KIRALY I. EFFECT OF THE FUNGICIDE FENITROPAN ON THE METABOLISM OF SOME HIGHER-PLANTS AND FUSARIUM-OXYSPORUM. (1985) PESTICIDE SCIENCE 0031-613X 1526-498X 1526-4998 16 1 1-9, 1138842
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138842]
  1. Buchenauer Heinrich. Physiological reactions in the inhibition of plant pathogenic fungi. (1990) Megjelent: Controlled Release, Biochemical Effects of Pesticides, Inhibition of Plant Pathogenic Fungi pp. 217-292
    Könyvrészlet[24471202] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24471202, Kapcsolat: 24471202
  2. GULLNER G JOSEPOVITS. KINETICS OF THE REACTION OF THE 1ST METABOLITE OF FENITROPAN WITH SOME LOW-MOLECULAR WEIGHT THIOLS.. (1989) PESTICID SCIENCE 26 3 253-259
    Folyóiratcikk[20455868] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20455868, Kapcsolat: 20455868
Shewry PR. Development of expression and refolding system for cereal seed storage proteins.. (1992) Megjelent: Proc. 2nd AFRC Protein Engineering Conference pp. 40-51, 2040083
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2040083]
  1. Okita TW et al. Compartmentation of proteins in the endomembrane system of plant cells. (1996) ANNUAL REVIEW OF PLANT PHYSIOLOGY AND PLANT MOLECULAR BIOLOGY 1040-2519 1543-5008 47 327-350
    Folyóiratcikk[22496882] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22496882, Kapcsolat: 22496882
  2. GOODENOUGH PW. A REVIEW OF PROTEIN ENGINEERING FOR THE FOOD-INDUSTRY. (1995) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 30 2 119-139
    Folyóiratcikk[22496885] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22496885, Kapcsolat: 22496885
  3. VITALE A et al. THE ROLE OF THE ENDOPLASMIC-RETICULUM IN PROTEIN-SYNTHESIS, MODIFICATION AND INTRACELLULAR-TRANSPORT. (1993) JOURNAL OF EXPERIMENTAL BOTANY 0022-0957 1460-2431 44 266 1417-1444
    Folyóiratcikk[22496887] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22496887, Kapcsolat: 22496887
TAMAS L et al. A BETA-TURN RICH BARLEY SEED PROTEIN IS CORRECTLY FOLDED IN ESCHERICHIA-COLI. (1994) PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION 1046-5928 1096-0279 5 4 357-363, 1138351
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138351]
  1. Benitez-Cardoza CG et al. Expression of thioredoxin-fusion proteins of α-gliadin, γ-gliadin and Low Molecular weight glutenin, from wheat endosperm and their domains in enterobacteria. (2007) AMERICAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES 1553-6203 3 2 84-91
    Folyóiratcikk[22487658] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22487658, Kapcsolat: 22487658
  2. DONGYan-min LI. Advances in the Studies on the Molecular Structures of Wheat Storage Proteins and Related Research Technology.. (2007) JOURNAL OF TRITICEAE CROPS / MAILEI ZUOWU XUEBAO 1009-1041 27 1143-1149
    Folyóiratcikk[22487657] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22487657, Kapcsolat: 22487657
  3. Singh M et al. Structural and functional properties of wheat storage proteins: A review. (2005) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 42 6 455-471
    Folyóiratcikk[22692403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692403, Kapcsolat: 20450140
  4. Wrigley C. Structural features needed in a glutenin protein. (2004) CEREAL FOODS WORLD 0146-6283 49 1 36-38
    Folyóiratcikk[22692440] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692440, Kapcsolat: 20450141
  5. Simpson DJ. Proteolytic degradation of cereal prolamins - the problem with proline. (2001) PLANT SCIENCE 0168-9452 161 5 825-838
    Folyóiratcikk/Tudományos[24731935] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24731935, Kapcsolat: 20450146
  6. Davy A et al. Prediction of protein cleavage sites by the barley cysteine endoproteases EP-A and EP-B based on the kinetics of synthetic peptide hydrolysis. (2000) PLANT PHYSIOLOGY 0032-0889 1532-2548 122 1 137-145
    Folyóiratcikk/Tudományos[24731948] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24731948, Kapcsolat: 20450147
  7. Solomon RG et al. Stable, high-level expression of a type antifreeze protein in Escherichia coli. (1999) PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION 1046-5928 1096-0279 16 1 53-62
    Folyóiratcikk[20450151] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450151, Kapcsolat: 20450151
  8. Davy A et al. LTP is not a cysteine endoprotease inhibitor in barley grains. (1999) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 30 3 237-244
    Folyóiratcikk[20450152] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450152, Kapcsolat: 20450152
  9. Davy A et al. Substrate specificity of barley cysteine endoproteases EP-A and EP-B. (1998) PLANT PHYSIOLOGY 0032-0889 1532-2548 117 1 255-261
