Farkas Gabriella et al. Interaction of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeast strains in an alcoholic fermentation process. (2005) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 34 1 81-90, 2261662
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2261662]
  1. Kapcsándi V et al. Investigation of a non thermal effect of microwave treatment. (2016) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 45 2 224-232
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2981489] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2981489, Kapcsolat: 27115034
  2. Taillandier P et al. Interactions between Torulaspora delbrueckii and Saccharomyces cerevisiae in wine fermentation: Influence of inoculation and nitrogen content. (2014) WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 0959-3993 1573-0972 30 7 1959-1967
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26814906] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26814906, Kapcsolat: 24095311
  3. Joó Áron et al. Effect of lactic acid bacteria in combination with yeast on fermentation of wort. (2013) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 42 Supplement 27-36
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2711121] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2711121, Kapcsolat: 24095312
  4. Comitini F et al. Selected non-Saccharomyces wine yeasts in controlled multistarter fermentations with Saccharomyces cerevisiae. (2011) FOOD MICROBIOLOGY 0740-0020 1095-9998 28 5 873-882
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24095313] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24095313, Kapcsolat: 24095313
  5. Ciani Maurizio et al. Controlled mixed culture fermentation: a new perspective on the use of non-Saccharomyces yeasts in winemaking. (2010) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 10 2 123-133
    Folyóiratcikk | Tudományos[24393737] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24393737, Kapcsolat: 24095314
Kiss Zs. Optimization of malting and mashing processes for the production of gluten-free beers. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 1 67-78, 1876375
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1876375]
  1. Knorr V et al. Production of gluten-free beer by peptidase treatment. (2016) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 242 7 1129-1140
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114968] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114968, Kapcsolat: 27114968
  2. Hager AS et al. Gluten free beer - A review. (2014) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 36 1 44-54
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114970] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114970, Kapcsolat: 27114970
  3. Tanner GJ et al. Gluten, Celiac Disease, and Gluten Intolerance and the Impact of Gluten Minimization Treatments with Prolylendopeptidase on the Measurement of Gluten in Beer. (2014) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 1943-7854 72 1 36-50
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114969] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27114969, Kapcsolat: 27114969
  4. Espinosa-Ramirez J et al. Production of Lager Beers from Different Types of Sorghum Malts and Adjuncts Supplemented with beta-Amylase or Amyloglucosidase. (2013) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 71 4 208-213
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114971] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114971, Kapcsolat: 27114971
  5. Espinosa-Ramirez J et al. Production of Brewing Worts from Different Types of Sorghum Malts and Adjuncts Supplemented with beta-Amylase or Amyloglucosidase. (2013) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 71 1 49-56
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114972] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114972, Kapcsolat: 27114972
Hong Li. Quantitative Analysis of Flavor Volatiles in Beer Using Headspace Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Flame Ionization Detection (HS-SPME-GC-FID). (2015) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 73 3 261-265, 3060310
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3060310]
  1. Liu ZC et al. Analyzing Differences in Freshness of SA-1 Hops by Headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Chemometrics. (2017) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 75 3 193-200
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114797] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114797, Kapcsolat: 27114797
Hong Li. Simple HPLC Method for Determ ining the Glycerol Content of Beer. (2015) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 73 4 314-317, 3060313
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3060313]
  1. Tanaka S et al. Simultaneous determination of alcohols including diols and triols by HPLC with ultraviolet detection based on the formation of a copper(II) complex. (2017) JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE 1615-9306 1615-9314 40 21 4168-4175
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114845] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114845, Kapcsolat: 27114845
