BORISEVICH GP. ELECTRIC FIELD-INDUCED POLARIZATION OF PHOTOSYNTHETIC MEMBRANES AND REACTION CENTERS OF RHODOPSEUDOMONAS-SPHAEROIDES, STRAIN-1760-1. (1978) ACTA BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA HUNGARICA 0237-6261 13 1-2 67-72, 2334515
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2334515]
  1. SESTAK Z et al. BIBLIOGRAPHY OF REVIEWS AND METHODS OF PHOTOSYNTHESIS .45.. (1979) PHOTOSYNTHETICA 0300-3604 1573-9058 13 3 337-351
    Folyóiratcikk[23157332] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23157332, Kapcsolat: 23157332
E. Tombácz. Preparation and spectroscopic properties of an albumin-chlorophyll a complex. (1980) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 26 33-39, 2347637
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2347637]
  1. Pröll Stephanie. Chlorophyll-Komplexe mit Apo-Myoglobin und Albumin: Präparation, Stabilität und Photochemie. (2005)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23188599] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23188599, Kapcsolat: 23188599
  2. Z Masinovský et al. Porphyrin-proteinoid complexes as models of prebiotic photosensitizers. (1989) BIOSYSTEMS 0303-2647 1872-8324 22 4 305-310
    Folyóiratcikk[23188481] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23188481, Kapcsolat: 23188481
LUKASHEV EP et al. ELECTRIC-FIELD PROMOTION OF THE BACTERIORHODOPSIN BR570 TO BR412 PHOTOCONVERSION IN FILMS OF HALOBACTERIUM-HALOBIUM PURPLE MEMBRANES. (1980) BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA 0006-3002 592 2 258-266, 2333876
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2333876]
  1. Govorunova E G et al. The road to optogenetics: Microbial rhodopsins. (2016) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 81 9 928-940
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26203147] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26203147, Kapcsolat: 26195981
  2. Einati Hila et al. Light-Controlled Spin Filtering in Bacteriorhodopsin. (2015) NANO LETTERS 1530-6984 1530-6992 15 2 1052-1056
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24799785] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24799785, Kapcsolat: 24557491
  3. Stoneham AM et al. A New Type of Radical-Pair-Based Model for Magnetoreception. (2012) BIOPHYSICAL JOURNAL 0006-3495 1542-0086 102 5 961-968
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156578] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156578, Kapcsolat: 23156578
  4. Kietis BP et al. External Electric Control of The Proton Pumping in Bacteriorhodopsin. (2007) EUROPEAN BIOPHYSICS JOURNAL 0175-7571 1432-1017 36 3 199-211
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1915038] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1915038, Kapcsolat: 23156579
  5. Manoj AG et al. Opto-electrical processes in a conducting polymer-bacteriorhodopsin system. (2004) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 19 1067-1074
    Folyóiratcikk[22174053] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22174053, Kapcsolat: 23181908
  6. Manoj AG et al. Voltage-controlled spectral tuning of photoelectric signals in a conducting polymer-bacteriorhodopsin device. (2003) APPLIED PHYSICS LETTERS 0003-6951 1077-3118 83 17 3614-3616
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156580] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156580, Kapcsolat: 23156580
  7. Zhang LM et al. High-performance photovoltaic behavior of oriented purple membrane polymer composite films. (2003) BIOPHYSICAL JOURNAL 0006-3495 1542-0086 84 4 2502-2507
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156581] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156581, Kapcsolat: 23156581
  8. Nagel G et al. Voltage dependence of proton pumping by bacteriorhodopsin is regulated by the voltage-sensitive ratio of M(1) to M(2). (1998) BIOPHYSICAL JOURNAL 0006-3495 1542-0086 74 1 403-412
    Folyóiratcikk[23424815] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23424815, Kapcsolat: 23156582
  9. Aktsipetrov OA et al. Second harmonic generation as a nondestructive readout of optical (photo(electro)chromic and magnetic) memories. (1998) JAPANESE JOURNAL OF APPLIED PHYSICS 0021-4922 1347-4065 37 1 122-127
    Folyóiratcikk[23407121] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23407121, Kapcsolat: 23156583
  10. SHARKOV AV et al. Linear stark effect in bacteriorhodopsin containing oriented purple membrane films.. (1996) MOLECULAR CRYSTALS AND LIQUID CRYSTALS SCIENCE AND TECHNOLOGY SECTION A-MOLECULAR CRYSTALS AND LIQUID CRYSTALS (1992-2001) 1058-725X 1563-5287 1542-1406 1543-5318 283 159-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1906257] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1906257, Kapcsolat: 23156585
