Dublecz K et al. Módszertani összehasonlító vizsgálat baromfi keveréktakarmányok metabolizálható energiatartalmának meghatározására. (1997) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 46 2 145-154, 1008297
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1008297]
  1. Komlósné Orosz. Nagy mennyiségű oldható rostot tartalmazó takarmánykeverékek etetésének hatása pecsenyekacsában, különös tekintettel a zsíranyagcserére. (2000)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20016580] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20016580, Kapcsolat: 20016580
  2. Yaghobfar A et al. Influence of genotype, sex and age of chickens on metabolisable energy of poultry feeds. (2000) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 4 2 37-52
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1167261] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1167261, Kapcsolat: 28764338
Dublecz K et al. Comparative study on the energy utilization of pigeons, guinea fowls and broiler chickens. (1999) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 3 1 35-40, 1007896
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007896]
  1. Sales J et al. Nutrition of the domestic pigeon. (2003) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 59 June 221-232
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20016581] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20016581, Kapcsolat: 20016581
  2. Sales J et al. Methods to determine metabolizable energy and digestibility of feed ingredients in the domestic pigeon (Columba livia domestica). (2003) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 82 9 1457-1461
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20475281] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20475281, Kapcsolat: 20016184
Dublecz K et al. Effect of dietary energy level on the performance of broiler chicks. (1999) Megjelent: Proceedings of 12th European Symposium of Poultry Nutrition pp. 424-426, 1008008
Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1008008]
  1. Beshara M.M. et al. EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF DIETARY CRUDE PROTEIN AND METABOLIZABLE ENERGY ON PRODUCTIVE PERFORMANCE OF LOCAL SINAI POULTRY STRAIN DURING THE GROWING PERIOD AND SUBSEQUENT LAYING PERFORMANCE. (2017) EGYPTIAN JOURNAL OF NUTRITION AND FEEDS 1110-6360 20 2 213-226
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596359] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596359, Kapcsolat: 29448591
  2. Szabó R T et al. A baromfitakarmányozás és a húsminőség egyes összefüggései. (2016) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 12 1 43-50
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3304891] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3304891, Kapcsolat: 29448529
  3. Kuietche HM et al. Effect of dietary energy level on growth performance and morphometric parameters of local barred chickens at the starter phase. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES 1991-8631 1997-342X 8 3 882-890
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596289] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596289, Kapcsolat: 29448514
  4. G.M. MOSAAD et al. EFFECT OF HIGH ENERGY DIET WITH DIFFERENT PROTEIN LEVELS ON THE GROWTH PERFORMANCE AND CARCASS TRAITS OF JAPANESE QUAILS. (2009) Assiut Veterinary Medical Journal 1012-5973 2314-5226 55 121 1-14
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596348] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596348, Kapcsolat: 29448577
  5. Özek K. The optimum protein content in high-energy starter diet for chukar partridge (Alectoris chukar chukar). (2006) INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1682-8356 1994-7992 5 6 522-525
    Folyóiratcikk[21559895] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21559895, Kapcsolat: 21559895
  6. W. Szczurek et al. Effect of changes in live body weight and feed conversion ratio as influenced by enzyme supplements on basic post-slaughter measurements of broiler chickens fed cereal-based diets. (2002) JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1230-1388 11 4 671-681
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21559914] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21559914, Kapcsolat: 21559914
  7. Lippens M. Influence of energy, protein, amino acids and management on breast meat and carcass fat. (2001) Megjelent: XIIIth Symposium on Poultry Nutrition pp. 1-6
    Egyéb konferenciaközlemény[21559876] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21559876, Kapcsolat: 21559876
Bartos Á et al. Eltérő energiatartalmú nevelő és befejező tápok hatása a brojlercsirkék teljesítményére és testösszetételére. (2001) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 50 4 363-373, 1007924
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007924]
  1. Kőrösiné Molnár A et al. A takarmányozás és a tartás hatása ökológiai tartásra alkalmas hústípusú csirke termelésére és a vágott áru minőségére. (2009) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 58 3 245-254
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1548898] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1548898, Kapcsolat: 29395528
Pál L et al. Effect of dietary fats and vitamin E on fatty acid composition, vitamin A and E content and oxidative stability of egg yolk. (2002) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 66 6 251-257, 1148289
