Molnár Marcell et al. Studies on the behaviour of gooslings under intensive conditions. (1998) RESEARCH REPORTS BIOTECHNICAL FACULTY UNIVERSITY OF LJUBLJANA AGRICULTURE 1408-340X 1408-3434 & Supplement 30 335-335, 1893013
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1893013]
  1. Donkó T. A torzító orrgyulladás hatása a sertések néhány termelési paraméterére. (2005)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[119246] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 119246, Kapcsolat: 26586016
Hancz Csaba et al. A stressztűrő képességre történő szelekció lehetőségei pontynál: Possibilities of selective breeding for stress tolerance in common carp. (1999) HALÁSZATFEJLESZTÉS 1219-4816 & 22 100-105, 1352217
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1352217]
  1. Varga Dániel. A természeti környezet és a tartási körülmények hatása ponty (Cyprinus carpio L) jólétére és termékminőségére. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2544933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2544933, Kapcsolat: 23834452
  2. Hegyi Á. A hosszútávú stressz és az ezzel összefüggő anyagcsere-folyamatok vizsgálata több halfajon: Szent István Egyetem, Gödöllő. (2007)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[21039789] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21039789, Kapcsolat: 21039788
Hancz C et al. Comparison of stress response of two different carp (Cyprinus carpio, L.) genotypes. (2000) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 4 1 35-40, 1007859
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1007859]
  1. Horváth Zoltán. A stressz és a welfare kapcsolata az akvakultúrában = The relationship between stress and welfare in aquaculture. (2012) ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 1786-8440 8 2 137-147
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3117055] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3117055, Kapcsolat: 25413281
  2. Tonio Pieterek. Unterschiede im Fressverhalten und in den Futterpräferenzen zwischen Schuppen- und Spiegelkarpfen (Cyprinus carpio L.) im Labor. (2010)
    Egyéb/Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb)/Tudományos[23597872] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23597872, Kapcsolat: 23597872
  3. Karakatsouli N et al. Effects of light spectrum, rearing density and light intensity on growth performance of scaled and mirror common carp Cyprinus carpio reared under recirculating system conditions.. (2010) AQUACULTURAL ENGINEERING 0144-8609 42 3 121-127
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20992660] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20992660, Kapcsolat: 20992660
  4. Huntingford FA et al. Coping strategies in a strongly schooling fish, the common carp Cyprinus carpio. (2010) JOURNAL OF FISH BIOLOGY 0022-1112 1095-8649 76 7 1576-1591
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21033112] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21033112, Kapcsolat: 21033112
  5. Hegyi Árpád. A hosszútávú stressz és az ezzel összefüggő anyagcsere-folyamatok vizsgálata több halfajon. (2008)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[20446620] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20446620, Kapcsolat: 20446620
  6. Hegyi Á et al. Oxigénhiányos környezet által kiváltott stresszreakció vizsgálata és mérése három halfajon. (2004) Megjelent: Halászatfejlesztés 29 pp. 35-44
    Könyvrészlet[20385946] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20385946, Kapcsolat: 20385946
Molnár Tamás Gergely et al. Néhány technológiai paraméter vizsgálata a süllő (Stizostedion lucioperca) intenzív nevelése során [Investigation some technological parameters in intensive rering of pike-perch (Stizostedion lucioperca)]. (2000) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 4 2 85-94, 1882936
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1882936]
  1. Altun T et al. Transition of wild-caught juvenile pikerperch, Sander lucioperca (bogustkaya and naseka, 1996) to dry feed using different types of food. (2008) JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 1680-5593 1993-601X 7 1 5-10
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22036684] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22036684, Kapcsolat: 22036684
Molnár Marcell et al. The effects of the domestication on the behaviour of goose under intensive conditions. (2002) Megjelent: 10th International Symposium „Animal Science Days" p. 287, 1894279
Egyéb konferenciaközlemény/Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[1894279]
  1. Mignon-Grasteau S et al. Genetics of adaptation and domestication in livestock. (2005) LIVESTOCK SCIENCE 1871-1413 1878-0490 93 1 3-14
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[22049371] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22049371, Kapcsolat: 22049371
