HOLLO J et al. Biosynthesis of starch: Part XI. Inhibition effects of thiol reagents on phosphorylase action. (1968) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 8 4 416-423, 2675005
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2675005]
  1. RYMAN BE et al. NEW ASPECTS OF GLYCOGEN METABOLISM. (1971) ADVANCES IN ENZYMOLOGY AND RELATED AREAS OF MOLECULAR BIOLOGY 0065-258X 34 p. 285
    Folyóiratcikk/Tudományos[24032200] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24032200, Kapcsolat: 24032200
HOLLO J et al. INVESTIGATION OF HETERODISPERSITY OF POLYSACCHARIDES .2. DETERMINATION BY TRITYLATION OF HETERODISPERSITY OF GLUCOSIDIC BONDS IN DEXTRAN. (1968) PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 0324-5853 1587-3765 12 3 p. 277, 2675004
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2675004]
  1. Heinze Thomas et al. Functional polymers based on dextran. (2006) ADVANCES IN POLYMER SCIENCE 0065-3195 205 199-291
    Folyóiratcikk/Tudományos[25733937] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25733937, Kapcsolat: 24032197
  2. VIRNIK AD et al. DEXTRAN AND ITS DERIVATIVES. (1975) USPEKHI KHIMII 0042-1308 44 7 1280-1307
    Folyóiratcikk[24032196] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032196, Kapcsolat: 24032196
HOLLO J et al. Biosynthese der Starke XII. Untersuchung der funktionellen Donatorgruppen. (1969) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 21 7 173-176, 2675002
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2675002]
  1. FRANKEN KD et al. CHARACTERIZATION OF POTATO PHOSPHORYLASE BY ULTRACENTRIFUGATION AND GEL-PERMEATION CHROMATOGRAPHY. (1972) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 24 2 p. 37
    Folyóiratcikk/Tudományos[24032193] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24032193, Kapcsolat: 24032193
HOLLO J et al. The biosynthesis of starch: Part XIII. Inhibition of potato phosphorylase by donor substrate analogues. (1969) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 10 1 49-56, 2675003
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2675003]
  1. FRANKEN KD et al. CHARACTERIZATION OF POTATO PHOSPHORYLASE BY ULTRACENTRIFUGATION AND GEL-PERMEATION CHROMATOGRAPHY. (1972) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 24 2 p. 37
    Folyóiratcikk/Tudományos[24032193] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24032193, Kapcsolat: 24032195
HOLLO J. Mechanism of Amylolytic Starch Degradation. (1973) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 25 1 1-12, 2674990
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2674990]
  1. Szymonska J et al. Effect of multiple freezing and thawing on the surface and functional properties of granular potato starch. (2005) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 19 4 753-760
    Folyóiratcikk[24032179] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032179, Kapcsolat: 24032179
  2. Islam MN et al. Effect of calcium and hydroxypropylation on crystallinity and digestibility of rice starches. (1998) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 76 2 161-167
    Folyóiratcikk[24032178] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032178, Kapcsolat: 24032178
  3. Brena BM et al. Chromatographic methods for amylases. (1996) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B 1570-0232 1873-376X 0378-4347 1572-6495 1387-2273 684 1-2 217-237
    Folyóiratcikk[24031973] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24031973, Kapcsolat: 24032177
  4. HOUNG JY et al. PRODUCTION OF HIGH MALTOSE SYRUP USING AN ULTRAFILTRATION REACTOR. (1992) BIOPROCESS ENGINEERING 0178-515X 1432-0797 1615-7605 1615-7591 8 1-2 85-90
    Folyóiratcikk[24032176] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032176, Kapcsolat: 24032176
  5. RAMESH MV et al. END PRODUCT PROFILES OF STARCH HYDROLYSIS BY BACTERIAL ALPHA-AMYLASES AT DIFFERENT TEMPERATURE AND PH VALUES. (1989) BIOTECHNOLOGY LETTERS 0141-5492 1573-6776 11 9 649-652
    Folyóiratcikk[24032175] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032175, Kapcsolat: 24032175
  6. THARANATHAN RN et al. SCANNING ELECTRON-MICROSCOPY OF CHEMICALLY AND ENZYMATICALLY TREATED BLACK GRAM (PHASEOLUS-MUNGO) AND RAGI (ELEUSINE-CORACANA) STARCH GRANULES. (1988) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 40 10 378-382
    Folyóiratcikk[24032174] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032174, Kapcsolat: 24032174
