SZIGETI J. CONTRIBUTION TO THE THEORY AND PRACTICE OF THE ACIDIFICATION OF FEED AND FOOD. (1979) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 8 1 25-40, 1176683
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176683]
  1. Suzzi G. Pectolytic clostridia isolated from sugar-beet pulp silages in Italy.. (1987) JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY 0021-8847 63 6 481-485
    Folyóiratcikk[20530863] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20530863, Kapcsolat: 20530863
  2. Grazia L. A survey of lactic acid bacteria in Italian silage.. (1984) JOURNAL OF APPLIED BACTERIOLOGY 0021-8847 56 3 376-379
    Folyóiratcikk[20530856] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20530856, Kapcsolat: 20530856
Baintner F. Néhány biológiai takarmánytartósító szer összehasonlító vizsgálata.. (1982) ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS TAKARMÁNYOZÁSI KÖZLEMÉNYEK 0324-3354 3 149-154, 1179939
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1179939]
  1. Herold István et al. Egyes kémiai és biológiai tartósítószerek befolyása a nagy fehérjetartalmú zöldtakarmányok silózásának eredményességére = Influence of chemical and biological preservants on silage making of greens of high protein content. (1987) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 36 1 83-96
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24058191] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24058191, Kapcsolat: 24058191
  2. Helmeczi Balázs. A takarmányozás mikrobiológiája. (1986)
    Egyéb[21665667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21665667, Kapcsolat: 21665667
F Baintner. Vergleichende Untersuchung einer biologischer Konservierungsmittel. Bedarfgerechte Energie- und Nährstoffversorgung durch effektiven Futtereinsatz. (1983) Megjelent: Wissenschaftliche Tagung 1983 pp. 68-78, 1192535
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1192535]
  1. Nonn H et al. Erprobung biologischer zusätze für die Luzernezilierung. (1991) ARCHIV FÜR TIERERNÄHRUNG 0003-942X 1745-039X 1477-2817 41 3 311-323
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20568986] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20568986, Kapcsolat: 20568986
F Baintner. Die Silierung von Silomais mit harnstoffhal-tigen Zusätsen. (1985) DAS WIRTSCHAFTSEIGENE FUTTER 0049-7711 3 234-242, 1181020
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1181020]
  1. Schwarz F. Nincs cím. (1990) ZUCHTUNGSKUNDE 0044-5401 62 p. 66
    Folyóiratcikk[22395886] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22395886, Kapcsolat: 22395886
Baintner F. Die Wirkung von Na- und Ca-Acrylat auf die Milchsäuregärung von Futtermitteln mit unterschiedlicher Vergärbarkeit. (1986) DAS WIRTSCHAFTSEIGENE FUTTER 0049-7711 32 1 89-104, 1179793
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1179793]
  1. McDonald P. The Biochemistry of Silage,. (1991) Chalcombe Publ. Marlow Bucks SL7 3PV, U.S.A
    Folyóiratcikk[20530876] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20530876, Kapcsolat: 20530876
  2. Mc Donald. The biochemistry of silage: 2nd edition. (1991)
    Könyv[21665671] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21665671, Kapcsolat: 21665671
Szigeti J. New technoloqies for the production of fermented dairy products.. (1993) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 22 1 p. 61, 1179820
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1179820]
  1. Csanádi J. Changes in the D-amino acid content of sheep milk related to technologies. Natural resources and sustainable development international scientific session and reviewed papers.. (2003)
    Egyéb[20530898] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20530898, Kapcsolat: 20530898
Szigeti J et al. Microbial growth stimulation and inhibition caused by cyanobacteria.. (1996) Megjelent: Conference on Progress in Plant Sciences from Plant Breeding to Growth Regulation pp. 149-155, 1179867
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1179867]
  1. Diestel H. Closed cycle operation in milk production units for groundwater protection.. (1996) Megjelent: OECD Workshop Mexico ’96 on Biotechnology for Water Use and Conservation pp. 1-16
    Egyéb konferenciaközlemény[20531009] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20531009, Kapcsolat: 20531009
Springer M et al. Verfahren zur Herstellung von biologisch hochwertigen Sauermilcherzeugnissen. (1998) DE 196 54 614 A 1, 1176429
Oltalmi formák/Európai szabadalom (Oltalmi formák)/Tudományos[1176429]
  1. Kavimandan A. Incorporation of Spirulina platensis into probiotic fermented dairy products. (2015) INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 1811-9743 1811-9751 10 1 1-11
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24501205] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24501205, Kapcsolat: 24501207
  2. Ásványi-Molnár N. Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23741857] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23741857, Kapcsolat: 23741857
  3. Tamime A.Y. et al. Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology: Third Edition. (2007) ISBN:9781845692131; 9781845692612; 1845692136; 9781420044539
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[32006411] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32006411, Kapcsolat: 30208821
  4. Hora R. Pet food supplement. (2005) EP 1 504 674 A1 Németország
    Oltalmi formák/Európai szabadalom (Oltalmi formák)/Tudományos[24074301] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24074301, Kapcsolat: 24074301
Szigeti J et al. Megnövelt biológiai értékű savanyú tejkészítmények előállítása: Production of fermented dairy products with increased biological value. (1998) Megjelent: "Új kihívások a mezőgazdaság számára az EU csatlakozás tükrében" 27. Óvári Tudományos Napok pp. 893-898, 1178053