Molnár Tamás et al. Két eltérő takarmányváltási módszer hatásának vizsgálata az előnevelt süllő (Stizostedion lucioperca L.) növekedésére. (2002) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 6 1 45-52, 1892392
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1892392]
  1. Ronyai A et al. Effect of feeding regime and temperature on ongrowing results of pikeperch (Sander lucioperca L.). (2008) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 39 8 820-827
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176465] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 1176465, Kapcsolat: 22046664
Molnár Tamás Gergely. A süllő (Stizostedion lucioperca L.) mesterséges környezetben történő tartásának, népesítésének és takarmányozási problémáinak vizsgálata: Doktori értekezés. (2002), 1882508
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[1882508]
  1. Szabó Gergely. A süllő (Stizostedion lucioperca L.) intenzív nevelése és takarmányozása. (2006) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 55 2 169-179
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22052266] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22052266, Kapcsolat: 22029452
Romvári Róbert et al. Non-invasive measurement of fillet composition of four freshwater fish species by computer tomography.. (2002) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 10 3 231-240, 1145082
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1145082]
  1. Ceballos-Francisco D. et al. Radiological characterization of gilthead seabream (Sparus aurata) fat by X-ray micro-computed tomography. (2020) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 10 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31375231] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31375231, Kapcsolat: 29066054
  2. Ceballos-Francisco Diana et al. Radiological characterization of gilthead seabream (Sparus aurata) by X-ray computed tomography. (2020) JOURNAL OF FISH BIOLOGY 0022-1112 1095-8649 97 5 1440-1447
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31752235] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31752235, Kapcsolat: 29677874
  3. Maas P. et al. Prediction of body composition in mirror carp (Cyprinus carpio) by using linear measurements in vivo and computed tomography post-mortem. (2020) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 63 1 69-80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31266769] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31266769, Kapcsolat: 28989380
  4. Maas P. et al. In vivo - determination of the fat content in mirror carps (Cyprinus carpio) using ultrasound, microwave and linear measurements. (2019) AQUACULTURE 0044-8486 512
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31107795] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31107795, Kapcsolat: 28715109
  5. Wang Zi et al. Visualizing 3D Food Microstructure Using Tomographic Methods: Advantages and Disadvantages. (2018) ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1941-1413 1941-1421 9 323-343
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27554295] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 27554295, Kapcsolat: 27554295
  6. Oliva Mendoza-Pacheco et al. Genes candidatos para mejorar la deposición de ácidos grasos en carne de bagre de canal (Ictalurus punctatus) [Candidate genes for fatty acids deposition improvement of channel catfish (Ictalurus punctatus) meat]. (2018) AQUATIC 1578-4541 51 1-15
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31309768] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31309768, Kapcsolat: 28990044
  7. Saffar Shargh A et al. Functional Pr- operties of Protein Extracted fr-om Crucian Carp, Using Acidic and Basic Isoelectric Solubiliza- tion/Precipitation Method. (2018) Fisheries Science and Technology 2322-5513 2476-6887 7 1 17-23
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Ismeretterjesztő[27361621] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27361621, Kapcsolat: 27361621
  8. D Ljubojević et al. Evaluation of nutritive quality of common carp, Cyprinus carpio L.. (2017) IOP CONFERENCE SERIES: EARTH AND ENVIRONMENTAL SCIENCE 1755-1307 1755-1315 85 1
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[26847809] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26847809, Kapcsolat: 26847809
  9. Binod Bihari Sahu et al. Comparative studies on carcass characteristics of marketable size farmed tilapia (Oreochromis niloticus) and silver barb (Puntius gonionotus). (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC STUDIES 2394-0506 2347-5129 5 2 6-9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26510934] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26510934, Kapcsolat: 26510934
