Sembery P et al. Élelmiszeralapanyagok nagyfrekvenciás és mikrohullámú dielektromos jellemzői. (1999) MEZŐGAZDASÁGI TECHNIKA 0026-1890 40 7 2-4, 1072449
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072449]
  1. Péter Mészáros et al. Unifying Calibration Parameters for Dielectric Moisture Meter. (2006) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 2 73-94
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22923546] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22923546, Kapcsolat: 22923546
  2. Lakatos Erika. Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20560489] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20560489, Kapcsolat: 20560489
Sembery P et al. High Frequency and Microwave Dielectric Properties of Food Material. (1999) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 12 15-17, 1072448
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072448]
  1. Péter Mészáros. Relationships between electrical parameters and physical properties of cereal grains, oilseeds, and apples. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[24492671] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24492671, Kapcsolat: 20555227
Sembery P et al. Measurement Methods of Dielectric Properties of Mustard Seeds at Microwave Frequency. (2001) HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 1216-4526 10 3 16-18, 1072438
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072438]
  1. Mészáros P. Relationship between electral parameters and phisical properties of cereal grains. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20490879] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20490879, Kapcsolat: 20490890
Géczi Gábor. Szemestermények mikrohullámú dielektromos jellemzői. (2002), 1072426
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[1072426]
  1. Kovácsné L M et al. Folyékony élelmiszerek mikrohullámú kezelésének vizsgálata. (2003) Megjelent: Műszaki Kémiai Napok '03 [Days of Chemical Engineering '03] pp. 136-141
    Könyvrészlet/Tudományos[20555312] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20555312, Kapcsolat: 20555312
  2. Kovácsné L M. A tej mikrohullámú kezelésének vizsgálata. (2003) Megjelent: Fiatal Műszakiak Tudományos Ülésszaka VIII. pp. 173-176
    Könyvrészlet/Tudományos[20555298] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20555298, Kapcsolat: 20555298
  3. Kovácsné L. A mikrohullámmal kezelt tej pH-érték változása. (2003) Megjelent: EU konform Mezőgazdaság és Élelmiszerbiztonság. Nemzetközi Tudományos Konferencia p. 32
    Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20555337] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20555337, Kapcsolat: 20555337
Géczi G. Connections for Determining the Dielectric Properties of Agricultural Products. (2002) HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 1216-4526 11 2 17-21, 1072428
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072428]
  1. Amanda Souza et al. ESTUDO DAS PROPRIEDADES DIELÉTRICAS DE PRODUTOS AGRÍCOLAS EM FREQÜÊNCIAS DE MICROONDAS: Mezőgazdasági termékek dielektromos tulajdonságainak vizsgálata mikrohullámú frekvenciákon. (2007) Megjelent: XV. CONIC Congresso de Iniciação Científica da UFPE
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[22923691] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22923691, Kapcsolat: 22923691
  2. Váczy G. Tej mikrohullámú dielektromos jellemzőinek vizsgálata. (2003) Megjelent: Fiatal Műszakiak Tudományos Ülésszaka VIII. pp. 189-193
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20555258] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20555258, Kapcsolat: 20555258
  3. Váczi G. Tej mikrohullámú dielektromos jellemzőinek vizsgálata. (2002) Megjelent: V. Élelmiszertudományi konferencia p. 6
    Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20555248] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20555248, Kapcsolat: 20555248
Géczi G. Összefüggések mezőgazdasági termények dielektromos jellemzőinek meghatározására. (2002) MEZŐGAZDASÁGI TECHNIKA 0026-1890 43 4 2-4, 1072429
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072429]
  1. Lakatos Erika. Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20560488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20560488, Kapcsolat: 20560488
Kiss J et al. Mikrohullámú sörpasztőrözés lehetőségeinek vizsgálata. (2004) Megjelent: Műszaki Kémiai Napok '04 [Days of Chemical Engineering '04] pp. 220-223, 1072414
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1072414]
  1. Lakatos Erika. Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20560487] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20560487, Kapcsolat: 20560487
Géczi G et al. Mikrohullám az élelmiszeriparban. (2005) ÁRAM ÉS TECHNOLÓGIA 1588-869X 3 1 19-21, 1072411
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072411]
