Guba Sándor et al. A hegyi tarka fajta mint húsmarha. (1977) ÁLLATTENYÉSZTÉS 0365-4052 26 4 289-297, 1865440
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1865440]
  1. Bene Szabolcs et al. Húshasznosítású magyar tarka tehenek küllemi bírálatának eredményei: 2. közlemény: Populációgenetikai paraméterek, tenyészértékek, trendek. (2019) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 68 1 34-50
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30624385] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30624385, Kapcsolat: 28129370
  2. Bene Szabolcs et al. Húshasznosítású magyar tarka tehenek küllemi bírálatának eredményei : 1. közlemény: Néhány tényező hatása a küllemi bírálati eredményekre = Conformation score results of beef type Hungarian Simmental cows. 1st paper: Some effects on conformation scoring results. (2018) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 67 3 174-189
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30309456] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30309456, Kapcsolat: 27717461
  3. Zsuppán Zsuzsa et al. A húsmarha állományok néhány reprodukciós, élettartam és növekedési tulajdonságának értékelése. 4. közlemény: Magyar tarka tehenek első ellési életkorának és hasznos élettartamának vizsgálata.. (2010) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 59 1 33-43
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1413039] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1413039, Kapcsolat: 24678082
Stefler József. Húshasznosítású magyartarka állományok hústermelésének fokozása üszőelőhasználattal. (1979), 2757918
Disszertáció/Kandidátus (Disszertáció)/Tudományos[2757918]
  1. Holló István. Különböző genotípusú üszők előhasznosítása bébi-tehén eljárással. (1988) SZAKTANÁCSOK-AGRÁRTUDOMÁNYI EGYETEM ÁLLATTENYÉSZTÉSI KAR 0238-244X 1988 2-3 5-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1790595] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1790595, Kapcsolat: 27175356
Babinszky Mihály et al. Gyepre alapozott tejtermelés technológiája. (1983) Megjelent: VI. Tudományos Termelési Tanácskozás pp. 13-13, 3298823
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[3298823]
  1. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 26995965
  2. Jávor A. Juhok és a legeltetés. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 238-240
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1160379] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1160379, Kapcsolat: 27006336
Horn P. Hagyományos és új állattenyésztési ágazatokban rejlő lehetőségek az eltérő ökológiai-piaci adottságok kihasználására. (1990) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 39 1 27-43, 1613458
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1613458]
  1. Forgó I et al. A gyepterületek legeltetése: 1. rész: A legelőhasznosítás alapelvei (szemlecikk). (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 2 127-140
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21442512] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21442512, Kapcsolat: 21442512
  2. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 27008657
  3. Vinczeffy I. Legelő- és gyepgazdálkodás. (1993) ISBN:9638439246
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[1139062] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1139062, Kapcsolat: 21442515
Babinszky Mihály et al. A gyepre alapozott tejtermelés eredményei dunántúli viszonyok között. (1991) Megjelent: A legelő az emberiség szolgálatában : Tudományos és termelési tanácskozás : Debreceni Gyepgazdálkodási Napok 9 pp. 315-324, 3298813
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3298813]
  1. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 26995944
  2. Kovács Ferenc. Legelőgazdálkodás - állattartás - állategészségügy. (1997) Megjelent: Legeltetéses állattartás : Többirányú gyephasználat szaktanácsadási alapjai pp. 157-160
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3303836] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3303836, Kapcsolat: 27005951
  3. Nagy G et al. Terméslehetőség legelő állatok ürülékével. (1996) Megjelent: Természetes állattartás 5. pp. 99-104
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1191737] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1191737, Kapcsolat: 26994514
  4. Nagy G et al. Gyepnövények szerepe az állatgyógyászatban. (1996) Megjelent: Természetes állattartás 5. pp. 73-90
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1191745] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1191745, Kapcsolat: 26994496
  5. Kovács Gábor. A legelő mint takarmány. (1991) Megjelent: Természetes állattartás 1 pp. 57-61
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26994354] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26994354, Kapcsolat: 26994349
Dér Ferenc et al. Az állatok termelése a legelőn [Animal production on pasture]. (1991) Megjelent: Természetes állattartás pp. 83-92, 3298342
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3298342]
  1. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 26995979
  2. Barcsák B et al. Tisztán telepített gyomnövények legeltetéses preferencia vizsgálata. (1996) Megjelent: Debreceni Gyepgazdálkodási Napok 13. pp. 83-84
    Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[27123084] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27123084, Kapcsolat: 27123084
  3. Barcsák Zoltán. Újabb eredmények a gyepnövények ízletességéről. (1992) Megjelent: Természetes állattartás 2. pp. 179-187
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26994598] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26994598, Kapcsolat: 26994591