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1178053]
  1. Fenyvessy J. Pannónia sajt. (2010) Megjelent: Élelmiszer-technológia mérnököknek pp. 471-551
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[23328992] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23328992, Kapcsolat: 23328992
Varga L et al. Microbial changes in natural and algal yoghurts during storage. (1998) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 27 2 127-135, 1176573
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176573]
  1. Patel A.K. et al. Emerging prospects of macro- and microalgae as prebiotic. (2021) MICROBIAL CELL FACTORIES 1475-2859 20 1
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32058579] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32058579, Kapcsolat: 30134429
  2. Ramal Ahmed Mustafa. Role Medicinal Plant Extracts Glossostemonbruguieriand(Moghat) On Bio- Yogurt Quality During Storage. (2020) INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCED SCIENCE AND TECHNOLOGY 2005-4238 29 11s 3341-3352
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31803780] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31803780, Kapcsolat: 29507391
  3. Çelekli A. et al. Boosting effects of Spirulina platensis, whey protein, and probiotics on the growth of microflora and the nutritional value of ayran. (2020) ENGINEERING REPORTS 2577-8196 2 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31384600] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31384600, Kapcsolat: 29079784
  4. Omar H.H. et al. The benefit roles of micro- and macro-algae in probiotics. (2019) NATURE AND SCIENCE 1545-0740 17 11 258-279
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31008834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31008834, Kapcsolat: 28552311
  5. Çelekli A. et al. Influence of incorporated Spirulina platensis on the growth of microflora and physicochemical properties of ayran as a functional food. (2019) ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS 2211-9264 44 p. 101710
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30889623] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30889623, Kapcsolat: 28404645
  6. Lodh J. et al. Algae: a fabulous alternative source of protein. (2019) Beverage & Food World 0970-6194 46 2 32-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30767151] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30767151, Kapcsolat: 28262070
  7. Çelekli A et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) Megjelent: Proceedings of the 120th IRES International Conference pp. 12-16
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27619059] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27619059, Kapcsolat: 27619038
  8. Celekli A. et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCES IN SCIENCE ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2321-8991 2321-9009 6 3 42-46
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30476949] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30476949, Kapcsolat: 27907550
  9. Darwish A M. Physicochemical properties, bioactive compounds and antioxidant activity of Kareish cheese fortified with Spirulina platensis. (2017) WORLD JOURNAL OF DAIRY AND FOOD SCIENCES 1817-308X 2078-4627 12 2 71-78
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26834166] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26834166, Kapcsolat: 26834166
  10. Kavimandan A. Incorporation of Spirulina platensis into probiotic fermented dairy products. (2015) INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 1811-9743 1811-9751 10 1 1-11
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24501205] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24501205, Kapcsolat: 24501211
  11. Amirdivani S. The effect of green tea (Camellia sinensis) on lactic acid fermentation of milk: effects on physical, nutritional and functional properties of yogurt. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26482680] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26482680, Kapcsolat: 26482680
  12. Beheshtipour H et al. Supplementation of Spirulina platensis and Chlorella vulgaris Algae into Probiotic Fermented Milks. (2013) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 12 2 144-154
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23295362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23295362, Kapcsolat: 23315792
  13. Malik P et al. Quality characteristics of yoghurt enriched with Spirulina powder. (2013) MYSORE JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES 0047-8539 47 2 354-359
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24389361] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24389361, Kapcsolat: 24389347
  14. Beheshtipour H et al. Effects of Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis addition on viability of probiotic bacteria in yogurt and its biochemical properties. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 235 4 719-728
    Folyóiratcikk[22879902] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22879902, Kapcsolat: 22879902
  15. Korbekandi H et al. Technology and stability of probiotic in fermented milks containing probiotics and prebiotics. (2011) Megjelent: Probiotic and Prebiotic Foods: Technology, Stability and Benefits to Human Health pp. 131-167
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23740001] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23740001, Kapcsolat: 23740001
  16. Guldas M et al. Influence of Spirulina platensis powder on the microflora of yoghurt and acidophilus milk. (2010) MLJEKARSTVO 0026-704X 1846-4025 60 4 237-243
    Folyóiratcikk[22391932] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391932, Kapcsolat: 22391932
