Palágyi Zs et al. Genetic variability of astaxanthin-producing yeasts: random amplified polymorphic DNA (RAPD) analysis of Phaffia rhodozyma and Xanthopyllomyces dendrorhous.. (2004) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 48 1-4 35-38, 1185831
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1185831]
  1. Misiewicz A. Genetic Basic of Variability of Saccharomyces cerevisiae Industrial Brewer’s Yeast Strains. (2013)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[24492963] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24492963, Kapcsolat: 24492963
  2. Youssef M. A. et al. EFFECT OF SOME INACTIVATION PHYSICAL AND CHEMICAL AGENTS ON VIABILITY, DNA POLYMORPHISM AND GENE TRANSFER ABILITY OF TWO Bacillus thuringiensis BACTERIOPHAGES. (2012) Journal of Agricultural Chemistry and Biotechnology 2090-3707 3 8 311-328
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30876623] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30876623, Kapcsolat: 28390048
  3. Najafi N et al. Impact of gamma rays on the Phaffia rhodozyma genome revealed by RAPD-PCR. (2011) IRANIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 2008-3289 2008-4447 3 4 216-221
    Folyóiratcikk | Tudományos[22836111] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22836111, Kapcsolat: 24600388
  4. Libkind D et al. Characterization of a novel South American population of the astaxanthin producing yeast Xanthophyllomyces dendrorhous (Phaffia rhodozyma). (2008) JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 1367-5435 1476-5535 35 3 151-158
    Folyóiratcikk[22482554] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22482554, Kapcsolat: 24600389
  5. Oclarit JM et al. DNA amplicons using arbitrary primers distinguish polymorphic loci among mangrove thraustochytrid genomes. (2007) Megjelent: OCEANS 2007 - Europe pp. 24-30
    Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[23216016] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216016, Kapcsolat: 23173114
  6. Lukács Gy et al. Phaffia rhodozyma and Xanthophyllomyces dendrorhous: astaxanthin-producing yeasts of biotechnological importance. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 1 99-107
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1989391] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1989391, Kapcsolat: 24600390
Csernetics Á et al. Physiological and genetic variability of Zygomycetes causing post-harvest decay. (2005) ACTA PHYTOPATHOLOGICA ET ENTOMOLOGICA HUNGARICA 0238-1249 1588-2691 40 3-4 267-277, 2289329
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2289329]
  1. Benny GL. Current systematics of Zygomycota with a brief review of their biology. (2012) Megjelent: Systematics and Evolution of Fungi pp. 55-105
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[23421697] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23421697, Kapcsolat: 23421697
  2. Krizsán K et al. Effect of the sesterterpene-type metabolites, ophiobolins A and B, on zygomycetes fungi. (2010) FEMS MICROBIOLOGY LETTERS 0378-1097 1574-6968 313 2 135-140
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1451918] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1451918, Kapcsolat: 23114140
Nyilasi I et al. Iron gathering of opportunistic pathogenic fungi: A mini review. (2005) ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 1217-8950 1588-2640 52 2 185-197, 1185832
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1185832]
  1. Abo Elgat W.A.A. et al. The effects of iron rust on the ageing of woods and their derived pulp paper. (2021) POLYMERS 2073-4360 13 20
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32494990] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32494990, Kapcsolat: 30862508
  2. Mahalmani V et al. Role of Iron Chelators in Mucormycosis. (2021) INDIAN JOURNAL OF PHARMACOLOGY 0253-7613 1998-3751 53 4 261-263
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32155719] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32155719, Kapcsolat: 30279689
  3. Zotti M. et al. Riding the wave: Response of bacterial and fungal microbiota associated with the spread of the fairy ring fungus Calocybe gambosa. (2021) APPLIED SOIL ECOLOGY 0929-1393 163
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32048228] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32048228, Kapcsolat: 30120374
  4. Singh A. et al. Lactoferrin, a potential iron-chelator as an adjunct treatment for mucormycosis – A comprehensive review. (2021) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 0141-8130 187 988-998
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32154774] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32154774, Kapcsolat: 30277285
  5. Prabahar Archana et al. A Summary on Up-To-Date Research on Fungal Siderophores on Disease, Treatment and Pathogenicity Based on Text Mining, Bioinformatics and Experts’ Opinion. (2021) Megjelent: Fungal Siderophores pp. 187-210
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[31906004] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31906004, Kapcsolat: 29895071
