Felföldi J et al. Possibilities and Advantages of Supplying Intelligent Measuring Systems in Food Industry. (1988) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 52 49-52, 1276137
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276137]
  1. Lakner Z et al. The Competitiveness of Hungarian Food Industry - a system based approach. (2002) ISBN:9639358584
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1402937] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1402937, Kapcsolat: 20854822
J. Felföldi et al. Dielectric method for detection of irradiation treatment of potatoes. (1993) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 41 3 471-480, 1276146
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276146]
  1. Jócsák Ildikó et al. Electrical impedance measurement on plants: a review with some insights to other fields. (2019) THEORETICAL AND EXPERIMENTAL PLANT PHYSIOLOGY 2197-0025 31 3 359-375
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30784768] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30784768, Kapcsolat: 28705628
  2. Vozáry E. et al. Prediction of soybean and snap bean seed germinability by electrical impedance spectroscopy. (2007) SEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0251-0952 35 1 48-64
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2263129] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2263129, Kapcsolat: 20887739
  3. Vozáry Eszter et al. Effect of Mechanical Stress on Apple Impedance Parameters. (2007) Megjelent: 13th International Conference on Electrical Bioimpedance and the 8th Conference on Electrical Impedance Tomography / ICEBI 2007 pp. 118-121
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2311619] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2311619, Kapcsolat: 23303391
  4. Eszter Vozáry. Electrical parameters of fruit and vegetable slices of different size and shape.. (2005) Megjelent: International Scientific Conference on Research and Teaching of Physics in the Context of University Education pp. 21-24
    Egyéb konferenciaközlemény[20853507] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853507, Kapcsolat: 20853507
  5. Rajkai K et al. Electrical capacitance of roots in relation to plant electrodes, measuring frequency and root media. (2005) ACTA AGRONOMICA HUNGARICA: A QUARTERLY OF THE HUNGARIAN ACADEMY OF SCIENCES : AN INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY JOURNAL IN AGRICULTURAL SCIENCE 0238-0161 1588-2527 53 2 197-210
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1240773] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1240773, Kapcsolat: 20851857
  6. Mészáros Péter et al. Connection between Moisture Content and Electrical Parameters of Apple Slices during Drying. (2005) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 1 2 95-121
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261817] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2261817, Kapcsolat: 20851856
  7. Haire DL et al. Identification of irradiated foodstuffs: a review of the recent literature. (1997) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 30 3-4 249-264
    Folyóiratcikk/Tudományos[20855582] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855582, Kapcsolat: 20855582
  8. Hayashi T et al. Detection of irradiated potatoes by Impedance Measurement. (1996)
    Könyv[20855580] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855580, Kapcsolat: 20855580
  9. DELINCEE H. INTERNATIONAL-COOPERATION IN THE FIELD OF DETECTION OF IRRADIATED FOOD. (1993) ZEITSCHRIFT FÜR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG 0044-3026 1438-2385 1431-4630 197 3 217-226
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25997851] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25997851, Kapcsolat: 20855583
Fekete A. Apple destruction caused by firmness test. (1994) Megjelent: Automatic Control of Food and Biological Processes pp. 51-58, 1128119
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1128119]
  1. Lakner Z et al. From theory to practice. (2003) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 XIII-XVI 111-124
    Folyóiratcikk[20447474] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447474, Kapcsolat: 20447474
Fekete A. Firmness tester for fruits and vegetables. (1994) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 368 206-211, 1127662
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1127662]
  1. Istella S. Korszerű eljárások a zöldségfélék tárolhatóságának előrejelzésére. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20447859] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447859, Kapcsolat: 20447854
  2. Németh M. Mechanische Kennwerte als Qualitatsmerkmale von Kartoffelnaus dem Organischen Landbau. (2002)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888473, Kapcsolat: 21063744
  3. J Zana. Evaluating rheological properties of fruits by the mechanical hysteresis. (1998) Megjelent: Control applications in post-harvest and processing technology (CAPPT’98) pp. 119-122