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148289]
  1. Kralik Zlata et al. Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. (2018) MESO 1332-0025 20 1 58-64
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31125424] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31125424, Kapcsolat: 28741862
  2. Secci G. et al. Quality of eggs from Lohmann Brown Classic laying hens fed black soldier fly meal as substitute for soya bean. (2018) ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 1751-7311 1571-732X 12 10 2191-2197
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30475445] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30475445, Kapcsolat: 27905793
  3. Kralik Z et al. Physical-chemical characteristics of designer and conventional eggs. (2018) Revista Brasileira de Ciencia Avicola 20 1 119-126
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27362918] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27362918, Kapcsolat: 27362918
  4. Matea Lovreković. Kokošje jaje kao funkcionalna hrana. (2017)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[31595925] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31595925, Kapcsolat: 29448078
  5. Irandoust H et al. Influence of soy oil source and dietary supplementation of vitamins E and C on the oxidation status of serum and egg yolk, and the lipid profile of egg yolk. (2015) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 94 11 2763-2771
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25324585] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25324585, Kapcsolat: 25386994
  6. Gladkowski Witold et al. The effect of feed supplementation with dietary sources of n-3 polyunsaturated fatty acids, flaxseed and algae Schizochytrium sp., on their incorporation into lipid fractions of Japanese quail eggs. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 49 8 1876-1885
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24794377] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24794377, Kapcsolat: 24794377
  7. Zdunczyk Zenon et al. The effect of dietary vitamin E and selenium supplements on the fatty acid profile and quality traits of eggs. (2013) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 56 719-732
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24794378] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24794378, Kapcsolat: 24794378
  8. Shapira Niva et al. Multiple Fortified Egg for Comprehensive Nutritional and Health Support. (2013) Megjelent: Handbook of Food Fortification and Health pp. 3-20
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31595926] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31595926, Kapcsolat: 24575086
  9. Dobrzanski Z Korczynski. Effect of different fats and feed additives on the physic-chemical properties of Lohmann Brown eggs. (2012) Acta Scientiarum Polonica, Medica Veterinaria 1644-0676 2083-8670 11 2 11-24
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25386988] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25386988, Kapcsolat: 25386988
  10. Margrit Thiele. Untersuchungen zur Embryotoxizität von Ozon nach einer in ovo-Begasung beim Huhn. (2011)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[31595907] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31595907, Kapcsolat: 29448062
  11. Gladkowski W et al. Fatty acid composition of egg yolk phospholipid fractions following feed supplementation of Lohmann Brown hens with humic-fat preparations. (2011) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 126 3 1013-1018
    Folyóiratcikk[21917772] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917772, Kapcsolat: 21917772
  12. Zhang H et al. Effects of different dietary vitamin combinations on the egg quality and vitamin deposition in the whole egg of laying hens. (2011) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 13 3 189-196
    Folyóiratcikk[21917735] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21917735, Kapcsolat: 21917735
  13. Çelik L et al. Dietary inclusion of pumpkin seed oil for a cholesterol low and oleic and linolenic acid rich egg production in layer hens. (2011) REVUE DE MEDECINE VETERINAIRE 0035-1555 2258-0646 162 3 126-132
    Folyóiratcikk[21948690] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21948690, Kapcsolat: 21948690
  14. Leeson S. Vitamin requirements: is there basis for re-evaluating dietary specifications?. (2007) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 63 2 255-266
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271138] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271138, Kapcsolat: 23271138
  15. Karus A et al. Effect of dietary linseed on Insulin-Like Growth Factor-1 and tissue fat composition in quails. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 71 2 81-87
    Folyóiratcikk[21948691] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21948691, Kapcsolat: 21948691
  16. Ronald Eitenmiller et al. Dietary Vitamin E Supplementation for Improvement of Oxidative Stability of Muscle Foods, Milk, and Eggs. (2004) Megjelent: Vitamin E. Food Chemistry, Composition and Analysis pp. 136-230
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[25386516] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25386516, Kapcsolat: 25386516