  17. Akalin AS et al. INFLUENCE OF SPIRULINA PLATENSIS BIOMASS ON MICROBIOLOGICAL VIABILITY IN TRADITIONAL AND PROBIOTIC YOGURTS DURING REFRIGERATED STORAGE. (2009) ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 1120-1770 2239-5687 21 3 357-364
    Folyóiratcikk[22391933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391933, Kapcsolat: 22391933
  18. Jaziri I et al. Effect of green and black teas (Camellia sinensis L.) on the characteristic microflora of yogurt during fermentation and refrigerated storage. (2009) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 112 3 614-620
    Folyóiratcikk[20528463] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20528463, Kapcsolat: 20528097
  19. Tamime A.Y. et al. Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology: Third Edition. (2007) ISBN:9781845692131; 9781845692612; 1845692136; 9781420044539
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[32006411] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32006411, Kapcsolat: 30208828
Szigeti J et al. Relationship of increase in body weight, fattened liver weight and liver quality in geese of different breeds, determined on the basis of force feeding methods. (1999) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 28 3 251-260, 1176687
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176687]
  1. Horváth K et al. Hormonal aspects of fatty liver production. (2009) ACTA PHYSIOLOGICA HUNGARICA 0231-424X 1588-2683 2498-602X 96 1 84-85
    Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1207475] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1207475, Kapcsolat: 25705850
  2. Győrffy A et al. A hízottmáj-termelés metabolikus és hormonális hátterének vizsgálata máj- és húshasznosítású lúdhibridekben. [Metabolic and hormonal aspects of fatty liver production in liver- and meat-type goose hybrids.]. (2008) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 130 3 156-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1143871] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1143871, Kapcsolat: 25705851
  3. Locsmándi L et al. Development of model using near-infrared reflectane spectroscopy for the determination of the chemical composition of fatty goose liver. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 4 455-463
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117636] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1117636, Kapcsolat: 25705852
  4. Horvath-Almassy K et al. Assessment of fatty goose liver grade by texture analysis. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 4 363-372
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2238759] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2238759, Kapcsolat: 25705853
Varga L et al. Effect of a Spirulina platensis biomass and that of its active components on single strains of dairy starter cultures. (1999) MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 0026-3788 54 4 187-190, 1176572
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176572]
  1. Sangian M. et al. Investigation of the effect of phycocyanin extracted from Spirulina platensis and persimmon powder on physicochemical and sensory characteristics of yogurt. (2022) EGYPTIAN JOURNAL OF VETERINARY SCIENCE 1110-0222 53 1 75-86
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32445650] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32445650, Kapcsolat: 30795050
  2. Çelekli A. et al. Boosting effects of Spirulina platensis, whey protein, and probiotics on the growth of microflora and the nutritional value of ayran. (2020) ENGINEERING REPORTS 2577-8196 2 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31384600] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31384600, Kapcsolat: 29079801
  3. Omar H.H. et al. The benefit roles of micro- and macro-algae in probiotics. (2019) NATURE AND SCIENCE 1545-0740 17 11 258-279
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31008834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31008834, Kapcsolat: 28552321
  4. Çelekli A. et al. Influence of incorporated Spirulina platensis on the growth of microflora and physicochemical properties of ayran as a functional food. (2019) ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS 2211-9264 44 p. 101710
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30889623] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30889623, Kapcsolat: 28404651
  5. Çelekli A et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) Megjelent: Proceedings of the 120th IRES International Conference pp. 12-16
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27619059] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27619059, Kapcsolat: 27619046
  6. Celekli A. et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCES IN SCIENCE ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2321-8991 2321-9009 6 3 42-46
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30476949] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30476949, Kapcsolat: 27908915
  7. Asli M Y et al. A review on the impact of herbal extracts and essential oils on viability of probiotics in fermented milks. (2017) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 13 1 6-15
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26370715] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26370715, Kapcsolat: 26370715
  8. Mazinani S et al. Impact of Spirulina platensis on physicochemical properties and viability of Lactobacillus acidophilus of probiotic UF Feta cheese. (2016) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 40 6 1318-1324
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25577788] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25577788, Kapcsolat: 25577788