    Egyéb konferenciaközlemény[20855600] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855600, Kapcsolat: 20855600
  4. Zana J. Evaluating rheological properties of fruits by mechanical hysterzeis. (1998) Megjelent: Proc. of Control Applications in Post-Harvest and Processing Technology pp. 119-122
    Egyéb konferenciaközlemény[20411694] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20411694, Kapcsolat: 20411694
  5. Szentgyörgyi Á et al. Módszer kertészeti termények keménységének roncsolásmentes meghatározására. (1997) A Kertészeti és Élelmiszeripari KözleményeiEgyetem 56 207-213
    Folyóiratcikk[20855985] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855985, Kapcsolat: 20855985
Fekete A. Fruit firmness tester. (1994) Megjelent: XII. CIGR World Congress and AgEng'94 Conference pp. 1-7, 1130890
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130890]
  1. W J Plocharski et al. Non-destructive mechanical method for measurement of plum firmness. (2003) Int. Agrophysics 17 199-206
    Folyóiratcikk[20447473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447473, Kapcsolat: 20447473
  2. Dobrzanski B et al. Quality parameter of storage apple as a firmness. (2000) Int. Agrophysics 14 149-157
    Folyóiratcikk[20447472] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447472, Kapcsolat: 20447472
  3. Dobrzañski Jr et al. Stress-strain relationship for fruit firmness estimation. (1999) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 485 117-123
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23500749] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23500749, Kapcsolat: 23500749
  4. Dobrzañski B et al. A simple device for accurate strain measurements on apple fruits. (1998) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 421 223-230
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23500750] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23500750, Kapcsolat: 23500750
Felföldi J. Colour evaluation of fruit aided by PC based vision system. (1994) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 58 67-74, 1276150
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276150]
  1. Abd-El-Wahed Kamel. Postharvest Handling and Storage of Melon. (2004)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888467] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888467, Kapcsolat: 20888470
  2. Vízhányó T. Colour analysis for mushroom disease assessment. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888474] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888474, Kapcsolat: 20851083
Fekete A. Firmness testing of fruits and vegetables. (1995) Megjelent: 9th World Congress of Food Science and Technology. Abstracts of lectures and posters vol. 1. pp. 50-50, 1136143
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1136143]
  1. J Zana. Evaluating rheological properties of fruits by the mechanical hysteresis. (1998) Megjelent: Control applications in post-hatvest and processing technology (CAPPT’98) pp. 119-122
    Egyéb konferenciaközlemény[20855666] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855666, Kapcsolat: 20855666
Fekete A. Fruit shape and colour analysis by image processing. (1995) Megjelent: 5th International Conference on Image Processing and its Applications, 1298676
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1298676]
  1. Vízhányó T. Colour analysis for mushroom disease assessment. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888474] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888474, Kapcsolat: 20888474
Fekete A et al. Image analysis for bruise assessment. (1995) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 8 71-73, 1127659
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1127659]
  1. Jung András et al. Hyperspectral Technology in Vegetation Analysis. (2006) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 2 1 95-117
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1721842] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1721842, Kapcsolat: 20447875
Felföldi J. Colour analysis of fruits and vegetables aided by PC based vision system. (1995) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 8 43-45, 1276154
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276154]
  1. Németh M. Mechanische Kennwerte als Qualitatsmerkmale von Kartoffelnaus dem Organischen Landbau. (2002)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888473, Kapcsolat: 20888472
  2. Szepes A. Modeling of colour changing during storage. (1999) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 12 33-35
    Folyóiratcikk[20855738] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855738, Kapcsolat: 20855738
Fekete A. Analysis of Firmness Determined by Compression and Resonance Test. (1996) Megjelent: ASAE Annuel International Meeting pp. 1-8, 1130902
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130902]
  1. J Zana. Evaluating rheological properties of fruits by the mechanical hysteresis. (1998) Megjelent: Control applications in post-hatvest and processing technology (CAPPT’98) pp. 119-122
