Kállay M. Determination of biogenic amine-content of natural wines. (2003) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 9 3-4 91-95, 2313396
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2313396]
  1. Magyar Ildikó. Food and Nutrition research: Botrytized Wines. (2011) ISBN:9780123849274
    Könyv/Tanulmánykötet (Könyv)[23119168] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23119168, Kapcsolat: 23119168
Kállay Miklós et al. Tokaji borkülönlegességek biogénamin-tartalmának vizsgálata. (2003) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 13 1 [16-20], 2897227
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2897227]
  1. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188356
  2. Sass-Kiss A et al. Multivariate statistical analysis of botrytised wines of different origin. (2008) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 110 3 742-750
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376507] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1376507, Kapcsolat: 30113686
  3. Kiss J. Tokaji aszú borok eredetvizsgálata szőlők és borok amin- és sav-összetétele alapján. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21994263] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21994263, Kapcsolat: 30113716
  4. Kiss J et al. Study of amine composition of botrytized grape berries. (2006) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 54 23 8909-8918
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21802362] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21802362, Kapcsolat: 30113722
Nyitrainé Sárdy Diána. A bioborok összetételének vizsgálata. (2004), 2320484
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2320484]
  1. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188433
Kállay M. A mustok aminonitrogén-tartalmának hatása az erjesztésre illetve a borminőségre. (2006) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 18 4 [1-5], 2287932
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2287932]
  1. 1 Kállay M et al. A mustok aminonitrogén-tartalmának hatása az erjesztésre illetve a borminőségre. (2006) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 16 4 1-5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23127362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23127362, Kapcsolat: 23127362
Kállay M et al. N-tartalmú vegyületek koncentrációjának alakulása mustból erjesztett pezsgő készítése során. (2008) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 18 2 [8-11], 2287944
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2287944]
  1. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188374
Kállay M. Az erjedést befolyásoló N-tartalmú vegyületek vizsgálata mustokban különös tekintettel a borminőségre. (2009) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 41 2 60-64, 2288014
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2288014]
  1. Magyar Ildikó. Borászati mikrobiológia. (2010) ISBN:9789632865713
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[2154496] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2154496, Kapcsolat: 25032531
A Leskó et al. The change of polyphenolic composition and tyrosol content of the wine as an effect of sur lie method. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 1 79-90, 2287972
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2287972]
  1. Giovinazzo G. et al. Red wine: A functional beverage?. (2014) Megjelent: Wine: Phenolic Composition, Classification and Health Benefits pp. 131-153
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31640728] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31640728, Kapcsolat: 29923816
  2. SOLAKOĞLU Duygu Yazar et al. Fermantasyon sırasında Saccharomyces cerevisiae mayası tarafından tyrosol’ün oluşum metabolizması ve tyrosol oluşumunu etkileyen uygulamalar üzerinde bir araştırma. (2012)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31931576] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931576, Kapcsolat: 29926878
Mariann Csóka et al. GC-MS Description of the primary aroma structure of two kadarka wines considered indigenous in Hungary. (2013) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 86 15 104-112, 2417605
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2417605]
  1. Ajoke Fadipe Labake et al. Some volatile constituents of the unripe fruits of Nauclea latifolia (Family: Rubiaceae). (2015) JOURNAL OF MEDICINAL PLANTS STUDIES 2394-0530 2320-3862 3 2 1-4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31931556] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931556, Kapcsolat: 29926860
  2. Jeandet P et al. Chemical messages in 170-year-old champagne bottles from the Baltic Sea: Revealing tastes from the past. (2015) PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA 0027-8424 1091-6490 112 19 5893-5898
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24764514] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24764514, Kapcsolat: 24764514
Leskó A et al. The effect of yeast on the anthocyanin characteristics of fermented model solutions. (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 2 232-238, 2592190
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2592190]
  1. Villangó Szabolcs. A fenolos érettség vizsgálata Syrah szőlőfajtán. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2981538] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2981538, Kapcsolat: 29931893
  2. Medina Rolando Karina. Biodiversidad de levaduras no-Saccharomyces: efecto del metabolismo secundario en el color y el aroma de vinos de calidad. (2014)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31936064] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31936064, Kapcsolat: 29931879
Magyar Ildikó et al. Anaerobic organic acid metabolism of Candida zemplinina in comparison with Saccharomyces wine yeasts. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 178 0 1-6, 2561946
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2561946]
  1. Velenosi M. et al. Color Stabilization of Apulian Red Wines through the Sequential Inoculation of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2021) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 26 4 p. 907
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31931520] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931520, Kapcsolat: 29926819
