Radics L. Az ökológiai gazdálkodás általános kérdései. (2001) Megjelent: Ökológiai gazdálkodás pp. 13-63, 1182216
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[1182216]
  1. Kormosnéé Koch K et al. Környezet, tudat, gazdálkodás. (2011)
    Könyv[21528388] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21528388, Kapcsolat: 21528388
Divéky-Ertsey Anna. A vetőmag kezelési lehetőségei az ökológiai gazdálkodásban.. (2006), 22220490
PhD (Disszertáció) | Tudományos[22220490]
  1. Rádi Nelli Édua. Bistep növénykondicionáló anyag hatása kukorica és napraforgó vetőmag csírázóképességére. (2016)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32043254] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32043254, Kapcsolat: 30112453
  2. Kocsis Piroska. Önellátási lehetőségek Magyarországon. (2015)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32043289] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32043289, Kapcsolat: 30112490
  3. Tóbiás Andrea. Vetőmagkezelésre alkalmas anyagok és eljárások vizsgálata az ökológiai gazdálkodásban. (2010)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[24942014] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24942014, Kapcsolat: 30112625
Divéky-Ertsey Anna. Ökológiai zöldségvetőmag-termesztés. (2009) Megjelent: Zöldségvetőmag-termesztés pp. 270-287, 1807148
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[1807148]
  1. Polgár Judit. Fajtahasználat az ökológiai cukkinitermesztésben. (2017)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32043336] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32043336, Kapcsolat: 30112552
  2. Németh Györgyi. Fajtahasználat az ökológiai céklatermesztésben. (2015)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32043325] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32043325, Kapcsolat: 30112531
Divéky-Ertsey A et al. Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 2676-931X 18 1 75-80, 2132962
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2132962]
  1. Filho Manoel Nelson et al. Improved tomato development by biochar soil amendment and foliar application of potassium under different available soil water contents. (2024) JOURNAL OF PLANT NUTRITION 0190-4167 1532-4087 1 1 1-25
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34878208] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34878208, Kapcsolat: 34366513
  2. Dariva Françoise Dalprá et al. Yield and fruit quality attributes of selected tomato introgression lines subjected to long-term deficit irrigation. (2021) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 1879-1018 289
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32113212] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32113212, Kapcsolat: 31192351
  3. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 62 3 1140-1159
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088922
  4. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089026
Csambalik L et al. Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes. (2014) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 79 11 C2192-C2202, 2796863
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2796863]
  1. Kannaujia Pankaj Kumar et al. Diversity in morphological and some chemical traits of Aegle marmelos (L.) Correa germplasm explored from Achanakmar-Amarkantak Biosphere Reserve, Chhattisgarh, India. (2024) GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION 0925-9864 1573-5109 1 p. 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35199523] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199523, Kapcsolat: 34804751
  2. Daoud Bashar et al. Assessment of sensory profile and instrumental analyzed attributes influenced by different potassium fertilization levels in three tomato cultivars. (2021) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 94 p. 182
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32636000] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32636000, Kapcsolat: 31045071
  3. Kannaujia P.K. et al. Variability of Bioactive Properties and Antioxidant Activity in Commercially Grown Cherry Tomato (Solanum Lycopersicum Var. Cerasiforme) Cultivars Grown in India. (2020) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 49 1 13-22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30899238] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30899238, Kapcsolat: 28368447
  4. Szabó Anna. Using conjoint analysis for the consumer optimization of champignon products with enhanced vitamin d content. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 65 2 2494-2501
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31402075] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31402075, Kapcsolat: 29102570
  5. Teresa Martinez-Damian Maria et al. YIELD AND PHYSICOCHEMICAL QUALITY IN EXPERIMENTAL LINES OF Solanum lycopersicum var. cerasiforme CULTIVATED WITH DIFFERENT LEVELS OF ELECTRICAL CONDUCTIVITY. (2018) CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL & ANIMAL SCIENCES 0719-3882 0719-3890 34 2 152-164
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30539732] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30539732, Kapcsolat: 27992829
  6. Okon J. Esua et al. Simultaneous UV-C and Ultrasonic Energy Treatment for Disinfection of Tomatoes and Its Antioxidant Properties. (2018) JOURNAL OF ADVANCED AGRICULTURAL TECHNOLOGIES 2373-423X 2301-3737 5 3 209-214
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30620202] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30620202, Kapcsolat: 28100139
