Braun T et al. The survivability of polycrystalline C-60 to high speed vibration milling. (2003) CHEMICAL PHYSICS LETTERS 0009-2614 375 5-6 522-524, 1068821
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1068821]
  1. Nikonova RM et al. Changes of the structure of fullerite and graphite during their mechanical activation. (2016) JOURNAL OF ALLOYS AND COMPOUNDS 0925-8388 1873-4669 682 61-69
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27147280] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27147280, Kapcsolat: 27147280
  2. Sirotinkin VP et al. X-Ray diffraction study of the microstructure of C60 fullerite powder after grinding in a planetary ball mill. (2014) INORGANIC MATERIALS 0020-1685 1608-3172 50 5 464-468
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24090861] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24090861, Kapcsolat: 24090861
  3. Lad'yanov VI et al. Deformation-induced changes in the structure of fullerites C-60/70 during their mechanical activation. (2013) PHYSICS OF THE SOLID STATE 1063-7834 1090-6460 55 6 1319-1324
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23215521] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23215521, Kapcsolat: 23215521
  4. Nikonova RM et al. DEFORMATION STABILITY OF FULLEITES / FULLERENES С60/70. (2011) Chemical physics and mesoscopy 13 3 406-410
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23216394] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216394, Kapcsolat: 23216394
  5. Sakhaee-Pour A et al. Natural frequencies of C-60, C-70, and C-80 fullerenes. (2010) APPLIED PHYSICS LETTERS 0003-6951 1077-3118 96 2 p. 021903
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[21140409] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21140409, Kapcsolat: 20907057
  6. Shu CY et al. A Facile High-speed Vibration Milling Method to Water-disperse Single-walled Carbon Nanohorns. (2010) CHEMISTRY OF MATERIALS 0897-4756 1520-5002 22 2 347-351
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20915621] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20915621, Kapcsolat: 20907058
  7. Todres Z.V.. Organic mechanochemistry and its practical applications. (2006) ISBN:9780849340789; 9781420005882
    Szakkönyv (Könyv) | Tudományos[30836242] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30836242, Kapcsolat: 28341865
  8. Komatsu K. Kthe mechanochemical solid-state reaction of fullerenes. (2005) TOPICS IN CURRENT CHEMISTRY (1973-2015) 0340-1022 1436-5049 254 185-206
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20721848] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20721848, Kapcsolat: 20218381
Márk L. A szarmata népesség temetkezési rítusairól, vegyészszemmel. (2003) MÓRA FERENC MÚZEUM ÉVKÖNYVE - STUDIA ARCHAEOLOGICA 1219-0918 9 151-163, 1201007
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1201007]
  1. Grumeza Lavinia. SICRIE ŞI AMENAJĂRI FUNERARE DIN LEMN ATESTATE LA SARMAŢII DE PE TERITORIUL BANATULUI. (2012) ANALELE BANATULUI, S.N., ARHEOLOGIE: ISTORIE 20 97-113
    Folyóiratcikk[22952213] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22952213, Kapcsolat: 22952213
  2. Grumeza Lavinia. THE SARMATIAN NECROPOLIS FROM FOENI (TIMIŞ COUNTY). (2011) ANALELE BANATULUI, S.N., ARHEOLOGIE: ISTORIE 19 181-205
    Folyóiratcikk[22952145] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22952145, Kapcsolat: 22952145
Márk L et al. A validated HPLC method for the quantitative analysis of trans-resveratrol and trans-piceid in Hungarian wines. (2005) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 0021-9665 43 9 445-449, 1201290
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1201290]
  1. Radeka Sanja et al. Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Red and White Wines Produced from Autochthonous Croatian Varieties: Effect of Moderate Consumption on Human Health. (2022) FOODS 2304-8158 2304-8158 11 12
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32944185] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32944185, Kapcsolat: 31461851
  2. Zaw Jay Jay et al. Long-term effects of resveratrol on cognition, cerebrovascular function and cardio-metabolic markers in postmenopausal women: A 24-month randomised, double-blind, placebo-controlled, crossover study. (2021) CLINICAL NUTRITION 0261-5614 1532-1983 40 3 820-829
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32349198] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32349198, Kapcsolat: 30610972
  3. Kantayos Vipada et al. Alteration of resveratrol-dependent glycosyltransferase activity by elicitation in DJ-526 rice. (2021) GM crops & food 2164-5698 2164-5701 12 1 242-250
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32349202] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32349202, Kapcsolat: 30610976
  4. Onache Petronela Anca et al. STUDY OF THE EXTRACTION OF BIOACTIVE COMPOUNDS FROM THE WINEMAKING WASTE OF THE CABERNET SAUVIGNON VARIETY. (2020) SCIENTIFIC PAPERS SERIES B HORTICULTURE 2285-5653 2286-1580 64 1 316-323
