Holló I. A szarvasmarha vágóértékének becslése CT és NMR technika alkalmazásával. (1996) Megjelent: A művelési technológia, a talajállapot és a gyomosodás összefüggései. Új kihívások és stratégiák az agrártermelésben pp. 17-21, 1225926
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1225926]
  1. Holló G. Röntgenkomputeres tomográfia. (2002) Megjelent: Vágóállat-és húsminőség pp. 47-54
    Könyvrészlet[22349297] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22349297, Kapcsolat: 22349297
Holló I. Schlachtwertschatzung beim Rind mit Computertomographie.. (1996) Megjelent: Animal production, healthy, nutrition, environment : 4th International Symposium "Animal Science Days" pp. 47-51, 1144534
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1144534]
  1. Holló G. Röntgenkomputeres tomográfia. (2002) Megjelent: Vágóállat- és húsminőség pp. 47-54
    Könyvrészlet[20478185] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20478185, Kapcsolat: 20478185
Tőzsér J et al. Holstein-fríz fajtájú növendékbikák zsírsejtjeinek változása a hizlalási időszak alatt.. (1996) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 4 217-219, 1144029
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1144029]
  1. Holló G. Vizuális, manuális és optikai módszerek. (2002) Megjelent: Vágóállat- és húsminőség pp. 41-43
    Könyvrészlet[20479891] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20479891, Kapcsolat: 20478170
Holló Gabriella. An attempt for predicting lean meat in beef carcasses by slaughter records and rib samples by X-ray computer tomography. (1998) Megjelent: 44th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST'98) pp. 940-941, 1224970
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1224970]
  1. Lebert A. Grading systems, yield and meat quality, evaluation on line. (2000) Megjelent: International Congress of Meat Science and Technology pp. 332-337
    Egyéb konferenciaközlemény[20625354] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20625354, Kapcsolat: 20625354
Holló G. A fajta és az élősúly hatása a holstein-fríz és magyartarka tehenek húsának zsírsav- és aminosav összetételére, valamint a fehérje biológiai értékére. (2000) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 4 2 1-10, 1276460
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276460]
  1. Bene Sz et al. Különböző genotípusú növendék vágómarhák növekedése, vágóértéke és húsminősége.: 3. közlemény: A húsminőséget meghatározó kémiai összetevők.. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58. 3. 193-204.
    Folyóiratcikk[20820445] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20820445, Kapcsolat: 20820445
Mosoni P et al. A hús márványozottságának képelemzéssel történő megállapításának lehetősége a szarvasmarhában.. (2000) Megjelent: XXVIII. Óvári Tudományos Napok pp. 250-254, 1144567
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1144567]
  1. Ábrahám Cs. A sertéshús minőségét befolyásoló genetikai, takarmányozási és perimortális tényezők. (2004) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 53. 6. 555-570
    Folyóiratcikk[21661571] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21661571, Kapcsolat: 20478339
Tőzsér J et al. A study to estimation of lean meat content in carcasses of cows by half carcass weight, weight of kidney and trimmed fat, and adipocyte diameter. (2000) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 4 1 1-8, 1228315
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1228315]
  1. Bölcskey K et al. Magyar szürke tehenek haszonállat-előállító keresztezése Charolais és fehér-kék belga fajtával. (2001) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 50 1 43-57
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1654794] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1654794, Kapcsolat: 22363538
Csapó János et al. A new method for the quantitative determination of protein of bacterial origin on the basis of D-aspartic acid and D-glutamic acid content. (2001) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 30 1 37-52, 1167263
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1167263]
  1. Kawase Takahiro et al. Gut microbiota of mice putatively modifies amino acid metabolism in the host brain. (2017) BRITISH JOURNAL OF NUTRITION 0007-1145 1475-2662 117 6 775-783
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26741960] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26741960, Kapcsolat: 26741960
  2. Genchi Giuseppe. An overview on D-amino acids. (2017) AMINO ACIDS 0939-4451 1438-2199 49 9 1521-1533
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26911807] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26911807, Kapcsolat: 26911807
  3. Wang Y-F et al. Influences of d-tyrosine on the stability of activated sludge flocs. (2014) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 154 26-31
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23737099] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23737099, Kapcsolat: 23737099
  4. Miner-Williams W et al. Comparison of three markers for the determination of bacterial protein in terminal ileal digesta in the growing pig. (2013) JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 0931-2439 1439-0396 97 5 951-959
