Tóth T et al. A glükóz ellátás jelentőssége a nagy tejtermelésű tehenek takarmányozásában. (2003) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 52 6 557-571, 1045891
Folyóiratcikk/Recenzió/kritika (Folyóiratcikk)/Tudományos[1045891]
  1. Karcagi R. Zsírkiegészítések alkalmazása bőtejelő tehenek takarmányozásában az ellés körüli energiahiányos időszakban. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22460490] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460490, Kapcsolat: 22460490
T Tóth. Effect of different chemical treatments on ruminal starch degradability of corn and wheat. (2004) ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 1416-647X 2498-907X 46 2 177-185, 1045798
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1045798]
  1. Filipejová T et al. Evaluation of selected biochemical milk parameters of dairy cows and their correlations. (2010) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 4 1 12-15
    Folyóiratcikk[22460503] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460503, Kapcsolat: 22460503
  2. Gergácz Z et al. Critical points in the feeding of high yielding dairy cows in association with BSC and metabolic profile test. (2009) LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFIC PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES (2004-) 1841-9364 2344-4576 42 2 568-580
    Folyóiratcikk[22460499] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460499, Kapcsolat: 22460499
  3. Gergácz Z et al. Critical points in the feeding of high yielding dairy cows. (2008) Megjelent: Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban p. CD
    Egyéb konferenciaközlemény[22460697] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460697, Kapcsolat: 22460493
J Schmidt et al. Rumen fermentation and starch degradation by holstein steers fed sodium-hydroxide- or formaldehyde-treated wheat. (2006) ACTA VETERINARIA HUNGARICA 0236-6290 54 2 201-212, 1045810
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1045810]
  1. Yang You et al. Treatment of corn with lactic acid or hydrochloric acid modulates the rumen and plasma metabolic profiles as well as inflammatory responses in beef steers. (2018) BMC VETERINARY RESEARCH 1746-6148 14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30466578] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30466578, Kapcsolat: 27896104
  2. Gonzalez-Rivas P A et al. Reducing rumen starch fermentation of wheat with three percent sodium hydroxide has the potential to ameliorate the effect of heat stress in grain-fed wethers. (2017) JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 0021-8812 1525-3163 95 12 5547-5562
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27072168] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27072168, Kapcsolat: 27072168
  3. Humer E et al. Grains in ruminant feeding and potentials to enhance their nutritive and health value by chemical processing. (2017) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 226 133-151
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26740647] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26740647, Kapcsolat: 26740647
  4. Benninghoff Jens et al. Effect of replacing maize grain and soybean meal with a xylose-treated wheat grain on feed intake and performance of dairy cows. (2017) ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 1745-039X 1477-2817 71 3 246-255
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26740646] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26740646, Kapcsolat: 26740646
  5. Deckardt K et al. Peculiarities of enhancing resistant starch in ruminants using chemical methods: Opportunities and challenges. (2013) NUTRIENTS 2072-6643 2072-6643 5 6 1970-1988
    Folyóiratcikk/Tudományos[24941448] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24941448, Kapcsolat: 24941448
  6. Lin M et al. Study on the characteristics of gastrointestinal tract and rumen ecology of Formosan Reeves. (2011) JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH 0971-2119 39 2 142-146
    Folyóiratcikk[22404097] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22404097, Kapcsolat: 22404097
  7. Gergácz Z et al. Critical points in the feeding of high yielding dairy cows in association with BCS and metabolic profile test: (Puncte critice în hranirea vacilor de lapte în asociere cu conditia corporala (BCS) si testul profilului metabolic). (2009) LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII (1995-2004) 1221-5287 42 2 568-580
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1233546] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1233546, Kapcsolat: 22460700
  8. Gergácz Z et al. Critical points in the feeding of high yielding dairy cows. (2008) Megjelent: Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban p. CD
    Egyéb konferenciaközlemény[22460697] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460697, Kapcsolat: 22460697
Schmidt J et al. Fontosabb állati eredetű élelmiszerek zsírsavösszetételének módosítása takarmányozással 1. Sertészsír és sertés hús.. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 60 10-11 235-240, 1185200
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1185200]
  1. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25537969
Tóth Tamás et al. A sertéshús zsírsav-összetételének módosítása takarmányozás útján. (2007) AGRÁRÁGAZAT 1586-3832 8 2 58-61, 2004933