  11. BRAUCHLE C et al. OPTICAL APPLICATIONS OF BACTERIORHODOPSIN AND ITS MUTATED VARIANTS. (1991) ADVANCED MATERIALS 0935-9648 3 9 420-428
    Folyóiratcikk[23156587] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156587, Kapcsolat: 23156587
  12. OESTERHELT D et al. BACTERIORHODOPSIN - A BIOLOGICAL-MATERIAL FOR INFORMATION-PROCESSING. (1991) QUARTERLY REVIEWS OF BIOPHYSICS 0033-5835 1469-8994 24 4 425-478
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156588] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156588, Kapcsolat: 23156588
  13. BIRGE RR. PHOTOPHYSICS AND MOLECULAR ELECTRONIC APPLICATIONS OF THE RHODOPSINS. (1990) ANNUAL REVIEW OF PHYSICAL CHEMISTRY 0066-426X 41 683-733
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156589] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156589, Kapcsolat: 23156589
  14. TSUJI K et al. ELECTROOPTICAL STUDIES ON PROTON-BINDING AND PROTON-RELEASE OF BACTERIORHODOPSIN. (1990) EUROPEAN BIOPHYSICS JOURNAL 0175-7571 1432-1017 18 1 63-69
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156590] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156590, Kapcsolat: 23156590
  15. TSUJI K. ELECTROOPTICAL STUDIES ON PROTON-BINDING AND PROTON-RELEASE OF BACTERIORHODOPSIN AT VARIOUS PH VALUES. (1988) FERROELECTRICS 0015-0193 1563-5112 86 147-157
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156592] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156592, Kapcsolat: 23156592
  16. TSUJI K et al. ELECTRIC-FIELD INDUCED CONFORMATIONAL-CHANGES OF BACTERIORHODOPSIN IN PURPLE MEMBRANE FILMS .2. ALTERNATING-FIELD EFFECTS. (1988) EUROPEAN BIOPHYSICS JOURNAL 0175-7571 1432-1017 15 6 329-337
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156593] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156593, Kapcsolat: 23156593
  17. TSUJI K et al. ELECTRIC-FIELD INDUCED CONFORMATIONAL-CHANGES OF BACTERIORHODOPSIN IN PURPLE MEMBRANE FILMS .1. DC FIELD EFFECTS. (1986) EUROPEAN BIOPHYSICS JOURNAL 0175-7571 1432-1017 13 5 273-280
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156596] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156596, Kapcsolat: 23156596
  18. WESTERHOFF HV et al. Keeping a light-driven proton pump under control.. (1984) TRENDS IN BIOCHEMICAL SCIENCES 0968-0004 9 112-117
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1901039] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1901039, Kapcsolat: 23156600
  19. JANOS K. Bacteriorhodopsin and related light-energy converters. (1984) Megjelent: New Comprehensive Biochemistry pp. 315-350
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23182015] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23182015, Kapcsolat: 23182015
  20. DUBROVSKII VT et al. PHOTOINDUCED CHANGES IN THE QUANTUM YIELDS OF THE PHOTOCHEMICAL CYCLE OF CONVERSIONS OF BACTERIORHODOPSIN AND TRANSMEMBRANE TRANSPORT OF PROTONS INTO HALOBACTERIUM-HALOBIUM CELLS. (1982) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 47 7 1036-1046
    Folyóiratcikk[23156601] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156601, Kapcsolat: 23156601
  21. TODOROV G et al. INTERFACIAL ELECTRIC POLARIZABILITY OF PURPLE MEMBRANES IN SOLUTION. (1982) BIOPHYSICAL JOURNAL 0006-3495 1542-0086 40 1 1-5
    Folyóiratcikk/Tudományos[23156602] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156602, Kapcsolat: 23156602
LUKASHEV EP et al. ELECTRIC-FIELD REGULATION OF BACTERIORHODOPSIN PHOTOCHROMIC CYCLE. (1982) BIOORGANICHESKAIA KHIMIIA (MOSCOW) 0132-3423 8 9 1173-1179, 2334135
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2334135]
  1. Kietis BP et al. External Electric Control of The Proton Pumping in Bacteriorhodopsin. (2007) EUROPEAN BIOPHYSICS JOURNAL 0175-7571 1432-1017 36 3 199-211
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1915038] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1915038, Kapcsolat: 23156655
  2. NABIEV IR. SURFACE-ENHANCED RAMAN-SPECTROSCOPY OF BIO-POLYMERS - MEMBRANE-PROTEINS, BACTERIORHODOPSIN AND RHODOPSIN, ADSORBED ON SILVER ELECTRODES AND HYDROSOLS. (1986) BIOFIZIKA 0006-3029 31 4 724-734
    Folyóiratcikk[23156658] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23156658, Kapcsolat: 23156658
  3. Dencher NA. The 5 Retinal-Protein Pigments of Halobacteria - Bacteriorhodopsin, Halorhodopsin, P-565, P-370, and Slow-Cycling Rhodopsin.. (1983) PHOTOCHEMISTRY AND PHOTOBIOLOGY 0031-8655 1751-1097 38 6 753-767
    Folyóiratcikk[22057678] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22057678, Kapcsolat: 23156663
VOZARY E. ELECTRO-INDUCED CHANGES IN SPECTRAL AND STRUCTURAL CHARACTERISTICS OF THE PURPLE MEMBRANES, MODIFIED BY PAPAIN. (1982) IZVESTIYA AKADEMII NAUK SSSR SERIYA BIOLOGICHESKAYA 0002-3329 n.a. 4 605-607, 2347518