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23487735] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23487735, Kapcsolat: 23487735
  5. Friedman M. Origin, Microbiology, Nutrition, and Pharmacology of D-Amino Acids. (2010) CHEMISTRY & BIODIVERSITY 1612-1872 1612-1880 7 6 1491-1530
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23059489] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23059489, Kapcsolat: 23059489
  6. Miner-Williams W et al. Endogenous Components of Digesta Protein from the Terminal Ileum of Pigs Fed a Casein-Based Diet. (2009) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 57 5 2072-2078
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23072848] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23072848, Kapcsolat: 28322767
  7. Rutherfurd SM. Amino acid analysis. (2009) Megjelent: Current Protocols in Protein Science pp. 11.9.1-11.9.37
    Könyvrészlet/Tudományos[24486403] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24486403, Kapcsolat: 24486403
  8. Zahradnickova H et al. Determination of D- and L-amino acids produced by cyanobacteria using gas chromatography on Chirasil-Val after derivatization with pentafluoropropyl chloroformate. (2007) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 388 8 1815-1822
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523267] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523267, Kapcsolat: 20525012
  9. Zacradnickvia H et al. History and significance of chiral analysis of amino acids in biological matrices and environment. (2005) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 99 10 703-710
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523190] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523190, Kapcsolat: 20525010
Holló Gabriella et al. Influence of breed, slaughter weight and gender on chemical composition of beef. Part 1. Amino acid profile and biological value of proteins.. (2001) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 14 11 1555-1559, 1143860
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1143860]
  1. Hilgarth M. et al. Diversity and anaerobic growth of Pseudomonas spp. isolated from modified atmosphere packaged minced beef. (2019) JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 1364-5072 1365-2672 127 1 159-174
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948360] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30948360, Kapcsolat: 28470171
  2. Hilgarth M et al. Monitoring of spoilage-associated microbiota on modified atmosphere packaged beef and differentiation of psychrophilic and psychrotrophic strains. (2018) JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 1364-5072 1365-2672 124 3 740-753
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27314111] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27314111, Kapcsolat: 27314111
  3. Vopalensky Josef et al. Amino Acid Levels in Muscle Tissue of Eight Meat Cattle Breeds. (2017) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 62 8 339-346
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26935849] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26935849, Kapcsolat: 26917746
  4. Zenon Nogalski et al. The effect of slaughter weight and fattening intensity on changes in carcass fatness in young Holstein-Friesian bulls. (2014) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 13 1 66-72
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23737077] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23737077, Kapcsolat: 23737077
  5. Zainal Samicho. Amino acid composition of droughtmaster beef at various beef cuts. (2013) AGRICULTURAL SCIENCES 2156-8553 2156-8561 4 5B 61-64
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23502711] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23502711, Kapcsolat: 23502711
Holló Gabriella et al. Influence of Breed, Slaughter Weight and Gender on Chemical Composition of Beef: Part 2. Fatty Acid Composition of Fat in Rib Samples. (2001) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 14 12 1719-1723, 1214591
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1214591]
  1. Ekiz Bulent et al. CARCASS AND MEAT QUALITY OF MALE AND FEMALE WATER BUFFALOES FINISHED UNDER AN INTENSIVE PRODUCTION SYSTEM. (2018) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733 18 2 557-574
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27566457] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27566457, Kapcsolat: 27566457
  2. Alam Mohammad Khairul et al. Comparison of Muscle and Subcutaneous Tissue Fatty Acid Composition of Bangladeshi Nondescript Deshi Bulls Finished on Pasture Diet. (2017) JOURNAL OF CHEMISTRY 2090-9063 2090-9071 2017
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26564628] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26564628, Kapcsolat: 26564628
  3. Nogalski Z et al. The effect of slaughter weight and fattening intensity on changes in carcass fatness in young Holstein-Friesian bulls. (2014) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 13 1 66-72