  4. Vinczeffy Imre. A gyep szerepe a károsodott talajok használatában. (1992) Megjelent: Természetes állattartás 2. pp. 343-373
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26994642] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26994642, Kapcsolat: 26994632
Dér Ferenc et al. A gyepre alapozott szarvasmarha és lóhús termelés [Grass-based beef and horse meat production]. (1992) Megjelent: Természetes állattartás pp. 49-56, 3299420
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3299420]
  1. Marton István. A természetes vizeink védelmét szolgáló gyepgazdálkodás lehetőségei. (2003) Megjelent: Legeltetéses állattartást! pp. 115-125
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27117117] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27117117, Kapcsolat: 27117117
  2. Szabó Péter. Sertéslegeltetés. (1997) Megjelent: Legeltetéses állattartás : Többirányú gyephasználat szaktanácsadási alapjai pp. 95-98
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27005500] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27005500, Kapcsolat: 27005500
  3. Vinczeffy Imre. Gyepgazdálkodásunk jellemzése. (1996) Megjelent: Debreceni Gyepgazdálkodási Napok 13. pp. 7-24
    Könyvrészlet/Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)/Tudományos[27123006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27123006, Kapcsolat: 27122984
  4. Vinczeffy I. Szempontok a legeltetéses állattartás értékeléséhez. (1993) Megjelent: Debreceni Gyepgazdálkodási Napok 11 pp. 309-364
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27005042] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27005042, Kapcsolat: 27005042
  5. Horn P. A legelőre alapozott állattartás néhány kérdése. (1993) Megjelent: Természetes állattartás 3. pp. 9-15
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1710038] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1710038, Kapcsolat: 26994646
  6. Vinczeffy Imre. A gyep szerepe a károsodott talajok használatában. (1992) Megjelent: Természetes állattartás 2. pp. 343-373
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26994642] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26994642, Kapcsolat: 26994637
Babinszky M et al. A bőszénfai gyepre alapozott tehenészet ötéves eredménye. (1993) SZAKTANÁCSOK 0133-0004 1993 1-2 5-12, 2446772
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2446772]
  1. Stefler József et al. Juh-, ló-, gímszarvastenyésztés, gyephasznosítás. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 57-72
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[2439999] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2439999, Kapcsolat: 23411282
Stefler József et al. Legeltetett kancák tej- és hústermelése. (1993) Megjelent: Természetes állattartás 3. pp. 163-176, 2139099
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[2139099]
  1. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 27114438
  2. Gulyás László et al. A magyar hidegvérű ló legelőre alapozott tartása. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 226-229
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26995534] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26995534, Kapcsolat: 26995536
  3. Vinczeffy I. Szempontok a legeltetéses állattartás értékeléséhez. (1993) Megjelent: Debreceni Gyepgazdálkodási Napok 11 pp. 309-364
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[27005054] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27005054, Kapcsolat: 27005054
Csapó J-né et al. A kanca tejének összetétele. III. A kolosztrum és a tej makro- és mikroelem tartalma. (1994) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 43 3-4 321-330, 1169132
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1169132]
  1. Gundel J et al. Az ásványianyagok szerepe a lovak takarmányozásában. (1997) Megjelent: Nemzetközi Lótenyésztési Tanácskozás pp. 103-121
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26942174] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26942174, Kapcsolat: 26129709
  2. Gundel J. Az ásványi anyagok szerepe a lovak takarmányozásában. (1997) Megjelent: Nemzetközi Lótenyésztési Tanácskozás. VI. Nemzetközi Farmer Expo. pp. 103-121
    Egyéb konferenciaközlemény[20539959] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20539959, Kapcsolat: 20539959
Csapó-Kiss Zs et al. Protein content, amino acid composition, biological value and macro- and microelement content of mare's milk. (1994) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 23 177-192, 1167169
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1167169]
  1. Ochirkhuyag B et al. Characterization of mare casein. Identification of a(s1) and a(s2) caseins. (2000) LAIT 0023-7302 1297-9694 1958-5594 1958-5586 80 2 223-235
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20522987] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20522987, Kapcsolat: 20522987
Stefler József. Gyepgazdálkodásunk helye a jövő agrárstratégiájában. (1994) Megjelent: A gyepgazdálkodás az állattartás szolgálatában : Tudományos tanácskozás előadásai pp. 145-151, 3300280
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[3300280]
  1. Vinczeffy Imre. Lehetőségeink a legeltetéses állattartásban. (2001) Megjelent: Gyepgazdálkodásunk helyzete és kilátásai pp. 7-21
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[27099589] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27099589, Kapcsolat: 27114446
Csapó J et al. Influence of mastitis on D-amino acid content of milk. (1995) JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 0022-0302 1525-3198 78 11 2375-2381, 1167203
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1167203]
  1. Marcone G.L. et al. D-amino acids in foods. (2020) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 104 2 555-574
