Perényi Miklós. Changes in the proportion of carcass parts of male and female heavy type turkeys between 4 and 20 weeks of age. (1980) Megjelent: Proceedings of the 6th European Poultry Conference pp. 514-519, 1847477
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1847477]
  1. Goran Kerep. Regresijske analize u opisivanju rasta pura. (2014)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[27409073] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27409073, Kapcsolat: 27409073
  2. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23807075
  3. T Veldkamp et al. Impact of ambient temperature and age on dietary lysin and energy in turkey production. (2002) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 5 4 475-491
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21927610] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21927610, Kapcsolat: 21927610
Ballay M et al. Nagytestű pecsenyecsirkék (roasterek) előállításának biológiai, technológiai és ökonómiai kérdései. (1983) SZAKTANÁCSOK 0133-0004 1983 4 16-23, 1613204
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613204]
  1. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23801047
Perényi M. Az évszakok hatása a B.U.T.-7 pulyka szülőpárok tojástermelési tulajdonságaira [Effects of the seasons on the egg production of B.U.T./7 turkey]. (1985) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 34 4 345-348, 2108577
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2108577]
  1. Carver D et al. Hatchery and Transportation Factors Associated with Early Poult Mortality in Commercial Turkey Flocks. (2002) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 81 12 1818-1825
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22682592] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22682592, Kapcsolat: 22682592
Sütő Zoltán. Új "alternatív" tartástechnológiai megoldások az árutojástermelésben [New alternative technologies in the eggproduction]: Irodalmi áttekintés. (1992) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 41 6 419-432, 1899117
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1899117]
  1. Kozák J. Magyarország baromfigazdasága és szabályozórendszerének EU-konformitása: Baromfitartás, piacszabályozás, állatvédelem. (1999) ISBN:9635027125
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1176278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1176278, Kapcsolat: 22056363
Sütő Zoltán. Állatvédelmi szempontok a baromfitartásban: Új tartástechnológiai megoldások az árutojástermelésben. (1994) KÖRNYEZET ÉS FEJLŐDÉS 0865-8463 5 6 35-41, 1899118
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1899118]
  1. Kuli B et al. A baromfitartás korszerűsítése technológiai és környezetvédelmi szempontból II.. (1994) MAGYAR BAROMFI 1219-0187 41 1 15-21
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22056370] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22056370, Kapcsolat: 22056370
Sütő Zoltán et al. A tartásmód hatása különböző típusú tojótyúk állományok értékmérő tulajdonságaira. (1994) SZAKTANÁCSOK-PANNON AGRÁRTUDOMÁNYI EGYETEM ÁLLATTENYÉSZTÉSI KAR 0866-1596 1994 1-4. 22-32, 2108680
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2108680]
  1. M Petek. The productivity of commercial laying hens housed in battery cage, aviary, perchery and free-range housing system. (2004) Megjelent: Book of abstracts : xxii World's Poultry Congress : 8-13 June 2004, [Istanbul Convention and Exhibition Center] Istanbul-Turkey pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[31204161] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31204161, Kapcsolat: 28839344
Sütő Zoltán. A tartásmód hatása különböző típusú tojótyúk állományok értékmérő tulajdonságaira. (1995) MAGYAR BAROMFI 1219-0187 40 7 14-24, 1899121
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1899121]
  1. Kőműves Zsolt et al. Állattenyésztés munkaszervezése. (2006)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[2794891] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2794891, Kapcsolat: 24907609
  2. Magda Sándor. Mezőgazdasági vállalkozások szervezése és ökonómiája. (2003) ISBN:9639422932
    Könyv[22070920] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22070920, Kapcsolat: 22070920
  3. Pfau Ernő. Mezőgazdasági üzemtan. (2001) ISBN:9633563259
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21917881] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917881, Kapcsolat: 22070897
  4. Kozák J. Magyarország baromfigazdasága és szabályozórendszerének EU-konformitása: Baromfitartás, piacszabályozás, állatvédelem. (1999) ISBN:9635027125
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1176278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1176278, Kapcsolat: 22070873
  5. Magda Sándor. Mezőgazdasági vállalkozások szervezése és ökonómiája. (1998) ISBN:963356249X
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1306367] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1306367, Kapcsolat: 22682676
  6. Kállay B. A tartási rendszerek és technológiák hatása a tenyészállat, vágóbaromfi és a tojás minőségére. (1998) MAGYAR BAROMFI 1219-0187 43 2 18-28
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22070853] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22070853, Kapcsolat: 22070853
  7. Kállay B et al. A tartási rendszerek és technológiák hatása a tenyészállat, vágóbaromfi és a tojás minőségére. (1998) AGRO-21 FÜZETEK 1218-5329 20 4-13
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22682665] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22682665, Kapcsolat: 22682665
Sütő Zoltán et al. A teljesítményjavulás mértéke a tyúk- és pulyka tenyésztésében az elmúlt 20 évben.. (1996) Megjelent: DATE Állattenyésztési Napok pp. 34-38, 1711169
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1711169]