  17. Li-Chan Eunice C. et al. Structure and Chemical Compositions of Eggs. (2002) Megjelent: Egg Bioscience and Biotechnology pp. 1-95
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[31909487] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31909487, Kapcsolat: 29899713
  18. D'Silva I et al. Egg Bioscience and Biotechnology. (2002) ISBN:9780470039984
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[24575386] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24575386, Kapcsolat: 24575386
Pál L et al. Effects of glucagon and insulin on plasma glucose, triglyceride, and triglyceride-rich lipoprotein concentrations in laying hens fed diets containing different types of fats. (2002) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 81 11 1694-1702, 1148286
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148286]
  1. Tomaszewska Ewa et al. Alpha-Ketoglutarate: An Effective Feed Supplement in Improving Bone Metabolism and Muscle Quality of Laying Hens: A Preliminary Study. (2020) ANIMALS 2076-2615 10 12
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31908751] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31908751, Kapcsolat: 29898363
  2. Michael Salerno. Advances in Multimodal Imaging Technologies for Novel Studies of Healthyand Impaired Brain Function Across Species. (2020)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31917236] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31917236, Kapcsolat: 29907854
  3. Moula Nassim et al. Effects of stinging nettle (Urtica dioica) powder on laying performance, egg quality, and serum biochemical parameters of Japanese quails. (2019) ANIMAL NUTRITION 2405-6545 2405-6383 5 4 410-415
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31105756] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31105756, Kapcsolat: 28712007
  4. Salerno Michael et al. Behavioral neuroimaging in birds using PET. (2019) JOURNAL OF NEUROSCIENCE METHODS 0165-0270 317 157-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31105757] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31105757, Kapcsolat: 28712008
  5. Sweazea Karen L et al. Novel role of insulin in the regulation of glucose excretion by mourning doves (Zenaida macroura). (2017) ZOOLOGY-ANALYSIS OF COMPLEX SYSTEMS 0944-2006 122 58-62
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26741560] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26741560, Kapcsolat: 26741560
  6. Janine Donaldson. The physiological responses of Guinea fowl, muscovy ducks and Japanese quail to high-fat diets. (2016)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[31596062] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596062, Kapcsolat: 29448237
  7. Irandoust H et al. Influence of soy oil source and dietary supplementation of vitamins E and C on the oxidation status of serum and egg yolk, and the lipid profile of egg yolk. (2015) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 94 11 2763-2771
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25324585] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25324585, Kapcsolat: 25324585
  8. Hajizadeh A. et al. Effects of canola oil peroxide at different replicate of heating on blood parameters in Japanese quail.. (2014) BIOLOGICAL FORUM 0975-1130 2249-3239 6 2 135-137
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596035] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596035, Kapcsolat: 29448211
  9. Hajizadeh A Shahran. Effect of canola oil peroxide at different replicate of heating on blood parameters in Japanese quail. (2014) BIOLOGICAL FORUM 0975-1130 2249-3239 6 2 153-137
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25386491] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25386491, Kapcsolat: 25386491
  10. Gontier K et al. Insulin effect on lipogenesis and fat distribution in three genotypes of ducks during overfeeding. (2013) COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY A-MOLECULAR & INTEGRATIVE PHYSIOLOGY 1095-6433 1531-4332 164 3 499-505
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271153] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271153, Kapcsolat: 23271153
  11. Saleh Ahmed. Effects of fish oil on the production performances, polyunsaturated fattyacids and cholesterol levels of yolk in hens. (2013) EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE 2079-052X 2079-0538 25 8 605-612
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31125475] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31125475, Kapcsolat: 24174841
  12. Oguz FK et al. The Effects of Using Chicken Drippings oil Instead of the Sunflower Oil on Performance, Blood Parameters, Cholesterol and Fatty Acid Composition of Egg Yolk in Laying Japanese Quail (Cotumix coturnix japonica). (2012) KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI 1300-6045 1309-2251 18 6 945-950
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271158] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271158, Kapcsolat: 23271158
  13. Carlos Ernesto Carneiro. Efeito do jejum alimentar durante a janela de nascimento em frangos. (2012)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[31596045] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596045, Kapcsolat: 29448223