  6. Osman MM et al. Alterations in serum iron markers in allergic fungal rhinosinusitis. (2021) Pan Arab Journal of Rhinology 2090-7540 2090-7559 11 2 100-104
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32874277] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32874277, Kapcsolat: 31365441
  7. Rasha FM. Intracellular siderophore detection in an Egyptian, Cobalt-Treated F. solani isolate using SEM-EDX with reference to its tolerance. (2017) POLISH JOURNAL OF MICROBIOLOGY 1733-1331 66 2 235-243
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26864069] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26864069, Kapcsolat: 26864069
  8. Szebesczyk A et al. Harnessing the power of fungal siderophores for the imaging and treatment of human diseases. (2016) COORDINATION CHEMISTRY REVIEWS 0010-8545 327-328 84-109
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27479481] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27479481, Kapcsolat: 27479481
  9. Du H et al. Regulation of cell growth and filamentation in Candida albicans by high-affinity iron permeases Ftr1 and Ftr2. (2015) WEISHENGWU XUEBAO / ACTA MICROBIOLOGICA SINICA 0001-6209 55 5 579-586
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26667086] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26667086, Kapcsolat: 26667086
  10. Al-Fakih AA. Overview on the Fungal Metabolites Involved in Mycopathy. (2014) Open Journal of Medical Microbiology 2165-3372 4 38-63
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23745363] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23745363, Kapcsolat: 23745363
  11. Prasad R et al. Mechanisms of Drug Resistance in Fungi and Their Significance in Biofilms. (2014) Megjelent: Antibiofilm Agents: From Diagnosis to Treatment and Prevention pp. 45-65
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[23860147] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23860147, Kapcsolat: 23860147
  12. Nagashima LA et al. Arthrographis kalrae soluble antigens present hemolytic and cytotoxic activities. (2014) COMPARATIVE IMMUNOLOGY MICROBIOLOGY AND INFECTIOUS DISEASES 0147-9571 1878-1667 37 5-6 305-311
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600394] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600394, Kapcsolat: 24600394
  13. Hameed S et al. Novel regulatory mechanisms of pathogenicity and virulence to combat MDR in Candida albicans. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF MICROBIOLOGY 1687-918X 2013
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600395] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600395, Kapcsolat: 24600395
  14. Hameed S et al. Struggle for iron: a key attribute for combating Multi Drug Resistance in human pathogen Candida albicans. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC AND RESEARCH PUBLICATION 2250-3153 2250-3153 2 p. 136
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22505727] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22505727, Kapcsolat: 22505727
  15. Symeonidis A et al. Iron and Microbial Growth. (2012) Megjelent: Insight and Control of Infectious Disease in Global Scenario pp. 289-330
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[22505710] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22505710, Kapcsolat: 22505710
  16. Chevalier M et al. Inhibition of Candida albicans yeast-hyphal transition and biofilm formation by Solidago virgaurea water extracts. (2012) JOURNAL OF MEDICAL MICROBIOLOGY 0022-2615 1473-5644 61 PART7 1016-1022
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600396] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600396, Kapcsolat: 24600396
  17. Mukherjee A et al. Ferric ion (hydr)oxo clusters in the ''Venus flytrap'' cleft of FbpA: Mössbauer, calorimetric and mass spectrometric studies. (2012) JOURNAL OF BIOLOGICAL INORGANIC CHEMISTRY 0949-8257 1432-1327 17 4 573-588
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600397] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600397, Kapcsolat: 24600397
  18. Harrison F et al. Wider access to genotypic space facilitates loss of cooperation in a bacterial mutator. (2011) PLOS ONE 1932-6203 6 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600398] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600398, Kapcsolat: 24600398
  19. León GA et al. Zigomicosis: Zygomycosis. (2010) INFECTIO 0123-9392 14 S181-S192
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22505734] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22505734, Kapcsolat: 22505734
  20. Symeonidis AS. The role of iron and iron chelators in zygomycosis. (2009) CLINICAL MICROBIOLOGY AND INFECTION 1198-743X 1469-0691 15 S5 26-32
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20906446] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20906446, Kapcsolat: 24600399
  21. Liang Y et al. Function of ferric reductase FRP1 gene in Candida albicans. (2009) Acta Microbiologica Sinica 49 p. 337