    Folyóiratcikk[20450154] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450154, Kapcsolat: 20450154
  10. Maruyama N et al. Identification of major wheat allergens by means of the Escherichia coli expression system. (1998) EUROPEAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 0014-2956 1432-1033 1742-464X 255 3 739-745
    Folyóiratcikk[20450156] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450156, Kapcsolat: 20450156
  11. Ems-McClung SC et al. Expression of maize gamma zein C-terminus in Escherichia coli. (1998) PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION 1046-5928 1096-0279 13 1 1-8
    Folyóiratcikk[20450158] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450158, Kapcsolat: 20450158
SHEWRY PR et al. STRUCTURE, ASSEMBLY AND TARGETING OF WHEAT STORAGE PROTEINS. (1995) JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 0176-1617 145 5-6 620-624, 1138352
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138352]
  1. Slama Amor et al. Importance of New Edible Oil Extracted from Seeds of Seven Cereals Species. (2021) JOURNAL OF FOOD QUALITY 0146-9428 1745-4557 2021
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32347376] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32347376, Kapcsolat: 30607731
  2. Osorio Claudia E. et al. Gluten Detection Methods and Their Critical Role in Assuring Safe Diets for Celiac Patients. (2019) NUTRIENTS 2072-6643 2072-6643 11 12
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31571389] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31571389, Kapcsolat: 29404424
  3. Osorio Claudia et al. Gluten Detection Methods and their Critical Role in Assuring Safe Diets for Celiac Patients. (2019)
    Egyéb/Tudományos[31042118] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31042118, Kapcsolat: 28604721
  4. Boire Adeline et al. Dynamics of liquid-liquid phase separation of wheat gliadins. (2018) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475132] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30475132, Kapcsolat: 27905471
  5. Zhang Yingjun et al. Deletion of high-molecular-weight glutenin subunits in wheat significantly reduced dough strength and bread-baking quality. (2018) BMC PLANT BIOLOGY 1471-2229 18 1 p. 319
    Folyóiratcikk/Tudományos[30353705] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30353705, Kapcsolat: 27754808
  6. Li XQ et al. A Study on the Relationship Between Rheological Properties of Wheat Flour, Gluten Structure, and Dumpling Wrapper Quality. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 19 7 1566-1582
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25576466] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25576466, Kapcsolat: 25576466
  7. Zhang Yanlin et al. Genome-, Transcriptome-and Proteome-Wide Analyses of the Gliadin Gene Families in Triticum urartu. (2015) PLOS ONE 1932-6203 1932-6203 10 7 p. e0131559
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24905922] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905922, Kapcsolat: 24905922
  8. Rosenkilde Anne Lind et al. Production of barley endoprotease B2 in Pichia pastoris and its proteolytic activity against native and recombinant hordeins. (2014) PHYTOCHEMISTRY 0031-9422 1873-3700 97 0 11-19
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23710314] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23710314, Kapcsolat: 23710314
  9. Li XN et al. Variation in concentrations of high-molecular-weight glutenin subunits and macropolymers in wheat grains of a recombinant inbred lines population and in two contrasting eco-sites in China. (2012) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 92 10 2188-2194
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22487681] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22487681, Kapcsolat: 22487681
  10. 徐甜甜. T6VS· 6AL 染色体易位与小麦籽粒 HMW-GS 和 GMP 积累的关系. (2011) 作物学报 37 11 2059-2065
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474042] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474042, Kapcsolat: 23474042
  11. XU Tian-Tian et al. Relationship between T6VS·6AL Chromosome Translocation and Accumulations of High Molecular Weight Glutenin Subunits and Glutenin Macropolymer in Wheat Grain. (2011) ACTA AGRONOMICA SINICA / ZUOWU XUEBAO 0496-3490 1875-2780 37 11 2059-2065
    Folyóiratcikk[22975903] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22975903, Kapcsolat: 22975903
  12. Lamacchia C et al. Amaranth, quinoa and oat doughs: Mechanical and rheological behaviour, polymeric protein size distribution and extractability. (2010) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 96 1 97-106