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31204284] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31204284, Kapcsolat: 28937460
  2. Tian Tingting et al. D-amino acid electrochemical biosensor based on D-amino acid oxidase: Mechanism and high performance against enantiomer interference. (2020) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 151
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31170233] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31170233, Kapcsolat: 28937459
  3. Ianni Federica et al. The Relationships between Somatic Cells and Isoleucine, Leucine and Tyrosine Content in Cow Milk. (2019) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 9 2
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948155] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30948155, Kapcsolat: 28469913
  4. Grispoldi L. et al. The Relationship between S. aureus and Branched-Chain Amino Acids Content in Composite Cow Milk. (2019) ANIMALS 2076-2615 9 11 p. 981
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948157] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30948157, Kapcsolat: 28469914
  5. Sciascia Quentin L. et al. Parenteral administration of L-arginine to twin-bearing Romney ewes during late pregnancy is associated with reduced milk somatic cell count during early lactation. (2019) JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 0022-0302 1525-3198 102 4 3071-3081
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30948154] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30948154, Kapcsolat: 28469912
  6. Feltracco M. et al. Free and combined L- and D-amino acids in Arctic aerosol. (2019) CHEMOSPHERE 0045-6535 220 412-421
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30380381] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30380381, Kapcsolat: 27906292
  7. Kushugulova Almagul et al. Mare's milk as a prospective functional product. (2018) FUNCTIONAL FOODS IN HEALTH AND DISEASE 2160-3855 8 11 537-543
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475872] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30475872, Kapcsolat: 27906293
  8. D'Mello J.P.Felix. Handbook of microbial metabolism of amino acids: Chapter: 25 (Page no: 332) Pathways of utilization of D-amino acids in higher organisms.. (2017) ISBN:9781780647234
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[30948159] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30948159, Kapcsolat: 28469923
  9. Cartus A. D-Amino Acids and Cross-Linked Amino Acids in Food. (2017) Megjelent: Chemical Contaminants and Residues in Food: Second Edition pp. 251-278
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[27434259] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27434259, Kapcsolat: 27434259
  10. Tian He et al. Characterization of chiral amino acids from different milk origins using ultra-performance liquid chromatography coupled to ion-mobility mass spectrometry. (2017) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26715062] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26715062, Kapcsolat: 26555718
  11. Salama E. et al. Some New Parameters Can Be Used In Diagnosis of Subclinical Mastitis in Buffaloes. (2016) Megjelent: Some New Parameters Can Be Used In Diagnosis of Subclinical Mastitis in Buffaloes pp. 46-50
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[30970902] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30970902, Kapcsolat: 28502864
  12. Junza A et al. Metabolic profile modifications in milk after enrofloxacin administration studied by liquid chromatography coupled with high resolution mass spectrometry. (2016) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1460 92-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26207383] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26207383, Kapcsolat: 26207383
  13. Pellegrino Luisa et al. Changes in the soluble nitrogen fraction of milk throughout PDO Grana Padano cheese-making. (2015) INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 0958-6946 47 128-135
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24802944] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24802944, Kapcsolat: 24802944
  14. Ianni Federica et al. Achiral-chiral two-dimensional chromatography of free amino acids in milk: A promising tool for detecting different levels of mastitis in cows. (2015) JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 0731-7085 1873-264X 116 40-46
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321245] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321245, Kapcsolat: 25321245
  15. Henry Bignell. Maternal ingestion of glutamine and glutamine and glutamate sow pregnancy and lactation. (2014)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[30968827] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30968827, Kapcsolat: 28501301
  16. Vicente Susana. Compostos nitrogenados do café : Desenvolvimento de metodologias analíticas e sua aplicação na discriminação de espécies e no controlo da intensidade da torra. (2014)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[30970885] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30970885, Kapcsolat: 28502858
  17. Krizova Ludmila et al. The effect of cattle breed, season and type of diet on nitrogen fractions and amino acid profile of raw milk. (2013) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 56 709-718
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616618] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616618, Kapcsolat: 24616618
  18. Sardella Roccaldo et al. Combined monodimensional chromatographic approaches to monitor the presence of D-amino acids in cheese. (2013) FOOD CONTROL 0956-7135 34 2 478-487