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2347518]
  1. TSETLIN VI. PREPARATION, F-19 NMR AND ELECTRON-PARAMAGNETIC-RES STUDIES OF FLUORINE-CONTAINING AND SPIN-LABELED BACTERIORHODOPSIN DERIVATIVES. (1984) BIOLOGICHESKIE MEMBRANY 0233-4755 1 8 838-857
    Folyóiratcikk[23186083] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23186083, Kapcsolat: 23186083
CHAMOROVSKY SK. NANOSECOND ABSORPTIVE SPECTROSCOPY OF BACTERIORHODOPSIN PHOTOTRANSFORMATIONS IN DRY FILMS - THE INFLUENCE OF EXTERNAL ELECTRIC-FIELDS. (1984) IZVESTIYA AKADEMII NAUK SSSR SERIYA BIOLOGICHESKAYA 0002-3329 n.a. 2 294-298, 2347560
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2347560]
  1. SESTAK Z. BIBLIOGRAPHY OF REVIEWS AND METHODS OF PHOTOSYNTHESIS .64.. (1987) PHOTOSYNTHETICA 0300-3604 1573-9058 21 3 393-438
    Folyóiratcikk[23186125] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23186125, Kapcsolat: 23186125
ESZTER VOZÁRY et al. Impedance Parameter Characterizing Apple Bruise Impedance parameter characterizing apple bruise - Electrical Bioimpedance Methods, Applications to Medicine and Biotechnology. (1999) ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 0077-8923 1749-6632 185 873 421-429, 2258017
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2258017]
  1. Watanabe Takashi et al. An electrical discrimination method for rot in fresh cut apples using Cole-Cole plots. (2019) JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 2193-4126 2193-4134 13 3 2130-2135
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102464] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31102464, Kapcsolat: 28706089
  2. Li Jinyang et al. Diagnosis of potassium nutrition level in Solanum lycopersicum based on electrical impedance. (2016) BIOSYSTEMS ENGINEERING 1537-5110 1537-5129 147 130-138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26042662] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26042662, Kapcsolat: 26042662
  3. O'Toole MD et al. Non-contact multi-frequency magnetic induction spectroscopy system for industrial-scale bio-impedance measurement. (2015) MEASUREMENT SCIENCE & TECHNOLOGY 0957-0233 1361-6501 26 3
    Folyóiratcikk/Tudományos[24570844] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24570844, Kapcsolat: 24570844
  4. Caravia L et al. Electrical impedance of Shiraz berries correlates with decreasing cell vitality during ripening. (2015) AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH 1322-7130 1755-0238 21 3 430-438
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321761] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25321761, Kapcsolat: 25321761
  5. Euring Frank. Untersuchungen zur Qualitätsbeschreibung von Lebensmitteln mittels berührungsloser Leitfähigkeitsmessung. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23185677] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23185677, Kapcsolat: 23185677
  6. Euring F. The Use of an Inductive Coil System for the Description of Damages in Apple Tissue with Electrical Parameters. (2011) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2194-5764 1556-3758 7 3
    Folyóiratcikk[23180083] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23180083, Kapcsolat: 23180083
  7. Kertész Ákos et al. Electrical properties of dried quinces utilization. (2011) JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE 1821-4487 15 3 127-129
    Folyóiratcikk[23182408] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23182408, Kapcsolat: 23182408
  8. Hlaváčová Zuzana et al. Some electrical properties of dried quinces cydonia oblonga. (2008) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 XXI 40-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23475046] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23475046, Kapcsolat: 23475046
  9. Eckhoff B. Investigations to the appearance of bruises by apples after storage. (2008) ERWERBS-OBSTBAU 0014-0309 1439-0302 50 1 1-12
    Folyóiratcikk[23144156] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23144156, Kapcsolat: 23144156
  10. Hlavačova Zuzanaa et al. Some electrical properties of dried apricots Prunus armeniaca L.. (2007) CASOPIS ZA PROCESNU TEHNIKU I ENERGETIKU U POLJOPRIVREDI (PTEP) 1450-5029 11 3 75-78
    Folyóiratcikk[23182410] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23182410, Kapcsolat: 23182410
  11. Péter Mészáros. Relationships between electrical parameters and physical properties of cereal grains, oilseeds, and apples. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24492671] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24492671, Kapcsolat: 23243331
