrufescens Peck. (2010) JOURNAL OF MEDICINAL FOOD 1096-620X 13 6 1510-1514, 1678467
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1678467]
  1. Sande Denise et al. Edible mushrooms as a ubiquitous source of essential fatty acids. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 125
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30877497] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30877497, Kapcsolat: 28706406
  2. Zsigmond RA et al. Elemental composition of wild growing Agaricus campestris mushroom in urban and peri-urban regions of Transylvania (Romania). (2018) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 72 15-21
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3382511] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3382511, Kapcsolat: 27976256
  3. Mleczek Miroslaw et al. Elemental characteristics of mushroom species cultivated in China and Poland. (2018) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 66 168-178
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27303696] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27303696, Kapcsolat: 27262466
  4. Rzymski Piotr et al. Multielemental analysis of fruit bodies of three cultivated commercial Agaricus species. (2017) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 59 170-178
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26741922] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26741922, Kapcsolat: 26489859
  5. Mahdizadeh Valiollah et al. Medicinal mushroom Agaricus subrufescens from Iran shares genetic markers with specimens from China and Thailand. (2017) BOTANY 1916-2790 1916-2804 95 6 579-585
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26705962] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26705962, Kapcsolat: 26705928
  6. Wang X et al. Evaluation of heavy metal concentrations of edible wild-grown mushrooms from China. (2017) JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES 0360-1234 1532-4109 52 3 178-183
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26462142] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26462142, Kapcsolat: 26462142
  7. Popescu Maria Lidia et al. ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ROMANIAN AGARICUS BLAZEI MURRILL. AND AGARICUS BISPORUS J. E. LANGE MUSHROOMS. (2017) FARMACIA (BUCHAREST) 0014-8237 2065-0019 65 3 329-335
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26705929] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26705929, Kapcsolat: 26705929
  8. da Silva de Souza et al. Agaricus blazei Bioactive Compounds and their Effects on Human Health: Benefits and Controversies. (2017) CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN 1381-6128 1873-4286 23 19 2807-2834
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26884832] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26884832, Kapcsolat: 26884832
  9. Umagat Michael R et al. Mineral composition of different species of Pleurotus commercially grown on rice straw--based formulation in Central Luzon, Philippines. (2016) ADVANCES IN ENVIRONMENTAL BIOLOGY 1995-0756 1998-1066 10 2 51-56
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26479199] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26479199, Kapcsolat: 26479199
  10. Kalsoom U et al. Direct electrokinetic injection of inorganic cations from whole fruits and vegetables for capillary electrophoresis analysis. (2016) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1428 346-351
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25640297] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25640297, Kapcsolat: 25640297
  11. Nazem N et al. The effect of different drying methods on nutritional properties of Agaricus blazei. (2015) Health System Research 5564-2322 11 4 762-768
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26479217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26479217, Kapcsolat: 26479217
  12. Bae Yun-Jung et al. Analysis of Six Elements (Ca, Mg, Fe, Zn, Cu, and Mn) in Several Wild Vegetables and Evaluation of Their Intakes Based on Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2010-2011. (2015) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720 164 1 114-121
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24809484] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24809484, Kapcsolat: 24809484
  13. Kpan GK et al. Contamination des basidiomycètes (Volvariella volvacea et Termitomyces spp) des marchés abidjanais par le plomb, le cadmium, le mercure et le zinc. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES 1991-8631 1997-342X 8 5 2356-2366
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24927215] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24927215, Kapcsolat: 24927215
  14. Falandysz Jerzy et al. Macro and trace mineral constituents and radionuclides in mushrooms: health benefits and risks. (2013) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 97 2 477-501
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24809519] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24809519, Kapcsolat: 23826857
  15. Lisiecka J et al. ALMOND MUSHROOM Agaricus brasiliensis (Wasser et al.) - PROPERTIES AND CULTURE CONDITIONS. (2013) ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-HORTORUM CULTUS 1644-0692 12 1 27-40
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23826859] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23826859, Kapcsolat: 23826859
  16. Poddar KH et al. Edible mushrooms: Potential role in weight regulation. (2012) Megjelent: Mushrooms: Types, Properties and Nutrition pp. 27-54
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24377654] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24377654, Kapcsolat: 24377654
  17. Mamede Ana. Avaliação da atividade antibacteriana de fungos do filo Ascomycota e Basidiomycota sobre Staphylococcus aureus e Escherichia coli. (2012)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[26479201] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26479201, Kapcsolat: 26479201
  18. Wisitrassameewong K et al. Agaricus subrufescens: A review. (2012) SAUDI JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES 1319-562X 19 2 131-146
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23826860] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23826860, Kapcsolat: 23826860
  19. Macháček P. Higher fungi, possible theoretical and practical immunomodulatory and antitumor effects Part II. (2011) ALERGIE 1212-3536 13 2 118-130