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32349207] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32349207, Kapcsolat: 30610987
  5. Kosovic Ema et al. Stability testing of resveratrol and viniferin obtained from Vitis vinifera L. by various extraction methods considering the industrial viewpoint. (2020) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 10 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31711517] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31711517, Kapcsolat: 29597282
  6. Kontaxakis Emmanouil et al. Resveratrol: A Fair Race Towards Replacing Sulfites in Wines. (2020) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 25 10
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31435165] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31435165, Kapcsolat: 29149805
  7. Bonifacio Maria A. et al. From the sea to the bee: Gellan gum-honey-diatom composite to deliver resveratrol for cartilage regeneration under oxidative stress conditions. (2020) CARBOHYDRATE POLYMERS 0144-8617 1879-1344 245 p. 116410
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31389564] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31389564, Kapcsolat: 29149803
  8. Tzanova Milena et al. Content of Polyphenolic Compounds and Antioxidant Potential of Some Bulgarian Red Grape Varieties and Red Wines, Determined by HPLC, UV, and NIR Spectroscopy. (2020) AGRICULTURE-BASEL 2077-0472 10 6
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31435164] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31435164, Kapcsolat: 29149804
  9. Řezanka T. et al. Metabolic Screening of Wine (Grapevine) Resveratrol. (2019) Megjelent: Studies in Natural Products Chemistry pp. 1-30
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30795197] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30795197, Kapcsolat: 28294730
  10. Shah Aarti Abhishek et al. Development, Optimisation and Validation of RP-HPLC Method for the Quantification of Resveratrol. (2019) INDIAN JOURNAL OF PHARMACEUTICAL EDUCATION AND RESEARCH 0019-5464 0019-5464 53 3 S356-S363
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30822075] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30822075, Kapcsolat: 28326311
  11. Di Benedetto Adriana et al. Polydatin, Natural Precursor of Resveratrol, Promotes Osteogenic Differentiation of Mesenchymal Stem Cells. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICAL SCIENCES 1449-1907 15 9 944-952
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27585672] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27585672, Kapcsolat: 27585672
  12. Kuo Hsiao-Ping et al. Characterization of an extracellular beta-glucosidase from Dekkera bruxellensis for resveratrol production. (2018) JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS 1021-9498 26 1 163-171
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27585673] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27585673, Kapcsolat: 27585673
  13. Saez-Lopez Cristina et al. Resveratrol Increases Hepatic SHBG Expression through Human Constitutive Androstane Receptor: a new Contribution to the French Paradox. (2017) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26928556] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26928556, Kapcsolat: 26928556
  14. Bonsack Frederick et al. Resveratrol Attenuates Neurodegeneration and Improves Neurological Outcomes after Intracerebral Hemorrhage in Mice. (2017) FRONTIERS IN CELLULAR NEUROSCIENCE 1662-5102 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26928557] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26928557, Kapcsolat: 26928557
  15. Aryaeian Naheed et al. Polyphenols and their effects on diabetes management: A review. (2017) MEDICAL JOURNAL OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN 1016-1430 31 p. 134
    Folyóiratcikk | Tudományos[27616916] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27616916, Kapcsolat: 28294733
  16. Young Joshua E et al. Improved Sensitivity and Specificity for trans-Resveratrol in Red Wine Analysis with HPLC-UV and LC-MS. (2017) LC GC NORTH AMERICA: SOLUTION FOR SEPARATION SCIENTISTS 1527-5949 1939-1889 22-27
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26575073] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26575073, Kapcsolat: 26575073
  17. Mallebrera Beatriz et al. Antioxidant capacity of trans-resveratrol dietary supplements alone or combined with the mycotoxin beauvericin. (2017) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 1873-6351 105 315-318
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26760692] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26760692, Kapcsolat: 26760692
  18. Young Joshua E et al. Improved Sensitivity and Specificity for trans-Resveratrol in Red Wine Analysis with HPLC-UV and LC-MS. (2016) LC GC NORTH AMERICA: SOLUTION FOR SEPARATION SCIENTISTS 1527-5949 1939-1889 34 3 206-213
