Dublecz K et al. Módszertani összehasonlító vizsgálat baromfi keveréktakarmányok metabolizálható energiatartalmának meghatározására. (1997) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 46 2 145-154, 1008297
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1008297]
  1. Komlósné Orosz. Nagy mennyiségű oldható rostot tartalmazó takarmánykeverékek etetésének hatása pecsenyekacsában, különös tekintettel a zsíranyagcserére. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20016580] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20016580, Kapcsolat: 20016580
Dublecz K et al. Comparative study on the energy utilization of pigeons, guinea fowls and broiler chickens. (1999) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 3 1 35-40, 1007896
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007896]
  1. Sales J et al. Nutrition of the domestic pigeon. (2003) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 59 June 221-232
    Folyóiratcikk[20016581] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20016581, Kapcsolat: 20016581
  2. Sales J et al. Methods to determine metabolizable energy and digestibility of feed ingredients in the domestic pigeon (Columba livia domestica). (2003) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 82 9 1457-1461
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20475281] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20475281, Kapcsolat: 20016184
Dublecz K et al. Effect of dietary energy level on the performance of broiler chicks. (1999) Megjelent: Proceedings of 12th European Symposium of Poultry Nutrition pp. 424-426, 1008008
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1008008]
  1. Özek K. The optimum protein content in high-energy starter diet for chukar partridge (Alectoris chukar chukar). (2006) INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1682-8356 1994-7992 5 6 522-525
    Folyóiratcikk[21559895] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21559895, Kapcsolat: 21559895
  2. Szczurek W. Effect of changes in live body weight and feed conversion ratio as influenced by enzyme supplements on basic post-slaughter measurements of broiler chickens fed cereal-based diets. (2002) JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1230-1388 11 4 671-681
    Folyóiratcikk[21559914] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21559914, Kapcsolat: 21559914
  3. Lippens M. Influence of energy, protein, amino acids and management on breast meat and carcass fat. (2001) Megjelent: XIIIth Symposium on Poultry Nutrition pp. 1-6
    Egyéb konferenciaközlemény[21559876] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21559876, Kapcsolat: 21559876
Pál L et al. Effect of dietary fats and vitamin E on fatty acid composition, vitamin A and E content and oxidative stability of egg yolk. (2002) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 66 6 251-257, 1148289
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148289]
  1. Kralik Zlata et al. Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. (2018) MESO 1332-0025 20 1 58-64
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31125424] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31125424, Kapcsolat: 28741862
  2. Secci G. et al. Quality of eggs from Lohmann Brown Classic laying hens fed black soldier fly meal as substitute for soya bean. (2018) ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 1751-7311 1571-732X 12 10 2191-2197
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475445] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 30475445, Kapcsolat: 27905793
  3. Kralik Z et al. Physical-chemical characteristics of designer and conventional eggs. (2018) Revista Brasileira de Ciencia Avicola 20 1 119-126
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27362918] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27362918, Kapcsolat: 27362918
  4. Irandoust H et al. Influence of soy oil source and dietary supplementation of vitamins E and C on the oxidation status of serum and egg yolk, and the lipid profile of egg yolk. (2015) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 94 11 2763-2771
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25324585] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25324585, Kapcsolat: 25386994
  5. Gladkowski Witold et al. The effect of feed supplementation with dietary sources of n-3 polyunsaturated fatty acids, flaxseed and algae Schizochytrium sp., on their incorporation into lipid fractions of Japanese quail eggs. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 49 8 1876-1885
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24794377] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24794377, Kapcsolat: 24794377
  6. Zdunczyk Zenon et al. The effect of dietary vitamin E and selenium supplements on the fatty acid profile and quality traits of eggs. (2013) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 56 719-732
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24794378] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24794378, Kapcsolat: 24794378