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23228478] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23228478, Kapcsolat: 23228478
  22. Harrison F et al. Cooperative production of siderophores by Pseudomonas aeruginosa. (2009) FRONTIERS IN BIOSCIENCE-LANDMARK 1093-9946 1093-4715 14 11 4113-4126
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22903085] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22903085, Kapcsolat: 22903085
  23. Hameed S et al. Iron deprivation induces EFG1-mediated hyphal development in Candida albicans without affecting biofilm formation. (2008) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 8 5 744-755
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600401] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600401, Kapcsolat: 24600401
  24. Harrison F et al. Interspecific competition and siderophore-mediated cooperation in Pseudomonas aeruginosa. (2008) ISME JOURNAL 1751-7362 1751-7370 2 1 49-55
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600402] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600402, Kapcsolat: 24600402
  25. Baek Y-U et al. Candida albicans ferric reductases are differentially regulated in response to distinct forms of iron limitation by the Rim101 and CBF transcription factors. (2008) EUKARYOTIC CELL 1535-9778 1535-9786 7 7 1168-1179
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600403] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600403, Kapcsolat: 24600403
  26. Raman T et al. Fungal infections in bone marrow transplant recipients. (2006) EXPERT OPINION ON PHARMACOTHERAPY 1465-6566 1744-7666 7 3 307-315
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600404] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24600404, Kapcsolat: 24600404
  27. Galgóczy L. Molecular characterization of opportunistic pathogenic zygomycetes. (2005) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 49 3-4 1-7
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1196849] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1196849, Kapcsolat: 24600405
  28. Holder DJ. ADHESION PROPERTIES AND CELL SURFACE CHARACTERISTICS OF THE ENTOMOPATHOGENIC FUNGUS Beauveria bassiana: A LINK BETWEEN MORPHOLOGY AND VIRULENCE. (2005)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[22505731] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22505731, Kapcsolat: 22505731
Takó M et al. Genotypic analysis of variability in Zygomycetes: A mini-review. (2005) ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 0236-5383 1588-256X 56 3-4 345-357, 1968746
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1968746]
  1. Lee Soo Chan et al. Fungal Sex: The Mucoromycota. (2017) Megjelent: The Fungal Kingdom pp. 177-191
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[31987473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31987473, Kapcsolat: 30120555
  2. Lee SC et al. Fungal sex: The mucoromycota. (2017) MICROBIOLOGY SPECTRUM 2165-0497 5 2
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26493946] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26493946, Kapcsolat: 26493946
  3. Camino LP et al. Diversity, ecology, and evolution in Phycomyces. (2015) FUNGAL BIOLOGY 1878-6146 119 11 1007-1021
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25180682] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25180682, Kapcsolat: 25180682
  4. Pérez de. Diversidad y ecología de los Mucorales. (2015)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[25441870] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25441870, Kapcsolat: 25441870
  5. John JEP. Down regulation of gene expression in Mucor mucedo and Mucor circinelloides by transformation with antisense morpholino oligonucleotides. Dissertation for the obtainment of the academic degree doctor rerum naturalium (Dr. rer. nat.) presented to the Council of the Faculty of Biology and Pharmacy of the Friedrich-Schiller-Univeristät Jena. (2012)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[22724258] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22724258, Kapcsolat: 22724258
  6. Chaudhary S. A genetic linkage map of the fungus Phycomyces blakesleeanus for gene identification by map-based cloning. (2012)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[22808997] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22808997, Kapcsolat: 22808997
  7. Galgóczy L et al. Antifungal activity of statins and their interaction with amphotericin B against clinically important Zygomycetes. (2010) ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 0236-5383 1588-256X 61 3 356-365
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1451840] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1451840, Kapcsolat: 22370031
  8. Galgóczy L et al. In vitro susceptibility of clinically important zygomycetes to combinations of amphotericin B and suramin.. (2009) JOURNAL DE MYCOLOGIE MEDICALE 1156-5233 19 4 241-247
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1311960] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1311960, Kapcsolat: 22370033