  9. Fadaei V et al. بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع (Effect of Arthrospira Spirulina microalgae powder on some physicochemical and sensory properties of probiotic yoghurt mint powder). (2015) Innovative Food Science and Technology (مجله علوم و فناوریهای نوین غذایی) 2383-1642 2 2 59-70
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24576935] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24576935, Kapcsolat: 24576928
  10. Mazinani S et al. Viability of Lactobacillus acidophilus in synbiotic ultrafiltration white cheese containing powdered Mentha longifolia L. and Spirulina platensis ( قابليت زيستي لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس در پنير سفيد فراپالايش سين بيوتيك حاوي پودر پونه كوهي و اسپيرولينا پلاتنسيس). (2015) MAJALLAHI ULUMI TAGHZDIYAH VA SANAYII GHAZAYII IRAN / IRANIAN JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES AND FOOD TECHNOLOGY 1735-7756 9 4 109-116
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24388429] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24388429, Kapcsolat: 24388405
  11. Ehsani J. et al. Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract addition on microbiological and physico-chemical properties of probiotic yogurt. (2015) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 4 6 536-541
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31661120] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31661120, Kapcsolat: 29527784
  12. Mazinani S et al. Effect of powdered Spirulina platensis biomass on some physicochemical and sensory properties of probiotic Iranian cheese containing Mentha longifolia L. (اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش). (2015) Innovative Food Science and Technology (مجله علوم و فناوریهای نوین غذایی) 2383-1642 2 3 3-12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24934416] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24934416, Kapcsolat: 24934359
  13. Beheshtipour H et al. Supplementation of Spirulina platensis and Chlorella vulgaris Algae into Probiotic Fermented Milks. (2013) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 12 2 144-154
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23295362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23295362, Kapcsolat: 23291882
  14. Fadaei V et al. Influence of Spirulina platensis powder on the starter culture viability in probiotic yoghurt containing spinach during cold storage. (2013) EUROPEAN JOURNAL OF EXPERIMENTAL BIOLOGY 2248-9215 3 3 389-393
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23346220] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23346220, Kapcsolat: 23345714
  15. Beheshtipour H et al. Effects of Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis addition on viability of probiotic bacteria in yogurt and its biochemical properties. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 235 4 719-728
    Folyóiratcikk[22879902] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22879902, Kapcsolat: 22879899
  16. Vidanarachchi J K et al. Applications of Marine Nutraceuticals in Dairy Products. (2012) ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH 1043-4526 2213-6797 65 457-478
    Folyóiratcikk[22392165] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22392165, Kapcsolat: 22392150
  17. Guldas M et al. Influence of Spirulina platensis powder on the microflora of yoghurt and acidophilus milk. (2010) MLJEKARSTVO 0026-704X 1846-4025 60 4 237-243
    Folyóiratcikk[22391932] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391932, Kapcsolat: 21630605
  18. Zhang QL et al. Effect of papain-hydrolysed casein peptides on the fermentation kinetics, microbiological survival and physicochemical properties of yoghurt. (2010) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 45 11 2379-2386
    Folyóiratcikk[22391700] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391700, Kapcsolat: 21630606
  19. Li J et al. 螺 旋 藻 对 腹 泻 模 型 小 鼠 肠 道 菌 群 的 影 响 (The effects of Spirulina on intestinal microflora of diarrhea model mice).. (2009) WEISHENGWUXUE TONGBAO / MICROBIOLOGY CHINA 0253-2654 36 2 187-192
    Folyóiratcikk[21646005] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21646005, Kapcsolat: 21646005
  20. Vigliengo E et al. Use of whey and buttermilk based media to obtain biomass of thermophilic LAB. (2009) INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 1364-727X 1471-0307 62 3 431-437
    Folyóiratcikk[21630607] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21630607, Kapcsolat: 21630607
  21. Akalin AS et al. INFLUENCE OF SPIRULINA PLATENSIS BIOMASS ON MICROBIOLOGICAL VIABILITY IN TRADITIONAL AND PROBIOTIC YOGURTS DURING REFRIGERATED STORAGE. (2009) ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 1120-1770 2239-5687 21 3 357-364
    Folyóiratcikk[22391933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391933, Kapcsolat: 21630608
  22. Ásványi-Molnár N. Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23741968] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23741968, Kapcsolat: 23741968
  23. Ozdemir Guven et al. Spirulina and antibacterial activity. (2008) Megjelent: Spirulina in Human Nutrition and Health pp. 243-269
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23329063] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23329063, Kapcsolat: 23329063
  24. Falquet J et al. Acceptabilité, formulation et conservation (Acceptability, formulation and preservation).. (2006) Megjelent: Spiruline: Aspects Nutritionnels (Spirulina: Nutritional Aspects) pp. 20-23
    Könyvrészlet[22403861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22403861, Kapcsolat: 21646002
  25. Kringelum B et al. Liquid starter cultures having improved storage stability and use thereof.. (2004) Patent No. US 6,787,348 B1, 16 pp.