    Egyéb konferenciaközlemény[20855629] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855629, Kapcsolat: 20855629
Fekete A. Computer Vision for Fruit and Vegetable Quality Assessment. (1996) Megjelent: ASAE Annuel International Meeting pp. 1-5, 1130908
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130908]
  1. Hovorkáné Horváth. A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[25881399] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25881399, Kapcsolat: 25881399
  2. Jung András et al. Hyperspectral Technology in Vegetation Analysis. (2006) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 2 1 95-117
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1721842] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1721842, Kapcsolat: 20445671
  3. Istella S. A paprika keménységének vizsgálata roncsolásmentes fizikai módszerekkel, különböző termesztési és metszési módoknál. (2002) Megjelent: MTA Agrár Műszaki Bizottsága, Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás pp. 157-161
    Egyéb konferenciaközlemény[20854846] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20854846, Kapcsolat: 20854846
  4. Daniel Guyer et al. Use of genetic artifical neural networks and spectral imaging for defect detection on cherries. (2000) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 29 3 179-194
    Folyóiratcikk[20855271] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855271, Kapcsolat: 20855271
  5. Guyer D. Identifying apple defects by utilizing spectral imaging, fluorescence and genetic neural networks. (2000) Megjelent: ASAE Annual International Meeting, Technical Papers: Engineering Solutions for a New Centurry pp. 1159-1171
    Egyéb konferenciaközlemény[20852514] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20852514, Kapcsolat: 20852514
Felföldi J. Csiperkegomba színelemzése számítógépes látórendszer segítségével. (1996) Megjelent: MTA Agrár-Műszaki Bizottság kutatási és fejlesztési tanácskozás pp. 125-128, 1299806
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1299806]
  1. Vízhányó T. Colour analysis for mushroom disease assessment. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888474] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888474, Kapcsolat: 20888475
Felföldi J. Firmness-based assessment of tomato shelf-life. (1996) Megjelent: International Conference on Agricultural Engineering : AgEng 96 pp. 1-8, 1130914
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130914]
  1. Bart De et al. Tomato cultivar Grouping based on firmness change, shelf life and varianve during postharvest storage. (2004) POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 0925-5214 34 2 187-201
    Folyóiratcikk[20853801] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853801, Kapcsolat: 20853801
  2. Abd-El-Wahed Kamel. Postharvest Handling and Storage of Melon. (2004)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888467] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888467, Kapcsolat: 20888469
  3. Bart De et al. Statistical models for analyzing repeated quality measurements of horticulltural productas: Model evaluations and practical example. (2003) MATHEMATICAL BIOSCIENCES 0025-5564 185 2 169-189
    Folyóiratcikk[20854855] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20854855, Kapcsolat: 20854855
  4. Ketelaere B. Statistical Modeling of Tomato Firmness Evolution During Postharvest Storage. (2003) Megjelent: Annual International Meeting pp. 1-2
    Egyéb konferenciaközlemény[20447498] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447498, Kapcsolat: 20447498
  5. M Geyer et al. Minimized losses by mechanical tomato harvest in consideration of maturity and susceptibility. (2002) Megjelent: Proc. of AgEng2002 International Conference on Agricultural Engineering pp. 1-8
    Egyéb konferenciaközlemény[20855591] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855591, Kapcsolat: 20855591
  6. Geyer M et al. Minimal losses of mechanical tomato harvest. (2002) Megjelent: Proceedings of International Conference on Agricultural Engineering pp. 1-11
    Egyéb konferenciaközlemény[20446446] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20446446, Kapcsolat: 20446446
  7. Fenyvesi L et al. Determination of mechanical susceptibility of tomato. (2001) Megjelent: 6th International Sysposium on Fruit, Nut and Vegetable Production Engineering pp. 243-247
    Egyéb konferenciaközlemény[20447496] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447496, Kapcsolat: 20447496
Felföldi J. Fruit colour assessment by image processing. (1996) Megjelent: International Conference on Agricultural Engineering : AgEng 96 pp. 1-8, 1130916
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130916]
  1. Enrique Molto. Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crop. (2009)
    Könyv[20831532] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20831532, Kapcsolat: 20831532