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23779114] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23779114, Kapcsolat: 23779114
  4. Osthoff G et al. Comparison of the lipid composition of three adipose tissue types of male and female wild nile crocodiles (crocodylus niloticus). (2014) JOURNAL OF HERPETOLOGY 0022-1511 48 4 525-531
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24486396] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24486396, Kapcsolat: 24486396
  5. Guzek D et al. Variation of Meat Quality Parameters Due to Conformation and Fat Class in Limousin Bulls Slaughtered at 25 to 27 Months of Age. (2013) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 26 5 716-722
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23487754] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23487754, Kapcsolat: 23487754
  6. Sobczuk-Szul M et al. The effect of slaughter season on the fatty acid profile in four types of fat deposits in crossbred beef bulls.. (2013) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 26 2 275-281
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23059798] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23059798, Kapcsolat: 23059798
  7. Xie X et al. Effect of cattle breed on meat quality, muscle fiber characteristics, lipid oxidation and fatty acids in China. (2012) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 25 6 824-831
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349890] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349890, Kapcsolat: 22349890
  8. Pajor F et al. Effect of linseed supplementation on meat and fat composition in Hungarian Merino ram lambs.. (2009) DIE FLEISCHWIRTSCHAFT 0015-363X 4 56-58
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22389497] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22389497, Kapcsolat: 22389497
  9. Taciana Ducatti et al. Chemical Composition and Fatty Acid Profile in Crossbred (Bos taurus vs. Bos indicus) Young Bulls Finished in a Feedlot. (2009) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 22 3 433-439
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22286422] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22286422, Kapcsolat: 20628357
Holló G et al. Effect of breed, live weight on the fatty acid, amino acid content and on the biological value of beef.. (2001) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 30 3 311-322, 1143852
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1143852]
  1. Suchy Pavel et al. Fatty acid levels in the muscle tissue of eight beef cattle breeds. (2018) ACTA VETERINARIA BRNO 0001-7213 1801-7576 87 3 285-291
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30960417] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30960417, Kapcsolat: 28487631
  2. Gulyás G et al. Proteomic analysis of skeletal muscle at different live weights in Charolais bulls. (2015) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 44 1 132-138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2851239] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2851239, Kapcsolat: 24802731
  3. Guzek D et al. Variation of Meat Quality Parameters Due to Conformation and Fat Class in Limousin Bulls Slaughtered at 25 to 27 Months of Age. (2013) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 26 5 716-722
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23487754] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23487754, Kapcsolat: 23487621
  4. Taciana Ducatti et al. Chemical Composition and Fatty Acid Profile in Crossbred (Bos taurus vs. Bos indicus) Young Bulls Finished in a Feedlot. (2009) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 22 3 433-439
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22286422] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22286422, Kapcsolat: 22286422
  5. Zapletal D et al. Breed variation in the chemical and fatty acid compositions of the Longissimus dorsi muscle in Czech Fleckvieh and Montbeliarde cattle. (2009) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 123 1 28-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22363314] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 22363314, Kapcsolat: 22363314
Seregi János. Az őshonos, magyar háziállatfajok, mint az agrárgazdaság stabilizáló tényezői.. (2001) Megjelent: Vidékfejlesztés - környezetgazdálkodás - mezőgazdaság pp. 24-24, 1940526
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[1940526]
  1. A. Lugasi et al. Dietary manipulation of meat fatty acid composition in Hungarian mangalica and an industrial genotype of pig. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 4 385-395
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3042700] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3042700, Kapcsolat: 22366278
Szabó Ferenc. Újabb adatok a holstein-fríz növendékbikák életkortól függő vágóértékének és húsminőségének változásához.. (2002) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 51 6 577-585, 1019920
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1019920]
  1. Gabriella Holló et al. Characterisation of carcass composition and meat quality of male suckling buffalo calves kept on natural grassland. (2013) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 56 107 1060-1065