  7. Shapira N et al. Multiplied fortified egg for comprehensive nutrition and health support: Novle food vehicles and agents for fortificants. (2013) ISBN:9781461471103
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[24575086] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24575086, Kapcsolat: 24575086
  8. Dobrzanski Z. Effect of different fats and feed additives on the physic-chemical properties of Lohmann Brown eggs. (2012) Acta Scientiarum Polonica, Medica Veterinaria 1644-0676 2083-8670 11 2 11-24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25386988] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25386988, Kapcsolat: 25386988
  9. Gladkowski W et al. Fatty acid composition of egg yolk phospholipid fractions following feed supplementation of Lohmann Brown hens with humic-fat preparations. (2011) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 126 3 1013-1018
    Folyóiratcikk[21917772] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917772, Kapcsolat: 21917772
  10. Zhang H et al. Effects of different dietary vitamin combinations on the egg quality and vitamin deposition in the whole egg of laying hens. (2011) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 13 3 189-196
    Folyóiratcikk[21917735] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917735, Kapcsolat: 21917735
  11. Çelik L et al. Dietary inclusion of pumpkin seed oil for a cholesterol low and oleic and linolenic acid rich egg production in layer hens. (2011) REVUE DE MEDECINE VETERINAIRE 0035-1555 2258-0646 162 3 126-132
    Folyóiratcikk[21948690] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21948690, Kapcsolat: 21948690
  12. Leeson S. Vitamin requirements: is there basis for re-evaluating dietary specifications?. (2007) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 63 2 255-266
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271138, Kapcsolat: 23271138
  13. Karus A et al. Effect of dietary linseed on Insulin-Like Growth Factor-1 and tissue fat composition in quails. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 71 2 81-87
    Folyóiratcikk[21948691] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21948691, Kapcsolat: 21948691
  14. Etinmiller R. Vitamin E, Food Chemistry, Composition and Analysis. (2004) Megjelent: Vitamin E, food chemistry, composition and Analysis p. 183
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[25386516] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25386516, Kapcsolat: 25386516
  15. D'Silva I. Egg Bioscience and Biotechnology. (2002) ISBN:9780470039984
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[24575386] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24575386, Kapcsolat: 24575386
Pál L et al. Effects of glucagon and insulin on plasma glucose, triglyceride, and triglyceride-rich lipoprotein concentrations in laying hens fed diets containing different types of fats. (2002) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 81 11 1694-1702, 1148286
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148286]
  1. Moula Nassim et al. Effects of stinging nettle (Urtica dioica) powder on laying performance, egg quality, and serum biochemical parameters of Japanese quails. (2019) ANIMAL NUTRITION 2405-6545 2405-6383 5 4 410-415
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31105756] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31105756, Kapcsolat: 28712007
  2. Salerno Michael et al. Behavioral neuroimaging in birds using PET. (2019) JOURNAL OF NEUROSCIENCE METHODS 0165-0270 317 157-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31105757] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 31105757, Kapcsolat: 28712008
  3. Sweazea Karen L et al. Novel role of insulin in the regulation of glucose excretion by mourning doves (Zenaida macroura). (2017) ZOOLOGY-ANALYSIS OF COMPLEX SYSTEMS 0944-2006 122 58-62
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26741560] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26741560, Kapcsolat: 26741560
  4. Irandoust H et al. Influence of soy oil source and dietary supplementation of vitamins E and C on the oxidation status of serum and egg yolk, and the lipid profile of egg yolk. (2015) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 94 11 2763-2771
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25324585] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25324585, Kapcsolat: 25324585
  5. Hajizadeh A. Effect of canola oil peroxide at different replicate of heating on blood parameters in Japanese quail. (2014) BIOLOGICAL FORUM 0975-1130 2249-3239 6 2 153-137
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25386491] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25386491, Kapcsolat: 25386491
  6. Gontier K et al. Insulin effect on lipogenesis and fat distribution in three genotypes of ducks during overfeeding. (2013) COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY A-MOLECULAR & INTEGRATIVE PHYSIOLOGY 1095-6433 1531-4332 164 3 499-505
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271153] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271153, Kapcsolat: 23271153