László P. Electrical properties of apple cultivars during ripening and storage. (1999) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 485 239-247, 2463197
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[2463197]
  1. Wang R et al. Nondestructive determination of the quality of Red Bartlett pear during shelf life by electrical characteristics. (2009) TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL ENGINEERING / NONGYE GONGCHENG XUEBAO 1002-6819 25 4 243-247
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23801683] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23801683, Kapcsolat: 23801683
Péter Mészáros. Electrical Impedance of Apple Slices During Drying. (2004) Megjelent: International Conference on Electrical Bioimpedance and Electrical Impedance Tomography pp. 61-64, 2458612
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2458612]
  1. Zheng S et al. An investigation on dielectric properties of major constituents of grape must using electrochemical impedance spectroscopy. (2009) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 229 6 887-897
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23810013] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23810013, Kapcsolat: 23810013
Mészáros Péter et al. Connection between Moisture Content and Electrical Parameters of Apple Slices during Drying. (2005) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 1 2 95-121, 2261817
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261817]
  1. Euring Frank. Untersuchungen zur Qualitätsbeschreibung von Lebensmitteln mittels berührungsloser Leitfähigkeitsmessung. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23185671] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23185671, Kapcsolat: 23185671
  2. Alfatni MSM et al. The application of internal grading system technologies for agricultural products - Review. (2013) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 116 3 703-725
    Folyóiratcikk[23164605] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23164605, Kapcsolat: 23164605
  3. Hlaváčová Zuzana et al. Some electrical properties of dried quinces cydonia oblonga. (2008) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 XXI 40-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23475046] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23475046, Kapcsolat: 23475028
  4. Zsomné Muha. DINAMIKUS MÓDSZEREK KERTÉSZETI TERMÉNYEK JELLEMZÉSÉRE. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23185648] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23185648, Kapcsolat: 23185648
  5. Lengyel A. The change of body temperature during convective drying of cube-shaped apple pieces. (2007) DRYING TECHNOLOGY 0737-3937 1532-2300 25 7-8 1275-1280
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3336879] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3336879, Kapcsolat: 23164607
Vozáry E. et al. Prediction of soybean and snap bean seed germinability by electrical impedance spectroscopy. (2007) SEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0251-0952 35 1 48-64, 2263129
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2263129]
  1. Zhang Tingting et al. Non-destructive analysis of germination percentage, germination energy and simple vigour index on wheat seeds during storage by Vis/NIR and SWIR hyperspectral imaging. (2020) SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY 1386-1425 239
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31482420] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31482420, Kapcsolat: 29226310
  2. Rahman Anisur et al. Assessment of seed quality using non-destructive measurement techniques: a review. (2016) SEED SCIENCE RESEARCH 0960-2585 1475-2735 26 4 285-305
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26379844] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26379844, Kapcsolat: 26379844
Vozáry Eszter et al. Effect of Mechanical Stress on Apple Impedance Parameters. (2007) Megjelent: 13th International Conference on Electrical Bioimpedance and the 8th Conference on Electrical Impedance Tomography / ICEBI 2007 pp. 118-121, 2311619
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2311619]
  1. Borges E et al. Pine decay assessment by means of electrical impedance spectroscopy. (2014) COMMUNICATIONS IN COMPUTER AND INFORMATION SCIENCE 1865-0929 452 54-73
    Folyóiratcikk/Tudományos[24371021] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24371021, Kapcsolat: 24371021
  2. Borges E et al. Bioimpedance parameters as a risk factor to assess pine decay: An innovative approach to the diagnosis of plant diseases. (2013) Megjelent: BIODEVICES 2013 - Proceedings of the International Conference on Biomedical Electronics and Devices pp. 35-46
