{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 08:52", "paging" : { "last" : false, "first" : true, "totalPages" : 2, "totalElements" : 182, "totalUncutElements" : 182, "totalEstimatedElements" : 20, "size" : 100, "number" : 1, "numberOfElements" : 100, "sort" : [ { "direction" : "ASC", "property" : "publication.publishedYear", "ascending" : true }, { "direction" : "ASC", "property" : "publication.label", "ascending" : true }, { "direction" : "ASC", "property" : "publication.mtid", "ascending" : true }, { "direction" : "DESC", "property" : "related", "ascending" : false }, { "direction" : "ASC", "property" : "mtid", "ascending" : true } ] }, "content" : [ { "otype" : "Citation", "mtid" : 24201974, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2015-03-24T16:19:40.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 14201974, "lastModified" : "2020-02-03T10:57:58.759+0000", "created" : "2014-09-23T07:44:41.000+0000", "lastDuplumOK" : "2020-02-26T10:51:37.643+0000", "lastDuplumSearch" : "2020-02-26T10:51:37.643+0000", "adminApproved" : "2015-02-24T08:40:20.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10021038, "link" : "/api/admin/10021038", "label" : "Törökné Vas Marianna (Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10021038, "snippet" : true }, "validated" : "2020-02-03T10:57:58.869+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10052935, "link" : "/api/admin/10052935", "label" : "Törökné Vas Marianna (SZE Szakreferens, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10052935, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 2098251, "link" : "/api/publication/2098251", "label" : "Kapcsándi V et al. Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása olaszrizling must erjedésére.. (2012) Megjelent: A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok. 34. Óvári Tudományos Nap pp. 62-67", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000312, "link" : "/api/subtype/10000312", "label" : "Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)", "name" : "Konferenciaközlemény", "nameEng" : "Conference paper", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 228, "published" : true, "oldId" : 10000312, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása olaszrizling must erjedésére.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 6, "publishedYear" : 2012, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 2098251, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2098251, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2706645, "link" : "/api/publication/2706645", "label" : "Korzenszky P et al. Must tartósításának vizsgálata. (2014) KONZERVÚJSÁG 0866-5125 62 1-2 27-31", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Must tartósításának vizsgálata", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 874127, "link" : "/api/publicationidentifier/874127", "label" : "Matarka: 2060282", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "2060282", "published" : false, "oldId" : 1655541, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 10005335, "link" : "/api/journal/10005335", "label" : "KONZERVÚJSÁG 0866-5125", "pIssn" : "0866-5125", "reviewType" : "NOT_REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 10005335, "snippet" : true }, "volume" : "62", "issue" : "1-2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 5, "publishedYear" : 2014, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : false, "published" : true, "oldId" : 2706645, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 2706645, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/24201974", "label" : "Korzenszky P et al. Must tartósításának vizsgálata. (2014) KONZERVÚJSÁG 0866-5125 62 1-2 27-31", "template" : "