    Folyóiratcikk[22694350] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22694350, Kapcsolat: 21043542
  13. Deng Z et al. Accumulation of lipoproteins in Chinese winter wheat cultivars and their impact on dough mixing characteristics. (2009) FRONTIERS OF AGRICULTURE IN CHINA 1673-7334 1673-744X 3 274-278
    Folyóiratcikk[21043537] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21043537, Kapcsolat: 21043537
  14. Hulin P et al. Methods for determination of gluten proteins in food. (2008) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 102 5 327-337
    Folyóiratcikk[20456016] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20456016, Kapcsolat: 20456016
  15. Z Deng. Effects of genotype and environment on HMW-GS expression and its relationship with steamed bun and bread-baking quality.. (2007) Agricultural Journal 2 702-708
    Folyóiratcikk[22487704] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22487704, Kapcsolat: 22487704
  16. 岳鸿伟. 施氮量对小麦籽粒 HMW-GS 及 GMP 含量动态的影响. (2006) 作物学报 32 11 1678-1683
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474037] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474037, Kapcsolat: 23474037
  17. Deng ZY et al. The accumulation of high molecular weight glutenin subunits (HMW-GS) and their relation to dough rheological quality in Chinese winter wheat. (2006) AUSTRALIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 0004-9409 1444-9838 1836-0947 57 1 41-46
    Folyóiratcikk[20456017] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20456017, Kapcsolat: 20456017
  18. 邓志英. 冬小麦高, 低分子量麦谷蛋白亚基形成时间和积累强度及其与沉降值的关系. (2005) 作物学报 31 3 308-315
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474041] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474041, Kapcsolat: 23474041
  19. Singh M et al. Structural and functional properties of wheat storage proteins: A review. (2005) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 42 6 455-471
    Folyóiratcikk[22692403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692403, Kapcsolat: 20456019
  20. DENG Zhi-Ying et al. Formation Time and Accumulation Intensity of HMW-GS and LMW-GS and the Relationship with SDS sedimentation Volume in Winter Wheat. (2005) ACTA AGRONOMICA SINICA / ZUOWU XUEBAO 0496-3490 1875-2780 31 3 308-315
    Folyóiratcikk[22975843] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22975843, Kapcsolat: 22975843
  21. Osipova SV et al. Characteristics of thiol : protein disuffide oxidoreductase from wheat (Triticum aestivum L.) grain. (2005) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 70 8 935-940
    Folyóiratcikk/Tudományos[24731898] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24731898, Kapcsolat: 20456020
  22. 李玉莲. 小麦高分子量麦谷蛋白亚基研究进展. (2004) 山东农业科学 5 78-81
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474038] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474038, Kapcsolat: 23474038
  23. 仝胜利. 小麦高分子量麦谷蛋白亚基及其遗传学研究进展. (2004) 西北农业学报 13 4 87-92
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474039] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474039, Kapcsolat: 23474039
  24. 邓志英. 小麦贮藏蛋白与小麦品质性状的关系及研究进展. (2003) 生命科学 15 4 233-237
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474036] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474036, Kapcsolat: 23474036
  25. DENG Zhi-Ying et al. D evelopm ent and correlation between storage protein and quality characteristics of wheat. (2003) Chinese Bulletin of Life Science 15 4 233-211
    Folyóiratcikk[22975810] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22975810, Kapcsolat: 22975810
  26. LIANG Rong-Qi et al. Multi-stacking SDS-PAGE for Wheat Gluten in Polymer and It′s Relation to Bread-making Qual ity. (2002) ACTA AGRONOMICA SINICA / ZUOWU XUEBAO 0496-3490 1875-2780 28 5 609-614
    Folyóiratcikk[22975789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22975789, Kapcsolat: 22975789
  27. Makarenko SP et al. Infrared spectroscopic study of the secondary structure of wheat, rye, and barley prolamins. (2002) RUSSIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 1021-4437 1608-3407 49 3 326-331
    Folyóiratcikk[20456021] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20456021, Kapcsolat: 20456021
  28. 刘广田. 小麦品质性状的遗传及其遗传改良. (2000) 农业生物技术学报 8 4 307-314
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23474019] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23474019, Kapcsolat: 23474019
  29. Lee YK et al. The low-molecular weight glutenin subunit proteins of primitive wheats. iv. functional properties of products from individual genes. (1999) THEORETICAL AND APPLIED GENETICS 0040-5752 1432-2242 98 1 149-155
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1242890] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1242890, Kapcsolat: 20456022