    Oltalmi formák[21646001] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21646001, Kapcsolat: 21646001
  26. Zhou Xicheng et al. The effect of spirulina platensis and its water extract on growth of intestinal micorbiota in vitro. (2002) ZHONGGUO WEISHENGTAIXUE ZAZHI / CHINESE JOURNAL OF MICROECOLOGY 1005-376X 14 5 256-257
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23329064] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23329064, Kapcsolat: 23329064
Varga L et al. Effect of a Spirulina platensis biomass enriched with trace elements on combinations of starter culture strains employed in the dairy industry. (1999) MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 0026-3788 54 5 247-248, 1176571
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176571]
  1. Yazihan N. et al. Technology and health claim evaluation of probiotic dairy products. (2021) Megjelent: Probiotics, the Natural Microbiota in Living Organisms pp. 95-151
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[32114749] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32114749, Kapcsolat: 30221870
  2. El-Sattar E.A. et al. Impact of functional stirred low fat yoghurt supplemented with Spirulina platensis powder on some quality characteristics and therapeutic effects in vivo. (2021) Mansoura Journal of Food and Dairy Sciences 2090-3650 12 4 99-110
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32064609] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32064609, Kapcsolat: 30144929
  3. Aydemir S. et al. Farklı konsantrasyonlarda Spirulina platensis eklenmiş yoğurtların kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri (Physical and chemical properties of Spirulina platensis added yoghurts in different concentrations). (2020) SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITESI FEN BILIMLERI ENSTITUSU DERGISI / SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY JOURNAL OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES 1300-7688 1308-6529 24 3 553-565
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31788460] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31788460, Kapcsolat: 29746960
  4. Martelli F. et al. Arthrospira platensis as natural fermentation booster for milk and soy fermented beverages. (2020) FOODS 2304-8158 9 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31256120] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31256120, Kapcsolat: 28923380
  5. Scoglio S. et al. The use of phycocyanins, purified or as present in cyanobacterial microalgae or extracts thereof, as prebiotics, to enhance the viability, gastrointestinal survival, pathogen-fighting ability, and the overall health-enhancing properties of probiotic cultures and products. (2019) US 2019/0142880 A1
    Oltalmi formák/USA szabadalom (Oltalmi formák)/Tudományos[30686954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30686954, Kapcsolat: 28176957
  6. Omar H.H. et al. The benefit roles of micro- and macro-algae in probiotics. (2019) NATURE AND SCIENCE 1545-0740 17 11 258-279
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31008834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31008834, Kapcsolat: 28552325
  7. Turkmen Nazli et al. Probiotic dairy-based beverages: A review. (2019) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 53 62-75
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30476414] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30476414, Kapcsolat: 27906891
  8. Çelekli A et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) Megjelent: Proceedings of the 120th IRES International Conference pp. 12-16
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27619059] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27619059, Kapcsolat: 27619051
  9. Celekli A. et al. Use of Spirulina in probiotic fermented milk products. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCES IN SCIENCE ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2321-8991 2321-9009 6 3 42-46
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30476949] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30476949, Kapcsolat: 27908924
  10. Scoglio S et al. The use of phycocyanins, purified or as present in cyanobacterial microalgae or extracts thereof, as prebiotics, to enhance the viability, gastrointestinal survival, pathogen-fighting ability, and the overall health-enhancing properties of probiotic cultures and products. (2017) WO 2017/191078 A1
    Oltalmi formák/Nemzetközi szabadalom (Oltalmi formák)/Tudományos[26999829] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26999829, Kapcsolat: 26999825
  11. Barkallah M et al. Effect of Spirulina platensis fortification on physicochemical, textural, antioxidant and sensory properties of yogurt during fermentation and storage. (2017) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 84 323-330