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2961278] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 2961278, Kapcsolat: 25116688
  2. Csomós Z. A magyar holstein-fríz fajta: Kialakulása, tenyésztése, tartása. (2005) ISBN:963286199X
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[20065887] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20065887, Kapcsolat: 20065887
Holló Gabriella et al. A mangalica sertések húsminőségének, valamint az izom és a szalonna zsírsavösszetételének vizsgálata [Examination of meat quality and fatty acid composition of Mangalitsa]. (2003) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 7 2 19-32, 1709044
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1709044]
  1. Egerszegi István et al. Mangalica sertéssel kapcsolatos kutatások a 20-21. században [Research on Mangalitsa swine in the 20th-21th centuries]. (2015) Megjelent: Hungarian Grey, Racka, Mangalitsa : Papers presented at the international conference honouring János Matolcsi, 25-26 November 2... pp. 135-156
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26662318] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26662318, Kapcsolat: 26662350
  2. Parunovic Nenad et al. FATTY ACID PROFILES, CHEMICAL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF TRADITIONAL FERMENTED DRY KULEN SAUSAGES. (2014) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 38 5 2061-2068
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24813395] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24813395, Kapcsolat: 24538089
  3. Milica Petrović et al. Fatty acid profile of m. longissimus dorsi of Mangalitsa and Moravka pig breeds. (2014) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 57 17 121-12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24185705] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24185705, Kapcsolat: 24185705
  4. Ciornei SG et al. Reproduction biotechnologies in Mangalita breed boars. (2013) RESEARCH JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0973-6263 2278-4535 8 11 51-56
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538090] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 24538090, Kapcsolat: 24538090
  5. Parunovic N et al. Carcass properties, chemical content and fatty acid composition of the musculus longissimus of different pig genotypes. (2013) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0375-1589 43 2 123-136
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538091] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538091, Kapcsolat: 24538091
  6. Parunovic N. Fatty acid profile and cholesterol content of m. longissimus of free-range and conventionally reared Mangalitsa pigs. (2012) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0375-1589 42 2 101-113
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538092] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538092, Kapcsolat: 24538092
  7. Parunovic N et al. CHOLESTEROL AND TOTAL FATTY ACID CONTENT IN M. LONGISSIMUS DORSI OF MANGALITSA AND SWEDISH LANDRACE. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 2 161-171
    Folyóiratcikk[23067632] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23067632, Kapcsolat: 22389384
  8. Bázár György. KÖZELI INFRAVÖRÖS SPEKTROSZKÓPIA ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI SERTÉSHÚS ÉS HÚSKÉSZÍTMÉNYEK, VALAMINT SERTÉSZSÍR MINŐSÍTÉSÉBEN. (2011)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26962919] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26962919, Kapcsolat: 26962919
  9. Stajić S. Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breeds. (2011) PROCEDIA FOOD SCIENCE 2211-601X 1 568-575
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[22388980] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22388980, Kapcsolat: 22388980
  10. Zupan M. Behaviour of pigs of Slovenian local indigenous breed and modern hybrid fed with concentrate and hay. (2011) ACTA AGRICULTURAE SCANDINAVICA SECTION A-ANIMAL SCIENCE 0906-4702 1651-1972 61 4 210-217
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)[24538093] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538093, Kapcsolat: 24538093
  11. Virág Györgyi et al. A magyar nagyfehér x magyar lapály és a szőke mangalica húsának kémhatása, színe és márványozottsága biotartási és takarmányozási körülmények között = Ph, color and marbling of the meat of Hungarian large white x Hungarian landrace and blond mangalica pigs raised on organic feed and technology. (2011) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 60 1 67-79
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2002831] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2002831, Kapcsolat: 22388913
  12. Marcinčák S et al. A takarmány lenmag és probiotikum kiegészítésének hatása a sertéshús oxidatív stabilitására és érzékszervi tulajdonságaira (Influence of dietary linseed and probiotics on oxidative stability and sensory properties of pork). (2010) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 132 9 560-566
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1655169] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1655169, Kapcsolat: 24538094