  10. Saberioon Mohammadmehdi et al. Application of machine vision systems in aquaculture with emphasis on fish: state-of-the-art and key issues. (2017) REVIEWS IN AQUACULTURE 1753-5123 1753-5131 9 4 369-387
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27072253] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27072253, Kapcsolat: 27072253
  11. Jan Másílko et al. Rapid measurements of fat content in live and slaughtered common carp (Cyprinus carpio L.). (2016) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 24 6 1669-1679
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088006, Kapcsolat: 26379685
  12. S R Silvaa et al. In vivo assessment of fat composition in Senegalese sole (Solea senegalensis) by real-time ultrasonography and image analysis of subcutaneous fat. (2016) AQUACULTURE 0044-8486 456 76-82
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25423048] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25423048, Kapcsolat: 25423048
  13. Schoeman L et al. X-ray micro-computed tomography (μCT) for non-destructive characterisation of food microstructure. (2015) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 47 10-24
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25418429] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25418429, Kapcsolat: 25127028
  14. Skałecki P et al. Wartość użytkowa i jakość filetów ryb karpiowatych (cyprinidae) utrzymywanych w polikulturze/Use value and quality of fillets of carp fish (Cyprinidae) reared in polyculture. (2015) ZYWNOSC TECHNOLOGIA JAKOSC 1425-6959 1 98 75-88
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24863052] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24863052, Kapcsolat: 24863052
  15. Jin Yinzhe et al. Electrical Conductivity of Yellowtail (Seriola quinqueradiata) Fillets During Ohmic Heating. (2015) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 8 9 1904-1913
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25321205] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25321205, Kapcsolat: 25321205
  16. Anabele Dece J et al. Length-weight relationship, body shape variation and asymmetry in body morphology of Siganus guttatus from selected areas in five Mindanao bays. (2014) INTERNATIONAL JOURNAL OF AQUATIC SCIENCE 2008-8019 5 1 40-57
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24179623] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24179623, Kapcsolat: 24179623
  17. Sahu BB et al. Comparative studies on carcass characteristics of marketable size farmed mrigal Cirrhinus mrigala, (Hamilton, 1822), and silver carp Hypophthalmichthys molitrix, (Val., 1844). (2014) JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY-ZEITSCHRIFT FÜR ANGEWANDTE ICHTHYOLOGIE 0175-8659 1439-0426 30 1 195-199
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23783091] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23783091, Kapcsolat: 23774697
  18. Collewet G et al. Rapid quantification of muscle fat content and subcutaneous adipose tissue in fish using MRI. (2013) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 138 2-3 2008-2015
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22998202] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22998202, Kapcsolat: 23043097
  19. Ljubojević D et al. Fat quality of marketable fresh water fish species in the Republic of Serbia. (2013) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 31 5 445-450
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23412080] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23412080, Kapcsolat: 23412080
  20. Szentirmai Eszter et al. Comparison of changes in production and egg composition in relation to in vivo estimates of body weight and composition of brown and white egg layers during the first egg-laying period.. (2013) BRITISH POULTRY SCIENCE 0007-1668 1466-1799 54 5 587-593
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2277017] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2277017, Kapcsolat: 23597629
  21. Varga Dániel. A természeti környezet és a tartási körülmények hatása ponty (Cyprinus carpio L) jólétére és termékminőségére. (2013)
    Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[2544933] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2544933, Kapcsolat: 23834788
  22. Silva SR et al. Real-time ultrasound (RTU) imaging methods for quality control of meats. (2012) Megjelent: Computer Vision Technology in the Food and Beverage Industries pp. 277-329
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24202193] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24202193, Kapcsolat: 22896124
  23. Hasumura T et al. Green tea extract suppresses adiposity and affects the expression of lipid metabolism genes in diet-induced obese zebrafish. (2012) NUTRITION & METABOLISM 1743-7075 9
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22764338] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22764338, Kapcsolat: 22764338