  7. Saleh Ahmed. Effects of fish oil on the production performances, polyunsaturated fattyacids and cholesterol levels of yolk in hens. (2013) EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE 2079-052X 2079-0538 25 8 605-612
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31125475] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31125475, Kapcsolat: 24174841
  8. Oguz FK et al. The Effects of Using Chicken Drippings oil Instead of the Sunflower Oil on Performance, Blood Parameters, Cholesterol and Fatty Acid Composition of Egg Yolk in Laying Japanese Quail (Cotumix coturnix japonica). (2012) KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 1300-6045 1309-2251 18 6 945-950
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271158] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271158, Kapcsolat: 23271158
  9. Aguilar YM et al. Effect of Squash Seed Meal (Cucurbita Moschata) on Broiler Performance, Sensory Meat Quality, and Blood Lipid Profile. (2011) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 13 4 219-226
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271161] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271161, Kapcsolat: 23271161
  10. Celik L et al. Dietary inclusion of pampkin seed oil for a cholesterol low and oleic and linoleic acid rich egg production in layer hens. (2011) Revue de Medicine Veterinaire 162 3 126-132
    Folyóiratcikk[21917901] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917901, Kapcsolat: 21917901
  11. Atakisi E et al. Omega-3 fatty acid application reduces yolk and plasma cholesterol levels in Japanese quails. (2009) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 47 10 2590-2593
    Folyóiratcikk[20867374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867374, Kapcsolat: 20867374
  12. Scanes C. Perspectives on Analytical Techniques and Standardization. (2008) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 87 11 2175-2177
    Folyóiratcikk[20484937] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20484937, Kapcsolat: 20484937
  13. Celebi S et al. Influence of animal and vegetable oil in layer diets on performance and serum lipid profile. (2006) INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1682-8356 1994-7992 5 4 370-373
    Folyóiratcikk[20485691] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20485691, Kapcsolat: 20485691
Kovács G et al. A takarmány összetételének hatása a tojás A-, E-vitamin és koleszterin tartalmára, valamint zsírsavösszetételére. (2003) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 52 77-91, 1148290
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148290]
  1. Bárdos L et al. Összefüggés a tojáshéj fizikai paraméterei és egyes fehérjéinek mennyiségi, valamint minőségi összetétele között, házityúk, gyöngytyúk és japánfürj tojásában. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 4 397-407
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1124254] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1124254, Kapcsolat: 20485680
Bartos Á et al. A halolaj és különböző növényi olajok hatása brojlercsirkék teljesítményére, a hús élvezeti értékére, valamint a szövetek zsírsavösszetételére. (2004) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 53 1 63-78, 1007975
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007975]
  1. Schmidt J et al. Fontosabb állati eredetű élelmiszerek zsírsavösszetételének módosítása takarmányozással II. Tojás és brojlerhús.. (2007) Élelmezés Ipar 61 3 81-85
    Folyóiratcikk[20867598] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867598, Kapcsolat: 20867586
Dublecz K et al. Modification the fatty acid composition of different tissues in broiler chicks. (2004) Megjelent: Book of Abstracts pp. 424-424, 1008080
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1008080]
  1. Zelenka J. The effect of dietary linseed oils with different fatty acid pattern on the content of fatty acids in chicken meat. (2008) Verterinarni Medicina 53 2 77-85
    Folyóiratcikk[20867589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867589, Kapcsolat: 20867589
  2. Schneiderova D et al. Poultry meat production as a functional food with a voluntary n-6 and n-3 fatty acids ratio. (2007) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 52 7 203-213
    Folyóiratcikk[20867591] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867591, Kapcsolat: 20867591
Husvéth F. Effect of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition of egg yolk, liver and adipose tissue in laying hens. (2005) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 69 213-218, 1148298
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148298]
  1. Ramiah SK. Upregulation of peroxisome proliferator-activated receptors and liver fatty acid binding protein in hepatic cells of broiler chickens supplemented with CLA. (2015) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 14 3 p. Doi.10.4081/ijas.2015.3846
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25390765] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25390765, Kapcsolat: 25390765