  2. Hranilovic Ana et al. Lower-alcohol wines produced by Metschnikowia pulcherrima and Saccharomyces cerevisiae co-fermentations: The effect of sequential inoculation timing. (2020) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 0168-1605 329
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31502261] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31502261, Kapcsolat: 29264776
  3. Mangani Silvia et al. Influence of sequential inoculum ofStarmerella bacillarisandSaccharomyces cerevisiaeon flavonoid composition of monovarietal Sangiovese wines. (2020) YEAST 0749-503X 1097-0061
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31437353] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31437353, Kapcsolat: 29264779
  4. Ferrando N. et al. Evaluating the effect of using non-Saccharomyces on Oenococcus oeni and wine malolactic fermentation. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929967] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929967, Kapcsolat: 29923802
  5. Pando Bedrinana R. et al. Characteristics of ice juices and ciders made by cryo-extraction with different cider apple varieties and yeast strains. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 310
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31502262] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31502262, Kapcsolat: 29264777
  6. Raymond Eder Maria Laura et al. Vitis species, vintage, and alcoholic fermentation do not drive population structure in Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) species. (2019) YEAST 0749-503X 1097-0061 36 6 411-420
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30958372] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30958372, Kapcsolat: 28707542
  7. Vilela Alice. Use of Nonconventional Yeasts for Modulating Wine Acidity. (2019) Fermentation 2311-5637 5 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102380] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31102380, Kapcsolat: 28707540
  8. Englezos Vasileios et al. Saccharomyces cerevisiae-Starmerella bacillaris strains interaction modulates chemical and volatile profile in red wine mixed fermentations. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 122 392-401
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31103314] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31103314, Kapcsolat: 28707538
  9. Gobert Antoine. Etude des besoins en azote des levures non-Saccharomyces en vinification: impact sur les fermentations séquentielles. (2019)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31931354] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931354, Kapcsolat: 29926640
  10. Ciampa Alessandra et al. Combined magnetic resonance imaging and high resolution spectroscopy approaches to study the fertilization effects on metabolome, morphology and yeast community of wine grape berries, cultivar Nero di Troia. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 274 831-839
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563513] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30563513, Kapcsolat: 28027447
  11. Berbegal Carmen et al. Climate Changes and Food Quality: The Potential of Microbial Activities as Mitigating Strategies in the Wine Sector. (2019) Fermentation 2311-5637 5 4
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31584108] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31584108, Kapcsolat: 29427579
  12. Englezos Vasileios et al. Volatile profiles and chromatic characteristics of red wines produced with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 109 298-309
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563515] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30563515, Kapcsolat: 28027450
  13. Englezos Vasileios et al. Volatile profile of white wines fermented with sequential inoculation of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 257 350-360
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27516000] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27516000, Kapcsolat: 27516000
  14. Nisiotou Aspasia et al. The use of indigenous Saccharomyces cerevisiae and Starmerella bacillaris strains as a tool to create chemical complexity in local wines. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 111 498-508
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30563516] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30563516, Kapcsolat: 28027452
  15. Englezos V et al. Oxygen availability and strain combination modulate yeast growth dynamics in mixed culture fermentations of grape must with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae. (2018) FOOD MICROBIOLOGY 0740-0020 1095-9998 69 179-188
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179127] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27179127, Kapcsolat: 27179127
  16. Zhang Guanfei et al. Organic Acid Content, Antioxidant Capacity, and Fermentation Kinetics of Matured Coconut (Cocos nucifera) Water Fermented by Saccharomyces cerevisiae D254. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2194-5764 1556-3758 14 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27516001] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27516001, Kapcsolat: 27516001
  17. Csoma H et al. Application of different markers and data-analysis tools to the examination of biodiversity can lead to different results: a case study with Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) strains. (2018) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 18 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3355369] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3355369, Kapcsolat: 28027449
  18. Yu J. et al. Wine Quality Analysis Based on Organic Acids Detected by HPLC. (2017) NONGYE JIXIE XUEBAO/TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL MACHINERY 1000-1298 48 12 354-362
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929968] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929968, Kapcsolat: 29923803
  19. Englezos V et al. Starmerella bacillaris in winemaking: opportunities and risks. (2017) CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE 2214-7993 2214-8000 17 30-35
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179128] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27179128, Kapcsolat: 27179128
  20. du Plessis H et al. Characterisation of Non-Saccharomyces Yeasts Using Different Methodologies and Evaluation of their Compatibility with Malolactic Fermentation. (2017) SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 0253-939X 2224-7904 38 1 46-63