  1. Kapcsándi Viktória et al. Narancslé mikrohullámú hőkezelése. (2012) ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 1416-647X 2498-907X 54 2 39-44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2215508] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2215508, Kapcsolat: 23763392
  2. Lakatos Erika. Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. (2006)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20560486] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20560486, Kapcsolat: 20560486
Kovácsné LM et al. Microwave Pasteurization of Cow Milk. (2006) HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 1216-4526 15 4 12-16, 1072382
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1072382]
  1. D Dimitrov et al. FATTY ACID AND SENSORY PROFILE IN THE PROCESS OF RIPENING OF KASCHKAVAL CHEESE FROM COW’S MILK PRODUCED BY MICROWAVE TREATMENT. (2015) Annals. Food Science and Technology 2065-2828 2344-4916 16 1 45-51
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26147895] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26147895, Kapcsolat: 26147895
Sándor Beszédes et al. Sewage sludge treatment by microwave energy. (2007) Megjelent: Proceedings of 5th International Congress on Food Technology pp. 441-446, 1605742
Könyvrészlet/Utánközlés (Könyvrészlet)/Tudományos[1605742]
  1. G Vijayaraghavan et al. Thermal Pretreatment on Dairy Slurry for the Production of Biogas by an Aerobic Biodegradability Assay Method. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF INNOVATIVE RESEARCH IN SCIENCE ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2319-8753 5 5 8763-8776
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25950178] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25950178, Kapcsolat: 25950178
Géczi G et al. Homogeneous heating in the inhomogeneous electric field. (2009) BULLETIN OF THE SZENT ISTVÁN UNIVERSITY (GÖDÖLLŐ) 1586-4502 2009 1 309-317, 1660099
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1660099]
  1. Korzenszky Péter. Hőkezelt must erjedésének vizsgálata: EXAMINED OF HEAT TREATED GRAPE MUST. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 85-93
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3140110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3140110, Kapcsolat: 26259279
  2. Korzenszky P et al. EXAMINATION OF HEAT TREATMENTS AT PRESERVATION OF GRAPE MUST. (2014) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 8 1 38-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2580509] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 2580509, Kapcsolat: 26259278
  3. Sándor Beszédes et al. Optimisation of microwave conditioning process for enhanced sludge valorisation. (2012) Megjelent: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNIQUE IN THE AGRI-FOOD BUSINESS – ICoSTAF 2012.
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[26259271] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26259271, Kapcsolat: 26259271
Beszédes Sándor et al. APPLICATION OF THERMAL AND MICROWAVE PRE-TREAMENTS FOR DAIRY WASTEWATER SLUDGE. (2012) ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 1584-2665 1584-2673 2601-2332 10 3 231-235, 2061916
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2061916]
  1. Patiño Yolanda et al. Effect of pretreatments and catalytic route in the quality and productivity of biodiesel obtained from secondary sludge. (2021) BIOMASS & BIOENERGY 0961-9534 1873-2909 152 p. 106195
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32112469] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32112469, Kapcsolat: 30218927
  2. Сабадаш Віра. Теоретичні основи сорбційних процесів на природних та синтетичних сорбентах. (2019)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31007758] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31007758, Kapcsolat: 28550677
  3. Сабадаш Віра et al. ВИЛУЧЕННЯ БІЛКІВ ЗІ СТІЧНИХ ВОД ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ НВЧ ВИПРОМІНЮВАННЯ. (2018) Наукові праці ОНАХТ 82
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31955210] [Import]
    Független, Idéző: 31955210, Kapcsolat: 29996618
  4. Sabadash V et al. REMOVAL OF PROTEINS FROM SEWAGE FROM FOOD INDUSTRIES BY APPLICATION OF MICROWAVE RADIATION. (2018) Scientific works 2073-8730 82 1 82-87
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27687862] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27687862, Kapcsolat: 27687862
  5. M Kasmi et al. Physical–chemical treatment process optimization for high polluting dairy effluents prior fermentation. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY 1735-1472 15 4 779-790
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26795895] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26795895, Kapcsolat: 26795895