  2. Tanai A. Enrichment of broiler meat with CLA by feeding. (2011) Archive für Geflügelkunde 75 2 91-97
    Folyóiratcikk[21911354] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21911354, Kapcsolat: 21911354
  3. Tanai A. A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. (2010)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21216222] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21216222, Kapcsolat: 21216222
  4. Bennett D et al. Nincs cím. (2008) AUSTRALIAN JOURNAL OF EXPERIMENTAL AGRICULTURE 0816-1089 1836-5787 1836-0939 48 10 1345-1350
    Folyóiratcikk[20485717] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485717, Kapcsolat: 20485717
  5. Marounek M et al. Nincs cím. (2008) ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 1745-039X 1477-2817 62 5 366-376
    Folyóiratcikk[20485720] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485720, Kapcsolat: 20485720
  6. Palander S et al. Nincs cím. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 71 6 278-280
    Folyóiratcikk[20485721] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485721, Kapcsolat: 20485721
  7. Marounek M. Nincs cím. (2007) VETERINARNI MEDICINA 0375-8427 1805-9392 52 12 552-561
    Folyóiratcikk[20485723] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485723, Kapcsolat: 20485723
Kovács G et al. A mustármag takarmányozási értékének vizsgálata tojótakarmányként. (2005) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 54 2 171-177, 1007986
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007986]
  1. Schmidt J et al. Nincs cím. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 6 541-551
    Folyóiratcikk[20488832] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20488832, Kapcsolat: 20488832
Dublecz K et al. A takarmányozás hatása a baromfitermékek minőségére. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 Különszám 2. 71-87, 1293506
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1293506]
  1. Schmidt J et al. A tojás n-3 zsírsav- és E-vitamin tartalmának növelése takarmányozással. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS TAKARMÁNYOZÁS 57 4 357-372
    Folyóiratcikk[20867595] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867595, Kapcsolat: 20867584
Kucska B et al. Changing of fat content and fatty acid profile of reared pike (Esox lucius) fed two different diets. (2006) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 37 96-101, 1148300
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148300]
  1. Linhartova Zuzana et al. Proximate and fatty acid composition of 13 important freshwater fish species in central Europe. (2018) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 26 2 695-711
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27303114] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27303114, Kapcsolat: 27303114
  2. Modzelewska-Kapitula Monika et al. Assessment of Fatty Acid Composition and Technological Properties of Northern Pike (Esox lucius) Fillets: The Effects of Fish Origin and Sex. (2017) JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY 1049-8850 26 10 1312-1323
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27330366] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27330366, Kapcsolat: 27303115
  3. Chaman Bibi et al. Size Dependent Variation in Cholesterol and Fatty Acids Profile of Different Tissues of Carnivore Freshwater Catfish, Wallago attu. (2016) PAKISTAN JOURNAL OF ZOOLOGY 0030-9923 48 4 1017-1024
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25949140] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25949140, Kapcsolat: 25949140
  4. Bibi C. Size dependent variation in cholesterol and fatty acids profile of different tissues of carnivore freshwater catfish, Wallago attu. (2016)
    Egyéb/Tudományos[26077445] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26077445, Kapcsolat: 26077445
  5. Tufan B. Comparison of Proximate Composition and Fatty Acid Profile of On-Growing and Wild Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus). (2016)
    Egyéb/Tudományos[26293841] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26293841, Kapcsolat: 26293841
  6. Rahimnejad S et al. Effects of dietary protein and lipid levels on growth performance, feed utilization and body composition of juvenile hybrid grouper, Epinephelus fuscoguttatus×E. lanceolatus. (2015) AQUACULTURE 0044-8486 446 283-289
    Folyóiratcikk/Tudományos[25147978] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25147978, Kapcsolat: 24958133
  7. Mert Ramazan. The effects of season on fatty acid composition and ω3/ω6 ratios of northern pike (Esox lucius L., 1758) muscle lipids. (2014) CHINESE JOURNAL OF OCEANOLOGY AND LIMNOLOGY 0254-4059 1993-5005 1-7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24319979] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24319979, Kapcsolat: 24319979
  8. Hazman B. The effect of different first feeds on proteolitic activity of the Northern Pike, Esox lucius linneaus 1758, post-larvae. (2014)