  24. Ćirković M et al. Fatty acid profile and chemical composition of some warm water fish species from retail stores. (2012) Megjelent: Proceedings of 6th Central European Congress on Food - CEFood Congress pp. 485-490
    Egyéb konferenciaközlemény/Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény)/Tudományos[3096028] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3096028, Kapcsolat: 26847847
  25. Lee K et al. Computed tomographic evaluation of gas hole formation and structural quality in Gouda-type cheese. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 1364-727X 1471-0307 65 2 232-236
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22750360] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22750360, Kapcsolat: 22750360
  26. Songjing Wang et al. Application of color features for the rapid determination of internal qualities of grapes (Vitis labrusca). (2012) AFRICAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 1991-637X 7 7 1142-1149
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24179187] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24179187, Kapcsolat: 24179187
  27. Mathiassen JR et al. Trends in application of imaging technologies to inspection of fish and fish products. (2011) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 22 6 257-275
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046637] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046637, Kapcsolat: 22046637
  28. Buchtova H et al. New look at the assessment of the Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.) as a food fish. (2011) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 29 5 487-497
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046595] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046595, Kapcsolat: 22046595
  29. Fulladosa E et al. Computed tomography in food science. (2011) Megjelent: Focus on Food Engineering pp. 157-186
    Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[24465551] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24465551, Kapcsolat: 23774698
  30. Silva S et al. PREDICTION IN VIVO OF THE FILLET VOLUME IN SENEGALESE SOLE (SOLEA SENEGALENSIS) BY MULTIPLE CONSECUTIVE TRANSVERSE REAL TIME ULTRASONOGRAPHY IMAGES. (2010) Megjelent: 6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIMULATION AND MODELLING IN THE FOOD AND BIO-INDUSTRY (FOODSIM 2010) pp. 219-223
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[22750361] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22750361, Kapcsolat: 22750361
  31. Whiterod N S. Calibration of a rapid non-lethal method to measure energetic status of a freshwater fish (Murray cod, Maccullochella peelii peelii). (2010) MARINE AND FRESHWATER RESEARCH 1323-1650 61 5 527-531
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046634] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046634, Kapcsolat: 22046634
  32. Taskaya L et al. Texture and colour properties of proteins recovered from whole gutted silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) using isoelectric solubilisation/precipitation. (2009) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 89 2 349-358
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046623] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046623, Kapcsolat: 22046623
  33. Haseth TT et al. Nondestructive analysis of salt, water, and protein in dried salted cod using computed tomography. (2009) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 74 3 E147-E153
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046626] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046626, Kapcsolat: 22046626
  34. Taskaya L et al. Compositional characteristics of materials recovered from whole gutted Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) using isoelectric solubilization/precipitation. (2009) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 57 10 4259-4266
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22046633] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22046633, Kapcsolat: 22046633
  35. Kongsro J. Parafac classification of lamb carcass soft tissues in computer tomography (CT) image stacks. (2008) Megjelent: BIOSIGNALS 2008: PROCEEDINGS OF THE FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE ON BIO-INSPIRED SYSTEMS AND SIGNAL PROCESSING, VOL 1 pp. 242-248
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[23412081] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23412081, Kapcsolat: 23412081
  36. Szathmári L et al. Investigations of dry matter and fat content in carp species smoked by hot and cold methods. (2007) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 15 3-4 331-336
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2005174] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 2005174, Kapcsolat: 22046641