  7. FISCHER SK et al. NEW KNOWLEDGE ON DEGRADATION OF STARCH BY HYPOCHLORITE .6. ENZYMATIC DEGRADATION OF OXIDIZED STARCH. (1977) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 29 8 262-265
    Folyóiratcikk[24032171] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032171, Kapcsolat: 24032171
  8. CONWAY RL et al. PANCREATIC ALPHA-AMYLASE HYDROLYSIS PRODUCTS OF MODIFIED AND UNMODIFIED TAPIOCA STARCHES. (1976) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 28 10 341-343
    Folyóiratcikk[24032169] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24032169, Kapcsolat: 24032169
  9. MARTENSSON K. PREPARATION OF AN IMMOBILIZED 2-ENZYME SYSTEM, BETA-AMYLASE-PULLULANASE, TO AN ACRYLIC COPOLYMER FOR CONVERSION OF STARCH TO MALTOSE .3. PROCESS KINETIC STUDIES ON CONTINUOUS REACTORS. (1974) BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING 0006-3592 1097-0290 16 12 1567-1587
    Folyóiratcikk/Tudományos[24032168] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24032168, Kapcsolat: 24032168
Hollo J et al. Einige Probleme der Herstellung fructose haltiger Sirupe aus Starke. (1975) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 27 7 232-235, 1100731
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100731]
  1. STRAATSMA J et al. ISOMERIZATION OF GLUCOSE TO FRUCTOSE .1. THE STABILITY OF A WHOLE CELL IMMOBILIZED GLUCOSE-ISOMERASE CATALYST. (1983) INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY PROCESS DESIGN AND DEVELOPMENT 0196-4305 22 3 349-356
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119755] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119755, Kapcsolat: 24119755
  2. BUCKE C et al. IMMOBILIZED ENZYMES AND CELLS. (1981) CHEMISTRY & INDUSTRY 0009-3068 2047-6329 7 234-240
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119760] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119760, Kapcsolat: 24119760
  3. WIEG VAJ. ISOMERIZATION OF HYDROL AND SOME OF ITS APPLICATIONS IN FOOD-INDUSTRIES. (1978) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 30 4 131-136
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119758] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119758, Kapcsolat: 24119758
  4. TEGGE G et al. SPECIAL INVESTIGATIONS ON ENZYMATIC ISOMERIZATION OF GLUCOSE TO FRUCTOSE. (1977) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 29 4 129-135
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119756] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119756, Kapcsolat: 24119756
  5. GAMS TC. CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL CONDITIONS FOR ISOMERIZATION OF GLUCOSE SYRUPS. (1976) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 28 10 344-349
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119761] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119761, Kapcsolat: 24119761
Hoschke A et al. Application of Cycloamylose Ligand Affine Chromatography For Analysis of Amylolytic Enzymes. (1976) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 28 12 426-432, 1100732
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100732]
  1. Brena BM et al. Chromatographic methods for amylases. (1996) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B 1570-0232 1873-376X 0378-4347 1572-6495 1387-2273 684 1-2 217-237
    Folyóiratcikk[24031973] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24031973, Kapcsolat: 24133871
  2. ABRAHAM TE. IMMOBILIZED CYCLODEXTRIN GLYCOSYL TRANSFERASE FOR THE CONTINUOUS PRODUCTION OF CYCLODEXTRINS. (1995) BIOCATALYSIS AND BIOTRANSFORMATION 1024-2422 12 2 137-146
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133870] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133870, Kapcsolat: 24133870
  3. TOTSUKA A et al. AFFINITY PURIFICATION OF BETA-AMYLASES ORIGINATING FROM PLANT USING CYCLOMALTOHEXAOSE-IMMOBILIZED SEPHAROSE-6B IN THE PRESENCE OF AMMONIUM-SULFATE. (1993) PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION 1046-5928 1096-0279 4 4 333-336
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133869] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133869, Kapcsolat: 24133869
  4. SUBBARAMAIAH K et al. CHARACTERIZATION OF BETA-AMYLASE FROM SINAPIS-ALBA COTYLEDONS. (1990) PHYTOCHEMISTRY 0031-9422 1873-3700 29 5 1417-1419
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133868] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133868, Kapcsolat: 24133868