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2004933]
  1. Borosné Gy. Egy funkcionális sertéstakarmány kifejlesztésének lehetősége. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22460707] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460707, Kapcsolat: 22460707
Zsédely E et al. Napraforgó- és lenolaj és különböző E-vitamin kiegészítések hatása a nyúlhús E-vitamin tartalmára és oxidatív stabilitására. (2007) Megjelent: 19. Nyúltenyésztési tudományos nap pp. 29-34, 1192774
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1192774]
  1. Lugasi A. A nyúlhús szerepe az emberi táplálkozásban. (2007) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 3 157-164
    Folyóiratcikk[22460719] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460719, Kapcsolat: 22460719
Schmidt J et al. A takarmányozás hatása az állati eredetű élelmiszerek összetételére és minőségére. (2008) Megjelent: A jövő élelmiszerei és az egészség pp. 11-48, 1193165
Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[1193165]
  1. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25537970
  2. Borosné Gy. Egy funkcionális sertéstakarmány kifejlesztésének lehetősége. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22460709] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460709, Kapcsolat: 22460709
Schmidt J et al. A tojás n-3 zsírsav- és E-vitamin tartalmának növelése takarmányozás útján. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 4 357-372, 1181055
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1181055]
  1. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25537973
Schmidt J. Dietary manipulations to increase the concentration of conjugated linoleic acid in milk. (2008) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 37 1 53-63, 1180369
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1180369]
  1. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25537972
  2. Karcagi R. Zsírkiegészítések alkalmazása bőtejelő tehenek takarmányozásában az ellés körüli energiahiányos időszakban. (2009)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22460490] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22460490, Kapcsolat: 22460728
  3. Karcagi R et al. Az ellés körüli időszakban etetett két féle takarmányzsír hatása holstein fríz tehenekben. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 6 565-580
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1168431] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1168431, Kapcsolat: 20588526
Virág Gy et al. Colour and pH of rabbit meat and fat deposition as affected by the source and dose of dietary vitamin E supplementation. (2008) Megjelent: Proceedings of the 9th World Rabbit Congress pp. 1467-1471, 2417843
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2417843]
  1. Mendoza-Velázquez N. Carcass characteristics, pH and meat color of rabbit fed diets with and without omega-3 dietary supplementation. (2016) Megjelent: 11th World Rabbit Congress pp. 769-771
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[25928993] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25928993, Kapcsolat: 25928993
  2. Pirman T. The influence of linseed oil and the addition of Ganoderma lucidum or olive leaves on the color and pH of the rabbit's meat. (2013) Megjelent: 18th International Symposium on housing and diseases of rabbits, furproviding animals and pet animals pp. 157-166
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[23343601] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23343601, Kapcsolat: 23343601
  3. Migdal L et al. A comparison of selected biochemical characteristics of meat from nutrias (Myocastor coypus Mol) and rabbits (Oryctolagus cuniculus). (2013) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733 13 2 387-400
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26966108] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26966108, Kapcsolat: 26966108
  4. Cardinali R. Effect of different dietary aromatic essences on meat quality of rabbit. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress pp. 925-929
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[24761210] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24761210, Kapcsolat: 24761210
Virág Gy et al. Colour and pH of rabbit meat and fat deposits as affected by the source and dose of dietary vitamin E. supplementation. (2008) Megjelent: Proceedings of the 9th World Rabbit Congress p. 414, 1192782
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[1192782]
  1. Weissman D. Validation of the relation between in vivo antioxidant status and shelf life of rabbit meat by the KRL method.. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress
    Egyéb konferenciaközlemény[22693757] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22693757, Kapcsolat: 22693757
  2. Cardinali R. Effect of different dietary aromatic essences on meat quality of rabbit.. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress pp. 925-929
    Egyéb konferenciaközlemény[22693862] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22693862, Kapcsolat: 22693862
Zsédely E et al. Effect of dietary vegetable oil (sunflower, linseed) and vitamin E supplementation on the fatty acid composition, oxidative stability and quality of rabbit meat. (2008) Megjelent: Proceedings of the 9th World Rabbit Congress pp. 1473-1477, 1193063