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[23428502] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23428502, Kapcsolat: 23428502
Ferenc Firtha et al. Multi-spectral assessment of ingredients and physical properties of apricot. (2010) Megjelent: Near Infrared Spectroscopy pp. 245-250, 2105734
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2105734]
  1. Cattaneo Tiziana M. et al. Review: NIR Spectroscopy as a Suitable Tool for the Investigation of the Horticultural Field. (2019) AGRONOMY 2073-4395 9 9
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31114572] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31114572, Kapcsolat: 29047903
Jócsák I et al. Cadmium- and food induced anoxia stress in pea roots measured by electrical impedance. (2010) ZEITSCHRIFT FÜR NATURFORSCHUNG C-A JOURNAL OF BIOSCIENCES 0939-5075 1865-7125 65 1-2 95-102, 1422601
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1422601]
  1. Cseresnyés Imre et al. Electrical characterization of the root system: a noninvasive approach to study plant stress responses. (2019) ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 0137-5881 1861-1664 41 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30791219] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30791219, Kapcsolat: 28331200
  2. Alaoui H.. Assessing electrical impedance spectroscopy as a non-invasive method in plant tissue. (2019) Annals of Electrical and Electronic Engineering 2616-9053 2616-9061 2 12 1-6
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31296270] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31296270, Kapcsolat: 28973185
  3. Cseresnyés Imre et al. Electrical impedance phase angle as an indicator of plant root stress. (2018) BIOSYSTEMS ENGINEERING 1537-5110 1537-5129 169 226-232
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3350231] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3350231, Kapcsolat: 27406399
  4. Hussain M. Iftikhar et al. Aluminum influence on Calotropis procera seedling growth, nutrient accumulation and electrochemical attributes. (2018) FLORA 0367-2530 1618-0585 248 34-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30423775] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30423775, Kapcsolat: 27847190
  5. Ben Hamed Karim et al. Electrical impedance spectroscopy: A tool to investigate the responses of one halophyte to different growth and stress conditions. (2016) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 123 376-383
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25986168] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25986168, Kapcsolat: 25986168
  6. Kocheva K et al. Application of impedance spectroscopy and conductometry for assessment of varietal differences in wheat. (2015) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 43 4 579-590
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25350028] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25350028, Kapcsolat: 25350028
  7. Gajdos Éva. Kukorica és napraforgó hibridek kadmium érzékenysége, a káros hatások mérséklésének lehetősége. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2973864] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 2973864, Kapcsolat: 28973161
Vozáry E. Non-destructive determination of impedance spectrum of fruit flesh under the skin. (2010) JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 1742-6588 1742-6596 224 1, 2397353
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[2397353]
  1. Juansah J et al. Electrical properties of Garut citrus fruits at low alternating current signal and its correlation with physicochemical properties during maturation. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 17 7 1498-1517
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23790553] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23790553, Kapcsolat: 23790553
Eszter Vozáry et al. Connection between Structural Changes and Electrical Parameters of Pea Root Tissue Under Anoxia. (2011) Megjelent: Anoxia pp. 131-146, 2376355
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[2376355]
  1. Sjulgård Hanna. Spatiotemporal responses of wheat and pea roots to fluctuations in soil physical conditions. (2020)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31372427] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31372427, Kapcsolat: 29062457
  2. Ravasi Riccardo A. et al. Ideotype definition to adapt legumes to climate change: A case study for field pea in Northern Italy. (2020) AGRICULTURAL AND FOREST METEOROLOGY 0168-1923 In press 291
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31372390] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31372390, Kapcsolat: 29062414