  14. Aguilar YM et al. Effect of Squash Seed Meal (Cucurbita Moschata) on Broiler Performance, Sensory Meat Quality, and Blood Lipid Profile. (2011) BRAZILIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1516-635X 1806-9061 13 4 219-226
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23271161] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23271161, Kapcsolat: 23271161
  15. Çelik L et al. Dietary inclusion of pumpkin seed oil for a cholesterol low and oleic and linolenic acid rich egg production in layer hens. (2011) REVUE DE MEDECINE VETERINAIRE 0035-1555 2258-0646 162 3 126-132
    Folyóiratcikk[21948690] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21948690, Kapcsolat: 21917901
  16. Atakisi E et al. Omega-3 fatty acid application reduces yolk and plasma cholesterol levels in Japanese quails. (2009) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 47 10 2590-2593
    Folyóiratcikk[20867374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867374, Kapcsolat: 20867374
  17. Scanes C G. Perspectives on Analytical Techniques and Standardization. (2008) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 87 11 2175-2177
    Folyóiratcikk/Tudományos[20484937] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20484937, Kapcsolat: 20484937
  18. Celebi S et al. Influence of animal and vegetable oil in layer diets on performance and serum lipid profile. (2006) INTERNATIONAL JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 1682-8356 1994-7992 5 4 370-373
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20485691] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485691, Kapcsolat: 20485691
Kovács G et al. A takarmány összetételének hatása a tojássárgája A-, E-vitamin és koleszterin tartalmára, valamint zsírsavösszetételére. (2003) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 52 1 77-91, 1148290
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148290]
  1. Schmidt J et al. A tojás n-3 zsírsav- és E-vitamin tartalmának növelése takarmányozás útján. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 4 357-372
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1181055] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1181055, Kapcsolat: 30049864
  2. Bárdos L et al. Összefüggés a tojáshéj fizikai paraméterei és egyes fehérjéinek mennyiségi, valamint minőségi összetétele között, házityúk, gyöngytyúk és japánfürj tojásában. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 4 397-407
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1124254] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1124254, Kapcsolat: 20485680
Bartos Á et al. A halolaj és különböző növényi olajok hatása brojlercsirkék teljesítményére, a hús élvezeti értékére, valamint a szövetek zsírsavösszetételére. (2004) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 53 1 63-78, 1007975
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007975]
  1. Zsédely E. Állati eredetű élelmiszerek n-3-zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. Mosonmagyaróvár. NYME.. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21020652] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21020652, Kapcsolat: 29358790
  2. Schmidt J et al. Fontosabb állati eredetű élelmiszerek zsírsav összetételének módosítása takarmányozással II. Tojás és brojlerhús.. (2007) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 61 3 81-85
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20867598] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 20867598, Kapcsolat: 20867586
Bartos Á et al. Eltérő zsírsav-összetételű olajok hatása brojler csirkék teljesítményére, a hús élvezeti értékére, valamint a szövetek zsírsav-összetételére. (2004) Megjelent: Agrártermelés - harmóniában a természettel p. 78, 2318920
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[2318920]
  1. Ribács Attila et al. Chlorella mikroalga felhasználása gazdasági állataink takarmányozásában. 2. közlemény: A pecsenyepulykák hizlalási és vágási paramétereire kifejtett hatás.. (2017) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 66 1 11-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3212967] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3212967, Kapcsolat: 28764210
Dublecz K et al. Modification the fatty acid composition of different tissues in broiler chicks. (2004) Megjelent: Book of Abstracts pp. 424-424, 1008080
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1008080]
  1. Hossain Md. Elias et al. Growth Performance, Meat Yield, Oxidative Stability, and Fatty Acid Composition of Meat from Broilers Fed Diets Supplemented with a Medicinal Plant and Probiotics. (2012) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 25 8 1159-1168
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596364] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596364, Kapcsolat: 29448597
  2. Hossain Elias et al. Evaluation of water plantain (Alisma canaliculatum A. Br. et Bouche) and mistletoe (Viscum album L.) effects on broiler growth performance, meat composition and serum biochemical parameters. (2012) JOURNAL OF MEDICINAL PLANTS RESEARCH 1996-0875 6 11 2160-2169
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596374, Kapcsolat: 29448609
  3. Hossain M.E. et al. Evaluation of probiotic strains for development of fermented Alisma canaliculatum and their effects on broiler chickens. (2012) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 91 12 3121-3131