  1. Szalay István. A baromfiágazat fejlődésének minőségi ugrópontjai. (1999) Megjelent: Minőség és agrárstratégia pp. 237-253
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[21444291] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21444291, Kapcsolat: 23794807
Sütő Z. The effect of different housing systems on production and egg quality traits of brown and Leghorn type layers. (1997) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 1 29-35, 1613143
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613143]
  1. M Ahammed et al. Comparison of Aviary, Barn and Conventional Cage Raising of Chickens on Laying Performance and Egg Quality. (2014) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 27 8 1196-1203
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27161957] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27161957, Kapcsolat: 27161957
  2. Sarica M et al. The effects of space allowance on egg yield, egg quality and plumage condition of laying hens in battery cages. (2008) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 53 8 346-353
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21446463] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21446463, Kapcsolat: 21446463
  3. Simsek E. Building Environment and Interaction of Population Density and Position and Their Relationship to Layer Performance. (2006) INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1682-8356 1994-7992 5 9 856-862
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21446466] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21446466, Kapcsolat: 21446466
Sütő Zoltán. A pulyka: Tenyésztés, tartás, hízlalás. (1997) ISBN:9637362967, 1844271
Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1844271]
  1. Kovács László et al. A nagyüzemben tartott pulykák rendellenes magatartásformái : Irodalmi összefoglaló. (2020) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 142 4 195-205
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31292189] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31292189, Kapcsolat: 28967851
  2. Kozák J. A világ hústermelésének, kereskedelmének és fogyasztásának tendenciái. (2015) GAZDÁLKODÁS 0046-5518 59 1 20-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2846479] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2846479, Kapcsolat: 24642823
  3. Borbély A et al. E-vitamin adagolásának hatása pulyka mellhús minőségére. (2008) Megjelent: XIV. Ifjúsági Tudományos Fórum p. CD-verzió
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1149655] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1149655, Kapcsolat: 24978398
  4. Tóth Sándor. A haszonállatfajták szelekciója. (2008) ISBN:9789632864945
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21923335] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923335, Kapcsolat: 21923335
  5. Kozák J. Állattenyésztés. (2007) ISBN:9789639732469
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[22697500] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22697500, Kapcsolat: 22697518
  6. Gere Tibor. Gazdasági állatok viselkedése. (2005) ISBN:9639553433
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21923288] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923288, Kapcsolat: 21923288
  7. Sófalvy Ferenc. Baromfitenyésztéstan: Távoktatási jegyzet. (2004)
    Könyv/Felsőoktatási tankönyv (Könyv)/Oktatási[21923247] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923247, Kapcsolat: 21923247
  8. Szalay I. Alternatív baromfitenyésztés és -tartás. (2004) ISBN:9632860578
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1501481] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 1501481, Kapcsolat: 21923384
  9. Magda Sándor. Mezőgazdasági vállalkozások szervezése és ökonómiája. (2003) ISBN:9639422932
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21923202] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923202, Kapcsolat: 21923202
  10. Pfau Ernő. Mezőgazdasági üzemtan. (2001) ISBN:9633563259
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21917881] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917881, Kapcsolat: 21917881
  11. Papp Miklós. Hagyományos kisállattartás: Baromfi és házinyúl. (2001) ISBN:9639358215
    Könyv[21923398] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923398, Kapcsolat: 21923398
  12. Magda Sándor et al. Állattenyésztés. (2000) ISBN:9633562953
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1306442] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1306442, Kapcsolat: 21917857
  13. Kozák J. Magyarország baromfigazdasága és szabályozórendszerének EU-konformitása: Baromfitartás, piacszabályozás, állatvédelem. (1999) ISBN:9635027125
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1176278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1176278, Kapcsolat: 21917776
Horn P et al. Growth, Feed Conversion And Mortality of Commercial Meat Type Chicken During a Twenty Week Growing Period. (1998) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 62 1 16-20, 1105227
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105227]
  1. Bogosavljevic-Boskovic S et al. The effect of rearing system and length of fattening period on selected parameters of broiler carcass quality. (2011) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 75 3 158-163
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22676373] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22676373, Kapcsolat: 22676373
  2. Diane Lefebvre. Toward an information system on broiler welfare: Genetic selection Aspects (TOGA). (2010) EFSA SUPPORTING PUBLICATIONS 2397-8325 online 1-110
    Folyóiratcikk/Jelentés (Folyóiratcikk)/Tudományos[27405721] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27405721, Kapcsolat: 27405721