  5. ONO K et al. VARIOUS MOLECULAR-SPECIES IN GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-NIGER. (1988) AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY 0002-1369 1347-6947 52 7 1689-1698
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133866] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133866, Kapcsolat: 24133866
  6. ONO K et al. EFFECTIVE PURIFICATION OF GLUCOAMYLASE IN KOJI, A SOLID CULTURE OF ASPERGILLUS-ORYZAE ON STEAMED RICE, BY AFFINITY-CHROMATOGRAPHY USING AN IMMOBILIZED ACARBOSE (BAY G-5421). (1988) AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY 0002-1369 1347-6947 52 7 1707-1714
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133867] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133867, Kapcsolat: 24133867
  7. SHENOY BC et al. EFFECT OF CHEMICAL MODIFICATION ON STRUCTURE AND ACTIVITY OF GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-CANDIDUS AND RHIZOPUS SPECIES. (1987) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 11 1-4 339-350
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133788] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133788, Kapcsolat: 24133863
  8. SZEJTLI J et al. CYCLODEXTRIN USE IN SEPARATIONS. (1987) ACS SYMPOSIUM SERIES 0097-6156 1947-5918 342 200-217
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26422555] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26422555, Kapcsolat: 24133864
  9. SZEJTLI J. APPLICATION OF CYCLODEXTRINS IN THE CHROMATOGRAPHY. (1987) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 39 10 357-362
    Folyóiratcikk[24032017] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24032017, Kapcsolat: 24133865
  10. SHENOY BC et al. FUNGAL GLUCOAMYLASES. (1985) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 7 3-4 399-419
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133786] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133786, Kapcsolat: 24133862
  11. WESELAKE RJ et al. CYCLOHEPTAAMYLOSE AS AN AFFINITY LIGAND OF CEREAL ALPHA-AMYLASE - CHARACTERISTICS AND A POSSIBLE MECHANISM OF THE INTERACTION. (1982) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 108 2 153-161
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133860] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133860, Kapcsolat: 24133860
  12. YELLOWLEES D. PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF LIMIT DEXTRINASE FROM PISUM-SATIVUM-L. (1980) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 83 1 109-118
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133855] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133855, Kapcsolat: 24133855
  13. PASEK A. ANALYSIS OF AMYLOLYTIC ENZYMES. (1980) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 74 1 67-81
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133856] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133856, Kapcsolat: 24133856
  14. KLYASHCHITSKY BA. AFFINITY-CHROMATOGRAPHY OF GLYCOSIDASES. (1980) BIOORGANICHESKAIA KHIMIIA (MOSCOW) 0132-3423 6 4 485-528
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133857] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133857, Kapcsolat: 24133857
  15. MAEDA I et al. PURIFICATION OF A DEBRANCHING ENZYME (R-ENZYME) FROM MALTED BARLEY, AND ROLE OF ENZYME IN DIGESTION OF STARCH GRANULES DURING GERMINATION OF BARLEY-SEEDS. (1978) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 61 MAR 309-320
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133850] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133850, Kapcsolat: 24133850
Hollo J et al. Zur biotechnischen Erforschung der Herstellung des Glucose-Fructose-Sirupen III. Kinetische Untersuchungen immobilisierter Glucoamylase. (1978) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 30 12 414-419, 1100740
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100740]
  1. PRZYBYT M et al. THE PROPERTIES OF GLUCOAMYLASE SOLUBLE AND IMMOBILIZED ON DEAE-CELLULOSE .1. KINETICS AND THERMODYNAMICS OF ENZYME REACTION. (1988) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 40 3 108-111
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119748] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119748, Kapcsolat: 24119748
  2. SZAJANI B et al. PREPARATION, CHARACTERIZATION AND LABORATORY-SCALE APPLICATION OF AN IMMOBILIZED GLUCOAMYLASE. (1985) ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY 0141-0229 1879-0909 7 10 488-492
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119747] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119747, Kapcsolat: 24119747