  6. Zhitong Yao et al. A state‐of‐the‐art review of biohydrogen producing from sewage sludge. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENERGY RESEARCH 0363-907X 1099-114X 1 1-12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27569932] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27569932, Kapcsolat: 27569932
  7. Obikhod Tetiana et al. ЗАКОНОДАВЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ І СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ. (2017) 82-86
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31955212] [Import]
    Független, Idéző: 31955212, Kapcsolat: 29996629
  8. Arun C et al. INVESTIGATION OF BIO CATALYTIC POTENTIAL OF GARBAGE ENZYME AND ITS INFLUENCE ON STABILIZATION OF INDUSTRIAL WASTE ACTIVATED SLUDGE. (2015) PROCESS SAFETY AND ENVIRONMENTAL PROTECTION 0957-5820 1744-3598 94 1 471-478
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24255011] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24255011, Kapcsolat: 24255011
  9. Jeffrey Vanek. Investigating the Microwave-Hydrogen Peroxide Treatment Process for Potential Commercialization. (2015)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[25356999] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25356999, Kapcsolat: 25356999
  10. Arun C et al. Identification and optimization of parameters for the semi-continuous production of garbage enzyme from pre-consumer organic waste by green RP-HPLC method. (2015) WASTE MANAGEMENT 0956-053X 44 1 28-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24922935] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24922935, Kapcsolat: 24922935
  11. László TÓTH et al. Utilisation possibilities of environmental energy carriers. (2013) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 10 1 91-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23611888] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23611888, Kapcsolat: 23611889
  12. Tóth L et al. UTILISATION OF BIOMASS FOR ENERGY. (2013) Megjelent: Bioenergy and Other Renewable Energy Technologies and Systems INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE pp. 157-165
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[24270870] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24270870, Kapcsolat: 24270870
Géczi Gábor et al. Élelmiszeripari szennyvizek biológiai lebonthatóságának növelése termikus előkezelésekkel. (2012) MEZŐGAZDASÁGI TECHNIKA 0026-1890 53 3 2-4, 1973695
Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1973695]
  1. László TÓTH et al. Utilisation possibilities of environmental energy carriers. (2013) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 10 1 91-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23611888] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23611888, Kapcsolat: 23611888
  2. Tóth L et al. UTILISATION OF BIOMASS FOR ENERGY. (2013) Megjelent: Bioenergy and Other Renewable Energy Technologies and Systems INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE pp. 157-165
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[24270870] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24270870, Kapcsolat: 24270871
Gonzalo Garnacho et al. COMPARATIVE STUDY OF HEAT-TREATED ORANGE JUICE. (2012) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 2 3 446-457, 2076711
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2076711]
  1. Sembery Péter et al. Study of microwave heat treatment in the technology of winemarketing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27005501] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27005501, Kapcsolat: 27147237
  2. Korzenszky Péter. Hőkezelt must erjedésének vizsgálata: EXAMINED OF HEAT TREATED GRAPE MUST. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 85-93
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3140110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3140110, Kapcsolat: 26159879
  3. Korzenszky P et al. EXAMINATION OF HEAT TREATMENTS AT PRESERVATION OF GRAPE MUST. (2014) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 8 1 38-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2580509] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 2580509, Kapcsolat: 23808357
  4. KALETA BARBARA. Efecto de la aplicación de pretratamientos con microondas en la extracción de zumo de naranja. (2013)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[25885382] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25885382, Kapcsolat: 25885382
Korzenszky Péter Emőd et al. HEAT PUMP APPLICATION IN FOOD TECHNOLOGY. (2012) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 2 2 493-500, 2149792
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2149792]
  1. Sunil Patel. Heat Pump Technology: Opportunity for Energy Conservation in Dairy Industry. (2015) Megjelent: National Seminar on INDIAN DAIRY INDUSTRY - OPPORTUNITIES & CHALLENGES 2015 in XI Alumni Convention at SMC College of Dairy Sci... pp. 133-137