    Egyéb/Tudományos[25892424] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25892424, Kapcsolat: 25892424
  9. BULUT Sait et al. Serban Baraj Gölü’nde (Afyonkarahisar) Yaşayan Squalius cephalus (L., 1758)’un Kas Dokusundaki Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi. (2014) Bulut ve Mert, Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 30 2 1-6
    Folyóiratcikk[24220224] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 24220224, Kapcsolat: 24220224
  10. Görgün S et al. A comparative study on the fatty acid profiles of total lipid, neutral and polar lipids in the liver and muscle of Capoeta sieboldii (Steindachner, 1864) and Capoeta baliki (Turan, Kottelat, Ekmekçi, Imamoğlu, 2006) from Tödürge lake (Sivas, Turkey). (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 1 170-181
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23831159] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23831159, Kapcsolat: 23831159
  11. Lubomír Zvonař. ZPRÁVA O VÝVOJI NOVÝCH TECHNOLOGIÍ CHOVU RYB. (2012)
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)[26427854] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26427854, Kapcsolat: 26427854
  12. Gokcek K et al. A Preliminary Study on Protease Activity of the Northern Pike (Esox lucius L. 1758) Larvae. (2012) TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 1303-2712 12 4 947-950
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2373023] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2373023, Kapcsolat: 22840650
  13. Karakatsouli Nafsika. An Overview of the Use of Fatty Acids in Fish Farming Research during the Last Decade, with Particular Emphasis on Fish Quality. (2012) JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY 0893-8849 1749-7345 43 3 291-320
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25657545] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25657545, Kapcsolat: 22394570
  14. Gökçek K et al. Turna (Esox lucius) baliği entansif yetiştiriciliği. (2011) KARADENIZ FEN BILIMLERI DERGISI / THE BLACK SEA JOURNAL OF SCIENCE 1309-4726 3 2 70-80
    Folyóiratcikk[22282097] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22282097, Kapcsolat: 22282097
  15. Ahmadi Fackjouri et al. The influence of different lipid sources and levels on growth, body composition and haematology of Huso huso. (2011) JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 0931-2439 1439-0396 95 5 632-641
    Folyóiratcikk[21162114] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21162114, Kapcsolat: 21162114
  16. Averina E. Perspectives on the use of marine and freshwater hydrobiont oils for development of drug delivery systems. (2011) BIOTECHNOLOGY ADVANCES 0734-9750 1873-1899 29 5 548-557
    Folyóiratcikk[21546884] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21546884, Kapcsolat: 21546884
  17. Szabo A et al. Incorporation dynamics of dietary vegetable oil fatty acids into the triacylglycerols and phospholipids of tilapia (Oreochromis niloticus) tissues (fillet, liver, visceral fat and gonads). (2011) AQUACULTURE NUTRITION 1353-5773 1365-2095 17 2 E132-E147
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1618018] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 1618018, Kapcsolat: 20412271
  18. O Grahl-Nielsen et al. Fatty acid profiles in different fish species in Lake Baikal. (2011) AQUATIC BIOLOGY 1864-7790 1864-7782 13 1-10
    Folyóiratcikk[21546708] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21546708, Kapcsolat: 21546708
  19. Muscalu-Nagy C et al. A new method for out-of-season propagation for Northern pike (Esox Lucius, L.). (2011) Animal Science and Biotechnologies 44 2 31-34
    Folyóiratcikk[21773628] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21773628, Kapcsolat: 21773626
  20. Steenfeldt S et al. Videreudvikling af intensivt opdræt af sandart i Danmark: DTU Aquarapport nr. 228-2010. (2010) ISBN:9788774811251
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21773645] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 21773645, Kapcsolat: 21773642
  21. M Hedayatifard. The fatty acid composition of golden mullet fillet Liza aurata as affected by dry-salting. (2010) Jounal of fisheries and aquatic sciences 5 3 208-215
    Folyóiratcikk[21027582] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21027582, Kapcsolat: 21027582
  22. Kandemir S. The Fatty Acid Composition and Cholesterol and Vitamin Contents of Different Muscles of Esox lucius (Linnaeus, 1758) Living in Lake Ladik. (2010) JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 1680-5593 1993-601X 9 7 1179-1190
    Folyóiratcikk[21033132] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21033132, Kapcsolat: 21033132
  23. Bulut S. Fatty acid composition and omega 6/omega 3 ratio of the pike (Esox lucius) muscle living in Eber Lake, Turkey. (2010) SCIENTIFIC RESEARCH AND ESSAYS 1992-2248 5 23 3776-3780
    Folyóiratcikk[21162122] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21162122, Kapcsolat: 21162122
  24. Gam Haouas. Effect of dietary lipid on fatty acid composition of the muscle of reared Tunisian greater amberjack Seriola dumerili. (2010) CYBIUM 0399-0974 2101-0315 34 2 151-158