  9. Galgóczy L et al. Inhibitory effect of cysteine and cysteine derivatives on germination of sporangiospores and hyphal growth of different Zygomycetes. (2009) MYCOPATHOLOGIA 0301-486X 1573-0832 168 3 125-134
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1225008] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1225008, Kapcsolat: 22370032
  10. Galgoczy L et al. Interactions between statins and Penicillium chrysogenum antifungal protein (PAF) to inhibit the germination of sporangiospores of different sensitive Zygomycetes. (2007) FEMS MICROBIOLOGY LETTERS 0378-1097 1574-6968 270 1 109-115
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1127830] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1127830, Kapcsolat: 22370034
Lukács G et al. Pulsed-field gel electrophoresis: a versatile tool for analysis of fungal genomes: A review. (2006) ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 1217-8950 1588-2640 53 1 95-104, 247343
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[247343]
  1. Ana Carolina do. Filogenia de Pythium insidiosum pelos genes codificantes do fator de alongamento da tradução (Tef-1α), α e β-tubulina e análise do padrão de restrição por Pulse-Field Gel Electrophoresis (PFGE). (2020)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[31381832] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31381832, Kapcsolat: 29076133
  2. Gohil Nisarg et al. Molecular Biology Techniques for the Identification and Genotyping of Microorganisms. (2019) Megjelent: Microbial Genomics in Sustainable Agroecosystems pp. 203-226
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30899041] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30899041, Kapcsolat: 28418357
  3. Sheng J et al. A multiplex PCR detection method for milk based on novel primers specific for Listeria monocytogenes 1/2a serotype. (2018) FOOD CONTROL 0956-7135 86 183-190
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27193286] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27193286, Kapcsolat: 27193286
  4. Fröhlich J et al. Molecular methods for identification of wine microorganisms and yeast development. (2017) Megjelent: Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine pp. 517-547
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[27219268] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27219268, Kapcsolat: 27219268
  5. Khan SR et al. Trapping and breaking of in vivo nicked DNA during pulsed field gel electrophoresis. (2013) ANALYTICAL BIOCHEMISTRY 0003-2697 1096-0309 443 2 269-281
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600387] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24600387, Kapcsolat: 24600387
  6. Fröhlich J et al. Rapid detection and identification with molecular methods. (2009) Megjelent: Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine pp. 429-449
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[23870891] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23870891, Kapcsolat: 23870891
Takó M et al. Production of cellulolytic enzymes on agricultural waste by different Zygomycetes. (2009) ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 1584-2665 1584-2673 2601-2332 7 169-172, 1239096
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1239096]
  1. Cruz-Lachica I et al. Infection process of Gilbertella persicaria in papaya (Carica papaya L.) fruits. (2018) JOURNAL OF GENERAL PLANT PATHOLOGY 1345-2630 1610-739X 84 5 339-342
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27633325] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27633325, Kapcsolat: 27462198
  2. Riddech N et al. Multifunctional cellulolytic activities from Streptomyces osmaniensis for agricultural and enzyme industry. (2016) MALAYSIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 1823-8262 2231-7538 12 1 85-90
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30894285] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30894285, Kapcsolat: 28411693
Krisch J et al. Characteristics and potential use of β-glucosidases from Zygomycetes. (2010) Megjelent: Current Research, Technology and Education Topics in Applied microbiology and Microbial Biotechnology: Vol. 1-2. pp. 891-896, 1950329
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[1950329]
  1. Dzurendova Simona et al. Mucoromycota fungi as powerful cell factories for modern biorefinery. (2022) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 106 101-115
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32539314] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32539314, Kapcsolat: 30915846
  2. Nazir Sidrah et al. An engineered Aspergillus fumigatus GH3 β-glucosidase with higher glucose tolerance. (2022) BIORESOURCES 1930-2126 17 2 3057-3066
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32874656] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32874656, Kapcsolat: 31365819
  3. Stefani Gisell de Ovalle. β-Glucosidasas de cepas nativas y su potencial en la liberación de aromas en vinos. Desarrollo de nuevas estrategias para su uso en la industria enológica. (2021)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32539472] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32539472, Kapcsolat: 30916073