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[26252341] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26252341, Kapcsolat: 26252341
  2. L Tóth. UTILISATION OF BIOMASS FOR ENERGY. (2014) Megjelent: BIOENERGY AND OTHER RENEWABLE ENERGY TECHNOLOGIES AND SYSTEMS pp. 157-165
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[26252458] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26252458, Kapcsolat: 26252458
  3. Gábor BÉRCESI et al. Laboratory examination and modeling of air-water heat pump systems. (2014) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 11 82-91
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2847715] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2847715, Kapcsolat: 24581807
  4. László TÓTH et al. Utilisation possibilities of environmental energy carriers. (2013) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 10 1 91-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23611888] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23611888, Kapcsolat: 23457481
Géczi Gábor et al. A tehéntej hagyományos pasztőrözésének és mikrohullámú kezelésének összehasonlítása. (2013) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 135 9 557-564, 2409635
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2409635]
  1. Dorogi Bálint. Kistérfogatú pasztőröző berendezés tervezése és irányítása. (2019)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31199187] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31199187, Kapcsolat: 28832960
Géczi Gábor et al. HEAT TREATMENTS VERS US FERMENTATION. (2013) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 9 3 445-454, 2565607
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2565607]
  1. Lakatos E et al. Effect of microwave treatment on fermentation process. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 243-252
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3295226] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3295226, Kapcsolat: 27005491
  2. Kapcsándi V et al. Investigation of a non thermal effect of microwave treatment. (2016) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 45 2 224-232
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2981489] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2981489, Kapcsolat: 26891714
  3. Gábor BÉRCESI et al. Laboratory examination and modeling of air-water heat pump systems. (2014) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 11 82-91
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2847715] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2847715, Kapcsolat: 24581804
Géczi Gábor et al. Ideális körülmények a levegő-víz hőszivattyú uszodatechnikai alkalmazása során. (2013) MAGYAR ÉPÜLETGÉPÉSZET 1215-9913 62 7-8 7-10, 2409622
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2409622]
  1. Bércesi Gábor et al. Levegő-víz hőszivattyú energetikai vizsgálata és modellezése. (2014) Megjelent: Környezettudatos energiatermelés és -felhasználás III. Környezet és Energia Konferencia pp. 44-49
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2602017] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2602017, Kapcsolat: 26252454
  2. Gábor BÉRCESI et al. Laboratory examination and modeling of air-water heat pump systems. (2014) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 11 82-91
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2847715] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2847715, Kapcsolat: 24581787
  3. Bércesi Gábor et al. Kombinált energiaforrást használó épület klímarendszerének vizsgálata. (2014) Megjelent: FMTÜ XIX. Nemzetközi Tudományos Konferencia pp. 61-64
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2596311] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2596311, Kapcsolat: 24583937
  4. Gábor Bércesi Károly. ENERGETIC EXAMINATION OF AIR-WATER HEAT PUMP FOR MODELING PURPOSES. (2014) ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 1584-2665 1584-2673 2601-2332 12 131-134
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24583988] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24583988, Kapcsolat: 24583980
Géczi Gábor et al. Levegő-víz hőszivattyú alkalmazásának lehetősége az intenzív recirkulációs haltenyésztési rendszerben. (2013) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 9 3 139-146, 2572226
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2572226]
  1. Gábor BÉRCESI et al. Laboratory examination and modeling of air-water heat pump systems. (2014) MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D: RESEARCH AND DEVELOPMENT 2060-3789 11 82-91
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2847715] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2847715, Kapcsolat: 24581803