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[1193063]
  1. Jiya E et al. Fatty acid composition of meat from the hind leg cut of rabbits (Oryctolagus cunniculus) fed diets containing graded levels of processed tallow (Detarium microcarpum) seed meal. (2015) BIOTECHNOLOGY IN ANIMAL HUSBANDRY 1450-9156 2217-7140 31 2 283-290
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24940772] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24940772, Kapcsolat: 24940772
  2. El-Medany Sh et al. Evaluation canola meal on growing rabbits: Nutritionally and on their nutritional meat quality. (2015) JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 1336-8672 1338-4260 3 4 220-234
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24916762] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24916762, Kapcsolat: 24916762
  3. Trebusak T et al. Effect of Ganoderma lucidum (Reishi mushroom) or Olea europaea (olive) leaves on oxidative stability of rabbit meat fortified with n-3 fatty acids. (2014) MEAT SCIENCE 0309-1740 96 3 1275-1280
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23869159] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23869159, Kapcsolat: 23879058
  4. Capra G. Effect of enriched diets on fat composition, sensory characteristics and nutritional value of rabbit meat. (2014) Megjelent: 5th American Rabbit Congress pp. 375-388
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[24289178] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24289178, Kapcsolat: 24289178
  5. Trebusak T et al. Effect of dietary linseed oil and Ganoderma lucidum or olive leaves supplementation on fatty acid composition and oxidative status of rabbits. (2014) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 22 1 71-81
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23766392] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23766392, Kapcsolat: 23766392
  6. Abdel-Khalek A. Supplemental antioxidants in rabbit nutrition: A review. (2013) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 158 1 95-105
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23501905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23501905, Kapcsolat: 23501908
  7. Weissman D. Validation of the relation between in vivo antioxidant status and shelf life of rabbit meat by the KRL method.. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress
    Egyéb konferenciaközlemény[22693735] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22693735, Kapcsolat: 22693735
  8. Abdel-Khalek A et al. Interaction between supplemental vitamin E and endogenous antioxidant enzymes of different rabbit genetic resources: 2 - Effect on meat quality. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress pp. 865-869
    Egyéb konferenciaközlemény[22693681] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22693681, Kapcsolat: 22693681
  9. Matics Zs. Effect of supplementation of linseed oil, vitamin E and selenium in diet on meat quality of growing rabits.. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress pp. 967-971
    Egyéb konferenciaközlemény[22693869] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22693869, Kapcsolat: 22693869
  10. Dalle Zotte A et al. The role of rabbit meat as functional food. (2011) MEAT SCIENCE 0309-1740 88 3 319-331
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1709692] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1709692, Kapcsolat: 21740824
  11. Dalle Zotte A et al. The role of rabbit meat as functional food. (2010) Megjelent: 4th Cunicultura Congess of the Americas pp. 1-30
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1799273] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1799273, Kapcsolat: 21740805
  12. Bianchi M et al. The influence of linseed on rabbit meat quality.. (2009) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 17 2 97-107
    Folyóiratcikk[21740796] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21740796, Kapcsolat: 21740796
  13. Marcincák S et al. Impact of feeding of flaxseed and probiotics on meat quality and lipid oxidation process in pork during storage.. (2009) SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH 1580-4003 46 1 8-13
    Folyóiratcikk[21807326] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21807326, Kapcsolat: 21807326
  14. Tres A et al. Dietary n-6 or n-3-rich vegetable fats and α-tocopheryl acetate: effects on fatty acid composition and stability of rabbit plasma, liver and meat.. (2009) ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 1751-7311 1571-732X 3 10 1408-1419
    Folyóiratcikk[21740799] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21740799, Kapcsolat: 21740799
Eiben Cs et al. Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits. (2010) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 131 15-22, 1376744
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376744]
  1. Olaleru Ibikunle et al. NUTRITIVE VALUE OF COMPOSITE MEAL FROM TWO VARIETIES OF SWEET POTATO (Ipomoea batatas) (LAM.) AND ITS EFFECT ON PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS OF GROWING RABBITS. (2021) Slovak Journal of Animal Science 1337-9984 54 2 75-85
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32113405] [Munkapéldány]
    Független, Idéző: 32113405, Kapcsolat: 30220042