  4. Coniglio Romina et al. Solid-state bioprocessing of sugarcane bagasse with Auricularia fuscosuccinea for phenolic compounds extraction. (2021) PREPARATIVE BIOCHEMISTRY & BIOTECHNOLOGY 1082-6068 1532-2297 1-10
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32464699] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32464699, Kapcsolat: 30828981
  5. Lorn Da et al. Screening of lactic acid bacteria for their potential use as aromatic starters in fermented vegetables. (2021) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 350 p. 109242
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32049272] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32049272, Kapcsolat: 30121808
  6. Teixeira Essenfelder Lucimari et al. Salivary β-glucosidase as a direct factor influencing the occurrence of halitosis. (2021) BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS REPORTS 2405-5808 26 p. 100965
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31906009] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31906009, Kapcsolat: 29895076
  7. Emre Yanik. Trichothecium roseum’dan kati substrat fermentasyonu ile β-lukosidaz üretimi, saflaştirilmasi ve biyokimyasal özellikleri. (2020)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[31524188] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31524188, Kapcsolat: 29311257
  8. Sri Sugiwati et al. Effect of growth conditions on β-glucosidase production by local isolate of Aspergillus niger using rice bran substrate. (2020) BIODIVERSITAS 1412-033X 2085-4722 21 9 4058-4066
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31408678] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31408678, Kapcsolat: 29112345
  9. Moreira Amanda Aleixo et al. Treatment of sugarcane bagasse for the immobilization of soybean β-glucosidase and application in soymilk isoflavones. (2019) Brazilian Journal of Food Technology 1981-6723 22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30854876] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30854876, Kapcsolat: 28362850
  10. Sharma K et al. Structure and biochemical characterization of glucose tolerant β-1,4 glucosidase (HtBgl) of family 1 glycoside hydrolase from Hungateiclostridium thermocellum. (2019) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 483
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30745811] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30745811, Kapcsolat: 28237864
  11. Barus T et al. Peran Beberapa Galur Rhizopus microsporus yang Berasal dari “laru tradisional” dalam Menentukan Kualitas Tempe. (2019) Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan 2089-7693 8 1 17-22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30605078] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30605078, Kapcsolat: 28085426
  12. Oladoja EO et al. Microbial β-glucosidase: Source, production and applications. (2019) International Journal of Biology Sciences 2664-9926 2664-9934 1 1 14-22
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31928870] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31928870, Kapcsolat: 29922536
  13. Pawłowska Julia et al. Carbon assimilation profiles of mucoralean fungi show their metabolic versatility. (2019) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 9 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30772229] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30772229, Kapcsolat: 28268239
  14. Mishra Sushma et al. Biotechnological Applications of β-Glucosidases in Biomass Degradation. (2019) Megjelent: Recent Advancement in White Biotechnology Through Fungi pp. 257-281
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30831790] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30831790, Kapcsolat: 28337084
  15. Matoušková B. Vliv teploty na životní cyklus zygomycetů - Effect of temperature on life cycle of zygomycetes. (2018)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[27445161] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27445161, Kapcsolat: 27445161
  16. Sugiwati S et al. Produksi β-Glukosidase Aspergillus niger Bio 2173 dengan Fermentasi Padat menggunakan Substrat Dedak. (2018) Jurnal Selulosa 2088-7000 2527-6662 8 1 33-42
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30314926] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30314926, Kapcsolat: 27715333
  17. Ferreira ACV et al. Imobilização de β-glicosidase de soja em bucha vegetal (Luffa cylindrica) utilizando trimetafosfato de sódio como ativador. (2018) Evidência - CIÊNCIA E BIOTECNOLOGIA 1519-5287 18 2 177-197
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30363751] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30363751, Kapcsolat: 27769051
  18. Calderan-Rodrigues MJ et al. Glycoside Hydrolases in Plant Cell Wall Proteomes: Predicting Functions That Could Be Relevant for Improving Biomass Transformation Processes. (2018) Megjelent: Advances in Biofuels and Bioenergy pp. 165-182