Hong Li. Technological Factors Influencing Buffering Capacity of Wort. (2015) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 73 3 236-239, 3060316
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3060316]
  1. He CJ et al. Simple and Practical Method for Evaluating the Buffering Capacity of Wort. (2016) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 74 2 134-136
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27114830] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27114830, Kapcsolat: 27114830
Koren D et al. Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail. (2017) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 54 5 1158-1167, 3199401
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3199401]
  1. Colston Kyle J. et al. Synthesis, Redox and Spectroscopic Properties of Pterin of Molybdenum Cofactors. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 10
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32913937] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32913937, Kapcsolat: 31417633
  2. Silva Sara et al. Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Portuguese Craft Beers and Raw Materials. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33287351] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33287351, Kapcsolat: 31948406
  3. Broz P et al. Effect of Beer Consumption on Methylation and Redox Metabolism. (2022) PHYSIOLOGICAL RESEARCH 0862-8408 1802-9973 71 4 573-582
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33125200] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 33125200, Kapcsolat: 31732926
  4. Cimpoiu Claudia et al. THE INFLUENCE OF ASSORTMENT OF BEER ON THEIR ANTIOXIDANT / PRO-OXIDANT CAPACITY AND PHENOLIC FINGERPRINT. (2021) STUDIA UNIVERSITATIS BABES-BOLYAI CHEMIA 1224-7154 2065-9520 66 2 23-40
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32350656] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32350656, Kapcsolat: 30613801
  5. Silva Sara et al. POTENTIAL BIOLOGICAL ACTIVITIES OF CRAFT BEER: A REVIEW. (2021) Acta Portuguesa de Nutrição 2183-5985 2021 25 84-89
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32686003] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32686003, Kapcsolat: 31118612
  6. Yamabe Shinichi et al. How Is the Oxidation Related to the Tautomerization in Vitamin B9?. (2021) JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY A 1089-5639 1520-5215 125 42 9346-9354
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32685747] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32685747, Kapcsolat: 31118271
  7. Horn Priscila Aparecida et al. Antioxidant profile at the different stages of craft beers production: the role of phenolic compounds. (2021) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 247 2 439-452
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31712188] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31712188, Kapcsolat: 29598364
  8. Martinez-Gomez Alvaro et al. Phenols and Melanoidins as Natural Antioxidants in Beer. Structure, Reactivity and Antioxidant Activity. (2020) BIOMOLECULES 2218-273X 2218-273X 10 3
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31466104] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31466104, Kapcsolat: 29198979
  9. Tefera Molla et al. Investigation of total polyphenol, antioxidant activity, and levels of metals in Ethiopian commercial beers. (2020) COGENT CHEMISTRY 2331-2009 6 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31712187] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31712187, Kapcsolat: 29598363
  10. Alonso-Andrés Patricia et al. Modulation of Adenosine Receptors and Antioxidative Effect of Beer Extracts in in Vitro Models. (2019) NUTRIENTS 2072-6643 11 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30929481] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30929481, Kapcsolat: 28448686
  11. Jiao Zhen et al. Preparation and evaluation of a chitosan-coated antioxidant liposome containing vitamin C and folic acid. (2018) JOURNAL OF MICROENCAPSULATION 0265-2048 1464-5246 35 3 272-280
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27609559] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27609559, Kapcsolat: 27609559
Szedljak Ildiko et al. MONITORING OF CHEMICAL CHANGES IN RED LENTIL SEEDS DURING THE GERMINATION PROCESS. (2018) HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY 0133-0276 2450-5102 46 2 37-42, 30444501
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30444501]
  1. Luo Siwen et al. Effects of extrusion conditions and nitrogen injection on physical, mechanical, and microstructural properties of red lentil puffed snacks. (2020) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 121 143-153
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31522659] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31522659, Kapcsolat: 29308795
Koren Dániel et al. Study of antioxidant activity during the malting and brewing process. (2019) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 56 8 3801-3809, 30718606
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30718606]