  2. Damir Magdić. Statistical Evaluation of Dynamic Changes of ‘Idared’ Apples Colour During Storage. (2007) Agriculturae Conspectus Scientificus (ACS) 72 4 311-316
    Folyóiratcikk[22948975] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22948975, Kapcsolat: 22948975
  3. Dobrzanski Jr et al. Colour change of apple as a result of storage, shelf-life and bruising. (2002) INTERNATIONAL AGROPHYSICS 0236-8722 16 4 261-268
    Folyóiratcikk[20852521] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20852521, Kapcsolat: 20852521
Felföldi J. Kertészeti termények keménységvizsgálata tulajdonságaik alapján. (1996) Megjelent: MTA Agrár-Műszaki Bizottság kutatási és fejlesztési tanácskozás pp. 289-295, 1136333
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1136333]
  1. Sitkei György. A gyümölcs- és zöldségtermesztés műszaki vonatkozásai. (2005)
    Könyv[20851876] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20851876, Kapcsolat: 20851878
Felföldi J. Measurement of homogeneity of onion (Allium cepa L.) varieties and lines using computer based shape and colour analysis. (1996) HORTICULTURAL SCIENCE (1996-1997) 1416-6445 28 3-4 69-75, 1276157
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276157]
  1. A Fekete. Quality aspects of horticultural products. (2007) Megjelent: Technical aspects of horticultural production pp. 142-207
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[23687615] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23687615, Kapcsolat: 23687624
  2. Fekete András. Fizikai mérések a minőségbiztosításban. (2007) Megjelent: Élelmiszer-biztonság és -minőség III.: Fogyasztóvédelem és élelmiszer-vizsgálat pp. 259-264
    Könyvrészlet/Felsőoktatási tankönyv része (Könyvrészlet)/Oktatási[23682887] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23682887, Kapcsolat: 23682887
  3. Muha V et al. Texture changes of vegetables cultivars measured by non-destructive methods. (2005) HORTICULTURAL SCIENCE 0862-867X 1805-9333 11 2 59-62
    Folyóiratcikk[20853797] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853797, Kapcsolat: 20853798
  4. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Zöldségfajok állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes módszerekkel. (2003) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 35 4 22-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2260128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2260128, Kapcsolat: 20853788
  5. Szepes A. Color and shape analysis by neural network. (2001) Megjelent: Proc. of IFAC/CIGR 4. International Workshop on Artifical Intelligence in Agriculture pp. 61-64
    Egyéb konferenciaközlemény[20855773] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855773, Kapcsolat: 20855773
  6. Szepes A. Application of artificial neural network in the research of visual parameters of fruits and vegetables. (2000) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 13 71-73
    Folyóiratcikk[21063751] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21063751, Kapcsolat: 20855735
  7. Szepes A. Neural network for image analysis. (1999) Publ. Univ. Horticulture and Food Industry 58 43-48
    Folyóiratcikk[21063750] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21063750, Kapcsolat: 20855687
Felföldi J. Számítógépes látórendszer alkalmazása gyümölcs- és zöldségfélék minőségjellemzéséhez. (1996) Megjelent: MTA Agrár-Műszaki Bizottság kutatási és fejlesztési tanácskozás, 1299823
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1299823]
  1. Szepes A. Color and shape analysis by neural network. (2001) Megjelent: Proc. of IFAC/CIGR 4. International Workshop on Artifical Intelligence in Agriculture pp. 61-64
    Egyéb konferenciaközlemény[20855774] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20855774, Kapcsolat: 20855774
  2. Szepes A. Application of artificial neural network in the research of visual parameters of fruits and vegetables. (2000) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 13 71-73
    Folyóiratcikk[21063751] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21063751, Kapcsolat: 21063751
  3. Szepes A. Neural network for image analysis. (1999) Publ. Univ. Horticulture and Food Industry 58 43-48
    Folyóiratcikk[21063750] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21063750, Kapcsolat: 21063750
Felföldi J.. Firmness assessment of fruits and vegetables based on acoustic parameters. (1996) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 58 39-47, 1276155
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276155]
  1. Kaszab Tímea. Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage.. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2506945] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2506945, Kapcsolat: 26999585
  2. Schmilovitch Z. Instrumental assessment of the sensory quality of fruits and vegetables. (2013) Megjelent: Instrumental Assessment of Food Sensory Quality pp. 446-466e
    Könyvrészlet/Tudományos[26999589] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26999589, Kapcsolat: 26999589