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24377655] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24377655, Kapcsolat: 24377655
Geösel András et al. Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of Agaricus bisporus and Agaricus subrufescens cultivars. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 1 33-40, 2252680
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2252680]
  1. Cebin Aleksandra Vojvodic et al. Polysaccharides and Antioxidants from Culinary-Medicinal White Button Mushroom, Agaricus bisporus (Agaricomycetes), Waste Biomass. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 1521-9437 20 8 797-808
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30525982] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30525982, Kapcsolat: 28020189
  2. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088923
  3. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089029
  4. Székely Géza et al. Nemzetközi és hazai zöldség- gyümölcs fogyasztás, módszertani kérdések = International and domestic fruit and vegetable consumption, methodological issues. (2015) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXI 1 456-483
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2718846] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2718846, Kapcsolat: 24927220
  5. Székely Géza et al. Nemzetközi és hazai zöldség- gyümölcs fogyasztás, módszertani kérdések = International and domestic fruit and vegetable consumption, methodological issues. (2015) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXI 1 456-483
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2718846] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2718846, Kapcsolat: 26257111
  6. Kalač P. A review of chemical composition and nutritional value of wild-growing and cultivated mushrooms. (2013) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 93 2 209-218
    Folyóiratcikk/Tudományos[26257113] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26257113, Kapcsolat: 26257113
  7. De Silva Dilani et al. Medicinal mushrooms in prevention and control of diabetes mellitus. (2012) FUNGAL DIVERSITY 1560-2745 1878-9129 56 1 1-29
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24928709] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24928709, Kapcsolat: 24807514
Geösel András. Computer Supported Sensory Profiling Analysis of Three Agaricus cultivars. (2011) JOURNAL OF LIFE SCIENCES (LIBERTYVILLE) 1934-7391 5 7 575-579, 2252683
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2252683]
  1. Kouki Fujioka et al. Discrimination Method of the Volatiles from Fresh Mushrooms by an Electronic Nose Using a Trapping System and Statistical Standardization to Reduce Sensor Value Variation. (2013) SENSORS 1424-8220 13 15532-15548
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23762097] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23762097, Kapcsolat: 23762097
Geösel András. New developments in integrated pest management for mushroom culture, challenges and opportunities in quality mushroom production. (2011) Megjelent: Proceedings of the 7th International Conference on Mushroom Biology and Mushroom Products pp. 490-494, 3206521
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[3206521]
  1. Karunarathna SC et al. Mycosphere Essay 8: A review of genus Agaricus in tropical and humid subtropical regions of Asia: A review of genus Agaricus in tropical and humid subtropical regions of Asia. (2016) MYCOSPHERE 2077-7000 2077-7019 7 4 417-439
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26484374] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26484374, Kapcsolat: 26484374
  2. Szabó A et al. The effect of UVB radiation on the vitamin D2 content of white and cream type button mushrooms (Agaricus bisporus LANGE/IMBACH) and oyster mushroom (Pleurotus ostreatus (JACQ.) P. KUMM). (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 SUPPL. 1 187-196
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2147153] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2147153, Kapcsolat: 26489797
Szarvas J. Comparative studies of the cultivable king oyster mushroom [Pleurotus eryngii (DC. : Fr.) Quél.] Isolates by RAPD-PCR method. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 214-221, 2523429
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2523429]
  1. Sobieralski Krzysztof. Pleurotus eryngii-mało znany, wartościowy gatunek boczniaka. (2012) KOSMOS: PROBLEMY NAUK BIOLOGICZNYCH 0023-4249 61 4 647-656
    Folyóiratcikk/Tudományos[24927233] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24927233, Kapcsolat: 24927233
A Szőke et al. The effect of brand/type/variety knowledge on the sensory perception. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl. 1 197-204, 1924988
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1924988]
  1. Torma A. et al. Evaluation of sensory and antioxidant properties of commercial coffee substitutes. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 297-305
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30762179] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30762179, Kapcsolat: 28705775
  2. Wilfong A. The effect of branding on consumer palatability ratings of beef strip loin steaks12. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26253890] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26253890, Kapcsolat: 26253890
  3. Wilfong A. K. et al. The effect of branding on consumer palatability ratings of beef strip loin steaks. (2016) JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0021-8812 1525-3163 94 11 4930-4942
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30491474] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30491474, Kapcsolat: 27925697
  4. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 62 3 1140-1159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088894
  5. Wilfong A. Determination of the effect of brand and product identification on consumer palatability ratings of ground beef patties123. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26253889] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26253889, Kapcsolat: 26253889
  6. Wilfong A. K. et al. Determination of the effect of brand and product identification on consumer palatability ratings of ground beef patties. (2016) JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0021-8812 1525-3163 94 11 4943-4958