  37. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 23412043
  38. Du CJ et al. Recent developments in the applications of image processing techniques for food quality evaluation. (2004) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 0924-2244 15 5 230-249
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22750364] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 22750364, Kapcsolat: 22750364
  39. Szathmári L et al. Comparative investigations of cold and hot smoked carp species. (2004) Megjelent: International Conference 2. Sustain Life Secure Survival Socially and Environmentally Responsible Agribusiness p. 173
    Könyvrészlet[20475358] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20475358, Kapcsolat: 20475358
Hancz Csaba et al. A halak testösszetételének in vivo meghatározása. (2003) HALÁSZATFEJLESZTÉS 1219-4816 28 213-214, 1892407
Folyóiratcikk/Rövid közlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[1892407]
  1. Repa Imre. A digitális képalkotó rendszerek alkalmazása az állattudományban. (2007) Megjelent: A modern állattudományért pp. 73-82
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3399604] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3399604, Kapcsolat: 23422703
Hancz Cs et al. Evaluation of color intensity enhanced by paprika as feed additive in goldfish and koi carp using computer-assisted image analysis. (2003) FISHERIES SCIENCE 0919-9268 1444-2906 69 6 1158-1161, 1176632
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1176632]
  1. Sathyaruban Sutharshiny et al. Potential natural carotenoid sources for the colouration of ornamental fish: a review. (2021) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X In press
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32118313] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32118313, Kapcsolat: 30227488
  2. Bettina Faehnrich et al. Medicinal plants and their secondary metabolites − State of the art and trends in breeding, analytics and use in feed supplementation − with special focus on German chamomile. (2021) JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 1613-9216 1439-040X 94 61-74
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32097764] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32097764, Kapcsolat: 30196502
  3. Amiruddin M. H. et al. Dietary Effect of Red Paprika Used to Enhance the Coloration of Red Tilapia (Oreochromis niloticus). (2021) Journal of Aquaculture and Fish Health 2301-7309 2528-0864 10 1 25-33
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[32118306] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32118306, Kapcsolat: 30227467
  4. Pattanaik S.S. et al. Dietary carotenoprotien extracted from shrimp shell waste augments growth, feed utilization, physio-metabolic responses and colouration in Oscar, Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831). (2021) AQUACULTURE 0044-8486 534
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31922694] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31922694, Kapcsolat: 29914670
  5. Nian Rui et al. Online fat detection and evaluation in modelling digital physiological fish. (2020) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 51 8 3175-3190
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31434531] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31434531, Kapcsolat: 29148963
  6. Kim Se‐Kwon. Encyclopedia of Marine Biotechnology. (2020) Megjelent: Encyclopedia of Marine Biotechnology pp. 2999-3019
    Könyvrészlet/Szócikk (Könyvrészlet)/Tudományos[31596807] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31596807, Kapcsolat: 29449154
  7. Dedi Fazriansyah Putra et al. THE EFFECTS OF RED YAM FLOUR (Ipomoea batatas L.) ON THE GROWTH, SURVIVAL RATE AND SKIN COLOR OF GOLDFISH (Carrasius auratus). (2019) Biotropia 0215-6334 26 2 136-142
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31891878] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31891878, Kapcsolat: 29879090
  8. Hamrang Omshi A et al. The effects of lucantin red, yellow and astaxanthin on growth, hematological, immunological parameters and coloration in the Tiger Oscar (Astronotus ocellatus Agassiz,1831). (2019) IRANIAN JOURNAL OF FISHERIES SCIENCES 1562-2916 18 4 798-811
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30857855] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 30857855, Kapcsolat: 28366322
  9. Jorjani Maryam et al. Pigmentation and growth performance in the blue gourami, Trichogaster trichopterus , fed Marigold, Calendula officinalis , powder, a natural carotenoid source. (2019) JOURNAL OF THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY 0893-8849 1749-7345 50 4 789-799
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30692489] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30692489, Kapcsolat: 28180203
