T Zsom. Examination of post-harvest factors influencing the texture of Hungarian type sweet pepper during storage.. (2002) Megjelent: The 5th international conference on food physics pp. 138-142, 2589431
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2589431]
  1. Istella Sándor Muha. A paprika tárolás során bekövetkező állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes impact módszerrel.. (2006) KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713 38 2 70-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27128633] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27128633, Kapcsolat: 27128633
  2. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Storability of paprika varieties measured by non-destructive acoustic method. (2005) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 2676-931X 11 2 49-53
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2261847, Kapcsolat: 27128604
  3. V Muha. Firmness changes during storage of paprika varieties measured by non-destructive methods.. (2004)
    Egyéb konferenciakötet/Tudományos[27128821] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27128821, Kapcsolat: 27128821
T. Zsom. Étkezési paprika post-harvest időszak alatti minőségváltozásának vizsgálata: Quality determination of sweet pepper by non-destructive methods during post-harvest storage. (2003) Megjelent: "Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly" Tudományos Ülésszak ["Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly" Scientific Conference] É... pp. 92-93, 3326016
Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[3326016]
  1. Istella Sándor et al. A paprika tárolás során bekövetkező állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes impact módszerrel.. (2006) KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713 38 2 70-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27138650] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27138650, Kapcsolat: 27138650
  2. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Storability of paprika varieties measured by non-destructive acoustic method. (2005) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 2676-931X 11 2 49-53
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2261847, Kapcsolat: 27138623
Zsom Tamás et al. Changes in the membrane permeability of Hungarian-type sweet pepper during maturation. (2003) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 599 513-518, 2260332
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[2260332]
  1. Dr. Zsomné Muha Viktória et al. Storability of paprika varieties measured by non-destructive acoustic method. (2005) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 2676-931X 11 2 49-53
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2261847] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2261847, Kapcsolat: 28751822
  2. V Muha. Firmness changes during storage of paprika varieties measured by non-destructive methods.. (2004)
    Egyéb konferenciakötet/Tudományos[27128555] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27128555, Kapcsolat: 27128555
Dr. Zsom Tamás et al. Étkezési paprika transpirációs jellemzőinek és állományának meghatározása. (2005) Megjelent: Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak, Összefoglalók: Élelmiszertudomány = Lippay János - Ormos Imre - Vas... pp. 112-113, 2310391
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2310391]
  1. Szenes Endréné. Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly Tudományos Ülésszak a Budapesti Corvinus Egyetemen, 2005. okt. 19-21. II. rész.. (2006) KONZERVÚJSÁG 0866-5125 54 3 65-67
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27139233] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27139233, Kapcsolat: 27139233
V. Muha et al. Investigation of apricot’s maturity by non-destructive methods.. (2005) Megjelent: Proceedings of the International Scientific Conference on Research and Teaching at Departments of Physics in the Context of Uni... pp. 211-216, 1280330
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1280330]
  1. Hlaváčová Zuzana et al. Some electrical properties of dried quinces cydonia oblonga. (2008) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 21 40-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23475046] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23475046, Kapcsolat: 29059310
  2. Hlavačova Zuzanaa et al. Some electrical properties of dried apricots Prunus armeniaca L.. (2007) CASOPIS ZA PROCESNU TEHNIKU I ENERGETIKU U POLJOPRIVREDI (PTEP) 1450-5029 11 3 75-78
    Folyóiratcikk[23182410] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23182410, Kapcsolat: 29059307
Zsom Tamás et al. Paprika pulton tarthatóságának meghosszabbítása (Prolongation of shelf-life of paprika). (2005) KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 1419-2713 37 1 101-104, 2262099
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2262099]
  1. Kaszab Tímea. Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage.. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2506945] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2506945, Kapcsolat: 27128382
Zsom T et al. STUDY OF WATER TRANSPIRATION FEATURES OF SWEET PEPPER USING A THERMAL IMAGING SYSTEM AND NON-DESTRUCTIVE QUALITY MONITORING DURING POST-HARVEST STORAGE. (2005) JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 1388-6150 1572-8943 1588-2926 82 1 239-243, 1127637
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1127637]
  1. Vadivambal Rajagopal et al. Bio-imaging: principles, techniques, and applications. (2016) ISBN:0429168144; 9780429168147; 9781466593688; 1466593687
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[31133853] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31133853, Kapcsolat: 28751816
  2. Gutiérrez Claudia et al. Peppers and Spice Capsicum. (2015) Megjelent: Handbook of Vegetable Preservation and Processing pp. 578-607
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[31133848] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31133848, Kapcsolat: 28751814
  3. Jansasithorn Rattanawan. Managing chilli (Capsicum spp.) quality attributes: the importance of pre-harvest and postharvest factors: a thesis presented in partial fulfilment of the requirements for the degree of Doctor of Philosophy at Massey University, New Zealand. (2012)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31369419] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31369419, Kapcsolat: 29059067
  4. Albert Zsolt et al. Epidermal and exodermal tissue structures are characteristic for the long shelf-life ‘Kárpia’ pepper cultivar. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl 1 1-11
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2162962] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2162962, Kapcsolat: 22678366