  2. Hou Q. R. et al. Effects of dietary supplement of mulberry leaf (Morus alba) on growth and meat quality in rabbits. (2020) INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH 0367-6722 0976-0555 54 3 317-321
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31448120] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31448120, Kapcsolat: 29170255
  3. Mehmood Muhammad et al. Hypocholesterolemic Effect of Oat Seeds on the Rabbit and Meat Quality. (2019) Punjab University Journal of Zoology 1016-1597 34 1 27-34
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30603090] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30603090, Kapcsolat: 28083722
  4. Belabbas Rafik et al. Growth performances, carcass traits, meat quality, and blood metabolic parameters in rabbits of local Algerian population and synthetic line. (2019) VETERINARY WORLD 0972-8988 2231-0916 12 1 55-62
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30449202] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30449202, Kapcsolat: 27921856
  5. Kadi SA et al. Nutritive value of sun-dried common reed (Phragmites australis) leaves and its effect on performance and carcass characteristics of the growing rabbit. (2018) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 26 2 113-121
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27455365] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27455365, Kapcsolat: 27455365
  6. Delgado R et al. Effect of dietary soluble fibre and n-6/n-3 fatty acid ratio on growth performance and nitrogen and energy retention efficiency in growing rabbits. (2018) ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY 0377-8401 239 44-45
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27226043] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27226043, Kapcsolat: 27226043
  7. Agustin Pratiwi et al. KINERJA PERTUMBUHAN DAN PRODUKSI KARKAS KELINCI REX YANG DIBERI PAKAN DENGAN SUPLEMENTASI MINYAK JAGUNG [GROWTH PERFORMANCE AND CARCASS PRODUCTION OF REX RABBITS FED WITH CORN OIL SUPPLEMENTATION]. (2017) BULETIN PETERNAKAN / BULLETIN OF ANIMAL SCIENCE 0126-4400 2407-876X 41 2 119-125
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26650232] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26650232, Kapcsolat: 26966265
  8. Bakry AM et al. Microencapsulation of oils: A comprehensive review of benefits, techniques and applications. (2016) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 15 1 143-182
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25176313] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25176313, Kapcsolat: 25176313
  9. Czech A et al. The effect of using soyabean or linseed oil with RRR-d-alpha-tocopherol or dl-alpha tocopherol acetate on haematological parameters and rearing performance of young turkey hens. (2014) JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1230-1388 23 3 262-268
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24225345] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24225345, Kapcsolat: 24225345
  10. Omer H. Utilization of flaxseeds (Linum usitatissimum L.) in rabbit rations: 1. response of growing rabbits to diets containing different levels of flaxseeds. (2013) LIFE SCIENCE JOURNAL 1097-8135 10 4 2638-2646
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23869480] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23869480, Kapcsolat: 23869480
  11. Cristina Casado et al. Dietary fatty acid profile: effects on caecal fermentation and performance of young and fattening rabbits: Effects on caecal fermentation of young and fattening rabbits. (2013) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 21 4 235-242
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23809916] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23809916, Kapcsolat: 23527362
  12. Szendrő Zs. Effect of supplementation of linseed oil, vitamin E and selenium in diet for growing rabbits on productive and carcass traits.. (2012) Megjelent: 10th World Rabbit Congress pp. 881-885
    Egyéb konferenciaközlemény[22693877] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22693877, Kapcsolat: 22693877
  13. Peiretti P et al. Effects of perilla (Perilla frutescens L.) seeds supplementation on performance, carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition of rabbits. (2011) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 138 1-3 118-124
    Folyóiratcikk[21649175] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21649175, Kapcsolat: 21649175
  14. Peiretti P et al. Effects of diets with increasing levels of golden flaxseed on carcass characteristics, meat quality and lipid traits of growing rabbits.. (2010) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 9 4 372-377
    Folyóiratcikk[21740845] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21740845, Kapcsolat: 21740845
  15. Szendrő Zs et al. A lenmagolaj, E-vitamin és szelén kiegészítés hatása a növendéknyulak termelési és vágási tulajdonságaira. (2010) Megjelent: 22. Nyúltenyésztési Tudományos Nap pp. 103-107
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1368400] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1368400, Kapcsolat: 21740843
Virág Gy et al. Effect of dietary vegetable oil combined with vitamin E supplementation and gender on the pH and colour of rabbit meat and dissected fat. (2010) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 39 2 157-166, 1747855