  3. Kilcast David. Instrumental assessment of food sensory quality: A practical guide. (2013) ISBN:0857098853
    Könyv/Tudományos[26088019] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26088019, Kapcsolat: 26088019
  4. Ignát Tímea. Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers= Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]. (2012)
    Disszertáció/Tudományos[26999588] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26999588, Kapcsolat: 26999588
  5. T. Kaszab et al. Prediction of Carrot Sensory Attributes by Mechanical Tests and Electronic Tongue. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Special Issue 41-58
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2252917] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2252917, Kapcsolat: 23471314
  6. Roth Erika et al. Modelling the enzymatic softening of apples in relation to cultivar, growing system, picking date and season. (2008) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 43 4 620-628
    Folyóiratcikk/Tudományos[26088058] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26088058, Kapcsolat: 26088058
  7. Róth Erika. Internal quality attributes of integrated and organically produced apple fruit. (2008)
    Egyéb/Tudományos[26088065] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26088065, Kapcsolat: 26088065
  8. Zsomné Muha. DINAMIKUS MÓDSZEREK KERTÉSZETI TERMÉNYEK JELLEMZÉSÉRE. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23185648] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23185648, Kapcsolat: 26999579
  9. A Fekete. Quality aspects of horticultural products. (2007) Megjelent: Technical aspects of horticultural production pp. 142-207
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[23687615] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23687615, Kapcsolat: 23687608
  10. Istella S. Korszerű eljárások a zöldségfélék tárolhatóságának előrejelzésére. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888461] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888461, Kapcsolat: 20888461
  11. Muha V et al. Texture changes of vegetables cultivars measured by non-destructive methods. (2005) HORTICULTURAL SCIENCE 0862-867X 1805-9333 11 2 59-62
    Folyóiratcikk[20853797] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853797, Kapcsolat: 20853797
  12. Muha V et al. Storability of paprika varieties measured by non-destructive acoustic method. (2005) HORTICULTURAL SCIENCE 0862-867X 1805-9333 11 2 49-53
    Folyóiratcikk[20853791] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853791, Kapcsolat: 20853791
  13. Muha Viktória et al. Étkezési paprika (Casicum annuum cv. Kárpia) posharvest időszak alatti minőségváltozásának vizsgálata roncsolásmentes állománymérési módszerekkel. (2005) Hajtatás, korai termesztés 2 22-26
    Folyóiratcikk[20853564] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853564, Kapcsolat: 20853538
  14. Abd-El-Wahed Kamel. Postharvest Handling and Storage of Melon. (2004)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888467] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888467, Kapcsolat: 20888468
  15. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Zöldségfajok állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes módszerekkel. (2003) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 35 4 22-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2260128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2260128, Kapcsolat: 20853786
S Barabássy. Attemps to elaborate detection methods for some irradiated food and dry ingredients. (1996) Megjelent: Detection methods for irradiated foods, current status pp. 185-201, 1298711
Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[1298711]
  1. Alam Khan et al. Effect of irradiation on quality of spices.. (2010) INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL 1985-4668 17 4 825-836
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905905, Kapcsolat: 24905905
  2. Chauhan Sulaxana et al. Detection methods for irradiated foods. (2009) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 8 1 4-16
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905879] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905879, Kapcsolat: 24905879
  3. SádECká Jana. Irradiation of spices-a review. (2007) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 25 231-242
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905892] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905892, Kapcsolat: 24905892
  4. Cieśla Krystyna et al. DSC studies of γ-irradiation influence on amylose-lipid complex transition in wheat flour. (2005) JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 1388-6150 1572-8943 1588-2926 79 1 19-27
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905906] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905906, Kapcsolat: 24905906
  5. Krystyna Cieśla et al. Influence of gamma radiation on potato starch gelatinization studied by differential scanning calorimetry. (2002) RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 0969-806X 1879-0895 0146-5724 64 2 137-148