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616619] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616619, Kapcsolat: 24616619
  19. Warren Miner-Williams. The protein composition of endogenous losses in the human gut.. (2012)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[30952008] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30952008, Kapcsolat: 28502025
  20. Cartus AT. d-Amino acids and cross-linked amino acids as food contaminants. (2012) Megjelent: Chemical Contaminants and Residues in Food pp. 286-319
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24078112] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24078112, Kapcsolat: 24616625
  21. Kaniewska M et al. Chiral Sensors Based on Molecularly Imprinted Polymers. (2012) Megjelent: Molecularly Imprinted Sensors pp. 175-194
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24616626] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616626, Kapcsolat: 24616626
  22. P Repko. Využití chirálních stacionárních fází na bázi teikoplaninu a teikoplanin aglykonu pro enantioseparaci FMOC-derivatizovaných aminokyselin. (2011)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[30969572] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30969572, Kapcsolat: 28502055
  23. Godlewski MM. The death pathways in the neonatal gut. (2011) CURRENT PEDIATRIC REVIEWS 1573-3963 7 4 337-345
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616627] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616627, Kapcsolat: 24616627
  24. Yang FL et al. Malondialdehyde level and some enzymatic activities in subclinical mastitis milk. (2011) AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 1684-5315 10 28 5534-5538
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23288520] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23288520, Kapcsolat: 23288520
  25. Sanda ANDREI et al. Amino Acid Concentration in Normal and Subclinical Mastitis Milk. (2011) BULLETIN OF UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE CLUJ-NAPOCA - VETERINARY MEDICINE 1843-5270 1843-5378 68 1 15-19
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30955863] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30955863, Kapcsolat: 28481433
  26. Berneman A et al. Medium/high throughput D-amino acid oxidase colorimetric method for determination of D-amino acids. Application for amino acid racemases. (2010) JOURNAL OF MICROBIAL AND BIOCHEMICAL TECHNOLOGY 1948-5948 2 6 139-146
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616628] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616628, Kapcsolat: 24616628
  27. Gil-Díaz M et al. Free D-amino acids determination in ready-to-eat cooked ham irradiated with electron-beam by indirect chiral HPLC. (2009) MEAT SCIENCE 0309-1740 82 1 24-29
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616629] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616629, Kapcsolat: 24616629
  28. Rubio-Barroso S et al. Determination of D- and L-amino acids in pharmaceutical preparations by indirect chiral HPLC and fluorimetric detection. (2008) JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 1082-6076 1520-572X 31 18 2851-2861
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523271] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523271, Kapcsolat: 20523271
  29. Simona Oancea et al. BIOLOGICAL ROLE OF D-α-AMINO ACIDS AND THEIR OCCURENCE IN FOODSTUFFS. (2008) FOOD TECHNOLOGY 0015-6639 12 1 1-16
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30955587] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30955587, Kapcsolat: 28480971
  30. Wcislo M et al. Enantio selective screen-printed amperometric biosensor for the determination of D-amino acids. (2007) BIOELECTROCHEMISTRY 1567-5394 1878-562X 71 1 91-98
    Folyóiratcikk[21060974] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21060974, Kapcsolat: 20523193
  31. Zahradnickova H et al. Determination of D- and L-amino acids produced by cyanobacteria using gas chromatography on Chirasil-Val after derivatization with pentafluoropropyl chloroformate. (2007) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 388 8 1815-1822
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523267] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523267, Kapcsolat: 20523267
  32. Hamase K et al. Comprehensive analysis of branched aliphatic D-amino acids in mammals using an integrated multi-loop two-dimensional column-switching high-performance liquid chromatographic system combining reversed-phase and enantioselective columns. (2007) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 1143 1-2 105-111
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523269] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523269, Kapcsolat: 20523269
  33. Babaei H et al. Assessment of lactate dehydrogenase, alkaline phosphatase and aspartate aminotransferase activities in cow's milk as an indicator of subclinical mastitis. (2007) VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS 0165-7380 31 4 419-425
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523270] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523270, Kapcsolat: 20523270
  34. Rubio-Barroso S et al. Indirect chiral HPLC determination and fluorimetric detection of D-amino acids in milk and oyster samples. (2006) JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 0022-0302 1525-3198 89 1 82-89
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616632] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616632, Kapcsolat: 24616632