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1747855]
  1. Abdel-Khalek A. Supplemental antioxidants in rabbit nutrition: A review. (2013) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 158 1 95-105
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23501905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23501905, Kapcsolat: 23501905
Viszket Erna et al. Az évszak hatása a tehéntej zsírsav-összetételére (Seasonal changes in the fatty acid profile of bovine milk). (2010) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 70 1-2 15-21, 2000923
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2000923]
  1. Kárnyáczki Zs.. Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei (Opportunities for developing functional dairy foods). (2020)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31356486] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31356486, Kapcsolat: 29044223
  2. Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[27679093] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27679093, Kapcsolat: 27679093
  3. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25538003
Eiben Cs et al. Effect of level and source of vitamin E addition of a diet enriched with sunflower and linseed oils on growth and slaughter traits of rabbits.. (2011) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 139 3 196-205, 1610935
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1610935]
  1. Abd Allah Donia et al. IMPACT OF DIETARY SUPPLEMENTATION WITH NANO AND ORGANIC SELENUIM WITHOUT OR WITH VITAMIN E ON GROWTH PERFORMANCE AND SELENIUM METABOLISM IN GROWING RABBITS. (2020) Journal of Productivity and Development 2682-3322 25 3 323-342
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32012038] [Munkapéldány]
    Független, Idéző: 32012038, Kapcsolat: 30077062
  2. Minardi P. et al. EFFECT OF DIETARY ANTIOXIDANT SUPPLEMENTATION ON RABBIT PERFORMANCE, MEAT QUALITY AND OXIDATIVE STABILITY OF MUSCLES. (2020) WORLD RABBIT SCIENCE 1257-5011 28 3 145-159
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752347] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31752347, Kapcsolat: 29678033
  3. Liu Keyuan et al. Effects of Vitamin E and Selenium on Growth Performance, Antioxidant Capacity, and Metabolic Parameters in Growing Furring Blue Foxes (Alopex lagopus). (2019) BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 0163-4984 1559-0720
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30602999] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30602999, Kapcsolat: 28083675
  4. Yang Yanhong et al. Effects of dietary sorghum dried distiller's grains with solubles on growth performance, diet nutrient digestibility, carcass characteristics and immunity in growing rabbits. (2019) JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 0931-2439 1439-0396 103 1 363-369
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30603056] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30603056, Kapcsolat: 28083708
  5. Never Assan. Plant based feed additives (phytogenic) as a primary solution to an antibiotic free nutritional program and feeding strategy in rabbit production. (2018) Scientific Journal of Animal Science 2322-1704 7 3 493-503
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27372138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27372138, Kapcsolat: 27363250
  6. Abdel-Khalek AM. Effect of dietary supplementation with potential antioxidants and tannins on growing rabbit performance during summer season. (2016) Megjelent: 11th World Rabbit Congress pp. 253-256
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[25929020] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25929020, Kapcsolat: 25929020
  7. Nakonti I. The use of proteolytic activity to evaluate meat tenderising agents. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCES 2410-4477 2305-3925 3 1 61-63
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24566900] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24566900, Kapcsolat: 24566900
  8. Abdel-Khalek A. Supplemental antioxidants in rabbit nutrition: A review. (2013) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 158 1 95-105
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23501905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23501905, Kapcsolat: 23501900
  9. Ebeid TA et al. Fortification of rabbit diets with vitamin E or selenium affects growth performance, lipid peroxidation, oxidative status and immune response in growing rabbits. (2013) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 155 2-3 323-331
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24299077] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24299077, Kapcsolat: 23292713
  10. Xu Y. Effect of citric acid and vitamin E on fish. (2012) CHINESE AGRICULTURAL SCIENCE BULLETIN 1000-6850 28 32 94-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23293179] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23293179, Kapcsolat: 23293179
Tanai A et al. Erhöhung des Gehaltes an konjugierter Linolsäure im Broilerfleisch durch Fütterung. (2011) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 75 2 91-97, 1611003
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1611003]
