Szedljak Ildikó. Preliminary biochemical studies on a model growing of different tobacco plant (Nicotiana tabacum L.) cultivars. (2007) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 13 2 83-87, 2263197
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2263197]
  1. Chan Hui‐Ting et al. Oral immunogenicity of porcine reproductive and respiratory syndrome virus antigen expressed in transgenic banana. (2013) PLANT BIOTECHNOLOGY JOURNAL 1467-7644 1467-7652 11 3 315-324
    Folyóiratcikk/Tudományos[25938905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25938905, Kapcsolat: 25938905
Brunori A et al. Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour. (2016) ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI: FASCICLE VI, FOOD TECHNOLOGY 1843-5157 2068-259X 40 2 135-140, 3218098
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3218098]
  1. Liu Yongxiang et al. Alteration of phenolic profiles and antioxidant capacities of common buckwheat and tartary buckwheat produced in China upon thermal processing. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 12 5565-5576
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30711156] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30711156, Kapcsolat: 28199447
Szedljak Ildiko et al. MONITORING OF CHEMICAL CHANGES IN RED LENTIL SEEDS DURING THE GERMINATION PROCESS. (2018) HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 0133-0276 2450-5102 46 2 37-42, 30444501
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30444501]
  1. Luo Siwen et al. Effects of extrusion conditions and nitrogen injection on physical, mechanical, and microstructural properties of red lentil puffed snacks. (2020) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 121 143-153
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31522659] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31522659, Kapcsolat: 29308795
Barbara Biró et al. Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 116, 30795922
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30795922]
  1. Fan Fang-Yuan et al. Widely targeted metabolomics analysis of white peony teas with different storage time and association with sensory attributes. (2021) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 362 p. 130257
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32065133] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32065133, Kapcsolat: 30145567
  2. Skotnicka Magdalena et al. Possibilities of the Development of Edible Insect-Based Foods in Europe. (2021) FOODS 2304-8158 10 4 p. 766
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31964145] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31964145, Kapcsolat: 30045126
  3. van Huis Arnold et al. Nutritional Qualities and Enhancement of Edible Insects. (2021) ANNUAL REVIEW OF NUTRITION 0199-9885 1545-4312 41 1 p. 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092034] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32092034, Kapcsolat: 30188066
  4. Çabuk Burcu. Influence of grasshopper (Locusta Migratoria) and mealworm (Tenebrio Molitor) powders on the quality characteristics of protein rich muffins: nutritional, physicochemical, textural and sensory aspects. (2021) JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 2193-4126 2193-4134 2021 p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32038324] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32038324, Kapcsolat: 30106336
  5. Montevecchi Giuseppe et al. Fortification of wheat flour with black soldier fly prepupae. Evaluation of technological and nutritional parameters of the intermediate doughs and final baked products. (2021) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 69 p. 102666
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929538] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31929538, Kapcsolat: 29923280
  6. Ardoin Ryan et al. Effects of cricket powder on selected physical properties and US consumer perceptions of whole‐wheat snack crackers. (2021) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 2021
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31964133] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31964133, Kapcsolat: 30006931
  7. Ordoñez-Araque Roberto et al. Edible insects: A food alternative for the sustainable development of the planet. (2021) INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE 1878-450X 23 p. 100304
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31815767] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31815767, Kapcsolat: 29780265
  8. Carcea Marina. Quality and Nutritional/Textural Properties of Durum Wheat Pasta Enriched with Cricket Powder. (2020) FOODS 2304-8158 9 9 p. 1298
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31605660] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31605660, Kapcsolat: 29459848
  9. Güngörmüşler Mine et al. Optimum formulation determination and carbon footprint analysis of a novel gluten‐free pasta recipe using buckwheat, teff, and chickpea flours. (2020) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 in press p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31377064] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31377064, Kapcsolat: 29068645
  10. Gungormusler Mine et al. Optimum formulation determination and carbon footprint analysis of a novel gluten-free pasta recipe using buckwheat, teff, and chickpea flours. (2020) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 44 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31773023] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31773023, Kapcsolat: 29725306
  11. Kamali Rousta Leila et al. Optimization of athletic pasta formulation by D‐optimal mixture design. (2020) FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 00 1-9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31381160] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31381160, Kapcsolat: 29074231
  12. Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131 p. 109031
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31361552] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31361552, Kapcsolat: 29050320
  13. Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31523228] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31523228, Kapcsolat: 29309977
  14. Roma Rocco et al. Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach. (2020) SUSTAINABILITY 2071-1050 9 p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31272877] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31272877, Kapcsolat: 29050321
  15. Pojić Milica. Innovative Processing Technologies for Healthy Grains. (2020) ISBN:9781119470182
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[31917295] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31917295, Kapcsolat: 29907901
  16. Anuduang Artorn et al. Effect of Thermal Processing on Physico-Chemical and Antioxidant Properties in Mulberry Silkworm (Bombyx mori L.) Powder. (2020) FOODS 2304-8158 9 7 p. 871
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31381230] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31381230, Kapcsolat: 29074314
  17. C. Anetoh John et al. Assessing multisensory attributes of malt drinks and consumer purchase decisions in South-Eastern Nigeria. (2020) INNOVATIVE MARKETING 1814-2427 1816-6326 16 2 126-145
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31376177] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31376177, Kapcsolat: 29068646
2021-07-27 13:12