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25791418] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25791418, Kapcsolat: 25791418
  19. Young Joshua E et al. Improved Sensitivity and Specificity for trans-Resveratrol in Red Wine Analysis with HPLC-UV and LC-MS. (2016) LC GC EUROPE 1471-6577 1471-6577 29 8 428-435
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26238624] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26238624, Kapcsolat: 26238624
  20. El-lakany Sarah A et al. HPLC Methods for Quantitation of Exemestane-Luteolin and Exemestane-Resveratrol Mixtures in Nanoformulations. (2016) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 0021-9665 1945-239X 54 8 1282-1289
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26405005] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26405005, Kapcsolat: 26405005
  21. Monosik Rastislav et al. A versatile UHPLC-MSMS method for simultaneous quantification of various alcohol intake related compounds in human urine and blood. (2016) ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 1759-9660 1759-9679 8 38 6865-6871
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26238625] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26238625, Kapcsolat: 26238625
  22. Miranda J et al. Potential Application of Non-flavonoid Phenolics in Diabetes: Antiinflammatory Effects. (2015) CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY 0929-8673 1875-533X 22 1 112-131
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24868236] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24868236, Kapcsolat: 24655374
  23. Pramanik K.C. et al. Phytochemicals as anti-inflammatory agents. (2015) Megjelent: Nutraceuticals and Functional Foods in Human Health and Disease Prevention pp. 197-214
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30795203] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30795203, Kapcsolat: 28294735
  24. Geana Elisabeta I et al. Monitoring trans-Resveratrol in Grape Berry Skins During Ripening and in Corresponding Wines by HPLC. (2015) FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 1330-9862 1334-2606 53 1 73-80
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24748402] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24748402, Kapcsolat: 24748402
  25. Vijayalakshmi R et al. Method development for quantification of oxidation complexes of nadolol and resveratrol by visible spectrophotometry. (2015) INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACY AND PHARMACEUTICAL SCIENCES 2656-0097 0975-1491 7 1 304-307
    Folyóiratcikk | Tudományos[25277950] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25277950, Kapcsolat: 25277950
  26. Gorena Tamara et al. Evaluation of the Potential of Grape Canes as a Source of Bioactive Stilbenoids. (2015) Megjelent: ADVANCES IN WINE RESEARCH pp. 347-363
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30796647] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30796647, Kapcsolat: 28296570
  27. Macedo R C et al. Effects of chronic resveratrol supplementation in military firefighters undergo a physical fitness test - A placebo-controlled, double blind study. (2015) CHEMICO-BIOLOGICAL INTERACTIONS 0009-2797 227 89-95
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24655376] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24655376, Kapcsolat: 24655376
  28. Neves Ana Rute et al. Development and Validation of a HPLC Method Using a Monolithic Column for Quantification of trans-Resveratrol in Lipid Nanoparticles for Intestinal Permeability Studies. (2015) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 63 12 3114-3120
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24748403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24748403, Kapcsolat: 24748403
  29. Gaensly Fernanda et al. Autochthonous yeasts with beta-glucosidase activity increase resveratrol concentration during the alcoholic fermentation of Vitis labrusca grape must. (2015) JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 1756-4646 2214-9414 19 288-295
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25276187] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25276187, Kapcsolat: 25276187
  30. Martin Derek A et al. A review of the efficacy of dietary polyphenols in experimental models of inflammatory bowel diseases. (2015) FOOD AND FUNCTION 2042-6496 2042-650X 6 6 1773-1786
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25276188] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25276188, Kapcsolat: 25276188
  31. Takahashi Ryoya et al. An Overview of Current Research of the Effect of Foods on Aging and Stress. (2015) YAKUGAKU ZASSHI-JOURNAL OF THE PHARMACEUTICAL SOCIETY OF JAPAN 0031-6903 1347-5231 135 1 33-40
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25859034] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25859034, Kapcsolat: 24655377
  32. Cabrita M.J. et al. Trends on analytical methods for resveratrol, a major bioactive compound in wines. (2014) Megjelent: Wine: Phenolic Composition, Classification and Health Benefits pp. 187-204