  1. Halle I et al. Effects of dietary conjugated linoleic acid on the growth performance of chickens and ducks for fattening and fatty acid composition of breast meat. (2012) JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY 1661-5751 7 1 3-9
    Folyóiratcikk[22403834] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22403834, Kapcsolat: 22403834
Viszket E et al. Adatok a Nyugat-magyarországi nyers-tejminták zsírsav összetételére vonatkozóan. (2011) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 15 2 55-61, 2002842
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2002842]
  1. Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[27679117] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27679117, Kapcsolat: 27679117
  2. Süli Á et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2952392] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2952392, Kapcsolat: 25538004
Tóth T et al. Seasonal changes in the fatty acid composition of raw bovine milk produced in the western part of Hungary. (2012) MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 0026-3788 67 3 261-264, 2013651
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2013651]
  1. MacGibbon A. K.. Composition and structure of bovine milk lipids. (2020) Megjelent: Advanced Dairy Chemistry, Volume 2 pp. 1-32
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31754675] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31754675, Kapcsolat: 29681906
Carlos Pineda-Vadillo et al. In vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity. (2016) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 88 Part B 284-292, 3021694
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3021694]
  1. Chait Yasmina Ait et al. Simulated gastrointestinal digestion and in vitro colonic fermentation of carob polyphenols: Bioaccessibility and bioactivity. (2020) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 117
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108121] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108121, Kapcsolat: 28715604
  2. Peanparkdee Methavee et al. Physicochemical stability and in vitro bioaccessibility of phenolic compounds and anthocyanins from Thai rice bran extracts. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 329
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517367] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517367, Kapcsolat: 29298213
  3. Sandoval Viviana et al. Metabolic Impact of Flavonoids Consumption in Obesity: From Central to Peripheral. (2020) NUTRIENTS 2072-6643 12 8
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752688] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31752688, Kapcsolat: 29678557
  4. Wojtunik-Kulesza Karolina et al. Influence of In Vitro Digestion on Composition, Bioaccessibility and Antioxidant Activity of Food Polyphenols-A Non-Systematic Review. (2020) NUTRIENTS 2072-6643 2072-6643 12 5
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517365] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517365, Kapcsolat: 29298210
  5. Pavez-Guajardo Constanza et al. Influence of In Vitro Digestion on Antioxidant Activity of Enriched Apple Snacks with Grape Juice. (2020) FOODS 2304-8158 9 11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752690] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31752690, Kapcsolat: 29678560
  6. Degirmencioglu Nurcan et al. Impact of tea leaves types on antioxidant properties and bioaccessibility of kombucha. (2020) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752691] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31752691, Kapcsolat: 29678561
  7. Zhao Chengcheng et al. Impact of in vitro simulated digestion on the chemical composition and potential health benefits of Chaenomeles speciosa and Crataegus pinnatifida. (2020) Food Bioscience 2212-4292 35
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517366] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517366, Kapcsolat: 29298211
  8. Peanparkdee Methavee et al. Encapsulation for Improving in Vitro Gastrointestinal Digestion of Plant Polyphenols and Their Applications in Food Products. (2020) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 8755-9129
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517363] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517363, Kapcsolat: 29298208
  9. de Barcelos Samuel Carneiro et al. Effect of acerola (Malpighia emarginata DC) pulp incorporation on potentially probiotic Petit-Suisse goat cheese. (2020) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 44 7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517362] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517362, Kapcsolat: 29298207
  10. Zhang Qiaozhi et al. Dietary protein-phenolic interactions: characterization, biochemical-physiological consequences, and potential food applications. (2020) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752689] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31752689, Kapcsolat: 29678559
  11. Sun Lijun et al. Dietary polyphenols modulate starch digestion and glycaemic level: a review. (2020) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 60 4 541-555
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31517361] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31517361, Kapcsolat: 29298206
  12. Thumann Timo A. et al. Application of an in vitro digestion model to study the metabolic profile changes of an herbal extract combination by UHPLC-HRMS. (2020) PHYTOMEDICINE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PHYTOTHERAPY AND PHYTOPHARMACOLOGY 0944-7113 1618-095X 71