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26901200] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26901200, Kapcsolat: 26884667
  21. Masneuf-Pomarede Isabelle et al. The Genetics of Non-conventional Wine Yeasts: Current Knowledge and Future Challenges. (2016) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 6
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775369] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775369, Kapcsolat: 25775329
  22. Englezos Vasileios et al. Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae mixed fermentations to reduce ethanol content in wine. (2016) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 100 12 5515-5526
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26021696] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26021696, Kapcsolat: 26021660
  23. Garofalo Carmela et al. Non-Saccharomyces biodiversity in wine and the 'microbial terroir': a survey on Nero di Troia wine from the Apulian region, Italy. (2016) ANNALS OF MICROBIOLOGY 1590-4261 66 1 143-150
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775328] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775328, Kapcsolat: 25775328
  24. Chidi BS et al. Identifying and assessing the impact of wine acid-related genes in yeast. (2016) CURRENT GENETICS 0172-8083 1432-0983 62 1 149-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27179130] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27179130, Kapcsolat: 27179130
  25. Masneuf-Pomarede I et al. The yeast Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) shows high genetic diversity in winemaking environments.. (2015) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 15 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3023395] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3023395, Kapcsolat: 25257437
  26. De Kock Marli. Investigating osmotic stress in mixed yeast cultures and its effects on wine composition. (2015)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31931146] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931146, Kapcsolat: 29926268
  27. Nugent Elizabeth Fay. Diversity of yeast poulations naturalised in Margaret River vineyards. (2015)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31931486] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931486, Kapcsolat: 29926783
  28. Chidi B S et al. Determining the Impact of Industrial Wine Yeast Strains on Organic Acid Production Under White and Red Wine-like Fermentation Conditions. (2015) SOUTH AFRICAN JOURNAL FOR ENOLOGY AND VITICULTURE 0253-939X 2224-7904 36 3 316-327
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775330] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775330, Kapcsolat: 25775330
Guld Zs et al. Vörörsborok polifenol összetételének változása különböző tárolás során. (2015) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 26 4 7-10, 2966736
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2966736]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30009966
Gyöngyi Németh et al. TRANS-RESVERATROL CONTENT IN GRAPE CANE AND ROOT OF DIFFERENT SCION-ROOTSTOCK COMBINATIONS. (2017) MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 0007-5922 67 4 256-264, 3338584
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3338584]
  1. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188419
  2. Marín D. et al. Challenges of viticulture adaptation to global change: tackling the issue from the roots. (2021) AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH 1322-7130 1755-0238 27 1 8-25
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929921] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929921, Kapcsolat: 29923747
  3. Zwingelstein M. et al. Trans-Resveratrol and trans-ϵ-Viniferin in Grape Canes and Stocks Originating from Savoie Mont Blanc Vineyard Region: Pre-extraction Parameters for Improved Recovery. (2019) ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING 2168-0485 2168-0485 7 9 8310-8316
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929924] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929924, Kapcsolat: 29923749
  4. Prodhomme D. et al. Metabolite profiling during graft union formation reveals the reprogramming of primary metabolism and the induction of stilbene synthesis at the graft interface in grapevine. (2019) BMC PLANT BIOLOGY 1471-2229 19 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929923] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929923, Kapcsolat: 29923748
Nagy B. et al. The effect of fine lees as a reducing agent in sur lie wines, aged with various sulphur dioxide concentrations. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 1 109-115, 3168472
Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[3168472]
  1. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188404
  2. Velić Darko et al. The production of fruit wines–a review. (2018) Croatian Journal of Food Science and Technology 1847-3466 10 2 279-290
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31931641] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31931641, Kapcsolat: 29926987
  3. Velić Darko et al. Chemical constituents of fruit wines as descriptors of their nutritional, sensorial and health-related properties. (2018) Megjelent: Descriptive Food Science pp. 59-91
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31935963] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31935963, Kapcsolat: 29931754
Ibolya Ember et al. Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. ‘Chardonnay’. (2018) EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 0929-1873 1573-8469 152 1 185-197, 3360130
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3360130]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015023
  2. Murolo Sergio et al. Spatial pattern of Bois noir: case study of a delicate balance between disease progression and recovery. (2020) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 10 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31358040] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31358040, Kapcsolat: 29046085
  3. Jamshidi Elham et al. Sequence Analysis of New Tuf Molecular Types of ‘Candidatus Phytoplasma Solani’ in Iranian Vineyards. (2020) PATHOGENS 2076-0817 9 6