  3. KLAMAR G et al. IMMOBILIZATION OF STARCH-DEGRADING ENZYMES .1. EXPERIMENTS FOR PREPARATION OF IMMOBILIZED GLUCOAMYLASE. (1983) MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT (1895-1996) 0025-0155 1418-9933 89 7 308-312
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119744] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119744, Kapcsolat: 24119744
  4. HAUSSER AG et al. AN IMMOBILIZED 2-ENZYME SYSTEM (FUNGAL ALPHA-AMYLASE GLUCOAMYLASE) AND ITS USE IN THE CONTINUOUS PRODUCTION OF HIGH CONVERSION MALTOSE-CONTAINING CORN SYRUPS. (1983) BIOTECHNOLOGY AND BIOENGINEERING 0006-3592 1097-0290 25 2 525-539
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119746] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119746, Kapcsolat: 24119746
  5. FISCHER J et al. POLYSTYRENE-BOUND GLUCOAMYLASE - KINETIC-BEHAVIOR OF THE ENZYME FROM ENDOMYCOPSIS-BISPORA TOWARDS TECHNICAL SUBSTRATES. (1982) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 34 4 129-133
    Folyóiratcikk/Tudományos[24119743] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24119743, Kapcsolat: 24119743
Laszlo E. Active-center of Amylolytic Enzymes .1. Study BY Means of Lactone Inhibition of Role of A Half-chair Glycosyl Conformation AT Active-center of Amylolytic Enzymes. (1978) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 61 MAR 387-394, 1100739
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100739]
  1. Ambigaipalan P et al. Retrogradation characteristics of pulse starches. (2013) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 54 1 203-212
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24685800] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24685800, Kapcsolat: 24685800
  2. Heyl DL et al. Variation of pK(a) in the n-terminal tyrosine side chain in octapeptide analogs of tendamistat influences alpha-amylase inhibition. (2007) PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS 0929-8665 1875-5305 14 5 497-501
    Folyóiratcikk[24133849] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133849, Kapcsolat: 24133849
  3. Laederach A et al. Specific empirical free energy function for automated docking of carbohydrates to proteins. (2003) JOURNAL OF COMPUTATIONAL CHEMISTRY 0192-8651 1096-987X 24 14 1748-1757
    Folyóiratcikk[24133848] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133848, Kapcsolat: 24133848
  4. Kays SJ et al. Thermally induced flavor compounds. (2000) HORTSCIENCE 0018-5345 2327-9834 35 SALT LAKE CITY, UT 1002-1012
    Folyóiratcikk[24133847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133847, Kapcsolat: 24133847
  5. Chavan UD et al. Characterization of beach pea (Lathyrus maritimus L.) starch. (1999) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 65 1 61-70
    Folyóiratcikk[24133846] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133846, Kapcsolat: 24133846
  6. Perera C et al. The reactivity of porcine pancreatic alpha-amylase towards native, defatted and heat-moisture treated potato starches before and after hydroxypropylation. (1998) STARCH-STARKE 0038-9056 1521-379X 50 5 206-213
    Folyóiratcikk[24133844] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133844, Kapcsolat: 24133844
  7. Uchida R et al. New enzymatic synthesis of 6(3)-modified maltooligosaccharides and their inhibitory activities for human alpha-amylases. (1998) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 307 1-2 69-76
    Folyóiratcikk[24133845] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133845, Kapcsolat: 24133845
  8. Coutinho PM et al. Automated docking of monosaccharide substrates and analogues and methyl alpha-acarviosinide in the glucoamylase active site RID C-4473-2008. (1997) PROTEINS-STRUCTURE FUNCTION AND BIOINFORMATICS 0887-3585 1097-0134 27 2 235-248
    Folyóiratcikk[24133843] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133843, Kapcsolat: 24133843
  9. Natarajan S et al. Functional and structural roles of the highly conserved Trp120 loop region of glucoamylase from Aspergillus awamori. (1996) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 35 9 3050-3058
    Folyóiratcikk[24133839] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133839, Kapcsolat: 24133839
  10. Hoover R et al. Effect of heat-moisture treatment on the structure and physicochemical properties of legume starches. (1996) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 29 8 731-750