  7. Daoud Bashar. Potassium nutrition on tomato (Solanum lycopersiconL.) has an impact on production, postharvest behavior,and fruit sensory profile. (2018)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32060161] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32060161, Kapcsolat: 30138618
  8. Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 64 3 2164-2183
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30308954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30308954, Kapcsolat: 29050464
  9. Bálint Ildikó. Special designs of popularity tests, consumer preferences of coffee beverages - Kedveltségtesztek speciális elrendezései, kávéitalok fogyasztói preferenciái. (2016) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 62 3 1140-1159
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26088864] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088864, Kapcsolat: 26088763
  10. Guerreiro D et al. Post-harvest treatment of cherry tomatoes by gamma radiation: Microbial and physicochemical parameters evaluation. (2016) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 36 1-9
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26113805] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26113805, Kapcsolat: 25820405
  11. Tóth Eszter. Mikrobiális talajoltó készítmények hatása a paradicsom antioxidáns kapacitására. (2016)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[26613799] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26613799, Kapcsolat: 29075899
  12. Kim J et al. Korean Consumer Evaluation of Various Foods Using Four Different Texture Lexicons. (2016) JOURNAL OF SENSORY STUDIES 0887-8250 1745-459X 31 4 314-327
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26070723] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26070723, Kapcsolat: 26070723
  13. Bernhardt Botond. Kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) taxonok biológiailag aktív anyagainak összehasonlító értékelése. (2016)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[3113847] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 3113847, Kapcsolat: 26089015
  14. Szabó A Geösel. Antioxidant activity as indicator of UV radiation and other abiotic stress factors on Agaricus bisporus (Lange/Imbach) and Sedum hybridum (L.).. (2016) ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 1844-7449 2066-7744 9 90-100
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26252910] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26252910, Kapcsolat: 26253885
  15. CSAMBALIK LÁSZLÓ et al. Közép-magyarországi tájjellegű paradicsomfajták érzékszervi szempontú összehasonlítása. (2014) KERTGAZDASÁG (1998-) 1419-2713 46 4 45-54
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2826733] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2826733, Kapcsolat: 25419884
Cseperkálóné Mirek Barbara et al. A paradicsom ökológiai termesztése. (2015) ISBN:9786158024723, 3166850
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos[3166850]
  1. Bartókné Fehér Katalin. Paradicsom tájfajták összehasonlító vizsgálata ökológiai gazdálkodásban. (2020)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[31381667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31381667, Kapcsolat: 30107638
Cseperkálóné Mirek B et al. On-farm assessment of landrace of tomato (Lycopersicon esculentum L.) under organic conditions in Hungary. (2015) ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 1335-258X 1336-9245 18 Special Issue 134-137, 2996037
Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[2996037]
  1. Gevers Camille et al. Peasant Seeds in France: Fostering A More Resilient Agriculture. (2019) SUSTAINABILITY 2071-1050 11 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30878120] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30878120, Kapcsolat: 30106944
  2. Petrikovszki Renáta et al. Effect of leaf litter mulching on the pests of tomato. (2016) COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 2064-7816 2064-9479 3 2 35-46
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3176598] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3176598, Kapcsolat: 30106952
A Divéky-Ertsey et al. Variety and seed use of organic sweet pepper production in Hungary. (2016) Megjelent: Proceedings of XVIth EUCARPIA pp. 359-363, 3111413
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[3111413]
  1. Dario Đ. Danojević et al. PREFERENCES OF SERBIAN CONSUMERS TOWARDS DIFFERENT PEPPER FRUITS. (2021) FOOD AND FEED RESEARCH 2217-5369 2217-5660 48 2 155-163
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32741611] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32741611, Kapcsolat: 31192316
Csambalik László et al. Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption. (2016) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 60 2 177-182, 3186211
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3186211]
  1. Parisi Mario et al. Grafting Effects on Bioactive Compounds, Chemical and Agronomic Traits of ‘Corbarino’ Tomato Grown Under Greenhouse Healthy Conditions. (2023) HORTICULTURAL PLANT JOURNAL 2095-9885 2468-0141 9 2 273-284
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32741513] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32741513, Kapcsolat: 31192189
Csambalik László et al. A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái. (2016) KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713 48 4 3-13, 3169445
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3169445]