    Folyóiratcikk[21084040] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21084040, Kapcsolat: 21084040
  25. Kaya Y. Seasonal comparison of wild and farmed brown trout (Salmo trutta forma fario L., 1758): crude lipid, gonadosomatic index and fatty acids. (2009) International Food Science and Nutrition 60 5 413-423
    Folyóiratcikk[20867327] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867327, Kapcsolat: 20867327
  26. Szczepkowski M. Impact of selected abiotic and biotic factors on the results of rearing juvenile stages of northern pike Esox lucius L. in recirculating systems. (2009) ARCHIVES OF POLISH FISHERIES 1230-6428 2083-6139 17 3 107-147
    Folyóiratcikk[20820488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20820488, Kapcsolat: 20820484
  27. López LM et al. Effect of dietary lipid levels on performance, body composition and fatty acid profile of juvenile white seabass, Atractoscion nobilis. (2009) AQUACULTURE 0044-8486 289 1-2 101-105
    Folyóiratcikk[20514020] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20514020, Kapcsolat: 20514020
  28. Beck J. The Impact of Diet on the Survival Skills of Hatchery Red Drum (Sciaenops ocellatus). (2008) Megjelent: 60th annual meeting of the Gulf and Caribbean Fisheries Institute p. 368
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[23214375] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 23214375, Kapcsolat: 23214375
  29. Jankowska B. Fatty acid composition of wild and cultured northern pike (Esox lucius). (2008) Journal of Applied Icthyology 24 2 196-201
    Folyóiratcikk[20412221] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20412221, Kapcsolat: 20412221
  30. JESSICA LOUISE. Contrasting survival strategies of hatchery and wild red drum: implications for stock enhancement. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21027579] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21027579, Kapcsolat: 21027579
  31. Knösche R. Nincs cím. (2006) Fisher und Teichwirt 57 p. 259
    Folyóiratcikk[20518001] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 20518001, Kapcsolat: 20518001
Pál L et al. Effect of combined treatment with aflatoxin B1 and T-2 toxin and metabolites on some production traits and lipid peroxide status parameters of broiler chicken. (2009) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 57 1 75-84, 1149645
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1149645]
  1. Kövesi Benjámin et al. Lack of Dose- and Time-Dependent Effects of Aflatoxin B1 on Gene Expression and Enzymes Associated with Lipid Peroxidation and the Glutathione Redox System in Chicken. (2020) TOXINS 2072-6651 2072-6651 12 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31144537] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31144537, Kapcsolat: 28794228
  2. Shalaby M. et al. The Effect of Adding Natural Detoxifying Such as Dried Blueberries or Wheat Bran or Nano-Charcoal to Biscuits on Rats Infected with Aflatoxin. (2018) Mansoura Journal of Food and Dairy Sciences 2090-3650 9 12 431-438
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30775129] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 30775129, Kapcsolat: 28271160
  3. Hameed Muhammad Raza et al. Study of ochratoxin A (OTA)-induced oxidative stress markers in broiler chicks. (2017) TOXIN REVIEWS 1556-9543 36 4 270-274
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27073660] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27073660, Kapcsolat: 27073660
  4. Gbore F. et al. Ameliorative potential of vitamin E on the impact of dietary fumonisin B1 on reproductive performance of female rabbits. (2017) JOURNAL OF AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT IN THE TROPICS AND SUBTROPICS 0041-3186 118 2 161-169
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31167582] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31167582, Kapcsolat: 28794164
  5. Han Z. et al. Aspergillus and Fusarium toxins: analysis, metabolic profiling, in vivo kinetics and metabolism, and risk assessment. (2016)
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[31167612] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31167612, Kapcsolat: 28794196
  6. Adu O. et al. Vitamin E ameliorates the impacts of dietary fumonisin B1 on growth and blood profile of rabbits. (2015) Annals of Biological Sciences 2348-1927 3 3 12-19
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31167594] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 31167594, Kapcsolat: 28794175
  7. Majzik A et al. Sensitive detection of aflatoxin B1 molecules on gold SPR chip surface using functionalized gold nanoparticles. (2015) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 43 3 426-437
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3016460] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 3016460, Kapcsolat: 25323731
  8. Horvatovich Katalin et al. Dose-related genotoxic effect of T-2 toxin measured by comet assay using peripherial blood mononuclear cells of healthy pigs.. (2013) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 61 2 175-186