  10. Minal S Wagde et al. Effect of natural β-carotene from-carrot (Daucus carota) and Spinach (Spinacia oleracea) on colouration of an ornamental fish - swordtail (Xiphophorus hellerii). (2018) JOURNAL OF ENTOMOLOGY AND ZOOLOGY STUDIES 2349-6800 2320-7078 6 6 699-705
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31309641] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31309641, Kapcsolat: 28989744
  11. V Marchais et al. New tool to elucidate the diet of the ormer Haliotis tuberculata (L.): Digital shell color analysis. (2017) MARINE BIOLOGY 0025-3162 1432-1793 164 4
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26474962] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26474962, Kapcsolat: 26474962
  12. Yi-Oh Kim et al. Influence of Dietary Lipid Level and Feeding Frequency on the Growth and Body Composition of Juvenile Fancy Carp Cyprinus carpio var. koi. (2017) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 50 6 745-749
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27120173] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 27120173, Kapcsolat: 27120173
  13. Palaparthi Anil Kumar et al. Evaluation of colour enhance potential of three natural plant pigment sources (African tulip tree flower, red paprika, pomegranate peel) in goldfish (Carassius auratus). (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC STUDIES 2394-0506 2347-5129 5 6 47-51
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26979320] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26979320, Kapcsolat: 26979320
  14. Li M et al. Effects of dietary canthaxanthin on growth and body colour of blood parrot cichlid Amphilophus citrinellus × Paraneetroplus synspilus. (2017) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 25 2 705-713
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26102333] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26102333, Kapcsolat: 26102333
  15. Meilisza N et al. Digestibility, growth and pigmentation of astaxanthin, canthaxanthin or lutein diets in Lake Kurumoi rainbowfish, Melanotaenia parva (Allen) cultured species. (2017) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 48 11 5517-5525
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26979292] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26979292, Kapcsolat: 26979292
  16. Jan Urban. Colormetric Experiments on Aquatic Organisms. (2017) Megjelent: Bioinformatics and Biomedical Engineering pp. 96-107
    Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26504350] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26504350, Kapcsolat: 26504350
  17. Jain A et al. Rose petal meal as a potential natural carotenoid source for pigmentation and growth of freshwater ornamental fish, koi carp, Cyprinus carpio (Linnaeus). (2016) Indian Journal of Ecology 0304-5250 43 1 239-244
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26979293] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26979293, Kapcsolat: 26979293
  18. Bettina Faehnrich et al. Phytogenic pigments in animal nutrition: potentials and risks. (2016) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 96 5 1420-1430
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25420107] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25420107, Kapcsolat: 25420107
  19. Yi-Oh Kim et al. Influences of Different Dietary Lipid Sources on the Growth, Body Composition, and Fatty Acid Profiles of Juvenile Fancy Carp Cyprinus carpio var. koi. (2016) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 49 3 317-322
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26058730] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26058730, Kapcsolat: 26058730
  20. Jin Choi1 et al. Effects of Dietary Inclusion of Fermented Soybean Meal with Phaffia rhodozyma on Growth, Muscle Pigmentation, and Antioxidant Activity of Juvenile Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss). (2016) TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 1303-2712 16 1 91-101
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25550455] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25550455, Kapcsolat: 28937400
  21. El-Bermawi N. et al. Effect of Different Sources of Carotenoids on Growth Performance, Stress Response, and Flesh Quality in Fingerlings Grey Mullet, Liza ramada in Cultured Floating Cages. (2016) Journal of Animal and Poultry Production 2090-3723 7 11 433-438
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31309466] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31309466, Kapcsolat: 28989505
  22. Kanjana Sirisidthi et al. Review of Structure and Coloration of Ornamental Koi (Cyprinus carpio) Scale and Its Significance. (2015) ADVANCES IN ENVIRONMENTAL BIOLOGY 1995-0756 1998-1066 9 11 86-94
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31371777] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31371777, Kapcsolat: 29061710