  1. Tihanyi Adrienn. Paradicsom tájfajták termesztésének főbb motivációi, a termesztés érzelmi aspektusai. (2022)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32721211] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32721211, Kapcsolat: 31166237
  2. Ferenczi Bertalan. Extenzív termesztéstechnológia hatása tájfajta paradicsomok termésmennyiségi és -minőségi paramétereire. (2022)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32721197] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32721197, Kapcsolat: 31166218
  3. MIchelcsik Lili. Kárpát-medencében honos almafajták vizsgálata ökológiai gazdálkodásra való alkalmasság szempontjából, a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Tündérkertjében. (2017)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[31381673] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31381673, Kapcsolat: 29075930
  4. Pék Z et al. Amerikai örökségfajta (heirloom) paradicsomok talajnélküli termeszthetőségének, morfometriai és beltartalmi értékeinek vizsgálata. (2017) KERTGAZDASÁG (1998-) 1419-2713 49 1 9-17
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3249277] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3249277, Kapcsolat: 29075946
Csambalik László et al. Friss fogyasztási magyar tájfajta paradicsomok termésmennyiségi- és minőségi vizsgálata. (2017) ŐSTERMELŐ: GAZDÁLKODÓK LAPJA 1418-088X 21 2 63-65, 31381660
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31381660]
  1. Bartókné Fehér Katalin. Paradicsom tájfajták összehasonlító vizsgálata ökológiai gazdálkodásban. (2020)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[31381667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31381667, Kapcsolat: 29075922
Csambalik László et al. Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption. (2017) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 2214-9414 33 211-216, 3207447
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3207447]
  1. Karadžić Banjac Milica et al. Ongoing Multivariate Chemometric Approaches in Bioactive Compounds and Functional Properties of Foods—A Systematic Review. (2024) PROCESSES 2227-9717 2227-9717 12 3
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34742856] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 34742856, Kapcsolat: 34189218
  2. Jović Marko et al. Statistical analysis-based green planar chromatographic methodology for the quality assessment of food supplements: a case study on Origanum vulgare L. commercial products. (2023) JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 0933-4173 1789-0993 1 p. 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34413423] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34413423, Kapcsolat: 33708342
  3. Tóth E. M. et al. A fekete és lila héjú paradicsomfajták leírása és összehasonlítása. (2021) KERTGAZDASÁG (1998-) 1419-2713 53 2 25-35
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32082908] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32082908, Kapcsolat: 30188108
  4. Zandbaaf Shima et al. Infrared spectroscopic and chemometric approach for identifying morphology in embryo culture medium samples. (2020) INFRARED PHYSICS & TECHNOLOGY 1350-4495 106
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31271667] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31271667, Kapcsolat: 28966387
  5. Pinela José et al. Phenolic composition and antioxidant properties of ex-situ conserved tomato (Solanum lycopersicum L.) germplasm. (2019) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 1873-7145 125
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30766672] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30766672, Kapcsolat: 28261371
  6. Karadžić Banjac Milica Ž. et al. On the characterization of novel biologically active steroids: Selection of lipophilicity models of newly synthesized steroidal derivatives by classical and non-parametric ranking approaches. (2019) COMPUTATIONAL BIOLOGY AND CHEMISTRY 1476-9271 1476-928X 80 23-30
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30616939] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30616939, Kapcsolat: 28097556
  7. Andric Filip Lj.. Towards polypotent natural products: The Derringer desirability approach and nonparametric ranking for multicriteria evaluation of essential oils. (2018) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 32 10
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30487727] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30487727, Kapcsolat: 27855347
  8. Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 64 3 2164-2183
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30308954] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30308954, Kapcsolat: 29050352
  9. Astorga F et al. Seasonal variation of lycopene content in tomato (Solanum lycopersicum L.) under conditions of salinity and excess boron in the Lluta valley, northern Chile. (2017) IDESIA 0073-4675 0718-3429 35 4 105-110
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27388453] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27388453, Kapcsolat: 27388453
László Sipos et al. Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.). (2017) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 243 9 1533-1543, 3203338
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3203338]
  1. de Bruijn Johannes et al. The Effect of Visible Light on the Postharvest Life of Tomatoes (Solanum lycopersicum L.). (2023) HORTICULTURAE 2311-7524 9 1 p. 94
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33568692] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33568692, Kapcsolat: 32433961