  1. Simon Margaux et al. Use of Botanical Ingredients: Nice Opportunities to Avoid Premature Oxidation of NABLABs by Increasing Their ORAC Values Strongly Impacted by Dealcoholization or Pasteurization. (2024) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 29 10
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34976169] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34976169, Kapcsolat: 34513961
  2. Lin Rui et al. Evaluation of polyphenols content and antioxidant ability of commercial herbal beer. (2024) SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING 2662-7655 2662-7663 4 1 77-85
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34976170] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34976170, Kapcsolat: 34513962
  3. Castro Abigail Garcia et al. Analysis of bioactive compounds in lyophilized aqueous extracts of barley sprouts. (2024) JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 2193-4126 2193-4134
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34976168] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34976168, Kapcsolat: 34513960
  4. Éliás Anna Júlia et al. Xanthohumol-Enriched Beer Does Not Exert Antitumorigenic Effects on HeLa Cell Line In Vivo. (2023) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 28 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33581460] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33581460, Kapcsolat: 32977583
  5. Gribkova Irina N. et al. The Phenolic Compounds’ Role in Beer from Various Adjuncts. (2023) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 28 5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33681352] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33681352, Kapcsolat: 32977581
  6. da Silva Suelem Paixao et al. Jambu Flower Extract (Acmella oleracea) Increases the Antioxidant Potential of Beer with a Reduced Alcohol Content. (2023) PLANTS-BASEL 2223-7747 12 8
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33936939] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33936939, Kapcsolat: 32977578
  7. Kaur Harsimranjeet et al. Effect of popping and malting processing techniques on physiochemical, antinutrients and antioxidant properties of millets flour. (2023) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 60 9 2370-2384
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34328218] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34328218, Kapcsolat: 33540723
  8. Salamon Agnieszka et al. Characteristics of Oat and Buckwheat Malt Grains for Use in the Production of Fermented Foods. (2023) FOODS 2304-8158 2304-8158 12 20
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34638671] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34638671, Kapcsolat: 34051115
  9. Ferreira Larissa Adilis et al. Biological Activities of Morita-Baylis-Hillman Adducts (MBHA). (2023) MINI-REVIEWS IN MEDICINAL CHEMISTRY 1389-5575 1875-5607 23 17 1691-1710
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34328217] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34328217, Kapcsolat: 33540722
  10. Coulibaly Wahauwouele Hermann et al. Bioactive compounds and antioxidant activities of two industrial beers produced in Ivory Coast. (2023) HELIYON 2405-8440 9 8
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34328216] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34328216, Kapcsolat: 33540720
  11. Silva Sara et al. Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Portuguese Craft Beers and Raw Materials. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33287351] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33287351, Kapcsolat: 32173511
  12. Adetokunboh Adeola Helen et al. Physicochemical Characteristics of Bambara Groundnut Speciality Malts and Extract. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 14
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422047] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422047, Kapcsolat: 32173515
  13. Mansouri Fouad El et al. Optimal Design Approach Applied to Headspace GC for the Monitoring of Diacetyl Concentration, Spectrophotometric Assessment of Phenolic Compounds and Antioxidant Potential in Different Fermentation Processes of Barley. (2022) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 12 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422050] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422050, Kapcsolat: 32173522
  14. Shopska Vesela et al. Modelling of Malt Mixture for the Production of Wort with Increased Biological Value. (2022) BEVERAGES 2306-5710 2306-5710 8 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422045] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422045, Kapcsolat: 32173513
  15. Gasinski Alan et al. Malting procedure and its impact on the composition of volatiles and antioxidative potential of naked and covered oat varieties. (2022) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 107
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34328219] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34328219, Kapcsolat: 33540724