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30795204] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30795204, Kapcsolat: 28294737
  33. Tani H et al. Pharmacokinetics and Safety of Resveratrol Derivatives in Humans after Oral Administration of Melinjo (Gnetum gnemon L.) Seed Extract Powder. (2014) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 62 8 1999-2007
    Folyóiratcikk[24091008] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24091008, Kapcsolat: 24091008
  34. Geana EI et al. Characterization of Wines by Trans-Resveratrol Concentration: A Case Study of Romanian Varieties. (2014) ANALYTICAL LETTERS 0003-2719 1532-236X 47 10 1737-1746
    Folyóiratcikk | Tudományos[24091125] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24091125, Kapcsolat: 24091125
  35. Lachenmeier DW et al. Can resveratrol in wine protect against the carcinogenicity of ethanol? A probabilistic dose-response assessment. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF CANCER 0020-7136 1097-0215 134 1 144-153
    Folyóiratcikk[23639137] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23639137, Kapcsolat: 23639137
  36. Lee SW et al. Resveratrol Production from Hairy Root Cultures of Scutellaria baicalensis. (2013) NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 1934-578X 1555-9475 8 5 609-611
    Folyóiratcikk[23507422] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23507422, Kapcsolat: 23213941
  37. Hayek S. Resveratrol Analgesia From Wine to Spine?. (2013) REGIONAL ANESTHESIA AND PAIN MEDICINE 1098-7339 1532-8651 38 2 91-92
    Folyóiratcikk[23688935] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23688935, Kapcsolat: 23213942
  38. Leiherer A et al. Phytochemicals and their impact on adipose tissue inflammation and diabetes. (2013) VASCULAR PHARMACOLOGY 1537-1891 1879-3649 58 1-2 3-20
    Folyóiratcikk[23257215] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23257215, Kapcsolat: 23213943
  39. Engin A.. Obesity-related endothelial dysfunction and metabolic syndrome. (2013) Megjelent: Endothelium: Molecular Aspects of Metabolic Disorders pp. 278-336
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[30795206] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30795206, Kapcsolat: 23216864
  40. Filippi-Chiela EC et al. Can we prevent cancer? The role of reserveration in chemoprevention. (2013) Megjelent: Resveratrol: Sources, Production and Health Benefits pp. 311-344
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[24091127] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24091127, Kapcsolat: 24091127
  41. Stuart JA et al. Bioactive polyphenols from wine grapes. (2013) ISBN:9781461469681; 9781461469674
    Szakkönyv (Könyv) | Tudományos[26816369] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26816369, Kapcsolat: 28294739
  42. Nour V et al. Ultraviolet Irradiation of Trans-Resveratrol and HPLC Determination of Trans-Resveratrol and Cis-Resveratrol in Romanian Red Wines. (2012) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 0021-9665 1945-239X 50 10 920-927
    Folyóiratcikk[22948338] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 22948338, Kapcsolat: 22904498
  43. Becker Stefanie. Einfluss von Resveratrol auf die Molekularen Prozesse im Skelettmuskelgewebe der Maus: MASTERARBEIT. (2012)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[23216851] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216851, Kapcsolat: 23216851
  44. Fernandez-Mar MI et al. Bioactive compounds in wine: Resveratrol, hydroxytyrosol and melatonin: A review. (2012) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 130 4 797-813
    Folyóiratcikk[21844857] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21844857, Kapcsolat: 21844857
  45. Jiang Haiqing et al. Inhibitory effect of resveratrol on high glucose-induced proliferation of mesangial cells. (2011) CHINESE JOURNAL OF PUBLIC HEALTH 1001-0580 27 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk)[23216499] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216499, Kapcsolat: 23216499
  46. Zghonda N et al. Greater Effectiveness of epsilon-Viniferin in Red Wine Than Its Monomer Resveratrol for Inhibiting Vascular Smooth Muscle Cell Proliferation and Migration. (2011) BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 0916-8451 1347-6947 75 7 1259-1267
    Folyóiratcikk[21844858] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21844858, Kapcsolat: 21844858
  47. Paulo Luísa et al. Development and Validation of an Analytical Method for the Determination of trans- and cis-Resveratrol in Wine: Analysis of Its Contents in 186 Portuguese Red Wines. (2011) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 59 6 2157-2168
    Folyóiratcikk[21310046] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21310046, Kapcsolat: 21310046