  2. Castronuovo Donato et al. Productivity and quality of different tomato cultivars under intercropping system with maize and dry farming conditions in Southern Italy. (2023) ITALUS HORTUS 1127-3496 30 1 p. 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34124514] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34124514, Kapcsolat: 33248669
  3. Pasdaran Ardalan et al. A Review of the Chemistry and Biological Activities of Natural Colorants, Dyes, and Pigments: Challenges, and Opportunities for Food, Cosmetics, and Pharmaceutical Application. (2023) CHEMISTRY & BIODIVERSITY 1612-1872 1612-1880 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34092782] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34092782, Kapcsolat: 33214055
  4. Fusco Giovanna Marta et al. Can Microbial Consortium Applications Affect Yield and Quality of Conventionally Managed Processing Tomato?. (2022) PLANTS-BASEL 2223-7747 12 1 p. 14
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33547632] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33547632, Kapcsolat: 32407395
  5. Mokgehle Tebogo Mphatlalala et al. Advances in the development of biopolymeric adsorbents for the extraction of metabolites from nutraceuticals with emphasis on Solanaceae and subsequent pharmacological applications. (2021) CARBOHYDRATE POLYMERS 0144-8617 1879-1344 264
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31964067] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31964067, Kapcsolat: 30006804
  6. de Bruijn Johannes et al. Use of a Copper- and Zinc-Modified Natural Zeolite to Improve Ethylene Removal and Postharvest Quality of Tomato Fruit. (2020) CRYSTALS 2073-4352 10 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31334653] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31334653, Kapcsolat: 29021613
  7. Carillo Petronia et al. Biostimulatory Action of Arbuscular Mycorrhizal Fungi Enhances Productivity, Functional and Sensory Quality in ‘Piennolo del Vesuvio’ Cherry Tomato Landraces. (2020) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 10 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31366068] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31366068, Kapcsolat: 29054768
  8. Carillo Petronia et al. Application of Trichoderma harzianum, 6-Pentyl-α-pyrone and Plant Biopolymer Formulations Modulate Plant Metabolism and Fruit Quality of Plum Tomatoes. (2020) PLANTS-BASEL 2223-7747 9 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31408948] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31408948, Kapcsolat: 29112606
  9. Carillo Petronia et al. Sensory and functional quality characterization of protected designation of origin ‘Piennolo del Vesuvio’ cherry tomato landraces from Campania-Italy. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 292 166-175
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30648183] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30648183, Kapcsolat: 28132133
  10. Benito-González Isaac et al. Health Effect of Dietary Fibers. (2019) Megjelent: Dietary Fiber: Properties, Recovery, and Applications pp. 125-163
    Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[31361577] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31361577, Kapcsolat: 29050344
  11. Yang Yuexi et al. Development of Starch-Based Antifungal Coatings by Incorporation of Natamycin/Methyl-β-Cyclodextrin Inclusion Complex for Postharvest Treatments on Cherry Tomato against Botrytis cinerea. (2019) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 24 21
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30876948] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30876948, Kapcsolat: 28390174
  12. Varga Áron et al. Beer microfiltration with static turbulence promoter: Sum of ranking differences comparison. (2019) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 42 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30423064] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30423064, Kapcsolat: 28075024
  13. Li Z et al. Study on changes of chemical components and antioxidant activity of cherry wine during fermentation. (2018) CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 1974-9791 2283-9216 64 607-612
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27671701] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27671701, Kapcsolat: 27671701
  14. Kocsis Tamás. Bioszén és bioeffektor kombinációk hatása homoktalajok biológiai tulajdonságaira. (2018)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[30615930] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 30615930, Kapcsolat: 28100181
Csambalik László et al. Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments. (2019) PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 1479-2621 1479-263X 17 6 488-498, 30805536
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30805536]
  1. Ferenczi Bertalan. Extenzív termesztéstechnológia hatása tájfajta paradicsomok termésmennyiségi és -minőségi paramétereire. (2022)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32721197] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32721197, Kapcsolat: 31166260
  2. Mellidou Ifigeneia et al. Exploring morpho-physiological profiles of a collection of tomato ( Solanum lycopersicum ) germplasm using multivariate statistics. (2020) PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 1479-2621 1479-263X 1 1-10
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31291199] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31291199, Kapcsolat: 28966389
Divéky-Ertsey Anna et al. Contribution of Pulses to Agrobiodiversity in the View of EU Protein Strategy. (2022) STRESSES 2673-7140 2 1 90-112, 32715368