    Folyóiratcikk/Ismertetés (Folyóiratcikk)/Tudományos[31363680] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31363680, Kapcsolat: 29052516
  4. Oliveira Manuel J.R.A. et al. “Flavescence dorée” impacts growth, productivity and ultrastructure of Vitis vinifera plants in Portuguese “Vinhos Verdes” region. (2020) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 261
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30931329] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30931329, Kapcsolat: 28450233
  5. Conigliaro Gaetano et al. Epidemiological Investigations and Molecular Characterization of ‘Candidatus Phytoplasma solani’ in Grapevines, Weeds, Vectors and Putative Vectors in Western Sicily, (Southern Italy). (2020) PATHOGENS 2076-0817 9 11 p. 918
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31653362] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31653362, Kapcsolat: 29519144
  6. Jović Jelena et al. Vector Role of Cixiids and Other Planthopper Species. (2019) Megjelent: Phytoplasmas: Plant Pathogenic Bacteria - II pp. 79-113
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30572995] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30572995, Kapcsolat: 28043007
  7. PETRISOR CRISTINA et al. Organic acids and sugars profile of some grape cultivars affected by grapevine yellows symptoms. (2019) ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS 1224-5984 24 6 1027-1033
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31068089] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31068089, Kapcsolat: 28644714
  8. Jamshidi Elham et al. Molecular Typing of 'Candidatus Phytoplasma solani' in Iranian Vineyards. (2019) PLANT DISEASE 0191-2917 103 9 2412-2416
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30913263] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30913263, Kapcsolat: 28433249
  9. Bianco Piero Attilio et al. Integrated Management of Phytoplasma Diseases. (2019) Megjelent: Phytoplasmas: Plant Pathogenic Bacteria - II pp. 237-258
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[30595309] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30595309, Kapcsolat: 28073755
  10. Bogoutdinov D Z et al. Phytoplasma diseases are a serious threat to Russian crop production. (2018) Taurida Herald of the Agrarian Sciences 2542-0720 2 14 15-34
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27688678] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27688678, Kapcsolat: 27688678
  11. Semetey Olivier et al. Lavender Decline in France Is Associated with Chronic Infection by Lavender-Specific Strains of "Candidatus Phytoplasma solani". (2018) APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 0099-2240 1098-5336 84 24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30572809] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30572809, Kapcsolat: 27795729
  12. Assunta Bertaccini. Grapevine “Bois noir”: What is New Under the Sun. (2018) Megjelent: Proceedings of the 5th Bois Noir Workshop pp. &&-&&
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[31927631] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31927631, Kapcsolat: 29920909
Nagy Attila et al. Examination of biogenic amines in grapevine musts originating from vineyards treated with different viticultural practices. (2018) JOURNAL OF WINE RESEARCH 0957-1264 1469-9672 29 2 151-158, 3363064
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3363064]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015025
  2. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188386
Guld Zs. et al. Effects of aging in oak barrels on the trans-resveratrol and anthocyanin concentration of red wines from Hungary. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 349-357, 30606588
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30606588]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015021
Zsuzsanna Bene et al. Comparison of selected phenolic components of white qvevri wines. (2019) MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 0007-5922 69 2 76-82, 30813113
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30813113]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015018
  2. Kellner Nikolett et al. Feketerothadás (Guignardia bidwellii) hatása a szőlőbogyó egyes biogén amin összetételére. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 3 30-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32092217] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32092217, Kapcsolat: 30188334
  3. Steckl Sz. et al. A természetes borok élettani hatású vegyületeinek vizsgálata. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 XXXI. 3. 34-39
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32093887] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32093887, Kapcsolat: 30191095
Guld Zsuzsanna et al. Comparison of sensory evaluation techniques for Hungarian wines. (2020) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 34 4, 31133211
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31133211]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015020
Oláhné Horváth Borbála et al. Effects of the high sugar content on the fermentation dynamics and some metabolites of wine-related yeast species Saccharomyces cerevisiae, S. uvarum and Starmerella bacillaris. (2020) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 58 1 76-83, 31384126
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31384126]
  1. Szövényi Áron et al. Növényi fehérje alapú, vegán musttisztító anyagok alkalmazása Chardonnay és Pinot noir rozé mustokon. (2021) BORÁSZATI FÜZETEK 1217-9337 31 2 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31966861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31966861, Kapcsolat: 30015026
  2. Wang H.L. et al. Characterization of Microbial Dynamics and Volatile Metabolome Changes During Fermentation of Chambourcin Hybrid Grapes From Two Pennsylvania Regions. (2021) FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 1664-302X 11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31929843] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31929843, Kapcsolat: 29923642
  3. Mrsa Vladimir. Open Science in Closed Societies. (2020) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 58 1 2-4
    Folyóiratcikk/Ismertetés (Folyóiratcikk)/Tudományos[31530506] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31530506, Kapcsolat: 29321665
2021-08-03 21:58