  13. Baginé Hunyadi et al. Ökológiai állattartásra alkalmas pecsenyecsirkék értékes húsrészeinek színvizsgálata. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58 6 565-583
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3116758] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 3116758, Kapcsolat: 22389254
  14. Bázár György et al. Identification of traditionally reared Mangalica pig’s meat by near infrared spectroscopy using generalized partial least squares in open source R Project – a feasibility model study. (2009) JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY 0967-0335 17 3 119-125
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1240215] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1240215, Kapcsolat: 24538095
  15. Razmaite V. EFFECTS OF GENDER ON CARCASS MEASUREMENTS FROM DIFFERENT PIG GENOTYPES. (2009) VETERINARIJA IR ZOOTECHNIKA 1392-2130 45 67 41-46
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538096] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538096, Kapcsolat: 24538096
Holló Gabriella. Effect of diet on amino acid profile of longissimus of young bulls.. (2003) AMINO ACIDS 0939-4451 1438-2199 25 2 147-147, 1170391
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1170391]
  1. Franco Daniel et al. STUDY OF HYDROLYZED PROTEIN COMPOSITION, FREE AMINO ACID, AND TAURINE CONTENT IN DIFFERENT MUSCLES OF GALICIAN BLONDE BEEF. (2010) JOURNAL OF MUSCLE FOODS 1046-0756 21 4 769-784
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24538213] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24538213, Kapcsolat: 24538213
Óváry Melinda. Az íz szerepe a hús élvezeti értékében: Irodalmi áttekintés. (2003) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 7 1 63-74, 1169201
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1169201]
  1. Bodó Imre. A legeltetés jelentősége a mai állattartásban. (2003) Megjelent: Legeltetéses állattartást! pp. 201-206
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[2441784] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2441784, Kapcsolat: 27117166
Tőzsér János et al. Az ultrahangtechnika alkalmazásának lehetőségei a szarvasmarha húsminősítésében.. (2003) Megjelent: EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság 2. kötet pp. 97-103, 1144581
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1144581]
  1. Csomós Z. A magyar holstein fríz marha tenyésztése. (2005)
    Könyv[20479899] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20479899, Kapcsolat: 20485141
Holló Gabriella. Der Einfluss der Fütterung auf die Mast- und Schlachtleistung bei Jungbullen der Rassen Ungarisches Grauvieh und Holstein-Friesian [Influence of feeding on fattening performance and carcass quality of young Hungarian Grey and Holstein Friesian bulls]. (2004) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 47 4 313-323, 1932712
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1932712]
  1. Koknaroglu H et al. Effect of frame score on performance and carcass characteristics of steers finished in the feedlot or backgrounded for various time on pasture and finished in the feedlot. (2010) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 53 4 426-435
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349888] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349888, Kapcsolat: 22349888
  2. Zahrádková R et al. Comparison of growth performance and slaughter characteristics of Limousin and Charolais heifers. (2010) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 53 5 520-528
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349977] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349977, Kapcsolat: 22349977
  3. Bene Sz et al. Különböző genotípusú növendék vágómarhák növekedése, vágóértéke és húsminősége. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58 3 193-204
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1293200] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1293200, Kapcsolat: 22389442
  4. Manatrinon S et al. Genetic characterization among some Austrian and Hungarian cattle breeds. (2008) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 51 5 426-437
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349889] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349889, Kapcsolat: 22349889
Tőzsér János et al. A szarvasmarha hosszú hátizom területének mérése real-time ultrahangkészülékkel [Estimation of longissimus muscle area in cattle by Real-time ultrasound machine]. (2004) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 53 5 539-553, 2011160
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2011160]
  1. Tőzsér J et al. Szarvalt és szarvatlan charolais tenyészbikajelölteken a hosszú hátizom területének és a far bőr alatti faggyúvastagságának értékelése real-time ultrahangkészülékkel.. (2005) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 127 3 131-138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1144351] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1144351, Kapcsolat: 24547474