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[27461498] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27461498, Kapcsolat: 27461498
  19. Akram F et al. Gene cloning, characterization and thermodynamic analysis of a novel multidomain hyperthermophilic GH family 3 β-glucosidase (TnBglB) from Thermotoga naphthophila RKU-10T. (2018) PROCESS BIOCHEMISTRY 1359-5113 1873-3298 66 70-81
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27020584] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27020584, Kapcsolat: 27020584
  20. Zerbib M. Etude de la glycosylation de flavanols dans le raisin et incidence dans les vins. (2018)
    Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció) | Tudományos[30415527] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30415527, Kapcsolat: 27835574
  21. Oh JM et al. Characterization of two extracellular β-glucosidases produced from the cellulolytic fungus Aspergillus sp. YDJ216 and their potential applications for the hydrolysis of flavone glycosides. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 0141-8130 111 595-603
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27112905] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27112905, Kapcsolat: 27112905
  22. Ahmed A et al. Microbial β-Glucosidase: Sources, Production and Applications. (2017) Journal of Applied & Environmental Microbiology 2373-6747 2373-6712 5 1 31-46
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26589382] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26589382, Kapcsolat: 26589382
  23. Cruz-Lachica I et al. Identification of mucoralean fungi causing soft rot in papaya (Carica papaya L.) fruit in Mexico. (2017) REVISTA MEXICANA DE FITOPATOLOGIA 0185-3309 2007-8080 35 3 1-21
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26774310] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26774310, Kapcsolat: 26774308
  24. del Castillo MD et al. Applications of recovered compounds in food products. (2017) Megjelent: Handbook of Coffee Processing By-Products pp. 171-194
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[26979983] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26979983, Kapcsolat: 26979983
  25. Tokpohozin SE et al. β-d-Glucosidase as “key enzyme” for sorghum cyanogenic glucoside (dhurrin) removal and beer bioflavouring. (2016) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 1873-6351 97 217-223
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26086720] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26086720, Kapcsolat: 26086720
  26. Čolnik M et al. Use of non-conventional cell disruption method for extraction of proteins from black yeasts. (2016) FRONTIERS IN BIOENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY 2296-4185 4
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25811157] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25811157, Kapcsolat: 25811157
  27. Ouyang H et al. The Role and Applications of β-Glucosidases in Biomass Degradation and Bioconversion. (2016) Megjelent: Microbial Enzymes in Bioconversions of Biomass pp. 47-75
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[26141423] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26141423, Kapcsolat: 26141423
  28. Narasimha G et al. Purification and Characterization of β-Glucosidase from Aspergillus Niger. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 19 3 652-661
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25256505] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25256505, Kapcsolat: 25256505
  29. Singh G et al. Catalytic properties, functional attributes and industrial applications of β-glucosidases. (2016) 3 BIOTECH 2190-572X 2190-5738 6
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25256536] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25256536, Kapcsolat: 25256536
  30. Crespim E et al. A novel cold-adapted and glucose-tolerant GH1 β-glucosidase from Exiguobacterium antarcticum B7. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 0141-8130 82 375-380
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25493985] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25493985, Kapcsolat: 25493985
  31. Mäkelä R. Sellulaasit ja niiden käyttö teollisuudessa (Cellulases and their industrial applications). (2015)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[25180932] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25180932, Kapcsolat: 25180932
  32. Saibi W. Cellulases: suppliers of energy and basic compounds, so life. (2015) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING RESEARCH AND SCIENCE 2395-6992 8 1 27-38
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25256498] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25256498, Kapcsolat: 25256498
  33. Saglam Ertunga N et al. Partial purification and characterization of armillaria mellea β-Glucosidase. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 17 3 678-689