    Folyóiratcikk[22678027] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22678027, Kapcsolat: 22678027
  6. Yi SD et al. Rheological Examination of White Pepper Slurries to Determine Prior Treatment of Pepper with Gamma‐Irradiation. (2001) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 66 2 257-260
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905910] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905910, Kapcsolat: 24905910
  7. Yi Sang-Duk. Utilization of Brabender Visco-Amylograph to detect irradiated starches. (2000) Journal of Food Science and Nutrition 1226-332X 5 1 20-24
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905907] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905907, Kapcsolat: 24905907
  8. Yi Sang-Duk. Detection of irradiated cereals by viscosity measurement. (2000) Journal of Food Science and Nutrition 1226-332X 5 2 93-99
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905904] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905904, Kapcsolat: 24905904
  9. Yi Sang-Duk et al. Detection for irradiated cereals by maximum viscosity in amylograph. (2000) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456 9 2 73-76
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905903] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905903, Kapcsolat: 24905903
  10. Yi Sang-Duk et al. Comparison of Apparent and Maximum Viscosity Methods for The Detection of Irradiated Wheat Flour. (2000) FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1226-7708 2092-6456 9 4 234-238
    Folyóiratcikk/Tudományos[24905911] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24905911, Kapcsolat: 24905911
Fekete A. Monitoring of fruit ripening and softening. (1997) Megjelent: Proceedings of Fifth Symposium on Fruit, Nut and Vegetable Production Engineering pp. 152-152, 1130920
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130920]
  1. Zana J. Evaluating rheological properties of fruits by mechanical hysterezis. (1998) Megjelent: Proc. of Control Applications in Post-Harvest and Processing Technology pp. 119-122
    Egyéb konferenciaközlemény[20447503] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20447503, Kapcsolat: 20447503
Fekete A. Relationship between different firmness characteristics. (1997) Megjelent: Proc. of Int. Sympsium on Quality Assessment of Plant Products pp. 15-19, 1136328
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1136328]
  1. Abd-El-Wahed Kamel. Postharvest Handling and Storage of Melon. (2004)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888467] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888467, Kapcsolat: 20888467
Felföldi J.. Acoustic based firmness assessment of fruits, vegetables and food products. (1997) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 26 3 292-293, 1300100
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1300100]
  1. Fekete A. Estimation of Fruit Rupture Stress. (2003) Megjelent: ASAE Annual International Meeting
    Egyéb konferenciaközlemény[21063768] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21063768, Kapcsolat: 21063768
Gilinger P. Change in quality parameters of the tomato fruit from glasshouse production. (1997) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 456 207-213, 1276162
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276162]
  1. Gruda N. Do soilless culture systems have an influence on product quality of vegetables?. (2009) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 82 2 141-147
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23792582] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23792582, Kapcsolat: 23792582
Borsa B. A ripeness-based model for fruit separation. (1998) Megjelent: Proceedings of International Conference of EurAgEng on Agricultural Engineering pp. 336-337, 1130924
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1130924]
  1. Szepes A. Számítógépes látórendszer alkalmazása kertészeti termények alakjellemzésére. (2003)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20445676] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20445676, Kapcsolat: 20445676
Fekete A. Firmness-based expert system for fruit quality assessment. (1998) Megjelent: Proc. of 2nd IFAC Workshop on 'Control applications in postharvest and processing technology' pp. 61-65, 1136347
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1136347]
  1. Fruk G et al. Acoustic Impulse Method Cannot Determine Nectarine Fruit Quality. (2012) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 934 133-138
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[24807783] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24807783, Kapcsolat: 22957482
  2. Landahl Sandra. Non-destructive and destructive firmness measurements on apples and peaches. (2000) Megjelent: Agricontrol 2000: IFAC International Conference on Modelling and Control in Agriculture, Horticulture and Post-Harvest Processing pp. 315-320