  16. Adetokunboh Adeola Helen et al. Enzyme and Antioxidant Activities of Malted Bambara Groundnut as Affected by Steeping and Sprouting Times. (2022) FOODS 2304-8158 2304-8158 11 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422049] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422049, Kapcsolat: 32173520
  17. Kordialik-Bogacka Edyta. Biopreservation of beer: Potential and constraints. (2022) BIOTECHNOLOGY ADVANCES 0734-9750 1873-1899 58
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422048] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422048, Kapcsolat: 32173517
  18. Carvalho Daniel O. et al. A review on the fate of phenolic compounds during malting and brewing: Technological strategies and beer styles. (2022) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 372
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422052] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422052, Kapcsolat: 32173526
  19. Ambra Roberto et al. The Role of Bioactive Phenolic Compounds on the Impact of Beer on Health. (2021) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 26 2
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32353414] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32353414, Kapcsolat: 30618473
  20. Yang Dongsheng et al. Research progress on the antioxidant biological activity of beer and strategy for applications. (2021) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 1879-3053 110 754-764
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32353419] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32353419, Kapcsolat: 30618477
  21. Paszkot Justyna et al. Properties of Dry Hopped Dark Beers with High Xanthohumol Content. (2021) ANTIOXIDANTS 2076-3921 10 5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32353417] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32353417, Kapcsolat: 30618475
  22. Filipowska Weronika et al. On the contribution of malt quality and the malting process to the formation of beer staling aldehydes: a review. (2021) JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 0046-9750 2050-0416 127 2 107-126
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32353416] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32353416, Kapcsolat: 30618474
  23. Noonim Paramee et al. Impact of germination on the chemical profile of HomChaiya rice wort and beer. (2021) RSC ADVANCES 2046-2069 2046-2069 11 54 34160-34169
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33422051] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33422051, Kapcsolat: 32173524
  24. Bravi Elisabetta et al. Brewing By-Product Upcycling Potential: Nutritionally Valuable Compounds and Antioxidant Activity Evaluation. (2021) ANTIOXIDANTS 2076-3921 10 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32353420] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32353420, Kapcsolat: 30618478
  25. Martinez-Gomez Alvaro et al. Phenols and Melanoidins as Natural Antioxidants in Beer. Structure, Reactivity and Antioxidant Activity. (2020) BIOMOLECULES 2218-273X 2218-273X 10 3
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31466104] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31466104, Kapcsolat: 29309619
  26. Almendinger Martin et al. Malt and beer-related by-products as potential antioxidant skin-lightening agents for cosmetics. (2020) SUSTAINABLE CHEMISTRY AND PHARMACY 2352-5541 17
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31772885] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31772885, Kapcsolat: 29724916
  27. Zhou Bing et al. Impact of Genotype, Environment, and Malting Conditions on the Antioxidant Activity and Phenolic Content in US Malting Barley. (2020) FERMENTATION 2311-5637 6 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31504659] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31504659, Kapcsolat: 29309622
  28. Gasinski Alan et al. Assessment of Volatiles and Polyphenol Content, Physicochemical Parameters and Antioxidant Activity in Beers with Dotted Hawthorn (Crataegus punctata). (2020) FOODS 2304-8158 9 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31523036] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31523036, Kapcsolat: 29309621
  29. Sibalic Darijo et al. Analysis of phenolic compounds in beer: from raw materials to the final product. (2020) CHEMICAL PAPERS / CHEMICKÉ ZVESTI 0366-6352 2585-7290
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31504655] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31504655, Kapcsolat: 29309620
Koren Dániel et al. Comparison of supervised learning statistical methods for classifying commercial beers and identifying patterns. (2020) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 34 4, 31142894
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31142894]
  1. Mokhtari Melvin et al. ROPAC: Rule OPtimized Aggregation Classifier. (2024) EXPERT SYSTEMS WITH APPLICATIONS 0957-4174 1873-6793 250
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34980658] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34980658, Kapcsolat: 34522226
  2. Frohlich-Wyder Marie-Therese et al. Classification of cheese varieties from Switzerland using machine learning methods: Free volatile carboxylic acids. (2023) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 184