  30. Lindsay MP et al. The glutenin macropolymer of wheat flour doughs: structure-function perspectives. (1999) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 10 8 247-253
    Folyóiratcikk[20456023] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20456023, Kapcsolat: 20456023
  31. Carceller JL et al. Accumulation and changes in molecular size distribution of polymeric proteins in developing grains of hexaploid wheats: role of the desiccation phase. (1999) AUSTRALIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 0310-7841 1446-5655 1445-4408 26 4 301-310
    Folyóiratcikk/Tudományos[20669854] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20669854, Kapcsolat: 20456024
  32. Okita TW et al. Compartmentation of proteins in the endomembrane system of plant cells. (1996) ANNUAL REVIEW OF PLANT PHYSIOLOGY 0066-4294 47 327-350
    Folyóiratcikk[20456025] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20456025, Kapcsolat: 20456025
  33. Conceicao AS And. Accumulation of soluble proteins in the Endomembrane system of plants.. (1996) Megjelent: nsgenic Plants: A Production System for Industrial and Pharmaceutical Proteins. pp. 75-98
    Könyvrészlet[22487688] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22487688, Kapcsolat: 22487688
Békés F. Functional domains within the glutenin subunits of wheat. (1998) Megjelent: Proceedings of the 9th International Wheat Genetics Symposium pp. 136-139, 1244471
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1244471]
  1. Krejcirova L et al. The effect of organic and conventional growing systems on quality and storage protein composition of winter wheat. (2007) PLANT SOIL AND ENVIRONMENT 1214-1178 1805-9368 53 11 499-505
    Folyóiratcikk[23002872] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23002872, Kapcsolat: 23002872
  2. Wu Fang. 小麦胚乳蛋白组分与 Glu-B3 位点基因核心编码区差异与小麦品质关系的研究. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24083511] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24083511, Kapcsolat: 24083511
  3. Krejčířová Lucie et al. Protein composition and quality of winter wheat from organic and conventional farming. (2006) ZEMDIRBYSTE 1392-3196 93 285-296
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24127290] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24127290, Kapcsolat: 24127290
  4. Ferrante P. Contribution to a better understanding of the genome and proteome of wheat endosperm by means of heterologous expression and functional studies carried out on single polypeptides. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22697702] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22697702, Kapcsolat: 22697702
  5. Scossa F. Comparative transcriptional and proteomic profiling of bread wheat cv. Bobwhite and its derived transgenic line over-expressing an LMW-GS gene. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22697700] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22697700, Kapcsolat: 22697700
  6. Hassani ME et al. Molecular structure of a novel y-type HMW glutenin subunit gene present in Triticum tauschii. (2005) EUPHYTICA 0014-2336 1573-5060 141 1-2 191-198
    Folyóiratcikk[22495615] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22495615, Kapcsolat: 22495615
  7. Allelic variation. LIU Yong; CHEN Ming-jie; LIN Gang; CHANG Jun-li; LI Ke-xiu; HE Guang-yuan. (2004) ACTA BOTANICA BOREALI-OCCIDENTALIA SINICA 1000-4025 24 9 1651-1656
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23244644] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23244644, Kapcsolat: 23244644
  8. Gianibelli MC et al. Biochemical, genetic, and molecular characterization of wheat glutenin and its component subunits. (2001) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 78 6 635-646
    Folyóiratcikk[22692407] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692407, Kapcsolat: 22495650
Greenfield JJA et al. Rheological properties of monomeric and polymeric forms of C hordein, a sulphur-poor prolamin of barley. (1998) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 27 3 233-236, 1138354
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138354]
  1. Akharume Felix et al. Physicochemical and functional properties of proso millet storage protein fractions. (2020) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 108
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31736047] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31736047, Kapcsolat: 29640490
  2. Akharume Felix et al. Physicochemical and Functional Properties of Proso Millet Storage Protein Fractions. (2019) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X p. 105497