    Folyóiratcikk[24133840] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133840, Kapcsolat: 24133840
  11. Sierks MR et al. Catalytic mechanism of glucoamylase probed by mutagenesis in conjunction with hydrolysis of alpha-D-glucopyranosyl fluoride and maltooligosaccharides. (1996) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 35 6 1865-1871
    Folyóiratcikk[24133841] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133841, Kapcsolat: 24133841
  12. Coutinho PM et al. Automated docking of glucoamylase substrates and inhibitors RID C-4473-2008. (1996) ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 0077-8923 1749-6632 799 SAN DIEGO, CALIFORNIA 164-171
    Folyóiratcikk[24133842] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133842, Kapcsolat: 24133842
  13. HOOVER R et al. A COMPARATIVE-STUDY OF THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF STARCHES FROM 2 LENTIL CULTIVARS. (1995) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 53 3 275-284
    Folyóiratcikk[24133838] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133838, Kapcsolat: 24133838
  14. ETZKORN FA et al. CYCLIC HEXAPEPTIDES AND CHIMERIC PEPTIDES AS MIMICS OF TENDAMISTAT. (1994) JOURNAL OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY 0002-7863 1520-5126 116 23 10412-10425
    Folyóiratcikk[24133837] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133837, Kapcsolat: 24133837
  15. SVENSSON B et al. ROLES OF THE AROMATIC SIDE-CHAINS IN THE BINDING OF SUBSTRATES, INHIBITORS, AND CYCLOMALTOOLIGOSACCHARIDES TO THE GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-NIGER PROBED BY PERTURBATION DIFFERENCE SPECTROSCOPY, CHEMICAL MODIFICATION, AND MUTAGENESIS. (1992) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 227 29-44
    Folyóiratcikk[24133835] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133835, Kapcsolat: 24133835
  16. SIERKS MR et al. ACTIVE-SITE SIMILARITIES OF GLUCOSE-DEHYDROGENASE, GLUCOSE-OXIDASE, AND GLUCOAMYLASE PROBED BY DEOXYGENATED SUBSTRATES. (1992) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 31 37 8972-8977
    Folyóiratcikk[24133836] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133836, Kapcsolat: 24133836
  17. SIERKS MR et al. CATALYTIC MECHANISM OF FUNGAL GLUCOAMYLASE AS DEFINED BY MUTAGENESIS OF ASP176, GLU179 AND GLU180 IN THE ENZYME FROM ASPERGILLUS-AWAMORI. (1990) PROTEIN ENGINEERING 0269-2139 1460-213X 1741-0126 3 3 193-198
    Folyóiratcikk[24133834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133834, Kapcsolat: 24133834
  18. BELTRAME PL et al. KINETICS OF ENZYMATIC-HYDROLYSIS OF MALTOOLIGOSACCHARIDES - A COMPARISON WITH ACID-HYDROLYSIS. (1987) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 166 1 71-83
    Folyóiratcikk[24133833] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133833, Kapcsolat: 24133833
  19. SERGEEV VR et al. INHIBITOR ANALYSIS OF HIROMI MODEL FOR GLUCOAMYLASE FROM ASP-AWAMORI X-100. (1985) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 50 2 256-261
    Folyóiratcikk[24133832] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133832, Kapcsolat: 24133832
  20. LAKIZOVA IY et al. COMPARATIVE-STUDY OF LAMINARINASES FROM MARINE MOLLUSKS BY DIFFERENTIAL UV SPECTROPHOTOMETRY. (1983) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 48 10 1424-1430
    Folyóiratcikk[24133831] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133831, Kapcsolat: 24133831
  21. EMMERLING WN et al. CHEMICAL SYNTHESIS OF BRANCHED POLYSACCHARIDES .9. PREPARATION OF OLIGOSACCHARIDE ALDONOLACTONES AND N-(2-AMINOETHYL)ALDONAMIDES. (1980) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 86 2 321-324
    Folyóiratcikk[24133828] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24133828, Kapcsolat: 24133828
Hoschke A. The Active-center of Amylolytic Enzymes .2. A Study of The Role of Histidine Side-chains AT The Active-center of Amylolytic Enzymes. (1980) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 81 1 145-156, 1100761
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100761]
  1. Srivastava G et al. Identification of active site residues of Fenugreek beta-amylase: Chemical modification and in silico approach. (2014) PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY 0981-9428 1873-2690 83 217-224
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24685794] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24685794, Kapcsolat: 24685794