  3. Hörning Bernhard. Eignung unterschiedlicher Herkünfte für die ökologische Haltung von Masthähnchen: Abschlussbericht : Projekt-Nr. 06OE217. (2010)
    Egyéb/Kutatási jelentés (közzétett) (Egyéb)/Tudományos[27408362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27408362, Kapcsolat: 27408362
  4. Bogosavljevic-Boskovic S et al. Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems. (2010) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 Vol. 9. Issue 53 9069-9075
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21591095] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21591095, Kapcsolat: 21591095
  5. Ponte Patrícia. [Efeitos da ingestão de pastagem no desempenho produtivo e na qualidade da carne de frangos em crescimento]. (2008)
    Disszertáció/Egyetemi doktor (Disszertáció)/Tudományos[27405745] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27405745, Kapcsolat: 27405745
  6. Katogianni I et al. Comparison of two broiler genotypes grown under the European Union organic legislation. (2008) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 72 3 116-120
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678623] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678623, Kapcsolat: 21447576
  7. Hörning Bernhard. Auswirkungen der Zucht auf das Verhalten von Nutztieren. (2008) ISBN:9783899583915
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[22678615] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678615, Kapcsolat: 22678615
  8. Bogosavljevic-Boskovic S et al. The effect of sex and rearing system on carcass composition and cut yields of broiler chickens. (2006) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 51 1 31-38
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678624] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678624, Kapcsolat: 22054815
  9. Nielsen BL et al. Feed and strain effects on the use of outdoor areas by broilers. (2003) BRITISH POULTRY SCIENCE 0007-1668 1466-1799 44 2 161-169
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678626] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678626, Kapcsolat: 21447579
  10. Marc Tor et al. Comparison of carcass composition by parts and tissues between cocks and capons. (2002) ANIMAL RESEARCH 1627-3583 1627-3591 51 5 421-431
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22054375] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22054375, Kapcsolat: 22054375
Horn P et al. Heterosis in commercial Rhode Island type Layers in two environments. (1998) Megjelent: 10th European Poultry Conference pp. 223-226, 1710834
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1710834]
  1. Bogenfürst Ferenc et al. Baromfitenyésztés. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 20-44
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[1851125] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1851125, Kapcsolat: 23403952
Suto Z et al. Carcass Traits, Abdominal Fat Deposition And Chemical Composition of Commercial Meat Type Chicken During a Twenty Week Growing Period. (1998) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 62 1 21-25, 1105225
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105225]
  1. Halas Veronika et al. Teljesítmény modellek alkalmazása a brojlerek táplálóanyag szükségletének meghatározására. (2018) Megjelent: XXI. Kaposvári Baromfitenyésztési Szimpózium [21st Symposium on Poultry Production at Kaposvár] pp. 55-64
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[30317642] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30317642, Kapcsolat: 27718498
  2. Awad Elmutaz Atta et al. Effects of feeding male and female broiler chickens on low-protein diets fortified with different dietary glycine levels under the hot and humid tropical climate. (2017) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 16 3 453-461
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26910406] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26910406, Kapcsolat: 26910406
  3. Eleroglu H. Comparison of the Growth Performance and Carcass Characteristics of Two Slow-Growing Broiler Genotypes Fed Diets Supplemented with Dry Oregano (Origanum vulgare L.) or Lemon Balm (Melissa officinalis L.) Leaves under the Organic System. (2014) KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 1300-6045 1309-2251 20 1 49-58
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24338155] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24338155, Kapcsolat: 24338155
  4. Yakan A et al. Carcass and Meat Quality Characteristics of White and Multicolor Geese under Local Breeder Conditions [Halk elinde yetiştirilen beyaz ve alaca kazlarda karkas ve et kalitesi özellikleri]. (2012) KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 1300-6045 1309-2251 18 4 663-670
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22983927] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22983927, Kapcsolat: 22983927
  5. Bogosavljevic-Boskovic S et al. The effect of rearing system and length of fattening period on selected parameters of broiler carcass quality. (2011) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 75 3 158-163
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22676373] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22676373, Kapcsolat: 22678621
  6. Sola-Ojo FE et al. Sexual dimorphism in growth traits and carcass characteristics in the Nigerian Fulani Ecotype chicken. (2011) AMERICAN-EURASIAN JOURNAL OF SUSTAINABLE AGRICULTURE 1995-0748 1998-1074 5 3 371-377
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23083283] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23083283, Kapcsolat: 23083283
  7. Liu B et al. Influence of rearing system on growth performance, carcass traits, and meat quality of Yangzhou geese. (2011) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 Vol. 90 Issue 3, 1 653-659