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31596366] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596366, Kapcsolat: 29448600
  4. Zelenka J. et al. The effect of dietary linseed oils with different fatty acid pattern on the content of fatty acids in chicken meat. (2008) VETERINARNI MEDICINA 0375-8427 1805-9392 53 2 77-85
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31550610] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31550610, Kapcsolat: 20867589
  5. Schneiderova D et al. Poultry meat production as a functional food with a voluntary n-6 and n-3 fatty acids ratio. (2007) CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1212-1819 52 7 203-213
    Folyóiratcikk[20867591] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867591, Kapcsolat: 20867591
Husvéth F. Effect of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition of egg yolk, liver and adipose tissue in laying hens. (2005) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 69 213-218, 1148298
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148298]
  1. Ramiah SK. Upregulation of peroxisome proliferator-activated receptors and liver fatty acid binding protein in hepatic cells of broiler chickens supplemented with CLA. (2015) ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1594-4077 1828-051X 14 3 p. Doi.10.4081/ijas.2015.3846
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25390765] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25390765, Kapcsolat: 25390765
  2. Tanai A. Enrichment of broiler meat with CLA by feeding. (2011) Archive für Geflügelkunde 75 2 91-97
    Folyóiratcikk[21911354] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21911354, Kapcsolat: 21911354
  3. Tanai A. A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. (2010)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21216222] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21216222, Kapcsolat: 21216222
  4. Bennett D et al. Nincs cím. (2008) AUSTRALIAN JOURNAL OF EXPERIMENTAL AGRICULTURE 0816-1089 1836-5787 1836-0939 48 10 1345-1350
    Folyóiratcikk[20485717] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485717, Kapcsolat: 20485717
  5. Marounek M et al. Nincs cím. (2008) ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 1745-039X 1477-2817 62 5 366-376
    Folyóiratcikk[20485720] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485720, Kapcsolat: 20485720
  6. Palander S et al. Nincs cím. (2007) ARCHIV FUR GEFLUGELKUNDE 0003-9098 1612-9199 71 6 278-280
    Folyóiratcikk[20485721] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485721, Kapcsolat: 20485721
  7. Marounek M. Nincs cím. (2007) VETERINARNI MEDICINA 0375-8427 1805-9392 52 12 552-561
    Folyóiratcikk[20485723] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20485723, Kapcsolat: 20485723
Kovács G et al. A mustármag takarmányozási értékének vizsgálata tojótakarmányként. (2005) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 54 2 171-177, 1007986
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007986]
  1. Schmidt J et al. Full-fat fehér mustármag (Sinapis alba) felhasználása a szarvasmarha takarmányozásban 1. Közlemény: A mustármag hatása a kérődzők bendőfermentációjára. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 6 541-551
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1185202] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1185202, Kapcsolat: 29358249
Dublecz K et al. A takarmányozás hatása a baromfitermékek minőségére. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 Különszám 2. 71-87, 1293506
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1293506]
  1. Szabó R T et al. A baromfitakarmányozás és a húsminőség egyes összefüggései. (2016) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 12 1 43-50
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3304891] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3304891, Kapcsolat: 29448542
  2. Schmidt J et al. A tojás n-3 zsírsav- és E-vitamin tartalmának növelése takarmányozás útján. (2008) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 57 4 357-372
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1181055] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 1181055, Kapcsolat: 20867584
Dublecz K et al. Differences between the faecal and ileal amino acid digestibility values of soybean meal, determined with broiler chicks at different ages. (2006) WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 0043-9339 1743-4777 62 Supplement - Book of Abstracts XII European Poultry Conference 289-290, 1113705
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1113705]
  1. Abdul-Karim Yakubu. ON-STATION EVALUATION OF SOYBEAN (Glycine max (L.) Merill) MUTANT GENOTYPES FOR IMPROVED AGRONOMIC TRAITS IN NORTHERN GHANA. (2020)
    Disszertáció/Külföldi fokozat (nem PhD) (Disszertáció)/Tudományos[31596781] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596781, Kapcsolat: 29449131
  2. Carolin Ritteser et al. Bestimmung präcecaler Verdaulichkeitskoeffizienten für heimische Energiefuttermittel für die Hühnermast: Estimation of ileal nutrient digestibility of native energy and protein feeding stuffs for organic broilers. (2015)