  48. Machado MM et al. DETERMINATION OF POLYPHENOL CONTENTS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF NO-ALCOHOLIC RED GRAPE PRODUCTS (Vitis labrusca) FROM CONVENTIONAL AND ORGANIC CROPS. (2011) QUIMICA NOVA 0100-4042 1678-7064 34 5 798-803
    Folyóiratcikk[21623677] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21623677, Kapcsolat: 21623677
  49. Fan EG et al. Current separative strategies used for resveratrol determination from natural sources. (2011) ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 1759-9660 1759-9679 3 11 2454-2462
    Folyóiratcikk[21846289] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 21846289, Kapcsolat: 21844859
  50. Molina-Garcia L et al. An automatic optosensing device for the simultaneous determination of resveratrol and piceid in wines. (2011) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 689 2 226-233
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[21494253] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21494253, Kapcsolat: 21493324
  51. Wong RHX et al. Acute resveratrol supplementation improves flow-mediated dilatation in overweight/obese individuals with mildly elevated blood pressure. (2011) NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES 0939-4753 1590-3729 21 11 851-856
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26078946] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26078946, Kapcsolat: 21844860
  52. Wang Y et al. Resveratrol regulates the PTEN/AKT pathway through androgen receptor-dependent and -independent mechanisms in prostate cancer cell lines. (2010) HUMAN MOLECULAR GENETICS 0964-6906 1460-2083 19 22 4319-4329
    Folyóiratcikk[23216445] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23216445, Kapcsolat: 21119244
  53. Zamora-Ros R et al. Resveratrol metabolites in urine as a biomarker of wine intake in free-living subjects: The PREDIMED Study. (2009) FREE RADICAL BIOLOGY AND MEDICINE 0891-5849 1873-4596 46 12 1562-1566
    Folyóiratcikk[23690183] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23690183, Kapcsolat: 20807982
  54. Pervaiz S et al. Resveratrol: Its Biologic Targets and Functional Activity. (2009) ANTIOXIDANTS & REDOX SIGNALING 1523-0864 1557-7716 11 11 2851-2897
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[21554442] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21554442, Kapcsolat: 20927818
  55. Dudley J et al. Resveratrol, a unique phytoalexin present in red wine, delivers either survival signal or death signal to the ischemic myocardium depending on dose (Retracted article. See vol. 23, pg. 852, 2012). (2009) JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY 0955-2863 1873-4847 20 6 443-452
    Folyóiratcikk | Tudományos[26167053] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26167053, Kapcsolat: 20807981
  56. Rassaf T et al. Polyphenols and Flavanols as Modulators of NO Activity. (2009) Megjelent: Food, Nutrition and the Nitric Oxide Pathway pp. 115-132
    Könyvrészlet[20811510] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20811510, Kapcsolat: 20811510
  57. Rentzsch M et al. Non-flavonoid Phenolic Compounds. (2009) Megjelent: Wine Chemistry and Biochemistry pp. 509-527
    Könyvrészlet[20811514] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20811514, Kapcsolat: 20811514
  58. Ivanova Violeta. Development of methods of identification and quantification of phenolic compounds in wine and grape applying spectrophotometry, liquid chromatography and mass spectrometry: Institute of Chemistry, Faculty of Sciences and Mathematics in Skopje, Macedonia. (2009)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[21121709] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21121709, Kapcsolat: 21121710
  59. DIAS JULIANA. DETERMINAÇÃO DOS CONTEÚDOS DE RESVERATROL EM VINHOS TINTOS DE DUAS REGIÕES BRASILEIRAS.. (2009)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[23216501] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216501, Kapcsolat: 23216501
  60. Iacomino Giuseppe et al. Biological Properties of Beer and Its Components Compared to Wine. (2009) Megjelent: Beer in Health and Disease Prevention pp. 483-490
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[32349268] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32349268, Kapcsolat: 30611092
  61. Vlase L et al. A Rapid Method for Determination of Resveratrol in Wines by HPLC-MS. (2009) JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 1082-6076 1520-572X 32 14 2105-2121
    Folyóiratcikk[23420587] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23420587, Kapcsolat: 20807984
  62. Gocan S. Analysis of Stilbenes in Wine by HPLC: Recent Approaches. (2009) JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 1082-6076 1520-572X 32 11-12 1598-1643
    Folyóiratcikk[23420586] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23420586, Kapcsolat: 20807983
  63. Dekic S et al. Trans- and cis-resveratrol concentration in wines produced in Serbia. (2008) JOURNAL OF THE SERBIAN CHEMICAL SOCIETY 0352-5139 1820-7421 73 11 1027-1037