  2. Tomasik Piotr et al. ENZYMATIC CONVERSIONS OF STARCH. (2012) ADVANCES IN CARBOHYDRATE CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY 0065-2318 2162-5530 68 59-436
    Folyóiratcikk/Tudományos[24816518] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24816518, Kapcsolat: 24133805
  3. Janecek S. alpha-amylase family: Molecular biology and evolution. (1997) PROGRESS IN BIOPHYSICS AND MOLECULAR BIOLOGY 0079-6107 67 1 67-97
    Folyóiratcikk/Tudományos[22917801] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22917801, Kapcsolat: 24133804
  4. ARA K et al. PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN ALKALINE AMYLOPULLULANASE WITH BOTH ALPHA-1,4 AND ALPHA-1,6 HYDROLYTIC ACTIVITY FROM ALKALOPHILIC BACILLUS SP KSM-1378. (1995) BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA-GENERAL SUBJECTS 0304-4165 1872-8006 1243 3 315-324
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133802] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133802, Kapcsolat: 24133802
  5. YAMASHITA H et al. EFFECT OF A P-NITRO GROUP OF PHENYL-MALTOOLIGOSACCHARIDE SUBSTRATE ON THE CHANGE OF ACTION SPECIFICITY OF LYSINE-MODIFIED PORCINE PANCREATIC ALPHA-AMYLASE. (1995) BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY INTERNATIONAL 1039-9712 35 1 79-85
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133803] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133803, Kapcsolat: 24133803
  6. Kereztessy Z et al. Investigation of the active site of the cyanogenic β-D-glucosidase (linamarase) from Manihot esculenta crantz (cassava). l. Evidence for an essential carboxylate and a reactive histidine residue in a single catalytic center. (1994) ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS 0003-9861 1096-0384 314 1 142-152
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2224639] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2224639, Kapcsolat: 24133800
  7. MIKAMI B et al. CRYSTAL-STRUCTURES OF SOYBEAN BETA-AMYLASE REACTED WITH BETA-MALTOSE AND MALTAL - ACTIVE-SITE COMPONENTS AND THEIR APPARENT ROLES IN CATALYSTS. (1994) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 33 25 7779-7787
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133801] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133801, Kapcsolat: 24133801
  8. TODA H et al. SWEET-POTATO BETA-AMYLASE - PRIMARY STRUCTURE AND IDENTIFICATION OF THE ACTIVE-SITE GLUTAMYL RESIDUE. (1993) EUROPEAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 0014-2956 1432-1033 1742-464X 216 1 25-38
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133798] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133798, Kapcsolat: 24133798
  9. YAMASHITA H et al. CHANGE OF SUBSTRATE-SPECIFICITY BY CHEMICAL MODIFICATION OF LYSINE RESIDUES OF PORCINE PANCREATIC ALPHA-AMYLASE. (1993) BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA 0006-3002 1202 1 129-134
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133799] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133799, Kapcsolat: 24133799
  10. JANECEK S et al. STRUCTURE AND STABILITY OF ALPHA-AMYLASES. (1992) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 86 11 830-838
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133775] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133775, Kapcsolat: 24133796
  11. Villette J R et al. CYCLOMALTODEXTRIN GLUCANOTRANSFERASE FROM BACILLUS-CIRCULANS E-192 .3. CHEMICAL MODIFICATION BY DIETHYLPYROCARBONATE - EVIDENCE FOR AN INDUCED FIT AT THE ACTIVE-SITE RESULTING FROM THE BINDING OF AN ACCEPTOR. (1992) BIOTECHNOLOGY AND APPLIED BIOCHEMISTRY 0885-4513 1470-8744 15 69-79
    Folyóiratcikk[20038153] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20038153, Kapcsolat: 24133797
  12. Yamashita H et al. Substrate-Selective Activation of Histidine-Modified Porcine Pancreatic Alpha-Amylase by Chloride-Ion.. (1991) JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 0021-924X 1756-2651 110 605-607
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147765] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147765, Kapcsolat: 24133795
  13. Ishikawa K et al. Substrate-Dependent Shift of Optimum pH in Porcine Pancreatic Alpha-Amylase-Catalyzed Reactions.. (1990) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 29 7119-7123
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147767] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147767, Kapcsolat: 24133794
  14. HAKANSSON K et al. SIDE-CHAIN REACTIVITIES OF GLUCOAMYLASE-G2 FROM ASPERGILLUS-NIGER EVALUATED BY GROUP-SPECIFIC CHEMICAL MODIFICATIONS. (1989) CARLSBERG RESEARCH COMMUNICATIONS 0105-1938 54 4 145-156