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34334118] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34334118, Kapcsolat: 33551216
  3. Pejman Ebrahimi et al. Social Networks Marketing and Consumer Purchase Behavior: The Combination of SEM and Unsupervised Machine Learning Approaches. (2022) BIG DATA AND COGNITIVE COMPUTING 2504-2289 6 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32760554] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32760554, Kapcsolat: 32223815
  4. Ciano Salvatore et al. Organic hempseed oil from the retail market: chemical profiling and multivariate analysis for label information assessment. (2022) BRITISH FOOD JOURNAL 0007-070X 1758-4108
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33450637] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33450637, Kapcsolat: 32223817
  5. Chen Wenzheng et al. Comprehensive Evaluation of College Students' Physical Health and Sports Mode Recommendation Model Based on Decision Tree Classification Model. (2022) COMPUTATIONAL INTELLIGENCE AND NEUROSCIENCE 1687-5265 1687-5273 2022
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33450634] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33450634, Kapcsolat: 32223813
  6. Mutz Y.S. et al. Portable electronic tongue based on screen-printed electrodes coupled with chemometrics for rapid differentiation of Brazilian lager beer. (2021) FOOD CONTROL 0956-7135 1873-7129 127
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32025011] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32025011, Kapcsolat: 30092608
  7. Garrido-Bañuelos Gonzalo et al. Mapping the Sensory Fingerprint of Swedish Beer Market through Text and Data Mining and Multivariate Strategies. (2021) BEVERAGES 2306-5710 2306-5710 7 4 p. 74
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32686569] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32686569, Kapcsolat: 31119357
  8. Kovács Sándor et al. Global Food Security, Economic and Health Risk Assessment of the COVID-19 Epidemic. (2021) MATHEMATICS 2227-7390 9 19
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32248078] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32248078, Kapcsolat: 31119359
Koren Dániel et al. How to objectively determine the color of beer?. (2020) JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 0022-1155 0975-8402 57 3 1183-1189, 31150370
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31150370]
  1. Machado Filho Evandro Ribeiro et al. Potential of barley straw pretreated with a lignin inhibitor as an adjunct during beer production. (2024) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 online
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34781424] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34781424, Kapcsolat: 34235165
  2. Haege D. et al. ntifico Technological possibilities for transferringY theTU reiinBerlin(VLB) h the colour of dark barley (Hordeum vulgare L.) into mash and wort to produce beers with a reddish hue. (2024) BrewingScience 1866-5195 1613-2041 77 1-2 1-9
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34980778] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34980778, Kapcsolat: 34522435
  3. Wen Shuyao et al. Metabolic profiling of wort fermented with water kefir grains and its effect on wort quality. (2024) FOOD BIOSCIENCE 2212-4292 2212-4306 p. 104181
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34823385] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34823385, Kapcsolat: 34297357
  4. Solgajová Miriam et al. EFFECT OF THE ADDITION OF SELECTED HERBS ON THE TECHNOLOGICAL AND SENSORY QUALITY OF BEER. (2024) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 p. e11012
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34823387] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34823387, Kapcsolat: 34297359
  5. Pater Aneta et al. Comparison of the Chemical and Aroma Composition of Low-Alcohol Beers Produced by Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri and Different Mashing Profiles. (2024) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 14 12
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35081865] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 35081865, Kapcsolat: 34683854
  6. Solórzano-García Paola et al. Cerveza artesanal con inclusión de maíz, pulpa de piña (Ananas comosus) y esencia de coco (Cocos nucifera): Propiedades tecnológicas y sensoriales: Craft beer with corn inclusion, pineapple (Ananas comosus) pulp and coconut (Cocos nucifera) essence: Technological and sensory properties. (2024) Agroindustrial Science 2226-2989 13 3 181-187
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34487953] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34487953, Kapcsolat: 33832208
  7. Brandt Michael et al. Use of an Integrating Cavity Spectrometer to Easily Determine Beer SRM Color Without Filtration, Centrifugation or Numerical Correction. (2023) JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 0361-0470 1943-7854 0 0 1-7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34047446] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34047446, Kapcsolat: 33150711