  2. Póti P et al. Estimation of lamb carcass composition using real-time ultrasound. (2005) BULLETIN OF THE SZENT ISTVÁN UNIVERSITY (GÖDÖLLŐ) 1586-4502 2005 1 65-69
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1190204] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1190204, Kapcsolat: 23110457
Abayné Hamar Enikő et al. Fajok és fajták, sajátosságaik, tartásuk, tenyésztésük, gondozásuk, szaporításuk.. (2005) Megjelent: Ökológiai szemléletű állatitermék-előállítás. pp. 17-42, 1971604
Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[1971604]
  1. Kormosné Koch. Környezettudatosság és a támogatások szerepe az ökológiai gazdálkodást folytató egyéni gazdaságokban. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[1416313] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1416313, Kapcsolat: 23110441
Holló Gabriella. Der Einfluss der Fütterung auf die Zusammensetzung des intramuskulären Fettes des Musculus longissimus und verschiedener Fettdepots von Jungbullen der Rassen Ungarisches Grauvieh und Holstein Friesian [Effect of feeding on the composition of the intramuscular fat in longissimus muscle and different fatty tissues of Hungarian Grey and Holstein Friesian bulls]: 1. Fettsäurezusammensetzung [Fatty acid profile]. (2005) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 48 6 537-546, 1763503
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1763503]
  1. Ettle Thomas. Investigations on the replacement of maize products in rations for dairy cows and fattening bulls. (2014) JULIUS KÜHN ARCHIV 1868-9892 444 Berlin 183-190
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[25678064] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25678064, Kapcsolat: 25678064
  2. Jutzeler van et al. Grass-based ruminant production methods and human bioconversion of vaccenic acid with estimations of maximal dietary intake of conjugated linoleic acids. (2010) INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 0958-6946 20 7 433-448
    Folyóiratcikk[22313904] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313904, Kapcsolat: 22313904
  3. Zahrádková R et al. Comparison of growth performance and slaughter characteristics of Limousin and Charolais heifers. (2010) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 53 5 520-528
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349977] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349977, Kapcsolat: 22313903
  4. Bene Sz et al. Különböző genotípusú növendék vágómarhák növekedése, vágóértéke és húsminősége. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58 3 193-204
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1293200] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1293200, Kapcsolat: 22389436
  5. Gierus M et al. Fatty acid composition of forage plants: Consequences for the fat quality of milk and meat [= Auswirkungen des Fettsäuremusters von Futterpflanzen auf die Fettqualität von Milch und Fleisch].. (2009) BERICHTE UBER LANDWIRTSCHAFT 0005-9080 2196-5099 87 2 214-233
    Folyóiratcikk[22313906] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313906, Kapcsolat: 22313906
  6. Marenjak T et al. Effect of non-protected sunflower oil supplementation on milk fatty acid profile and oxidative status in Simmental cows.. (2009) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 52 5 466-475
    Folyóiratcikk[22313905] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313905, Kapcsolat: 22313905
  7. Pajor F et al. Effect of linseed supplementation on meat and fat composition in Hungarian Merino ram lambs. (2009) DIE FLEISCHWIRTSCHAFT 0015-363X 4 56-58
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22389521] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22389521, Kapcsolat: 22389521
  8. Šubrt Jan et al. The content of polyunsaturated fatty acids in intramuscular fat of beef cattle in different breeds and crossbreeds.. (2006) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 49 4 340-350
    Folyóiratcikk[22313910] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313910, Kapcsolat: 22313910
  9. Dannenberger D et al. Carcass- and meat quality of pasture vs concentrate fed German Simmental and German Holstein bulls. (2006) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 49 4 315-328
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23490313] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23490313, Kapcsolat: 22313911
Holló István et al. A képalkotó eljárások felhasználása a szarvasmarha húsirányú szelekciójában [Using a scanning procedures in the meat type selection of cattle]. (2005) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 54 5 480-493, 1144589
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1144589]
  1. Harangi Sándor et al. Az ultrahangos mérésekkel kapott és a vágóértéket jellemző adatok közötti összefüggés charolais hízóbikákban. (2014) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 63 1 42-55
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2569396] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2569396, Kapcsolat: 23860727
  2. Török M et al. Hízóbikák bőr alatti faggyúvastagságának mérése két különböző ultrahangos módszerrel. (2011) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 60 1 9-19.