Géczi G et al. No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods. (2013) PLOS ONE 1932-6203 8 1 p. e53720, 2168809
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2168809]
  1. Han Xue et al. Ovarian Index of KM Mice Influenced by Longer Term Consumption of Microwave-Heated Milk. (2020) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 83 6 1066-1071
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31477785] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31477785, Kapcsolat: 29218129
  2. Liu Tingwei et al. Structure of Hyla rabbit skin gelatin as affected by microwave-assisted extraction. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 22 1 1594-1607
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30996341] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30996341, Kapcsolat: 28529944
  3. Martins Carolina P. et al. Microwave Processing: Current Background and Effects on the Physicochemical and Microbiological Aspects of Dairy Products. (2019) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 18 1 67-83
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30555283] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30555283, Kapcsolat: 28014486
  4. Singh S. S. et al. Development of a microwave-assisted UV sterilization system for milk. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 1 9-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30555282] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30555282, Kapcsolat: 28014485
  5. Zoltán Jákói et al. APPLICABILITY OF MICROWAVE IRRADIATION FOR ENHANCED BIODEGRADABILITY OF TOBACCO BIOMASS. (2019) ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 2067-3809 2067-3809 12 2 19-24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30736520] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30736520, Kapcsolat: 28644666
  6. Sembery Péter et al. Study of microwave heat treatment in the technology of winemarketing. (2017) Megjelent: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering pp. 253-270
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27005501] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27005501, Kapcsolat: 27147248
  7. OYEDUN Aliu. A Study Overview of the Effects of Different Packaging Materials and Pasteurization Methods on the Nutritional quality and Microbial Quality of Milk. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL FOR INNOVATIVE RESEARCH IN MULTIDISCIPLINARY FIELD 2455-0620 3 9 123-126
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27147179] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27147179, Kapcsolat: 27147179
  8. Prijana Christian. Roles of Microwave Oven in Preparing Microbiological Growth Media. (2016) Althea Medical Journal 2337-4330 3 1 1-5
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25885247] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25885247, Kapcsolat: 25885247
  9. Cusick Kathleen D et al. Molecular Mechanisms Contributing to the Growth and Physiology of an Extremophile Cultured with Dielectric Heating. (2016) APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 0099-2240 1098-5336 82 20 6233-6246
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26209424] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26209424, Kapcsolat: 26209424
  10. Biffinger Justin et al. Microwave enhancement of Thermophiles. (2016) US20160115440 A1 Amerikai Egyesült Államok
    Oltalmi formák/USA szabadalom (Oltalmi formák)/Tudományos[25879144] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25879144, Kapcsolat: 25879144
  11. Korzenszky Péter. Hőkezelt must erjedésének vizsgálata: EXAMINED OF HEAT TREATED GRAPE MUST. (2016) Megjelent: XXXVI. Óvári Tudományos Nap pp. 85-93
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3140110] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3140110, Kapcsolat: 26159876
  12. Jimenez-Sanchez Cecilia et al. Alternatives to conventional thermal treatments in fruit-juice processing. Part 2: Effect on composition, phytochemical content, and physicochemical, rheological, and organoleptic properties of fruit juices. (2016) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 57 3 637-652
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26400055] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26400055, Kapcsolat: 28529953
  13. S Beszédes et al. DEVELOPMENT OF BIODEGRADABILITY INDICATORS FOR MICROWAVE SLUDGE CONDITIONING. (2015) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 27 42-45
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3013754] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3013754, Kapcsolat: 25879139
  14. Beszédes S et al. DEVELOPMENT OF BIODEGRADABILITY INDICATORS FOR MICROWAVE SLUDGE CONDITIONING. (2015) Megjelent: "Synergy engineering, agriculture, waste management and green industry innovation" p. 6p.