  5. Chelladurai Vellaichamy. Identification of Fungal Infection in Wheat Using Thermal Imaging Technique. (2008) ISBN:0494506407; 9780494506400
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[23034243] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23034243, Kapcsolat: 23034243
  6. Istella Sándor et al. A paprika tárolás során bekövetkező állományváltozásának vizsgálata roncsolásmentes impact módszerrel.. (2006) KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713 38 2 70-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23838063] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23838063, Kapcsolat: 23838063
Dr. Zsomné Muha et al. In-vivo measurement of tomato firmness. (2007) Megjelent: Book of abstracts - Greensys2007 pp. 313-314, 2311652
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2311652]
  1. Viktoria Zsom-Muha et al. Vibration Behavior of Long Shape Vegetables. (2007) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 3 1 21-46
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1276545] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1276545, Kapcsolat: 27128472
Zsom Tamás. Az étkezési paprika minőségváltozása a szedés utáni időszak alatt. (2007), 2590247
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2590247]
  1. Dénes Dénes. Az étkezési paprika minőségváltozása a szedés utáni időszak alatt. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31133924] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31133924, Kapcsolat: 28751905
  2. Losó Viktor. Gyorsfagyasztott csemegekukorica termékek komplex értékelése= Complex evaluation of quick-frozen sweet corn products. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31133900] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31133900, Kapcsolat: 28751880
  3. Albert Zsolt. Alma és paprika exokarpiumok szöveti és molekuláris biológiai jellemzése különböző fejlettségi állapotokban és a tárolás során. (2014)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2985556] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 2985556, Kapcsolat: 27128279
Dr. Zsomné Muha et al. In-vivo measurement of tomato firmness. (2008) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 2008 801 677-684, 2264348
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[2264348]
  1. Giacomelli G et al. Innovation in greenhouse engineering. (2008) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 801 PART 1 75-88
    Folyóiratcikk/Tudományos[23333619] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23333619, Kapcsolat: 23333619
T Zsom et al. Non-destructive determination of post-harvest ripening of Capsicum annum cv. Kárpia. (2008) Megjelent: Postharvest Unlimited 2008 pp. 144-144, 1298605
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1298605]
  1. Ignát Tímea. Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers= Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]. (2012)
    Disszertáció/Tudományos[26999588] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26999588, Kapcsolat: 29080666
  2. Romano G et al. Combination of digital images and laser light to predict moisture content and color of bell pepper simultaneously during drying. (2012) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 109 3 438-438 448
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678262] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678262, Kapcsolat: 29080660
  3. Romano Giuseppe et al. An innovative laser-based optical technology to predict moisture content and color of Bell pepper (Capsicum annuum L.) during drying. (2011) Megjelent: American Society of Agricultural and Biological Engineers Annual International Meeting, ASABE 2011
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[31385272] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31385272, Kapcsolat: 29080678
Zsom T et al. NON-DESTRUCTIVE DETERMINATION OF POST-HARVEST RIPENING OF CAPSICUM × ANNUUM 'KÁRPIA'. (2010) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 858 407-412, 1384623
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1384623]
  1. Ignát Tímea. Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására. (2012)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23306617] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23306617, Kapcsolat: 23306617
  2. Romano G et al. Combination of digital images and laser light to predict moisture content and color of bell pepper simultaneously during drying. (2012) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 109 3 438-438 448
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22678262] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22678262, Kapcsolat: 22678262
  3. Baranyai László et al. Analysis of Hue Spectra During Storage of Pepper (Capsicum annuum). (2012) Megjelent: Power and Machinery: International Conference of Agricultural Engineering, CIGR-AgEng 2012 pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27126194] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27126194, Kapcsolat: 27126194
  4. L Baranyai et al. Evaluation of Color Development Pattern on Pepper (Capsicum Annuum) Surface.. (2011) Megjelent: Chinese-European Cooperation For a Long-term Sustainability pp. 1-5
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27126204] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27126204, Kapcsolat: 27126204
  5. Romano G et al. An innovative laser-based optical technology to predict moisture content and color of Bell pepper (Capsicum annuum L.) during drying. (2011) Megjelent: American Society of Agricultural and Biological Engineers Annual International Meeting 2011 pp. 987-994
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[23072841] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23072841, Kapcsolat: 23072841
  6. Werner B Herppich et al. Chlorophyll fluorescence imaging for non-destructively monitoring of changes in fresh and fresh-cut produce.. (2010) Megjelent: Proceedings of the "International Conference Environmentally Friendly and Safe Technologies for Quality of Fruits and Vegetables" pp. 45-51
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27126176] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27126176, Kapcsolat: 27126176
  7. Werner B Herppich et al. Chlorophyll fluorescence imaging for non-destructively monitoring of changes in fresh and fresh-cut produce. (2009) Megjelent: ENVIRONMENTALLY FRIENDLY AND SAFE TECHNOLOGIES FOR QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES pp. 45-51
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[31133942] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31133942, Kapcsolat: 28751928
Zsom T et al. Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars. (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 Suppl 1 206-214, 2769373
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2769373]