    Folyóiratcikk[21353847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21353847, Kapcsolat: 21353843
  3. Török Márton et al. Angus bikák bőr alatti faggyújának és rostélyos keresztmetszetének értékelése.. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 2 141-146
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1204822] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1204822, Kapcsolat: 20485387
Tőzsér János. Magyartarka fajtájú bikák real-time ultrahangkészülékkel mért rostélyos területének és fartájéki bőr alatti faggyúvastagságának változása hizlalás alatt.. (2005) AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK/ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 1587-1282 6 18 11-15, 1709024
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1709024]
  1. Harangi Sándor et al. Az ultrahangos mérésekkel kapott és a vágóértéket jellemző adatok közötti összefüggés charolais hízóbikákban. (2014) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 63 1 42-55
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2569396] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2569396, Kapcsolat: 23860741
  2. Török M et al. Hízóbikák bőr alatti faggyúvastagságának mérése két különböző ultrahangos módszerrel. (2011) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 60 1 9-19.
    Folyóiratcikk[21353847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21353847, Kapcsolat: 23058076
  3. Szabó F et al. Különböző genotípusú növendék bikák hizlalási és vágási eredménye.. (2008) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 3-4. 88-92.
    Folyóiratcikk[23058074] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23058074, Kapcsolat: 23058074
  4. Szabó F. Azonos körülmények között hizlalt, különböző genotípusú növendék bikák hizlalási és vágási eredménye.. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57. 6. 523-536.
    Folyóiratcikk[23058075] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23058075, Kapcsolat: 23058075
  5. Török Márton et al. Angus bikák bőr alatti faggyújának és rostélyos keresztmetszetének értékelése.. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 2 141-146
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1204822] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1204822, Kapcsolat: 23058073
  6. Török M et al. Hízómarhák különböző testtájain ultrahanggal mért bőralatti faggyúvastagsága és azok összefüggései. (2007) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 56. 2. 117-124
    Folyóiratcikk[20485150] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20485150, Kapcsolat: 23058072
Holló Gabriella et al. Application of X-ray computer tomography (CT) in cattle production. (2007) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 20 12 1901-1908, 1143906
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1143906]
  1. Du Zhe et al. X-ray computed tomography for quality inspection of agricultural products: A review. (2019) FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 7 10 3146-3160
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948361] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30948361, Kapcsolat: 28470172
  2. Arican Mustafa et al. Comparison of Thermographic Imaging and Other Diagnostic Techniques in Diagnosis of Cattle with Laminitis. (2018) ACTA SCIENTIAE VETERINARIAE 1678-0345 1679-9216 46
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475356] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30475356, Kapcsolat: 27905685
  3. Miklos R et al. Novel X-ray phase-contrast tomography method for quantitative studies of heat induced structural changes in meat. (2015) MEAT SCIENCE 0309-1740 100 217-221
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24409838] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24409838, Kapcsolat: 24409838
  4. El-Shafaey E. A descriptive study of the bovine stomach using computed tomography. (2015) PAKISTAN VETERINARY JOURNAL 0253-8318 2074-7764 35 1 18-22
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24460015] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24460015, Kapcsolat: 24460015
  5. Irie M et al. Simple spot method of image analysis for evaluation of highly marbled beef. (2012) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 25 4 592-596
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22349887] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22349887, Kapcsolat: 22349887
  6. Navajas E et al. Predicting beef carcass composition using tissue weights of a primal cut assessed by computed tomography.. (2010) ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 1751-7311 1571-732X 4 11 1810-1817
    Folyóiratcikk[22313900] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313900, Kapcsolat: 22313900
  7. Frisullo P et al. Assessment of intramuscular fat level and distribution in beef muscles using X-ray microcomputed tomography.. (2010) MEAT SCIENCE 0309-1740 85 2 250-255