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21591020] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21591020, Kapcsolat: 21591020
  8. Baéza E et al. Influence of increasing slaughter age of chickens on meat quality, welfare and technical and economic results. (2011) JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0021-8812 1525-3163 90 6 2003-2013
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22393358] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22393358, Kapcsolat: 22393358
  9. Zhu LH et al. Gene expression profile in the liver tissue of geese after overfeeding. (2011) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 90 1 107-117
    Folyóiratcikk/Tudományos[24962694] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24962694, Kapcsolat: 22393359
  10. Kammon A et al. Chlorpyrifos chronic toxicity in broilers and effect of vitamin C. (2011) OPEN VETERINARY JOURNAL 2246-4485 2218-6050 1 21-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22393374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22393374, Kapcsolat: 22393374
  11. Bogosavljevic-Boskovic S et al. Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems. (2010) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 9 53 9069-9075
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678622] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678622, Kapcsolat: 22678622
  12. Bogosavljević-Bošković S et al. Broiler meat quality: Proteins and lipids of muscle tissue. (2010) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 9 54 9177-9182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22393360] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22393360, Kapcsolat: 22393360
  13. Lumpkins B et al. The effect of gender on the bacterial community in the gastrointestinal traacat of broilers. (2008) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 87 5 964-967
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455436] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455436, Kapcsolat: 21455436
  14. Konrád Szilárd. Sárga magyar tyúk anyai vonalra alapozott termékelőállítás lehetőségei. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23807566] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23807566, Kapcsolat: 23807572
  15. Konrád Sz et al. Különböző genotípusú és tartástechnológiájú pecsenyecsirkék mell- és combhúsának kémiai összetétele. (2008) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 12 3 61-71
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455432] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455432, Kapcsolat: 21455432
  16. Katogianni I et al. Comparison of two broiler genotypes grown under the European Union organic legislation. (2008) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 72 3 116-120
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678623] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678623, Kapcsolat: 22678623
  17. Hörning Bernhard. Auswirkungen der Zucht auf das Verhalten von Nutztieren. (2008) ISBN:9783899583915
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[22678615] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678615, Kapcsolat: 27408436
  18. Alonso-Alvarez C et al. Sublethal toxicity of the Prestige oil spill on yellow-legged gulls. (2007) ENVIRONMENT INTERNATIONAL 0160-4120 33 6 773-781
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347789, Kapcsolat: 22393363
  19. Locsmandi L et al. Following the goose liver development by means of cross-sectional digital imaging, liver histology and blood biochemical parameters. (2007) ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 0236-5383 1588-256X 58 1 35-48
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1145714] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1145714, Kapcsolat: 22393364
  20. Szabó A et al. Clinicochemical follow-up of broiler rearing - a five-week study. (2007) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 55 4 451-462
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117638] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1117638, Kapcsolat: 22393365
  21. Silva PRL et al. Blood serum components and serum protein test of hybro-PG broilers of different ages. (2007) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 9 4 229-232
    Folyóiratcikk/Tudományos[24962700] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24962700, Kapcsolat: 22393366
  22. Bogosavljevic-Boskovic S et al. The effect of sex and rearing system on carcass composition and cut yields of broiler chickens. (2006) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 51 1 31-38
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678624] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678624, Kapcsolat: 22678624
  23. Bogosavljevic-Boskovic S et al. The effect of season and rearing system on meat quality traits. (2006) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 51 8 369-374
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455360] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455360, Kapcsolat: 21455360
  24. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23804305
  25. Grashorn M. Aspects of feeding and management on nutritional value and safety of poultry meat. (2005) Megjelent: Proc. XVIIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat pp. 85-92
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[21590993] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21590993, Kapcsolat: 21590993
  26. Niess E et al. Effect of non essential amino acid supply on the deposition of protein and lipids in broiler chicks. (2003) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 67 4 167-174
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455440] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455440, Kapcsolat: 21455440