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133792] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133792, Kapcsolat: 24133792
  15. LEE KD et al. A STUDY ON THE ACTIVE-SITE OF GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-SHIROUSAMII. (1989) BULLETIN OF THE KOREAN CHEMICAL SOCIETY 0253-2964 1229-5949 10 1 107-111
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133793] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133793, Kapcsolat: 24133793
  16. Nakatani H. Selective-Inhibition of Histidine-Modified Pancreatic Alpha-Amylase by Proteinaceous Inhibitor from Phaseolus-Vulgaris.. (1988) ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS 0003-9861 1096-0384 263 364-368
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147734] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147734, Kapcsolat: 24133789
  17. Fu DT et al. Essential Histidine-Residues in Dextransucrase - Chemical Modification by Diethyl Pyrocarbonate and Dye Photo-Oxidation.. (1988) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 183 97-109
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22147415] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147415, Kapcsolat: 24133790
  18. MACGREGOR EA. ALPHA-AMYLASE STRUCTURE AND ACTIVITY. (1988) JOURNAL OF PROTEIN CHEMISTRY 0277-8033 1573-4943 1572-3887 7 4 399-415
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133791] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133791, Kapcsolat: 24133791
  19. SHENOY BC et al. EFFECT OF CHEMICAL MODIFICATION ON STRUCTURE AND ACTIVITY OF GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-CANDIDUS AND RHIZOPUS SPECIES. (1987) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 11 1-4 339-350
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133788] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133788, Kapcsolat: 24133788
  20. SHENOY BC et al. FUNGAL GLUCOAMYLASES. (1985) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 7 3-4 399-419
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133786] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133786, Kapcsolat: 24133786
  21. Tanizaki MM et al. Combination of Black Bean (Phaseolus-Vulgaris) Amylase Inhibitor with Modified Pancreatic Alpha-Amylase.. (1985) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 9 91-104
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147776] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147776, Kapcsolat: 24133787
  22. Kovaleva SV et al. Photooxidation and Modification of Biosynthetic L-Threonine Dehydratase from Brewers-Yeast by Diethylpyrocarbonate.. (1984) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 49 1071-1078
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147453] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147453, Kapcsolat: 24133785
  23. Savelev AN et al. Effect of Modification of Some Amino-Acid Radicals on Enzymatic-Activity of Glucoamylase from Aspergillus-Awamori.. (1983) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 48 1125-1132
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147473, Kapcsolat: 24133784
Hoschke A et al. The Active-center of Amylolytic Enzymes .3. A Study of The Role of Tyrosine Groups AT The Active-center of Amylolytic Enzymes. (1980) CARBOHYDRATE RESEARCH 0008-6215 1873-426X 81 1 157-166, 1100762
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1100762]
  1. Tomasik Piotr et al. ENZYMATIC CONVERSIONS OF STARCH. (2012) ADVANCES IN CARBOHYDRATE CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY 0065-2318 2162-5530 68 59-436
    Folyóiratcikk/Tudományos[24816518] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24816518, Kapcsolat: 24133825
  2. Zherdev AV et al. Homogeneous enzyme immunoassay for pyrethroid pesticides and their derivatives using bacillary alpha-amylase as label. (1997) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 347 LUND, SWEDEN 131-138
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133823] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133823, Kapcsolat: 24133823
  3. Janecek S. alpha-amylase family: Molecular biology and evolution. (1997) PROGRESS IN BIOPHYSICS AND MOLECULAR BIOLOGY 0079-6107 67 1 67-97
    Folyóiratcikk/Tudományos[22917801] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22917801, Kapcsolat: 24133824