  8. Gribkova Irina N. et al. The Phenolic Compounds’ Role in Beer from Various Adjuncts. (2023) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 28 5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33681352] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33681352, Kapcsolat: 32603400
  9. Park Jiyoung et al. Starch Structure of Raw Materials with Different Amylose Contents and the Brewing Quality Characteristics of Korean Rice Beer. (2023) FOODS 2304-8158 2304-8158 12 13 p. 2544
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34047480] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34047480, Kapcsolat: 33150759
  10. Cadar Oana et al. Preparation, Characterization, and Performance of Natural Zeolites as Alternative Materials for Beer Filtration. (2023) MATERIALS 1996-1944 16 5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33675934] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33675934, Kapcsolat: 32596700
  11. Benucci Ilaria et al. Phenolic-Degrading Enzymes: Effect on Haze Active Phenols and Chill Haze in India Pale Ale Beer. (2023) FOODS 2304-8158 2304-8158 12 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33548012] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33548012, Kapcsolat: 32407826
  12. Figura Ludger O. et al. Optical Properties. (2023) Megjelent: Food Physics pp. 483-511
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[34028291] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34028291, Kapcsolat: 33128458
  13. Hadi M. H. et al. Measuring Color Index of Transformer Oil–Enabling Single-Wavelength Spectroscopy With Artificial Neural Network-Fuzzy Logic Model. (2023) IEEE TRANSACTIONS ON AUTOMATION SCIENCE AND ENGINEERING 1545-5955 1558-3783 21 2 1358-1368
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33742349] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 33742349, Kapcsolat: 32681806
  14. Stinus Sophia et al. Identification of the Mixing Ratios of Beer-Mixed Beverages by UV/VIS Spectroscopy. (2023) BEVERAGES 2306-5710 2306-5710 9 4 p. 92
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34279510] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34279510, Kapcsolat: 33456084
  15. Černá Simona et al. Determination of Organic Acids in Special Beers and Beer-Based Beverages Using Capillary Isotachophoresis. (2023) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 117 8 516-521
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34130892] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34130892, Kapcsolat: 33254871
  16. De Pascale Angelina et al. Craft beer preferences among digitarians in Italy. (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF WINE BUSINESS RESEARCH: IJWBR 1751-1062 1751-1070
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34412738] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34412738, Kapcsolat: 33707409
  17. Oraščanin Melisa et al. COLOR,TOTAL PHENOLS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF HONEY FROM NORTHWESTERN BOSNIA AND HERZEGOVINA. (2023) Technologica Acta 1840-0426 2232-7568 16 1 15-21
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34196281] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34196281, Kapcsolat: 33334567
  18. Bitew Dagnew et al. Brewing performance evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Ethiopian traditional fermented beverages. (2023) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34488179] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 34488179, Kapcsolat: 33832476
  19. da Silva Mariana Muniz et al. Use of Kombucha SCOBY and Commercial Yeast as Inoculum for the Elaboration of Novel Beer. (2022) FERMENTATION 2311-5637 8 12 p. 748
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33364546] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33364546, Kapcsolat: 32070781
  20. Gribkova Irina N. et al. The Influence of Hop Phenolic Compounds on Dry Hopping Beer Quality. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32627518] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32627518, Kapcsolat: 31031092
  21. Choi Jeong Sil et al. Quality characteristics of beer made using yeasts isolated from makgeolli or nuruk. (2022) HAN'GUG SIGPUM JEOJANG YU'TONG HAGHOEJI / KOREAN JOURNAL OF FOOD PRESERVATION 1738-7248 2287-7428 29 7 1164-1173
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33609021] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33609021, Kapcsolat: 32503547
  22. Castro Thiago Luis et al. Produção de cerveja artesanal com pimenta dedo-de-moça comercial. (2022) Revista Fitos 2446-4775 15 Supl 1 73-78
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32676792] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32676792, Kapcsolat: 31105804
  23. Cioch-Skoneczny Monika et al. Physicochemical characteristics of beer with grape must addition produced using non-Saccharomyces yeasts. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 online
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33532671] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33532671, Kapcsolat: 32389920