  27. Tor M et al. Comparison of carcass composition by parts and tissues between cocks and capons. (2002) ANIMAL RESEARCH 1627-3583 1627-3591 51 5 421-431
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455441] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455441, Kapcsolat: 21455441
  28. Komprda T et al. Effect of age on total lipid, cholesterol and fatty acids content in tissues of fast and slow growing chickens. (2000) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 64 3 121-128
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21455429] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21455429, Kapcsolat: 21455429
Sütő Zoltán. Nyugat-európai irányzatok a tojótyúktartásban. (1998) BIOKULTÚRA 0865-5189 9 11 p. 10, 1901920
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1901920]
  1. Pfau Ernő. Mezőgazdasági üzemtan. (2001) ISBN:9633563259
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21917881] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917881, Kapcsolat: 22071086
Sütő Zoltán. Miről szól a Phare-program keretében készített szakértői tanulmány?. (1998) MAGYAR BAROMFI 1219-0187 43 10 25-28, 1901908
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1901908]
  1. Kozák J. Magyarország baromfigazdasága és szabályozórendszerének EU-konformitása: Baromfitartás, piacszabályozás, állatvédelem. (1999) ISBN:9635027125
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1176278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1176278, Kapcsolat: 22071028
Horn P. A teljesítményvizsgálatok szerepe és hatása a baromfitenyésztés gyakorlatában. (2000) MAGYAR BAROMFI 1219-0187 2 45 24-33, 1613927
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613927]
  1. Herendy Veronika. Genetikai és környezeti tényezők hatása a pulyka hústermelő képességére. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23792779] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23792779, Kapcsolat: 23792779
Horn P et al. Genetikai és takarmányozási tényezők hatása a pulyka hústermelő képességére. (2000) Megjelent: 3. Nemzetközi Baromfitenyésztési Szimpózium pp. 1-18, 1170008
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1170008]
  1. Petneházy Ö. Különböző genotípusú pulykák kardiovaszkuláris rendszerének összehasonlító vizsgálata in vivo és in vitro módszerekkel.. (2012)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21783459] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21783459, Kapcsolat: 25120140
  2. Herendy Veronika. Genetikai és környezeti tényezők hatása a pulyka hústermelő képességére. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23792777] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23792777, Kapcsolat: 23792777
  3. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23801756
Horn P et al. Teljesítményváltozások a tyúkfajban. (2000) A BAROMFI 1418-6608 3 1 8-13, 1613929
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613929]
  1. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23801755
Horn Péter et al. A teljesítményváltozások jellege és mértéke a tyúkfajban [The Magnitude And Nature of Changes in Performance of The Chicken]. (2000) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 122 3 134-139, 1105232
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105232]
  1. Lieboldt M et al. Phylogenic versus selection effects on growth development, egg laying and egg quality in purebred laying hens. (2015) EUROPEAN POULTRY SCIENCE 1612-9199 79
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321213] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321213, Kapcsolat: 25321213
  2. Branciari R et al. Effect of genotype and rearing system on chicken behavior and muscle fiber characteristics. (2009) JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0021-8812 1525-3163 87 12 4109-4117
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23083304] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23083304, Kapcsolat: 23083304
  3. Pavlík A et al. Blood plasma mineral profile and qualitative indicators of the eggshell in laying hens in different housing systems. (2009) ACTA VETERINARIA BRNO 0001-7213 1801-7576 78 3 419-429
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23083305] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23083305, Kapcsolat: 23083305
  4. Herendy Veronika. Genetikai és környezeti tényezők hatása a pulyka hústermelő képességére. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23792775] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23792775, Kapcsolat: 23792775
  5. Szabó A et al. Clinicochemical follow-up of broiler rearing - a five-week study. (2007) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 55 4 451-462
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117638] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1117638, Kapcsolat: 23083306
  6. Veronika HERENDY et al. EFFECT OF THE HOUSING SYSTEM ON THE MEAT PRODUCTION OF TURKEY. (2004) ACTA AGRICULTURAE SLOVENICA 1581-9175 1854-1941 2004 SUPPL. 1 209-213
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[23423488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23423488, Kapcsolat: 23423488
Romvári Róbert et al. In vivo 3D evaluation of breast muscle of broiler chickens by computer tomography. (2000) Megjelent: XXIth World’s Poultry Congress p. CD.P11.14, 1712574
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1712574]
  1. Kovács Ferenc. Penészgombák - mikotoxinok a táplálékláncban. (2001) ISBN:9635083203
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[246326] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 246326, Kapcsolat: 23090360
Kamali M. Heterosis in egg producction in different parts of the laying period of layers of Rhode Island Red origin selected by RRS selection in two environments. Part II.: Heterosis in hen day egg production in populations under long term RRS selection. (2001) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 5 2 31-36, 1613108