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30899125] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30899125, Kapcsolat: 28418452
  3. Murakami Tetsuya et al. Molecular Analysis of Polymeric Glutenins in Wheat Gluten with Gliadin-like Characteristics by Ammonia Dispersion. (2018) FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 1344-6606 24 6 1049-1058
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30371732] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30371732, Kapcsolat: 27779806
  4. Arendt E.K. et al. Cereal Grains for the Food and Beverage Industries. (2013) ISBN:9780857094131
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[31096505] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31096505, Kapcsolat: 24109597
  5. Zannini E et al. Microbiological and technological characterization of sourdoughs destined for bread-making with barley flour. (2009) FOOD MICROBIOLOGY 0740-0020 1095-9998 26 7 744-753
    Folyóiratcikk[22692399] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22692399, Kapcsolat: 22692399
  6. Ram S et al. Biochemical basis and molecular genetics of processing and nutritional quality traits of wheat. (2008) JOURNAL OF PLANT BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0971-7811 17 2 111-126
    Folyóiratcikk[22692400] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692400, Kapcsolat: 22692400
  7. Mohamed A et al. Barley protein isolate: Thermal, functional, rheological, and surface properties. (2007) JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY 0003-021X 1558-9331 84 3 281-288
    Folyóiratcikk[22692401] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22692401, Kapcsolat: 22692401
  8. Juhasz A et al. Low-Molecular-Weight glutenin subunits: Insights into this abundant subunit groups present in glutenin polymers.. (2006) Megjelent: Gliadin and Glutenin: The unique balance of wheat quality pp. 143-169
    Könyvrészlet[22488730] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22488730, Kapcsolat: 22488730
  9. Singh M et al. Structural and functional properties of wheat storage proteins: A review. (2005) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 42 6 455-471
    Folyóiratcikk[22692403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692403, Kapcsolat: 22692403
  10. Gianibelli MC et al. Biochemical, genetic, and molecular characterization of wheat glutenin and its component subunits. (2001) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 78 6 635-646
    Folyóiratcikk[22692407] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692407, Kapcsolat: 22692407
M Ciaffi. Plant Proteins from European Crops. (1998) ISBN:9783662037225, 2528111
Könyv/Konferenciakötet (Könyv)/Tudományos[2528111]
  1. Autran Jean-Claude. The biochemistry and molecular biology of seed storage proteins. (2001) Megjelent: Plant Nitrogen pp. 295-341
    Könyvrészlet[23687486] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23687486, Kapcsolat: 23687486
Tamas L et al. Heterologous expression and dough mixing studies of wild-type and mutant C hordeins. (1998) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 27 1 15-22, 1138353
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138353]
  1. Murakami Tetsuya et al. Molecular Analysis of Polymeric Glutenins in Wheat Gluten with Gliadin-like Characteristics by Ammonia Dispersion. (2018) FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 1344-6606 24 6 1049-1058
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30371732] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30371732, Kapcsolat: 27779774
  2. Gao X et al. A cysteine in the repetitive domain of a high-molecular-weight glutenin subunit interferes with the mixing properties of wheat dough. (2013) AMINO ACIDS 0939-4451 1438-2199 44 3 1061-1071
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23035931] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23035931, Kapcsolat: 23035931
  3. Juhasz A et al. Low-Molecular-Weight glutenin subunits: Insights into this abundant subunit groups present in glutenin polymers.. (2006) Megjelent: Low-Molecular-Weight glutenin subunits: Insights into this abundant subunit groups present in glutenin polymers. pp. 143-169
    Könyvrészlet[22487967] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22487967, Kapcsolat: 22487967
  4. Singh M et al. Structural and functional properties of wheat storage proteins: A review. (2005) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 42 6 455-471
    Folyóiratcikk[22692403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692403, Kapcsolat: 22487956
  5. Wrigley C. Structural features needed in a glutenin protein. (2004) CEREAL FOODS WORLD 0146-6283 49 1 36-38