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31472853] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31472853, Kapcsolat: 29298212
  13. Bordiga Matteo et al. Valorisation of grape pomace: an approach that is increasingly reaching its maturity - a review. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 54 4 933-942
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108124] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108124, Kapcsolat: 28715607
  14. Hu Yan et al. Protection and delivery of mandarin (Citrus reticulate Blanco) peel extracts by encapsulation of whey protein concentrate nanoparticles. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 99 24-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584503] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584503, Kapcsolat: 28059344
  15. da Silva Haas Isabel Cristina et al. Polyphenolic profile, macro- and microelements in bioaccessible fractions of grape juice sediment using in vitro gastrointestinal simulation. (2019) Food Bioscience 2212-4292 27 66-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584502] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584502, Kapcsolat: 28059343
  16. Jakobek Lidija et al. Non-covalent dietary fiber - Polyphenol interactions and their influence on polyphenol bioaccessibility. (2019) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 83 235-247
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584499] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584499, Kapcsolat: 28059339
  17. Pesic Mirjana B. et al. In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 284 28-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30487928] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30487928, Kapcsolat: 28059338
  18. Elena Quiros-Sauceda Ana et al. Effects of ripening on the in vitro antioxidant capacity and bioaccessibility of mango cv. "Ataulfo' phenolics. (2019) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 56 4 2073-2082
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108126] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108126, Kapcsolat: 28715609
  19. Lafarga Tomas et al. Effect of Thermosonication on the Bioaccessibility of Antioxidant Compounds and the Microbiological, Physicochemical, and Nutritional Quality of an Anthocyanin-Enriched Tomato Juice. (2019) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 12 1 147-157
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30532325] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30532325, Kapcsolat: 28059342
  20. Stuebler Anna-Sophie et al. Digestibility, antioxidative activity and stability of plant protein-rich products after processing and formulation with polyphenol-rich juices: kale and kale-strawberry as a model. (2019) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 245 11 2499-2514
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108120] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108120, Kapcsolat: 28715603
  21. Gomes Trilicia Margarida et al. Differential contribution of grape peel, pulp, and seed to bioaccessibility of micronutrients and major polyphenolic compounds of red and white grapes through simulated human digestion. (2019) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 52 699-708
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584501] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584501, Kapcsolat: 28059341
  22. Podio Natalia S. et al. Assessment of bioactive compounds and their in vitro bioaccessibility in whole-wheat flour pasta. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 293 408-417
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108125] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108125, Kapcsolat: 28715608
  23. Lamothe Sophie et al. Antioxidant activity of milk and polyphenol-rich beverages during simulated gastrointestinal digestion of linseed oil emulsions. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 122 149-156
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31108122] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31108122, Kapcsolat: 28715605
  24. Isik Beyza Sukran et al. The uniaxial and coaxial encapsulations of sour cherry (Prunus cerasus L.) concentrate by electrospinning and their in vitro bioaccessibility. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 265 260-273
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584504] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584504, Kapcsolat: 28059345
  25. Camelo-Mendez Gustavo A. et al. Starch and antioxidant compound release during in vitro gastrointestinal digestion of gluten-free pasta. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 263 201-207
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30584505] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30584505, Kapcsolat: 28059346
  26. Lucas-Gonzalez Raquel et al. In vitro digestion models suitable for foods: Opportunities for new fields of application and challenges. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 107 423-436
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27512168] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27512168, Kapcsolat: 27512168
2021-08-03 08:48