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2955907] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2955907, Kapcsolat: 25879141
  15. S Beszédes et al. CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING SLUDGE. (2015) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 28 44-47
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3013750] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3013750, Kapcsolat: 25885246
  16. Jiménez-Sánchez Cecilia et al. Alternatives to conventional thermal treatments in fruit-juice processing. Part 2: effect on composition, phytochemical content, and physicochemical, rheological, and organoleptic properties of fruit juices. (2015) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 57 3 637-652
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25879138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25879138, Kapcsolat: 25879138
  17. Korzenszky P et al. EXAMINATION OF HEAT TREATMENTS AT PRESERVATION OF GRAPE MUST. (2014) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 8 1 38-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2580509] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 2580509, Kapcsolat: 28529965
  18. Beke J et al. Enhanced Drying Due to Nonthermal Effects from Microwave Irradiation. (2014) DRYING TECHNOLOGY 0737-3937 1532-2300 32 11 1269-1276
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2744967] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 2744967, Kapcsolat: 24430101
  19. Beszédes S et al. Dielektromos jellemzők jelentősége az iszapkezelés során. (2014) Megjelent: XXXV. Óvári Tudományos Nap pp. 12-17
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2787296] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2787296, Kapcsolat: 25885245
  20. Sándor Beszédes et al. Correlation Between Dielectric Parameters and Biodegradability of Meat Processing Sludge. (2014) ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 1584-2665 1584-2673 2601-2332 XII [2014] 3 207-210
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24404632] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24404632, Kapcsolat: 24404632
  21. Sándor Beszédes et al. Relationship between dielectric parameters and biodegradability of sludge. (2013) REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 1788-6392 2064-7964 9 3 27-32
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2529705] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2529705, Kapcsolat: 23785312
  22. Ye Dongmei et al. Low dose of continuous - wave microwave irradiation did not cause temperature increase in muscles tissue adjacent to titanium alloy implants - an animal study. (2013) BMC MUSCULOSKELETAL DISORDERS 1471-2474 14
    Folyóiratcikk[23731965] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23731965, Kapcsolat: 23731965
  23. S Beszédes et al. Experiences with microwave pre-treatments of sweet whey prior to mesophilic anaerobic digestion. (2013) HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 0864-7410 2415-9751 25 33-36
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2577379] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2577379, Kapcsolat: 23790576
  24. S Beszédes et al. COMPARISON OF DRYING CHARACTERISTIC AND BIODEGRADABILITY OF DAIRY SLUDGE USING MICROWAVE AND INFRARED DRYING. (2013) ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 1584-2665 1584-2673 9 4 297-300
    Folyóiratcikk[23417767] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23417767, Kapcsolat: 23417767
Korzenszky Péter et al. Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk. (2013) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 7 1 45-48, 2221429
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2221429]
  1. Dorogi Bálint. Kistérfogatú pasztőröző berendezés tervezése és irányítása. (2019)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31199187] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31199187, Kapcsolat: 28832972
  2. Nagyová Ľudmila et al. Consumers' awareness of food safety. (2019) POTRAVINARSTVO 1338-0230 1337-0960 13 1 8-17
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31196955] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31196955, Kapcsolat: 28831041
  3. Mishra VK et al. Novel Thermal Methods in Dairy Processing. (2015) Megjelent: Emerging Dairy Processing Technologies: Opportunities for the Dairy Industry pp. 33-70
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[26882990] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26882990, Kapcsolat: 26882990
  4. Dimitrov Dimitar et al. Improving of the microbiological and proteolytic profile of kashkaval cheese by modification in heat treatments of cow's milk and cheddared curd. (2015) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 4 6 546-549
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31197116] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31197116, Kapcsolat: 28831025