  35. Zacradnickvia H et al. History and significance of chiral analysis of amino acids in biological matrices and environment. (2005) CHEMICKE LISTY 0009-2770 1213-7103 99 10 703-710
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523190] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523190, Kapcsolat: 20523190
  36. Simon Sarkadi L. Occurrence of D-amino acids in food. (2004) Megjelent: Progress in Biological Chirality pp. 339-353
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[1631401] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1631401, Kapcsolat: 23288580
  37. Csanádi J et al. The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk. (2003) SHEEP DAIRY NEWS 0952-1380 20 1 12-15
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1214029] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1214029, Kapcsolat: 20540174
  38. Csanádi J et al. Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára. (2003) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 63 15-18
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1139758] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1139758, Kapcsolat: 20540173
  39. Csanádi J et al. Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata. (2003) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 1 31-39
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20540327] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20540327, Kapcsolat: 20540172
  40. Lindmark-Manson H et al. Composition of Swedish dairy milk. (2003) INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 0958-6946 13 6 409-425
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523167] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523167, Kapcsolat: 20523167
  41. Csanádi J. Changes in the D-Amino Acid content of sheep milk related technologies. (2003) Megjelent: The environment resources and sustainable development. International Scientific Session. pp. 9-12
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20540176] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20540176, Kapcsolat: 20540176
  42. Csanádi J. Changes in the D-Amino Acid content of sheep milk related technologies. (2003) Megjelent: International Symposium Interdisciplinary Regional Research pp. 45-51
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20540220] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20540220, Kapcsolat: 20540220
  43. Fenyvessy J et al. A magyar juhtejgazdaság helyzetének elemzése történeti visszapillantásban. (2003) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 58 2 78-99
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20540634] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20540634, Kapcsolat: 20540171
  44. Csanádi J et al. A feldolgozás hatása a juhtej D-aminosav tartalmára. (2003) Megjelent: IX. Ifjúsági Tudományos Fórum. Keszthely. 2003. Konferencia CD pp. 1-6
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[20540175] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20540175, Kapcsolat: 20540175
  45. Oliszewski R et al. Assessment of b-glucuronidase levels in goats milk as an indicator of mastitis. Comparison with other mastitis detection method.. (2002) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 65 5 864-866
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523129] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523129, Kapcsolat: 20523129
  46. Petritis K et al. Simultaneous analysis of underivatized chiral amino acids by liquid chromatography-ionspray tandem mass spectrometry using a teicoplanin chiral stationary phase. (2001) JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 0021-9673 1873-3778 913 1-2 331-340
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24105508] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24105508, Kapcsolat: 20523127
  47. Abe H et al. Occurence of D-amino acids in fish sauces and other fermented products. (1999) FISHERIES SCIENCE 0919-9268 1444-2906 65 4 637-641
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20523119] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523119, Kapcsolat: 20523119
  48. Varadi M et al. Determination of the ratio of D- and L-amino acids in brewing by an immobilised amino acid oxidase enzyme reactor coupled to amperometric detection. (1999) BIOSENSORS & BIOELECTRONICS 0956-5663 14 3 335-340
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1376521] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1376521, Kapcsolat: 20523123
  49. Friedman M. Chemistry, nutrition, and microbiology of D-amine acids. (1999) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 47 9 3457-3479
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24105509] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24105509, Kapcsolat: 20523084
  50. Casal S et al. A importância dos D-aminoácidos no controlo de qualidade dos produtos alimentares. (1999) REVISTA PORTUGUESA DE FARMACIA 0484-811X 49 2 81-86
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616635] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616635, Kapcsolat: 24616635
  51. Huang Y et al. Urinary excretion of D-serine in human: Comparison of different ages and species. (1998) BIOLOGICAL & PHARMACEUTICAL BULLETIN 0918-6158 1347-5215 21 2 156-162
    Folyóiratcikk[20523080] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20523080, Kapcsolat: 20523080
  52. Thorsten Erbe et al. Chiral amino acid analysis related to food quality and foodauthenticity. (1998) Megjelent: 3rd Karlsruhe Nutrition SymposiumEuropean Research towards Safer and Better Food Review and Transfer pp. 45-51
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[30970881] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30970881, Kapcsolat: 28502853