    Folyóiratcikk[20807985] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807985, Kapcsolat: 20807985
  64. Gresele P et al. Resveratrol, at concentrations attainable with moderate wineconsumption, stimulates human platelet nitric oxide production. (2008) JOURNAL OF NUTRITION 0022-3166 1541-6100 138 9 1602-1608
    Folyóiratcikk[20807986] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807986, Kapcsolat: 20807986
  65. Grippi F et al. Determination of stilbenes in Sicilian pistachio by high-performanceliquid chromatographic diode array (HPLC-DAD/FLD) and evaluation ofeventually mycotoxin contamination. (2008) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 107 1 483-488
    Folyóiratcikk[20807987] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807987, Kapcsolat: 20807987
  66. Iacomino G et al. Biological properties of beer and its components compared to wine. (2008) Megjelent: Beer in Health and Disease Prevention pp. 483-490
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[24394099] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24394099, Kapcsolat: 24394099
  67. Vinas P et al. A comparison of solid-phase microextraction and stir bar sorptiveextraction coupled to liquid chromatography for the rapid analysis ofresveratrol isomers in wines, musts and fruit juices. (2008) ANALYTICA CHIMICA ACTA 0003-2670 1873-4324 611 1 119-125
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20807988] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20807988, Kapcsolat: 20807988
  68. Lopez-Hernandez J et al. Study of the changes of trans-resveratrol caused by ultraviolet lightand determination of trans- and cis-resveratrol in Spanish white wines. (2007) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 225 5-6 789-796
    Folyóiratcikk[20807989] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807989, Kapcsolat: 20807989
  69. He H et al. Quantitative determination of trans-polydatin, a natural stronganti-oxidative compound, in rat plasma and cellular environment of ahuman colon adenocarcinoma cell line for pharmacokinetic studies. (2007) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B 1570-0232 1873-376X 0378-4347 1572-6495 1387-2273 855 2 145-151
    Folyóiratcikk[20807990] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807990, Kapcsolat: 20807990
  70. Yu Ka-yin. Functional and metabolic characterization of a stilbene synthasegene (SbSTS1) from sorghum. (2007)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[23216877] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23216877, Kapcsolat: 23216877
  71. Stervbo U et al. A review of the content of the putative chemopreventive phytoalexinresveratrol in red wine. (2007) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 101 2 449-457
    Folyóiratcikk[20807991] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 20807991, Kapcsolat: 20807991
  72. Labinskyy N et al. Vascular dysfunction in aging: potential effects of resveratrol, an anti-inflammatory phytoestrogen.. (2006) CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY 0929-8673 1875-533X 13 9 989-996
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2204625] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2204625, Kapcsolat: 20807992
  73. Baur JA et al. Therapeutic potential of resveratrol: the in vivo evidence. (2006) NATURE REVIEWS DRUG DISCOVERY 1474-1776 1474-1784 5 6 493-506
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[21995596] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21995596, Kapcsolat: 20807993
  74. Stef G et al. Resveratrol inhibits aggregation of platelets from high-risk cardiac patients with aspirin resistance. (2006) JOURNAL OF CARDIOVASCULAR PHARMACOLOGY 0160-2446 1533-4023 48 2 1-5
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2528752] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 2528752, Kapcsolat: 20807994
Márk L. Osteochemical analyses of Sarmatian skeletal remains from Hungary. (2005) Megjelent: Proceedings of the 33rd international symposium on archaeometry, 22-26 April 2002, Amsterdam pp. 489-491, 1273177
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[1273177]
  1. Marcsik Antónia. Tudnivalók a humán csontanyagról (4.1.). (2011) Megjelent: Régészeti kézikönyv pp. 436-492
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[22952426] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22952426, Kapcsolat: 21494050
Bognar Z et al. A novel SOD-mimetic permeability transition inhibitor agent protects ischemic heart by inhibiting both apoptotic and necrotic cell death.. (2006) FREE RADICAL BIOLOGY AND MEDICINE 0891-5849 1873-4596 41 5 835-848, 1197995
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1197995]
  1. Islam M.N. et al. Superoxide dismutase: an updated review on its health benefits and industrial applications. (2022) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 62 26 7282-7300
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32054415] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32054415, Kapcsolat: 30128435