    Folyóiratcikk[22692440] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692440, Kapcsolat: 22692385
  6. Veraverbeke WS et al. Wheat protein composition and properties of wheat glutenin in relation to breadmaking functionality. (2002) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 42 3 179-208
    Folyóiratcikk[22692387] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692387, Kapcsolat: 22692387
  7. Lee L et al. Biochemical studies of proteins in nondeveloped, partially developed, and developed doughs. (2002) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 79 5 654-661
    Folyóiratcikk[22692389] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692389, Kapcsolat: 22692389
  8. Gianibelli MC et al. Biochemical, genetic, and molecular characterization of wheat glutenin and its component subunits. (2001) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 78 6 635-646
    Folyóiratcikk[22692407] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692407, Kapcsolat: 22692391
Ciaffi M et al. The low-molecular-weight glutenin subunit proteins of primitive wheats. III. The genes from D-genome species. (1999) THEORETICAL AND APPLIED GENETICS 0040-5752 1432-2242 98 1 135-148, 1138359
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1138359]
  1. Singh Anuradha et al. Role of Genome Engineering for the Development of Resistant Starch‐Rich, Allergen‐Free and Processing Quality Improved Cereal Crops. (2021) Megjelent: Genome Engineering for Crop Improvement p. 333
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31854385] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31854385, Kapcsolat: 29823570
  2. Wang Ruomei et al. CLONING AND MOLECULAR CHARACTERIZATION OF TWO NOVEL LMW-m TYPE GLUTENIN GENES FROM Triticum spelta L.. (2021) GENETIKA-BELGRADE 0534-0012 1820-6069 53 1 141-155
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32347378] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32347378, Kapcsolat: 30607733
  3. Giraldo Patricia et al. Durum Wheat Storage Protein Composition and the Role of LMW-GS in Quality. (2020) Megjelent: Wheat Quality For Improving Processing And Human Health pp. 73-108
    Könyvrészlet/Tudományos[31854382] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31854382, Kapcsolat: 29823565
  4. Che YH et al. Genetic diversity of gliadin in Secale cereale subsp segetale from Xinjiang, China. (2016) GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION 0925-9864 1573-5109 63 7 1173-1179
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26137974] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26137974, Kapcsolat: 26137974
  5. Jiang Peihong et al. High-level expression of LMW-GS and α-gliadin genes promoted by the expressed tag sequence of 5’end in< i> Escherichia coli. (2015) PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION 1046-5928 1096-0279 105 1 54-60
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24229607] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24229607, Kapcsolat: 24229607
  6. Sadigov HB. Gliadin and glutenin polymorphism in durum wheat landraces and breeding varieties of Azerbaijan. (2015) GENETIKA-BELGRADE 0534-0012 1820-6069 47 3 839-848
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25419991] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25419991, Kapcsolat: 25419991
  7. Huang Z et al. Characterization of low-molecular-weight glutenin subunit genes of Aegilops section Sitopsis and comparative analysis with those of wheat (Triticum aestivum L.) and some Aegilops species. (2015) JOURNAL OF GENETICS 0022-1333 0973-7731 94 3 497-501
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25141033] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25141033, Kapcsolat: 25141033
  8. Liu SY et al. Molecular Markers Linked to Important Genes in Hard Winter Wheat. (2014) CROP SCIENCE 0011-183X 1435-0653 54 4 1304-1321
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24283154] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24283154, Kapcsolat: 23840063
  9. Ribeiro Miguel et al. One Hundred Years of Grain Omics: Identifying the Glutens That Feed the World. (2013) JOURNAL OF PROTEOME RESEARCH 1535-3893 1535-3907 12 11 4702-4716
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25834514] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25834514, Kapcsolat: 23472512
  10. Wei Li et al. Genetic variations of m-type LMW-GS genes and their associations with dough quality in Triticum turgidum ssp. turgidum landraces from China. (2012) AFRICAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 1991-637X 7 13 2025-2033
    Folyóiratcikk[22488938] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22488938, Kapcsolat: 22488938