Csapó-Kiss Zs et al. Composition of mares' colostrum and milk. Protein content, amino acid composition and contents of macro and micro-elements. (1995) INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 0958-6946 5 4 403-415, 2137569
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2137569]
  1. Lopez-Rodriguez Maria F. et al. A Field Study of Serum, Colostrum, Milk Iodine, and Thyroid Hormone Concentrations in Postpartum Draft Mares and Foals. (2020) JOURNAL OF EQUINE VETERINARY SCIENCE 0737-0806 1542-7412 90
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31476093] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31476093, Kapcsolat: 29215066
  2. Kaic Ana et al. MILK QUANTITY, COMPOSITION AND HYGIENE TRAITS OF ROUTINELY MACHINE MILKED LIPIZZAN MARES. (2019) SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH 1580-4003 56 3 115-123
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30963519] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30963519, Kapcsolat: 28492559
  3. Neto Campo A et al. Proteinogram and serum IgG concentration in newborn foals up to thirty days of life treated with plasma. (2018) PESQUISA VETERINARIA BRASILEIRA 0100-736X 1678-5150 38 5 795-805
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27554345] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27554345, Kapcsolat: 27554345
  4. Jastrzebska Ewa et al. Nutritional Value and Health-Promoting Properties of Mare's Milk - a Review. (2017) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 62 12 511-518
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27072292] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27072292, Kapcsolat: 27072292
  5. Stoneham S J et al. Nutritional management and practical feeding of the orphan foal. (2017) EQUINE VETERINARY EDUCATION 0957-7734 2042-3292 29 3 165-173
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26555730] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26555730, Kapcsolat: 26555730
  6. Pieszka Magdalena et al. IS MARE MILK AN APPROPRIATE FOOD FOR PEOPLE? - A REVIEW. (2016) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733 16 1 33-51
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775279] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775279, Kapcsolat: 25775279
  7. Renchinkhand Gereltuya et al. Identification of -Glucosidase Activity of Enterococcus FaecalisCRNB-A3 in Airag and Its Potential to Convert Ginsenoside Rb-1 from Panax Ginseng. (2016) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 40 1 120-129
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775278] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775278, Kapcsolat: 25775278
  8. Hunka Monica Miranda et al. Effects of L-Arginine Supplementation on Lactating Mares and the Development of Foals. (2016) ACTA SCIENTIAE VETERINARIAE 1678-0345 1679-9216 44
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26207446] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26207446, Kapcsolat: 26207446
  9. Mazhitova A T et al. Determination of amino acid profile of mare milk produced in the highlands of the Kyrgyz Republic during the milking season. (2016) JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 0022-0302 1525-3198 99 4 2480-2487
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25775277] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25775277, Kapcsolat: 25775277
  10. Markiewicz-Keszycka Maria et al. Influence of stage of lactation and year season on composition of mares' colostrum and milk and method and time of storage on vitamin C content in mares' milk. (2015) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 95 11 2279-2286
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321248] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321248, Kapcsolat: 25321246
  11. do Nascimento et al. Compositional and nutritional aspects of milk ass: a review. (2015) JOURNAL OF CANDIDO TOSTES DAIRY INSTITUTE 0100-3674 70 3 160-171
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321247] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25321247, Kapcsolat: 25321247
  12. Brezovečki A. Production, composition and properties of mare’s milk. (2014) MLJEKARSTVO 0026-704X 1846-4025 64 4 217-227
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616666] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616666, Kapcsolat: 24616666
  13. Guo XS et al. Importance of Functional Ingredients in Yak Milk-Derived Food on Health of Tibetan Nomads Living Under High-Altitude Stress: A Review. (2014) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 54 3 292-302
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23731004] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23731004, Kapcsolat: 23731004
  14. Gantner V. Human and mare’s milk – Protein fraction and lipid composition. (2014) POLJOPRIVREDA (OSIJEK) 1330-7142 1848-8080 20 2 36-42
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24616667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24616667, Kapcsolat: 24616667
  15. Bilandzic Nina. Differences of the essential mineral element levels in the milk of Croatian Coldblood horse and Littoral-Dinaric donkey. (2014) MLJEKARSTVO 0026-704X 1846-4025 64 1 12-18
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24615303] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24615303, Kapcsolat: 24615303
  16. Bilandzic Nina et al. CONTENT OF MACRO- AND MICROELEMENTS IN THE MILK OF CROATIAN COLDBLOOD MARES DURING LACTATION. (2014) SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH 1580-4003 51 4 171-177
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24615304] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24615304, Kapcsolat: 24615304
2021-09-25 10:46