  5. D Dimitrov et al. FATTY ACID AND SENSORY PROFILE IN THE PROCESS OF RIPENING OF KASCHKAVAL CHEESE FROM COW’S MILK PRODUCED BY MICROWAVE TREATMENT. (2015) Annals. Food Science and Technology 2065-2828 2344-4916 16 1 45-51
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26147895] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26147895, Kapcsolat: 26147858
  6. Kheder Z. Effect of microwave on chemical characteristics of raw milk. (2015) Egyptian Journal of Chemistry and Environmental Health 2357-1039 1 1 492-502
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26892403] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26892403, Kapcsolat: 26892403
  7. Anna Hyţáková. Pathogens in milk and milk products. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[26252335] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26252335, Kapcsolat: 26252335
Gábor Géczi et al. Water Tempering of Pools Using Air to Water Heat Pump Environmental Friendly Solution. (2014) ROCZNIK OCHRONA SRODOWISKA 1506-218X 16 115-128, 2859284
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2859284]
  1. Cepiński W. et al. Waste heat recovery by electric heat pump from exhausted ventilating air for domestic hot water in multi-family residential buildings. (2020) ROCZNIK OCHRONA SRODOWISKA 1506-218X 22 2 940-958
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31840277] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31840277, Kapcsolat: 29807114
  2. Soltani M. et al. A comprehensive review of geothermal energy evolution and development. (2019) INTERNATIONAL JOURNAL OF GREEN ENERGY 1543-5075 16 13 971-1009
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31105286] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31105286, Kapcsolat: 28711259
Azevedo Borges Catarina et al. Examination of Energy Recovery of Brewers' Spent Grain I. - Chemical Process. (2015) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 5 2 116-119, 2951801
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2951801]
  1. Maris S. et al. Investigation on influence of additives on properties of pellets made from blends of two biomass types. (2018) Megjelent: Researched Risk Factors of Food Chain pp. 155-160
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[30311598] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30311598, Kapcsolat: 27711966
  2. Balogun Ayokunle O. et al. Thermo-kinetic, spectroscopic study of brewer’s spent grains and characterisation of their pyrolysis products. (2017) JOURNAL OF ANALYTICAL AND APPLIED PYROLYSIS 0165-2370 1873-250X 127 8-16
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30995811] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30995811, Kapcsolat: 28529429
Gábor Géczi et al. Examination of Energy Recovery of Brewers' Spent Grain II. - Biologiical Process. (2015) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 5 3 268-270, 2982887
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2982887]
  1. Ali Zeenat M. et al. Policy Implications for Sustainable Ethanol Production. (2021) Megjelent: Sustainable Ethanol and Climate Change pp. 181-203
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31906184] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31906184, Kapcsolat: 29895247
  2. Arshad Muhammad et al. Water Sustainability Issues in Biofuel Production. (2018) Megjelent: Perspectives on Water Usage for Biofuels Production pp. 55-76
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31906190] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31906190, Kapcsolat: 29895255
  3. Yohannes Assefa. LACTIC ACID PRODUCTION FROM BREWER’S SPENT GRAIN USING LACTOBACILLUS PLANTARUM. (2018)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31296796] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31296796, Kapcsolat: 28973731
  4. Arshad Muhammad et al. Health Concerns Associated with Biofuel Production. (2018) Megjelent: Perspectives on Water Usage for Biofuels Production pp. 97-105
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31906188] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31906188, Kapcsolat: 29895251
  5. Muhammad Arsha et al. An Overview of Biofuel. (2018) Megjelent: Perspectives on Water Usage for Biofuels Production pp. 1-37
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[27038233] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27038233, Kapcsolat: 27038233
Géczi Gábor et al. Cold chain interruption by consumers significantly reduces shelf life of vacuum-packed pork ham slices. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 4 508-516, 3284798
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3284798]
  1. Buchtova Hana et al. Modeling Some Possible Handling Ways with Fish Raw Material in Home-Made Sushi Meal Preparation. (2019) FOODS 2304-8158 8 10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31103202] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31103202, Kapcsolat: 28707296
2021-07-28 13:18