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25494012] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25494012, Kapcsolat: 25494012
  34. Rani V et al. Beta-Glucosidase: Key Enzyme in Determining Efficiency of Cellulase and Biomass Hydrolysis. (2014) JOURNAL OF BIOPROCESSING AND BIOTECHNIQUES 2155-9821 5 1
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24492725] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24492725, Kapcsolat: 24492725
  35. Ferreira JA et al. Zygomycetes-based biorefinery: Present status and future prospects. (2013) BIORESOURCE TECHNOLOGY 0960-8524 1873-2976 135 523-532
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24033483] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24033483, Kapcsolat: 25494013
  36. Beitel SM et al. Penicillium miczynskii β-glucosidase: A glucose-tolerant enzyme produced using pineapple peel as substrate. (2013) INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY 1550-9087 1931-8421 9 5 293-300
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23547060] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23547060, Kapcsolat: 23547060
  37. Akatin MY. Characterization of a β-glucosidase from an edible mushroom, lycoperdon pyriforme. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 16 7 1565-1577
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25494014] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25494014, Kapcsolat: 25494014
Takó M et al. A new β-glucosidase gene from the zygomycete fungus Rhizomucor miehei. (2010) ANTONIE VAN LEEUWENHOEK INTERNATIONAL JOURNAL OF GENERAL AND MOLECULAR MICROBIOLOGY 0003-6072 1572-9699 97 1 1-10, 1311978
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1311978]
  1. Athira S.P. et al. Medium enhancement for the optimized production of β-glucosidase by Glutamicibacter nicotianae SSA-7. (2020) RESEARCH JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0973-6263 2278-4535 15 11 92-98
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31677218] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31677218, Kapcsolat: 29544980
  2. Guo Y et al. Expression and characterization of a novel beta-glucosidase, with transglycosylation and exo-beta-1,3-glucanase activities, from Rhizomucor miehei. (2015) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 175 431-438
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596788] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596788, Kapcsolat: 24596788
  3. Huang YH et al. Identification of a beta-glcosidase from the Mucor circinelloides genome by peptide pattern recognition. (2014) ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY 0141-0229 1879-0909 67 47-52
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596789, Kapcsolat: 24596789
  4. Tian BY et al. Community Structure and Succession Regulation of Fungal Consortia in the Lignocellulose-Degrading Process on Natural Biomass. (2014) SCIENTIFIC WORLD JOURNAL 1537-744X 2356-6140 2014
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596790] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596790, Kapcsolat: 24596790
  5. Fang W et al. Characterization of a novel β-glucosidase from Gongronella sp. W5 and its application in the hydrolysis of soybean isoflavone glycosides. (2014) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 62 48 11688-11695
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24600406] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24600406, Kapcsolat: 24600407
  6. Kato Y et al. Two new beta-glucosidases from ethanol-fermenting fungus Mucor circinelloides NBRC 4572: enzyme purification, functional characterization, and molecular cloning of the gene. (2013) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 97 23 10045-10056
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596728] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24596728, Kapcsolat: 23497261
  7. Inokuma K et al. Direct ethanol production from N-acetylglucosamine and chitin substrates by Mucor species. (2013) BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL 1369-703X 1873-295X 72 24-32
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596791] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596791, Kapcsolat: 24596791
  8. Tang YB et al. Purification and Characterization of a Novel beta-1,3-1,4-Glucanase (Lichenase) from Thermophilic Rhizomucor miehei with High Specific Activity and Its Gene Sequence. (2012) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 60 9 2354-2361
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596792] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596792, Kapcsolat: 24596792
  9. Masui DC et al. Production of a xylose-stimulated beta-glucosidase and a cellulase-free thermostable xylanase by the thermophilic fungus Humicola brevis var. thermoidea under solid state fermentation. (2012) WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 0959-3993 1573-0972 28 8 2689-2701
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24596793] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24596793, Kapcsolat: 24596793
2022-06-27 20:03