  11. Ribeiro M et al. Towards allelic diversity in the storage proteins of old and currently growing tetraploid and hexaploid wheats in Portugal. (2011) GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION 0925-9864 1573-5109 58 7 1051-1073
    Folyóiratcikk/Tudományos[22319705] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22319705, Kapcsolat: 22488768
  12. Huang Z et al. Molecular characterization of novel low-molecular-weight glutenin genes in Aegilops longissima. (2010) JOURNAL OF APPLIED GENETICS 1234-1983 51 1 9-18
    Folyóiratcikk/Tudományos[22319712] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22319712, Kapcsolat: 22488770
  13. Suprayogi Yogi. A study of the genetics and physiological basis of grain protein concentration in Durum wheat (Triticum turgidum L. var. durum). (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22488927] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22488927, Kapcsolat: 22488927
  14. Guo Z-F et al. Molecular characterization of LMW prolamines from crithopsis delileana and the comparative analysis with those from Triticeae. (2008) HEREDITAS 0018-0661 1601-5223 145 4 204-211
    Folyóiratcikk[22488771] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22488771, Kapcsolat: 22488771
  15. Guo ZF et al. Molecular characterization of lmw prolamines from crithopsis delileana and the comparative analysis with those from triticeae. (2008) HEREDITAS 0018-0661 1601-5223 145 4 204-211
    Folyóiratcikk/Tudományos[20673730] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20673730, Kapcsolat: 20450106
  16. Ram S et al. Biochemical basis and molecular genetics of processing and nutritional quality traits of wheat. (2008) JOURNAL OF PLANT BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0971-7811 17 2 111-126
    Folyóiratcikk[22692400] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22692400, Kapcsolat: 22488772
  17. Bandla Narasimha. A Study of the Rheological Properties and Gluten Protein Components Associated with Enhanced Baking Quality in Durum Wheat (Triticum turgidum L. var. durum). (2008)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[22488987] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22488987, Kapcsolat: 22488987
  18. Chen FG et al. Variation and potential value in wheat breeding of low-molecular-weight glutenin subunit genes cloned by genomic and RT-PCR in a derivative of somatic introgression between common wheat and Agropyron elongatum. (2007) MOLECULAR BREEDING 1380-3743 1572-9788 20 2 141-152
    Folyóiratcikk[20450109] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450109, Kapcsolat: 20450109
  19. Pei YH et al. Characterization and comparative analysis of three low molecular weight glutenin C-subunit genes isolated from Aegilops tauschii. (2007) CANADIAN JOURNAL OF PLANT SCIENCE 0008-4220 87 2 273-280
    Folyóiratcikk[21942377] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21942377, Kapcsolat: 20450110
  20. Scossa Federico. Profiling trascrizionale e proteomico comparativo della cv. di frumento tenero Bobwhite e della sua corrispondente linea transgenica che sovraesprime un gene codificante una LMW-GS: Comparative transcriptional and proteomic profiling of bread wheat cv. Bobwhite and its derived transgenic line over-expressing a LMW-GS gene. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22489000] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22489000, Kapcsolat: 22489000
  21. Juhasz A et al. Low-Molecular-Weight glutenin subunits: Insights into this abundant subunit groups present in glutenin polymers.. (2006) Megjelent: Gliadin and Glutenin: The unique balance of wheat quality pp. 143-169
    Könyvrészlet[22488730] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22488730, Kapcsolat: 22488848
  22. Xu H et al. Functional properties of a new low-molecular-weight glutenin subunit gene from a bread wheat cultivar. (2006) THEORETICAL AND APPLIED GENETICS 0040-5752 1432-2242 113 7 1295-1303
    Folyóiratcikk[20672834] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20672834, Kapcsolat: 20450112
  23. Lambourne JJ et al. Expression of sequences encoding LMW subunits of glutenin. (2006) Megjelent: Gluten Proteins 2006 pp. 154-157
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[20455974] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20455974, Kapcsolat: 22488839
  24. Ma ZC et al. Characterization of low-molecular-weight i-type glutenin subunit genes from diploid wheat in relation to the gene family structure. (2006) MOLECULAR BIOLOGY 0026-8933 1608-3245 40 6 897-906
    Folyóiratcikk[20450113] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20450113, Kapcsolat: 20450113
2021-10-17 20:47