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613108]
  1. M M Iraqi. Estimation of crossbreeding parameters for egg production traits in crossing Golden Montazah with White Leghorn chickens. (2012) LIVESTOCK RESEARCH FOR RURAL DEVELOPMENT 0121-3784 24 4 p. online
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27361673] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361673, Kapcsolat: 27361673
Sütő Z. A pulyka hústermelő képességét befolyásoló genetikai és takarmányozási tényezők. (2001) BAROMFI ÁGAZAT: BAROMFI- ÉS NYÚLTENYÉSZTŐK LAPJA 1586-779X 1 28-34, 1165998
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1165998]
  1. Schöllhorn B et al. Study on the suitability of dual energy x-ray absorptiometry (DXA) for whole body composition measurements in two turkey genotypes. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 7 5 228-236
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22167940] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22167940, Kapcsolat: 22167940
  2. Romvári Róbert. Keresztmetszeti képalkotó eljárások (CT, MRI) állattenyésztési alkalmazási lehetőségei.. (2005)
    Disszertáció/MTA Doktora (Disszertáció)/Tudományos[23806506] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23806506, Kapcsolat: 23804307
  3. Papp Miklós. Hagyományos kisállattartás: Baromfi és házinyúl. (2001) ISBN:9639358215
    Könyv[21923398] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21923398, Kapcsolat: 22167936
Andrássy Baka Gabriella et al. Non-invasive Body Composition Measurement of Broiler Chickens Between 4-18 Weeks of Age by Computer Tomography. (2003) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 46 6 585-595, 1105243
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105243]
  1. Erensoy K et al. Correlations between Breast Yield and Morphometric Traits in Broiler Pure Lines. (2020) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 22 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31408981] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31408981, Kapcsolat: 29112658
  2. Dewez Marine F et al. Use of computed tomography to determine body composition of heavy strain turkey hens (Meleagris gallopavo) from rearing to early laying. (2018) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 97 11 4093-4106
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30323888] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30323888, Kapcsolat: 27725798
  3. Silva SR et al. Real-time ultrasound (RTU) imaging methods for quality control of meats. (2012) Megjelent: Computer Vision Technology in the Food and Beverage Industries pp. 277-329
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24202193] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24202193, Kapcsolat: 23408653
  4. Kleczek K et al. Weight of selected muscles as an indicator of the lean meat and fat content of broiler carcasses (Short Communication). (2010) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 53 2 225-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678699] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678699, Kapcsolat: 27725807
  5. Kleczek K et al. Relationships between breast muscle thickness measured by ultrasonography and meatiness and fatness in broiler chickens.. (2009) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 52 5 538-545
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20921143] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20921143, Kapcsolat: 27725808
  6. Yildiz H et al. Effects of ascorbic acid and lighting schedule on tibiotarsus strength and bone characteristics in broilers. (2009) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 52 4 432-444
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20921141] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20921141, Kapcsolat: 27725809
  7. Jaturasitha S et al. Carcass and meat characteristics of male chickens between Thai indigenous compared with improved layer breeds and their crossbred.. (2008) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 51 3 283-294
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20469196] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20469196, Kapcsolat: 27725810
  8. Makkar HP. A review of the use of isotopic and nuclear techniques in animal production. (2008) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 140 3-4 418-443
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20347783] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20347783, Kapcsolat: 20469193
  9. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 22054825
  10. Silva SR et al. Prediction of carcase and breast weights and yields in broiler chickens using breast volume determined in vivo by real-time ultrasonic measurement. (2006) BRITISH POULTRY SCIENCE 0007-1668 1466-1799 47 6 694-699
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20469428] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20469428, Kapcsolat: 20469191
Andrassy Baka G et al. Comparative Study of The Body Composition of Different Turkey Genotypes by Means of CT (short Communication). (2003) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 46 3 285-292, 1105238
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1105238]
  1. Dewez Marine F et al. Use of computed tomography to determine body composition of heavy strain turkey hens (Meleagris gallopavo) from rearing to early laying. (2018) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 97 11 4093-4106
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30323888] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30323888, Kapcsolat: 27727375
2020-09-26 13:42