  23. Kang So Young et al. Effects of Carrot Extract on Skin Pigmentation and Serum Lysozyme Activity of Red Seabream Pagrus major [당근추출물의 참돔(Pagrus major) 치어 표피색 및 혈청 라이소자임 활성에 대한 효과]. (2015) JOURNAL OF FISH PATHOLOGY 1226-0819 2233-5412 28 3 157-164
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31309508] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31309508, Kapcsolat: 28989559
  24. Pham MA et al. Effects of dietary carotenoid source and level on growth, skin pigmentation, antioxidant activity and chemical composition of juvenile olive flounder Paralichthys olivaceus. (2014) AQUACULTURE 0044-8486 431 65-72
    Folyóiratcikk[24199727] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24199727, Kapcsolat: 24180117
  25. Milad Maniat et al. EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF PAPRIKA ON SOME GROWTH FACTORS, SURVIVAL AND BIOCHEMICAL BODY COMPOSITION OF BENNI FISH (MESOPOTAMICHTHYS SHARPEYI). (2014) ACADEMIC JOURNAL OF SCIENCE 2165-6282 3 3 223-229
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25271749] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25271749, Kapcsolat: 25271749
  26. Kim Yi-Oh et al. Skin Pigmentation of 0-age and 1-age Red- and White-colored Fancy Carp Cyprinus carpio var. koi Fed Diets Containing Different Amounts of Paprika. (2013) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 46 4 365-370
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24180245] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24180245, Kapcsolat: 24180245
  27. Beena Somanath et al. HIBISCUS PETALS AND SPIRULINA SUPPLEMENTED DIET INDUCED CAROTENOID CHANGES IN FRESHWATER GOLD FISH CARASSIUS AURATUS. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF PURE AND APPLIED ZOOLOGY 2320-9577 2320-9585 1 4 352-362
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24180400] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24180400, Kapcsolat: 24180400
  28. Urban J et al. Expertomica Fishgui: comparison of fish skin colour. (2013) JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY-ZEITSCHRIFT FÜR ANGEWANDTE ICHTHYOLOGIE 0175-8659 1439-0426 29 1 172-180
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23043056] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23043056, Kapcsolat: 23043056
  29. Yilmaz S et al. Enhancement of growth performance and pigmentation in red Oreochromis mossambicus associated with dietary intake of astaxanthin, paprika, or capsicum. (2013) ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH 0792-156X 65 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23648236] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23648236, Kapcsolat: 23648236
  30. Kouba A et al. Colour intensity in angelfish (Pterophyllum scalare) as influenced by dietary microalgae addition. (2013) JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY-ZEITSCHRIFT FÜR ANGEWANDTE ICHTHYOLOGIE 0175-8659 1439-0426 29 1 193-199
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23043050] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23043050, Kapcsolat: 23043050
  31. Kim Y O et al. Effects of Dietary Lipid and Paprika Levels on Growth and Skin Pigmentation of Red-and White-colored Fancy Carp Cyprinus carpio var. koi. (2012) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 45 4 337-342
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25420076] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25420076, Kapcsolat: 25420076
  32. Kim Yi-Oh et al. Effects of Dietary Inclusion of Spirulina, Astaxanthin, Canthaxanthin or Paprika on the Skin Pigmentation of Red- and White-colored Fancy Carp Cyprinus carpio var. koi. (2012) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 45 1 43-49
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23607994] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23607994, Kapcsolat: 23607994
  33. Yesilayer N et al. The effects of different carotenoid sources on skin pigmentation of goldfish (Carassius auratus). (2011) ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH 0792-156X 63 1
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22052327] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22052327, Kapcsolat: 22052327
  34. Zuanon J A et al. Produção e nutrição de peixes ornamentais. (2011) REVISTA BRASILEIRA DE ZOOTECNIA-BRAZILIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 1516-3598 1806-9290 40 supl. especial 165-174
    Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos[24180439] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24180439, Kapcsolat: 24180439
  35. Zatkova I et al. Carotenoid-enriched microalgal biomass as feed supplement for freshwater ornamentals: albinic form of wels catfish (Silurus glanis). (2011) AQUACULTURE NUTRITION 1353-5773 1365-2095 17 3 278-286