  2. Herrero D. et al. Oxidative Stress as a Critical Determinant of Adult Cardiac Progenitor Cell-Fate Decisions. (2019) Megjelent: Modulation of Oxidative Stress in Heart Disease pp. 339-363
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[33349270] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 33349270, Kapcsolat: 32045042
  3. Leng Yan et al. Inhibition of HDAC6 Activity Alleviates Myocardial Ischemia/Reperfusion Injury in Diabetic Rats: Potential Role of Peroxiredoxin 1 Acetylation and Redox Regulation. (2018) OXIDATIVE MEDICINE AND CELLULAR LONGEVITY 1942-0900 1942-0994
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27604636] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27604636, Kapcsolat: 27604636
  4. Wang Xin et al. Novel insights into redox system and the mechanism of redox regulation. (2016) MOLECULAR BIOLOGY REPORTS 0301-4851 1573-4978 43 7 607-628
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25995529] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 25995529, Kapcsolat: 25959201
  5. Brown DA et al. Reduction of early reperfusion injury with the mitochondria-targeting peptide Bendavia. (2014) JOURNAL OF CARDIOVASCULAR PHARMACOLOGY AND THERAPEUTICS 1074-2484 1940-4034 19 1 121-132
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23692455] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23692455, Kapcsolat: 23556139
  6. Zamora PL et al. Pharmacological approaches to the treatment of oxidative stress-induced cardiovascular dysfunctions. (2013) FUTURE MEDICINAL CHEMISTRY 1756-8919 1756-8927 5 4 465-478
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23213902] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23213902, Kapcsolat: 23213902
  7. Brown DA et al. Mitochondrial inner membrane lipids and proteins as targets for decreasing cardiac ischemia/reperfusion injury. (2013) PHARMACOLOGY & THERAPEUTICS 0163-7258 1879-016X 140 3 258-266
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23478257] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 23478257, Kapcsolat: 23478257
  8. Anders MW. Exploiting endobiotic metabolic pathways to target xenobiotic antioxidants to mitochondria. (2013) MITOCHONDRION 1567-7249 1872-8278 13 5 454-463
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23402862] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23402862, Kapcsolat: 23402862
  9. Chang Chao et al. Effects of amiodarone on cardiomyocyte apoptosis and expressions of Bcl-2 and Bax protein after ischemia/reperfusion injury in rabbits. (2013) XINZANG ZAZHI / CHINESE HEART JOURNAL 1009-7236 25 4 400-403
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23556150] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23556150, Kapcsolat: 23556150
  10. Zhang J et al. Cardioprotective and antioxidant activities of a polysaccharide from the root bark of Aralia elata (Miq.) Seem. (2013) CARBOHYDRATE POLYMERS 0144-8617 1879-1344 93 2 442-448
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23213903] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23213903, Kapcsolat: 23213903
  11. Korzick DH et al. Age-related differences in cardiac ischemia-reperfusion injury: effects of estrogen deficiency. (2013) PFLUGERS ARCHIV-EUROPEAN JOURNAL OF PHYSIOLOGY 0031-6768 1432-2013 465 5 669-685
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23689016] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23689016, Kapcsolat: 23213904
  12. WANG Fang et al. The effects of amiodarone combined with creatine phosphate sodium on morphological changes, malondialdehyde and superoxide dismuase of myocardium after cardiopulmonary resuscitation in rabbits. (2012) GUOJI MAZUIXUE YU FUSU ZAZHI / INTERNATIONAL JOURNAL OF ANESTHESIOLOGY AND RESUSCITATION 1673-4378 33 10 659-663
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23556159] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23556159, Kapcsolat: 23556159
  13. Kloner Robert A et al. Reduction of Ischemia/Reperfusion Injury With Bendavia, a Mitochondria-Targeting Cytoprotective Peptide. (2012) JOURNAL OF THE AMERICAN HEART ASSOCIATION 2047-9980 2047-9980 1 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26269118] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26269118, Kapcsolat: 26269118
  14. Lancaster TS et al. Quantitative proteomic analysis reveals novel mitochondrial targets of estrogen deficiency in the aged female rat heart. (2012) PHYSIOLOGICAL GENOMICS 1094-8341 1531-2267 44 20 957-969
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22935882] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22935882, Kapcsolat: 22935882
  15. O’Neal Wesley T et al. Cellular Pathways of Death and Survival in Acute Myocardial Infarction. (2012) JOURNAL OF CLINICAL AND EXPERIMENTAL CARDIOLOGY 2155-9880 2155-9880 2012
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23217142] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23217142, Kapcsolat: 23217142
2023-01-27 12:29