  3. Li Jinyang et al. Maturity assessment of tomato fruit based on electrical impedance spectroscopy. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL ENGINEERING 1934-6344 1934-6352 12 4 154-161
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30854861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30854861, Kapcsolat: 28362815
  4. El Khaled Dalia et al. Dielectric and Bioimpedance Research Studies: A Scientometric Approach Using the Scopus Database. (2018) PUBLICATIONS 2304-6775 6 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27547382] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27547382, Kapcsolat: 28362849
  5. Chowdhury Atanu et al. Electrical Impedance Variations in Banana Ripening: An Analytical Study with Electrical Impedance Spectroscopy. (2017) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 40 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30854883] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30854883, Kapcsolat: 28362864
  6. Bera Tushar Kanti et al. Electrical Impedance Spectroscopy (EIS) based fruit characterization. (2017) Megjelent: Computer, Communication and Electrical Technology pp. 279-288
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[31296374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31296374, Kapcsolat: 28973289
  7. WithTushar Kanti Bera et al. Electrical Impedance Spectroscopy (EIS) based fruit characterization: A technical review. (2017) Megjelent: Computer, Communication and Electrical Technology pp. 279-288
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[31372364] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31372364, Kapcsolat: 29062386
  8. El Khaled D. et al. Cleaner quality control system using bioimpedance methods: a review for fruits and vegetables. (2017) JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 0959-6526 140 1749-1762
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30854914] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30854914, Kapcsolat: 28362900
  9. Bera Tushar Kanti et al. Electrical impedance spectroscopy (EIS)-based evaluation of biological tissue phantoms to study multifrequency electrical impedance tomography (Mf-EIT) systems. (2016) JOURNAL OF VISUALIZATION 1343-8875 19 4 691-713
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30854889] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30854889, Kapcsolat: 28362875
  10. Repo T et al. Assessment of frost damage in mycorrhizal and non-mycorrhizal roots of Scots pine seedlings using classification analysis of their electrical impedance spectra.. (2016) TREES-STRUCTURE AND FUNCTION 0931-1890 1432-2285 30 483-495
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25251940] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25251940, Kapcsolat: 28362836
  11. Repo T et al. Detecting mycorrhizal colonisation in Scots pine roots using electrical impedance spectra. (2014) BIOSYSTEMS ENGINEERING 1537-5110 1537-5129 121 139-149
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23809954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23809954, Kapcsolat: 23809954
Vozáry E. Impedance Parameters of Carrot Slices during Drying. (2011) Megjelent: 9th International Conference on Electromagnetic Wave Interaction with Water and Moist Substances pp. 279-286, 2458414
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2458414]
  1. Yang L et al. Impedance-based moisture sensor design and test for gas-phase biofilter applications. (2013) TRANSACTIONS OF THE ASABE 2151-0032 2151-0040 56 4 1613-1621
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23809966] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23809966, Kapcsolat: 23809966
I Cseresnyés et al. Role of phase angle measurement in electrical impedance spectroscopy. (2013) INTERNATIONAL AGROPHYSICS 0236-8722 27 4 377-383, 2448508
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2448508]
  1. Peruzzo L. et al. Imaging of plant current pathways for non-invasive root Phenotyping using a newly developed electrical current source density approach. (2020) PLANT AND SOIL 0032-079X 1573-5036 450 1-2 567-584
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31372360] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31372360, Kapcsolat: 29094997
  2. Středa Tomáš et al. Field phenotyping of plant roots by electrical capacitance – a standardized methodological protocol for application in plant breeding: a Review. (2020) INTERNATIONAL AGROPHYSICS 0236-8722 34 2 173-184
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31240350] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31240350, Kapcsolat: 28898636
  3. Shao F. et al. Study on the microstructures and corrosion behavior of plasma sprayed dicalcium silicate coatings. (2019) Megjelent: Nincs cím pp. 901-907