    Egyéb/Kutatási jelentés (közzétett) (Egyéb)/Tudományos[31596772] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596772, Kapcsolat: 29449119
Kucska B et al. Changing of fat content and fatty acid profile of reared pike (Esox lucius) fed two different diets. (2006) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 37 96-101, 1148300
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1148300]
  1. GÖKÇEK Cemil Kaya et al. Effect of different protein sources on protease activity of northern pike, Esox lucius Linneaus 1758, juvenile. (2020) EGE JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 1300-1590 2148-3140 37 2 135-138
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31632548] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31632548, Kapcsolat: 30058691
  2. Babalola Theophilus Olayiwola et al. Effects of dietary vegetable oils on growth, lipogenic enzyme activities and tissue fatty acid composition of Heterobranchus longifilis. (2019) Agricultura Tropica et Subtropica 1801-0571 52 3-4 97-104
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31999295] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31999295, Kapcsolat: 30057977
  3. Linhartova Zuzana et al. Proximate and fatty acid composition of 13 important freshwater fish species in central Europe. (2018) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 26 2 695-711
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27303114] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27303114, Kapcsolat: 27303114
  4. Modzelewska-Kapitula Monika et al. Assessment of Fatty Acid Composition and Technological Properties of Northern Pike (Esox lucius) Fillets: The Effects of Fish Origin and Sex. (2017) JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY 1049-8850 26 10 1312-1323
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27330366] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27330366, Kapcsolat: 27303115
  5. Chaman Bibi et al. Size Dependent Variation in Cholesterol and Fatty Acids Profile of Different Tissues of Carnivore Freshwater Catfish, Wallago attu. (2016) PAKISTAN JOURNAL OF ZOOLOGY 0030-9923 48 4 1017-1024
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25949140] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25949140, Kapcsolat: 25949140
  6. Tufan B et al. Comparison of Proximate Composition and Fatty Acid Profile of On-Growing and Wild Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus). (2016) JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY 1049-8850 25 8 1284-1300
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26293841] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26293841, Kapcsolat: 26293841
  7. Jakub Krejsa. Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb. (2015)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[31999727] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31999727, Kapcsolat: 30058681
  8. Rahimnejad S et al. Effects of dietary protein and lipid levels on growth performance, feed utilization and body composition of juvenile hybrid grouper, Epinephelus fuscoguttatus×E. lanceolatus. (2015) AQUACULTURE 0044-8486 446 283-289
    Folyóiratcikk/Tudományos[25147978] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25147978, Kapcsolat: 24958133
  9. Mert Ramazan. The effects of season on fatty acid composition and ω3/ω6 ratios of northern pike (Esox lucius L., 1758) muscle lipids. (2014) CHINESE JOURNAL OF OCEANOLOGY AND LIMNOLOGY 0254-4059 1993-5005 1-7
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24319979] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24319979, Kapcsolat: 24319979
  10. Hazman Burak et al. The Effect of Different First Feeds on Proteolytic Activity of the Northern Pike, Esox lucius Linneaus 1758, Post-Larvae. (2014) TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 1303-2712 14 4 875-878
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30442244] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30442244, Kapcsolat: 25892424
  11. BULUT Sait et al. Serban Baraj Gölü’nde (Afyonkarahisar) Yaşayan Squalius cephalus (L., 1758)’un Kas Dokusundaki Yağ Asidi Kompozisyonun Belirlenmesi. (2014) Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1012-2354 30 2 p. 80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24220224] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24220224, Kapcsolat: 24220224
  12. Görgün S et al. A comparative study on the fatty acid profiles of total lipid, neutral and polar lipids in the liver and muscle of Capoeta sieboldii (Steindachner, 1864) and Capoeta baliki (Turan, Kottelat, Ekmekçi, Imamoğlu, 2006) from Tödürge lake (Sivas, Turkey). (2014) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 43 1 170-181
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23831159] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23831159, Kapcsolat: 23831159
  13. Lubomír Zvonař. ZPRÁVA O VÝVOJI NOVÝCH TECHNOLOGIÍ CHOVU RYB. (2012)
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)[26427854] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26427854, Kapcsolat: 26427854
  14. Abou Y et al. Partial replacement of fish meal with Azolla meal in diets for Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) affects growth and whole body fatty acid composition. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES 1991-8631 1997-342X 5 6 2224-2235