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26620551] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26620551, Kapcsolat: 26620551
  12. Akbarnezhad M et al. Bioaccumulation of Fe2+ and its effects on growth and pigment content of spirulina (Arthrospira platensis). (2016) AQUACULTURE AQUARIUM CONSERVATION AND LEGISLATION: INTERNATIONAL JOURNAL OF THE BIOFLUX SOCIETY 1844-8143 1844-9166 9 2 227-238
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25523248] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25523248, Kapcsolat: 25523248
  13. Chouhan P K et al. Screening of cyanobacteria from black cotton soil and evaluate their potential to survive under wet and dry condition for biofertilizer production. (2014) SCHOLARS JOURNAL OF AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES 2348-8883 1 2 90-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23873439] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23873439, Kapcsolat: 23873439
  14. Zarrin R et al. Investigating the effects of microalgae Spirulina platensis and zedo gum on probiotic yogurt (ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات رﯾﺰ ﺟﻠﺒﮏ اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ ﭘﻼﺗﻨﺴﯿﺲ و ﺻﻤﻎ زدو در ﻣﺎﺳﺖ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ). (2014) Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī 2252-0937 2538-2357 3 3 197-210
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24388511] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24388511, Kapcsolat: 24388508
  15. Beheshtipour H et al. Supplementation of Spirulina platensis and Chlorella vulgaris Algae into Probiotic Fermented Milks. (2013) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 12 2 144-154
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23295362] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23295362, Kapcsolat: 23295362
  16. Kumar C P et al. Study of soil cyanobacteria to evaluate metabolite production during various incubations in their culture filtrate. (2013) SCHOLARS ACADEMIC JOURNAL OF BIOSCIENCES (SAJB) 2347-9515 2321-6883 1 5 154-158
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23739834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23739834, Kapcsolat: 23739834
  17. Şalaru V et al. Rolul unor alge cianofite azotfixatoare în rezolvarea problemei alimentare (The role of nitrogen fixing cyanophyte algae in the solving of nutrition problem). (2013) Studia Universitatis Moldoviae – Ştiinţe Reale şi ale Naturii 7 6 33-41
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24412546] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24412546, Kapcsolat: 24412546
  18. Molnár Sz et al. Comparative studies on accumulation of selected microelements by Spirulina platensis and Chlorella vulgaris with the prospects of functional food development. (2013) Journal of Chemical Engineering & Process Technology 2157-7048 4 7 p. doi: 10.4172/2157-7048.1000172
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23739850] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23739850, Kapcsolat: 23739850
  19. Sharma R et al. Role of algae and cyanobacteria in sustainable agriculture systems. (2012) WUDPECKER JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 2315-7259 1 9 381-388
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23345721] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23345721, Kapcsolat: 23345721
  20. Vidanarachchi J K et al. Applications of Marine Nutraceuticals in Dairy Products. (2012) ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH 1043-4526 2213-6797 65 457-478
    Folyóiratcikk[22392165] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22392165, Kapcsolat: 22392165
  21. Abdel-Raouf N et al. Agricultural importance of algae. (2012) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 11 54 11648-11658
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23345718] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23345718, Kapcsolat: 23345718
  22. É Milinki et al. Study of microelement accumulating characteristic of microalgae. (2011) ACTA BOTANICA HUNGARICA 0236-6495 1588-2578 53 1-2 159-167
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2005525] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2005525, Kapcsolat: 21630588
  23. Kordowska-Wiater M et al. Spirulina enhances the viability of Lactobacillus rhamnosus E/N after freeze-drying in a protective medium of sucrose and lactulose. (2011) LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 0266-8254 1472-765X 53 1 79-83
    Folyóiratcikk[21630589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21630589, Kapcsolat: 21630589
  24. Akalin AS et al. INFLUENCE OF SPIRULINA PLATENSIS BIOMASS ON MICROBIOLOGICAL VIABILITY IN TRADITIONAL AND PROBIOTIC YOGURTS DURING REFRIGERATED STORAGE. (2009) ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 1120-1770 2239-5687 21 3 357-364
    Folyóiratcikk[22391933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22391933, Kapcsolat: 21630590