  24. Fancello Francesco et al. Fruit Microbial Communities of the Bisucciu Sardinian Apricot Cultivar (Prunus armeniaca L.) as a Reservoir of New Brewing Starter Strains. (2022) FERMENTATION 2311-5637 8 8 p. 364
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33035900] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33035900, Kapcsolat: 31602689
  25. Burak Leonid et al. Elderberry (Sambucus nigra L.) Beer with Antioxidant Properties. (2022) FOOD PROCESSING: TECHNIQUES AND TECHNOLOGY 2074-9414 2313-1748 52 1 168-177
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32786603] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32786603, Kapcsolat: 31246676
  26. Adamenko Kinga et al. Effect of Hop Varieties and Forms in the Hopping Process on Non-Alcoholic Beer Quality. (2022) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 27 22
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33256267] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33256267, Kapcsolat: 31913974
  27. Choi Jeong Sil et al. Comparison of quality characteristics of commercially available ale-type and lager-type beers. (2022) HAN'GUG SIGPUM JEOJANG YU'TONG HAGHOEJI / KOREAN JOURNAL OF FOOD PRESERVATION 1738-7248 2287-7428 29 2 292-300
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32891281] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32891281, Kapcsolat: 31390959
  28. Barczi András et al. Colour analysing of IPA brewing phases, including daily measuring of the fermentation process. (2022) SCIENCE TECHNOLOGY AND INNOVATION 2544-9125 15 1-2 1-7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33265243] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 33265243, Kapcsolat: 31946882
  29. Cioch-Skoneczny Monika et al. Characteristics of beer brewed with unconventional yeasts and addition of grape must, pulp and marc. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 on-line
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33306720] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33306720, Kapcsolat: 31973988
  30. Rinaldi Bruno José et al. Brewing of craft beer enriched with freeze-dried cape gooseberry: a promising source of antioxidants. (2022) BRAZILIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY 1516-7275 1981-6723 25
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33364520] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33364520, Kapcsolat: 32070748
  31. Hasnul Hadi Muhamad Haziq et al. The Amber-Colored Liquid: A Review on the Color Standards, Methods of Detection, Issues and Recommendations. (2021) SENSORS 1424-8220 21 20
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32502084] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32502084, Kapcsolat: 30869924
  32. Figura Ludger. Optische Eigenschaften. (2021) Megjelent: Lebensmittelphysik pp. 471-499
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[32502097] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32502097, Kapcsolat: 30869935
  33. Oghenetega Lois Orhotohwo et al. IMPACTS OF THE USE OF GLUTEN-FREE CEREALS AND SPICES ON THE QUALITY PARAMETERS OF BEER. (2021) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 11 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32158001] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32158001, Kapcsolat: 30869927
  34. Hasnul Hadi Muhamad Haziq et al. Color Index of Transformer Oil: A Low-Cost Measurement Approach Using Ultraviolet-Blue Laser. (2021) SENSORS 1424-8220 21 21
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32502070] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32502070, Kapcsolat: 30869921
  35. Urminská Dana et al. BEER AS A SOURCE OF HOP PRENYLATED FLAVONOIDS, COMPOUNDS WITH ANTIOXIDANT, CHEMOPROTECTIVE AND PHYTOESTROGEN ACTIVITY. (2021) JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 1338-5178 1338-5178 11 1 p. e4426
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32719191] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32719191, Kapcsolat: 31164771
  36. Feng Chunfeng et al. A Simple and Highly Sensitive Naked-Eye Analysis of EGFR 19del via CRISPR/Cas12a Triggered No-Nonspecific Nucleic Acid Amplification. (2021) ACS SYNTHETIC BIOLOGY 2161-5063 11 2 867-876
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32719202] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32719202, Kapcsolat: 31164789
Fatjona Fejzullahu et al. Influence of Non-Saccharomyces Strains on Chemical Characteristics and Sensory Quality of Fruit Spirit. (2021) FOODS 2304-8158 2304-8158 10 6 p. 1336, 33593847
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33593847]
  1. Daute Martina et al. The potential for Scotch Malt Whisky flavour diversification by yeast. (2024) FEMS YEAST RESEARCH 1567-1356 1567-1364 24
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34939217] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 34939217, Kapcsolat: 34591455
  2. Tocci Noemi et al. Torulaspora delbrueckii Strain Behaviour within Different Refermentation Strategies for Sparkling Cider Production. (2023) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 13 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33995469] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33995469, Kapcsolat: 33087455
2024-07-23 19:10