  1. Y Ying. Chapter 9: Spectral scattering for assessing the quality of fruits and vegetables. (2016) Megjelent: Light Scattering Technology for Food Property, Quality and Safety Assessment pp. 225-250
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[27126967] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27126967, Kapcsolat: 27126967
  2. Csima György. Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése: Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. (2015)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2963569] [Hitelesített]
    Független, Idéző: 2963569, Kapcsolat: 27128332
L. P. L. et al. Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest. (2016) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 45 4 542-550, 3152539
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3152539]
  1. Moradinezhad Farid et al. Effect of potassium permanganate, 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging on postharvest losses and quality of fresh apricot cv. Shahroudi. (2019) Journal of Horticulture and Postharvest Research 2588-4883 2588-6169 2 39-48
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31133780] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31133780, Kapcsolat: 28751754
  2. Fan X et al. Improving fresh apricot (Prunus armeniaca L.) quality and antioxidant capacity by storage at near freezing temperature. (2018) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 231 1-10
    Folyóiratcikk/Tudományos[27126033] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27126033, Kapcsolat: 27126033
T. Zsom et al. Quality changes of pear during shelf-life.. (2016) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 12 1 81-106, 3168441
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3168441]
  1. Božiková Monika et al. Thermal properties of selected bee products. (2018) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 14 s1 37-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30419022] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30419022, Kapcsolat: 27840762
  2. G ZSIVANOVITS et al. Postharvest Quality and Safety of Fresh-Cut Melon Fruits Coated with Water Soluble Chitosan Films. (2018) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 14 S1 133-145
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27630884] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27630884, Kapcsolat: 27630884
  3. Adebayo SE et al. Using absorption and reduced scattering coefficients for non-destructive analyses of fruit flesh firmness and soluble solids content in pear (Pyrus communis ‘Conference’)—An update when using diffusion theory. (2017) POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 0925-5214 130 56-63
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[26843106] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26843106, Kapcsolat: 26833631
V Zsom-Muha et al. NON-DESTRUCTIVE POSTHARVEST MATURITY EVALUATION OF GOLDEN DELICIOUS APPLE. (2017) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 32 56-61, 3331903
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3331903]
  1. Sadar Nadja et al. A Study on the Potential of IAD as a Surrogate Index of Quality and Storability in cv. ‘Gala’ Apple Fruit. (2019) AGRONOMY 2073-4395 9 10 p. 642
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30853742] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30853742, Kapcsolat: 28361348
Lien Phuong Le et al. Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons. (2019) POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 0925-5214 150 1 89-94, 30369922
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30369922]
  1. Márcio Facundo Aragão et al. Nincs cím. (2021) RESEARCH SQUARE 2693-5015
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31964566] [Import]
    Független, Idéző: 31964566, Kapcsolat: 30007433
  2. Wei Haiying et al. Ethylene scavengers for the preservation of fruits and vegetables: A review. (2021) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 337 p. 127750
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31624939] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31624939, Kapcsolat: 29482788
  3. Zhu Xiaoyang et al. Physiological and transcriptomic analysis reveals the roles of 1-MCP in the ripening and fruit aroma quality of banana fruit (Fenjiao). (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 130
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31562387] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31562387, Kapcsolat: 29390439
  4. Xu Fangxu et al. Evaluation of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and low temperature conditioning (LTC) to control brown of Huangguan pears. (2020) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 259 p. 108738
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31285606] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31285606, Kapcsolat: 28959434
  5. Cheng Shaobo et al. Effect of 1-methylcyclopropene and chitosan treatment on the storage quality of jujube fruit and its related enzyme activities. (2020) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 265 p. 109281
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31281696] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31281696, Kapcsolat: 28954993
  6. Xu Fangxu et al. Control of brown heart in Huangguan pears with 1-methylcyclopropene microbubbles treatment. (2020) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 259 p. 108820
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31562388] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31562388, Kapcsolat: 29390440
  7. Pongprasert N. et al. An alternative technique using ethylene micro-bubble technology to accelerate the ripening of banana fruit. (2020) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 272
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31367964] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31367964, Kapcsolat: 29057030
  8. 陈国刚 et al. 1-MCP 和壳聚糖处理保持红枣贮藏品质及其机理研究.. (2019) TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL ENGINEERING / NONGYE GONGCHENG XUEBAO 1002-6819 35 20 338-344
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31133682] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31133682, Kapcsolat: 28751599
Tamás Zsom et al. Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper. (2020) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 16 S2 173-186, 31677844
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31677844]
  1. HERPPICH W.B.. Chlorophyll fluorescence imaging for process optimisation in horticulture and fresh food production. (2021) PHOTOSYNTHETICA 0300-3604 1573-9058
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32107356] [Import]
    Független, Idéző: 32107356, Kapcsolat: 30209862
2021-08-03 22:29