  25. Ozdemir Guven et al. Spirulina and antibacterial activity. (2008) Megjelent: Spirulina in Human Nutrition and Health pp. 243-269
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23329063] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23329063, Kapcsolat: 23329058
  26. Tamime A.Y. et al. Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology: Third Edition. (2007) ISBN:9781845692131; 9781845692612; 1845692136; 9781420044539
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[32006411] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32006411, Kapcsolat: 27678823
  27. Popova V V. Влияние селена и цинка на рост Spirulina platensis и оптимизация внутриклеточного накопления этих элементов (Effect of selenium and zinc on the growth of Spirulina platensis and optimization of intracellular accumulation of these elements). (2004)
    Disszertáció/Kandidátus (Disszertáció)/Tudományos[23741898] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23741898, Kapcsolat: 23741898
  28. Csanádi J et al. Changes in the D-amino acid content of sheep milk related to technologies. (2003) Megjelent: International Scientific Session on Natural Resources and Sustainable Development pp. 9-11
    Egyéb konferenciaközlemény[20528107] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20528107, Kapcsolat: 20528107
  29. Pronina N A et al. The effect of selenite ions on growth and selenium accumulation in Spirulina platensis. (2002) RUSSIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 1021-4437 1608-3407 49 2 235-241
    Folyóiratcikk[21630592] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21630592, Kapcsolat: 21630592
Földes T et al. Isolation of Bacillus strains from the rhizosphere of cereals and in vitro screening for antagonism against phytopathogenic, food-borne pathogenic and spoilage micro-organisms. (2000) JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 1364-5072 1365-2672 89 5 840-846, 1176570
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176570]
  1. Eo J. et al. Shift of dominant species in plant community and soil chemical properties shape soil bacterial community characteristics and putative functions: a case study on topographic variation in a mountain pasture. (2021) MICROORGANISMS 2076-2607 9 5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31995078] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31995078, Kapcsolat: 30052679
  2. Umer M. et al. Role of rhizobacteria on plants growth and biological control of plant diseases: a review. (2021) PLANT PROTECTION 2617-1279 2617-1287 5 1 59-73
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31995044] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31995044, Kapcsolat: 30052641
  3. Bunsak A. et al. Potential of Bacillus spp. isolated from paddy soil for controling brown spot disease, Bipolaris spp., in rice (ศักยภาพของเชื้อ Bacillus spp. คัดแยกจากดินนา เพื่อควบคุมโรคใบจุดสีน้ำตาล Bipolaris spp. ในข้าว). (2021) Life Sciences and Environment Journal 2773-9201 2730-3527 22 2 137-147
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32180576] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32180576, Kapcsolat: 30322890
  4. El-Housseiny G.S. et al. Optimization of antifungal activity by Bacillus subtilis isolate CCASU 2021-4 using response surface methodology. (2021) Archives of Pharmaceutical Sciences Ain Shams University 2356-8380 2356-8399 5 1 171-183
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32086480] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32086480, Kapcsolat: 30179172
  5. Tran T.N.T. et al. Characterization of bacteria type strain Bacillus spp. isolated from extracellular polymeric substance harvested in seafood wastewater. (2021) JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0268-2575 1097-4660 96 12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32119398] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32119398, Kapcsolat: 30228781
  6. Loor M.A.V. et al. Caracterización de bacterias endófitas formadoras de endosporas procedentes de Theobroma cacao L. en Quinindé, Esmeraldas, Ecuador (Characterization of endophytes endospore-forming bacteria from Theobroma cacao L. in Quinindé, Esmeraldas, Ecuador). (2021) Centro Agrícola 0253-5785 2072-2001 48 4 20-30
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32114728] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32114728, Kapcsolat: 30221843
  7. Vera-Loor M.A. et al. Árbol filogenético y diversidad de bacterias endófitas asociadas a Theobroma cacao L. en una zona de la provincia de Esmeraldas, Ecuador (Phylogenetic tree and diversity of endophytic bacteria associated with Theobroma cacao L. in a zone of Esmeraldas Province, Ecuador). (2021) Bioagro 1316-3361 33 3 223-228
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32162481] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32162481, Kapcsolat: 30289381
2021-10-24 20:14