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[30883637] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30883637, Kapcsolat: 28397691
  4. Zhao Peng-Fei et al. Electrical imaging of plant root zone: A review. (2019) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 167
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31088315] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31088315, Kapcsolat: 28702209
  5. Berbert Pedro A. et al. Dielectric properties of papaya seeds from 75 kHz to 5 MHz. (2019) INTERNATIONAL AGROPHYSICS 0236-8722 33 2 185-192
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31100434] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31100434, Kapcsolat: 28702211
  6. Wang Yong-Qian et al. Determination of water content and characteristic analysis in substrate root zone by electrical impedance spectroscopy. (2019) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 156 243-253
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30516978] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30516978, Kapcsolat: 28023525
  7. Wang Y. et al. Compensation and Coupling Methods in Impedance Spectroscopy Measurement for Substrate Root Zone. (2019) NONGYE JIXIE XUEBAO/TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL MACHINERY 1000-1298 50 6 288-298
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30883630] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30883630, Kapcsolat: 28397683
  8. Li M et al. Early diagnosis and monitoring of nitrogen nutrition stress in tomato leaves using electrical impedance spectroscopy. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL ENGINEERING 1934-6344 1934-6352 10 3 194-205
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26632400] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26632400, Kapcsolat: 26632400
  9. Li M.Q. et al. Early diagnosis and monitoring of nitrogen nutrition stress in tomato leaves using electrical impedance spectroscopy. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL ENGINEERING 1934-6344 1934-6352 10 3 194-205
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30883647] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30883647, Kapcsolat: 28397701
  10. Raza A et al. Community structure of arbuscular mycorrhizae under CuSO4 stress in Capsicum annuum L. and Zea mays L.. (2017) PAKISTAN JOURNAL OF BOTANY 0556-3321 2070-3368 49 5 1943-1948
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26877087] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26877087, Kapcsolat: 26876800
  11. Postic C. Test et apports d'outils de phénotypage racinarires directs (imagerie des racines) et indirects (méthode électrique capacitive) pour une utilisation en sélection variétale au champ: application au blé. Université d'Avignon et des Pays de Vaucluse, France. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26608397] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26608397, Kapcsolat: 26608397
  12. Ben Hamed Karim et al. Electrical impedance spectroscopy: A tool to investigate the responses of one halophyte to different growth and stress conditions. (2016) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 123 376-383
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25986168] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25986168, Kapcsolat: 25533903
  13. Márkus Tünde. Bioszén-addíció és szárazság-stressz gyökéraktivitásra és biomassza-produkcióra gyakorolt hatásának monitorozása elektromos kapacitás mérésével: Monitoring of the effect of biochar addition and drought stress on root activity and biomass production by measuring electrical capacitance. (2016)
    Disszertáció/Nem besorolt (Disszertáció)/Tudományos[25819682] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25819682, Kapcsolat: 25819725
  14. Postic F et al. Benchmarking electrical methods for rapid estimation of root biomass. (2016) PLANT METHODS 1746-4811 12 p. No. 33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25916061] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25916061, Kapcsolat: 25916061
  15. Postic F. et al. Benchmarking electrical methods for rapid estimation of root biomass. (2016) PLANT METHODS 1746-4811 12 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30883656] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30883656, Kapcsolat: 28397709
  16. Chen X et al. Variations in electrical impedance and phase angle among seedlings of Pinus densata and parental species in Pinus tabuliformis habitat environment. (2015) JOURNAL OF FORESTRY RESEARCH 1007-662X 1993-0607 26 3 777-783
    Folyóiratcikk[24974890] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24974890, Kapcsolat: 24974890