    Egyéb konferenciaközlemény[22957474] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22957474, Kapcsolat: 22957474
Fekete A et al. Mérőrendszer a gyümölcs keménységének mérésére. (1998) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 30 44-45, 1127651
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1127651]
  1. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Zöldségfajok állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes módszerekkel. (2003) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 35 4 22-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2260128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2260128, Kapcsolat: 20411987
Vízhányó T et al. Colour difference in images of diseased mushrooms.. (1998) Megjelent: A Proc. Volume of Second International Workshop on Control Applications in Post-harvest and Processing Tewchnology,Publised by ... pp. 99-104, 1279928
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1279928]
  1. Gamal ElMasry et al. Detecting chilling injury in Red Delicious apple using hyperspectral imaging and neural networks. (2009) POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 0925-5214 52 1 1-8
    Folyóiratcikk/Tudományos[20816768] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20816768, Kapcsolat: 21781907
  2. Wiesnerová Dana et al. Computer image analysis of seed shape and seed color for flax cultivar description. (2008) COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 0168-1699 61 2 126-135
    Folyóiratcikk/Tudományos[20851154] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20851154, Kapcsolat: 21781896
  3. T Zhou. Determination of acceptability and shelf life of ready-to-use lettuce by digital image analysis. (2004) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 37 9 875-881
    Folyóiratcikk[21781909] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21781909, Kapcsolat: 21781909
Balla Cs. Physical methods for prediction of ripening of apricots. (1999) Megjelent: Proceedings of Conference on Agri-Food Quality II. pp. 119-124, 1136373
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1136373]
  1. Alejandro Pérez-Pastor et al. Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storage. (2007) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 87 13 2409-2415
    Folyóiratcikk[22957211] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22957211, Kapcsolat: 22957211
  2. Grotte M et al. Sampling methods of fruits applied to the quality characterization of apricot fruits. Méthodes d échantillonnage de fruits appliquées a lévalution de la qualité de l abricot.. (2006) FRUITS 0248-1294 1625-967X 61 2 135-147
    Folyóiratcikk[20851825] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20851825, Kapcsolat: 20851825
Felföldi J. Dynamic method for quick and non-destructive measurement of the surface firmness of fruits and vegetables. (1999) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 12 29-30, 1277888
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1277888]
  1. A Fekete. Quality aspects of horticultural products. (2007) Megjelent: Technical aspects of horticultural production pp. 142-207
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[23687615] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23687615, Kapcsolat: 23687622
  2. Istella S. Korszerű eljárások a zöldségfélék tárolhatóságának előrejelzésére. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20888461] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20888461, Kapcsolat: 20888462
  3. Muha V et al. Texture changes of vegetables cultivars measured by non-destructive methods. (2005) HORTICULTURAL SCIENCE 0862-867X 1805-9333 11 2 59-62
    Folyóiratcikk[20853797] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853797, Kapcsolat: 20853793
  4. Muha Viktória et al. Étkezési paprika (Casicum annuum cv. Kárpia) posharvest időszak alatti minőségváltozásának vizsgálata roncsolásmentes állománymérési módszerekkel. (2005) Hajtatás, korai termesztés 2 22-26
    Folyóiratcikk[20853564] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20853564, Kapcsolat: 20853564
  5. V Muha. Firmness Changes During Storage of Paprika Varieties Measured by Non-Destructive Methods. (2004) Megjelent: Proc. of CEFOOD - Second Central European Congress on Food pp. 1-8
    Egyéb konferenciaközlemény[20852730] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20852730, Kapcsolat: 20852730
  6. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Zöldségfajok állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes módszerekkel. (2003) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 35 4 22-27
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2260128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2260128, Kapcsolat: 20853787
  7. A Fekete et al. Estimation of Fruit Rupture Stress. (2003) Megjelent: ASAE Annual International Meeting
    Egyéb konferenciaközlemény[20854819] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20854819, Kapcsolat: 20854819
2021-08-03 00:45