    Folyóiratcikk[22313899] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22313899, Kapcsolat: 22313899
Holló Gabriella et al. Der Einfluss der Fütterung auf die Zusammensetzung verschiedener Fettdepots von Jungbullen der Rassen Ungarisches Grauvieh und Holstein Friesian 2. Mitteilung: 1H- Nuclear Magnetic Resonance (NMR) Untersuchungen.. (2007) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 50 1 25-36, 1376240
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376240]
  1. Bene Sz et al. Különböző genotípusú növendék vágómarhák növekedése, vágóértéke és húsminősége. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58 3 193-204
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1293200] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1293200, Kapcsolat: 22389465
Holló Gabriella et al. Effect of feeding on the composition of longissimus muscle of Hungarian Grey and Holstein Friesian bulls. 3. Amino acid composition and mineral content.. (2007) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 50 6 575-586, 1167790
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1167790]
  1. Afonso Juliana et al. Muscle transcriptome analysis reveals genes and metabolic pathways related to mineral concentration in Bos indices. (2019) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948373] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30948373, Kapcsolat: 28470189
  2. Husnain A. et al. Meta-analysis of the effects of prepartum dietary protein on performance of dairy cows. (2019) JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 0022-0302 1525-3198 102 11 9791-9813
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948372] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30948372, Kapcsolat: 28470188
  3. Diniz Wellison J. et al. Cross talk between mineral metabolism and meat quality: a systems biology overview. (2019) PHYSIOLOGICAL GENOMICS 1094-8341 1531-2267 51 11 529-538
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948374] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30948374, Kapcsolat: 28470190
  4. Miranda Marta et al. Importance of breed aptitude (beef or dairy) in determining trace element concentrations in bovine muscles. (2018) MEAT SCIENCE 0309-1740 145 101-106
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475904] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30475904, Kapcsolat: 27906323
  5. Vopalensky Josef et al. Amino Acid Levels in Muscle Tissue of Eight Meat Cattle Breeds. (2017) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 62 8 339-346
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26935849] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26935849, Kapcsolat: 26935849
  6. Domaradzki Piotr et al. Evaluation of the Mineral Concentration in Beef from Polish Native Cattle. (2016) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720 171 2 328-332
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26024109] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26024109, Kapcsolat: 26024109
  7. Momot Martyna et al. EFFECT OF FATTENING INTENSITY ON THE FATTY ACID PROFILE AND MINERAL CONTENT OF MEAT FROM HOLSTEIN-FRIESIAN BULLS. (2016) JOURNAL OF ELEMENTOLOGY 1644-2296 21 4 1081-1091
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26381377] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26381377, Kapcsolat: 26381377
  8. Raiymbek G et al. Discriminant amino-acid components of Bactrian (Camelus bactrianus) and Dromedary (Camelus dromedarius) meat. (2015) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 41 194-200
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24639895] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24639895, Kapcsolat: 24639895
  9. Kokkonen T. Investigation of sources of variation in the effect of prepartum protein supplementation on early lactation performance of dairy cows. (2014) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 163 1 41-50
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23812016] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23812016, Kapcsolat: 23812016
  10. Pilarczyk R. Elemental composition of muscle tissue of various beef breeds reared under intensive production systems. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH 1735-6865 8 4 931-940
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24305717] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24305717, Kapcsolat: 24305717
  11. Pilarczyk R. Concentrations of toxic and nutritional essential elements in meat from different beef breeds reared under intensive production systems. (2014) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720 158 1 36-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23812017] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23812017, Kapcsolat: 23812017
2020-08-09 22:18