Báder Mátyás et al. Faanyag rostirányú tömörítésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdések áttekintése: II. rész: Történelem és szabadalmak. A tömörítési folyamat tulajdonságai és a tömörítést követő eljárások. (2015) FAIPAR 0014-6897 2064-9231 63 1 10-20,
2898886
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2898886]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
BÁDER Mátyás. Faanyag rostirányú tömörítésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdések áttekintése III. rész: A tömörített fa mechanikai tulajdonságai, felhasználási lehetőségei = Practical Issues of Longitudinally Compressed Wood Part 3: Mechanical properties and areas of application of compressed wood. (2015) FAIPAR 0014-6897 2064-9231 63 2 52-63,
2963015
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2963015]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata pannónia nyár különböző anatómiai irányainak figyelembevételével méhviaszos telítés után. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 287-292
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Kovács Gábor József et al. Faanyagok kétszeri rostirányú tömörítése: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 122-127
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Báder Mátyás. Faanyag rostirányú tömörítésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdések áttekintése: I. rész: Az alapanyagok és előkészítésük, a tömörítés elmélete. (2015) FAIPAR 0014-6897 2064-9231 63 1 1-9,
2898880
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2898880]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata pannónia nyár különböző anatómiai irányainak figyelembevételével méhviaszos telítés után. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 287-292
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Kovács Gábor József et al. Faanyagok kétszeri rostirányú tömörítése: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 122-127
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Báder Mátyás et al. A faanyagok rostirányú tömörítésének kísérleti körülményei - 1. rész. (2017) GRADUS 2064-8014 4 2 403-411,
3325824
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3325824]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Báder Mátyás et al. A faanyagok rostirányú tömörítésének kísérleti körülményei - 2. rész. (2017) GRADUS 2064-8014 4 2 412-418,
3325825
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3325825]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Báder Mátyás et al. A faanyagok rostirányú tömörítésének kísérleti körülményei - 3. rész. (2017) GRADUS 2064-8014 4 2 419-425,
3325828
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3325828]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Báder Mátyás et al. Hygroscopicity of Longitudinally Compressed Wood. (2017) ACTA SILVATICA ET LIGNARIA HUNGARICA: AN INTERNATIONAL JOURNAL IN FOREST, WOOD AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 1786-691X 1787-064X 13 2 135-144,
3320443
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3320443]
Munir Muhammad Tanveer. Wood and hospital hygiene: Investigating the hygienic safety and antimicrobial properties of wood materials. (2021)
Teodorescu I et al. Study in the changes of the moisture content in wood. (2021) Megjelent: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science p. 012017
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Petric Marko et al. Treatment of thermally modified wood with a suspension of titania nanoparticles to improve its selected properties. (2019) PRO LIGNO 1841-4737 2069-7430 15 4 252-259
Báder Mátyás et al. Mechanical characterisation of accordionisated wood, effect of relaxation conditions. (2017) PRO LIGNO 1841-4737 2069-7430 13 4 63-70,
3315566
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3315566]
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 4. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 243-250
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 3. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 235-242
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 228-234
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 259-266
Takács Dávid et al. Faanyagok színállóságának növelése nanorészecskékkel: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 251-258
Novotni Adrienn. A Horizont 2020 által támogatott agrárerdészeti projekt: 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 213-219
Kárpáti Rafael et al. A hamutartalom változékonysága nemesnyáraknál. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 71-82
Peter Rademacher et al. European co-operation in wood research - From native wood to engineered materials: Engineered hybrid wood-based products. (2017) Megjelent: Proceedings of the 11th edition of the International Conference "Wood Science and Engineering in the third Millenium" pp. 313-324,
3288214
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 2. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 19-26
Horváth Bíbor Júlia. Rostirányban tömörített faanyagok előállítása különböző módszerekkel és előkészítése hőkezelésre. 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 11-18
Vörös Ágnes et al. Nedvességfelvétel vizsgálata méhviaszos és paraffinos telítés után pannónia nyár esetén. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 280-286
Schantl István. Hárs faanyag fizikai-mechanikai tulajdonságai: 1. rész. (2021) Megjelent: „TERMELJÜNK EGYÜTT A TERMÉSZETTEL! – AZ AGRÁRERDÉSZET, MINT ÚJ KITÖRÉSI LEHETŐSÉG” pp. 220-227