{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-28 15:29", "paging" : { "last" : false, "first" : true, "totalPages" : 7, "totalElements" : 684, "totalUncutElements" : 684, "totalEstimatedElements" : 110, "size" : 100, "number" : 1, "numberOfElements" : 100, "sort" : [ { "direction" : "ASC", "property" : "publication.publishedYear", "ascending" : true }, { "direction" : "ASC", "property" : "publication.label", "ascending" : true }, { "direction" : "ASC", "property" : "publication.mtid", "ascending" : true }, { "direction" : "DESC", "property" : "related", "ascending" : false }, { "direction" : "ASC", "property" : "mtid", "ascending" : true } ] }, "content" : [ { "otype" : "Citation", "mtid" : 25583379, "status" : "APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2016-04-29T11:33:41.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 15583379, "lastRefresh" : "2022-10-24T09:29:32.119+0000", "lastModified" : "2016-04-29T11:33:41.000+0000", "created" : "2016-04-29T11:33:34.000+0000", "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 1475706, "link" : "/api/publication/1475706", "label" : "Kasza Gyula et al. A magyar élelmiszeripari kis- és középüzemek stratégiai primér felmérések tükrében 1.rész. (2001) KONZERVÚJSÁG 0866-5125 49 2 29-32", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A magyar élelmiszeripari kis- és középüzemek stratégiai primér felmérések tükrében 1.rész", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 353476, "link" : "/api/publicationidentifier/353476", "label" : "Matarka: 36581", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "NO", "idValue" : "36581", "realUrl" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=36581", "published" : false, "oldId" : 1287659, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 10005335, "link" : "/api/journal/10005335", "label" : "KONZERVÚJSÁG 0866-5125", "pIssn" : "0866-5125", "reviewType" : "NOT_REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 10005335, "snippet" : true }, "volume" : "49", "issue" : "2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 4, "publishedYear" : 2001, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 1475706, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 1475706, "related" : { "otype" : "Thesis", "mtid" : 22547557, "link" : "/api/publication/22547557", "label" : "Nádasdi Józsefné Szabó. Konzervipari nyersanyagvizsgálatok a TQM bevezetési folyamatában. (2004)", "core" : false, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 9, "link" : "/api/subtype/9", "label" : "PhD (Disszertáció)", "name" : "PhD", "nameEng" : "PhD", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "listPosition" : 867, "published" : true, "oldId" : 9, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, { "otype" : "Language", "mtid" : 10002, "link" : "/api/language/10002", "label" : "Angol", "name" : "Angol", "nameEng" : "English", "published" : true, "oldId" : 2, "snippet" : true } ], "title" : "Konzervipari nyersanyagvizsgálatok a TQM bevezetési folyamatában", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 10695887, "link" : "/api/publicationidentifier/10695887", "label" : "Teljes dokumentum: https://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/handle/2437/78317/de_787.pdf?sequence=2", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "validState" : "NO", "idValue" : "https://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/handle/2437/78317/de_787.pdf?sequence=2", "realUrl" : "https://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/handle/2437/78317/de_787.pdf?sequence=2", "published" : false, "oldId" : 11795174, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 21935374, "link" : "/api/publicationidentifier/21935374", "label" : "Egyéb URL: https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=2280", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 40, "link" : "/api/publicationsource/40", "label" : "Egyéb URL", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Egyéb URL", "nameEng" : "Egyéb URL", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 40, "snippet" : true }, "idValue" : "https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=2280", "realUrl" : "https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=2280", "published" : false, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 131, "publishedYear" : 2004, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : true, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 12547557, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 22547557, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/25583379", "label" : "Nádasdi Józsefné Szabó. Konzervipari nyersanyagvizsgálatok a TQM bevezetési folyamatában. (2004)", "template" : "