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31999203] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31999203, Kapcsolat: 30057867
  15. Gokcek K et al. A Preliminary Study on Protease Activity of the Northern Pike (Esox lucius L. 1758) Larvae. (2012) TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 1303-2712 12 4 947-950
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2373023] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2373023, Kapcsolat: 22840650
  16. Karakatsouli Nafsika. An Overview of the Use of Fatty Acids in Fish Farming Research during the Last Decade, with Particular Emphasis on Fish Quality. (2012) JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY 0893-8849 1749-7345 43 3 291-320
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25657545] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25657545, Kapcsolat: 22394570
  17. Gökçek K et al. Turna (Esox lucius) baliği entansif yetiştiriciliği. (2011) KARADENIZ FEN BILIMLERI DERGISI / THE BLACK SEA JOURNAL OF SCIENCE 1309-4726 3 2 70-80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22282097] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22282097, Kapcsolat: 22282097
  18. Ahmadi Fackjouri et al. The influence of different lipid sources and levels on growth, body composition and haematology of Huso huso. (2011) JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 0931-2439 1439-0396 95 5 632-641
    Folyóiratcikk[21162114] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21162114, Kapcsolat: 21162114
  19. Averina E. Perspectives on the use of marine and freshwater hydrobiont oils for development of drug delivery systems. (2011) BIOTECHNOLOGY ADVANCES 0734-9750 1873-1899 29 5 548-557
    Folyóiratcikk[21546884] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21546884, Kapcsolat: 21546884
  20. Szabo A et al. Incorporation dynamics of dietary vegetable oil fatty acids into the triacylglycerols and phospholipids of tilapia (Oreochromis niloticus) tissues (fillet, liver, visceral fat and gonads). (2011) AQUACULTURE NUTRITION 1353-5773 1365-2095 17 2 E132-E147
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1618018] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 1618018, Kapcsolat: 20412271
  21. O Grahl-Nielsen et al. Fatty acid profiles in different fish species in Lake Baikal. (2011) AQUATIC BIOLOGY 1864-7790 1864-7782 13 1-10
    Folyóiratcikk[21546708] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21546708, Kapcsolat: 21546708
  22. Muscalu-Nagy C et al. A new method for out-of-season propagation for Northern pike (Esox Lucius, L.). (2011) Animal Science and Biotechnologies 44 2 31-34
    Folyóiratcikk[21773628] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21773628, Kapcsolat: 21773626
  23. Steenfeldt S et al. Videreudvikling af intensivt opdræt af sandart i Danmark: DTU Aquarapport nr. 228-2010. (2010) ISBN:9788774811251
    Könyv/Szakkönyv (Könyv)/Tudományos[21773645] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 21773645, Kapcsolat: 21773642
  24. M Hedayatifard et al. The fatty acid composition of golden mullet fillet Liza aurata as affected by dry-salting. (2010) Jounal of fisheries and aquatic sciences 5 3 208-215
    Folyóiratcikk[21027582] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21027582, Kapcsolat: 21027582
  25. Kandemir S. The Fatty Acid Composition and Cholesterol and Vitamin Contents of Different Muscles of Esox lucius (Linnaeus, 1758) Living in Lake Ladik. (2010) JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 1680-5593 1993-601X 9 7 1179-1190
    Folyóiratcikk[21033132] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21033132, Kapcsolat: 21033132
  26. Bulut S. Fatty acid composition and omega 6/omega 3 ratio of the pike (Esox lucius) muscle living in Eber Lake, Turkey. (2010) SCIENTIFIC RESEARCH AND ESSAYS 1992-2248 5 23 3776-3780
    Folyóiratcikk[21162122] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21162122, Kapcsolat: 21162122
  27. Gam Haouas W et al. Effect of dietary lipid on fatty acid composition of the muscle of reared Tunisian greater amberjack Seriola dumerili. (2010) CYBIUM 0399-0974 2101-0315 34 2 151-158
    Folyóiratcikk[21084040] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21084040, Kapcsolat: 21084040
  28. Kaya Y et al. Seasonal comparison of wild and farmed brown trout (Salmo trutta forma fario L., 1758): crude lipid, gonadosomatic index and fatty acids. (2009) International Food Science and Nutrition 60 5 413-423
    Folyóiratcikk[20867327] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20867327, Kapcsolat: 20867327
  29. Szczepkowski M. Impact of selected abiotic and biotic factors on the results of rearing juvenile stages of northern pike Esox lucius L. in recirculating systems. (2009) ARCHIVES OF POLISH FISHERIES 1230-6428 2083-6139 17 3 107-147
    Folyóiratcikk[20820488] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20820488, Kapcsolat: 20820484
  30. López LM et al. Effect of dietary lipid levels on performance, body composition and fatty acid profile of juvenile white seabass, Atractoscion nobilis. (2009) AQUACULTURE 0044-8486 289 1-2 101-105
    Folyóiratcikk[20514020] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20514020, Kapcsolat: 20514020
2021-08-05 17:15