  17. Kormanek M et al. Modification of the tree root electrical capacitance method under laboratory conditions. (2015) TREE PHYSIOLOGY 0829-318X 36 1 121-127
    Folyóiratcikk/Tudományos[27127442] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27127442, Kapcsolat: 25346021
Kaltenecker P. Determination of salt content in various depth of pork chop by electrical impedance spectroscopy. (2013) JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 1742-6588 1742-6596 434 1, 2397360
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[2397360]
  1. Ćurić T et al. Salt and moisture content determination of fish by bioelectrical impedance and a needle-type multi-electrode array. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 20 11 2477-2486
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27453559] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27453559, Kapcsolat: 27453559
  2. Schivazappa C et al. Application of the magnetic induction technique for the non-destructive assessment of salt gain after the salting process of Parma ham. (2017) FOOD CONTROL 0956-7135 80 92-98
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27453560] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27453560, Kapcsolat: 27453560
  3. Zhu Y et al. Progress and trend of pork meat detection technology: A review. (2013) INTERNATIONAL AGRICULTURAL ENGINEERING JOURNAL 0858-2114 22 4 72-80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23778669] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23778669, Kapcsolat: 23778669
Csima Gy et al. A possible rheological model of gum candies. (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 Suppl. 1 36-44, 2769367
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2769367]
  1. Kubík Ľ. COMPRESSIVE PROPERTIES OF APPLE CULTIVAR GOLDEN DELICIOUS: Book of Abstracts. (2016) Megjelent: ICA 2016 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate p. 139
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[26413540] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26413540, Kapcsolat: 26413540
Cseresnyés Imre et al. An improved formula for evaluating electrical capacitance using the dissipation factor. (2017) PLANT AND SOIL 0032-079X 1573-5036 419 237-256, 3251658
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3251658]
  1. Středa Tomáš et al. Field phenotyping of plant roots by electrical capacitance – a standardized methodological protocol for application in plant breeding: a Review. (2020) INTERNATIONAL AGROPHYSICS 0236-8722 34 2 173-184
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31240350] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31240350, Kapcsolat: 28898633
  2. Zhao Peng-Fei et al. Electrical imaging of plant root zone: A review. (2019) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 167
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31088315] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31088315, Kapcsolat: 28679689
Cseresnyés Imre et al. Electrical impedance phase angle as an indicator of plant root stress. (2018) BIOSYSTEMS ENGINEERING 1537-5110 1537-5129 169 226-232, 3350231
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3350231]
  1. Prasad Anamika et al. Bioimpedance analysis of vascular tissue and fluid flow in human and plant body: A review. (2020) BIOSYSTEMS ENGINEERING 1537-5110 1537-5129 In press 197 170-187
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31385061] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31385061, Kapcsolat: 29095001
  2. Sophocleous Marios et al. Instrumentation Challenges for Impedance Spectroscopy for Precision Agriculture Applications. (2019) Megjelent: Proceedings
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[30975417] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30975417, Kapcsolat: 28506588
  3. Sophocleous Marios et al. Instrumentation Challenges for Impedance Spectroscopy for Precision Agriculture Applications. (2019) Megjelent: 2019 26TH IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON ELECTRONICS, CIRCUITS AND SYSTEMS (ICECS) pp. 181-184
    Könyvrészlet/Tudományos[31587477] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31587477, Kapcsolat: 29433404
  4. Sophocleous M. et al. Instrumentation challenges for impedance spectroscopy for precision agriculture applications. (2019) Megjelent: Nincs cím pp. 181-184
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[31374939] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31374939, Kapcsolat: 29065618
  5. Zhao Peng-Fei et al. Electrical imaging of plant root zone: A review. (2019) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 167
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31088315] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31088315, Kapcsolat: 28701733
2020-11-29 03:10