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32715368]
  1. Rebolledo-Leiva Ricardo et al. Techno-economic and environmental assessment of dietary fibre extraction from soybean hulls. (2024) CLEANER ENVIRONMENTAL SYSTEMS 2666-7894 2666-7894 1 1 p. 100208
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35089164] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35089164, Kapcsolat: 34692055
  2. Rasul Rozhgar Abdulla et al. Effect of Herbicides Application on Weed Growth and Subsequent Important on Yield of Three Wheat Varieties. (2024) Diyala Agricultural Sciences Journal 2073-9524 16 1 8-25
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35082406] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35082406, Kapcsolat: 34684468
  3. Kharel Jayanti et al. Effect of Different Levels of Macronutrients and Rhizobium on Soil Health and Yield Attributes of Field Pea (Pisum sativum L.). (2024) Journal of Advances in Biology & Biotechnology 2394-1081 27 8 685-689
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35199670] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199670, Kapcsolat: 34804906
  4. Vályi-Nagy Marianna et al. Competition Indices and Economic Benefits of Winter Wheat and Winter Peas in Mixed Cropping. (2024) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 14 4
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34784374] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34784374, Kapcsolat: 34248249
  5. Zimmerer K.S. et al. Agrobiodiversity threats amid expanding woody monocultures and hopes nourished through farmer and food movements in the Mediterranean. (2024) ELEMENTA-SCIENCE OF THE ANTHROPOCENE 2325-1026 2325-1026 12 1
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34869222] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34869222, Kapcsolat: 34227541
  6. Vályi Nagy Marianna et al. Yield stability of winter wheat in intercrop makes better adaptation to climate conditions. (2023) COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 2064-7816 2064-9479 10 2 25-35
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34667253] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34667253, Kapcsolat: 34101954
  7. Rebolledo-Leiva Ricardo et al. Identifying the Environmental Hotspots of Dietary Fibres Extraction From Chickpea Hull. (2023) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34143298] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34143298, Kapcsolat: 33268326
  8. van Loon Marloes P. et al. Grain legume production in Europe for food, feed and meat-substitution. (2023) GLOBAL FOOD SECURITY-AGRICULTURE POLICY ECONOMICS AND ENVIRONMENT 2211-9124 2211-9124 39
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34221630] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34221630, Kapcsolat: 33368145
  9. Vályi-Nagy Marianna et al. Evaluation of the Development Process of Winter Wheat (Triticum aestivum L.) and Winter Pea (Pisum sativum L.) in Intercropping by Yield Components. (2023) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 13 5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33809925] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33809925, Kapcsolat: 32776071
  10. Reguri Harsha Vardhan et al. Effect of nutrient management on physio morphological and yield attributes of field pea (Pisum sativum L.). (2023) JOURNAL OF EXPERIMENTAL BIOLOGY AND AGRICULTURAL SCIENCES 2320-8694 11 4 736-745
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34149148] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34149148, Kapcsolat: 33275435
  11. Petcu Victor et al. Early Sowing on Some Soybean Genotypes under Organic Farming Conditions. (2023) PLANTS-BASEL 2223-7747 12 12 p. 2295
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34017523] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34017523, Kapcsolat: 33114437
  12. Huber Johann et al. Damage potential of the broad bean beetle (Bruchus rufimanus Boh.) on seed quality and yield of faba beans (Vicia faba L.). (2023) CROP PROTECTION 0261-2194 1873-6904
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33690343] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33690343, Kapcsolat: 32614635
  13. Moguel-Concha Deyanira del et al. Antioxidant and Renin Inhibitory Activities of Peptides from Food Proteins on Hypertension: A Review. (2023) PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 0921-9668 1573-9104 1 p. PMID: 37578677
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34124791] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34124791, Kapcsolat: 33248920
  14. Wendy M. Rauw et al. Sustainable development in circular agriculture: An illustrative bee↺legume↺poultry example. (2022) SUSTAINABLE DEVELOPMENT 0968-0802 1099-1719 1-10
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33196112] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33196112, Kapcsolat: 31830735
  15. Kristó István et al. Effects of Weed Control Treatments on Weed Composition and Yield Components of Winter Wheat (Triticum aestivum L.) and Winter Pea (Pisum sativum L.) Intercrops. (2022) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 12 10 p. 2590
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33194668] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33194668, Kapcsolat: 31828883
Divéky-Ertsey Anna et al. Tomato Landraces May Benefit from Protected Production—Evaluation on Phytochemicals. (2022) HORTICULTURAE 2311-7524 8 10, 33144591
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33144591]