  4. Chang CT et al. Activation, purification and properties of beta-amylase from sweet potatoes (Ipomoea batatas). (1996) BIOTECHNOLOGY AND APPLIED BIOCHEMISTRY 0885-4513 1470-8744 24 13-18
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133822] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133822, Kapcsolat: 24133822
  5. BRAY MR et al. IDENTIFICATION OF AN ESSENTIAL TYROSYL RESIDUE IN THE BINDING-SITE OF SCHIZOPHYLLUM-COMMUNE XYLANASE-A. (1995) BIOCHEMISTRY 0006-2960 1520-4995 34 6 2006-2014
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133821] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133821, Kapcsolat: 24133821
  6. HO MF et al. SUBUNIT STRUCTURES AND ESSENTIAL AMINO-ACID-RESIDUES OF WHITE KIDNEY BEAN (PHASEOLUS-VULGARIS) ALPHA-AMYLASE INHIBITORS. (1993) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 17 1 35-52
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133820] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133820, Kapcsolat: 24133820
  7. JANECEK S et al. STRUCTURE AND STABILITY OF ALPHA-AMYLASES. (1992) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 86 11 830-838
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133775] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133775, Kapcsolat: 24133819
  8. ZHERDEV AV et al. INFLUENCE OF ANTIBODIES ON THE CATALYTIC PROPERTIES OF BACILLARY ALPHA-AMYLASE. (1991) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 56 11 1456-1462
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133818] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133818, Kapcsolat: 24133818
  9. Ishikawa K et al. New Substrate-Specificity of Modified Porcine Pancreatic Alpha-Amylase.. (1989) ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS 0003-9861 1096-0384 272 356-363
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147768] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147768, Kapcsolat: 24133816
  10. LEE KD et al. A STUDY ON THE ACTIVE-SITE OF GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-SHIROUSAMII. (1989) BULLETIN OF THE KOREAN CHEMICAL SOCIETY 0253-2964 1229-5949 10 1 107-111
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133793] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133793, Kapcsolat: 24133817
  11. SVENSSON B et al. CHEMICAL MODIFICATION OF CARBOXYL GROUPS IN GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-NIGER. (1988) CARLSBERG RESEARCH COMMUNICATIONS 0105-1938 53 6 331-342
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133814] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133814, Kapcsolat: 24133814
  12. MACGREGOR EA. ALPHA-AMYLASE STRUCTURE AND ACTIVITY. (1988) JOURNAL OF PROTEIN CHEMISTRY 0277-8033 1573-4943 1572-3887 7 4 399-415
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133791] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133791, Kapcsolat: 24133815
  13. SHENOY BC et al. EFFECT OF CHEMICAL MODIFICATION ON STRUCTURE AND ACTIVITY OF GLUCOAMYLASE FROM ASPERGILLUS-CANDIDUS AND RHIZOPUS SPECIES. (1987) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 11 1-4 339-350
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133788] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133788, Kapcsolat: 24133813
  14. GIBSON RM et al. CHEMICAL MODIFICATION OF BARLEY MALT ALPHA-AMYLASE 2 - INVOLVEMENT OF TRYPTOPHAN AND TYROSINE RESIDUES IN ENZYME-ACTIVITY. (1986) CARLSBERG RESEARCH COMMUNICATIONS 0105-1938 51 5 295-308
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133812] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133812, Kapcsolat: 24133812
  15. SHENOY BC et al. FUNGAL GLUCOAMYLASES. (1985) JOURNAL OF BIOSCIENCES 0250-5991 0973-7138 7 3-4 399-419
    Folyóiratcikk/Tudományos[24133786] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24133786, Kapcsolat: 24133810
  16. Tanizaki MM et al. Combination of Black Bean (Phaseolus-Vulgaris) Amylase Inhibitor with Modified Pancreatic Alpha-Amylase.. (1985) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 9 91-104
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147776] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147776, Kapcsolat: 24133811
  17. Savelev AN et al. Effect of Modification of Some Amino-Acid Radicals on Enzymatic-Activity of Glucoamylase from Aspergillus-Awamori.. (1983) BIOCHEMISTRY-MOSCOW 0006-2979 1608-3040 48 1125-1132
    Folyóiratcikk/Tudományos[22147473] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22147473, Kapcsolat: 24133809
2021-08-05 16:03