Szedljak Ildikó. Preliminary biochemical studies on a model growing of different tobacco plant (Nicotiana tabacum L.) cultivars. (2007) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 13 2 83-87, 2263197
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2263197]
  1. Chan Hui‐Ting et al. Oral immunogenicity of porcine reproductive and respiratory syndrome virus antigen expressed in transgenic banana. (2013) PLANT BIOTECHNOLOGY JOURNAL 1467-7644 1467-7652 11 3 315-324
    Folyóiratcikk/Tudományos[25938905] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25938905, Kapcsolat: 25938905
Brunori A et al. Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour. (2016) ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI: FASCICLE VI, FOOD TECHNOLOGY 1843-5157 2068-259X 40 2 135-140, 3218098
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3218098]
  1. Liu Yongxiang et al. Alteration of phenolic profiles and antioxidant capacities of common buckwheat and tartary buckwheat produced in China upon thermal processing. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 12 5565-5576
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30711156] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30711156, Kapcsolat: 28199447
Barbara Biró et al. Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 116, 30795922
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30795922]
  1. Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131 p. 109031
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31361552] []
    Független, Idéző: 31361552, Kapcsolat: 29050320
  2. Roma Rocco et al. Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach. (2020) SUSTAINABILITY 2071-1050 9 p. 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31272877] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31272877, Kapcsolat: 29050321
2020-07-08 01:20