  1. Romdhane Amani et al. Comparative Nutrient and Antioxidant Profile of High Lycopene Variety with hp Genes and Ordinary Variety of Tomato under Organic Conditions. (2023) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 13 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33665574] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 33665574, Kapcsolat: 32583045
Mustafa Mohammad et al. Conceptualizing Multiple Stressors and Their Consequences in Agroforestry Systems. (2022) STRESSES 2673-7140 2 3 242-257, 32901862
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32901862]
  1. Dlamini Zibuyile et al. Assessing Yield, Biomass Production, and Forage Quality of Red Clover (Trifolium pratense L.) in Agroforestry System: One-Year Study in Szarvas, Hungary. (2024) AGRONOMY (BASEL) 2073-4395 14 9
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35189787] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 35189787, Kapcsolat: 34804699
  2. Yang Y. et al. A review of agroforestry biodiversity-driven provision of ecosystem services and implications for karst desertification control. (2024) ECOSYSTEM SERVICES 2212-0416 2212-0416 67 1 p. 101634
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34872687] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34872687, Kapcsolat: 34347084
  3. Ndo EGD. et al. Spatial Distribution of Citrus Pseudocercospora Leaf and Fruit Spot Disease and Shade Effect on Disease Intensity. (2023) CROPS 2673-7655 3 1 11-23
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33550318] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33550318, Kapcsolat: 32414013
  4. Nauman Muhammad et al. Soil Salinity and Sustainable Agriculture. (2023) Megjelent: Climate-Resilient Agriculture, Vol 2 pp. 391-405
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[34314905] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34314905, Kapcsolat: 33517173
  5. Guimarães Claudinei Martins et al. Agronomic characteristics of carrot cultivars under water stress. (2023) AGRONOMIA COLOMBIANA 0120-9965 41 3 p. e112573
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35199677] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199677, Kapcsolat: 34804911
  6. Rolo Víctor et al. Agroforestry potential for adaptation to climate change: A soil‐based perspective. (2023) SOIL USE AND MANAGEMENT 0266-0032 1475-2743 00 p. 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34036148] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34036148, Kapcsolat: 33137369
  7. Hlihor Raluca Maria et al. Medicinal Plant Growth in Heavy Metals Contaminated Soils: Responses to Metal Stress and Induced Risks to Human Health. (2022) TOXICS 2305-6304 10 9 p. 499
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33079015] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33079015, Kapcsolat: 31674735
Csambalik László et al. Sustainability Perspectives of Organic Farming and Plant Factory Systems—From Divergences towards Synergies. (2023) HORTICULTURAE 2311-7524 9 8, 34114280
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34114280]
  1. Кулешова Т. Э. et al. Влияние спектрального состава световой среды на фотосинтетические, электро- и морфофизиологические показатели редиса в условиях светокультуры. (2024) FIZIOLOGIYA RASTENII 0015-3303 71 2 243-256
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35199517] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199517, Kapcsolat: 34804745
  2. Zhang Li et al. Short‐term high‐light intensity and low temperature improve the quality and flavor of lettuce grown in plant factory. (2024) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 1 1 p. 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35092762] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 35092762, Kapcsolat: 34695582
  3. Kuleshova T. E. et al. Influence of the Light Spectral Composition on Photosynthetic, Electro- and Morphophysiological Indicators of Small Radish in Conditions of Light Culture. (2024) RUSSIAN JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 1021-4437 1608-3407 71 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35073766] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 35073766, Kapcsolat: 34674584
  4. Muzamil Yousuf. COMPARATIVE STUDY OF NANO ELICITORS AND THEIR ROLE ON GROWTH AND DEVELOPMENT OF BROCCOLI (Brassica oleracea var. italica) UNDER IN-VITRO CONDITIONS.. (2024)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[35199795] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199795, Kapcsolat: 34805014
  5. Inthima Phithak et al. Comparative Growth and Bacoside Production in Diploid and Tetraploid Bacopa monnieri (L.) Wettst. Cultivated Indoors via Hydroponic and Soil Culture Systems. (2024) HORTICULTURAE 2311-7524 10 6 p. 574
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34898863] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34898863, Kapcsolat: 34392428
  6. Üyesi Sedat KARADAVUT. Tarımsal Yapılar ve Sulama ile Biyosistem Mühendisliği Bilimlerinde Uygulamalar ve Yenilikler. (2023) ISBN:9786256707955
    Szakkönyv (Könyv) | Tudományos[35199739] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35199739, Kapcsolat: 34804962
  7. Ahamed Md. Shamim et al. A critical review on efficient thermal environment controls in indoor vertical farming. (2023) JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 0959-6526 1879-1786 425
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34193752] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34193752, Kapcsolat: 33282077
2024-10-11 14:45