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30491475] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30491475, Kapcsolat: 27925698
Papp Viktor. A Ganoderma applanatum s. l. gyógyászati jelentősége és termesztési perspektívái. (2012) MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 0133-9095 51 2 241-255, 2523424
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2523424]
  1. Fődi Attila. Gyógyhatású gombák a Kárpát-medencében. (2014) ISBN:9789736228186
    Könyv/Kézikönyv (Könyv)/Ismeretterjesztő[23749550] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23749550, Kapcsolat: 23749550
  2. Fődi Attila. Gombák az egészség szolgálatában, 7. rész.. (2013) JAVASLAP 1418-4699 2013 4 174-178
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Ismeretterjesztő[24411229] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24411229, Kapcsolat: 24411229
Papp Viktor. Native Ganoderma species from the Carpathian Basin with the perspective of cultivation. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 160-170, 2415375
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2415375]
  1. Acton Q. Issues in Eating Disorders, Nutrition, and Digestive Medicine. (2013)
    Könyv/Bibliográfia, repertórium (Könyv)/Tudományos[24411254] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24411254, Kapcsolat: 24411254
Gyorfi J et al. Gas Chromatography-Mass Spectrometry Confirmation of the Sensory Scent Features of the Most Commonly Consumed Agaricus bisporus and Agaricus subrufescens Exhibiting Anticancerous Traits. (2013) JOURNAL OF MEDICINAL FOOD 1096-620X 16 2 167-175, 2523415
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2523415]
  1. Mahdizadeh Valiollah et al. Medicinal mushroom Agaricus subrufescens from Iran shares genetic markers with specimens from China and Thailand. (2017) BOTANY 1916-2790 1916-2804 95 6 579-585
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26705962] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26705962, Kapcsolat: 26705962
  2. Ali Salwa Mansur et al. Identification and characterization of antibacterial compound(s) of cockroaches (Periplaneta americana). (2017) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 101 1 253-286
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379831] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26379831, Kapcsolat: 26379831
  3. Hammann Simon et al. Method Development for the Determination of Free and Esterified Sterols in Button Mushrooms (Agaricus bisporus). (2016) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 64 17 3437-3444
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26021658] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26021658, Kapcsolat: 26021658
Geösel András. Effect of essential oils on mycopathogens of Agaricus bisporus. (2014) Megjelent: 8th International Conference on Mushroom Biology and Mushroom Products pp. 530-536, 3120554
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[3120554]
  1. Sharma VP et al. Genetic diversity, enzyme profiles and yield loss due to Cladobotryum isolates associated with cob web disease of edible mushrooms. (2015) SYDOWIA 0082-0598 67 65-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26484366] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26484366, Kapcsolat: 26484366
Halász K. et al. Occurence of double-stranded RNA species in champignon and their relation to Mushroom Virus X Symptoms. (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 4 592-603, 2721601
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2721601]
  1. Ratti Claudio. Mycoviruses Infecting True Truffles. (2016) Megjelent: True Truffle (Tuber spp.) in the World pp. 333-349
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26488931] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26488931, Kapcsolat: 26488931
Csóka Mariann et al. Volatile composition of some cultivated and wild culinary-medicinal mushrooms from Hungary. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 1521-9437 19 5 433-443, 3256697
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3256697]
  1. Aisala Heikki et al. Odor-contributing volatile compounds of wild edible Nordic mushrooms analyzed with HS-SPME-GC-MS and HS-SPME-GC-O/FID. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 283 566-578
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30598981] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30598981, Kapcsolat: 28079168
  2. Singh Pankaj et al. A Review on Nutritional and Biological Potential of Earthstar Mushrooms, Species of Genus Astraeus (Agaricomycetes). (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 1521-9437 21 6 523-536
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31103411] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31103411, Kapcsolat: 28707811
  3. Nofer Joanna et al. The Influence of Drying Method on Volatile Composition and Sensory Profile of Boletus edulis. (2018) JOURNAL OF FOOD QUALITY 0146-9428 1745-4557
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30598982] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30598982, Kapcsolat: 28079169
  4. Wu Di et al. Structural Properties and Macrophage Activation of Cell Wall Polysaccharides from the Fruiting Bodies of Hericium erinaceus. (2018) POLYMERS 2073-4360 10 8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30598983] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30598983, Kapcsolat: 28079170
Hatvani L et al. First report of Trichoderma aggressivum f. aggressivum green mold on Agaricus bisporus in Europe. (2017) PLANT DISEASE 0191-2917 101 6 p. 1052, 3193848
Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[3193848]
  1. Llacsa Luis X. et al. Metagenomic Analysis of the Bacterial and Fungal Community Associated to the Rhizosphere of Tabebuia chrysantha and T. billbergii. (2019) CURRENT MICROBIOLOGY 0343-8651 1432-0991 76 9 1073-1080
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30992415] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30992415, Kapcsolat: 28526019
  2. Kertesz MA et al. Compost bacteria and fungi that influence growth and development of Agaricus bisporus and other commercial mushrooms. (2018) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 102 4 1639-1650
    Folyóiratcikk/Tudományos[27221200] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27221200, Kapcsolat: 27177502
2020-07-04 08:42