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22036490] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22036490, Kapcsolat: 22036490
  36. Kim Yi-Oh et al. Effects of Feeding Frequency and Satiation Rate on the Growth and Body Composition of Red- and White-colored Carp, Cyprinus carpio var. koi. (2010) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 43 4 320-324
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24180177] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24180177, Kapcsolat: 24180177
  37. Lee CR et al. Effects of Dietary Paprika and Lipid Levels on Growth and Skin Pigmentation of Pale Chub (Zacco platypus). (2010) ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 1011-2367 23 6 724-732
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[21342439] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 21342439, Kapcsolat: 22036489
  38. Lee Choong-Ryul et al. 사료내 Paprika와 동물플랑크톤 혼합첨가가 흰줄납줄개 Rhodeus ocellatus의 Carotenoid 축적 및 체색에 미치는 영향 [Effect of Paprika and Zooplankton Supplementation in the Diets on Carotenoid Deposition and Skin Pigmentation of the Rose Bitterling Rhodeus ocellatus]. (2009) JOURNAL OF AQUACULTURE 1226-0193 22 1 100-104
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31309433] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 31309433, Kapcsolat: 28989436
  39. Manriquez P H et al. Adaptive shell color plasticity during the early ontogeny of an intertidal keystone snail. (2009) PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA 0027-8424 1091-6490 106 38 16298-16303
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[22035906] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22035906, Kapcsolat: 22035906
  40. Kim Yi-Oh et al. Effects of Dietary Spirulina, Chlorella, and Astaxanthin on the Body Color of Red- and White-colored Carp, Cyprinus carpio. (2008) KOREAN JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES 0374-8111 41 3 193-200
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25418436] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25418436, Kapcsolat: 25418436
  41. Velu C S et al. Composition and nutritional efficacy of adult fairy shrimp Streptocephalus dichotomus as live feed. (2007) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 100 4 1435-1442.
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20522663] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20522663, Kapcsolat: 20522663
  42. Harpaz S et al. Color enhancement in the ornamental dwarf cichlid Microgeophagus ramirezi by addition of plant carotenoids to the fish diet. (2007) ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH 0792-156X 59 4 195-200
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20522662] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20522662, Kapcsolat: 20522662
  43. GO G. STUDIES ON THE UTILIZATION OF FERMENTED CACTUS FRUIT (Opuntia ficus-indica) FOR OLIVE FLOUNDER, Paralichthys olivaceus. (2006)
    Disszertáció/Egyetemi doktor (Disszertáció)/Tudományos[24863314] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24863314, Kapcsolat: 24863314
  44. Tlusty M. Use of digital colour analysis to assess variation within individual adult American lobsters (Homarus americanus) and the process of addition of colour in white lobsters. (2005) NEW ZEALAND JOURNAL OF MARINE AND FRESHWATER RESEARCH 0028-8330 1175-8805 39 571-580
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[20522660] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 20522660, Kapcsolat: 20522660
Hancz Cs et al. Measurement of total body composition changes of common carp by computer tomography.. (2003) AQUACULTURE RESEARCH 1355-557X 1365-2109 34 12 991-997, 1117609
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1117609]
  1. Maas P. et al. Prediction of body composition in mirror carp (Cyprinus carpio) by using linear measurements in vivo and computed tomography post-mortem. (2020) ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 0003-9438 63 1 69-80
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31266769] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31266769, Kapcsolat: 28936502
  2. Jan Másílko et al. Rapid measurements of fat content in live and slaughtered common carp (Cyprinus carpio L.). (2016) AQUACULTURE INTERNATIONAL 0967-6120 1573-143X 24 6 1669-1679
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26088006] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 26088006, Kapcsolat: 26088006
  3. S R Silvaa et al. In vivo assessment of fat composition in Senegalese sole (Solea senegalensis) by real-time ultrasonography and image analysis of subcutaneous fat. (2016) AQUACULTURE 0044-8486 456 76-82
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25423048] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25423048, Kapcsolat: 25423043
2021-08-03 09:31