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2166974] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2166974, Kapcsolat: 23658350
  9. Oliveira CAF. Mycotoxicosis in domestic fowl. (2012) Megjelent: Mycotoxicoses in Animals Economically Important pp. 97-115
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24964067] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24964067, Kapcsolat: 24964067
  10. Han Z et al. Establishment of an isotope dilution LC-MS/MS method revealing kinetics and distribution of co-occurring mycotoxins in rats. (2012) ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 1759-9660 1759-9679 4 11 3708-3717
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2402382] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 2402382, Kapcsolat: 23658351
  11. Gresakova L et al. EFFECT OF LIGNIN ON OXIDATIVE STRESS IN CHICKENS FED A DIET CONTAMINATED WITH ZEARALENONE. (2012) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 60 1 103-114
    Folyóiratcikk[22394910] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22394910, Kapcsolat: 22394910
  12. EFSA Panel. Scientific Opinion on the risks for animal and public health related to the presence of T-2 and HT-2 toxin in food and feed. (2011) EFSA JOURNAL 1831-4732 9 12 p. 2481
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27395486] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 27395486, Kapcsolat: 27395486
  13. Katarína K et al. Effects of feeding wheat naturally contaminated with Fusarium mycotoxins on blood biochemistry and the effectiveness of dietary lignin treatment to alleviate mycotoxin adverse effects in broiler chickens. (2011) Acta Veterinaria 61 2-3 227-237
    Folyóiratcikk[23658884] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23658884, Kapcsolat: 21504318
  14. He CH et al. The Individual and Combined Effects of Deoxynivalenol and Aflatoxin B-1 on Primary Hepatocytes of Cyprinus Carpio. (2010) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 11 10 3760-3768
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21158766] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21158766, Kapcsolat: 21158766
  15. Schuhmacher-Wolz U et al. Report on toxicity data on trichothecene mycotoxins HT-2 and T-2 toxins. (2010) EFSA SUPPORTING PUBLICATIONS 2397-8325 7 7 1-57
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26458639] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 26458639, Kapcsolat: 28794158
  16. Oliveira CAF et al. Mycotoxicosis in domestic fowl. (2010) Megjelent: MYCOTOXICOSES IN ANIMALS ECONOMICALLY IMPORTANT pp. 97-115
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24964068] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24964068, Kapcsolat: 22018736
  17. Faixova Z et al. EFFECTS OF FEEDING DIETS CONTAMINATED WITH FUSARIUM MYCOTOXINS ON BLOOD BIOCHEMICAL PARAMETERS OF BROILER CHICKENS. (2010) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 58 3 275-285
    Folyóiratcikk[21158787] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21158787, Kapcsolat: 21158768
Husvéth F et al. Milk production, milk composition, liver lipid contents and C18 fatty acid composition of milk and liver lipids in Awassi ewes fed a diet supplemented with protected cis-9, trans-11 and trans-10, cis-12 conjugated linoleic acid (CLA) isomers. (2010) SMALL RUMINANT RESEARCH 0921-4488 94 25-31, 1392607
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1392607]
  1. Tokay Feyzullah et al. Elemental Distribution and Fatty Acid Profile of Raw Goat Milk: Effect of Dietary Olive Pellets on Milk Nutritional Value. (2018) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 14 3 256-263
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27572269] [Érvényesített]
    Független, Idéző: 27572269, Kapcsolat: 27572269
  2. Lee S. Dietary CLA increases milk yield without losing body weight in lactating sows. (2014) Journal of Animal Science and Technology 2055-0391 56 11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24174769] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24174769, Kapcsolat: 24174769
  3. Costa M. Leite fermentado: Potencial alimento functional. (2013) Enciclopedia Biosfera 9 16 1387-1408
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23267912] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23267912, Kapcsolat: 23267912
  4. Vorster HH. "Have milk maas or yoghurt every day": A food based dietary guidline for Sauth Africa. (2013) SOUTH AFRICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION 1607-0658 26 3 S57-S65
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25390580] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25390580, Kapcsolat: 25390580
  5. Boldin M. Dose-response relationship in dairy ewes fed a rumen unprotected CLA supplement. (2013) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 158 91-94
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25390566] [Jóváhagyott]
    Független, Idéző: 25390566, Kapcsolat: 25390566
2020-08-09 22:32